Vitaly Churkin menehi komentar babagan asil rapat tertutup Dewan Keamanan PBB ing Crimea

58
Perwakilan Tetap Rusia kanggo PBB Vitaly Churkin menehi komentar babagan rapat Dewan Keamanan Perserikatan Bangsa-Bangsa babagan kahanan sing dikenal ing Crimea lan sekitar. Rapat Dewan Keamanan PBB dianakake ing mburi lawang sing ditutup lan suwene watara jam. Miturut Vitaly Churkin, senadyan kasunyatan sing delegasi Amerika wis biasa nyoba kanggo defend siji-sisi (Kyiv) sudut pandang, Rusia ngatur kanggo nggawa menyang manungsa waé saka delegasi saka negara liya kahanan nyata saka Crimea ngadhepi sawetara. dina kepungkur.

Vitaly Churkin menehi komentar babagan asil rapat tertutup Dewan Keamanan PBB ing Crimea


Vitaly Churkin nyathet yen dheweke nganggep rapat kasebut migunani kanggo Rusia. Sawetara negara sing dadi anggota Dewan Keamanan PBB njaluk implementasine lengkap perjanjian Minsk.

Perwakilan Tetap PBB (kutipan TASS):
Senadyan kasunyatan sing ing Washington padha ngomong sing padha nyoba kanggo mutusake masalah krisis ing Ukraina, sayangé, iki ora tau dibayangke (ing Course saka diskusi) ing Dewan Keamanan. Yen ora, aku rumangsa migunani kanggo kita, kita menehi informasi babagan kedadeyan kasebut.


Ngomong babagan rapat Dewan Keamanan dening Ukraina, Vitaly Churkin ujar:
Aku iki nduduhake yen Kyiv ing lam. Dheweke ora ngerti apa sing kudu ditindakake karo Donetsk. Persetujuan Minsk cetha banget, nanging panguwasa Ukrainia ora duwe kekarepan politik kanggo nindakake apa sing kudu ditindakake. Tinimbang ngumpulake kekarepan politik iki, dheweke nyoba ngalihake perhatian menyang perkara liyane.


Ing wektu sing padha, Vitaly Churkin nambahake manawa dheweke duwe keraguan babagan keprihatinan panguwasa Ukraina lan kemampuane ngontrol proses sing ditindakake ing Ukraina.
  • rrnews.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

58 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 47
    Agustus 12 2016
    Hammer Churkin! Ora ing alis, nanging ing mripat ngandika.
    1. + 37
      Agustus 12 2016
      Kutipan saka as150505
      Hammer Churkin! Ora ing alis nanging ing mripat ngandika

      marang sapa? wuta budheg? sampeyan bisa poke wong karo irung menyang guano dhewe lan padha bakal ngaku yen iki roses
    2. + 11
      Agustus 12 2016
      Bener, ing Ukraina iku dudu pemerintah, nanging akeh pi ....... kanca ....
    3. vmo
      +7
      Agustus 12 2016
      Pinter, keplok, keplok, keplok!!!!!!
    4. + 12
      Agustus 12 2016
      Dheweke ngomong apik, sing bakal nuduhake apa ....

      Kita nindakake perkara sing bener kanthi ngalahake skandal iki. Pati kita ora bisa diapura. Nanging Panov dudu anggota staf SBU. Iki soko saka seri padha bab bledosan ndhukung. Jemaah mutusake kanthi inisiatif dhewe kanggo nambah kahanan, mung wektu iki ing wilayah Crimea. A pesawat saka gaman sita gampang kanggo ngumpulake ing ATO. Nalika kethek dikandhakake saben dina, yen saben dina tanah Ukraina remuk dening armat, sing diobong dening prajurit cahya sing gagah perkasa, jutaan pengebor dikubur saben dina ing lemah Donbass, banjur ana sing duwe pangerten rampung salah saka kahanan, lan banjur kethek liyane karo gaman lan bledosan nyoba kanggo nindakake iku ala kanggo aggressor .
      Iki mandheg kanthi biaya pati wong kita.
      Kita bakal nggunakake kahanan iki kanggo nggawe tabrakan apik. Kita durung bisa ngatasi apa-apa, lan Poroshenko wis nindakake sing paling apik. Dheweke uga ngaco amarga kasunyatan manawa proses kasebut ora bisa ditindakake kanthi inisiatif lan asile bisa uga ora virtual, nanging kanthi otonomi paksa ing sawetara wilayah liyane.

      Aku yakin yen kampanye iki mbokmenawa dikontrol dening SBU - saka adoh, kanggo netepake reaksi militer Crimean.

      Aku rumangsa ora kejawab "turis" iki. Yen perwira FSB mimpin wong-wong mau sadurunge, mesthine kudu ngiket kabeh, yen ora bisa, banjur ngresiki grup utama.

      Pitakonan kanggo kita - ngendi liyane?
      Napa ora kejawab dhukungan amarga kordon?
      Yagene padha diijini ngluwihi kordon kanthi impunity?
      1. +5
        Agustus 12 2016
        Nah, ivan65, sampeyan salah! Ing manca nemu fabel, nemtokke informasi iki ing populasi (kayata propaganda), Aku dhewe wiwit pracaya, padha bakal histeria! Penduduk percaya karo omong kosong iki. Lan kita ngirim ora "escalate skandal iki" ??? Kosok baline, ing saben pojok kudu bengok-bengok babagan sifat fasis saka junta Ukraina, lan tumindak iki bisa uga luwih abot (kanthi cara apa wae). Ayo padha ngerti yen Rusia bisa! Lan Amerika ora kudu wedi - ora bakal ngganggu (elinga konflik Georgia).
      2. +3
        Agustus 13 2016
        Kutipan: Ivan65
        Dheweke ngomong apik, sing bakal nuduhake apa ....

        Kita nindakake perkara sing bener kanthi ngalahake skandal iki. Pati kita ora bisa diapura. Nanging Panov dudu anggota staf SBU. Iki soko saka seri padha bab bledosan ndhukung. Jemaah mutusake kanthi inisiatif dhewe kanggo nambah kahanan, mung wektu iki ing wilayah Crimea. A pesawat saka gaman sita gampang kanggo ngumpulake ing ATO. Nalika kethek dikandhakake saben dina, yen saben dina tanah Ukraina remuk dening armat, sing diobong dening prajurit cahya sing gagah perkasa, jutaan pengebor dikubur saben dina ing lemah Donbass, banjur ana sing duwe pangerten rampung salah saka kahanan, lan banjur kethek liyane karo gaman lan bledosan nyoba kanggo nindakake iku ala kanggo aggressor .
        Iki mandheg kanthi biaya pati wong kita.
        Kita bakal nggunakake kahanan iki kanggo nggawe tabrakan apik. Kita durung bisa ngatasi apa-apa, lan Poroshenko wis nindakake sing paling apik. Dheweke uga ngaco amarga kasunyatan manawa proses kasebut ora bisa ditindakake kanthi inisiatif lan asile bisa uga ora virtual, nanging kanthi otonomi paksa ing sawetara wilayah liyane.

        Aku yakin yen kampanye iki mbokmenawa dikontrol dening SBU - saka adoh, kanggo netepake reaksi militer Crimean.

        Aku rumangsa ora kejawab "turis" iki. Yen perwira FSB mimpin wong-wong mau sadurunge, mesthine kudu ngiket kabeh, yen ora bisa, banjur ngresiki grup utama.

        Pitakonan kanggo kita - ngendi liyane?
        Napa ora kejawab dhukungan amarga kordon?
        Yagene padha diijini ngluwihi kordon kanthi impunity?

        Dhaptar kabeh wong lan foto sing melu ATO (utamane sing njabat ing SBU) mesthine wis suwe ana ing FSB lan ing kabeh titik wates. Nalika nyabrang tapel wates, petugas pabean kudu kanthi ati-ati ngetok foto kabeh wong saka Ukraina.
        Apa wis rampung dening kita?
    5. +5
      Agustus 12 2016
      Carane angel iku bisa Comrade. V. Churkin ing serpentarium iki siji viper makili fsha worth soko.
      1. +2
        Agustus 12 2016
        Kutipan: Kolonel Angkatan Udara
        ... Siji viper sing makili FSA iku worth soko.



        Iku dudu viper. Pancake iki paling ora king cobra, lan malah anaconda
        1. +6
          Agustus 12 2016
          Kutipan saka Donhapa
          Kutipan: Kolonel Angkatan Udara
          ... Siji viper sing makili FSA iku worth soko.



          Iku dudu viper. Pancake iki paling ora king cobra, lan malah anaconda

          Kanggo anaconda, ceking, welas asih marang king cobra. Dheweke iku asu biasa. ombenan
  2. + 24
    Agustus 12 2016
    GDP cetha ngandika sing ora ana daya sah ing ukrland. Dewan Keamanan PBB mesthi migunani, nanging wektune kanggo mungkasi. kahanan "ora meat ora iwak" migunani sabenere ing sisih kulon saka Yankees. wis wayahe kanggo kita sijine titik kandel kanggo mbebasake tanah Rusia primordial dikuwasani dening Ukrhunta.
  3. + 15
    Agustus 12 2016
    Vitaly Churkin nambahake manawa dheweke ragu babagan keprihatinan panguwasa Ukraina lan kemampuane ngontrol proses sing ditindakake ing Ukraina.

    Mokal ora setuju. Menapa malih, dina iki padha duwe lam lengkap lan gupuh ing sirah. Ora ana panjelasan liyane kanggo acara Crimean.
    1. +5
      Agustus 12 2016
      Kutipan saka avg-mgn
      Ora ana panjelasan liyane kanggo acara Crimean.

      Ya, kok ora .. wingi aku mung maca review pers manca, utawa luwih terjemahan saka artikel The Guardian dening Luke Harding: "Miturut publikasi, operasi serangan militer liyane (saka Rusia) cukup bisa. "Invasi Putin sadurunge. bertepatan karo Olimpiade, nalika masyarakat internasional diganggu dening liyane utawa lagi ing vacation." Ana kakehan pirembagan bab ngangkat sanksi. A provokasi sethitik, lan "kabeh ana ing urutan", sanksi bakal lengkap, The Darkest - blacker saka soot, kang wis apa-apa suci - gelut sak Olimpiade, lan Rusia - aggressor langgeng Program minimal.
    2. 60
      +4
      Agustus 12 2016
      Vitaly Churkin ngandika banget lirih lan diplomatis bab Kyiv gang.
  4. +9
    Agustus 12 2016
    Kamentrian Luar Negeri Rusia nimbali para mitra supaya ngelingake panguwasa Kyiv babagan langkah-langkah mbebayani sing bisa nyebabake akibat sing paling negatif. Pernyataan sing cocog dikirim ing Kamis, 11 Agustus, ing situs web kementerian.

    "Playing karo geni ora mimpin kanggo apik," padha nyatet ing Smolenskaya Square.

    "Kita uga pengin ngelingake loro Kyiv lan kurator manca sing karusakan inflicted ing sisih Rusia, matine prajurit Rusia ora bakal tetep tanpa jalaran," tambah Kementerian Luar Negeri Rusia.
    1. +2
      Agustus 12 2016
      "Playing karo geni ora mimpin kanggo apik," padha nyatet ing Smolenskaya Square.

      Lan aku kaya statements kanggo digawe ing Lubyanka!!!!
      1. +1
        Agustus 12 2016
        Kutipan saka Camel
        "Playing karo geni ora mimpin kanggo apik," padha nyatet ing Smolenskaya Square.

        Lan aku kaya statements kanggo digawe ing Lubyanka!!!!

        Wektu kanggo nggawe pembersih ing Lubyanskaya.
      2. +1
        Agustus 13 2016
        Kutipan saka Camel
        "Playing karo geni ora mimpin kanggo apik," padha nyatet ing Smolenskaya Square.

        Lan aku kaya statements kanggo digawe ing Lubyanka!!!!

        Lan apa gunane? Nanging "Russia Today" kudu nguwuh babagan iki saka kabeh layar awan lan wengi ing kabeh negara. Ana bakal luwih raos.
    2. +3
      Agustus 13 2016
      Kutipan saka gla172
      "Kita uga pengin ngelingake loro Kyiv lan kurator manca sing karusakan inflicted ing sisih Rusia, matine prajurit Rusia ora bakal tetep tanpa jalaran," tambah Kementerian Luar Negeri Rusia.

      Iku ngelingake kula saka Turki kanggo sawetara alasan. Lan malah sadurungé - Donbass karo '' kita ora ninggalake kita dhewe ... ''. Lan malah sadurungé, bab Rusia konco cordon, uga karo "kita ora ninggalake kita dhewe ...''.
      Wis kabeh tembung wis ora dadi bebaya, nanging cliches worn-metu biasa, kang ora ana wong mbayar manungsa waé (kajaba patriot).
  5. +6
    Agustus 12 2016
    Maidania sing ora cukup wis kesel kabeh. Malah progenitor dhewe - Departemen Negara. Dasar padhet. Pira sampeyan bisa nyikat?
  6. +5
    Agustus 12 2016
    dheweke duwe mamang babagan prudence saka panguwasa Ukraina lan babagan kemampuan kanggo ngontrol proses sing ditindakake ing Ukraina.

    Dheweke nyatakake kanthi diplomatis. Nyatane, wis suwe ora ana keraguan, nanging kapercayan ing kegagalan, provokatif lan agresif saka panguwasa Kyiv.
  7. +4
    Agustus 12 2016
    Churkin bener, Ukraina bakal tambah akeh dadi ukrland, nanging iki ora bakal nggawa apa-apa sing apik ...
  8. + 11
    Agustus 12 2016
    Cedhak Churkin, sampeyan kudu nginstal sistem stereo sing kuat - sanalika ana wong sing ngguyu ing Rusia, Churkin nguripake lagu kebangsaan Uni Soviet kanthi tembung kanthi kekuwatan !!! am
  9. +1
    Agustus 12 2016
    Warga Rusia mati maneh, lan tinimbang Shoigu, Churkin maneh ngomong ... Paranoid Kyiv bisa nyiapake kejahatan anyar kanthi impunity.
    1. +3
      Agustus 12 2016
      Mesthi ana akibat kanggo junta Kyiv lan akibat sing abot, yen kita mung ngunci awake dhewe kanggo diplomasi, crests ora bakal ngerti apa-apa - padha bisu dening alam - ngantem nemtokake eling ...
  10. +9
    Agustus 12 2016
    Nanging sampeyan kudu menehi dhengkul ing bokong! Utawa, minangka Zhvanetsky ngandika, "ngatur tekane tank ambulans ing telpon"
    Iki ora ana maneh klompok psikolog, sing menehi jaminan ing motto "Apa bakal ana maneh!". Iku kita, wong beton, platoon motor simpati senjata api. Lan supaya desas-desus metu yen wis dadi ora aman kanggo kita ngapusi, amarga ana penyewa sing ora dingerteni, aku bisa teka karo kanca-kanca, lan leladen kita uga budheg, lan supaya dheweke ngilangi goroh, sing katon kaya dheweke. kemampuan kanggo ngomong karo wong, paling kanggo sawetara wektu , supaya iku ora maneh dikembangaké dening kelenjar ketua, supaya ora mulang kita, amarga ora ana asil, lan iku wis mokal kanggo ngenteni kanggo ngerti ...
  11. +4
    Agustus 12 2016
    Luwih becik nyumerepi potret Stalin tinimbang gendéra almshouse iki ing PBB! am
  12. + 10
    Agustus 12 2016
    Vitaly Ivanovich, kaya biasane, anggun ... nyelehake kabeh wong ing kanker.
    1. +7
      Agustus 12 2016
      Vitaly Ivanovich, kaya biasane, anggun ... nyelehake kabeh wong ing kanker.

      Respect kanggo Vitaly Ivanovich kanggo kelas master liyane, matur nuwun! ombenan apik hi keprungu
  13. +4
    Agustus 12 2016
    Kanggo sorties kuwi perlu kanggo liquidate sawetara Benderites ing tlatah Ukraina.
  14. +2
    Agustus 12 2016
    disebut kanggo implementasine lengkap perjanjian Minsk

    Lan sapa sing ngalangi?
    1. +4
      Agustus 12 2016
      Kutipan: VZZMK

      Lan sapa sing ngalangi?



      Pikirane ngganggu dheweke. Kang, Nanging, ora. Pikirane diganti karo penunjuk Pandos.
  15. +3
    Agustus 12 2016
    Saka komentar saka wakil kita menyang PBB Churkin, kesimpulan nyaranake babagan kekurangan kamardikan junta Kyiv! Kabeh luwih gampang tinimbang "turnip kukus": maling tansah bengok-bengok luwih banter tinimbang sapa wae "...stop maling ...", mula Amerika ing Uni Soviet, PBB bengok-bengok "...penjaga wayang kita nyinggung. ..."! Coba Yankees awal utawa mengko sampeyan kudu njawab kabeh, sampeyan wis "shat" Rusia kita lan wong-wong mau kakehan lan aja lali bab kawicaksanan Russian ngandika: "... Aja tangi. misuwur nalika sepi ..."! Utawa sampeyan ora sabar maneh "membuahi" sawah ing Rusia, kaya Napoleon lan Fuhrer sing dikuwasani, kita duwe ruang terbuka sing gedhe, ana papan sing cukup kanggo kabeh wong!
  16. 0
    Agustus 12 2016
    Lan akeh sing mamang babagan kelangsungan badan iki - Dewan Keamanan PBB. Puput puput....
  17. +1
    Agustus 12 2016
    Vitaly Churkin nambahake manawa dheweke ragu kawicaksanan panguwasa Ukraina


    Nanging kok! Yagene dheweke nggunakake tembung iki?
    Tembung sing bener ing kene yaiku "pikiran saka panguwasa Ukraina"
  18. +1
    Agustus 12 2016
    "Sawetara negara sing dadi bagian saka struktur Dewan Keamanan PBB njaluk implementasine lengkap perjanjian Minsk."

    Kaya biasane, ora ana apa-apa. Apa dheweke ora ngerti, utawa ngapusi awake dhewe? ..
  19. +8
    Agustus 12 2016
    Aku gumun Vitaly Churkin lan kabeh diplomat kita, apa syaraf sampeyan kudu duwe kanggo njagong kanggo jam ing rapat-rapat saka kabeh limo dewan keamanan, ngrungokake lepen kabeh limo omong kosong, lan ora njeblug. Kene wong. Flint. Ngapunten Sergei Lavrov DB, iki ngandika quietly, calmly, ing subyek, lan bab utama saiki iku definisi kabeh politisi Western saka pengajuan kang. DB.
  20. -1
    Agustus 12 2016
    Quote: wong anyar
    wis wayahe kanggo kita sijine titik kandel kanggo mbebasake tanah Rusia primordial dikuwasani dening Ukrhunta.


    Ya, iki wektu kanggo ngeculake. Ayo, wong anyar, aja lali nggawa sofa karo sampeyan ...
  21. +3
    Agustus 12 2016
    Ing wektu sing padha, Vitaly Churkin nambahake manawa dheweke duwe keraguan babagan keprihatinan panguwasa Ukraina lan kemampuane ngontrol proses sing ditindakake ing Ukraina. Lan mung Barat sing ora weruh iki ...
  22. +3
    Agustus 12 2016
    Tembung kudu didhukung dening tumindak.
    Ora ana "tumindak sing apik" saka Ukraina sing kudu dihukum.
  23. +2
    Agustus 12 2016
    Kutipan saka wandlitz
    Lan mung Barat sing ora weruh iki ...

    Ya, Barat iki ndeleng kabeh ... nanging nyoba terus "mbengkokake" garis sing ngrusak. Kekacauan ing Ukraina cocog karo dheweke.
  24. 0
    Agustus 12 2016
    Iki minangka wong sing dibutuhake Rusia!
  25. +7
    Agustus 12 2016
    Sampeyan kudu nyalin tumindak amers ing Suriah siji kanggo siji lan aplikasi ing Ukraina. Sawise kabeh, apa sing kita duwe dina iki? Pemerintah babi ngrusak rakyate? - ngrusak. Apa korban gedhe? - gedhe, tegese kaya Assad Poroshenko tiran lan diktator getih. Banjur ana "oposisi moderat" sing kita dukung lan bisa disentuh dening wong liya ... Kita miwiti pengiriman senjata resmi, perintah "FAS" diwenehake, koalisi negara katon kanggo mbantu moderat ... Kabeh iku miturut skenario saka pundiks. Lan supaya PBB ngomong soko marang iku.
    1. +1
      Agustus 12 2016
      Diucapake kanthi apik. Respect kanggo sampeyan.
  26. +2
    Agustus 12 2016
    Wigati dimangerteni manawa iki minangka basa diplomatik. Ing kasunyatan, dheweke bakal ngutip Lavrov kanthi tambahan emosi pribadi. Wingi aku menek menyang Khokhlyatsky Censor lan medeni. Carane murah lan pitik iku pikiran ing dill babagan iki. Luwih ora ana sikil. Carane sampeyan mlebu.
  27. +3
    Agustus 12 2016
    ing mratelakake panemume, pangolahan ing Ukraina ora pindhah ing kabeh!
    Ukraina minangka bola salju gedhe sing muter mudhun, nambah kacepetan .... Lan sateruse nganti alangan pisanan. Ing dalan padha bengok-bengok carane gedhe lan kuwat.
    Dheweke mung lali yen dheweke mung bola salju lan bakal crumble saka impact ... salju bakal nyawiji ... banyu bakal garing.
  28. 0
    Agustus 12 2016
    Iki wektu kanggo mungkasi Poroshenko sadurunge kasep!
  29. +1
    Agustus 12 2016
    Iku dudu urusan politik. Kurator Amerika ora kasengsem karo pemukiman kasebut. Dheweke ora sinau pelajaran saka sejarahe babagan pembantaian wong pribumi Amerika, wong India. jaman saiki. poisoned ing Turki, ISIS didhukung ing Suriah, wedge lagi mimpin ing Ukraina antarane Rusia lan Ukrainians.
  30. +8
    Agustus 12 2016
    Pasuryan sejatine pemerintah dill
    1. +3
      Agustus 12 2016
      Lan wong Amerika nyedhot panganan menyang palung ...
    2. +2
      Agustus 12 2016
      Kutipan saka Denios
      Pasuryan sejatine pemerintah dill


      Sampeyan mbantah arti kiriman kanthi buta huruf! negatif
  31. +3
    Agustus 12 2016
    Kutipan: Lukich
    Kutipan saka as150505
    Hammer Churkin! Ora ing alis nanging ing mripat ngandika

    marang sapa? wuta budheg? sampeyan bisa poke wong karo irung menyang guano dhewe lan padha bakal ngaku yen iki roses

    Ayo wong-wong mau ngaku yen mawar ing saubengé weruh yen iki telek! Wong, ing sawijining dina, bakal nguwuh: "Lan raja wuda !!!"
  32. +2
    Agustus 12 2016
    Kutipan saka Denios
    Pasuryan sejatine pemerintah dill

    Bener, gambar iki cocok kanggo elit sing ngatur ing negara apa wae. Lan nggambarake oposisi ing latar mburi, sing ora diidini menyang palung. Miturut cara, iki mung alesan kanggo (oposisi) terus-terusan screeching.
  33. +1
    Agustus 13 2016
    Ing wektu sing padha, Vitaly Churkin nambahake manawa dheweke duwe keraguan babagan keprihatinan panguwasa Ukraina lan kemampuane ngontrol proses sing ditindakake ing Ukraina.

    Ing mratelakake panemume, ora ana sing mamang babagan lack of discretion saka panguwasa Ukraina, Churkin uga, nanging basa diplomatik obliges. ngguyu
  34. +1
    Agustus 13 2016
    Junta yakin yen dheweke mesthi bakal lolos kabeh.
  35. 0
    Agustus 14 2016
    Churkin (lan akeh liyane) ngomong kabeh kanthi bener. nanging anggere ora ana wong ing Kulon sing wedi nggawe pernyataan tanpa dhasar marang Rusia, ora ana sing bakal owah. iku kudu beda - wong ngandika metu marang Rusia karo accusations unfounded - sesuk dheweke nandhang kacilakan serius (utawa tiba metu saka jendhela. Utawa tak poisoned dening hamburger, utawa hooligans ngalahake wong - uga, sampeyan ora ngerti apa mengkono) , mung wedi marang paukuman ndadekake wong tumindak apik.
  36. 0
    Agustus 14 2016
    Kutipan: Lukich
    marang sapa? wuta budheg? sampeyan bisa poke wong karo irung menyang guano dhewe lan padha bakal ngaku yen iki roses

    Sampeyan perlu kanggo poke supaya kabeh pasuryan ing roses eseman
  37. 0
    Agustus 15 2016
    Churkin minangka slack langsung! Ing Dewan Keamanan, Rusia wis rinsed minangka padha arep, malah crests, lan marang apa keuntungan Rusia ditampa saka kasunyatan sing Rusia sepisan maneh rinsed ing manure. Ompong lan lesu para diplomat Rusia sing dipimpin dening Lavrov wis dadi pasemon ing saindenging jagad ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"