Media: kepala NPO "Almaz" dipecat amarga "kelalaian kerja"

47
Dewan Direksi NPO Almaz (bagean saka keprihatinan VKO Almaz-Antey) dina Selasa mecat kepala perusahaan Vitaly Neskorodov amarga "gagal sistematis kanggo nepaki instruksi direktur umum keprihatinan (Almaz-Antey), ngilangi ing karya lan mundhut kapercayan", laporan Izvestia.

Media: kepala NPO "Almaz" dipecat amarga "kelalaian kerja"


"NPO Almaz, sing asring diarani ati saka keprihatinan Almaz-Antey, didegaké tanggal 8 September 1947 minangka biro khusus No. 1. Perusahaan kasebut wis ngembangake S-25, S-75, S-125 anti legendaris -sistem rudal pesawat, S-300 lan S-400. Saiki, NPO Almaz minangka perusahaan penyangga utama sing nggabungake kabeh perusahaan sing prihatin ing bidang nggawe pertahanan udara, aeroangkasa lan pertahanan rudal, kalebu S-500, produk Nudol lan sawetara liyane sing penting kanthi strategis. program," koran kasebut kelingan.

Direktur umum anyar perusahaan kasebut yaiku Gennady Bendersky, sing mimpin Pabrik Elektromekanik Lianozovsky, sing uga dadi masalah.

Layanan pers Almaz-Antey ora bisa langsung menehi komentar babagan kahanan kasebut.

"Malah sadurunge, ana pengunduran diri kanthi profil dhuwur ing kompleks industri militer Rusia, nanging ing memoriku, iki pisanan sing kepala perusahaan penting kasebut dipecat kanthi resmi "kanggo ngilangi kerja lan ilang kapercayan." Biasane, direktur guilty ninggalke karsane dhewe, kanthi persetujuan pihak, utawa ditransfer menyang posisi liyane, "Ivan Konovalov, direktur Pusat Riset Pasar Strategis, marang koran kasebut.

Miturut sumber liyane saka publikasi, buyaran saka Neskorodov "umume amarga karya protracted ing rong proyèk utama: sistem rudal anti-pesawat angkatan laut Poliment-Redut lan sistem pertahanan udara cedhak-zona Morpheus."

Referensi saka Izvestia: "Sistem pertahanan udara Poliment-Redut, sing dipasang ing korvet Rusia paling anyar saka proyek 20380, 20385 lan fregat proyek 22350, bisa ngrusak loro pesawat lan rudal jelajah, lan kendaraan udara tanpa awak ing jarak 10 nganti 150 km. Saliyane proyek sing wis ana, sistem pertahanan udara paling anyar uga bakal ngisi arsenal pemusnah nuklir "Pemimpin" lan kapal penjelajah rudal abot sing dimodernisasi saka proyek Orlan.
  • layanan penet saka Prihatin Pertahanan Udara Almaz-Antey
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

47 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 30
    Agustus 12 2016
    Masalah internal perusahaan - tanpa ngerti kabeh informasi, ora bisa nggawe kesimpulan babagan pemecatan!
    1. -18
      Agustus 12 2016
      Alesan utama yaiku kegagalan kanggo ngrampungake tenggat wektu kanggo pangembangan senjata anyar, para ahli percaya.
      ...

      "gagal kanggo ketemu tenggat wektu kanggo pangembangan senjata anyar" - padha ketemu pungkasan ...
      1. + 19
        Agustus 12 2016
        Quote: Batu
        "gagal kanggo ketemu tenggat wektu kanggo pangembangan senjata anyar" - padha ketemu pungkasan ...

        Wah, "ekstrem", dheweke dudu tukang kunci sing ngeculake obeng nalika ngrakit produk ...
        1. +2
          Agustus 12 2016
          Kita ora ngerti apa jenis perang sing didhelikake, lan ora angel ngrumusake alasan pemecatan kasebut. Apa sampeyan bisa mbayangno dhuwit sing muter ing kana?
          1. -1
            Agustus 12 2016
            Deleng ing open source kanggo arus kas. Sawetara gugup ngrokok ing pinggir. Dene sutradara, yen dipecat karo postscript kaya mengkono, kabeh iku ala banget ...
        2. +3
          Agustus 12 2016
          Quote: Gusti saka Sith
          Wah, "ekstrem", dheweke dudu tukang kunci sing ngeculake obeng nalika ngrakit produk ...

          Sing persis apa rudal 9M96 sing ekstrem wis nyiksa wiwit taun 1999, ora ketompo carane ora mabur ing wiwitan, isih ora mabur.
          06.04.2007/XNUMX/XNUMX Rossiyskaya Gazeta, artikel "Pejuang Invisible", wawancara karo Vladimir Svetlov, Desainer Umum Biro Desain Teknik Fakel
          Aku ngutip:
          RG | Napa perlu nggawe roket sing bisa nembak kabeh ing jagad iki lan malah sing ora dibayangake?
          Svetlov | ... Lan ing awal 90s, kita diutus nggawe rudal sing bakal nglindhungi kapal kita saka senjata kasebut. Utamane, saka rudal anti-kapal sing ana, lan saka sing bisa digawe ing mangsa ngarep. Kita nggawe petungan lan nggegirisi: kanggo nindakake tugas sing ditugasake kanthi cara tradisional, roket kasebut kudu bobote 4,5 ton! Nanging hulk kuwi ora bisa diselehake ing saben kapal. Kajaba iku, larang banget.
          Akibaté, sawise maneh nganalisa kabeh sing wis digawe sadurunge ing "Obor", lan kanthi teliti sinau prestasi ilmu roket donya, padha nuduhake kapinteran lan nggawe roket bobot mung 340 kilogram.
          RG | Nanging kurang daya lan luwih alon?
          Svetlov | Karakteristik sing diwenehake kanggo kita tetep.
          RG | Sapa jenenge bayi?
          Svetlov | 9m96. Nanging sampeyan mbokmenawa durung krungu bab dheweke.
          RG | Lan apa rahasia utama 9M96?
          Svetlov | Kaping pisanan, program pendidikan cilik. Kemungkinan kenek langsung rudal anti-pesawat ing target biasane kurang. Biasane liwat nang endi wae, lan mulane, kanggo njamin karusakan saka target, sampeyan kudu nggunakake jumlah prayoga saka bahan peledak lan pecahan logam. Kanggo pisanan, rudal iki ngleksanakake teknologi utama sing nemtokake tampilan rudal dipandu anti-pesawat canggih sing digunakake ing pangembangan Eropa lan Amerika. Kalebu nggunakake panuntun dhumateng gas-dinamis kanggo kontrol ing phase final. Akibaté, panuntun rudal tliti dhuwur nganti tekan langsung ing target. Kanggo nindakake iki, kita nggunakake mesin sing ngidini roket bisa nindakake manuver non-standar. Iki penemuan paten kita. Umumé, dheweke duwe akeh kuwalitas unik.
          1. Komentar wis dibusak.
            1. +2
              Agustus 12 2016
              Kutipan saka rudolf
              9M96 uga kalebu ing nomenklatur sistem pertahanan udara S-400 lan Vityaz. Mbok menawa amarga saka dheweke sing Adoption saka terakhir macet.

              9M96 mesthine dadi bagéan saka S-400, nanging ora kasedhiya terus-terusan klelep S-400, lan yen 40N6 ditampa ing layanan kanthi sedhih ing setengah limang taun sawise S-400 dhewe ditampa, banjur 9M96 mung dibusak saka komposisi kanthi mbuwang ing 2007. (nalika S-400 ditampa) ing sistem pertahanan udara S-350 Vityaz, kanthi mangkono ngilangi dana tambahan kanggo refinement, mung masalah yaiku 9M96 ora mabur minangka bagéan saka Vityaz utawa minangka bagéan saka Ora diragukan, roket wis disiksa suwene 17 taun, akeh dhuwit sing ditindakake, prinsip "hit-to-kill" ora ditindakake sawise taun 2007. wiwit isin meneng apa syarate asline. Umumé, 9M96 dadi kutukan kanggo Almaz lan ana wong sing kudu diukum ...
      2. + 14
        Agustus 12 2016
        Quote: Batu
        "gagal kanggo ketemu tenggat wektu kanggo pangembangan senjata anyar" - padha ketemu pungkasan ...

        Biasane sing ekstrim ditransfer menyang proyek liyane utawa ninggalake "kanthi dhewe". Ana sing beda banget ing kene ... Amarga dheweke diusir kanthi banter, tegese ana apa-apa, ana sing salah ing mburine ...
      3. +8
        Agustus 12 2016
        Quote: Batu
        "gagal kanggo ketemu tenggat wektu kanggo pangembangan senjata anyar" - padha ketemu pungkasan

        Bener, rekan, saiki dudu wektu kanggo ora netepi tatanan pertahanan negara. hi
        1. Komentar wis dibusak.
    2. +1
      Agustus 12 2016
      Kanthi jeneng kasebut, kamakmuran ing wilayah iki ora direncanakake. Maca Sergei Alekseev.
      1. 0
        Agustus 12 2016
        Miturut pendapatku, jeneng anyar ora luwih apik. Siji bungah iku Bendersky, lan ora Bandera.
      2. Komentar wis dibusak.
    3. 0
      Agustus 13 2016
      Ya, apa rencana Kementerian Pertahanan RF kanggo pangembangan kasebut, kenapa dheweke murub kepala perusahaan amarga ngganggu jadwal kasebut?
  2. +5
    Agustus 12 2016
    Wong kasebut nindakake perkara sing ora biasa ... Kita bakal ngenteni informasi sing luwih rinci ... hi
    1. +3
      Agustus 12 2016
      Kutipan saka Abbra.
      Wong lanang iku nglakoni sing ora biasa...

      Gagal nguji rudal sing janjeni, ora nyedhiyakake kualitas lan wektu pasokan senjata sing dibutuhake. Ing jaman biyen, dheweke mesthi ditembak minangka PEST, mula aku mudhun kanthi entheng.
      1. +4
        Agustus 12 2016
        Apa sampeyan mikir manawa nggawe rudal sing janjeni mesthi lancar. Lan ing Uni Soviet, kanthi potensial ekonomi sing kuat, ora ana kesalahan? Apa wae kedadeyan, nanging mundur saka pimpinan sing pangkat kaya ngono kudu kedadeyan amarga alasan sing luwih serius.
        Omo utawa ora omo, kita ora ngerti iki kanggo sampeyan, lan aku pracaya kita ora bakal ngerti kabeh bebener.
        Mulane, kita ora bakal cepet-cepet nggawe kesimpulan.
        1. +1
          Agustus 12 2016
          Kutipan: Siberian
          Apa sampeyan mikir manawa nggawe rudal sing janjeni mesthi lancar

          Aku ora mikir, iki minangka salah sawijining "tetes" sing ngluwihi cangkir kesabaran ...
      2. -4
        Agustus 12 2016
        Apa sampeyan wis nggawe kesimpulan? Telu ilang.
      3. 0
        Agustus 13 2016
        Kutipan saka: svp67
        Kutipan saka Abbra.
        Wong lanang iku nglakoni sing ora biasa...

        Gagal nguji rudal sing janjeni, ora nyedhiyakake kualitas lan wektu pasokan senjata sing dibutuhake. Ing jaman biyen, dheweke mesthi ditembak minangka PEST, mula aku mudhun kanthi entheng.

        Aku dudu pendukung eksekusi. dhasar.
        Nanging, skala bencana kasebut unik.
        Aku bungah yen tembung tartamtu wiwit dipecat.
        Ora ngerti apa sing ditindakake, wong sing levele ora bisa.
        Ing Nopember, fregat 22350 kudu dikirim. Yen direktur iki ora bisa ngatasi, kita butuh wong sing bisa ngatasi. Banget. hi
    2. 0
      Agustus 12 2016
      Mungkin iku jeneng saka nerak? Ing awalan "Ora"? guyon!
  3. +1
    Agustus 12 2016
    dipecat? Lan kabeh? Nalika tanduran bakal diwiwiti?
  4. + 12
    Agustus 12 2016
    Mmmm ... Lan iki dipecat, apa dheweke saka "manajer efektif", utawa saka insinyur? Lan piye wae, ora jelas kepiye reaksi babagan warta iki.

    PS. Inggih, miturut apa sing ditemokaké ing Internet ing kira-kira pisanan, karakter makarya minangka insinyur kanggo 3 taun, lan kanggo liyane 23 taun makarya ing posisi kayata. "penasehat ekonomi" и "Manajer Restrukturisasi". Sing luwih cedhak "efisien".
    Dadi warta kasebut rada positif. Mbok.
    1. + 14
      Agustus 12 2016
      Kutipan saka bardadym
      Lan iki dipecat, apa dheweke saka "manajer efektif", utawa saka insinyur?

      Ngadili dhewe
      Lair tanggal 22 Agustus 1966.
      Ing taun 1990 piyambakipun lulus saking Moscow Institute of Physics and Technology kanthi gelar Engineer-Fisikawan.
      Saka 1990 kanggo 1993 piyambakipun nyambut damel minangka insinyur ing Central Institute of Aviation Motors. P.I. Baranov.
      Ing taun 1993-1996, dheweke kerja ing macem-macem posisi ing OKB Tveruniversalbank.
      Wiwit 1997 - Penasehat Direktur Umum ZAO KomiTEK-Moscow.
      Ing taun 1998-1999, dheweke dadi Ketua Dewan CB Ergobank.
      Wiwit 2000 - Deputy General Director for Special Economic Issues of OJSC Central Design Bureau Almaz (saiki PJSC NPO Almaz).
      Wiwit 2001 - Wakil Direktur Umum kanggo Restrukturisasi - Kepala Departemen Restrukturisasi Biro Desain Pusat Almaz.
      Wiwit 2002 - Wakil Direktur Jenderal - Direktur Ekonomi OAO NPO Almaz (saiki PJSC NPO Almaz).
      Wiwit 2008 - Wakil Direktur Umum pisanan OJSC GSKB Almaz-Antey (saiki PJSC NPO Almaz).
      Ing 2008 piyambakipun pikantuk medali saka Order of Merit kanggo Fatherland, gelar II.
      Wiwit Februari 2011 - Direktur Umum PJSC NPO Almaz (nganti Juli 2015 JSC GSKB Almaz-Antey).

      Kanggo aku, "manajer" luwih saka "insinyur"
      1. + 17
        Agustus 12 2016
        Kutipan saka: svp67
        Kanggo aku, "manajer" luwih saka "insinyur"

        Conto khas "nominasi saka Moskow" ...
        Saiki ana mayuta-yuta wong ing saindenging negara. Padha teka minangka bar, padha ora utamané kasengsem ing tartamtu saka produksi, mung dhuwit lan, sepisan maneh, dhuwit ing sirahe.
        Tuladha saka urip.
        Direktur umum "Muscovite" 25 taun NSR OJSC lumebu ing kantor kepala layanan keamanan navigasi Northern Shipping Company lan langsung ngandika "Aku duwe menit 20. Nerangake marang aku inti saka karya sampeyan. layanan..."
        Kepala dinas keamanan navigasi, pelaut kanthi pengalaman 30 taun, malah bingung. Nanging dheweke kuwat lan mangsuli, "Kowe ngerti ... aku wis 30 taun menyang segara ... Nanging aku ora bisa ngerti dhewe ... " Sawise iku, aku menyang Departemen Sumber Daya Manusia lan nulis. statement dhewe. Saiki kapten maneh.
        Ing Rusia, kelas master-dewa lan tsars Soviet wis diganti dening manajer Rusia - wedhus sing paling kuat.
      2. +4
        Agustus 12 2016
        Kanggo aku, "manajer" luwih saka "insinyur"

        Ya kayane.
        Ketoke, dheweke ngatur apa-apa, kanggo ngrusak karya utama. Wiwit "ilang rasa percaya diri" dianugerahi...
      3. +2
        Agustus 12 2016
        Ora mung dheweke dadi manajer, nanging ora dadi insinyur maneh, nanging miturut biografine, dheweke minangka salah sawijining sing "ngapikake" efisiensi tenaga kerja kanthi ngilangi staf. Lan pesenan mbokmenawa njaluk saka pimpinan.
      4. Komentar wis dibusak.
      5. +4
        Agustus 12 2016
        Kutipan saka: svp67
        Kanggo aku, "manajer" luwih saka "insinyur"


        Dheweke dudu insinyur babar pisan. Phystech ora nglatih insinyur. Jeneng khusus "peneliti insinyur-fisika" nyatakake kasunyatan manawa lulusan kasebut bakal melu fisika terapan. Dheweke iku ahli fisika. Saka lulusan pungkasan taun 80-90an, akeh lulusan Institut Fisika lan Teknologi sing mlebu bisnis.
        Miturut tembung:

        kanggo "gagal sistematis kanggo tundhuk karo instruksi direktur umum keprihatinan ("Almaz-Antey")


        ora akur. Mbokmenawa mo mbantah lan nantang keputusane lurah. Iki umume minangka ciri khas fisikawan: kemampuan lan seneng mbantah.
  5. +7
    Agustus 12 2016
    Iki ora mung gangguan pesenan - iki minangka "kelalaian ing karya", sing mung dipecat. “Kalah kapercayan"- iki pati politik, lawang kanggo struktur negara ditutup, aku ora bakal kaget yen Kantor Jaksa Agung miwiti kasus pidana.
  6. +3
    Agustus 12 2016
    Kutipan saka Abbra.
    Wong kasebut nindakake perkara sing ora biasa ... Kita bakal ngenteni informasi sing luwih rinci ... hi

    Topik kanggo refleksi babagan posisi sing dianakake dening Vitaly Neskorodov: -Wakil Direktur Jenderal kanggo masalah ekonomi khusus;
    – Wakil Direktur Jenderal Restrukturisasi – Kepala Bagian Restrukturisasi;
    - Wakil Direktur Jenderal - Ekonomi.
    Gawea kesimpulan saka iki!
  7. +1
    Agustus 12 2016
    Wong lanang iku begja lair telat. Ing jaman kuna, bisa uga gludhug "tanpa hak kanggo cocog."
  8. +3
    Agustus 12 2016
    [Kanggo aku, "manajer" luwih saka "insinyur"] sing mesthi, 3 taun dadi insinyur ing institute dudu proyek, kegiatan liyane ing bank lan ekonomi, dadi ketoke dheweke kacau. "ekonomi" sing dheweke mabur.
  9. 0
    Agustus 12 2016
    Morpheus pancen wis dadi mitos. Aku wis maca mitos babagan dheweke sajrone 10 taun. Dadi aku rumangsa yen jaksa kudu ngilangi mitos kasebut kanthi cara liya.
  10. +3
    Agustus 12 2016
    Impunitas nyebabake ora tanggung jawab
  11. +5
    Agustus 12 2016
    Cekakipun, lulusan Ijazah MBI! Ing Matrasia dhewe, dheweke wis ngomong kanthi banter - yen sampeyan pengin ngrusak produksi - milih manajer sing duwe diploma kasebut (aku duwe kanca ing negara bagian). Iki "mlumpat". Efisiensi produksi yaiku, pisanan, produk dikirim ing wektu lan kanthi kualitas sing tepat! Lan ora nyuda staf lan gaji, lan adol "aset non-inti", sawise iku dumadakan ora ana sing bisa entuk sawetara komponen sing dibutuhake!
  12. 0
    Agustus 12 2016
    "kanggo mundhut kapercayan" minangka ekspresi sing gampang diciptakake.
  13. -1
    Agustus 12 2016
    Situs web perusahaan durung dianyari.

    Ana 7 wong ing dewan direksi bebarengan karo Neskorodov. Telu iku timbalane. Pranyata wakile milih mundur dhewe. Ing wektu sing padha, dewan direksi kurang saka rong sasi.
  14. 0
    Agustus 12 2016
    Kutipan saka bardadym
    Lan iki dipecat, apa dheweke saka "manajer efektif", utawa saka insinyur? Lan piye wae, ora jelas kepiye reaksi babagan warta iki.

    Paling kamungkinan saka "efektif". Soko ing periode pasca-Soviet ora krungu saka insinyur apik kanggo manajer perusahaan. Elinga tembung saka salah sawijining reformis utama: "Sampeyan ora kudu dadi spesialis, sing utama yaiku ngatur karya." Lan padha ngatur kanggo entuk dhuwit kanggo protégés lan mesthi piyambak.
  15. 0
    Agustus 12 2016
    Ya, kahanan kasebut ora ana gunane. Muga-muga saiki ana sing bakal owah dadi luwih apik, sanajan mesthi luwih angel lan luwih suwe kanggo ndandani tinimbang ngrusak.
  16. +1
    Agustus 12 2016
    Miturut artikel kasebut, bisa dideleng yen ora ana gendheng, tegese switchman, dheweke nggawe papan kanggo awake dhewe, katon sinis, nanging ora ninggalake dhewe - (stool).
    1. 0
      Agustus 12 2016
      Kutipan: ML-334
      Nggawe kamar kanggo sampeyan

      Kene wong. Mung kanggo blurt metu apa ... Kanggo apa jenis siji? Dear ... LEMZ sing mentas diangkat dadi prentah saka buruh lan plowmen.
      Apa pakulinan kanggo blurt metu tanpa mikir.
  17. +1
    Agustus 12 2016
    "Sajujure" Aku isih durung krungu utawa maca babagan "Nudol" ..., "googled" sethithik ... ternyata dadi pitakonan teknis sing serius banget: "Pertahanan rudal multi-saluran / anti-pesawat. sistem pertahanan, sistem rudal intersepsi jarak jauh. Komplek tembak 14Ts033 kanthi komando lan pusat komputer 14P078 lan radar 14Ts031 dikembangake miturut Nudol R&D minangka komponen sistem pertahanan rudal A-235. , OKB "Novator"
    Tes peluncuran rudal kompleks Nudol:
    12.08.2014
    Plesetsk
    Wiwitan pisanan. Mbokmenawa begja (sumber).
    02
    Plesetsk kapindho diluncurake. Gagal wiwitan darurat.
    03
    Plesetsk
    Peluncuran kaping telu, peluncuran tes pisanan sing sukses. Dipercaya manawa tes kasebut minangka sifat anti-satelit.
    04
    Plesetsk
    Peluncuran kaping papat, peluncuran uji coba roket sing sukses, ora dingerteni kanggo tujuan apa roket kasebut diluncurake - ing satelit buatan utawa mung ing lintasan suborbital.

    Bisa dingerteni manawa tes kasebut terus.
    Diduga - P222 ngluncurake kompleks 14Ts033 "Nudol", publikasi 2015.
    http://militaryrussia.ru/blog/topic-806.html
  18. +1
    Agustus 12 2016
    Solusi sing alus banget kanggo perusahaan kasebut. Sayange cara Stalin ora bisa digunakake saiki.
  19. +1
    Agustus 12 2016
    Apa sampeyan ora seneng gelar? Ijazah iku normal ing subyek, padha mulang apik ing taun, liyane bab carane ing 3 taun dadi penasehat gene. direktur? Ora ana cara tanpa paw wulunen.
  20. 0
    Agustus 12 2016
    Sapa sing dipecat ing kana lan apa sing ora ditindakake - iki minangka informasi kanggo para pemegang saham. Masyarakat sing dihormati kudu mung kasengsem ing pitakonan penting.
  21. 0
    Agustus 12 2016
    sampeyan kudu katon sawise wong, sampeyan ora bakal kesusu kanggo atom cardon, asring macem-macem pemimpin kita, ing acara saka mundur utawa buyaran, wiwit mlayu lan wag ilat!
  22. +4
    Agustus 12 2016
    Aku kudu miwiti nggarap KB-1 ing taun 1977. Diprentahake kanggo nyelehake peralatanku ing salah sawijining roket perusahaan Fakel. Nalika iku, KB-1 B.V. Bunkin, lan aku makarya miturut sistem karo wakil Chernomordik V. Banjur, ing 1979, aku mimpin 6GU MRP saka USSR, KB-1 kagungane 1GU (Mileshkin V.P.). Sawisé séda B.V. Bunkin, perusahaan iki dipimpin déning ilmuwan bakat lan organizer A.A. Limansky. Dheweke tilar donya nalika nyoba sistem pertahanan udara ing Kapustin Yar. Perusahaan LEMZ Direktur Umum Doktor Ilmu Teknis G.P. Bendersky (pamimpin bakat), seneng wewenang ora mung ing Concern, nanging uga ing Pemerintah Moscow. Nganti 1989, perusahaan iki kagungane 7GU MRP saka USSR (Goncharov V.I.). Kanggo sistem sing digawe dening perusahaan 6GU, perusahaan iki ngasilake radar rute. Direktur banjur ana Agafonov K.V.
    Aku wis nyedhiyakake informasi sing diidini kanggo para pamaca "VO" supaya sampeyan ora ngadili kanthi negatif babagan kepala perusahaan JSC Concern VKO Almaz-Antey. Saiki, kepala kabeh perusahaan minangka spesialis sing pantes lan kreatif sing nyedhiyakake kabeh kekuwatane. kanggo nggawe senjata lan peralatan militer kanggo negara kita Ya, ana sing digagalake lan mulane mung nguatake manajemen perusahaan.
  23. 0
    Agustus 12 2016
    Sadurunge, sawise formulasi kasebut, dheweke ditembak.
    Saiki luwih becik yen dheweke dilebokake ing kunjara.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"