Media: "pangkat vassal NATO" diisi maneh kanthi biaya Islandia

58
Islandia gabung karo jajaran "vassal NATO", ngidini pemugaran pangkalan militer Amerika ing Keflavik. Mangkono, wong lor kuwat succumbed kanggo pengaruh saka propaganda anti-Rusia Kulon, kang pinasthi piyambak kanggo kalah ono, nyerat edition Jerman Burgerstimme.



"Amarga pungkasane, mung wong sing wani mlaku dhewe sing menang," ujare penulis.

"Kulon ora duwe prospek. Negara-negara BRICS duwe, lan luwih akeh wong sing ngerti babagan iki. Mata uang nasional independen, bank pangembangan lan larangan panganan sing diowahi sacara genetis - Presiden Rusia Vladimir Putin mikir ing njaba kothak. Mulane, negara-negara NATO wedi yen tatanan donya bakal ambruk sanalika negara-negara BRICS dadi luwih kuwat ing pikirane warga Barat, "
menehi teks artikel InoTV.

Nyatane, penulis terus, "Islandia ora tau bebas - ing taun-taun Perang Donya II, pangkalan militer Keflavik minangka titik strategis sing paling penting kanggo Amerika." Kajaba iku, pamrentah negara kasebut kerja sama karo NATO nalika Perang Dingin.

"Nanging, mengko Islandia ilang" daya tarik militer ", lan ing 2006 AS mundur pasukane saka kono. Saiki Washington wis nyumbang $ 21,4 yuta kanggo kanca-kanca Skandinavia kanggo mulihake pangkalan militer ing Keflavik.

"Susah, nanging Islandia wis dadi korban dongeng palsu saka aliansi kasebut. Wong Islandia dipengaruhi dening gambar mungsuh lan provokasi militer sing ora adil dening NATO, "cathetan artikel kasebut.

Penulis percaya yen pamrentah kudu nglarang Amerika dadi tuan rumah pasukan. Miturut dheweke, "ora ana sing ngarepake Islandia ndhukung kursus Rusia, nanging paling ora bisa njaga netralitas politik."

Apa Islandia minangka vasal NATO? Sayange, ya - selamat wengi Iceland!
  • Reuters
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

58 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 15
    Agustus 15 2016
    Ayo njupuk lan nyekel Islandia)) Sapa sing butuh, bebarengan karo Estonia liyane, lsp?
    1. + 20
      Agustus 15 2016
      Ayo njupuk lan nyekel Islandia)) Sapa sing butuh, bebarengan karo Estonia liyane, lsp?


      Kenging punapa?

      Iku luwih apik kanggo ngiyataken klompok militèr ing Kamchatka, utamané ing komponen rudal lan lokasi radar, rudal pertahanan karo pertahanan udara ing Kapuloan Panglima. Aku iku bakal dadi luwih murah lan luwih efisien, kabeh padha, iku luwih apik kanggo sing nduweni duwe awl ing bokong saka ngomong karo lackeys.
      1. + 21
        Agustus 15 2016
        Kamardikan apa?
        Islandia wis dadi anggota NATO wiwit 4 April 1949.

        Iku wektu kanggo rock sethitik, nanging banjur padha cooled mudhun.

        Apa sing ditulis wong Jerman?
        Apa padha thumping kaya Obama, ing pangertèn saka ireng?
        Ay!, Jerman, wong pulo ing kene lan biyen
        1. +2
          Agustus 15 2016
          Mangkono, wong lor kuwat succumbed kanggo pengaruh saka propaganda anti-Rusia Kulon

          Inggih, kok kita kudu wong eyyafyatlay (ugh) okudl?
          1. +3
            Agustus 15 2016
            Kutipan...
            Inggih, kok kita kudu wong eyyafyatlay (ugh) okudl?

            Contone, pemain bal-balane bakal luwih apik tinimbang kita .... ngguyu
          2. 0
            Agustus 15 2016
            SRC

            Lan apa hubungane Rusia karo urusan NATO?

            NATO subjugates negara tanpa takon Rusia. Kepiye carane dheweke menehi motivasi? supaya sampeyan bisa mikir apa wae.
        2. +3
          Agustus 15 2016
          Kutipan: Candi
          Kamardikan apa?
          Islandia wis dadi anggota NATO wiwit 4 April 1949.

          Iku wektu kanggo rock sethitik, nanging banjur padha cooled mudhun.

          Apa sing ditulis wong Jerman?
          Apa padha thumping kaya Obama, ing pangertèn saka ireng?
          Ay!, Jerman, wong pulo ing kene lan biyen

          Ing Perang Dunia II, dheweke dadi pangkalan transshipment lan stasiun bensin, wis suwe turu ing kasur belang.
        3. +1
          Agustus 15 2016
          Lan aja lali pangkalan udara NATO Keflavik ...
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +1
        Agustus 15 2016
        Islandia, kanthi populasi siji kutha ing Rusia, tansah dadi bal NATO. Mugi iki ora mengaruhi rasa herring dheweke. ngguyu
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +1
      Agustus 15 2016
      Nanging sampeyan kudu njupuk ing bedhil .... karo bajingan mung cara
    4. +4
      Agustus 15 2016
      Quote: pavlenty
      Ayo njupuk lan nyekel Islandia)) Sapa sing butuh, bebarengan karo Estonia liyane, lsp?


      Basis ing Islandia sacara strategis dibutuhake dening Rusia, ora kaya kabeh negara Baltik. Tingkat regane kanggo Rusia kaya pangkalan ing Guam kanggo negara ing Pasifik.
      1. 0
        Agustus 15 2016
        Kutipan saka: Alex_Tug
        Basis ing Islandia sacara strategis dibutuhake dening Rusia, ora kaya kabeh negara Baltik. Tingkat regane kanggo Rusia kaya pangkalan ing Guam kanggo negara ing Pasifik.

        Ya, AS isih butuh basis ing Guam. Lan kanggo Amerika Serikat, pangkalan ing Guam cukup larang. Dadi, nyuwun pangapunten, analogi nilai Islandia kanggo Rusia minangka kompote kanggo gajah.
        1. 0
          Agustus 15 2016
          Kutipan saka tanit
          analogi nilai Iceland kanggo Rusia yaiku kompote kanggo gajah.


          Ana sing kudu sinau geografi.
    5. 0
      Agustus 15 2016
      Quote: pavlenty
      Burgerstimme.

      Viking dudu Viking maneh, iwak herring Islandia kanthi mambu kasur pipis. Wong Jerman wis ora Jerman maneh lan mustar ora nggulingake mripatmu. Iku luwih apik yen dheweke menehi wong Rusia kanggo rejuvenate getih lan demografi sing bener. saiki mulattos bakal lunga. Nyuwun
    6. +4
      Agustus 15 2016
      Apa wong mutusake? Pejabat mutusake ing endi wae, lan ing kana dheweke dituku dening Amerika utawa wedi karo dheweke. Sing diijini.
    7. 0
      Agustus 15 2016
      Iku perlu kanggo njawab kanggo bal-balan, supaya wektu wis teka.
    8. 0
      Agustus 15 2016
      Nalika ekonomi ambruk telung taun kepungkur, kita menehi utangan pirang-pirang dolar, lan saiki wis mlebu NATO, memori wong lor cendhak.
    9. 0
      Agustus 15 2016
      Anggota NATO mbutuhake: Keflavik minangka pendaratan penengah antarane Amerika Utara lan Rusia Eropa.
  2. +2
    Agustus 15 2016
    Luwih vassal saka negara! ngguyu
  3. +2
    Agustus 15 2016
    Inggih, ing asas, penulis bener. Yen salah sawijining negara aliansi nyerang kita, mula kita duwe hak kanggo nyerang negara NATO liyane. Contone, sawise kedadeyan Turki, kita bisa nyerang Polandia utawa Rumania, ing negara apa wae ing dhaptar NATO. Dheweke bakal ngeruk turnips "lan kenapa kita?".
    1. +4
      Agustus 15 2016
      Ana jawaban asimetris lan luwih cepet.
      Kanggo saben kita, sing tiwas sajrone serangan teroris, 10 wong sing mangan hibah kita larut ing Siberia tanpa tilak.
      1. +1
        Agustus 16 2016
        Lan ing Siberia, lan ana sing salah karo Soros, MacArthur lan liya-liyane. donatur. Kita duwe akademi ilmu lan usulan kasebut akeh banget. Nanging panitia kita ora ngerti maksud sing bener, lan tinimbang nggawe jaringan sederek lan antek sing akeh kanggo tujuan jangka panjang kanggo nindakake "karya ing arah sing bener," dheweke menehi dhuwit kanggo ekspedisi, riset, lan peralatan. Kang kita digunakake. Dhuwite dibuwang, Soros jengkel, tetep karo awake dhewe.
        Lan saiki wong-wong iku mung stabil-mangan hibah sing ora bisa dididik maneh, nanging uga ora gampang kanggo urip. Aku bakal manggon ing dhuwit saka Soros, ora mbayar gaji negara.
  4. +4
    Agustus 15 2016
    Oh, apa kita uga nyerang Islandia? belay Ketoke, pas Polandia ... Tujuan strategis sing paling penting ...
    1. 0
      Agustus 15 2016
      Kutipan saka AlexTires
      Ketoke, sawise Polandia ...

      Ora "sawise", nanging "tinimbang". eseman
  5. +7
    Agustus 15 2016
    "Amarga ing pungkasan, mung wong sing wani nglakoni dalane dhewe sing menang" - tembung sing apik, bener ...
  6. +5
    Agustus 15 2016
    Aku seneng karo tembung penulis: "... selamat malam, Islandia". Aku bakal nambah: saluran banyu, mateni lampu. ing tangan liyane, apa nyana saka Iceland?!
  7. +3
    Agustus 15 2016
    "Susah, nanging Islandia wis dadi korban dongeng palsu saka aliansi kasebut. Wong Islandia kena pengaruh gambar mungsuh
    Ivan Russian ala, cidra, jenggot ing sweatshirt karo balalaika ing lengen lan botol ing kanthong bakal teka lan njupuk kabeh saka islanders apes, s-ka herring! Lan langsung dheweke bakal duwe cokotan, tengen mentah. D-B!
  8. +5
    Agustus 15 2016
    Iceland ing taun 40th dikuwasani Inggris, yen ana. Lan bali menyang Islandia kanthi luwih saka 300 ewu wong pangkalan militer Amerika kanthi ekonomi nguntungake - iki minangka proyek. Sampeyan kudu ditambahake yen Amerika Serikat duwe sawetara pabrik peleburan aluminium ing Islandia - luwih nguntungake ekonomi kanggo transportasi bijih saka Amerika Serikat, smelt aluminium ana lan ngirim ingot rampung wis bali saka kanggo nindakake kabeh iki ing Amerika Serikat amarga murah. energi termal ing Iceland. Mulane, ing kene aku mung ndeleng pragmatisme murni kanggo negara cilik ing pulo sing atos banget.
  9. +2
    Agustus 15 2016
    pamaréntah kudu wis begalan Amerika saka tuan rumah pasukan. Miturut dheweke, "ora ana sing ngarepake Islandia ndhukung kursus Rusia, nanging paling ora bisa njaga netralitas politik."

    Apa Islandia minangka vasal NATO? Sayange, ya - selamat wengi Iceland!


    Seneng karo anane wong waras ing Islandia. Upsets ngarsane db. Sembarang pangkalan Amerika utawa NATO kanthi otomatis nggawe wilayah ing radius atusan kilometer, utawa malah luwih, target. Rudal Rusia ora bakal bisa kantun, kabeh wis jelas ing kene, ora kaya pikirane lan Kementerian Keuangan.
  10. +1
    Agustus 15 2016
    Artikel sing apik! Pranyata ora kabeh media Kulon iku may1danutye. Ana uga cukup waras ...
    1. 0
      Agustus 15 2016
      Kutipan saka triglav
      Artikel sing apik! Pranyata ora kabeh media Kulon iku may1danutye. Ana uga cukup waras ...

      Ya wis cukup wong lumrah wae, kaya ,,,, demokrat ,,,, ojo dumeh, bebasan ngomong dadi siji ............. ...
  11. 0
    Agustus 15 2016
    Islandia mung minangka pulo sing trep sacara geografis ing Atlantik Lor. Lan wong Islandia, babi sing ora matur nuwun. Sajrone krisis 2008, nalika Islandia wis gagal, dheweke njaluk dhuwit marang Rusia, dudu IMF. Lan Rusia banjur mbantu.
  12. 0
    Agustus 15 2016
    Kabeh negara sing gabung karo NATO, miturut "dheweke", mung bisa diarani ZOMBIES!
  13. +1
    Agustus 15 2016
    Basis ing Islandia dibutuhake dening Matrasia kaya hawa. Ora mokal yen ngontrol Atlantik Lor saka udhara, ranté PLO ambruk, iki minangka "kapal induk sing ora bisa dicelupake" sing nutupi rute konvoi saka Matrasia menyang Eropa, yen perlu, konvoi kasebut. Nanging kabeh iki penting ing "jaman pra-nuklir". Sawise kabeh, pangkalan iki dirusak kanthi siji biaya taktis. Lan sampeyan ora bisa masang akeh basis ing kono, relief ana padha. Lan ora bakal ana wektu kanggo iku.
  14. +5
    Agustus 15 2016
    Islandia ana ing kahanan ekonomi sing angel.
    Amerika bakal mbayar sewa dhasar.
    Kajaba iku, proyek layanan digawe.
    dhasar lan staf. Apartemen kanggo nyewa, pasokan panganan
    lan liya-liyane.
    Kanggo alasan sing padha, ing Jerman, pedunung ing panggonan sing ana pangkalan Amerika
    (kang dibusak Barack Obama), moaning - pengangguran munggah, prices real estate mudhun,
    macem-macem catering bangkrut.
    1. +1
      Agustus 15 2016
      Paling ora siji komentar sing waras.
  15. 0
    Agustus 15 2016
    Liyane sing pengin dadi tuan rumah pangkalan Amerika, yaiku. tarik target ing mburi.
    Utawa apa dheweke pracaya banget marang Putin lan dheweke ora bakal ngidini perang, lan mung ngarep-arep bisa entuk dhuwit kanggo pangopènan lan nyewa?
  16. Komentar wis dibusak.
  17. kap
    0
    Agustus 15 2016
    Strategi kasebut kalebu nyebarake titik (target) serangan pembalasan (pencegahan),
    adoh saka pribumi lan cedhak kaya klambi tanah kelairane wong India.
    Apa sing bakal kelakon ing pabrik kanggo produksi herring Islandia (ing botol rasa anggur, cemilan sing apik banget) ora penting maneh.
    “... sugeng dalu, Islandia“))).
    Ayo mangan Pasifik.
  18. 0
    Agustus 15 2016
    Kita kudu nggawe maneh pangkalan ing Kuba. Lan nggawa Iskanders mrana. Obah maneh! am
    1. +1
      Agustus 15 2016
      Kutipan saka: valent45
      Kita kudu nggawe maneh pangkalan ing Kuba. Lan nggawa Iskanders mrana.


      Napa Iskander ing Kuba? Sanajan ... wong Rusia sing manggon ing Miami bakal pindhah menyang California. Efek sing ditakoni.
    2. 0
      Agustus 15 2016
      Kita kudu nggawe maneh pangkalan ing Kuba. Lan nggawa Iskanders mrana. Obah maneh!


      Apa arti Iskander ing Kuba? Melu Florida?
  19. 0
    Agustus 15 2016
    Klien liyane kanggo nampa serangan nuklir ing acara saka perang gedhe, uga, kita duwe cukup rudal.
  20. 0
    Agustus 15 2016
    Yen ora salah, standar wis diumumake ing Islandia bubar, lan Federasi Rusia ngetokake dhuwit akeh menyang negara iki. Lan iki asil ...
    1. 0
      Agustus 15 2016
      Sampeyan salah sanadyan
  21. -1
    Agustus 15 2016
    Negara-negara BRICS

    Apa sampeyan ngerti yen sawise nggulingake Dilma Rusev, BRICS dadi RICS?
  22. +1
    Agustus 15 2016
    Aku kaget ora ana pangkalan Amerika ing Papua New Guinea! keprungu
  23. sl3
    +1
    Agustus 15 2016
    pimp wis replenishment liyane.
  24. 0
    Agustus 15 2016
    apa, dheweke ora duwe pangkalan sing cukup ing saindenging jagad, "Pulo minangka vassal NATO? Sayange, ya – sugeng dalu Islandia!” iku mesthine selamat wengi ... saiki sampeyan mesthi titik kanggo jawaban, lan supaya sampeyan bisa urip lan sijine herring ing jar kanggo kita, bebener éca, negara fie, lan wong shish, lan kabeh padha kanggo tatanan donya kanggo shitcracy snuggle munggah karo bokong kuru ...
    1. 0
      Agustus 15 2016
      negara punika - pah, lan wong shish
      Lan padha urip luwih makmur, lan padha main bal-balan luwih apik.
  25. +1
    Agustus 15 2016
    Aku sijine minus amarga iku mung bla bla bla bab apa-apa. Islandia wis dadi anggota NATO wiwit blok kasebut diadegaké tanggal 4 April 1949.
    1. -1
      Agustus 15 2016
      Lan wiwit April 4, 1949, iku crammed karo basa, lan ing WW2 Amerika adhedhasar ana, nanging apa elek banget babagan militèr .... iki negara dwarf sing crawls sadurunge kabeh masyarakat Western, bends malah. luwih ... lan sampeyan dhewe, dihormati: ora blah blah blah sampeyan ngomong bab kasunyatan sing militer Amérika lan NATO ora ngerti maneh ngendi kanggo kelet boots ing wangun dhasar kanggo numpes Rusia - iku cocog karo sampeyan. Apa bedane wiwit taun apa lan sapa sing ana ing organisasi sing agresif iki, asil utama saiki.
      1. 0
        Agustus 15 2016
        kanggo tetep ing wangun dhasar kanggo numpes Rusia - cocog karo sampeyan. Sapa sing peduli
        Pancen ora masalah yen sampeyan seneng utawa ora.
      2. 0
        Agustus 15 2016
        Kutipan saka masiya
        wangun dhasar kanggo karusakan saka Rusia



  26. -1
    Agustus 15 2016
    Ora jelas kenapa kita mung siji-sijine sing ditarik metu dening kuping (kanggo sawetara milyar dolar !!!!) Islandia, sing bangkrut sadurunge jagad kabeh?!
    Yagene dheweke ora njupuk dhasar iki minangka tanda syukur?! ... am
  27. 0
    Agustus 15 2016
    Kutipan saka: sgazeev
    Quote: pavlenty
    Burgerstimme.

    Lan saiki mulattoes bakal lunga. Nyuwun


    Yen iki terus, kita bakal weruh lan krungu jeneng Eropah kayata Abu Faisal Johansson lan Petras bin Said ngguyu
  28. +2
    Agustus 15 2016
    Yen sampeyan mikir babagan iki, Islandia ana ing posisi sing paling apik kanggo ngontrol Atlantik Lor. Basis wis suwe. USSR banget kasengsem ing negara iki. Cilik nanging bangga banget. Kang, thanks kanggo basa NATO, ngalahake loro Inggris lan Jerman lan donya kabèh ing perjuangan kanggo cod. Lan padha ora duwe dhuwit cukup.
    Kanggo Federasi Rusia, pesen kasebut bisa uga minangka penguatan kontrol ing Atlantik ing wilayah penyebaran kapal selam.
    Kanggo Tress Wars, akeh sing wis maca lan durung
    Dadi, Cod Wars.

    Karakter:

    Kakaisaran Inggris - populasi watara 51 yuta wong, negara nuklir.
    Islandia - populasi watara 300 ewu wong, ora ana tentara.
    NATO minangka aliansi sing kalebu Inggris lan Islandia.
    Negara liya - USSR, Jerman, AS lan liya-liyane.

    Tumindak siji. 1958
    Islandia. Aku butuh cod.
    negara liya. Sampeyan duwe 4 mil ngubengi, eh, pulo sampeyan, dadi nyekel dhewe ing kana.
    Islandia. Aku kudu cod liyane.
    (Iceland ngaku saiki duwe kabeh 12 mil wilayah maritim ing saubengé pulo kasebut)
    Negara liya (ing paduan suara). Aja jancok dhewe!
    Islandia (alon-alon). Cod, cod, cod aku ...
    Britannia. Hey kowe...
    Islandia (bener). Sampeyan.
    Britannia. Krungu kowe. Aku tau mancing karo sampeyan, lan aku bakal terus mancing. Apa tandha cetha?
    Islandia. Aku bakal nyerang antarane mripat.
    Inggris (kaget): Apa?!
    Islandia. Pro-antara-mripat.
    Britannia. Aku duwe senjata nuklir.
    Islandia. Sampeyan ora bakal nabrak aku.
    Britannia. Aku duwe armada.
    Islandia. Ora suwe, sampeyan bakal ngelingi carane apik kanggo ngomong babagan armada sampeyan ing wektu saiki.
    Britannia. Sampeyan duwe populasi kurang saka aku duwe pelaut ing angkatan laut!
    Islandia. ora ana apa-apa. Cod bakal dadi luwih lemu ing daging Inggris.
    Britannia. Oh kowe...
    (Nelayan Inggris terus mancing iwak kod ing perairan Islandia)
    Islandia (dipikir-pikir). Antarane mripat.
    (Penjaga pantai Islandia ngubengi kapal Inggris lan ngethok trawl)
    Britannia (keselak teh karo susu). Ya, sampeyan edan!
    Iceland (kanthi swara seneng). Oh, pungkasane Inggris ngomong "sampeyan" menyang Islandia.
    Britannia. Aku kudu cod!
    Islandia. Ora. Islandia lan Uni Soviet butuh kod. Hei Union, sampeyan pengin iwak?
    USSR (saka kadohan). Iwak? Uni pengin iwak!
    Britannia. Ibumu...
    (Inggris narik para nelayan lan ngakoni hak Islandia ing zona 12 mil)
    Tumindak loro. 1972
    Islandia. Aku butuh cod.
    Britannia. Opo maneh?!
    Islandia. marang aku. Butuh. Cod.
    (Iceland ujar manawa saiki duwe hak eksklusif kanggo 50 mil ngubengi pulo kasebut)
    Negara liya (ing paduan suara). Ya, sampeyan edan!
    Islandia (bener). Sampeyan.
    Britannia. Sampeyan entuk aku, bajingan cilik.
    Jerman. Lan kula. Aku bisa uga kudu cod!
    (Inggris lan Jerman terus mancing ing perairan Islandia kanthi fregat angkatan laut sing dipasang ing para nelayan)
    Islandia (dipikir-pikir). Aku bakal nyerang antarane mripat. Kabeh wong.
    (Penjaga Pantai Islandia nyoba ngethok trawl para nelayan Inggris, nanging nemoni peringatan saka angkatan laut)
    Islandia (melankolis). Nek tak tabrak wong liyo... (ngangkat telpon) Halo USA? Iceland kuwatir. Ora, dudu Irlandia, nanging Islandia. Ora, dheweke beda negara. Aku bakal nyerang antarane mripat. opo? Ora, durung kanggo sampeyan. Kita biyen duwe pangkalan militer ing kene, elinga? Apa tegese "isih worth it"? Saiki kita bakal mbusak, yen iku worth iku. Yen ora, dheweke nyinggung kita ing kene, nanging dhasar sampeyan ora ana gunane. Kita bakal nyetel basis liyane, sing abang. Kanthi bear lan tombol. Lan wong Rusia. Apa tegese "ora"? Kepiye babagan "rampungake masalah"? Oke, cepet mutusake. Chao. (tutup telpon)
  29. +1
    Agustus 15 2016
    USSR. Apa ana sing nelpon aku?
    Islandia. Ora, sampeyan krungu.
    USSR. Isih ana cod?
    Islandia. Ora. Dheweke klelep.
    USSR. Mesakaké.
    USA. Hei, sampeyan ana ing perairan Islandia!
    Inggris lan Jerman (ing paduan suara). opo?
    USA. Ayo metu saka kono, please.
    Britannia. Nanging cod...
    USA. Saka heartburn cod.
    Inggris (kutuk). Ibumu...
    (Inggris lan Jerman ninggalake perairan Islandia)
    Islandia. Aku mbesuk.
    Tumindak telu. 1975
    Islandia. Aku butuh cod.
    Inggris lan Jerman (ndeleng mubeng, kanthi bisik-bisik). Mlebet neraka.
    Islandia. marang aku. Butuh. Cod.
    (Islandia ngaku saiki duwe banyu udakara 200 mil ngubengi pulo kasebut)
    negara liya. Iceland, ya sampeyan ... yaiku, sampeyan ...
    Islandia (interrupts). Aku bakal kenek.
    Jerman (melankolis). Bakal kenek.
    Britannia. Nonton lan sinau, bajingan.
    (Inggris nggawa angkatan laut maneh kanggo nglindhungi para nelayan ing perairan Islandia)
    Islandia (dipikir-pikir). Aku duwe pitu kapal. Britain wis bab satus. (nggosok tangane) Iku bakal dadi kamenangan gedhe sing pantes kanggo para leluhur Viking!
    Jerman (ing bisik-bisik). Iceland edan, nelpon psikiater.
    Islandia. Mbebasake Coast Guard!
    (Frigate lawas "Thor" kanthi angel ninggalake teluk, ngalangi dalan menyang telung kapal perang Inggris bebarengan lan mlebu perang karo dheweke)
    Negara liya (ing paduan suara). Iceland dadi edan!
    Iceland (karo ngguyu setan). Balai Valhalla nunggu kita, ing ngendi kita bakal pesta ing salawas-lawase karo Leluhur Odin ing meja dawa! ..
    Negara liya (ing bisik-bisik). Kapet.
    (Kapal Islandia lan Inggris mburu saben liyane ing segara, skirmish)
    USA. Yo Mbak. Kowe loro...
    Islandia (ora ngrungokake). Perang, tikus Inggris! Panggonan sampeyan ing Niflheim werna abu-abu, ing tumit saka Hel gedhe! Delengen gendera manuk gagak! Thor karo kita!
    USA (panik). Sampeyan loro anggota NATO!
    Islandia (tanpa noleh). Ora maneh.
    USA (mudhun ing horor chthonic). Kok ora?!
    Islandia. Kita ora bakal gelut bahu karo tikus Inggris sing pengecut. Kita ninggalake NATO.
    Negara liya (ing paduan suara). jancok!..
    USA (fading). Nanging sampeyan mung duwe pangkalan NATO ing segara lor!
    USSR (sneaking up). Nanging saka panggonan iki luwih rinci ...
    USA. Ibumu dhewe! Britannia! Apa aku duwe rong tembung kanggo sampeyan?
    Inggris (wegah). opo maneh?!
    USA. Metu saka kono!
    Britannia. Iku masalah prinsip!
    USA. Aku bakal nyerang antarane mripat!
    Islandia. Jancok mati, USA, aku weruh dheweke pisanan!
    USA. Ya, sampeyan edan!
    Islandia (waving cod). Sampeyan ngerti, bruwang seneng banget karo iwak mentah. Kasunyatan sajarah.
    USSR. Ry-s-s-yba-a-a-a...
    USA. ibumu! Britannia!
    Inggris (kuciwa). Ya, apa sih...
    (Inggris ngelingi kapal-kapale lan, ngetutake kabeh negara Eropa, ngakoni hak Islandia kanggo zona 200 mil ing saubengé pulo kasebut)
    Islandia (susah). Odin Agung ditinggal tanpa kurban ... Lan kesenengan rampung kanthi cepet ... (ndeleng lan ngelingi gunung geni Eyjafjallajökull) Sanajan sampeyan isih bisa ndandani!
    Kabeh negara ing donya (ing paduan suara). Ibumu dhewe..
    Versi uncensored.
    http://vakomin.livejournal.com/80410.html
  30. +1
    Agustus 15 2016
    Aku isih ora ngerti, nalika Rusia menehi dhuwit menyang Iceland?
  31. RDX
    +1
    Agustus 16 2016
    Quote: pavlenty
    Ayo njupuk lan nyekel Islandia)) Sapa sing butuh, bebarengan karo Estonia liyane, lsp?

    Sugeng wengi Islandia, ora perlu dijupuk *, nanging siji hulu ledak sing kuat bakal dialokasikan, utamane kanggo Keflavik))

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"