MiG-29K saka Angkatan Udara India ngenali masalah serius

213
Laporan Kepala Pengawas lan Auditor India babagan negara Angkatan Bersenjata negara kasebut, utamane, akeh masalah sing ditemokake ing mekanisme pesawat tempur MiG-29 buatan Rusia. Ngarsane karo referensi kanggo Defense-Aerospace.

MiG-29K saka Angkatan Udara India ngenali masalah serius


"Masalah utama pesawat MiG-29K lan MiG-29KUB sing dituku kanggo operator pesawat digawe dening India. armada, disambungake karo airframe pesawat, mesin RD-33MK lan sistem remot kontrol listrik (EDSU)," tulis koran kasebut.

Umumé, pesawat kasebut minangka "kebak masalah".

Mangkono, layanan MiG-29 India, miturut para ahli, yaiku 15,93%, layanan MiG-29KUB ana ing kisaran saka 21,30% nganti 47,14%. Pesawat iki wis beroperasi wiwit September 2014.

"Urip layanan pesawat yaiku 6 jam penerbangan utawa 25 taun (mana wae sing luwih dhisik) lan amarga masalah sing diadhepi MiG-29K / KUB, umur layanan pesawat sing wis digunakake bakal suda," cathetan ing laporan kasebut. .

Secara total, India ngrancang tuku 45 mesin kasebut.

Vzglyad ngelingi yen pesawat sing padha (versi pesawat kanggo Angkatan Laut Rusia minangka versi adaptasi pesawat sing dirancang kanggo India) uga bakal adhedhasar kapal penjelajah pesawat Rusia Laksamana Kuznetsov.

"Ora ana sing dilaporake babagan masalah karo pesawat Rusia, nanging bisa dianggep manawa versi Rusia saka MiG-29KR uga bakal ngadhepi cacat desain sing padha," koran kasebut rampung.
  • Angkatan Laut India
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

213 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 19
    Agustus 13 2016
    Mung tangan sampeyan tuwuh saka ...
    1. + 42
      Agustus 13 2016
      Lan kabeh wolung, kaya dewi kesuburan sampeyan! lol
      1. +3
        Agustus 13 2016
        Kelingan perang Iz-Ar.
        Nalika eg. pilot ora bakal sijine munggah - lepas landas - dilarang
        Sauntara kuwi, wong Israèl lagi nyirami

        Lan ing ngendi teknik kasebut
      2. +1
        Agustus 13 2016
        Lan kabeh wolung, kaya dewi kesuburan sampeyan! lol

        dibusak saka ilat ngguyu
        1. -1
          Agustus 13 2016
          Kutipan saka INVESTOR
          Lan kabeh wolung, kaya dewi kesuburan sampeyan! lol

          Lakshmi punika dewi Hindu kasugihan, cahya, kawicaksanan, lotus, luck lan rejeki, kaendahan, wani lan kesuburan. Lakshmi digambarake minangka wanita ayu kanthi tangan papat, lungguh ing lotus, nganggo jubah mewah lan dihiasi perhiasan. eseman
          1. +1
            Agustus 14 2016
            Quote: Bayonet
            Lakshmi digambarake minangka wanita ayu kanthi lengen papat,

            Ora jelas apa sing kontra, jebul sirahe lara bukoff? Punika gambar! hi
      3. +5
        Agustus 13 2016
        Iku lucu ... nanging bisa dibantah manawa pesaing padha gelut, auditor dibayar kanthi kuat lan utama dening Prancis, manawa ana wong bodho ing sekitar - utamane ing India, lan liya-liyane ...
        Pancen, wong-wong Hindu saka supplier padha nyurung bathuk, nyuda rega kontrak, nyewa, nggoleki kabeh pitunjuk sing nyebutake tekanan marang bakul. Nanging ing panelusuran dheweke nemokake surprises ... Kerep banget bali sing sabdho. Aku ora bakal njlèntrèhaké rincian, nanging kita pancene kudu ngunggahake tingkat kualitas produk kita. Kualitas kendaraan mungsuh uga mudhun, nanging kita ora perlu ngandelake lan ngetung. Managers, sing saiki paling bokong chewed ing industri pertahanan (lan saiki ana prakteke ora ana pabrik murni negara) pancene ora bisa gawé apa-apa. Sampeyan bisa ngerti wong-wong mau. Ora ana desainer, teknolog, buruh sing keren - sing lawas pancen mati ing dalan menyang pos pemeriksaan, sing enom pengin kabeh bebarengan lan saiki ora ngerti carane nindakake apa-apa. Buruh tamu kepincut karo industri pertahanan - iki ora bisa ditampa. Ora ana elektronik, papan. Yen dheweke ngeculake dhewe, mula dadi sampah ... Nalika tuku papan ing China, dheweke kerep njupuk luwih murah lan maneh gagal. Baja saka bahan tartamtu ora nyukupi syarat, saka perawatan panas iki menyang neraka. Iki minangka trifles .... Kita isih nggunakake apa sing ditindakake Uni, nanging kabeh bakal rampung lan Mig29s sing cacat lan Miles iki (sing duwe lara luwih akeh) katon kaya mobil sing cocog. Rogozin gumunggung yen dheweke tresna marang wong enom kanthi mripat sing kobong, saben pengusaha mung ngomong babagan spesialis enom kanthi mripat sing kobong - kabeh iki sampah, desainer kuno apa wae pompa susu bakal mlumpat. Mung spesialis kompeten sing berpengalaman tansah ora nyenengake para panguwasa. Mung ing perang cohove nyata dheweke wiwit ngrungokake spesialis - nanging regane kali getih lan luh.
        Kanggo 50 taun saiki, kabeh pimpinan negara wis njerit yen bakal miwiti ngembangake produksi alat mesin, lan investasi nyata saya tambah cilik saben dina. Saiki kudu nggawe maneh, lan iki triliun - lan ing sistem sing ora efisien, setengah saka dhuwit iki bakal ilang, lan liyane bakal dibubarake ing proyek, nanging kita kudu maju.
        Nalika nggawe maneh industri mesin-alat, kita bakal nutup kabutuhan bisnis cilik lan medium-ukuran, lan sing paling Jahwéh, industri pertahanan. Kita butuh banget elektronik, desain papan, lan produksi papan sing bermutu - dina sadurunge wingi. Iku kejem kanggo ngontrol macem-macem bahan. Lan pungkasanipun, perlu kanggo ngganti tamu ing arah tightening
        1. 0
          Agustus 13 2016
          Aku bakal ndhukung sampeyan. Utamane babagan wong enom sing pengin kabeh bebarengan. Lan pensiunan pinter pindhah menyang donya liyane.
          Lyat ing wektu iki aku malah ora ngerti carane ngganti kabeh.
          PYSY Pemilik toko pangolahan logam, pertukangan kayu lan produksi kabinet lan furnitur berlapis, ditambah stasiun layanan. Ikatan konstruksi, peralatan.
      4. +1
        Agustus 13 2016
        Deleng ing sumber, lan padha bakal nulis mergo yen padha ngaco munggah tender karo rafals lan liyane, sapunika Jeksa Agung bisa ngetokake iki lagi mutusaké kanggo tuku saka kita, lan padha nulis kabeh limo sampah kanggo wong-wong mau ora kanggo pisanan. manawa media India ora nulis iki kanthi resmi.
      5. -2
        Agustus 13 2016
        MiG-29K saka Angkatan Udara India ngenali masalah serius

        Pramila dheweke ora duwe apa-apa ing Kuza lan Maskapai Pesawat Rusia sing bakal teka! Malah bab Pangatusan, ora ana sing tau krungu jambs kaya saka pelanggan manca. Migushniks minangka aib kanggo industri penerbangan Rusia - iki katon ing luar negeri.
        Sawise maneh aku yakin karo bener pilihan Staf Umum Rusia lan Angkatan Udara. Ora muspra yen 80% saka armada taktis tempur digawe saka pesawat Sukhoi, lan Kementerian Pertahanan ora rencana ngganti rasio kasebut. Kok deweke pribadi ngajeni aku ya
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +2
      Agustus 13 2016
      Liyane palsu, ora kurang. Rusia ora kasengsem mundhut pasar India.
    5. 0
      Agustus 13 2016
      Kutipan saka Machete
      Mung tangan sampeyan tuwuh saka ...

      Kene, kene, kaya biasane, ana sing ngganggu tangan sing bengkok! Ing kasus iki, mbokmenawa ora moderator, nanging I.tsa!
    6. +3
      Agustus 13 2016
      ora bisa dadi RD33 sing bisa dipercaya gagal, dheweke wis nglayani 30 taun tanpa keluhan. Lan umume, luwih spesifik, apa sing salah?
      1. +1
        Agustus 13 2016
        Kutipan: Pavel1
        .Lan umume, mangga luwih spesifik, apa sing salah?

        Mung India tangan-bokong. Pungkasan, Su-30MKI muncul, banjur dadi wong India sing ala Pinokio dhewe lan tangane tuwuh metu saka imam.
        Saiki wis tekan MiG, sapa ngerti apa sing ditindakake ing kana.

        Ayo kula ngelingake sampeyan babagan Su:
        Masalah linuwih ora dadi masalah kanggo staf teknis penerbangan Angkatan Udara Aljazair, nanging masalah kasebut ana ing India. Kaya sing wis dingerteni, Menteri Pertahanan Manohar Parikkar ujar manawa armada Su-30MKI India ngalami masalah gedhe babagan tingkat pesawat sing bisa dilayani, utamane amarga rusake pembangkit listrik.

        India ngoperasikake modifikasi Su-30MKI, ora beda karo versi Aljazair. Ing wektu sing padha, miturut Menteri Pertahanan, dikenal manawa Angkatan Udara India wis ngalami limang kacilakan lan 69 insiden karo mesin AL-31FP sing diprodhuksi dening HAL wiwit taun 2012. Saka 69 kedadeyan kasebut, Parrikar ujar manawa 33 disebabake keripik ing lenga, 11 disebabake geter ing mesin, lan wolung amarga tekanan pasokan minyak sing sithik. Tuduhan digawe saka kualitas bangunan sing ora apik, sing kanthi cepet nyebabake efek lemes sing nyebabake retak, sing nyebabake pecahan logam lan sirkuit lenga. Penyelidikan uga narik kawigaten babagan kualitas minyak. Miturut pesenan Kamentrian Pertahanan India, langkah-langkah ditindakake: panggunaan minyak kualitas paling apik, owah-owahan lan panggantos saka welding lan fastening Unit antarane bagean mechanical.

        Apa Aljazair Su-30MKI(A) bisa ngalami masalah sing padha?

        Mbokmenawa ora. Mangkono, versi Aljazair Su-30MKI(A) nduweni modifikasi mesin sing beda, beda karo sing diprodhuksi ing lisensi ing India. Padha dilengkapi mesin luwih modern saka AL-31FM-31 modifikasi dibandhingake AL-1FP [iki ora bener - ana dipunéwahi AL-31FP - bmpd]. Kajaba iku, ana informasi sing Aljazair diblokir sawetara owah-owahan ing komputer onboard dipun ginakaken dening HAL sing provoked kacilakan pesawat (contone, mateni layar multifunctional) ing pejuang India.

        http://bmpd.livejournal.com/1291253.html
    7. +1
      Agustus 13 2016
      Flud ing wangun murni.

      "Seni ngalahake pesaing yaiku nggumunake dheweke ing ngendi dheweke paling apik"
      Peter Altelberg
    8. -1
      Agustus 13 2016
      Kutipan saka Machete
      Mung tangan sampeyan tuwuh saka ...

      Iku ora bab iku. Waca liyane kanthi teliti - "Ora ana sing dilaporake babagan masalah karo pesawat Rusia, nanging bisa dianggep yen versi Rusia saka MiG-29KR uga bakal ngadhepi cacat desain sing padha," koran kasebut rampung.
      Sing. ternyata ing Rusia ora ana masalah karo pesawat kasebut, nanging ing luar negeri kita nyedhiyakake sampah. Lan iki senadyan kasunyatan sing USSR, sing Rusia tansah ngirim peralatan ing luar negeri sing kualitas BEST (asring malah kanggo ngrugekake saka mitra domestik). Lan banjur ana hardware militer.
      Siji liyane (kanggo kabeh) - Aku kerep ngunjungi gombal iki. Paling ora maca review babagan online. Ing kene aku nulis tembung "jaringan" ing komentar. Ing forum, aku bakal ditunjuk (jendhela peringatan muncul), "Komentar sampeyan ngemot basa sing ora diidini ing IKI ...", lsp. lsp.
      Dadi, "Vzglyad" minangka koran online liberal. ing kaca sing kita (kabeh pengunjung normal) perang.
    9. -1
      Agustus 13 2016
      MiG-29K saka Angkatan Udara India ngenali masalah serius
      Mungkin ana apa-apa, wong India gupuh ing sembarang "improvisasi insiden", "VAF" wrote akeh sadurungé sing padha bodho metu ing kahanan sing ora bisa dingerteni - mula kerugian darurat gedhe, yaiku, dheweke ora nyoba ngerteni lan nyoba kanggo nyimpen pesawat. lan sawise kacilakan, coba, nemtokake sababe ....
    10. +1
      Agustus 13 2016
      Aku kepingin weruh apa sing kudu ditindakake karo wong sing tanggung jawab saka Kementerian Pertahanan RF, sing, duwe dhaptar KOSYAKOV saka pepelat Migushnikovsky ing ngarep irung, nanging bakal mlebu kontrak kanggo nyedhiyakake KUBIK mabur kasebut. kanggo padha durung rampung ing siji wektu, lan unadapted kanggo ancaman saiki lan syarat kanggo operasi TAKR Kuznetsov? Apa sing bakal kita lakoni? A scarecrow modern, kanthi pangarep-arep yen anggota NATO ndeleng, dheweke bakal mati ngguyu? duka
      Pira dhuwit sing bisa digunakake kanggo proyek sing ora bisa ditandingi?
      Apa wae saiki, utawa aja nindakake kabeh!
      1. +1
        Agustus 13 2016
        Kutipan: Gsh-18
        Aku kepingin weruh apa sing kudu ditindakake karo wong sing tanggung jawab ing Kementerian Pertahanan RF

        Dheweke bakal mbujuk lan banjur pensiun, paling ora ana sawetara perwira sing nembak awake dhewe, sing sinau ing Federasi Rusia lan lulus saka Akademi ing Moskow, nuntut negara utawa ngladeni ukara ing zona kasebut.
    11. 0
      Agustus 13 2016
      MiG 29 duwe badan pesawat sing ala ... lan mesin !!! apa omong kosong.
    12. hon
      -1
      Agustus 14 2016
      Sampeyan minangka spesialis luwih ngerti.
      Yen saiki ana artikel babagan pesawat buatan manca, mesthi ana komentar, kabeh asing ora bisa dipercaya, kita kudu njupuk. Dadi wong India duwe tangan saka papan sing salah
  2. + 22
    Agustus 13 2016
    Supaya MiG-29 ora mabur, kepiye carane sampeyan kudu ngatur ???
    1. + 11
      Agustus 13 2016
      Kutipan saka Machete
      Supaya MiG-29 ora mabur, kepiye carane sampeyan kudu ngatur ???

      Ya, gampang. Ing tangan siji, sampeyan bisa ngumpulake pesawat liwat sak panggonan. Sawise kabeh, ora ana sing kaget yen kita duwe peluncuran rudal sing ora sukses sing sadurunge mabur biasane. Ing tangan liyane, sampeyan bisa banget pengin nggawa mudhun rega nalika tuku mobil anyar. Nalika tawar-menawar, tuku tomat ing pasar, dheweke uga ngomong yen dheweke bosok.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +5
        Agustus 13 2016
        Kasunyatan sing lagi kurang nglumpuk soko dipercaya.
        Kita ora nindakake kanggo republik gedhang. Ya, lan gambar ing wilayah iki ora bisa dirusak.
        Nanging sampeyan bisa pracaya sing padha arep kanggo nggawa mudhun rega. Utawa iku uncalan.
        1. +1
          Agustus 13 2016
          Kutipan saka Machete
          Ya, lan gambar ing wilayah iki ora bisa dirusak.

          Ing wektu nalika India tuku bagean penting saka MiG kasebut ing Rusia, prinsip "Gambar ora ana apa-apa, dhuwit iku kabeh".
          Kasunyatan sing lagi kurang nglumpuk soko dipercaya.
          Iku ora masalah iman. Nalika ora cukup - kanggo macem-macem alasan - personel qualified, iku angel kanggo njamin kualitas Déwan.
          Utawa iku uncalan.
          Lan proporsi sing signifikan saka pesawat ruang angkasa sing ilang dening Rusia ing taun-taun pungkasan nalika diluncurake menyang orbit, apa iki uga "isi"?
          1. +2
            Agustus 13 2016
            Kutipan: Verdun
            Lan proporsi sing signifikan saka pesawat ruang angkasa sing ilang dening Rusia ing taun-taun pungkasan nalika diluncurake menyang orbit, apa iki uga "isi"?

            Ya, ana luwih saka setengah kasus sing sabotase.
            1. +1
              Agustus 13 2016
              Quote: consanguineous
              Ya, ana luwih saka setengah kasus sing sabotase.

              ya wis. Kita duwe setengah negara saboteurs kuwi.
              1. 0
                Agustus 14 2016
                Padha bisa ngumpulake roket kualitas dhuwur mung kanggo diluncurake dening pelanggan manca, lan sanalika padha ngumpulake roket kanggo ngluncurake satelit militer utawa domestik, dheweke langsung lali cara kerjane.
            2. 0
              Agustus 13 2016
              Quote: consanguineous
              Ya, ana luwih saka setengah kasus sing sabotase


              Mesthi, ora ana alesan liyane lan ora bisa ...
              Yen Proton tiba-tiba tiba
              Iku salah Washington ... am
              1. 0
                Agustus 14 2016
                Kutipan saka ranger
                Mesthi, ora ana alesan liyane lan ora bisa ...
                Yen Proton tiba-tiba tiba
                Iku salah Washington.

                ana sabotase lan ana alesan liyane, sijine sensor munggah mudhun iku sabotase, lan ora tangan.
            3. -1
              Agustus 13 2016
              Quote: consanguineous
              Ya, ana luwih saka setengah kasus sing sabotase.

              Lagu lawas babagan hama nglirik
              1. -1
                Agustus 14 2016
                Quote: Bayonet
                Lagu lawas babagan hama

                padha ora setuju, lan kabeh iki fiksi saka commie. FSB uga, commies isih nyekel saboteurs lan spies.
      3. +7
        Agustus 13 2016
        Ing tangan liyane, sampeyan bisa banget pengin nggawa mudhun rega nalika tuku mobil anyar.


        Apa wong India butuh dek Mig-lan liyane? Padha ora duwe nomer karet operator pesawat. Iki dudu perdagangan, Instan lan mbayar. Iki minangka pratelan kanggo kualitas.
        1. +5
          Agustus 13 2016
          Kutipan saka: Alex_Tug
          Apa wong India butuh dek Mig-lan liyane? Padha ora duwe nomer karet operator pesawat. Iki dudu perdagangan, Instan lan mbayar. Iki minangka pratelan kanggo kualitas.

          Iki minangka serangan ing teknologi Rusia ing umum. Pasar senjata India penting banget kanggo wong Frank, mula dheweke ngombe MiG kita.
    2. +3
      Agustus 13 2016
      Supaya kanggo sprinkle "riset" ing Prancis, iku cukup kanggo prakteke meneng menehi hasil kanggo pesawat sing, lan "katon", uga, wis kuning kanggo dangu, iku tansah perlu pindho dicenthang.
    3. -1
      Agustus 13 2016
      Kutipan saka Machete
      Supaya MiG-29 ora mabur, kepiye carane sampeyan kudu ngatur ???

      Takon MIG Corporation.
      Iku mung sing akeh ing situs ora ngerti yen MIG ing USSR lan MIG saiki loro MIG beda.
      Lan kerajinan sing digawe saiki mung mirip banget karo para pejuang tempur nyata SOVIET.
  3. +8
    Agustus 13 2016
    urgently kudu tuku mirages! Punika solusi kanggo shortcomings.
    1. +3
      Agustus 13 2016
      Wektu sing tepat kanggo ngrampungake tagihan kasebut, lan lagu-lagu lawas babagan perkara utama diwiwiti
    2. + 20
      Agustus 13 2016
      Kutipan saka behemoth
      urgently kudu tuku mirages!

      Kayane sampeyan wis mlebu XNUMX ndhuwur!
      Aku googled iki pertahanan banget - aerospace - punika
      http://www.defense-aerospace.com/
      Migunani ing About Us ("About Us") - lan aku maca
      92200 Neuilly Sur Seine (Prancis) - yaiku, situs iki paling Prancis ngguyu
      Kabar apik tenan :)
      Ing laporan saka Kepala Pengawas lan Auditor India, miturut situs web Prancis wassat
      1. +2
        Agustus 13 2016
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Kutipan saka behemoth
        urgently kudu tuku mirages!

        Kayane sampeyan wis mlebu XNUMX ndhuwur!
        Aku googled iki pertahanan banget - aerospace - punika
        http://www.defense-aerospace.com/
        Migunani ing About Us ("About Us") - lan aku maca
        92200 Neuilly Sur Seine (Prancis) - yaiku, situs iki paling Prancis ngguyu
        Kabar apik tenan :)
        Ing laporan saka Kepala Pengawas lan Auditor India, miturut situs web Prancis wassat

        Lan apa, ana dek "Mirages"?
        1. +1
          Agustus 13 2016
          Ora, mung Rafal M.
          1. 0
            Agustus 13 2016
            Ana Super-Etendard.
        2. +7
          Agustus 13 2016
          Kutipan: Blackberry
          Lan apa, ana dek "Mirages"?

          Tegese, ora, amarga sing dekne dudu fatamorgana, nanging rafal. Nanging nyatane wong Prancis wis pirang-pirang dekade ngembangake barisan pejuang lan dheweke mesthi diarani Mirages, banjur ora jelas kenapa pejuang sabanjure diarani Rafal. Dadi, aku ngira, nyebat Rafal minangka fatamorgana minangka kebebasan sing bisa ditampa ing komentar kasebut.
      2. +1
        Agustus 13 2016
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Ing laporan saka Kepala Pengawas lan Auditor India, miturut situs web Prancis

        saiki Israel, saiki Prancis, lan sing sabanjuré? Laporan iki dudu warta maneh (kabar kasebut asale saka media India lan GAC- (Comptroller and Auditor General) - lan ing kene wong Prancis ana ing sampeyan apa sing kudu disalahake amarga nyetak maneh warta kasebut ...
        http://navbharattimes.indiatimes.com/india/mig-2
        9-pesawat-pesawat-operasional-kekurangan-cag/articleshow/53402198.cms
    3. +2
      Agustus 13 2016
      Ora fatamorgana, nanging rafali. Bokmanawi tiyang Prancis awèh sogokan dhatêng bangsa Indhiya kangge ngluhurakên turunanipun.
      1. 0
        Agustus 13 2016
        Bokmanawi tiyang Prancis awèh sogokan dhatêng bangsa Indhiya kangge ngluhurakên turunanipun.


        Dheweke menehi suap menyang India - ora nganggo pasokan Mistral menyang Rusia.
        Gagasan saka Prancis tiba saka kontrak apa wae.
  4. +5
    Agustus 13 2016
    Apa jenis controller, spesialisasine, kualifikasi, spesialisasi? Ing endi laporan? Sapa sing njaga peralatan kasebut?


    Pertahanan-Aerospace, kantor apa? Nyakup USA?
    1. +7
      Agustus 13 2016
      Kutipan saka: dima-fesko
      Apa jenis controller, spesialisasine, kualifikasi, spesialisasi? Ing endi laporan? Sapa sing njaga peralatan kasebut?

      Nah, sampeyan duwe pitakonan?
      Sapa sing mbayar informasi iki lan pira? Apa sing dikarepake wong India? Lan katon kaya kepinginan kanggo nyuda rega utawa entuk sing luwih murah, utawa ngrampas kapal selam nuklir 885 proyek kasebut.
      1. pushkar77
        +6
        Agustus 13 2016
        Aku setuju, ing kawitan padha barked ing Rusks, kang dumadakan dadi ora bisa dipercaya (malah muni khayal, kabeh baris Su-27 karo kabeh upgrade lan modifikasi mesin banget dipercaya). Dheweke ngedhunake rega kanggo nggawa Su-30MKI menyang Su-30 SuperSukhoi, saiki giliran MiG-29 wis teka. Kabeh iku mung pincang. Ora mungkin nggayuh cita-cita kanthi nyemprotake lendhut ing apa sing sampeyan banggaake wingi. Pilot India kaya Rusks lan MiGari. Padha nyang-nyangan kanggo soko, lan tanpa rereget, ora ana sing bisa metu kanggo wong-wong mau.
        1. +1
          Agustus 13 2016
          Kutipan: Pushkar77
          Dheweke ngedhunake rega kanggo nggawa Su-30MKI menyang Su-30 SuperSukhoi, saiki giliran MiG-29 wis teka.


          Giliran saka MiG-29 wis liwati, padha nganyari kanggo MiG-29UPG. Saiki kita ngomong babagan pesawat berbasis operator. Masalah kasebut bakal relevan kanggo versi Rusia uga. Ing India mung sijine piyambak menyang layanan sadurunge. Wong India uga duwe syarat dhewe kanggo penerbangan.
          Nyoba kanggo nyalahke India kanggo kepinginan? Dheweke bakal ngenteni nganti China nyalin Su-33.
          1. 0
            Agustus 13 2016
            Wis disalin, diarani J-15. Aku ora ngerti carane padha ditanggulangi masalah urip engine singkat, nanging pesawat apik banget.
      2. +5
        Agustus 13 2016
        Aku setuju karo sampeyan. Mung wae pitakonku kanthi sarkasme yen ana wong sing pengin nggawe reputasi ala kanggo Migam lan nyurung "kayu bakar" utawa nyuda rega kontrak .... Nang endi wae.

        Sing utama yaiku nggawe "isi", lan INFA bakal nyebar liwat media lan Internet, sing bakal nggawe lemah kanggo "tawar" ....
        1. -1
          Agustus 13 2016
          Kutipan saka: dima-fesko
          sing wong pengin nggawe reputasi ala kanggo Migam lan push liwat "kayu bakar" utawa nggawa mudhun rega kontrak.


          Kanggo sapa sing nggawe reputasi ala? Cina? India wis tuku. Ora ana wong liya kajaba Rusia sing bakal ngedol pejuang basis operator menyang wong Tionghoa.
          1. +3
            Agustus 13 2016
            Kutipan saka: Alex_Tug
            Kanggo sapa sing nggawe reputasi ala? Cina? India wis tuku. Ora ana wong liya kajaba Rusia sing bakal ngedol pejuang basis operator menyang wong Tionghoa.

            Sampeyan lali bab Boeing, saiki padha bakal nggawe fuss bab "ora dipercaya" MiGs, lan sampeyan stroke kontrak Boeing, lan banjur soko bakal netes menyang kanthong wong.
            1. 0
              Agustus 13 2016
              Kutipan saka tomket
              Sampeyan lali bab Boeing, saiki padha bakal nggawe fuss bab "ora dipercaya" MiGs, lan sampeyan stroke kontrak Boeing, lan banjur soko bakal netes menyang kanthong wong.


              Apa kontrak Boeing? Apa wong India duwe udan emas kanggo ngganti pejuang 2 taun kanggo Boeing?
    2. avt
      +7
      Agustus 13 2016
      Kutipan saka: dima-fesko
      Pengontrol apa, spesialisasine,

      Baksheesh, lan ing kene sampeyan ndeleng dheweke nyuwil mati, utawa iki gelo - padha menehi sethitik sak audit Maneh, kang mbokmenawa wanted wong wadon putih, wadon Blond, nanging katon lokal. A-a-aabidna ngrungokake!wassat
      Kutipan saka: dima-fesko
      Sapa sing njaga peralatan kasebut?

      Operator kelas dhuwur babagan kawruh rahasia babagan vimana mabur! Sampeyan bisa pracaya. wassat
      Kutipan saka: sir_obs
      Maneh dheweke pengin ngalahake sawetara konsesi ing kontrak.

      Inggih, iki tradisi lawas-lawas.
      1. -5
        Agustus 13 2016
        Kutipan saka avt
        Inggih, iki tradisi lawas-lawas.

        Aku krungu yen tanggal 29, mulane "lare bocah" durung mari.
        Corrosion saka airframe ing wilayah keel, gluttony saka mesin, buntut ireng sadurunge mode afterburner lan ora kanggo apa-apa sing disebut fighter paling apik kanggo entuk dominasi ing "close drive".
        Kabeh padha, mobil digawe kanggo "perang gedhe", padha njupuk menyang akun produksi cepet, lan umur cendhak, ana rasio karo Sukhoi 1: 3.
        Dheweke duwe pangkat katelu, banjur iklim kurang, lan wong India duwe panas lan kelembapan sing dhuwur.
        1. avt
          +8
          Agustus 13 2016
          Quote: rawa
          Aku krungu yen tanggal 29, mulane "lare bocah" durung mari.
          Corrosion saka airframe ing wilayah keel, gluttony saka mesin, buntut ireng sadurunge mode afterburner lan ora kanggo apa-apa sing disebut fighter paling apik kanggo entuk dominasi ing "close drive".

          Nyuwun Pira taun Aljazair ditawakake, misale jek? Kabeh B.U.Ya, lan ing Angkatan Udara Rusia uga ora anyar. Lan iki anyar, Aku ora bakal ngomong kanggo mesin, nanging kasunyatan sing EDU kualitas miskin piye wae hard kanggo pracaya. Inggih, ana kasus karo MiG-21 ing sajarah pangiriman kanggo India, uga, padha ngirim mobil anyar lan tenan "mentah", uga, kaya aku. ??? Apa masalah karo airframe dikiataken kanggo mbukak kebangkrutan ???Mung yen dashing pilot Indian ora tahan regime landing, uga, sampeyan bisa break dhewe karo wong bodho. NyuwunKajaba iku, wong India duwe tingkat kacilakan tradisional sing dhuwur.
          1. -8
            Agustus 13 2016
            Kutipan saka avt
            Kabeh B.U.Ya, lan ing Angkatan Udara Rusia uga ora anyar.

            Aku ora mikir sing India tuku anyar, kaya Aljazair, padha riveted glider saka pangkalan panyimpenan lan didol.
            Nalika njupuk 29 saka sampeyan, saka pangkalan, kita nolak jumlah sing kurang ajar. Su-27 iku sampah sing padha, nanging luwih apik ing kene.
            Kutipan saka avt
            , Aku ora bakal ngomong kanggo engine

            Mesin seneng minyak tanah.
            Kutipan saka avt
            nanging kasunyatan sing EDU kualitas miskin piye wae hard kanggo pracaya.

            Aku uga ora percaya iki, kepiye sistem mabur nganggo kabel ... eseman
            Kutipan saka avt
            . Inggih, ana kasus karo MiG-21 ing sajarah pangiriman menyang India, uga, padha ngirim mobil anyar lan tenan "mentah", uga, kaya aku. ??? Apa masalah karo airframe , dikiataken kanggo mbukak kebangkrutan ???Mung yen dashing pilot Indian ora tahan mode landing, uga, sampeyan bisa break dhewe karo wong bodho.

            Inggih, kita isih ngoperasikaké MIG-27, sanajan ora ana kahanan darurat sing signifikan, ing wangun rolling liwat landasan pacu, lan padha wis bisa liwat.
            1. avt
              +7
              Agustus 13 2016
              Quote: rawa
              Aku ora mikir sing India tuku anyar, kaya Aljazair, padha riveted glider saka pangkalan panyimpenan lan didol.

              Iki opo dek??? wassat ngguyu
              Quote: rawa
              Nalika njupuk 29 saka sampeyan, saka pangkalan, kita nolak jumlah kurang ajar.

              wassat Dadi Su diwènèhaké marang Kazakhstan minangka pambayaran kanggo Baikonur, nanging banjur kita umume nggawe sepotong setahun kanggo awake dhewe lan sing anyar mung kanggo ekspor kanggo mata uang asing. Saka ngendi asale MiG?
              Quote: rawa
              Ya, kita isih ngoperasikake MIG-27,

              apik Iku piranti kelangan, India digawe ing lisensi, "Bakhatur" misale jek disebut, nanging sing menarik iku ing siji wektu kita takon kanggo statistik kacilakan, padha tenan diwutahake saka turkeys, padha meneng kaya wong mati. keprunguNanging pitakonane - apa sejatine wong India ora langsung mudhun ... ing skala industri? Pungkasan aku weruh 27 Salyuta sing lusuh ing mburi pager. Mungkin dheweke ndeleng babagan remotorisasi, nanging ing prinsip mobil kasebut nduweni tujuan.
              1. +1
                Agustus 13 2016
                Kutipan saka avt
                Iki opo dek???

                Lan apa masalahe, manajer sampeyan. ngguyu Iblis ngerti apa sing didol marang wong India. Wong Aljazair ora bajingan, ora gelem. Ing kasunyatan, ing ngendi 29 lan 35 diprodhuksi lan saka apa.
                Sing 35 kita ora gelem ndarbeni ing 14, 30 lan 35 pantes kapentingan.
                Kutipan saka avt
                Dadi Su diwènèhaké marang Kazakhstan minangka pambayaran kanggo Baikonur, nanging banjur kita umume nggawe sepotong setahun kanggo awake dhewe lan sing anyar mung kanggo ekspor kanggo mata uang asing.

                Dadi dheweke entuk 27, Gusti ngapura aku, ya Allah, yen sampeyan isin, ora "ngobati" apa-apa, nanging ora modernisasi.
                Saiki luwih saka 400 lyam Baku nggantung ing Roskosmos sampeyan ing sadawane Baterek, dheweke wis nransfer PROTON menyang skema minyak tanah oksigen, kanthi kapentingan ing lemak babi.
                Kutipan saka avt
                Iki minangka piranti sing keren, wong India nggawe lisensi kasebut, "Bakhatur" kayane diarani, nanging sing menarik - ing sawijining wektu kita njaluk statistik babagan kacilakan, dheweke pancene diwutahake saka kalkun, padha meneng kaya wong mati Nanging pitakonan apa sejatine wong India ora langsung nyelehake ... ing skala industri? Terakhir aku weruh 27 "Salute" sing lusuh ing mburi pager. Mungkin padha katon ing subyek saka remotorization, nanging ing asas mobil wis dadi sawijining waé.

                Kita mabur meh saben dina.
                Pilot kudu mabur rata-rata 160 jam saben taun, sampeyan duwe sekitar 120 jam.
                1. avt
                  +3
                  Agustus 13 2016
                  Quote: rawa
                  t, wis kaya PROTON kanggo rencana oksigen-kerosene

                  wassat wassat Sapa sing ngomong!??? Tuang 500-ku karo minyak tanah karo oksigen ?????? wassat ngguyu ngguyu Akeh sing bisa dikandhakake, nanging aku mesthi bakal dibatalake saka situs kasebut kanthi larangan sing langgeng ngguyu
                  1. 0
                    Agustus 13 2016
                    Kutipan saka avt
                    Sapa sing ngomong!??? Tuang 500-ku karo minyak tanah karo oksigen ?????? Akeh sing bisa dikandhakake, nanging aku mesthi bakal dibatalake saka situs kasebut kanthi larangan sing langgeng

                    Semono uga sing dikarepake karo Proton, iki sing diomongake karo kita. ngguyu
                    Lagi ngomong, jancok kanca mata-mata. ngguyu
                    Keset banget nggolek-golek berita. 300-400 lyam, iki dudu saka sewa, nanging kanthi awis, dibayar wiwit taun 2004. Wis pira ...
                    1. avt
                      +2
                      Agustus 13 2016
                      Quote: rawa
                      Semono uga sing dikarepake karo Proton, iki sing diomongake karo kita.

                      ngguyu ora! Nah, kudu piye wae mu ... ndial, supaya bisa dituntun kaya iki ing oksigen-kerosene 500-ku! ?? ngguyu Ya, kabeh padha karo narik Pi ... nomer dening ... 14 th! ngguyu Apa jenis "ahli" sing sampeyan duwe ?? Persis sawetara spesialis ing perversions seksual lan orientasi non-tradisional karo unsur sacher-sadomaso.
                      1. 0
                        Agustus 13 2016
                        Kutipan saka avt
                        ora! Nah, kudu piye wae mu ... ndial, supaya bisa dituntun kaya iki ing oksigen-kerosene 500-ku! ??

                        Musabayev sing pinter dicopot, lan "sawyers" tetep ana ing dalan.
                        Miturut cara, dheweke pengin nggawe kompor minyak tanah ing tahap kapindho, lan output 1.5 ton.
                        Dheweke muter karo Angora, lan Zenith, sawise acara anyar, proyek kasebut ora urip.
                      2. avt
                        +2
                        Agustus 13 2016
                        Quote: rawa
                        Miturut cara, dheweke pengin nggawe kompor minyak tanah ing tahap kapindho, lan output 1.5 ton.

                        ngguyu ngguyu Bolot! cum! Aku pancene ora bisa menehi komentar babagan iki tanpa sumpah! ngguyu Padha, Proton "paling ora saka kilometer katelu weruh ??? Inggih, paling ing video ing Internet ??
                        Quote: rawa
                        Musabayev sing pinter dicopot, lan "sawyers" tetep ana ing dalan.

                        Inggih, Musabayev, paling ora wiwit 1991, wis kecanthol ing latihan ing Zvezdny, paling wong tenan ndemek soko karo tangané.
                      3. +1
                        Agustus 13 2016
                        Kutipan saka avt
                        Bolot! cum! Aku pancene ora bisa menehi komentar babagan iki tanpa sumpah! Padha, Proton "paling ora saka kilometer katelu weruh ??? Inggih, paling ing video ing Internet ??

                        Kakangku mbarep, dheweke sinau ing poplar, lan ing Svobodny, dheweke kudu flatter ing Shakhta, dheweke rampung karo Krasny ing Perm. Ora suwe, dheweke dibuwang menyang gudang platun keamanan. mbah-mbah wis ana, kabeh biaya program. Dadi personel padha buyar.
                        Kutipan saka avt
                        Inggih, Musabayev, paling ora wiwit 1991, wis kecanthol ing latihan ing Zvyozdny, paling ndemek soko karo tangane.

                        Umumé, dheweke nyoba mlebu sekolah penerbangan militer DOASAF, wong Kazakh wis ora diidini, dheweke lulus saka Riga.
                        Saka 70s nganti 84, luwih saka siji Kazakh ing Aviation lan ing Universitas Teknik. Mung Gabungan Arms lan VVshniki, padha seneng banget ing VV.
            2. +5
              Agustus 13 2016
              Quote: rawa
              Aku ora mikir sing India tuku anyar, kaya Aljazair, padha riveted glider saka pangkalan panyimpenan lan didol.
              Nalika njupuk 29 saka sampeyan, saka pangkalan, kita nolak jumlah sing kurang ajar. Su-27 iku sampah sing padha, nanging luwih apik ing kene.

              MiG-29K mung bisa diowahi saka MiG-29M, lan udakara 7 Ms dibangun. Ora bisa nggawe MiG-29K saka MiG-29 biasa, ana struktur sing dilas lan bahan liyane.
              1. -2
                Agustus 13 2016
                Kutipan saka tomket
                MiG-29K mung bisa diowahi saka MiG-29M, lan udakara 7 Ms dibangun. Ora bisa nggawe MiG-29K saka MiG-29 biasa, ana struktur sing dilas lan bahan liyane.

                Sapa sing bakal njamin yen dheweke nindakake?
                Apa pratelan wong Hindu ing glider ora bisa dibenerake?
                1. +1
                  Agustus 13 2016
                  Quote: rawa
                  Sapa sing bakal njamin yen dheweke nindakake?

                  Inggih, nyuwun pangapunten, sepisanan, luwih akeh pesawat sing dibangun kanggo India tinimbang gabungan MiG-29M sajrone kabeh wektu ana. Lan kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur, ora bisa mbangun M-ku lan K saka MiG-29 biasa.
                  Quote: rawa
                  Apa pratelan wong Hindu ing glider ora bisa dibenerake?

                  Lan sampeyan bisa ngarani pratelan apa sing ana ing badan pesawat kajaba frasa umum?
                  1. -3
                    Agustus 13 2016
                    Kutipan saka tomket
                    Ngapunten, sepisanan, luwih akeh pesawat sing dibangun kanggo India tinimbang MiG-29M

                    Pabrik apa?
                    kita ngerti, Irkutsk, mengko bakal ana Komsomolsk ing Amur lan Novosibirsk.
                    Ing pabrik apa MIG dirakit, lan saka apa.
                    Ing Rzhev, 31 ndandani dileksanakake, ing pesawat katelu dheweke ambruk lan njupuk nyawa pilot.
                    Where 29-35 sampeyan ngumpulake.
                    1. 0
                      Agustus 13 2016
                      Quote: rawa
                      Pabrik apa?
                      kita ngerti, Irkutsk, mengko bakal ana Komsomolsk ing Amur lan Novosibirsk.
                      Ing pabrik apa MIG dirakit, lan saka apa.
                      Ing Rzhev, 31 ndandani dileksanakake, ing pesawat katelu dheweke ambruk lan njupuk nyawa pilot.
                      Where 29-35 sampeyan ngumpulake.

                      Aku ngomong babagan siji, sampeyan ngomong babagan liyane. Nglumpukake MiG-29k saka MiG-29 konvensional meh padha karo nyoba ngumpulake La-9 saka kosong La-5 konvensional (sing duwe mesin konvensional lan ora dipeksa) mung padha karo tampilan.
          2. 0
            Agustus 13 2016
            Kutipan saka avt


            Quote: rawa
            Aku krungu yen tanggal 29, mulane "lare bocah" durung mari.
            Corrosion saka airframe ing wilayah keel, gluttony saka mesin, buntut ireng sadurunge mode afterburner lan ora kanggo apa-apa sing disebut fighter paling apik kanggo entuk dominasi ing "close drive".

            Aku ora ngomong babagan mesin.

            Sepur ireng ngandika siji bab, sing mesin uga diatur - padha drive CO, ora CO2. Sing. nyambut gawe kanthi ekonomi. Kanggo militer, lingkungan ora ana ing wiwitan.
            Luwih, masalah liyane karo engine, lan ora daur ulang ireng.
            1. 0
              Agustus 13 2016
              Kutipan saka: Alex_Tug
              Sepur ireng ngandika siji bab, sing mesin uga diatur - padha drive CO, ora CO2. Sing. nyambut gawe kanthi ekonomi. Kanggo militer, lingkungan ora ana ing wiwitan.
              Liyane kamungkinan masalah liyane karo engine, ora daur ulang ireng

              Plume ireng dudu kobongan minyak tanah, jelaga biasa, tegese konsumsi bahan bakar dhuwur.
              Kanggo LFI, iki minangka masalah gedhe, ing wayah awan katon sampurna lan target banget kanggo petungan MANPADS.
              1. +1
                Agustus 13 2016
                Quote: rawa
                Plume ireng dudu kobongan minyak tanah, jelaga biasa, tegese konsumsi bahan bakar dhuwur.


                Sinau fisika, CO luwih entheng tinimbang CO2 lan emisi luwih irit tinimbang karbon dioksida (tingkat emisi mesin CO luwih dhuwur). Mbebayani kanggo lingkungan.
                1. 0
                  Agustus 13 2016
                  Kutipan saka: Alex_Tug
                  Sinau fisika, CO luwih entheng tinimbang CO2 lan emisi luwih irit tinimbang karbon dioksida (tingkat emisi mesin CO luwih dhuwur). Mbebayani kanggo lingkungan.

                  Ngapunten, sampeyan kaya ... Kent ing 27 kanggo 29 ing buntut kanggo njagong akèh pikiran ora perlu, mung tindakake jejak ireng. ngguyu
            2. +1
              Agustus 13 2016
              AI-20 ngrokok kaya boiler batu bara, nanging dianggep ekonomis lan dipercaya
              1. +1
                Agustus 13 2016
                Kutipan saka samoletil18
                AI-20 ngrokok kaya boiler batu bara, nanging dianggep ekonomis lan dipercaya

                Mesin bintang, bapakku khusus, ora preduli teknisi Papan banjur Engineer mabur ing IL-20. Dheweke dhewe pinter, ing penerbangan awan, 2 jam, dheweke mabur karo bapake. ing 90s kang mbuwang ing Amerika, lan apa kang prinsip, sijine metu cahya.
                Sampeyan durung weruh peluncuran 134, emulsi minyak tanah udhara banjur kaya obor.
                AI 20 minangka mesin sing apik, ana dokumentasi ing omah.
                1. +1
                  Agustus 13 2016
                  Quote: rawa
                  .Salah intruder ana FAC tengen, lan banjur ing 90s kang mbuwang ing Amerika, lan apa kang prinsip, sijine metu cahya.

                  Dheweke sing nglarang kru njupuk bocah-bocah ing penerbangan awan, dheweke mbengkongake meja ngarep, mlumpat liwat landasan pacu, sing eksentrik banget.
        2. +1
          Agustus 13 2016
          Quote: rawa
          India duwe panas lan asor dhuwur.

          Banjur ayo tuku pesawat, sing glider bakal dicocogake karo iklime, aku bakal weruh kepiye lan sapa sing bakal nindakake lan sepira regane ...
          1. +2
            Agustus 13 2016
            Kutipan saka AlexTires
            Banjur ayo tuku pesawat, sing glider bakal dicocogake karo iklime, aku bakal weruh kepiye lan sapa sing bakal nindakake lan sepira regane ...

            Ya, iku ora masalah kanggo wong-wong mau, padha piyambak ngeweruhi sing komentator ora seneng karo biaya lan looking for sing bisa nindakake iki, wong Yahudi lan Prancis. ngguyu
            Lan inti masalah karat, ora saka iklim, nanging saka pasangan elektrokimia, isih ana kesalahan ing proyek kasebut.
            Duralumin lan aluminium weruh carane corrode, tiba loro dadi "serat".
  5. +5
    Agustus 13 2016
    India, kaya biasane ... spesialis gedhe ing rotasi bokong kanthi alasan apa wae ...
  6. +5
    Agustus 13 2016
    Maneh dheweke pengin ngalahake sawetara konsesi ing kontrak.
    We duwe jinis pesawat ing babar pisan kene. Nanging sampeyan ora nyelehake, apa ana penyok ing kene? Apa sampeyan! Dadi, sithik-sithik, jempol digores, digandheng karo gajah nalika ditarik.
  7. 0
    Agustus 13 2016
    Kritik mesthi ora nyenengake, mula kudu dadi pandhuan kanggo tumindak. Sampeyan kudu ngubungi rekan-rekan India lan kenal karo dhaptar lengkap klaim (sing mbokmenawa wis rampung) lan ngatasi kekurangane. Kabeh padha, ing penerbangan adhedhasar operator, Rusia adoh saka Amerika Serikat utawa Inggris sing padha, amarga prioritas sing beda-beda wis disetel nalika Perang Dingin ing armada blok saingan. Lan kapercayan India ing Federasi Rusia ing perkara iki kudu dibenerake.
    1. +9
      Agustus 13 2016
      Kutipan saka Xocelolprox
      Sampeyan kudu ngubungi kolega India lan kenalan karo dhaptar lengkap klaim

      Aku njamin - kita mesthi ngerti babagan klaim Hindu. Punika soko, nanging mbuwang yuta sabdho, ora tanggung sabdho lan rampung unfounded (apa yen bisa! Iku ora bisa ... uga, banjur kita bakal nyoba maneh!) Klaim kanggo alesan apa wae - India master, iki olahraga nasionale :)))
      1. +1
        Agustus 13 2016
        Auditor lan pengontrol negara India nyerang tank Arzhun dhewe,
        lan babagan pembangunan nasional rahasia liyane.
        Sampeyan perlu kanggo mbenerake shortcomings lan nambah kualitas, lan ora ngalih tanggung jawab kanggo
        kabeh wong ing saubengé.
        Wong Israel dibuwang saka tender ing India amarga korupsi, lan kita ora golek kesalahan
        "intrik pesaing."
  8. +5
    Agustus 13 2016
    Purba palsu. Dados, mabur, mabur, ujug-ujug kesupen kepriye carane, lan lali carane mabur. Cekakipun, inggih namung karangan koresponden, utawi karangan ingkang sami, namung "custom-made".
    1. 0
      Agustus 13 2016
      Dados, mabur, mabur, ujug-ujug kesupen kepriye carane, lan lali carane mabur.


      Nyuwun sewu, kapan gawe MiGs dek?
      Aja bingung karo Su-33?
  9. +1
    Agustus 13 2016
    "Kompetisi" ing pasar senjata, misale jek aku sikil "kabar" iki tuwuh saka kono, sampeyan kudu ngerti kanthi rinci lan kanthi basis kasus.
  10. +3
    Agustus 13 2016
    Kabeh prasaja banget ing kene. Sampeyan salah siji dilat kuldi, utawa sampeyan ora duwe kontrak maneh ana. Pilihan prasaja sanadyan.
    1. +1
      Agustus 13 2016
      Dadi kudu fokus ing Iran lan China, sanajan wong Tionghoa master copy.
      1. +1
        Agustus 13 2016
        Kutipan saka: mr.redpartizan
        Dadi, kita kudu fokus ing Iran lan China


        Apa Iran butuh pejuang basis operator?
        Wong Cina tuku Su-shki kanggo kapal induk.
        1. 0
          Agustus 13 2016
          Iran mbutuhake pejuang konvensional, amarga. armada pesawat sing kasusun utamané saka pesawat Amérika-digawe lungse dikirim sadurunge revolusi 79. Iran wis dadi kasengsem ing Rusia Su-30s, nanging sanksi marang iku wis nyegah dodolan.
  11. +2
    Agustus 13 2016
    Sing gupuh, yen ana kekirangan, kudu dirampungake ing lingkungan sing ayem, mula para pengawas ing wadyabala.
  12. +3
    Agustus 13 2016
    Persaingan sing cukup adil ing pasar sing mbukak lan ora ngrusak ing gaya Anglo-Saxon. Sampeyan ora bisa nindakake dhewe - ngalahake pesaing.
  13. +3
    Agustus 13 2016
    MIG-29 dudu mobil paling anyar. Kabeh mabur-mabur, dites-dites maneh. Apa ana kanggo break? Kajaba yen lempitan swiwine ora cocog karo standar ... Aku isih bisa percaya babagan EDSU, nanging glider, mesin? ...
    1. +1
      Agustus 13 2016
      Ora ana sing mbatalake panggantos ngisi
  14. +1
    Agustus 13 2016
    Aku bakal mbukak sewu cacat ing gagang lawang sampeyan. Contone, ing Su-24s pisanan urip engine ana 200 jam, lan 29 pesawat saka 30 siap ing tingkat paling dhuwur, sanajan ana asring gagal saka peralatan elektronik (amarga anyar), lan sak operasi kabeh iki ana. digawa menyang pikiran. Penerbangan minangka bisnis sing larang regane, ora kanggo negara miskin.
  15. -1
    Agustus 13 2016
    penulis menyang studio! Yen sampeyan ora seneng, mabur nganggo sapu. Artikel kasebut digawe khusus, ora liya
  16. -1
    Agustus 13 2016
    Lan kepiye carane dheweke mabur ing pesawat kaya ngono? Yagene dheweke meneng sadurunge? Ing cangkir padha krishnanut kanggo omong kosong! am
  17. +6
    Agustus 13 2016
    Ngelingi sejarah tank India, rudal, frigat lan kapal selam, wong India jelas ngalami kesulitan karo pangopènan lan personel kasebut, mula ora ana sing nggumunake.
    Nanging wong India duwe sisih liyane, dheweke ora bakal kantun 1 rupee lan bakal menehi tawaran kanthi rinci. Ing ngisor iki artikel sing padha tansah katon sadurunge tender kanggo tuku senjata kanggo kabeh pilihan sing bisa, padha karo kita, yaiku padha karo Prancis
  18. +6
    Agustus 13 2016
    Punika operator pesawat kita "Kuznetsov" padha rencana kanggo ngirim menyang Segara Mediterania ing tiba.
    Dadi ayo ndeleng kepiye Migi 29 ana, ing tangan normal dheweke bakal tumindak.
    Menawi wonten kekiranganipun, mugi-mugi nderek asilipun perjalanan dinas menika saged dipunrampungaken.
  19. +5
    Agustus 13 2016
    Lha, glider pesawate, sak ngertiku, paling apik sak kelase, nek RD-33MK diisi uyuh kuldi separo bensin, ya ana masalah, masalah. Babagan Defense Aerospace EDSU, sampeyan kudu ngerti yen digawe ing India kanggo pesawat sing disedhiyakake menyang India, wong India main nyuda rega tuku batch mbesuk ... Sayange wong India, kita wis liwat. iki...
  20. -3
    Agustus 13 2016
    Aku ora ngerti, perusahaan MiG menehi kesan yen kahanan ora apik kanggo dheweke. Ing cathetan apik, iku worth gabung karo perusahaan Sukhoi.
  21. PPD
    +7
    Agustus 13 2016
    Nalika Kuznetsov isih diarani Tbilisi, dheweke mutusake sapa sing bakal adhedhasar MIG utawa Su.
    Malah saingan sapa sing bakal nyithak dek dhisik. Akibaté, 1 Su lungguh, lan MIG lunga.
    Ing taun 90-an, dheweke mutusake kanggo menehi prioritas marang Su-mol, ora ana dhuwit kanggo kabeh. Ya, lan ana gagasan - pejuang abot luwih disenengi,
    sanajan MIG njaluk ing Papan liyane sejatine sifate fisik.
    Mesin MIG ora anyar ing versi kapal, utawa malah luwih ing versi tanah. Apa bisa dadi masalah.
    Ya, lan pendapat kasebut ora resmi - ujare, miturut pendapat koran, Bangladeshi Pravda, pesawat Rusia mung duwe masalah ...
    Kaya, medeni, sanalika sampeyan tetep ing udhara, malah medeni nyedhaki dheweke.
    Ngeri b.... ngguyu
  22. +1
    Agustus 13 2016
    Kutipan saka Machete
    Nanging sampeyan bisa pracaya sing padha arep kanggo nggawa mudhun rega. Utawa iku uncalan.

    Isi kasebut katon kanthi tujuan kanggo ngrusak supplier dening pihak katelu kanggo nggawe kahanan kanggo pangiriman menyang negara-negara sing mlebu utawa rencana kanggo ngrampungake kontrak kanggo nyedhiyakake mesin sing padha, utawa dening negara ngimpor dhewe kanggo nyiapake. alasan kanggo nolak pangiriman luwih, nanging ora kanggo tujuan ngurangi prices , kanggo kontrak, ana kontrak lan rega ditemtokake. Yen kasunyatan wis kelakon, saiki ing Internet topik iki bakal akeh procrastinated dening partners kita. Dadi kabeh padha, rodo stuffing.
  23. +1
    Agustus 13 2016
    Sing. Pabrikan ora nindakake tes, aku ora ngandel! Saben uwong tuku pejuang kita lan mung bungah. Lan glider ora "seger" kanggo trik kaya mengkono, kabeh mekanisme wis dawa wis debugged!
  24. +1
    Agustus 13 2016
    Dheweke uga nulis ing pager ... Artikel kasebut kudu dikirim kanthi komentar saka pabrikan. Lan ora sawetara jenis ahli ana kanggo kita vtyuhivat.
  25. +4
    Agustus 13 2016
    Judhul artikel kasebut provokatif. Kerugian sing dicathet ing artikel kasebut ora bisa ana ing pilihan pesawat kasebut, amarga. mesin, EDSU lan airframe mbuktekaken worth ing versi sadurungé saka pesawat. Judhul lan artikel kasebut minangka provokasi.
  26. 0
    Agustus 13 2016
    Iku ora kanggo apa-apa sing padha disebut tangan ..... brahmana bajingan.
  27. 0
    Agustus 13 2016
    Mesthi liyane nyoba kanggo nggawe bayangan ing pager wattle. Senajan ana apa-apa becik ing donya, lan mbok menawa pilot Indian banget angel kanggo piranti iki.
  28. 0
    Agustus 13 2016
    Aku uga ora ngerti carane bisa ana masalah karo glider sing wis atusan kali mlaku ing trowongan angin lan wis digunakake kanggo dangu, lan aku mesin mbukak ing sadurunge sade, katon kaya stuffing. .
    1. +1
      Agustus 13 2016
      Kutipan: Warrior-80
      , lan aku mesin sing mbukak ing sadurunge Advertisement

      Yen wong-wong India maneh ngetokaké lenga telek, mesin bisa mati prematur.
  29. -1
    Agustus 13 2016
    Kayane India mung tuku pesawat kasebut, lan pejabat kita setuju kanggo adol tanpa tuku layanan logistik. Akibaté, bakul bakal nampa PR negatif, lan panuku quietly bakal nyoba kanggo njaluk akses menyang teknologi kapentingan lan digunakake kanggo nggawe pesawat dhewe.
  30. 0
    Agustus 13 2016
    Soko ing negara NATO MIG-29 isih dianakaké kanggo mobil paling apik. Iku mung sing padha duwe teknisi pesawat banget (dilatih dening USSR), basa repair lan budaya produksi (iki wis abad).
    Ing tangan liyane, pitakonan, kaya aku ngerti, khusus babagan momen kapal.
  31. 0
    Agustus 13 2016
    Ora perlu mbandhingake peralatan jaman USSR, iki pancen beda-beda, kenapa sampeyan ora sopan karo industri otomotif kita? Spesialis ing iklan ora ngerti, nanging sampeyan pinter, teknologi kasebut pancen ora ngerti. Ora mung pengin nambah kualitas, nanging luwih akeh lan ngina. Aku ora bakal kebak setuju bab skill kanggo argue.
    1. +1
      Agustus 13 2016
      ue .. stland .. kualitas saiki luwih unggul ing kompleks industri militer tinimbang sing ana ing sangisore USSR .. teknologi beda .. baja kanggo gearbox, contone, luwih adhem lan sumber daya motor wis tambah 1.5 kaping lan acceptance ... malah lawas-timer ngandika sing wis dadi luwih ketat
  32. +2
    Agustus 13 2016
    Umumé, pesawat kasebut minangka "kebak masalah".
    lan luwih lanjut

    Secara total, India ngrancang tuku 45 mesin kasebut.
    Penipu sing kurang ajar pengin nyuda rasa atap saka pesaing.
  33. +2
    Agustus 13 2016
    artikel iku omong kosong ... MiG wis suwe banget mabur ing "awak" kaping 29 .. glider identik .. kene glider ora bisa metu ing f16-15 .. malah padha ora bisa karo titanium kaya kita .. kanggo taun penerbangan saka strteg kita total, 4 pesawat Nata wis dibusak .. kene teknologi dhuwur kanggo sampeyan .. lan Semit nyopir produk sing padha ... bisa 2 kaping lan iku rampung .. ayo golek sing anyar .. sakjane lestarine para leluhur ora muspra diciptakake.
    1. 0
      Agustus 13 2016
      Kutipan: Yak-3P
      artikel omong kosong...

      100%!!!

      Comrades, purun lan warga - ngendi link menyang sumber informasi, sing penulis artikel ?! belay

      Pitakonan kanggo pangurus VO - kepiye ... dheweke nerbitake layang anonim utawa apa wae?! belay

      Kabeh sing ana ing pungkasan artikel yaiku teks "Foto sing digunakake: Angkatan Laut India" belay

      Awww... moderator?!!!
      Wkwk... admin?!!!
      1. 0
        Agustus 14 2016
        ngendi link kanggo sumber


        Terus link.
        Laporan auditor menyang Presiden India.
  34. 0
    Agustus 14 2016
    Kutipan: Mozart
    Artikel saka ngendi..! kanca Israel dikirim kanggo ngganggu kita? Sapa penulis lan sapa sing bocor..?

    Mesthi, dheweke ngombe banyu, lan uga Defense-Aerospace (www.defense-aerospace.com/article-view/verbatim/176100/india-a
    uditor-tells-dismal-story-of-navy's-mig_29k-fighters.html ) pranala menyang http://www.cag.gov.in/sites/default/files/audit_report_files/Union_Defence_Servi
    ces_Angkatan laut_lan_Pesisir_Laporan_No_17_of_2016.pdf
    Parentah Prancis, bisa dingerteni, rafals katon ditutupi cekungan tembaga, bisnis, ora ana pribadi.
    1. 0
      Agustus 14 2016
      Parentah Prancis, bisa dingerteni, rafals katon ditutupi cekungan tembaga, bisnis, ora ana pribadi.


      Keset kanggo mbukak dokumen?
  35. 0
    Agustus 14 2016
    Iki ora bisa. Wong India banget milih babagan teknologi. Aku bakal nemokake cacat dawa ago.
  36. 0
    Agustus 14 2016
    Kutipan saka: Alex_Tug
    Parentah Prancis, bisa dingerteni, rafals katon ditutupi cekungan tembaga, bisnis, ora ana pribadi.


    Keset kanggo mbukak dokumen?

    Apa sampeyan maca artikel kasebut kanthi teliti ing Defense-Aerospace?
    1. 0
      Agustus 14 2016
      Kutipan: Gunther


      Kutipan saka: Alex_Tug
      Parentah Prancis, bisa dingerteni, rafals katon ditutupi cekungan tembaga, bisnis, ora ana pribadi.

      Keset kanggo mbukak dokumen?
      Apa sampeyan maca artikel kasebut kanthi teliti ing Defense-Aerospace?


      Malah dibandhingake karo audit.
      Audit diamati (Desember 2014) yen ing September 2014, total 65 mesin (42 karo 21 pesawat lan 23 cadangan) wis ditampa. Nanging, wiwit induksi ing Februari 2010, 40 mesin (makili 62 persen saka 65 mesin) wis ditarik saka layanan / ditolak amarga cacat / kekurangan sing gegandhengan karo desain. Masalah kasebut nduweni safety penerbangan sing serius
      implikasi, wiwit cacat engine ing pesawat wis mimpin kanggo sepuluh kasus landings engine siji.

      40 saka 65 mesin bali menyang Mig-u kanggo cacat kanggo didandani.
      Amarga gagal mesin ing pesawat, padha ndharat kaping 10 ing siji mesin.
      Artikel kasebut nyalin audit kanthi komentar.
      1. 0
        Agustus 14 2016
        Kutipan saka: Alex_Tug
        ... Aku malah dibandhingake karo audit.

        Nalika aku ngerti, "tatanan Prancis" nyebabake rasa ora seneng)))
        We katon ing sing ndarbeni situs, penulis, ngendi domain dumunung, apa padha nulis bab Rafals, lan mung banjur kita nyebut displeasure.
  37. 0
    Agustus 14 2016
    hmmm opo Iku menarik ing apa, kang (ahli) lan carane legalized lan nampa "mbah". Ketoke ora bisa mlaku. ngguyu
  38. 0
    Agustus 14 2016
    Kutipan saka iwind
    Kutipan saka iwind
    Quote: Asadullah

    Aku laporan sing laporan saka badan iki sejatine sifate diklasifikasikaké informasi. Kajaba iku, dheweke ora komunikasi karo pers, ora ana ing piagam kasebut.

    Sampeyan nulis kanggo wong-wong mau. Aku wedi yen dheweke ora ngerti babagan iki.
    //www.cag.gov.in/
    //www.cag.gov.in/sites/default/files/audit_report_files/Union_Defence_Servi

    ces_Angkatan laut_lan_Pesisir_Laporan_No_17_of_2016.pdf

    Logika pangguna situs kasebut menarik .... Wong kasebut nggawe kesalahan (utawa ngapusi) babagan cedhake laporan marang dheweke 7 plus, yaiku, 7 wong ndhukung dheweke. Aku mung menehi link menyang kantor. situs lan laporan iki nampa 3 minuses. Aku ora preduli babagan pro - aku pengin dheweke luwih kerep "cheers" lan negara liya "bodho" sing bakal daktulis.
    Aku pengin ngerti apa logika?

    Logika situs berita kasebut pancen pro-Amerika. Yen sampeyan maca teks kasebut kanthi teliti ing link sampeyan, sampeyan bakal weruh manawa saliyane informasi saka laporan kasebut, sing, kanthi cara, ora menehi katrangan sing sethithik, fragmen liyane dilebokake: "anjog kanggo kasedhiyan banget kurang, auditor ndhuwur pemerintah wis ngandika ". Nanging iki ora ana maneh ing laporan!

    Wong-wong India ngadhepi sawetara kesulitan ing operasi, rincian kasebut dijlentrehake ing konsultasi India-Rusia. Miturut cara, ana sing ora krungu babagan klaim sing diumumake kanthi resmi.

    Nanging temuan bab apa kangelan iki mimpin kanggo, publikasi pro-Amerika dhewe, arguing sing amarga iki, pesawat kita terus-terusan nganggur. Ora ana pranala menyang sumber informasi iki, uga ora ana informasi yen wawancara iki dijupuk lan saka sapa khusus dijupuk.

    Saiki, bali menyang laporan. Kajaba saka pratelan kasebut, ora ngemot spesifik. Apa persis masalah kasebut, kepiye diungkapake, statistik? Ora ana apa-apa. Nanging dokumen iki, kaya ing ngisor iki saka judhul, dimaksudake kanggo Presiden India. Hard kanggo pracaya. Nanging, iki minangka bagean sing diudani kanggo siaran pers.

    Laporan kasebut nyatakake yen wong India nuntut supaya MiG nggawe 17 modifikasi mesin RD-33MK (gratis). Mbok iki alesan.

    Bisa uga, mesthi, MiG tiba-tiba ngirim nomer mesin sing rusak kanggo wong India (padha ngaku 65% (!!) saka pernikahane). Banjur kenapa ora ana klaim resmi?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"