Media: Su-35 nduweni sawetara kaluwihan dibandhingake karo F-15 Amerika

103
Loro-lorone Su-35 lan F-15 minangka pesawat generasi kaping papat, nanging pejuang Rusia nduweni sawetara kaluwihan sing ndadekake bisa ngomong yen iku "raja langit" dibandhingake karo mesin Amerika, miturut a artikel dening kolumnis The National Interest. »Sebastian Robin. Artikel mimpin RIA News.

Media: Su-35 nduweni sawetara kaluwihan dibandhingake karo F-15 Amerika


Kaping pisanan, Robin narik kawigaten marang "sistem telusuran lan pelacakan inframerah sing diduweni Su-35." Iki ngidini pejuang "nemtokake lokasi pesawat liyane ing jarak 50 kilometer (indikator iki minangka radius deteksi potensial pesawat sing dilengkapi teknologi siluman)", panulis nulis, nyatakake yen F-15 mung ora duwe sistem kasebut. .

Kajaba iku, pesawat Amerika ora dianggep minangka "ora katon", lan teknologi siluman Rusia wis diinstal, "Mulane, iku luwih angel kanggo ndeteksi."

Ing sisih liya, F-15 duwe radar aktif APG-63 V3, sing luwih unggul tinimbang radar array fase pasif Irbis-E sing dipasang ing Su-35. Ing wektu sing padha, sawetara sistem Rusia tekan 400 km, sing meh padha karo kemampuan pesawat tempur, "ujare artikel kasebut.

Kauntungan liyane saka Su-35, miturut penulis, yaiku kemampuan kanggo nggawa luwih akeh gaman.

Khususé, "Su-35 duweni 12 utawa luwih hardpoint kanggo nggawa rudal, dene F-15 mung duwe wolung," ujare Robin.

"Umum, Su-35 bisa ngangkat luwih saka 7,7 ton amunisi, sing enem ton bisa nyerang obyek sing ana ing lemah, dene F-15 digawe khusus kanggo kerja ing udhara lan mulane nganggo udara menyang lemah. misil. "Iku ora bisa dilengkapi," pengamat nyerat.

Lan kauntungan liyane: "Su-35 wis sistem jamming radar luwih maju L175M Khibiny".

"Kanthi cara iki, Su-35 njupuk mahkota pejuang paling apik lan uga tetep dadi platform rudal sing efektif lan serbaguna marang target udara lan lemah," pungkas Robin.
  • Warta RIA. Artem Zhitenev
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

103 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 20
    Agustus 15 2016
    Padha nguwuh-uwuh yen kita mabur ing wesi Rusty, lan saiki, sawise Siria, padha wiwit nulis pujian, muzzles loro pasuryan, lan apa bakal padha nulis nalika padha tansah nampa jawaban, ora mung ing Siria? Lagu bakal.
    1. + 23
      Agustus 15 2016
      Sushki paling anyar lan generasi kaping 5 ora kalah karo apa wae. Nemokake soko kanggo mbandhingaké.
      1. + 19
        Agustus 15 2016
        Mung Amerika duwe 4 kaping luwih raptor, ora kanggo sebutno f15, lan iki apik, artikel patriotik.
        1. + 18
          Agustus 15 2016
          Ora bisa urapatriotik mung amarga penulis wong manca
          1. +8
            Agustus 15 2016
            Iku tetep kanggo ndeleng "saka ngendi kuping tuwuh." Paling kamungkinan, ana proses meksa ing legislatif belang ing bab ngalahake metu dhuwit. Kaya..
            1. + 14
              Agustus 15 2016
              Mesthi, aku ora ndalang dadi bebener pokok, nanging aku ora ngerti kok padha downvoted. Sing terjemahan bodho, sing artikel asli wedi profan.
              Sampeyan bisa mbandhingake F-15c klasik karo Su-30mki: sawise latihan India nglawan -15 karo Waldenberga, sing paling maju -15s, kanthi cara - kasus kasebut rampung ing uji coba ing Kongres AS: akeh dhuwit diwutahake. , lan wong India nyuwek-nyuwek sing maju. Wong-wong India ora ngrungokake lan nggabungake sukses sing wis ana ing negara-negara, sanajan dheweke nyoba mbatesi ing kono. Mbandhingake karo Su-35 ora adil banget. F-15 dadi legenda ing tangane wong Israel nalika padha maju kanthi serius taktik tempur udhara nggunakake kemampuan pesawat: kombinasi tempur abot / entheng minangka "hit ing ketel", nanging nalika ... - 35 - masterpiece saka pangembangan T-10 line, - 37 paling kamungkinan ora njaluk menyang seri. -35 wis digunakke paling, nanging mung pesawat penengah kanggo T-50, aran longkangan, lan mulane bakal pindhah ing seri winates.
              Mulane, ayo bali menyang tesis pisanan: artikel kasebut minangka upaya kanggo ngetokake dhuwit luwih akeh saka anggaran, kanggo medeni para wajib pajak sing bisa dirasakake, kanggo wong-wong sing ana ing subyek, iki kabeh rahasia Polichenel. Ngenteni, dheweke durung ngerti yen pilot Rusia mabur ora kurang saka borjuis, lan iki duweni efek serius ing keseimbangan kekuwatan, lan isih akeh bungkus permen sing diiseni ing kanthong. Nalika padha teka ing kono, gelombang groans lan snot liyane bakal lunga: menehi kula dhuwit. Wigati dicathet menawa akhir-akhir iki ana aliran kuat sing teka saka borjuis: Inggris ngakoni yen dheweke ora narik marang Angkatan Bersenjata RF; wong Jerman sambat; Amerika jujur ​​- lobbying legal ana, nanging tegesé padha: kanggo saiki crita medeni lan nyuwun dhuwit. Nanging yen sampeyan njupuk nomer, banjur Alignment beda banget saka carane padha Paint, numerik borjuis outweigh iku ing kaping.
              Bakal ana peralatan sing luwih modern, latihan tempur aktif lan kahanan kanggo prajurit supaya kahanan taun 90-an ora bola-bali.
        2. +1
          Agustus 15 2016
          Ya, nanging jumlah ora ateges kualitas.
        3. +4
          Agustus 15 2016
          Kutipan saka DIVAN SOLDIER
          Mung Amerika duwe 4 kaping luwih raptor

          Lan produksi wis mandheg. Yen mobil iki ilang, carane ngisi kasur, iki dudu taman kadal sing murah, sampeyan bisa ngomong?
          Kutipan saka DIVAN SOLDIER
          ora kanggo sebutno f15, digunakake artikel urapatriotik apik.

          Wangsulana ing ngisor iki ...
          Kutipan: Alexander12
          Ora bisa urapatriotik mung amarga penulis wong manca
        4. +2
          Agustus 15 2016
          Kutipan saka DIVAN SOLDIER
          Mung Amerika duwe 4 kaping luwih raptor, ora kanggo sebutno f15, lan iki apik, artikel patriotik.

          Lan ing ngendi dheweke, Raptors iki ing bisnis? Apa dheweke duwe akeh jinis nyata? ...
      2. Komentar wis dibusak.
      3. + 26
        Agustus 15 2016
        Ahead saka "Warrior Wow" lan liyane sing. ahli bakal ngomong -Apa neraka ditulis ing artikel? Iku kaya dheweke saka 90s, nalika ana mung loro kritéria, salah siji mbecikake peralatan domestik utawa dilat (karo sethitik pangerten apa ngandika ing kabeh).
        Utamane: -nalika F-15 digawe khusus kanggo kerja ing udara lan mulane ora bisa dilengkapi rudal udara-menyang-lemah ",
        Babagan anane modifikasi kayata F-15E Strike Eagle Apa penulis artikel krungu?
        Kajaba iku, data kasebut ora diwenehi (nanging dibandhingake) radar:
        APG-63 V3 - Dheweke ujar manawa sing pertama luwih unggul tinimbang radar kanthi susunan antena fase pasif, nanging Irbis-E duwe jarak 400 km ... ?..
        Faktor kasebut minangka supermaneuverability saka pejuang abot Rusia uga ora dituduhake, ing artikel umum - minus. Ngomong babagan mesin kasebut (mbandhingake), sampeyan ora bisa nindakake "kanthi tip" lan luwih-luwih ngirim ing kaca VO ...
        1. +5
          Agustus 15 2016
          Aku mesthi melu .... kemampuan aerodinamis Su-35 ora bisa dipuji, sing F-15 lan modifikasi liyane, kalebu F-22 (Raptor) ora bisa gumunggung.
        2. +3
          Agustus 15 2016
          F-15E Strike Eagle loro kursi mung bisa dibandhingake karo Su-30SM loro kursi.
          Su-35S bakal nyuwek F-15E tanpa ndeleng keprungu
        3. +3
          Agustus 15 2016
          Quote: Saiki kita bebas
          Uga ora ana faktor kayata super-maneuverability saka pejuang abot Rusia,

          Pancen bener. Ing wektu sing padha, ora ngomong babagan arsenal sing kaping 35, diwenehi "tangan adoh", duwe kauntungan sing ora bisa ditolak.
          Umumé, artikel kasebut ana ing tingkat diskusi para ahli shooting udara komputer. hi
        4. +9
          Agustus 15 2016
          Dadi dheweke ora nulis artikel kanggo kita - "ing ngendi kuping tuwuh." Iki crita medeni liyane, sampeyan kudu ngalahake dhuwit
      4. +5
        Agustus 15 2016
        Media: Su-35 nduweni sawetara kaluwihan dibandhingake karo F-15 Amerika
        ngguyu A-A-A! HA-HA! Dheweke uga bakal mbandhingake F-86 Saber karo T50 ngguyu Iki para seniman, lan wong Eropa nyoba mbandhingake "Rafalt" karo T50 ngguyu Umumé, padha nganggo gloss lan pamer.
      5. +2
        Agustus 15 2016
        Media: Su-35 nduweni sawetara kaluwihan dibandhingake karo F-15 Amerika

        Bandhingan bodho. Sampeyan uga bisa mbandhingake apa wae saka sedulur Wright karo Su-35! wong bodho
        Ing 35th saka "penguin" ing buntut lan mane ora-dikonfirmasi ing simulator dhewe ing Australia! Lan ora kaya f-15 kuna iki
      6. -2
        Agustus 15 2016
        Iki ngidini pejuang "nemtokake lokasi pesawat liyane ing jarak 50 kilometer (indikator iki minangka radius deteksi potensial pesawat sing dilengkapi teknologi siluman)", panulis nulis, nyatakake yen F-15 mung ora duwe sistem kasebut. .

        Ya, sejatine, ing jarak kasebut, Su-35 AFAR bakal maca nomer buntut kasebut lan ngirim SMS menyang pilot. lol
        1. +5
          Agustus 15 2016
          Kutipan: Gsh-18
          Ya, bener ing jarak kaya AFAR Su-35

          Ora ana AFAR ing SU-35, nanging ana FAR IRBIS. Nanging ON THE MIG-35th AFAR ZHUK-A. Ketoke sampeyan nyampurake pejuang iki ... kelakon ... hi
          1. +2
            Agustus 16 2016
            Kutipan: NEXUS
            Kutipan: Gsh-18
            Ya, bener ing jarak kaya AFAR Su-35

            Ora ana AFAR ing SU-35, nanging ana FAR IRBIS. Nanging ON THE MIG-35th AFAR ZHUK-A. Ketoke sampeyan nyampurake pejuang iki ... kelakon ... hi

            Ya, tetenger Lan aku ora sengaja mencet ing ngarepe FAR, aku nulis saka telpon, sampeyan ngerti.. Nyuwun pangapunten yen ora akurat.
        2. Komentar wis dibusak.
      7. Komentar wis dibusak.
    2. + 14
      Agustus 15 2016
      Kutipan: Tambov Wolf
      Padha nguwuh-uwuh yen kita mabur ing wesi Rusty, lan saiki, sawise Siria, padha wiwit nulis pujian, muzzles loro pasuryan, lan apa bakal padha nulis nalika padha tansah nampa jawaban, ora mung ing Siria? Lagu bakal.


      Babagan wesi rusty, padha wrote, 5 taun kepungkur. Saiki nulis kanthi beda:

      Pasinaon murni formal dening organisasi analitis Australia independen Air Power Australia, sing nduduhake, ayo ngomong, licik gedhe saka wakil Lockheed Martin, sing ngasilake jet tempur paling larang ing donya, pesawat tempur F-22 biaya $ 411 yuta. negara urusan kanggo "Amerika" F-22, F-35, "Chinese" J-12 lan "Russian" T-50. Saka kompetisi, Su-35S melu perbandingan. Prinsip kasebut prasaja. Ana 14 kritéria kanggo pesawat dadi kagungane generasi kaping lima. Yen pesawat ketemu siji utawa kritéria liyane, banjur siji ditambahake menyang jumlah. Ing cilik saka bedo - dikurangi. Asil ora dikarepke kanggo Lockheed Martin.
      T-50 - plus 8. F-22 lan Su-35S - plus 2. J-12 - 0. F-35 - minus 8.
    3. + 10
      Agustus 15 2016
      Napa mbandhingake sing ora bisa dibandhingake? F-15 minangka pesawat taun 80-an, wiwit diprodhuksi ing pertengahan 70-an, Su-35 minangka pesawat sing dikembangake ing taun 2000-an, iki padha karo mbandhingake telpon rotary ibu-ibu lan smartphone. Siji "ahli" Amerika nulis lan kabeh wong diurutake bebarengan ing situs kasebut, lan ora ana sing aneh yen pesawat paling modern dibandhingake karo logam kethokan saka Amerika Serikat. Aku lara, aku ora ngerti babagan sampeyan. Pranyata manawa Amerika nyekel peralatan kita (paling ora "ahli" sing malang kanggo logam kethokan sing saiki wis ilang.
      1. + 11
        Agustus 15 2016
        ora cukup, Su-35 minangka modernisasi global saka Su-27, amers karo F-15 duwe model jarum bisu, uga wektu pangembangan kita.
        amers duwe tema padha karo hornet lan super hornet. misale jek pesawat padha, nanging tingkat teknologi paragraf beda.
        1. +3
          Agustus 15 2016
          Quote: mung eksploitasi
          ora cukup, Su-35 minangka modernisasi global saka Su-27, amers karo F-15 duwe model jarum bisu, uga wektu pangembangan kita.
          amers duwe tema padha karo hornet lan super hornet. misale jek pesawat padha, nanging tingkat teknologi paragraf beda.

          Persis! Kajaba iku, Su-27 minangka respon kanggo tampilan F-15.
          Lan Silent Eagle diwenehi solusi sing nglengkapi pesawat generasi kaping 5. Lan teknologi siluman ana.
      2. +2
        Agustus 15 2016
        Versi produksi pisanan saka F-15 lan model dhasar saka Su-35S - Su-27 - padha ora pati cetho.

        F-15 saka kabeh versi minangka pejuang Angkatan Udara AS sing paling gedhe ing kelas sing padha karo Su-35S.

        Ora ana sing kudu disalahake, kajaba Angkatan Udara AS, amarga saiki dheweke wis ora ana apa-apa - pejuang utama kanggo nggayuh supremasi udhara wis ketinggalan jaman (F-15), lan para pejuang anyar uga dihentikan amarga jaran. tag rega (F- 15) utawa ora bisa nindakake tugas tempur (F-35) kanthi karakteristik kinerja sing luwih elek tinimbang pejuang mungsuh (Su-35S).

        Iki minangka alesan kanggo publikasi artikel ing jurnal Amerika.
        1. +6
          Agustus 15 2016
          Quote: Operator
          pesawat tempur utama kanggo nggayuh supremasi udara wis ketinggalan jaman (F-15)

          Ngapunten, nanging sampeyan nulis omong kosong.
          1. Apa modifikasi F-15 sing wis ketinggalan jaman?! Lan kenapa Israel lan Korea tuku pejuang "ora duwe harapan"?
          2. Apa engine - F100-PW-220 \ 229 hopelessly outdated? Kajaba iku, iku salah siji saka turbofans paling dipercaya ing donya.
          3. Apa AFAR AN/APG-63(V)3 lungse?
          4. Kisaran AIM-120D wis tekan km 180. Apa iki cocok kanggo pesawat sing wis lawas?! Aku pengin ngelingake sampeyan manawa setengah jagad bersenjata karo macem-macem varian AIM-120 lan terus tuku rudal iki.

          Quote: Operator
          F-15 saka kabeh versi minangka pejuang Angkatan Udara AS sing paling gedhe ing kelas sing padha karo Su-35S.

          Ing kene, durung suwe, padha mbandhingake F-15E lan Su-34, mula dheweke pancen pesawat kelas sing padha. Senajan aku isih bakal nggolongake F-15E minangka IB, lan Su-34 minangka FB. Aku bakal nimbang iku luwih cocok kanggo mbandhingaké karo Su-30.
          Quote: Operator
          Ora ana wong liya kajaba Angkatan Udara AS sing kudu disalahake amarga saiki wis ora ana apa-apa.

          Minangka Vladimir Solovyov bubar ngandika ing program babagan Amerika: "Nanging lanang ora ngerti sing kabeh iku ala banget karo wong-wong mau."
          Quote: Operator
          lan pejuang anyar utawa mandheg amarga rega jaran (F-15)

          Sampeyan mbokmenawa tegese F-22? Padha diterangake piyambak, mengkono ... Lan padha mandheg produksi F-22 amarga padha ngremehake kemampuan saka Rusia kanggo munggah saka awu, i.e. padha panginten sing meh salawas-lawase tetep negara mung karo fighter 5 generasi lengkap. Lan ing kene sampeyan, T-50 minangka pesaing sing pantes, sing katon ora dipercaya dening Amerika, dheweke ngira yen Federasi Rusia "lemah" ora bakal narik. Kajaba iku, wong Tionghoa kanthi "Jian" ora mandheg.
          Quote: Operator
          utawa ora bisa nindakake tugas tempur (F-35) kanthi cara apa wae kanthi kinerja sing luwih elek tinimbang pejuang mungsuh (Su-35S)

          Maneh, sayangé, luwih akeh F-35 "ora ana ing tugas tempur" tinimbang Su-35S kita. Ya, lan ora dadi "bodho" Amerika, supaya dadi ora kanggo nggawa menyang atine kaya feeder duwe bathi kanggo Lockheed Martin sing. Amarga mahasiswa lan profesor saka kabeh ndonya menyang wong-wong mau, isih ana sing ngelingi pesawat kasebut. Lan kanggo pengalaman pertempuran (nggunakake), Amerika ora duwe sirah - setan iki ora mandheg perang sawise Perang Donya II.

          Aku njaluk ngapura kanggo kasar ing wiwitan, aku mung ora bisa nemokake apa-apa sing aku setuju karo komentar.
          kanthi hormat! hi
          1. -2
            Agustus 15 2016
            Quote: Tibidokh
            2. Apa engine - F100-PW-220 \ 229 hopelessly outdated? Kajaba iku, iku salah siji saka turbofans paling dipercaya ing donya.

            - uga, yen ana dviglo kanggo F-22, uga Prattandwitney, F119 -PW-100, banjur ya, OUTDATED. Kanggo verifikasi iki, mbandhingake karakteristik. AL-31 kanggo SU-27 uga katon ora ketinggalan jaman, nanging wis ana modifikasi AL-41, lan model anyar sing luwih anyar ana ing dalan, tegese uga wis ketinggalan jaman. Ora, mesthi sampeyan bisa nggunakake.
            Quote: Tibidokh
            3. Apa AFAR AN/APG-63(V)3 lungse?

            - Lawas. Apa sampeyan bisa nggawa modifikasi anyar? Njupuk alangan dhewe.
            Quote: Tibidokh
            Jangkoan AIM-120D wis tekan km 180. Apa iki cocok kanggo pesawat sing wis lawas?! Aku pengin ngelingake sampeyan manawa setengah jagad bersenjata karo macem-macem varian AIM-120 lan terus tuku rudal iki.

            Inggih? Setengah liyane bersenjata karo rudal Soviet / Rusia lan uga ora adus uap.
            Dadi apa sing arep dikandhakake? Apa F-15 minangka keajaiban super duper? Padha matur nuwun. Tetep karo pendapat sampeyan, lan kita tetep karo pendapat kita - F-15 nyedot, yen mung amarga bisa dadi mungsuh, lan liyane omong kosong. Dadi sethitik iki, F-15 bener nyedot, modifikasi paling anyar malah ora kalah karo SU-35 - SU-30. Lan modernisasi wis kesel dhewe. Tegese, SU-35 durung diupgrade dadi SU-37 utawa SU-40 (apa wae sing kedadeyan), dene F-15 duwe kabeh, finita la.
          2. 0
            Agustus 15 2016
            Aku ora setuju karo sampeyan, aku setuju karo Aksakal (ndeleng komentar ing ngisor iki).

            F-15 wis nyedhot ing taun 1992 - sajrone kunjungan menyang AS, pilot Su-27 kita nyuwek "Jarum" Amerika ing bendera Inggris ing kabeh pertempuran udara.
            Alasane yaiku dhasar - nalika kacepetan vertikal mudhun nganti 650 km / jam, Eagle ilang sisa-sisa maneuverability pungkasan lan Sushka lawas wis dijamin kanggo mencet buntut (sawise mulet menyang vertikal). Lan modifikasi tempur sing luwih apik saka F-15 ora ana saka tembung kasebut.

            Apa sing bisa kita ucapake babagan Su-35S kanthi aerodinamika sing luwih apik, mesin sing luwih kuat, kontrol vektor thrust, misil OLS lan RVV-BD kanthi jarak 300 km. Radar Su-35S modern kanthi PFAR ing babagan jarak deteksi, resolusi sudut lan lapangan pandang ngluwihi radar F-15 sing wis lawas karo AFAR.

            Lan ing kesimpulan, komentar umum - aja mbingungake stasiun lokasi optik Su-35S kanthi wadhah gantung F-15 kanthi OLS sing padha - ing kasus gantung wadhah Eagle, ilang kemampuan maneuver lan nyuda beban tempur kanthi drastis. ing misi pejuang.

            PS Versi resmi Amerika babagan penghentian produksi F-22 yaiku rega sing dhuwur banget. Ahli Rusia ing bidang penerbangan setuju karo versi iki. Tinimbang F-22, Amerika ngluncurake program kanggo pambangunan anggaran F-35 lan ora ngrancang kanggo nerusake produksi Raptor, malah nganggep pangembangan T-50.
            1. +1
              Agustus 15 2016
              Quote: Operator
              Ora setuju karo sampeyan, setuju karo Aksakal

              Ayo ndeleng yen sampeyan setuju ...
              Quote: tuwa
              F-15 nyedot yen mung amarga potensi mungsuh, lan liyane omong kosong.

              belay Klinik... Gusti ngapura aku... Ford Mustang luwih elek amarga dudu Lada ...
              Quote: tuwa
              - uga, yen ana dviglo kanggo F-22, uga Prattandwitney, F119 -PW-100, banjur ya, OUTDATED

              Nanging aku duwe 10 kaleng godhok ing omah kanggo mburu. Dadi goulash masak sing daktresnani kanggo aku ... Goulash bakal dakbuwang, amarga wis ketinggalan jaman dibandhingake gulai ... Nyuwun

              Apa sampeyan setuju banget karo Aksakal?
              Quote: Operator
              Alasane yaiku dhasar - nalika kacepetan vertikal mudhun nganti 650 km / jam, Elang bakal ilang sisa-sisa maneuverability pungkasan lan Garing lawas dijamin teka ing buntut.

              Aku ora ngomong yen Su luwih apik utawa luwih elek tinimbang F-15. Aku mbantah postulat sampeyan babagan "usang" F-15 sing ora bisa dipulihake.
              Quote: Operator
              Radar Su-35S kanthi PFAR ngungkuli radar F-15 lawas kanthi AFAR ing babagan jarak deteksi, resolusi sudut lan bidang pandang.

              Kanggo kula, tembung "AFAR sing wis lawas" bakal dadi liar sajrone sepuluh taun maneh.
              Nyatane, AFAR duwe kaluwihan dhewe dibandhingake karo PFAR. AFAR luwih rahasia tinimbang PFAR, plus, ing tahap saiki, AFAR luwih dipercaya lan "luwih prasaja" tinimbang PFAR. AFAR ora duwe nomer akeh waveguides lan phase shifters.
              Nanging, elinga yen aku ora ngomong babagan keunggulan radar F-15 tinimbang radar Su-30/35. Radar kita duwe kaluwihan.
              Quote: Operator
              Lan ing kesimpulan, komentar umum - aja mbingungake stasiun lokasi optik Su-35S kanthi wadhah gantung F-15 kanthi OLS sing padha.

              Aku ora ngerti, ngendi sampeyan ndeleng iki?
              Kajaba iku, OLS kanggo WB, lan wadhah gantung kanggo bom. Aku sangsi sing siji bakal Hung ing F-15 kanggo pertempuran udara.
              Quote: Operator
              Versi resmi Amerika

              Lan apa sampeyan pracaya? Kajaba iku, mungsuh wis tetep baris perakitan. Produksi F-22 bisa diluncurake sajrone nem wulan.
              PS Aku ora nyalahke pesawat kita, lan malah luwih aku ora ngujo Amerika. Nanging kasunyatan manawa F-15 wis ketinggalan jaman ... ora
              1. 0
                Agustus 15 2016
                Yen F-15 diantemi garing dening leluhur saka Su-35S 24 taun kepungkur, iki tegese Elang wis outdated.

                Aku ora ngomong "AFAR outdated", Aku ngandika "radar F-15 outdated" (yaiku, peralatan). Amarga peralatan modern, radar Su-35S ngluwihi radar F-15 ing paramèter ndhuwur (senadyan PFAR).

                Kanggo OLS, ana komentar umum kanggo kabeh peserta ing diskusi artikel kasebut.

                PS Kanggo F-22, padha nyimpen baris produksi lan dokumentasi teknis. Ana kekurangan lengkap kerjasama produksi lan personel produksi kanthi pengalaman ngrakit Raptor.
                1. 0
                  Agustus 16 2016
                  Quote: Operator
                  Yen F-15 diantemi garing dening leluhur saka Su-35S 24 taun kepungkur, iki tegese Elang wis outdated.

                  Lan Elang, mesthi, durung diowahi wiwit iku?
                  Kaping pisanan, "24 taun kepungkur" dipraktikake dening BVB, sing mesthi dimenangake dening Drying. Lan saiki wong India menang perang kaya ngono. Nanging sok dong mirsani! Pesawat minangka panelusuran kanggo kompromi antarane macem-macem karakteristik mesin. Padha FAVORITE ME MiG-31 alamiah bakal kalah kanggo Su-30 \ 35 ing maneuverability, nanging iki ora ateges ing VB adoh, Pangatusan bakal nyerang MiG sadurungé lan metu saka dalan.
                  Kapindho, sampeyan nyoba maneh mbuktekake yen F-15 luwih elek tinimbang Su-30 \ 35, nalika aku ora ujar. Nyuwun pangapunten, nanging sampeyan bingung anget karo alus. Yen Su-30 luwih murah tinimbang Su-35, mula ora ateges Su-30 wis ketinggalan jaman. Sampeyan ora mikir yen wong-wong sing ngrancang tatanan pertahanan iku bodho banget yen tuku Su-30SM sing wis lawas, ta?
                  Quote: Operator
                  Aku kandha "radar F-15 sing wis lawas" (yaiku, peralatan)

                  Aku menehi sampeyan pro lan kontra tartamtu saka AFAR / PFAR, nanging sampeyan ngandhani (ora ana pelanggaran hi ) sing Su-35S ngungkuli radar F-15. Iki luwih kaya mbaleni mantra tinimbang menehi data khusus babagan karakteristik radar pesawat kasebut. Ing VO, lan pancen ing Internet, ana akeh perbandingan karakteristik AFAR / PFAR. Lan ora ana ngendi wae sing kasebut
                  Quote: Operator
                  Radar Su-35S ngungkuli radar F-15

                  Quote: Operator
                  Ana kekurangan lengkap kerjasama produksi lan personel produksi kanthi pengalaman ngrakit Raptor.

                  Endi sampeyan maca iki?!
                  1. 0
                    Agustus 16 2016
                    Nemtokake perbaikan kanggo F-15 kursi siji wiwit taun 1992.

                    Ora perlu ngubungake aku perbandingan F-15 karo Su-30.

                    Menehi nilai paramèter saka radar F-15 karo AFAR, miturut kang outperforms radar Su-35S karo PFAR.
                    1. 0
                      Agustus 16 2016
                      Quote: Operator
                      Menehi nilai paramèter saka radar F-15 karo AFAR, miturut kang outperforms radar Su-35S karo PFAR.

                      Keuntungan saka Irbis:
                      - Range deteksi target udara nganti 400 km. Bakal ndeteksi F-15С saka udakara 200 km, yaiku. sethitik sadurungé saka Igla karo AFAR, kang bakal ndeteksi Pangatusan ing kadohan saka 150 km. (ing mode LPI).
                      - Efisiensi deteksi target sing luwih dhuwur ing latar mburi permukaan.
                      - Jarak deteksi target lemah.
                      - 30 lan 6 target lawan 20 lan 6 kanggo produk Raytheon.
                      - Tampilan "lateral" sing luwih apik tinimbang AFAR, yaiku. dening pojok panggonan.
                      - rega murah.

                      Kaluwihan saka an/apg-63(v)2/3:
                      - Reliabilitas sing luwih gedhe amarga kekurangan hidrolika, mula, luwih bisa dijaga. Bisa digunakake sanajan bagean saka modul PPM gagal.
                      - Efisiensi sing luwih gedhe ing kahanan gunung lan pesisir.
                      - Transfer luwih cepet saka berkas elektron.
                      - Résolusi sing luwih dhuwur. Mode pemetaan lengkap kanthi resolusi 1m.
                      - Integrasi karo saluran gangguan-imun Link-16\16 JTIDS.
                      - Mode Low Probability of Interception (LPI), efektif banget nglawan PDF.
                      Quote: Operator
                      Nemtokake perbaikan kanggo F-15 kursi siji wiwit taun 1992.

                      Kita ngganti mesin F100-PW-220E, sing dibedakake kanthi linuwih lan urip sing ditugasake lan mrikso.
                      Slotted an / apg-63 diganti nganggo / apg-63 (v) 2 kanggo F-15C, banjur nganggo / apg-63 (v) 3.
                      Thanks kanggo perbaikan avionik lan SLA, F-15C diwulangake kanggo nyegat rudal jelajah. Sanajan ora efektif kaya MiG-31, nanging isih ...
                      Dipasang sistem kontrol sing dipasang ing helm.
                      Kita nginstal komputer ADCP II, sistem perang elektronik EPAWSS, lan sistem pertukaran informasi Link 16.
                      Layar LCD warna sing dipasang.
                      Survivability tambah akeh liwat introduksi TEWS (software open source majeng), sing bisa ndeteksi 16 target radiasi.
                      Deleng program upgrade Eagle 2040. Ana owah-owahan liyane.
                      Quote: Operator
                      Ora perlu ngubungake aku perbandingan F-15 karo Su-30.

                      Mangga nerangake bab
                      Quote: Operator
                      Ana kekurangan lengkap kerjasama produksi lan personel produksi kanthi pengalaman ngrakit Raptor.

                      Panjenengan setya!
                      1. 0
                        Agustus 16 2016
                        1. Saka data sampeyan dhewe, Irbis nyuwek AN / APG-63 (v) 2/3 kaya bantalan pemanas.

                        Parameter murni lisan kasebut minangka linuwih lan efisiensi ing gunung / ing pesisir ora bisa dibandhingake, amarga ora ditulis ing nomer.
                        Pemetaan jelas dudu fungsi utama radar tempur.
                        A relaying cepet saka berkas elektron katon ing dikarepake, nanging, ing tangan liyane, radar udhara ing akèh-akèhé saka kasus sistematis mindai sektor tartamtu saka papan, lan ora mlumpat saka sektor kanggo sektor.
                        Resolusi gedhe banget, ragu-ragu, amarga jumlah target sing dijupuk kanggo nelusuri 1/2 luwih akeh kanggo produk Rusia.
                        Mode LPI - efektifitas langsung gumantung marang piranti lunak canggih SPO Su-35S ing papan, sing ora dadi masalah kanggo programer domestik.

                        Nanging babagan paramèter angka sing prasaja lan jelas, Irbis luwih maju kanthi wates sing signifikan - saka segi jangkauan deteksi maksimal (25 persen luwih) lan jumlah target sing dilacak (50 persen luwih) lan sektor ndeleng (100 persen). luwih).

                        2. Kabeh sing bisa dipasang ing F-1992С, sing wis dimodernisasi wiwit taun 15, Su-35С wis wiwit wiwitan.
                        Nanging kosok balene ora diamati:
                        - mesin Su-35C biasa nyedhiyakake rasio dorongan-kanggo-bobot sing luwih apik tinimbang mesin anyar kanggo F-15C sing ditingkatake;
                        - UVT ing Jarum absen minangka kelas;
                        - Igla ora duwe OLS sing dibangun kanggo nggarap target udara lan ora direncanakake;
                        - sawetara aplikasi RVV-BD Su-35S kanggo target maneuverable yaiku 150 km, sawetara aplikasi AIM-120D F-15C yaiku 90 km.

                        Saka sing terakhir, tangan F-15C cendhak kanggo nyoba nglawan Su-35C ing pertempuran udara ing jarak medium lan dawa. Lan ing jarak sing cedhak, kabeh diputusake dening aerodinamika, rasio thrust-to-weight, OLS lan UVT kanggo Su-35S.

                        3. Saka paragraf 1 lan 2 kasebut, kaya dheweke nyopir Su-27 F-15 ing taun 1992 minangka wedhus Sidorov, mula dheweke bakal nyopir Su-35C F-15C ing taun 2016 lan sabanjure.
                      2. 0
                        Agustus 16 2016
                        Quote: Operator
                        Saka data sampeyan dhewe, Irbis nyuwek AN / APG-63 (v) 2/3 kaya bantalan pemanas.

                        Sampeyan ndeleng persis apa sing pengin dideleng. Sayange, pendekatan sampeyan subyektif banget.
                        Quote: Operator
                        linuwih lan efficiency ora ditulis ing nomer.

                        Aku bakal ngandhani sampeyan kanthi nomer, luwih tepat ing sistem nomer biner.
                        Ing ngarsane drive hydraulic ing AFAR lan PFAR 0 lan 1, mungguh. hi Lack saka hydraulic drive ... nuwun, sing. 0 = Ora ana kegagalan drive hidrolik = MTBF sing luwih dawa. Ing lack padha nomer akeh shifters phase ing AFAR = linuwih.
                        Ing PFAR, saben emitor duwe generator dhewe, nalika ing AFAR digabungake ing saben modul. AFAR bisa emit ing sawetara frekuensi bebarengan, kang ndadekake perang elektronik marang iku arang banget angel. Nanging kemungkinan perang elektronik dhewe ing pesawat kanthi AFAR luwih dhuwur.
                        Quote: Operator
                        efisiensi ing gunung / ing pesisir

                        Aku sumpah, aku ngerti yen sampeyan bakal nulis iki. Waca forum babagan evolusi susunan antena, banjur sampeyan bakal ngerti kenapa Belka dikembangake kanggo T-50.
                        Quote: Operator
                        Pemetaan dudu fungsi utama

                        Inggih, sepisanan, kenapa sampeyan mutusake manawa fungsi iki ora paling penting nalika nindakake tugas sing cocog? Kapindho, pesawat generasi 4++ kudu dadi MFI. MFIs tanpa fungsi pemetaan terrain lengkap ora MFIs (Aku ora ngandika sing Su-35 ora duwe !!!).
                        Quote: Operator
                        Resolusi gedhe banget, ragu-ragu, amarga jumlah target sing dijupuk kanggo nelusuri 1/2 luwih akeh kanggo produk Rusia.

                        Bener, iki luwih kanggo nggarap lemah kanthi gaman presisi + cadangan kanggo misil interceptor kinetik.
                        Quote: Operator
                        Mode LPI

                        Mode iki, ing prinsip, ora bisa ditindakake ing PFAR. Kanggo nindakake iki (kira-kira ngomong), siji modul kudu operate ing frekuensi siji, modul liyane ing katelu liyane ... lan sateruse. PFAR ora bisa nindakake iki.
                      3. +1
                        Agustus 16 2016
                        LANJUTAN:
                        Quote: Operator
                        prestasi kang ora masalah kanggo programer domestik.

                        Dheweke bisa nanging ora pengin? Utawa sapisan. Apa sampeyan dadi babagan programer kita.
                        Quote: Operator
                        Kabeh sing bisa dipasang ing F-1992С, sing wis dimodernisasi wiwit taun 15, Su-35С wis wiwit wiwitan.

                        We njaluk obrolan antarane bisu lan budheg ... Aku ora mbandhingaké Su-30 / 35 karo F-15, aku ora ngomong sing siji luwih apik tinimbang liyane! Sampeyan ngandika:
                        Quote: Operator
                        Nemtokake perbaikan kanggo F-15 kursi siji wiwit taun 1992.

                        Aku nggawa dandan kanggo mbantah sampeyan:
                        Quote: Operator
                        pesawat tempur utama kanggo nggayuh supremasi udara wis ketinggalan jaman (F-15)

                        Quote: Operator
                        Kabeh sing bisa dipasang ing F-1992С, sing wis dimodernisasi wiwit taun 15, Su-35С wis wiwit wiwitan.

                        Aku sing, muspra kabeh ndhuwur diterangake?! Sampeyan wiwit nguciwani aku, minangka lawan-debater ...
                        Quote: Operator
                        Igla ora duwe OLS sing dibangun kanggo nggarap target udara lan ora direncanakake;

                        Waca babagan Program Upgrade Eagle 2040.
                        Quote: Operator
                        sawetara aplikasi RVV-BD Su-35S marang target sing bisa maneuver yaiku 150 km, sawetara aplikasi AIM-120D F-15C yaiku 90 km.

                        Sampeyan salah. Ing wayahe, 200 marang 180 ing sih saka Sushka. Sushka bakal duwe rudal kanthi jarak nganti 300 km. Mung kene ing jarak luwih saka 30 km. Prinsip "ayo lunga lan lali" ora bisa. Sampeyan kudu ngiringi roket ing mode semi-aktif / aktif, lan ing kene AFAR karo LPI mung ora bisa diganti. Mulane lagi dikembangake kanggo T-50.
                        Quote: Operator
                        Saka sing terakhir, tangan F-15C cendhak kanggo nyoba nglawan Su-35C ing pertempuran udara ing jarak medium lan dawa. Lan ing jarak sing cedhak, kabeh diputusake dening aerodinamika, rasio thrust-to-weight, OLS lan UVT kanggo Su-35S.

                        Ing kacepetan saiki, kabeh gelut bakal rampung ing jarak cedhak. Lan ditambah karo anane rudal kabeh aspek lan sistem kontrol sing dipasang ing helm ing MFI modern, loro-lorone bakal ditembak. Lan UVT dudu panacea ing kene, sanajan menehi paling sethithik kasempatan. Lan ing kene sing menang yaiku wong-wong sing bakal duwe pesawat liyane ing mangsa ngarep, yaiku wong Tionghoa.wassat
                        Quote: Operator
                        3. Saka paragraf 1 lan 2 kasebut, kaya dheweke nyopir Su-27 F-15 ing taun 1992 minangka wedhus Sidorov, mula dheweke bakal nyopir Su-35C F-15C ing taun 2016 lan sabanjure.

                        Sampeyan duwe akeh kesalahan teori ing paragraf 1 lan 2. Mulane ora ana sing nututi.
                      4. 0
                        Agustus 16 2016
                        Simpen kasenengan babagan mode LPI super-duper kanggo wanita enom. Dikandhakake yen mode iki dideteksi dening piranti lunak open source Rusia modern.

                        Kanggo obsolescence, "Jarum" minangka bagéan saka Angkatan Udara AS 218 Pejuang F-15C, sing umure rata-rata 28 taun. Siji-katelu saka mesin ora siap tempur amarga rusake airframe lan kekurangan dana kanggo ndandani gedhe (program SLEP sing dipotong). Total ing layanan 142 fighter "Eagle", Carl.

                        diarani kit upgrade 2040C kanggo F-15C mung inisiatif pribadi saka Boeing Company, ora didhukung dening Pentagon, kang terus-terusan ngleksanakake program construction F-35.

                        PS Iki mungkasi obrolan.
                      5. 0
                        Agustus 17 2016
                        Quote: Operator
                        PS Iki mungkasi obrolan.

                        ngguyu
                        Aku menang!
                        sedulur
                        Oh, saiki dheweke bakal nuduh aku nggunakake meldonium ...
    4. iki
      0
      Agustus 15 2016
      F 15 dikembangake ing taun 1972, ing pungkasan taun 80 mlebu ing wadyabala.
      Mbandingake sing lawas karo pesawat anyar kita ora sakabehe bener.
    5. -6
      Agustus 15 2016
      Dadi sayang, F-15 lan Su-35 dudu mesin sing bisa dibandhingake, kaya mbandhingake macan tutul karo baya. Penulis artikel kasebut bingung kabeh: yaiku Su-35 sing dipenjara minangka pejuang, lan F-15 minangka tukang ngebom taktis, fungsine beda-beda, modifikasi paling anyar saka F-15 Silent Eagle praktis ora kalah karo pesawat generasi kaping lima. Penulis artikel kasebut minangka wong awam sing lengkap minangka ahli.
      1. +1
        Agustus 15 2016
        Kutipan: Blackberry
        Dadi sayang, F-15 lan Su-35 dudu mesin sing bisa dibandhingake, kaya mbandhingake macan tutul karo baya. Penulis artikel kasebut bingung kabeh: yaiku Su-35 sing dikunjara minangka pejuang, lan F-15 minangka tukang ngebom taktis, fungsine beda-beda, modifikasi paling anyar saka F-15 Silent Eagls sacoro prakteke ora kalah karo pesawat generasi kaping lima. Penulis artikel kasebut minangka wong awam lengkap minangka ahli.

        Kaya sampeyan, Elang digawe minangka pejuang superioritas, banjur ngeculake modifikasi serangan.
        1. -3
          Agustus 15 2016
          Quote: lelikas
          Kutipan: Blackberry
          Dadi sayang, F-15 lan Su-35 dudu mesin sing bisa dibandhingake, kaya mbandhingake macan tutul karo baya. Penulis artikel kasebut bingung kabeh: yaiku Su-35 sing dikunjara minangka pejuang, lan F-15 minangka tukang ngebom taktis, fungsine beda-beda, modifikasi paling anyar saka F-15 Silent Eagls sacoro prakteke ora kalah karo pesawat generasi kaping lima. Penulis artikel kasebut minangka wong awam lengkap minangka ahli.

          Kaya sampeyan, Elang digawe minangka pejuang superioritas, banjur ngeculake modifikasi serangan.

          Saiki F-15 digunakake utamané minangka fighter-bomber, iki diprodhuksi, mbok menawa, minangka fighter ing 70s. Iku bakal luwih bener kanggo mbandhingaké modifikasi kejut paling anyar saka F-15 karo Su-34. hi
          1. +1
            Agustus 15 2016
            F-15A, B, lan D pesawat siji-kursi kaping papat diprodhuksi minangka striker kursi ganda F-15E.
          2. +3
            Agustus 15 2016
            Kutipan: Blackberry
            Saiki F-15 digunakake utamané minangka fighter-bomber.

            AS duwe 198 F-15C lan 217 F-15E. Kira-kira padha. Dadi, Blackberry, nyerah, sampeyan ora bakal mbuktekake bener posisi sampeyan. ngguyu
      2. +2
        Agustus 15 2016
        Penulis artikel kasebut minangka wong awam sing lengkap minangka pakar.

        Ya, sampeyan jujur ​​ora luwih apik. F-15 mung minangka pejuang, nanging bomber ing pangkalane minangka jarum serangan ganda. lan jarum MFI kanthi fokus ing hawa.
        Su-34, kanthi cara, biyen T-10B (uga, utawa sampeyan bakal ngerti basa Latin utawa Cyrillic ing kana), lan T-10 yaiku Su-27.
        total kita duwe F-15 - Su-27, jarum serangan F-15 - Su-34, jarum bisu F-15 - Su-30 (loro pindho).
    6. 0
      Agustus 15 2016
      Balada...
  2. +2
    Agustus 15 2016
    Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov ngendika ing konferensi pers ing Yekaterinburg yen Rusia nduweni bukti sing ora bisa dibantah yen intelijen Ukraina ora mung ngerti babagan rencana sabotase ing Crimea, nanging uga langsung melu.

    "Saliyane apa sing sampeyan deleng ing televisi, kita duwe bukti sing ora bisa dibantah manawa iki minangka sabotase sing wis direncanakake biyen dening Direktorat Intelijen Utama Kementerian Pertahanan Ukraina lan tujuane kanggo ngrusak kahanan ing Crimea Rusia," ujare.

    Minangka Lavrov ngandika, Moscow siap kanggo nyedhiyani partners Western sawijining, "sing serius kasengsem ing nyegah iku saka kedaden," kabeh bukti perlu sing Ukraina tenan nyoba kanggo nyerang pedunung ing semenanjung.
  3. + 10
    Agustus 15 2016
    Kepiye "Kepentingan Nasional" iki wis entuk, mung "SpeedInfo" sing luwih elek!
    1. +2
      Agustus 15 2016
      Kutipan saka andranick
      Kepiye "Kepentingan Nasional" iki wis entuk, mung "SpeedInfo" sing luwih elek!

      Padha Sungkem ing VO, ora ketompo carane artikel, supaya balm kanggo nyawa saka patriot ...
      1. 0
        Agustus 15 2016
        Kutipan saka leto
        Kutipan saka andranick
        Kepiye "Kepentingan Nasional" iki wis entuk, mung "SpeedInfo" sing luwih elek!

        Padha Sungkem ing VO, ora ketompo carane artikel, supaya balm kanggo nyawa saka patriot ...

        "Kanca-kanca" Israel ngaku yen koran kasebut kuning.
        1. 0
          Agustus 15 2016
          Kutipan: Blackberry
          "Kanca-kanca" Israel ngaku yen koran kasebut kuning.

          Sumber punika Piye wae luwih utawa kurang normal, ora Janes, mesthi, nanging uga ora cukup slag. Nanging carane RIA, wis ilang remnants saka profesionalisme, nerjemahake - iki crita liyane
      2. +3
        Agustus 15 2016
        Kutipan saka leto
        On VO padha Sungkem marang, ora ketompo carane artikel, supaya balm kanggo nyawa saka patriot

        Luwih, surak kanggo patriot.
  4. +2
    Agustus 15 2016
    Kutipan: Tambov Wolf
    Padha nguwuh-uwuh yen kita mabur ing wesi Rusty, lan saiki, sawise Siria, padha wiwit nulis pujian, muzzles loro pasuryan, lan apa bakal padha nulis nalika padha tansah nampa jawaban, ora mung ing Siria? Lagu bakal.

    Sampeyan ndeleng carane akeh wong ing layanan karo kita, sawetara Unit, sayangé. Lan padha mabur biasane ing pesawat lawas
    1. +2
      Agustus 15 2016
      nanging kahanan saya apik saben taun. lan dryers lawas kita uga ngalami modernisasi.
  5. +7
    Agustus 15 2016
    "Umum, Su-35 bisa ngangkat luwih saka 7,7 ton amunisi, sing enem ton bisa nyerang obyek sing ana ing lemah, dene F-15 digawe khusus kanggo kerja ing udhara lan mulane nganggo udara menyang lemah. misil. "Iku ora bisa dilengkapi," pengamat nyerat.
    Tegese, majalah Amerika ora ngerti yen Angkatan Udara AS duwe pesawat F-15E Strike Eagle?
    Kajaba iku, pesawat Amerika ora dianggep minangka "ora katon", lan teknologi siluman Rusia wis diinstal, "Mulane iku luwih angel kanggo ndeteksi."
    Apa wong-wong Rusia sing dikutuk iki nyelehake topi sing ora katon ing pesawat? Nyuwun Su-35 adhedhasar pesawat udara Su-27. Ya, kabeh ana ing urat sing padha ... Asring ujar manawa sawetara media kita nampa dhuwit saka Departemen Luar Negeri AS. Aku pengin ngerti yen The National Interest nampa injeksi awis saka investor kita?
    1. 0
      Agustus 15 2016
      EPR gumantung ora mung ing wangun airframe
  6. +6
    Agustus 15 2016
    Aku ora ngerti apa sing salah ing kene.
    Su-35
    Penerbangan kapisan 19 Februari 2008

    F-15
    Penerbangan kapisan 27 Juli 1972

    Sing siji luwih tuwa tinimbang sing liyane 35 taun.
    Bodho yen mbandhingake.

    Lan luwih:
    F-15
    Unit sing diprodhuksi 1 500

    Su-35
    Unit diprodhuksi 48 (kanggo 2016)
    1. +6
      Agustus 15 2016
      F-15
      Pesawat pisanan 27 Juli 1972. Banjur perlu kanggo nimbang persis modifikasi kasebut. kang njupuk mati ing udhara ing 1972. Ing wektu iki, F-15 wis diganti kathah dibandhingake versi asli. Aku sing penulis, sanajan ora pro kuwat, nggawe pangertèn kanggo mbandhingaké pesawat iki, amarga SU-35 punika modernisasi jero saka SU-27.
      Ikhlas. hi
  7. +8
    Agustus 15 2016
    ngguyu dibandhingake 1976 lan 2011, apa ana kalbu !?
    Oke, paling ora Airacobra ngguyu .
    Lan iki Sebastian Robin misale jek ing meja padha karo digunakake "misuwur" Dave Majumdar - padha scribble ing NI kanggo saperangan.
    Pinter kanggo pinter, nanging padha bebarengan.
  8. +6
    Agustus 15 2016
    Iki ngidini pejuang "nemtokake lokasi pesawat liyane ing jarak 50 kilometer (indikator iki minangka radius deteksi potensial pesawat sing dilengkapi teknologi siluman)", panulis nulis, nyatakake yen F-15 mung ora duwe sistem kasebut. .

    Inggih, yen nerangake F-15C, banjur ora dibangun ing sistem IR ... Iku aneh kanggo mbandhingaké mobil lair ing taun 1979. karo Su-35S, sing diprodhuksi ing taun 2011.
    Ya, yen dibandhingake karo F-15E, kepiye carane sistem inframerah IRST dipasang ing pylon ing ngisor intake udara.

    Dadi, kanggo F-15C, wadhah gantung Legion Pod lagi dikembangake.
  9. -1
    Agustus 15 2016
    Pesawat kita paling apik! Lan dheweke bakal luwih apik tinimbang Amer!
    1. +1
      Agustus 15 2016
      Kutipan saka: valent45
      Pesawat kita paling apik! Lan dheweke bakal luwih apik tinimbang Amer!

      Rusia Tanah kelairan Gajah?
      1. +1
        Agustus 16 2016
        Kutipan saka leto
        Rusia Tanah kelairan Gajah?

        “Sampeyan ora ngerti apa-apa. Rusia minangka papan lair saka mammoth! ombenan
    2. Komentar wis dibusak.
    3. -3
      Agustus 15 2016
      Artikel ing NI nindakake proyek gedhe kanggo ngepit buntut para penggemar wunderwaffles Barat ing VO, sing langsung nyanyi lagu "kok mbandhingake sampah Amerika saka 1970s karo jet tempur Rusia saka 2010s."

      Nanging dudu kita (liyane saka peserta VO) sing kudu disalahake amarga kasunyatane sawise 40 taun kabijakan teknis, Angkatan Udara AS rampung ing bokong karo pejuang sing dadi basis. dina iki armada kendaraan militèr. Lan diwenehi "kesempatan" saka Penguin ngganti F-15 - lan armada sesuk.
  10. +2
    Agustus 15 2016
    Mesthi, sampeyan bisa mbandhingaké wesi, nanging kualifikasi kru lan kemampuan kanggo remet kabeh kemungkinan metu saka peralatan ing perang nyata mutusaké akèh. Tank biathlon, contone, ora nuduhake yen kaunggulan technical nemtokake soko. Sampeyan bisa mbantah akeh, luwih apik yen dheweke duwe perang udara nyata, skala lengkap.
    1. -2
      Agustus 15 2016
      Kutipan saka Altona
      Mesthi, sampeyan bisa mbandhingaké wesi, nanging kualifikasi kru lan kemampuan kanggo remet kabeh kemungkinan metu saka peralatan ing perang nyata mutusaké akèh. Tank biathlon, contone, ora nuduhake yen kaunggulan technical nemtokake soko. Sampeyan bisa mbantah akeh, luwih apik yen dheweke duwe perang udara nyata, skala lengkap.

      Lan sapa sing bakal njagong ing pucuk pesawat ing perang udara nyata kanggo nemtokake "juara" kanthi tepat? Sampun ta pak? ngguyu
      1. +1
        Agustus 15 2016
        Kutipan: Blackberry
        Lan sapa sing bakal njagong ing pucuk pesawat ing perang udara nyata kanggo nemtokake "juara" kanthi tepat? Sampun ta pak? ngguyu

        ----------------------------
        Yen dheweke menehi 300 jam wektu penerbangan lan latihan, mula kabeh bisa ... Apa ora? Aku ngancik 47 dina iki, nganti saiki aku wis netepi standar TRP. Dadi, aku bakal nyiksa vestibule ing trampolin, kaya 30 taun kepungkur.
        1. 0
          Agustus 15 2016
          Kutipan saka Altona
          Yen dheweke menehi 300 jam wektu penerbangan lan latihan, mula kabeh bisa ... Apa ora?

          lan ing 20 taun pungkasan, amarga yen sampeyan duwe pilot kanthi total wektu mabur 6000 jam, sampeyan dadi mayit.
  11. +4
    Agustus 15 2016
    Artikel saka kosong nganti kosong. SU-35 dudu pesawat anyar, nanging modernisasi jero saka SU-27, sing asline digawe minangka oposisi kanggo F-15, lan dadi luwih apik. Sampeyan bisa uga mikir yen Amerika ora modernisasi F-15. Lan pujian kanggo F-22 dirungokake sacara eksklusif saka negara-negara. Dheweke ora melu perang nyata, ora ana sing mriksa ciri-cirine, regane larang, dheweke ora nuduhake awake dhewe ing endi wae, lan ora ana sing kudu percaya tembung babagan "pesawat super".
    1. +1
      Agustus 15 2016
      Kutipan saka Orionvit
      Artikel saka kosong nganti kosong. SU-35 dudu pesawat anyar, nanging modernisasi jero saka SU-27, sing asline digawe minangka oposisi kanggo F-15, lan dadi luwih apik. Sampeyan bisa uga mikir yen Amerika ora modernisasi F-15. Lan pujian kanggo F-22 dirungokake sacara eksklusif saka negara-negara. Dheweke ora melu perang nyata, ora ana sing mriksa ciri-cirine, regane larang, dheweke ora nuduhake awake dhewe ing endi wae, lan ora ana sing kudu percaya tembung babagan "pesawat super".

      Artikel kasebut normal. Terjemahan sampah

      http://nationalinterest.org/feature/russias-lethal-su-35-fighter-better-the-amer
      ican-f-15-17333
      1. 0
        Agustus 15 2016
        Matur nuwun kanggo link. luwih becik maca asline tinimbang ngadili ing kene kanthi artikel saka penerjemah sengsara lan "spesialis" sing padha.
  12. 0
    Agustus 15 2016
    Yen dibandhingake karo iki..
    http://www.boeing.com/defense/f-15-strike-eagle/
  13. -3
    Agustus 15 2016
    Lan ana uga pesawat kelangan .. F-4 Phantom, F-104 Starfighter ..... kita bisa menang ing Sushchka? Inggih, ulasan apa iki, bandingane diwenehake ing Review? Informasi kanggo kepentingan informasi?
  14. +2
    Agustus 15 2016
    Penulis kurang ajar - nggambarake versi ekstrem Su-27 lan mbandhingake karo F-15 awal. Iku mung iku ndadekake ora pangertèn kanggo nandur modal rumiyin ing modernisasi f-15, amarga. dheweke wis ngluncurake F-35 lan ana F-22. Lan iki dudu pungkasane kita modernisasi Su-27/30/35, amarga T-50 lagi digawa munggah lan, ing kasunyatan, mung saka 20s bakal pindhah menyang conveyor, lan kita uga ora duwe cahya 5 generasi ing project. Platform S-35/30 sampurna lan isih bakal digunakake kanggo kita. Aku pengin ndeleng opsi siluman karo teluk bom lan keels camber (kaya T-50)
    1. +4
      Agustus 15 2016
      Kutipan saka Zaurbek
      Penulis kurang ajar - nggambarake versi ekstrem Su-27 lan mbandhingake karo F-15 awal. Iku mung iku ndadekake ora pangertèn kanggo nandur modal rumiyin ing modernisasi f-15, amarga. dheweke wis ngluncurake F-35 lan ana F-22. Lan iki dudu pungkasane kita modernisasi Su-27/30/35, amarga T-50 lagi digawa munggah lan, ing kasunyatan, mung saka 20s bakal pindhah menyang conveyor, lan kita uga ora duwe cahya 5 generasi ing project. Platform S-35/30 sampurna lan isih bakal digunakake kanggo kita. Aku pengin ndeleng opsi siluman karo teluk bom lan keels camber (kaya T-50)

      Iki dudu penulis sing kurang ajar. Iki penerjemah.

      Penulis cukup cukup nulis yen perlu kanggo narik munggah F-15С ing armada utama supaya mesin iki padha karo Su-35 (assuming perang udhara antarane pesawat iki). Penerjemah wis ngidak-idak kabeh iki menyang lendhut
  15. +1
    Agustus 15 2016
    Kauntungan liyane saka Su-35, miturut penulis, yaiku kemampuan kanggo nggawa senjata liyane.
    Khususé, "Su-35 duweni 12 utawa luwih hardpoint kanggo nggawa rudal, dene F-15 mung duwe wolung," ujare Robin.
    "Umum, Su-35 bisa ngangkat luwih saka 7,7 ton amunisi, sing enem ton bisa nyerang obyek sing ana ing lemah, dene F-15 digawe khusus kanggo kerja ing udhara lan mulane nganggo udara menyang lemah. misil. "Iku ora bisa dilengkapi," pengamat nyerat.

    Pancen bener, F-15C minangka pejuang interceptor, F-15E dimaksudake kanggo operasi serangan, sing ora kekurangan hardpoints.
  16. +2
    Agustus 15 2016
    Umumé, sing utama yaiku pilot sing lungguh ing pesawat platform kasebut. Pilot-pilot kita isih luwih disenengi (aku nyoba kanthi sopan supaya ora mbuwang tomat busuk "a la patriotisme" :-)))
  17. +1
    Agustus 15 2016
    F-15 terus-terusan ngalami upgrade. Cukup ojo ganti jenenge
    lan huruf E, C ditambahake ...
    Lan Su-27 terus-terusan ngalami upgrade. Nanging ing wektu sing padha nampa anyar
    jeneng: S-30, Su-35.
    Lan supaya padha ora pati cetho. Lan loro-lorone wis squeezed metu ing upgrade kanggo watesan.
    Aku sing F-15s (modifikasi paling anyar) lan Su-35s kira-kira padha.
    Su- nduweni kemampuan maneuver luwih akeh, F- nduweni avionik sing luwih adhem lan misil mbledhos.
    1. 0
      Agustus 15 2016
      Kutipan saka: voyaka uh
      F-15 terus-terusan ngalami upgrade. Cukup ojo ganti jenenge
      lan huruf E, C ditambahake ...
      Lan Su-27 terus-terusan ngalami upgrade. Nanging ing wektu sing padha nampa anyar
      jeneng: S-30, Su-35.
      Lan supaya padha ora pati cetho. Lan loro-lorone wis squeezed metu ing upgrade kanggo watesan.
      Aku sing F-15s (modifikasi paling anyar) lan Su-35s kira-kira padha.
      Su- nduweni kemampuan maneuver luwih akeh, F- nduweni avionik sing luwih adhem lan misil mbledhos.

      Ing kene, miturut artikel asli, dheweke mlaku kanthi boot terjemahan sing abot. Lan trampled pangertèn menyang rereget

      http://nationalinterest.org/feature/russias-lethal-su-35-fighter-better-the-amer
      ican-f-15-17333
    2. +1
      Agustus 15 2016
      Ing tembung sampeyan - kabeh artikel.
    3. +2
      Agustus 15 2016
      Kutipan saka: voyaka uh
      Aku sing F-15s (modifikasi paling anyar) lan Su-35s kira-kira padha.
      Su- nduweni kemampuan maneuver luwih akeh, F- nduweni avionik sing luwih adhem lan misil mbledhos.


      Ya, aku setuju karo avionik, nanging kenapa roket luwih adhem?
      1. +4
        Agustus 15 2016
        "Lan kenapa roket luwih adhem?" ///

        Pindai IR golek ing Kulon isih bisa nindakake luwih apik tinimbang ing Rusia.
        1. +1
          Agustus 15 2016
          Nanging RVV-BD Rusia mabur 110 km luwih saka AIM-120D Amerika.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. 0
            Agustus 15 2016
            Mung Amerika duwe ukuran lan bobot sing luwih cilik.
    4. +1
      Agustus 16 2016
      Kutipan saka: voyaka uh
      Lan supaya padha ora pati cetho. Lan loro-lorone wis squeezed metu ing upgrade kanggo watesan.

      Dadi glider saka Orelik lan Sushka Geniya dirancang. Kita mabur telung puluh pitu sing berpengalaman ing salinan siji 20 persen luwih adhem tinimbang telung puluh tumit, kanthi cara
  18. -2
    Agustus 15 2016
    Kepiye sampeyan bisa mbandhingake Su-35 karo F-15? Langit lan bumi!
  19. +2
    Agustus 15 2016
    Lha kok mbandhingake Su-35 anyar karo F-15S sing dudu anyar, ayo mbandhingake karo jarum bisu. Dheweke bakal bisa kanggo sampeyan ing lemah lan ing udhara
  20. +1
    Agustus 15 2016
    Penerjemah artikel kudu ditendhang ing ginjel. Kanggo transfer anjir. Iki pancake RIA Novosti. Tryndets. Kepiye carane sampeyan bisa ngrusak artikel komparatif sing apik maneh kanthi isin lan buta huruf ???
  21. kap
    +1
    Agustus 15 2016
    Sapa sing peduli. Situs kasebut, kanthi cara, VO.
  22. +2
    Agustus 15 2016
    Raja langit minangka sing paling menang ing perang udara! Sing makaryakke karo nomer ing kamenangan?
    1. 0
      Agustus 15 2016
      Ya, amarga F-15 perang karo MiG-21/23/25, karo MiG-23MLD, sanajan ora mesthi sukses. Lan kanthi bantuan E-2. Ya, F-15 menang luwih akeh.
      1. 0
        Agustus 15 2016
        Kutipan saka Zaurbek
        Ya, amarga F-15 perang karo MiG-21/23/25, karo MiG-23MLD.

        Sapa sing perang ing Irak lan Yugoslavia?
        1. 0
          Agustus 16 2016
          Sampeyan nelpon - perang? Nembak MiG-29 tunggal, tanpa bimbingan terpusat, kanthi keunggulan pasukan NATO sing luar biasa, kaya ing pesawat, radar, gangguan, voli awal Tomogawks. Ing kana, malah sistem anti-pesawat ora diidini diuripake kanthi bener.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +1
      Agustus 16 2016
      Kutipan saka MACCABI-TLV
      Sing makaryakke karo nomer ing kamenangan

      MiG-21 Siria bisa ngrusak (pesawat kasebut didandani) F-15 Israel, nanging iki ora ateges kedadeyan kasebut amarga MiG-21 ing perang kasebut luwih apik ing karakteristik kinerja tinimbang F-15.
      Kabeh diputusake kanthi kombinasi faktor.
      Saiki, ora ana sing bakal "nantang pesawat mungsuh menyang tandhing." Sawise kabeh, bakal luwih logis kanggo nggawe keuntungan kanthi narik pesawat perang elektronik / AWACS, lan banjur nyerang mungsuh kanthi impunity.
      1. +1
        Agustus 16 2016
        Quote: Tibidokh
        Kabeh diputusake kanthi kombinasi faktor.

        Iki aksioma, mula aku takon sampeyan jeneng nomer mungsuh sing mudhun ing 2 mesin kasebut. (Mungsa bisa beda banget, lan beda generasi).
        1. 0
          Agustus 16 2016
          Kutipan saka MACCABI-TLV
          please ngomong nomer mungsuh downed saka 2 mesin iki

          F-22 ora nembak pesawat siji ing basis data nyata. Apa pancene luwih elek tinimbang F-15? nglirik Shaw, dudu raja babar pisan? Lan dudu pangeran?! nangis
          Ya, F-15C minangka mesin gedhe kanthi potensial upgrade gedhe. Nanging ing babagan totalitas karakteristik, ora tekan generasi 4 ++. Mula dheweke mutusake kanggo nindakake program modernisasi Eagle 2040 supaya raja ora tuwa kanthi moral. Apa sing bakal teka, kita bakal weruh.
          hi
  23. +1
    Agustus 15 2016
    Ora perbandingan sing jelas banget.
    ing 1974 muncul pejuang F-15A serial pisanan
    Déwan pesawat Su-35 eksperimen pisanan (no. 901) rampung ing mangsa panas 2007
    Nanging Su-35 nggantheng, aku setuju.
    1. +1
      Agustus 16 2016
      Kutipan saka: miru mir
      Ora perbandingan sing jelas banget.

      Artikel diterjemahake bias, diwaca - salah!
      Artikel asli mung njlèntrèhaké karakteristik kang Su-35 duwe kaluwihan saka F-15. Lan penulis nyaranake mikir babagan carane cepet nggawa karakteristik versi paling anyar saka F-15 (ora F-15A, mesthi, sing ora ana maneh ing layanan) kanggo generasi 4 ++.
      Kutipan saka: miru mir
      Nanging Su-35 nggantheng, aku setuju.

      hi
      1. +1
        Agustus 16 2016
        Quote: Tibidokh
        Artikel asli mung njlèntrèhaké karakteristik kang Su-35 duwe kaluwihan saka F-15. Lan penulis nyaranake mikir babagan carane cepet nggawa karakteristik versi paling anyar saka F-15 (ora F-15A, mesthi, sing ora ana maneh ing layanan) kanggo generasi 4 ++.
        Paling ora ana sing maca artikel asli. F-15C dheweke wis ana
        1. 0
          Agustus 16 2016
          Quote: Pimply
          Paling ora ana sing maca artikel asli.

          Iku bisnis. ombenan
          Quote: Pimply
          F-15C dheweke wis ana

          Yagene aku nulis "versi paling anyar saka F-15" - penulis dhewe ora bisa mutusake apa sing ditulis: babagan F-15C, utawa umume babagan sawetara jenis F-15S. Sanajan sampeyan bener, pejuang F-15C luwih cocog kanggo deskripsi tinimbang prototipe F-15SE.
  24. 0
    Agustus 15 2016
    Lan majalah apa iki - Kepentingan Nasional? Carane akeh wong maca ing kono? Jujur, level artikel kasebut ora nyengsemake.
    1. +1
      Agustus 15 2016
      Kutipan: Scalpel
      Lan majalah apa iki - Kepentingan Nasional? Carane akeh wong maca ing kono? Jujur, level artikel kasebut ora nyengsemake.

      Aja ngadili artikel kanthi terjemahan sing jelek
  25. 0
    Agustus 15 2016
    Aneh kanggo mbandhingake pejuang lawas karo sing modern, tinimbang karo Su 27.
  26. +2
    Agustus 15 2016
    Aku maca kanthi teliti kabeh komentar. Aku ora ngerti apa-apa, umume, amarga keributan kasebut, nanging ana siji sing jelas - wong lanang padha nganggur ...
  27. 0
    Agustus 16 2016
    Hey! Bandhingan-lan-lan! Apa sampeyan urip ing kana? Sampeyan dhewe ora edan babagan frekuensi perbandingan kasebut?
    Mbandhingake ora mbandhingake. Lan kita bakal menang.
  28. +2
    Agustus 18 2016
    Kita kalah minangka elit ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"