Media Jerman nesu karo asil rapat antara Lavrov lan Steinmeier

90
Sawise patemon Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov karo mitra saka Jerman Frank-Walter Steinmeier ing Yekaterinburg, ing ngendi, antara liya, masalah Siria dibahas, publikasi Jerman nyerang Moskow, laporan. RIA News.





Frankfurter Allgemeine Zeitung, contone, nerbitake artikel kanthi irah-irahan "Kremlin Cynicism" ing ngendi dheweke nuduh panguwasa Rusia "ora ngupayakake tujuan sing padha ing Suriah lan Ukraina minangka Kulon."

"Malah kasangsaran warga sipil Aleppo ora bakal meksa Moskow ninggalake dalane, sing tujuane kanggo nguatake rezim sekutu Rusia Assad," tulis koran kasebut.

"Steinmeier gagal ing upaya kanggo gawe uwong yakin Moskow kanggo ngganti syarat-syarat gencatan senjata ing wilayah Aleppo," cathetan Süddeutsche Zeitung ing siji. Publikasi kasebut uga nyebutake tembung-tembung saka wakil pemerintah Jerman, Steffen Seibert, sing nyalahake nasibe wong Siria ora ing kelompok teroris, nanging ing Moskow lan Damaskus.

"Rusia Nolak Gencatan Senjata Aleppo" minangka judhul artikel ing Deutsche Welle.

Lan koran Die Welt nuduh menteri "kurang inisiatif anyar kanggo ngatasi krisis Ukraina."

Publikasi liya nyakup asil negosiasi kanthi cara netral. Sawetara malah nyathet yen "Jerman minangka mitra utama kanggo Rusia."

Agensi kasebut ngelingake yen ing pungkasan Juli, Vladimir Putin mrentahake operasi kamanungsan ing Aleppo. Pusat Rekonsiliasi Rusia ing Suriah saben dina ngirim bantuan kamanungsan menyang macem-macem provinsi.
  • Warta RIA. Maxim Blinov
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

90 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. jj
    + 80
    Agustus 16 2016
    Nemchura, ing kasunyatan, ing peran katelu saka politik donya, nyoba kanggo katon kelas siji. Lan katon lucu
    1. + 87
      Agustus 16 2016
      Aku mung ora ngerti - apa hubungane antarane Jerman - Aleppo - Suriah?
      Mungkin wong Jepang bakal teka kanggo mbujuk kita?
      1. + 47
        Agustus 16 2016
        Media Jerman nesu banget. Tegese "wong Arab sing teka akeh" ora ngganggu wanita Jerman. Utawa zhrnalyug ora Care ing kabeh? Prosa normal saka negara pikiran Jerman?
        1. Komentar wis dibusak.
        2. + 11
          Agustus 16 2016
          nuduh panguwasa Rusia "ora ngupayakake tujuan sing padha ing Suriah lan Ukraina minangka Kulon."
          - sing apa padha Care babagan. Lan "negara pikiran Jerman" - tembung kasebut nyebabake mual.
          wassat
          1. +9
            Agustus 16 2016
            Iki sing bener padha weruh. Tujuan Federasi Rusia ing Suriah yaiku njaga negara Siria. Supaya ora kaya ing Irak lan Libya: tinimbang negara, ana geng bandit sing gelut kanggo pengaruhe. Sapa, ngendi, saka sapa raket.
          2. +4
            Agustus 16 2016
            Kutipan: Cheshire
            nuduh panguwasa Rusia "ora ngupayakake tujuan sing padha ing Suriah lan Ukraina minangka Kulon."
            - sing apa padha Care babagan. Lan "negara pikiran Jerman" - tembung kasebut nyebabake mual.


            Lha kok mung mual. Dheweke ora ngapusi. Rusia ing Suriah ngupayakake tujuane dhewe, lan iki BENER.
        3. +7
          Agustus 16 2016
          Allegory saka pemikiran Barat iku striking. Miturut panemune, yen kita ninggalake Suriah, wong-wong sing jenggot bakal langsung ngganti pedhange dadi bajak lan wiwit nari karo mungsuh sing wingi.
          1. + 18
            Agustus 16 2016
            Ora kabeh wong kaya ngono.
            Jenengku Russell Bentley, tandha telpon Texas. Aku wis ing Donbass wiwit Desember 2014. Aku teka kanggo nglawan fascism lan bantuan wong apik Donbass.

            - Apa sampeyan teka kene, kanggo Donbass, amarga sampeyan warga US?
            - Sampeyan ngerti, aku tansah ngetutake sejarah lan politik, aku tansah kasengsem ing iki, aku wis weruh apa sing kedadeyan ing Yugoslavia, Irak, Afghanistan lan Libya. Kabeh negara iki wis diserang dening pamaréntah AS ing pretenses palsu. Iki minangka perang agresif, padha karo kahanan nalika Hitler nyerang Polandia lan ngaku yen Polandia sing nyerang dheweke. Aku weruh iki minangka kejahatan perang, lan pancen, pamrentah AS saiki wis dadi fasis. Mussolini ujar manawa fasisme luwih becik diarani korporatisme amarga iki minangka ukuran kekuwatan negara lan perusahaan, lan pancen kaya sing ana ing AS saiki. Pamrentahan dikelola dening perusahaan-perusahaan kanggo entuk manfaat, kanthi biaya kanggo wong Amerika. Bagéyan saka apa sing dikarepake perusahaan yaiku nguwasani jagad iki, mula pemberontakan Maidan palsu minangka bagéan saka iku. Misi sajarah Federasi Rusia lan rakyate yaiku kanggo nyegah sapa wae saka ngrebut kekuwatan ing donya (Genghis Khan, Napoleon, Hitler). Iki tegese Rusia nglawan oligarki lan perusahaan sing nyoba ngrebut jagad iki. Maidan gawean digawe kanggo destabilize Ukraina supaya pasukan mungsuh ing tapel wates karo Rusia. Aku langsung nyadari yen iki kabeh diatur nalika aku weruh ontran-ontran ing Odessa utawa serangan dening pesawat militer ing administrasi ing Lugansk. Nalika iku aku mutusake teka ing kene, gabung karo milisi lan nglawan Nazi.


            - Yen perang rampung, apa sampeyan ora wedi mulih?
            - Aku ora mulih. Yen aku bali menyang Amerika Serikat, aku bakal bali kanggo pengungkit tank T-72, miwiti revolusi, amarga yen aku bali menyang Amerika Serikat utawa negara apa wae, aku bakal ilang. Aku bakal di-push menyang Gulag Amérika lan tau ndeleng cahya maneh.
            http://riafan.ru/546176-rassel-bentli-v-ssha-ya-vernus-tolko-na-rossiiskom-tanke
            -t-72?utm_campaign=transit&utm_source=mirtesen&utm_medium=news&from=mirtesen
          2. +3
            Agustus 16 2016
            Kutipan saka: guzik007
            Miturut panemune, yen kita ninggalake Suriah, wong-wong sing jenggot bakal langsung ngganti pedhange dadi bajak

            ojo dumeh. goal utama iku kanggo mbusak Assad. lan mung banjur nguripake kanggo kebekan lan nyetel kabeh gang iki, kang padha dhewe digawe, marang Rusia
        4. +1
          Agustus 23 2016
          (Media Jerman nesu. Dadi "Arab sing teka akeh" ngganggu wanita Jerman sethithik. Utawa apa zhrnalyug ora peduli? Prosa normal saka negara Jerman pikiran?)

          Ora, aku mikir sing liya. Digawe dening US & Co. Daesh lan "oposisi" ngalami kekalahan sawise kalah. Padha mbutuhake ambegan, regroup lan replenish senjata lan "daging". Dadi para pencipta bapak nyoba menehi kesempatan kasebut, mbuwang lendhut ing tumindak Rusia, Iran lan Assad - dheweke ora duwe pengaruh liyane. Lan Churkin-kaendahan langsung bab iku kanggo bathuk. Lavrov uga njlentrehake marang Kulon yen rencana kita kanggo Suriah ora owah: Daesh lan liya-liyane minangka mungsuh manungsa, tegese padha ngalahake, kita ngalahake lan kita bakal ngalahake, lan tinimbang yapping ing Rusia, Eropa toleran kudu njupuk. dipikir nyedhaki masalah sing (kulawargane akeh migran urip kanggo "freebie" ing beyo saka wajib pajak - foto).
      2. + 12
        Agustus 16 2016
        Amerika Serikat mrentahake para abdine supaya menehi tekanan marang Federasi Rusia
        1. +7
          Agustus 16 2016
          Ya, umume, dheweke milih abdi sing salah. Jerman wis nyoba kanggo meksa. Pemecah crusher, apa padha mikir yen sing anyar wis tuwuh. Padha mbokmenawa kelalen carane kabeh usaha rampung.
        2. 0
          Agustus 16 2016
          Kutipan saka: nika407
          Amerika Serikat mrentahake para abdine supaya menehi tekanan marang Federasi Rusia

          Lan sampeyan bener banget! Nanging mung iki goroh kosong saka media Jerman, nanging nalika scumbags ngerti yen dheweke durung entuk sukses, mula dheweke bakal mutusake kanggo menehi tekanan langsung marang RUSIA lan ngirim utusan menyang kita. wassat !! Ya, mung sawise padha metu - "anjir ya drawbar wassat ora bisa!!!" ngguyu
      3. +4
        Agustus 16 2016
        Kutipan saka darkmore
        Aku mung ora ngerti - apa hubungane antarane Jerman - Aleppo - Suriah?
        Mungkin wong Jepang bakal teka kanggo mbujuk kita?

        Iku padha sing kari sih mung sadurunge pemilik, iku kabeh sambungan.
        1. +2
          Agustus 16 2016
          Iku padha sing kari sih mung sadurunge pemilik, iku kabeh sambungan.
          Iki dudu "subservience", iki perang informasi, kita kudu ngerti manawa kita ora nindakake ing endi wae ing Bumi (sanajan ing rong ruangan) bakal ditampilake minangka medeni sing wis mudhun ing jagad iki.
      4. +6
        Agustus 16 2016
        carane lara sirkus iki .... kabeh badut teka mlaku, lan kabeh wong pengin nindakake dicokot kanggo cokotan Rusia ... cathetan discontent uga mlayu liwat pers Australia .... Aku lungguh kene lan mikir Australia pribumi ngendi sampeyan ... nanging ora, iku perlu kanggo ngukum tumindak Rusia
      5. 0
        Agustus 16 2016
        Kutipan saka darkmore
        Mungkin wong Jepang bakal teka kanggo mbujuk kita?

        Sampeyan +! Lan kasunyatan sing squealing iki wungu ing Jerman ana ing saran saka bajingan zaluzhny! Pers, kaya akeh politisi, dituku ing serikat homo lol mulane padha njerit karo ngajokake ush-le keprungu п wassat kov zamoryshey ya !
      6. +1
        Agustus 16 2016
        Lan ora ana hubungane, mung Jerman ora karet. Bakal ana maneh Muslim Lutherans .. Lan ora ana sing ngomong yen bakal gampang.
        Kutipan saka darkmore
        Aku mung ora ngerti - apa hubungane antarane Jerman - Aleppo - Suriah?
        Mungkin wong Jepang bakal teka kanggo mbujuk kita?
      7. 0
        Agustus 16 2016
        Kutipan saka darkmore
        apa hubungane antarane Jerman - Aleppo - Suriah?

        lurus. iku infuriates wong ngendi padha babak nul, lan Rusia dominasi
      8. mad
        +3
        Agustus 16 2016
        Kutipan saka darkmore
        Mungkin wong Jepang bakal teka kanggo mbujuk kita?

        Nah, samurai bangga sibuk ngemis pulo wassat
      9. 0
        Agustus 16 2016
        darkmore

        Aku mung ora ngerti - apa hubungane antarane Jerman - Aleppo - Suriah?
        Mungkin wong Jepang bakal teka kanggo mbujuk kita?
        Apa sing ora dingerteni ing kene? Departemen Luar Negeri AS menehi pamarentah Jerman instalasi, mula ayo nyoba! Sanajan Jerman kudu dadi sing pertama matur nuwun marang Rusia, amarga jumlah militan ISIS sing tiwas, luwih sithik sing bakal teka ing Jerman kanthi kedok pengungsi!
      10. +1
        Agustus 16 2016
        Aku mung ora ngerti - apa hubungane antarane Jerman - Aleppo - Suriah?
        Lan pira wong Siria sing mlayu menyang Jerman? mayuta-yuta! Mekaten!
      11. +1
        Agustus 16 2016
        Jerman saiki mung Jerman sing wewatesan karo GDR. padha ora duwe privasi free saka amers. ana pangkalan liyane, Amerika nggedhekake pakunjaran.Mercedes, Foltz lan Amerika liyane kontrol. Wong Jerman sing bisa nindakake 2 + 2 ngerti kabeh kanthi becik. Dheweke kebak lan ora bakal nindakake gerakan apa wae. sing nyoba kanggo ngomong soko, njupuk lan nindakake pelajaran. lan ing Jepang padha. gingerbread gedhe lan pecut ora katon kanggo wong akeh. hi
      12. 0
        Agustus 16 2016
        Kutipan saka darkmore
        Aku mung ora ngerti - apa hubungane antarane Jerman - Aleppo - Suriah?

        Jerman ora nduweni kedaulatan lengkap lan, kanthi mangkono, kabijakan independen, lan mulane ngetutake kepentingan Amerika Serikat, sing, sawise ilang Aleppo, bakal nandhang citra serius lan kerugian geopolitik ora mung ing Suriah, nanging ing saindhenging ME. .
        Dadi Steinmeier fusses ing kapentingan boss swarthy kang.
    2. +9
      Agustus 16 2016
      Kutipan saka jjj
      Nemchura, ing kasunyatan, ing peran katelu saka politik donya, nyoba kanggo katon kelas siji. Lan katon lucu

      Pemilik durung mbatalake FAS kanggo media asu. Lagi nyoba kanggo balung. ngguyu
      1. +2
        Agustus 16 2016
        Quote: Wend

        Pemilik durung mbatalake FAS kanggo media asu. Lagi nyoba kanggo balung. ngguyu


        Ya, iki Jerman Kulon - "Wessies" lan piyambak tanpa tim, siap kanggo luh loro Timur, kalebu "dhewe" - wilayah (karo wong - "Ossies") saka mantan GDR.
    3. +9
      Agustus 16 2016
      Kabeh editor Jerman publikasi utama, wartawan, nganti pembersih nampa dhuwit saka Departemen Luar Negeri! Kita mung nyebat media Jerman kanthi basis teritorial - yaiku media Amerika, nyatane ...
      1. -1
        Agustus 16 2016
        Kosok baline. Iku Departemen Negara sing nampa dhuwit lan instruksi saka OWNERS - "pemilik pabrik, koran, kapal." Mungkin wektune kanggo "metu saka kathok cendhak sing amba ..."?
    4. +1
      Agustus 16 2016
      Kutipan saka jjj
      Nemchura, ing kasunyatan, ing peran katelu saka politik donya, nyoba kanggo katon kelas siji. Lan katon lucu

      Dheweke mung ora bisa netepi dekrit Amerika lan njaga Jerman ing ngarep, ing kene ana kepentingan Jerman utawa kepentingan Amerika Serikat, lan ana wong sing kudu disalahake amarga gagal.
      Miturut iki, Kulon saiki ngalami krisis personel serius ing politik.
      Apologists kanggo strategi Jerman wis diganti dening politisi amorf kaya Angels!
      1. 0
        Agustus 16 2016
        Kutipan saka: oleg-gr
        Media Jerman nesu banget. Tegese "wong Arab sing teka akeh" ora ngganggu wanita Jerman. Utawa zhrnalyug ora Care ing kabeh? Prosa normal saka negara pikiran Jerman?


        Mbokmenawa, para pengungsi manggon ing kulawarga Jerman, turu bojone lan mulang wong Jerman pikiran kanggo alasan --- apa sing kudu ditulis, apa sing kudu diomongake.
        1. + 14
          Agustus 16 2016
          Sawetara malah nyathet yen, "Jerman minangka mitra utama kanggo Rusia."

          Rusia ana ing dalan sing bener. Kita duwe kapentingan dhewe lan Assad minangka mitra lan sekutu kita.
          1. +1
            Agustus 16 2016
            > Baloo.
            sumunar. Aku bakal menehi 100 plus TCTerms kanggo ilustrasi piyambak! Sayange aku mung bisa nindakake siji.
    5. +2
      Agustus 16 2016
      Lan saiki aku mikir kabeh wong ngerti sapa sing ndhukung. Ing sisih kulon ana ing sisihe wong sing ngethok sirahe lan ngobong wong-wong mau urip-uripan, ing sisihe wong-wong sing nyuwek-nyuwek negara, ing sisihe wong-wong sing ngrusak lingkungan sing tentrem.
      Lan Jerman dhewe lali crita, ing ngendi padha njaluk ing untu, ing ngendi "kanca" dina iki ngebom kutha-kutha sing tentrem, ngendi, ngomong, ora ana unit militer, ora peralatan militer. Jerman, aku, bakal banget getun preferensi sawijining, 70 taun manggon ing pendhudhukan ing sangisoré pengawasan saka "kanca".
    6. +2
      Agustus 16 2016
      Kutipan saka jjj
      jjj Dina iki, 10:05
      Nemchura, ing kasunyatan, ing peran katelu saka politik donya, nyoba kanggo katon kelas siji. Lan katon lucu

      Tali ngganggu, kerah menet....
  2. + 13
    Agustus 16 2016
    Media negara sing dikuwasani ngerti yen dheweke ora mutusake apa-apa lan ora ana sing kasengsem karo pendapate !!! isin wonge!!!
    1. +1
      Agustus 16 2016
      "Rusia Nolak Gencatan Senjata Aleppo" minangka judhul artikel ing Deutsche Welle.

      Lan Rusia mung mandheg geni ing Aleppo.
      Pengalaman iku Crimea, Kaukasus.
  3. + 10
    Agustus 16 2016
    Dheweke, kaya kita - Saben wartawan minangka ilmuwan politik sing luar biasa, pitung jengkal ing bathuk!
    Pancen aneh yen dheweke, apa sing kita duwe, dheweke ora nggawa menyang pamrentah supaya bisa kerja - kesimpulan kasebut nuduhake dhewe ...
    Maksudku ora wartawan sing nutupi apa sing kedadeyan, tanpa asumsi gila, kanggo "Sensasi!"
  4. +2
    Agustus 16 2016
    "Malah penderitaan warga sipil Aleppo ora bakal meksa Moskow ..."
    Ora ana owah-owahan ing pers Jerman wiwit jaman Prusia lan Frederick Agung. Nalika padha barked ing Rusia, padha terus bark.
  5. + 32
    Agustus 16 2016
    Jerman uga panggang cookie, nanging karo ancang-ancang liyane. "Bild" wingi.
    bantalan Amérika.
    1. +1
      Agustus 16 2016
      Kene wong ala. Apa sampeyan bisa nyambung menyang sumber?
      1. +2
        Agustus 16 2016
        ora, Aku nyewa saka Rogers, ana bukti. Golek dhewe. Senajan ora, khusus tindak lan nna.
      2. +5
        Agustus 16 2016
        iki layar, ing ngisor iki wektu.
        lan iki link: http://www.bild.de/sport/olympia/olympia-2016/in-rio-de-janeiro-46573238.bild.ht
        ml
        1. +1
          Agustus 16 2016
          matur nuwun Wis ketemu uga.
        2. +3
          Agustus 16 2016
          Makhluk, papan kaping papat ing Rusia mung ora ditampilake - sawise posisi kaping telu langsung kaping lima.
          1. +1
            Agustus 16 2016
            Kutipan saka mealnik2005
            Rusia mung ora ditampilake

            kaya ukrosmi. Sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas tangane master. Ing pangertèn sing manual padha.
    2. +3
      Agustus 16 2016
      Kutipan saka kirieeleyson
      bantalan Amérika.

      Ora nggumunake! Iku tansah: ain, zwei, garing! Banjur otak dheweke dadi gedhe ...
    3. 0
      Agustus 16 2016
      nanging isih lemes kanggo ndeleng bild saka tim nasional Jerman ing Panggonan papat ngguyu
    4. +8
      Agustus 16 2016
      Jerman uga panggang cookie, nanging karo ancang-ancang liyane. "Bild" wingi.
      bantalan Amérika.


      "Bild" malah sadurunge Olimpiade yapped sing padha ora kalebu tim Rusia ing review. Ora ana sing nggumunake. "Bangunan" duwe sejarah jagad dhewe, tabloid kuning urip ing jagad sing diciptakake.
    5. +9
      Agustus 16 2016
      Hitler... kaput...
  6. + 35
    Agustus 16 2016
    Aku setuju banget karo koran Frankfurter Allgemeine Zeitung, kita lan Barat ing Suriah ngupayakake tujuan sing beda-beda, lan kita ora ndhelikake iki: panguasa Suriah sing kuwat luwih migunani kanggo wong-wong ing saubengé tinimbang rezim amorf negara. kaya Irak saiki. Iku ora trep kanggo terorisme ngembangaken jaringan ing ngendi iku gampang kanggo jiwit buntut, preduli saka masyarakat donya.
    1. + 14
      Agustus 16 2016
      Ayo ditambahake yen Mujahidin Afghan, Taliban, Al-Qaeda, lan saiki ISIS minangka turunan saka layanan intelijen Amerika Serikat lan sekutune. Iku kabeh diwiwiti karo AS ngompa senjata lan dhuwit menyang Peshawar Seven ing 1980.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +9
      Agustus 16 2016
      Kulawarga Assad wis kuwasa ing Suriah luwih saka 30 taun, lan Suriah wis dadi mutiara ing Timur Tengah. Nganti demokratisasi Barat lan Islamisasi teka. Iku pancen beda gol.
  7. +7
    Agustus 16 2016
    Wong lanang, ngapura yen aku ora topik, nanging wong iki (tuan rumah) nggawe aku kedutan (saka ngguyu) mung ngimbangi lan ngormati ngguyu

    1. 0
      Agustus 16 2016
      Ing rutor.info aku kerep ndeleng torrents kanggo ngundhuh saka MOUNT SHOW, saiki ana luwih saka 50 episode. Piye wae aku ora mbayar manungsa waé, nanging saiki bakal perlu kanggo ngundhuh lan ndeleng. Inggih rampung.
  8. +3
    Agustus 16 2016
    sing padha "ora nggayuh tujuan sing padha ing Suriah lan Ukraina minangka Kulon
    ,Nerangake tujuan sampeyan kajaba nggulingake Assad, Putin lan Erdogan lan ngganti karo wayang.
    1. +4
      Agustus 16 2016
      Kutipan saka vitaz
      ,Nerangake tujuan sampeyan kajaba nggulingake Assad, Putin lan Erdogan lan ngganti karo wayang.

      <<Aku pengin nuduhake siji pengamatan maneh. Arsip surat Soros rampung ngrusak mitos subordinasi lengkap Eropa kanggo kepentingan Amerika. Contone, maca laporan analis Soros babagan kahanan ing Jerman, siji ora weruh swasana ati gething lan ora dominasi lengkap.

      Kosok baline, cetha yen Amerika kudu ngupayakake upaya kanggo njaga kahanan kasebut. Lan sampeyan uga bisa ndeleng kanthi prihatin, analis Amerika ngrekam anane sentimen anti-Amerika, pro-Rusia lan Eurosceptic ing antarane warga EU, lan utamane ing antarane politisi lan pengusaha.>> Iki kanggo wong-wong sing ndeleng kuping Amerika ing endi wae. link saka ngendi iku dijupuk. http://stockinfocus.ru/2016/08/15/sorosa-vzlomali-ekspress-analyz-vskrytoj-perep
      iski/ Materi babagan bukaan kothak layang Soros. Lan iki sing disiapake Soros lan Poroshenko kanggo Ukraina. https://life.ru/t/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/154913.
  9. +4
    Agustus 16 2016
    maca wong bodho ora ana tembung, mung pikirane, aku bisa menehi saran: "Ayo mogok kanthi protes ing rok nglawan tumindak Moscow lan pribadi VVP!"
    1. +3
      Agustus 16 2016
      Kutipan saka FIREMAN
      maca wong bodho ora ana tembung, mung pikirane, aku bisa menehi saran: "Ayo mogok kanthi protes ing rok nglawan tumindak Moscow lan pribadi VVP!"

      Ora cukup! Luwih apik nganggo bikini lan topless.
  10. +3
    Agustus 16 2016
    Media Jerman utama diduweni dening perusahaan Amerika lan multinasional, bisa uga komentar babagan rapat antara Lavrov lan Steinmeier wis siyap sadurunge diwiwiti. Amerika wis ndarbeni pikiran mayoritas populasi Donya Lawas, lan rauh bakal duwe awak uga.
  11. +3
    Agustus 16 2016
    Apa Steinmeier ditimbang karo pil, ngedhunake asu saka pers, amarga nyimpang saka "cara pesta" lan ora netepi Administrasi Pusat Komite Daerah? Ya wis cukup kabeh. Lan Amerika karo pigura-ups, lan pengungsi nglakoake munggah, lan Uni Eropa staggering, nanging Ukraina iku duri ing sisih.
  12. +4
    Agustus 16 2016
    Inggih, pungkasanipun, pimpinan kita mangertos manawa gencatan senjata apa wae mung kanggo nglumpukake lan nyengkuyung maneh para bandit.
  13. +9
    Agustus 16 2016
    Frankfurter Allgemeine Zeitung, contone, nerbitake artikel kanthi irah-irahan "Kremlin Cynicism" ing ngendi dheweke nuduh panguwasa Rusia "ora ngupayakake tujuan sing padha ing Suriah lan Ukraina minangka Kulon."
    Ya, wong Jerman iki ngliwati alas!
    Demokrat ditemokake. Lan sawise Olimpiade ing Rio, aku mandheg ngurmati dheweke. ngguyu
    Lan ing Suriah, aku mikir wong Jerman ngoyot ISIS, padha kuwatir. Lan dheweke dhewe perang khusus karo Taliban ing Afghanistan. Apa Bundeswehr kerja minangka penjaga ing perkebunan poppy?
  14. +4
    Agustus 16 2016
    Ya, kabeh wis jelas ..., mung - "perang informasi" ..., media "bias" "disiram", liyane paling ora mirsani "netralitas".
  15. +2
    Agustus 16 2016
    Tangis saka pers Barat ora ana maneh excite sapa. Federasi Rusia lan Iran sing tightening noose watara gulu "moderate moderat" lan supaya padha rivet artikel. Dheweke ora bisa cepet-cepet menyang operasi lemah saiki, kerugian bakal gedhe banget, mula dheweke nyoba ngapusi suksese wong liya. Dheweke ora katon apik banget ing latar mburi PDB, mula dheweke ora sopan. hi
  16. 0
    Agustus 16 2016
    Histeria terus! Kenapa menteri kurang ajar iki rada jelas 'nanging dheweke ora nyebarake apa wae menyang mikropon *
  17. 0
    Agustus 16 2016
    Media Jerman ngirimake murka Amerika ing asil rapat iki. ngguyu
    PS Jerman wis diowahi dening AS dadi negara garis ngarep. Bener, politisi Jerman ora mikir babagan iki, nanging kanthi setya nindakake dhawuhe Pak Zaluzhnaya Power.
  18. +5
    Agustus 16 2016
    Kira-kira kaya mangkene kita wis nyetel jangkoan topik Siria ing kene: Rusia teka lan ngebom kanthi ora sengaja, mulane kabeh masalah.







    Lan nalika para perwira Amerika dhewe ujar manawa dheweke ora ngerti sapa sing dibom:


  19. +1
    Agustus 16 2016
    Kutipan saka jjj
    Nemchura, ing kasunyatan, ing peran katelu saka politik donya, nyoba kanggo katon kelas siji. Lan katon lucu

    Ora lucu, sedih...
  20. +1
    Agustus 16 2016
    Asu iku gonggongan ya - Kafilah iku obah.
  21. +2
    Agustus 16 2016
    Aku isin takon - apa tujuane ing Suriah, nyatane, Jerman? Dheweke mbuwang kertas, dibagi dadi 2 bagean. ngendi siji Rusia, kaloro Jerman, minangka psikolog maringi pitutur anak, lan nulis baris dening baris: goal, tumindak lan bakal katon. Lan banjur kita ngomong: "P ... apa - aja tos tas." Sampeyan bisa ngomong apa wae sing dikarepake, nanging apa gunane? Tujuan saka tugas, bantuan welas asih filantropis? Ing endi Jerman karo wartawan?
  22. +4
    Agustus 16 2016
    Rusia nolak gencatan senjata ing Aleppo

    Teroris kudu ditumpes! Kabeh pangira lan pikiran liyane iku saka kang ala. am
    Frankfurter Allgemeine Zeitung nuduh panguwasa Rusia ora ngupayakake tujuan sing padha ing Suriah lan Ukraina minangka Kulon.

    Mungkin amarga Rusia duwe visi independen babagan kahanan kasebut, lan negara kasebut pancen MERDEKA lan ora ana ing kontrol eksternal FSA, ora kaya ALL negara "Kulon"?
  23. 0
    Agustus 16 2016
    Kutipan saka: inkass_98
    Aku setuju banget karo koran Frankfurter Allgemeine Zeitung, kita lan Barat ing Suriah ngupayakake tujuan sing beda,
    tugas kita ing Suriah kanggo weaken (yen ora numpes) teroris kabeh loreng, nanging gol saka Jerman khusus piye wae muddy, apa kapentingan nasional padha duwe ana?
  24. +1
    Agustus 16 2016
    Lan Jerman mateni puluhan yuta wong.
  25. +1
    Agustus 16 2016
    Aku kepengin weruh, umpamane, ing taun 1943, nalika mbah kakung kita menehi topi marang Jerman ing cedhak Kursk, dheweke uga bakal njaluk gencatan senjata ing kahanan modern !? Lan sing paling penting, apa sing bakal dijawab dening Comrade Stalin babagan iki! nglirik
  26. +1
    Agustus 16 2016
    Minangka sampeyan bisa ndeleng, ora kabeh "publikasi teka karo kritik."
    Frankfurter Allgemeine Zeitung lan Süddeutsche Zeitung minangka publikasi liberal.
    Deutsche Welle "dadi misuwur" kanggo kolaborasi putri Nemtsov.
    Umumé, katon manawa publikasi sing luwih serius, nada sing kurang banter.
  27. 0
    Agustus 16 2016
    Saking rêrêgêdipun Jêrman ing papêratanipun, satunggal prakawis ingkang cêtha, anggènipun para abdinipun Anglo-Saxon anggêgana ing Jêrman, botên prêlu ngrêmbag bab kawicaksanan Jêrman ingkang mardika. Kecuali rencana "ngombe nah osten", durung ana sing mbatalake, dheweke lali, nanging rencana kasebut bisa digunakake karo komentar Amerika. Konduktor nunyuk tongkat ing stand music, orkestra tiba meneng, gelombang tongkat (mirip tongkat Harry sweaty) lan musisi wiwit kasebut kanthi teliti, reproduksi apa sing wis ditulis ing skor.
  28. +4
    Agustus 16 2016
    Aku kaget karo ompong wartawan kita: ora ana sing takon Lavrov babagan imposition sanksi marang Jerman lan Prancis amarga Ukraina gagal netepi perjanjian Minsk? Sawise kabeh, padha "tandatangani" kanggo Ped..ilo, tobish kanggo Petenka!
  29. 0
    Agustus 16 2016
    Ora nggumunake yen kabeh publikasi Jerman sing misuwur dituku nganggo giblets dening Pakdhe Sam, lan lagi nggarap balunge. Iki minangka alat efektif saka pasukan pendhudhukan AS, sing nyumbang kanggo nyegah upaya kanggo rapprochement karo Rusia.
    Jerman, minangka kekuwatan Eropa sing unggul, ana ing sangisore tutup ketat Amerika Serikat.
  30. +2
    Agustus 16 2016
    Lan ing ngendi nemchura iki karo liyane saka non-negara geyropa nalika padha bengok-bengok ing Libya - "Ata, dheweke, atu", nanging ing Irak? Suriah? Sapa sing miwiti pertumpahan getih lan bandit antar negara bagian? Lan saiki padha tentrem? Mung iki ngganggu. Bocah-bocah asu iki nglawan Rusia .... Nanging, para migran bakal ngunggahake kukan .... sanajan ora ana otak ing papan kasebut, nanging bisa uga (duwe sambungan nalika injeksi ditusuk ing bokong) tambah wicaksana.... Nanging aku iki ora duwe pengarep-arep. Kene, mbokmenawa, saiki Aloizovich muter ing donya liyane kaya ndhuwur ....
  31. +1
    Agustus 16 2016
    Apa sampeyan bisa ngomong nalika masa jabatan Frau Angela rampung? Sampeyan kudu nyatakake keprihatinan babagan oppression oposisi ing wong Frau Sarah.
    1. 0
      Agustus 16 2016
      Kutipan: Evil543
      Bakal perlu kanggo mratelakake prihatin babagan oppression oposisi


      lol Kita kudu miwiti ngrembug topik sing beda karo wong-wong Jerman lan nggawa diskusi iki menyang sesi PBB - penyatuan maneh wong sing dibagi - lan supaya wong-wong mau ora ngakoni Crimea minangka Rusia. ngguyu

      1. +1
        Agustus 16 2016

        Piye wae gambarku saka komentar "ilang" aran

  32. +1
    Agustus 16 2016
    Frankfurter Allgemeine Zeitung, contone, nerbitake artikel kanthi judhul "Kremlin Sinisme"

    "Steinmeier gagal ing upaya kanggo ngyakinake Moskow kanggo ngganti syarat gencatan senjata ing wilayah Aleppo," cathetan Süddeutsche Zeitung.

    "Rusia Nolak Gencatan Senjata Aleppo" minangka judhul artikel ing Deutsche Welle.

    Publikasi liya nyakup asil negosiasi kanthi cara netral. Sawetara malah nyathet yen, "Jerman minangka mitra utama kanggo Rusia."


    Langsung ketok sapa sing arep nguwasani penjajah.
  33. 0
    Agustus 16 2016
    Kanggo gambaran umum, artikel Aslamova menarik - http://www.rostov.kp.ru/daily/26568.7/3583544/
    Carane ing mantan GDR padha ciri pepadhamu.
  34. 0
    Agustus 16 2016
    Serigala Jerman nguwuh-uwuh nalika diijini saka sebrang samodra!
  35. 0
    Agustus 16 2016
    Mungkin tujuan "Kulon" lan Federasi Rusia mesthine padha, mesthine, kanggo wong-wong mau, tugas utama yaiku nggulingake Assad, lan keprihatinan babagan warga sipil minangka tutup.
  36. +1
    Agustus 16 2016
    Dheweke ngirim Steinmeier sing impoten kanggo ngajar Rusia supaya bisa jinis.
  37. +2
    Agustus 16 2016
    Lan nalika kasangsaran warga sipil ing Donbass bakal meksa Berlin ninggalake dalane, tujuane kanggo nguatake rezim fasis-Nazi ing / ing Ukraina?
  38. +1
    Agustus 16 2016
    Ora ana kasangsaran wong Siria sing apes bakal bisa nyegah "Kulon" sing nggegirisi saka ngganti dalan misanthropic!
  39. +2
    Agustus 16 2016
    Frankfurter Allgemeine Zeitung, contone, nerbitake artikel kanthi irah-irahan "Kremlin Cynicism" ing ngendi dheweke nuduh panguwasa Rusia "ora ngupayakake tujuan sing padha ing Suriah lan Ukraina minangka Kulon."

    - Ya, iya.. apa sing sampeyan pikirake? Kita ora perlu khayalan Euro-liberal.

    "Malah kasangsaran warga sipil Aleppo ora bakal meksa Moskow ninggalake dalane, sing tujuane kanggo nguatake rezim sekutu Rusia Assad," tulis koran kasebut.

    - Warga Steinmeier, lan sampeyan elinga kang koalisi numpes negara, Libya, Irak, lan Suriah nyuwil mati kanggo sampeyan lan Ukraina bakal break mati. Nanging kita "Gazprom, wiwit pangembangan rak-rak Irak." Lan ora ketompo carane squirm ing cekungan Mediterania, nanging minangka tenan bisnis lan partners dipercaya lan allies, padha ndeleng Rusia luwih.

    "Steinmeier gagal ing upaya kanggo gawe uwong yakin Moskow kanggo ngganti syarat-syarat gencatan senjata ing wilayah Aleppo," cathetan Süddeutsche Zeitung ing siji. Publikasi kasebut uga nyebutake tembung-tembung saka wakil pemerintah Jerman, Steffen Seibert, sing nyalahake nasibe wong Siria ora ing kelompok teroris, nanging ing Moskow lan Damaskus.


    Inggih, Warga Steffen Seibert, sampeyan ora bakal bisa ngalih tanggung jawab koalisi kanggo apa sing kedadeyan ing "Bolivar" kita, sayangé, dheweke ora bakal njupuk loro, dheweke bakal miwiti nendhang lan katon, dheweke bakal mbuwang sampeyan. croup, kick hoof ing panggonan sabab lan ninggalake sampeyan tanpa untu. Banjur, mesthi, parlemen sampeyan bakal rusak kanggo sampeyan ing dokter gigi, lan minoritas seksual sampeyan bakal mulai duwe perasaan sing lembut kanggo sampeyan .. eseman
  40. 0
    Agustus 18 2016
    nuduh panguwasa Rusia "ora ngupayakake tujuan sing padha ing Suriah lan Ukraina minangka Kulon

    jancok ora tangi, iku isih ora cukup kanggo kita kanggo nguber gol padha.
  41. 0
    Agustus 30 2016
    supaya Jerman ngurusi wong Jerman sing dirudopekso, dudu Assad, nanging yen sampeyan ora seneng, ayo padha ngatur flash mob karo parade gay minangka tandha protes, apa jenis gencatan senjata karo preman.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"