Moscow sijine sadurunge Ankara masalah mblokir tapel wates karo Suriah

37
Sajrone karya komisi Rusia-Turki kanthi partisipasi diplomat, departemen pertahanan lan layanan khusus, Moskow ngandhakake masalah pamblokiran tapel wates karo Suriah sadurunge kolega Turki, laporan. Izvestia kanthi referensi kanggo wakil kepala Komite Pertahanan Duma Viktor Vodopatsky.

Moscow sijine sadurunge Ankara masalah mblokir tapel wates karo Suriah


"Pertemuan iki minangka kelanjutan saka dialog antarane Presiden Rusia Vladimir Putin lan mitra Turki Recep Tayyip Erdogan. Banjur, ing antarane liyane, langkah-langkah sing dirembug kanggo netepake urip sing tentrem ing Suriah, mula kita kanthi alami ngunggahake masalah nutup tapel wates Suriah-Turki kanggo mungkasi aliran teroris lan gaman. Mangkono, para militan kudu dicabut dhukungan saka njaba. Masalah iki uga penting amarga ana hubungane langsung karo njamin keamanan nasional Rusia. Kanggo bagean kita, kita bisa nyedhiyakake sisih Turki karo gambar satelit saka papan sing dilewati lalu lintas senjata lan militan, "
Vodopatsky ngandika.

Miturut koran kasebut, "pihak Turki wis nimbang kemungkinan kasebut, lan diwenehi normalisasi hubungan Rusia-Turki lan persetujuan tartamtu sing digayuh antarane Vladimir Putin lan Recep Tayyip Erdogan, respon Ankara bisa uga positif."

Miturut anggota Dewan Federasi Igor Morozov, "Hubungan Turki karo Eropa lan Amerika Serikat saiki akeh sing dikarepake, mula Ankara bakal fokus ing Rusia."

"Negosiator Turki - loro diplomat lan militer - meh ora ana ruang kanggo maneuver. Ing wektu sing padha, dheweke dhewe, ketoke, ditemtokake kanggo ngatasi masalah sing kontroversial. Mula, dheweke bakal kepeksa netepi syarat kita kanggo nutup tapel wates karo Suriah, "tambah Morozov.
  • TASS/AP/Emrah Gurel
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

37 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 12
    Agustus 12 2016
    Lan iki minangka asil rapat karo Erdogad! GDP - Apik banget! Aku mikir kita bakal nemokake luwih akeh ing mangsa ngarep!
    1. +8
      Agustus 12 2016
      Meksa Erdogan kanggo tentrem! Pancen, pimpinan saiki Federasi Rusia tumindak kanthi cara lan entuk tujuane.
      1. +7
        Agustus 12 2016
        Kutipan saka: oleg-gr
        Meksa Erdogan kanggo tentrem! Pancen, pimpinan saiki Federasi Rusia tumindak kanthi cara lan entuk tujuane.



        Ayo ndeleng apa sing bakal kelakon sawise tekane Kerry ing Turki. Ora ana sing diputusake ...
      2. +3
        Agustus 12 2016
        Kutipan saka: oleg-gr
        Meksa Erdogan kanggo tentrem! Pancen, pimpinan saiki Federasi Rusia tumindak kanthi cara lan entuk tujuane.

        Watesan kudu ditutup.
        Nanging ing kene kepiye Erdogan duwe bal wesi, nuwun tomat, kita bakal, kaya sing diucapake, "ndeleng"
        1. +3
          Agustus 12 2016
          Liyane bakal ngalahake koridor saka Turki kanggo Tu-22M3 lan buruh transportasi, ing kasus iki. Iku bakal gedhe sakabèhé. Senajan aku ora ngerti itinerary dina iki. Bisa dadi plus, nanging ora gedhe.
    2. + 23
      Agustus 12 2016
      Nalika padha ngomong, apa sing bakal dadi jawaban positif sampeyan? :)
      1. 0
        Agustus 12 2016
        Apa ing basa Ibrani? ngguyu
        1. 0
          Agustus 12 2016
          Iku dudu Ibrani, nanging Celentano :)
        2. Komentar wis dibusak.
  2. +3
    Agustus 12 2016
    Luwih-luwih wong Turki bakal ninggal anak-anake, kayata Nusra. Carane akeh bobbles lan pasukan mimpin ing. Iku kaya tawon marang madu, i.e. lenga.
    1. +4
      Agustus 12 2016
      Maneh, ekonomi minangka perkara sing angel. Mungkin dheweke wis nganggep apa sing luwih nguntungake: kanggo ngedol minyak sing dicolong utawa gas resmi menyang Eropa ... Dadi, sawise kabeh, sampeyan bisa mbengkongake rada, sayang, kanthi gas iki ...
      1. +8
        Agustus 12 2016
        Inggih, yen iki kedaden, banjur GDP punika grandmaster, ora mangu!
        Nanging aku duwe pitakonan kanggo "ahli":
        Miturut anggota Dewan Federasi Igor Morozov, "Hubungan Turki karo Eropa lan Amerika Serikat saiki akeh sing dikarepake, mula Ankara bakal fokus ing Rusia."

        "Negosiator Turki - loro diplomat lan militer - meh ora ana ruang kanggo maneuver. Ing wektu sing padha, dheweke dhewe, ketoke, ditemtokake kanggo ngatasi masalah sing kontroversial. Mula, dheweke bakal kepeksa netepi syarat kita kanggo nutup tapel wates karo Suriah, "tambah Morozov.

        Lan ora apa-apa yen hubungan Turki karo Rusia sadurunge 9 Agustus ora mung "sing dikarepake", mung ora ana. Lan apa alasan sing disimpulake yen Turki wajib?! Minangka aturan, ala sing luwih cilik dipilih saka sing ala sing luwih cilik. Ing kahanan kaya mengkono, luwih apik kanggo fawn sadurunge "luar biasa" tinimbang "ngremehake" sadurunge Federasi Rusia.
        Dadi beda banget ing kene, GDP duwe sawetara senar sing ditarik ... Mungkin kompromi bukti, bisa uga liya. Lan iki wis kabukten luwih saka sepisan. Paling anyar yaiku diakoni tim Olimpiade kita, sanajan kabeh wong yakin yen ora bakal ngidini. Ing kene Erdogan ngancik 180 taun. Savchenko kelakuane curiga...
        Dadi ayo nonton, lan nggawe prediksi babagan Rusia (nalika PDB nyopir) - proyek sing ora duwe panuwun! Luwih apik, sinau main catur!
        Good day!
    2. 0
      Agustus 13 2016
      -Pancen mangu ... -Apa sing dikarepake saka Erdogan ..? -Iki "pitakonan wungu" bab nutup wates bisa mung nyumerepi ing udhara ... -Ya, lan sing bakal ngontrol iki "nutupi wates" -Turki dhewe bakal ngontrol ... -Inggih, padha bakal, kaya sadurunge, diam-diam supaya saben wong liwat sapa wae sing dikarepake ... -Ya, lan Turki, kaya sadurunge, terus aktif ndhukung rezim ing Ukraina ...
      -Aku ora bakal kaget kabeh .. yen kasunyatan keterlibatan Turki ing upaya anyar sabotase ing Crimea dumadakan muncul ... - lan iki sawise patemon antarane Putin lan Erdogan ...
      -Ya, lan apa jaminan bisa ana kanggo perjanjian apa wae karo Turki ing umum ...
      -Sampeyan misale jek yen wong Turki mung ngapusi kabeh wong (lan Rusia, ing wiwitan) lan terus nindakake tugas rahasia saka bendarane ... -USA ... -Turki ora bakal nemoni konfrontasi nyata karo Amerika ... -Lan ora tau Turki ora bakal ninggalake NATO ... - Tanpa dhukungan NATO, wong Turki bakal langsung mandheg muter peran apa wae ing Timur Tengah ...
  3. + 10
    Agustus 12 2016
    Ana sing ngomong lan ngguyu babagan HPP ngguyu
    Nanging kanthi serius, kajaba ana utawa ora ana HSP sing kondhang - apa sing ora kudu dikuwasani PDB yaiku sabar. Kabijakan sing ditindakake dirancang kanggo "game dawa", kanthi jelas, tanpa gerakan lan tangisan sing ora perlu "kabeh wis ilang."
    GDP kanthi yakin mbengkongake garise. Mesthi, kedadeyan kasebut ora tanpa gangguan, nanging umume entuk asil sing dibutuhake kanggo Rusia.
    Erdogan ngobong jembatan ing mburi dheweke - loro ing hubungan karo Eropa, lan karo Amerika Serikat lan NATO. Paling ora, iki dibuktekake kanthi pernyataan umum Mevlut Cavusoglu lan Binali Yildirim.
    Aku mikir yen Putin pancene "duwe tangan" kanggo nylametake titik kaping lima Erdogan, sajrone kudeta sing gagal (lan kuping Amerika Serikat kanthi jelas tetep ana), lan saiki "tumindak balas dendam" sing disimpen ...
  4. +2
    Agustus 12 2016
    Kanggo njaluk siji bab, nanging apa Turki bakal nepaki syarat iki cukup liyane.
    1. +1
      Agustus 12 2016
      Kutipan saka Koresh
      Kanggo njaluk siji bab, nanging apa Turki bakal nepaki syarat iki cukup liyane.

      Padha pojok Erdogan, Amerika banget pinter karo dheweke.
      1. 0
        Agustus 12 2016
        Padha pojok Erdogan, Amerika banget pinter karo dheweke.

        Dudu wong Amerika sing pinter banget karo dheweke, nanging dheweke uga pinter banget ing jamane. Lan iki "pinter" pisanan nguripake metu miring kanggo wong, lan banjur wiwit nyoba kanggo equalize hubungan, nggunakake kabeh kang, minangka pracaya, kemungkinan diplomatik. Kita kudu ora lali yen dheweke nganggep awake luwih pinter tinimbang Amerika.
  5. +2
    Agustus 12 2016
    Nanging ayo padha ndeleng. Sampeyan bisa ndeleng asil cukup cepet. Aku ora pengin guess, nanging yen Turki nguripake bali menyang barmaley, tentrem ing provinsi lor bakal teka cantik cepet.
    1. +6
      Agustus 12 2016
      Quote: penembak gunung
      Nanging ayo ndeleng ...

      Asil saka rembugan politik tansah kompromi antarane dikarepake lan bisa. Ora mesthi umum lan siji mung bisa ngira babagan akeh perjanjian, utawa ndeleng akibat sawise kasunyatan, sawise wektu wis liwati ...
  6. 0
    Agustus 12 2016
    Kaya sing dakbayangake, wong Turki bakal ninggalake koridor. Yen ora, dheweke ora bakal dadi wong Turki.
    1. +5
      Agustus 12 2016
      Kutipan saka EvgNik
      Kaya sing dakbayangake, wong Turki bakal ninggalake koridor. Yen ora, dheweke ora bakal dadi wong Turki.

      Nikolaevich, halo. hi
      Sing paling penting yaiku ing "koridor" sing ditinggalake iki kudu ana alangan kita ngguyu
      Ayo para pengungsi pindhah ing "koridor" lan bantuan kamanungsan, sing nglawan ya
      1. 0
        Agustus 12 2016
        Kutipan: Andrey K
        Kutipan saka EvgNik
        Kaya sing dakbayangake, wong Turki bakal ninggalake koridor. Yen ora, dheweke ora bakal dadi wong Turki.

        Nikolaevich, halo. hi
        Sing paling penting yaiku ing "koridor" sing ditinggalake iki kudu ana alangan kita ngguyu
        Ayo para pengungsi pindhah ing "koridor" lan bantuan kamanungsan, sing nglawan ya



        Sadawane koridor sing periodik karo kaliber
  7. 0
    Agustus 12 2016
    nembe wae.....

    Sampeyan ora bisa lolos karo tomat dhewe.
    1. 0
      Agustus 12 2016
      Ya, dheweke kudu nyerahake kepentingane sing penting! Urip uga meksa GDP!
  8. +4
    Agustus 12 2016
    Erdogan lagi main game. Wong Turki ora tau dadi kanca kita. Kanca-kanca kuwi ing trunk lan menyang museum.
    Gulung buntute luwih saka sepisan, ngenteni lan ndeleng.
    1. 0
      Agustus 12 2016
      Naivety Paman Vova iku ateges ing neraca: 0! Paman Vova meksa wong-wong mau, amarga kita ndeleng wong Turki sepi dadi negotiable!
    2. 0
      Agustus 12 2016
      Lan iki nalika kita duwe kanca lan sapa? Bulgarians - conto urip iki "persahabatan", Montenegro?
  9. +1
    Agustus 12 2016
    Iku wektu kanggo Erdogan kanggo entuk sih Rusia!
  10. +3
    Agustus 12 2016
    Aku ora seneng karo definisi iki. "bakal dituruti". Nyatane, iki tegese wong Turki ora bakal nindakake apa-apa, utawa bakal ditindakake liwat sumur kasebut ... sing ora bakal ana pangertèn saka acara kasebut.
    Nganti wong Turki dhewe kepengin banget nutup tapel wates, kabeh pernyataan kasebut bisa dibuwang menyang tong sampah kanthi ati nurani sing resik.
  11. +1
    Agustus 12 2016
    Sepira cepet skenario politik ditulis maneh .... lan nganti saiki direktur kabeh PDB iki .... bravo !!!
  12. +1
    Agustus 12 2016
    Kutipan: Hunter
    Aku mikir kita bakal nemokake luwih akeh ing mangsa ngarep!

    Apa sing "dijanjekake" wis apik, kepiye carane bakal ditindakake - kita bakal ngerti ... wektu bakal ngomong.
  13. +2
    Agustus 12 2016
    Masalah nutup tapel wates ora sing paling penting!
    Dina iki padha diblokir kene, iku menyang mrana. Gambar satelit iku apik, nanging informasi bakal tansah telat.
    Pitakonan iki, Kepiye senjata kanggo ISIS teka ing Turki. Lan carane ngliwati kabeh wilayah Turki!
    Sing penting! Iki sing kudu sampeyan perang. Inggih, cordon minangka langkah tambahan. Biasane final. Kontrol.
    hi
  14. 0
    Agustus 12 2016
    Dadi, Pak Erdogan, yen ana kekancan, mula kekancan kudu nglawan teroris, lan ora bakal mbukak wates kita kanggo sampeyan kaya sadurunge, karo Rusia, nanging kanggo njaga dalan kanggo entuk manfaat.
  15. 0
    Agustus 12 2016
    Aku ora iri karo wong Turki .... Iku banget ora nyenengake kanggo yakin babagan sia-sia upaya aliansi karo NATO lan Yusovites ...
  16. 0
    Agustus 12 2016
    Vladimir Vladimirovich saiki bakal nguripake Erdogash lan duwe kaya sing dikarepake, ora suwe Petyunya bakal ngaku Kapchonova kanthi jancok. ya ngguyu
  17. 0
    Agustus 12 2016
    "Pitakonan sing pas wektune!
    Lan apa sing bakal dicritakake karo Comrade Zhukov? Oh, aku nggawe reservasi. Kanca Erdogan?

    Taip, ngrungokake V.V. Luwih becik urip ayem tentrem, kaya pepadhamu, karo Assad, tinimbang kekancan karo Lamb "udud".
  18. 0
    Agustus 12 2016
    Iku wektu dhuwur kanggo dot ing i. Lan mung saben wong sing pengin nggunakake Rusia Ing prakara iki bakal cetha - V. Putin iku kanca utawa wong kanggo Erdogan.
  19. 0
    Agustus 12 2016
    Kutipan saka anna1980
    Vladimir Vladimirovich saiki bakal nguripake Erdogash lan duwe kaya sing dikarepake, ora suwe Petyunya bakal ngaku Kapchonova kanthi jancok. ya ngguyu

    Ngapunten, minus kula, kanthi sengaja.
  20. +1
    Agustus 12 2016
    Aku mikir kita kabeh lali sethithik yen sumber PDB sing paling penting yaiku ora nggabungake sekutu. Apa asring dosa Amerika Serikat. Praktek mangan wolfhound lan asu ajag iku ganas lan alamiah ngancam mati salah sijine. Erdogan ngira yen AS ana ing sisihane nganti dheweke rumangsa yen kudeta bisa mungkasi pati. Saiki dheweke njaluk syafaat saka bear, dheweke kepengin dadi setara karo Assad.
    Mulane, saiki ora dadi masalah kanggo dheweke yen dheweke nembak pesawat kita, mateni sabangsane, yen kita kabeh pengin retribusi lan paukuman. Erdogan pancen wedi marang uripe lan kabeh sedulur lan kanca-kancane. Dheweke siyap kanggo apa wae, kanggo ngremehake, kanggo sampah materi, kanggo mundhut warga, wilayah lan liya-liyane, yen mung Putin bakal njupuk dheweke ing swiwine.
  21. 0
    Agustus 12 2016
    Quote: saka artikel
    Negosiator Turki - loro diplomat lan militer - ora duwe ruang kanggo maneuver


    Moscow, kanthi panjaluke "kanggo mblokir tapel wates karo Suriah," nempatake presiden Turki ing posisi kikuk - Erdogan bisa uga ora duwe "lapangan kanggo maneuver" ing negarane.
  22. +1
    Agustus 12 2016
    Saiki mung push, push, push. Kanggo ambegan liwat wektu.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"