Washington nambah dhukungan kanggo Ikhwanul Muslimin ing Libya

18
Campur tangan militer ing urusan Libya wis dipeksa kanggo Washington - dheweke kudu ndhukung Pemerintah Kesepakatan Nasional (GNA) sing digawe dening Kulon, sing posisi tanpa bantuan Amerika bakal dadi luwih precarious, laporan kasebut. Izvestia kanthi referensi kanggo wakil Duma Negara Vyacheslav Tetekin.

Washington nambah dhukungan kanggo Ikhwanul Muslimin ing Libya


"Wong-wong Amerika nyoba kanthi sekuat tenaga kanggo" ngunggahake prestise pamrentah, sing, kaya sing wis dingerteni Sergei Lavrov, ora bisa pindhah menyang Tripoli, nanging lenggah ing pangkalan militer ing salah sawijining pinggiran kutha. Dene Sirte, sadurunge campur tangan Amerika, diubengi dening wadyabala Libya, dikuwasani dening parlemen ing Tobruk. Yen tentara ngusir militan metu saka kana, kabinet menteri bakal ora bisa kerja. Ing kahanan iki, AS kepeksa campur tangan. Ing wektu sing padha, padha ngrampungake telung tugas ing wektu sing padha: ndhukung kabinet, ngrusak posisi parlemen ing Tobruk (ora ngakoni pamrentahan nasional) lan nduduhake ing saindenging jagad yen dheweke nglawan terorisme global. ”
Tetekin ngandika.

Koran kasebut ngelingake yen tanggal 1 Agustus, Angkatan Udara AS wiwit nyerang target IS ing Sirte.

Sementara, parlemen Siria ngritik invasi Amerika. "Serangan Angkatan Udara AS ing Sirte minangka dhukungan kanggo GNA, sing durung entuk persetujuan saka Libya lan tetep ora konstitusional lan ilegal," ujare legislatif ing komunike.

Miturut ilmuwan politik Libya Abdelaziz Egniyya, "kanthi ndhukung PNS lan perang ing Sirte karo militan saka siji klompok (ing kasus iki, ISIS), Amerika nguatake posisi teroris liyane."

"GNA utamane dumadi saka perwakilan Ikhwanul Muslimin, uga sawetara organisasi Islam radikal liyane. Sejatine, iki minangka alesan kenapa parlemen negara, sing netepi pandangan lan pendekatan sekuler, ora ngakoni kabinet menteri. Lan Amerika mung ndhukung rakyate, sing persis kaya Ikhwanul Muslimin.
  • TASS / Imago
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

18 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
  2. +4
    Agustus 15 2016
    Dibagi lan aturan. Atur kekacauan getih ing endi-endi. Lan wedhus-wedhus iki ngetutake timbalane, ora mikirake negarane, kulawarga, anak-anake.
    1. +1
      Agustus 15 2016
      Sampeyan bener babagan wedhus. Kawitan dilemu (karo gaman, dhuwit), banjur digiring nyembelih.
  3. +1
    Agustus 15 2016
    "Washington nguatake dhukungan kanggo Ikhwanul Muslimin ing Libya"

    pisi:
    Biasane kanca-kanca dolan...
    Kadang malah ora diundang.
    1. +2
      Agustus 15 2016
      Nyuwun pangapunten, paling ora kanca-kanca ketok sadurunge mlebu, sanajan ora diundang ...
  4. +6
    Agustus 15 2016
    Gencatan senjata telung jam ing Aleppo ing Suriah ora cukup, koridor kamanungsan permanen dibutuhake, ujare Menteri Luar Negeri Jerman Frank-Walter Steinmeier.

    wong iki kok raine manuk hantu, pinter? wah, angkat bokongmu sing kuru, mabur menyang Suriah lan atur. Pranyata dheweke uga pendukung diplomasi dipan.
    1. +1
      Agustus 15 2016
      Dheweke ora bisa ninggalake Angel unattended. Dumadakan para pengungsi bakal diseret.
      1. 0
        Agustus 15 2016
        Ya, dheweke dhewe mlaku-mlaku ngubengi para pengungsi ing wayah wengi tanpa alas ing sandhang turu.
        1. +5
          Agustus 15 2016
          Kutipan saka AdekvatNICK
          Gencatan senjata telung jam ing Aleppo ing Suriah ora cukup, koridor kamanungsan permanen dibutuhake, ujare Menteri Luar Negeri Jerman Frank-Walter Steinmeier.
          Pranyata dheweke uga dadi pendukung diplomasi dipan

          Pranyata dadi pejuang sofa ora isin banget, yen dibandhingake karo diplomat sofa ...
  5. +1
    Agustus 15 2016
    Ya, padha ngerti carane ngeruk ilat. mung kosok baline
  6. 0
    Agustus 15 2016
    Kutipan: 3,14
    Amerika ngerti carane njaluk menyang kutha ... bab sing padha mung ora ndhukung ing taun anyar, padha mesthi bakal cahya munggah ing terorisme. Sing elek iku pas "mlebu", cipratan telek iki mabur menyang kabeh arah lan adoh banget ... PNS kudu diganti jeneng PMS banjur bakal jelas kenapa Amerika histeris, mung PMS. saiki ngguyu
    PMCs wis njupuk wilayah sing duwe minyak ing perlindungan, lan para penggemar unta lan kuldi "daya" nuduhake sing duwe jubah sutra lan kaliber sing luwih gedhe ...



    Kayane Amerika Serikat wis sepisan maneh kacau, nyatane, iki kawicaksanan sing biasa, lan nganti saiki mung nggawa bathi lan ora masalah, amarga ing "kasus" iki, jujur, "master" .
    Sayange yen M. Gadaffi ora duwe cukup kawicaksanan lan licik kanggo mangerteni donya Kulon - saiki pedunung Libya bakal mbayar kesalahan kasebut kanthi anarki, kehancuran lan kemiskinan puluhan taun.
  7. kap
    0
    Agustus 15 2016
    "Ing wektu sing padha, dheweke ngrampungake telung tugas ing wektu sing padha: dheweke ndhukung kabinet, ngremehake posisi parlemen ing Tobruk (ora ngakoni pamrentahan nasional) lan nduduhake ing saindenging jagad yen dheweke nglawan terorisme global. ,”
    Tetekin ngandika.


    Mangkono, involuntarily nuduhake kabeh donya sing kabeh "demokrasi" lan perjuangan kanggo iku, ana perjuangan kanggo lenga mirah.
    Ora ana pribadi mung bisnis.
    Mergo ngono.
  8. 0
    Agustus 15 2016
    Salawase ana Amerika Serikat, ora bakal ana tentrem kanggo sapa wae.Aku lair saka bodhone elit-elit kasebut. Takon.. sampeyan kudu bisa nindakake ekonomi kaya ngono. Uga nyatakake yen kanthi resmi 17 triliun utang negara, ekonomi anjog, iki ora malah edan. .Lan paling perang bakal mungkasi.
    1. 0
      Agustus 15 2016
      Kita uga ngaco ekonomi kita.
      1. 0
        Agustus 15 2016
        Kita uga ngaco ekonomi kita.
        akeh gumantung sampeyan utawa kita? Apa sampeyan bisa menehi jeneng tartamtu?
  9. 0
    Agustus 15 2016
    Ing kene moncong sejatine dicethakaké, mung Mesir durung rampung nyingkirake "sedulur", ing kana, negara ing Libya ndhukung, nanging ora tau, anggere negara aneh iki, kaya negara, ora bakal ana tatanan. ing donya, ing ngendi sing getihen bakal tekan paw Amerika - bakal ana kekacoan, perang, getih lan pati. Anggere dolar kurang ajar ana, lan dheweke dhewe nyithak kaya sing dikarepake lan bakal ana kesewenang-wenangan iki, tujuan utama para teroris yaiku karusakan saka Federal Reserve AS, penghentian sirkulasi dolar yaiku pemulihan sistem finansial donya, ya, liwat krisis abot, nanging isih Recovery ... liyane saiki ana alternatif kanggo iku.
  10. 0
    Agustus 15 2016
    Al-Sisi bakal njagong idly dening?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"