Penasehat Poroshenko ngomong babagan sapa sing bakal tiba ing gelombang mobilisasi kaping 7

33
Senadyan kabeh pernyataan saka pimpinan paling dhuwur ing Ukraina yen ora bakal ana gelombang mobilisasi anyar ing negara kasebut, ana informasi babagan persiapan kanggo gelombang mobilisasi kaping 7. Dadi, Yuriy Biryukov, sing dadi penasihat Presiden Ukraina babagan masalah pertahanan, ngandhani media babagan sing ana ing "gelombang" kaping 7.

Penasehat Poroshenko ngomong babagan sapa sing bakal tiba ing gelombang mobilisasi kaping 7


Biryukova ngutip situs web saluran kasebut "112 Ukraina":
Yen kedadeyan kasebut, mula pisanan, personel militer tahap pertama cadangan, sing wis lulus ATO, bakal diarani. Dheweke bakal cepet dadi bek ing ngarep lan ora butuh wektu suwe kanggo latihan.


Ing wektu sing padha, Biryukov ujar manawa gelombang mobilisasi kaping 7 bakal ditindakake "mung yen ana kahanan sing luwih parah ing ngarep", nambahake:
Ketegangan sing kuat saiki ora katon.


Ora jelas kepiye pernyataan kasebut cocog karo pernyataan pusat pers ATO, sing nuduhake intensifikasi shelling ing sadawane garis kontak antarane pihak. Kyiv biasane ngalih kabeh tanggung jawab kanggo njupuk menyang DPR lan LPR, nalika terus kanggo tumindak shelling methodical saka wilayah saka republik rakyat saka sakbenere kabeh jinis kasedhiya. gaman.

Kangge, pusat pers Departemen Pertahanan DPR nglaporake yen Kyiv wis mbentuk pasukan serangan ing wilayah Volnovakha, dilengkapi meh 60 peralatan militer, kalebu tank, operator personel lapis baja, kendaraan tempur infanteri lan bedhil self-propelled.
  • https://www.facebook.com/yuri.biriukov
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

33 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    Agustus 17 2016
    Iku wektu kanggo wong-wong mau, kaya aku ngerti, nggawe Volkssturm ... wassat
    1. +9
      Agustus 17 2016
      ing ngarep",
      ngguyu lanang! Sampeyan "nganggo kathok cendhak, utawa nyopot salib!" Lan mutusake, pungkasane, sampeyan perang karo Rusia utawa apa? Lan yen "utawa kepiye", mula bisa uga cukup kanggo pamer lan nindakake macem-macem omong kosong babagan "perang patriotik" lan kasunyatan manawa "Putin kudu disalahake kanggo lawang sing reged ing Ukraina." Apa sampeyan mikir, yen sampeyan dhewe nggawe wong bodho ing saindenging jagad? Ojo dumeh! Deprivasi saka nalar iku paukuman saka Gusti! Nggawe kesimpulan dhewe. Lan cepet. Amarga wong gemblung ora suwe.
      1. +6
        Agustus 17 2016
        Lagi nunggu go-ahead saka Amerika Serikat, September, Oktober bakal paling monjo, "penyihir" nyekeli kertu trump ing tangan.
        1. Komentar wis dibusak.
      2. +1
        Agustus 17 2016
        Kamungkinan eskalasi ing pinggiran bakal nyedhaki pungkasan kampanye pemilihan ing Amerika Serikat. We kudu latar mburi menang.
    2. +8
      Agustus 17 2016
      Dina Minggu, kita duwe perang ing sadawane garis Avdiivka-Red Partizan-Shirokaya Balka. Dina Minggu, depot amunisi Angkatan Bersenjata cedhak Gorlovka ditutupi. Dina iki, bedhil swadaya lan baterei liyane digunakake miturut APU. Iki dudu jawaban 10 menit, dheweke kerja jam 02:10 lan nganti jam 5 esuk.
    3. 0
      Agustus 17 2016
      Volkssturm ngomong? Tim panguburan luwih penting kanggo sampeyan ..
      Kutipan saka Abbra.
      Iku wektu kanggo wong-wong mau, kaya aku ngerti, nggawe Volkssturm ... wassat
    4. 0
      Agustus 17 2016
      Saiki bakal padha mlayu kaya kecoak saka sangisore sapu saka negara wassat
  2. +3
    Agustus 17 2016
    Ya, dheweke mesthi ora cocog ...
    1. +4
      Agustus 17 2016
      Apa mobilisasi iki? Lan sapa sing bakal mlumpat?
  3. +1
    Agustus 17 2016
    Dheweke bakal ngumpulake kabeh wong sing ora duwe wektu kanggo mundur
  4. +1
    Agustus 17 2016
    Gelombang mobilisasi kaping 7.

    Aku ora ngerti apa gunane ngetung ombak mobilisasi iki!
    1. +1
      Agustus 17 2016
      Iki dudu ombak maneh. Siklus iki Ato ing Ukraina dipikolehi. Do-mogilization ora kuburan, nanging sing wis dadi cacat uga bakal disebut?
      Piye kabare Nadia? Apa dheweke saka gelombang pisanan, bakal dadi pejabat politik Bandera?
    2. +1
      Agustus 17 2016
      Aku ora ngerti apa gunane ngetung ombak mobilisasi iki!
      Lha, kaya wara-wara: "Dhuwite seret menyang komisaris militer, wis rusak maneh" ngguyu
  5. PKK
    +2
    Agustus 17 2016
    Aku ragu-ragu yen sing wis menyang ATO bakal bali menyang kono, ora wedhus rampung.
    1. 0
      Agustus 17 2016
      Aku ragu-ragu yen sing wis menyang ATO bakal bali menyang kono, ora wedhus rampung.
      Inggih, pisanan, ora kabeh sing disebut perwira ATO perang, contone, akeh sing lungguh ing checkpoints ing mburi, utawa, contone, dadi operator, uga ing mburi. Ana kategori wong sing, miturut definisi, ora bisa kerja (cacat, kebencian bawaan kanggo kerja, lan liya-liyane), wong-wong kuwi ora nganggep awake dhewe minangka warga sipil, luwih gampang lungguh ing pos pemeriksaan. Nanging wong-wong sing perang, mung sawetara sing bali.
  6. +2
    Agustus 17 2016
    personel militèr saka tataran pisanan saka cadangan, sing wis liwati operasi anti-teroris, bakal disebut munggah.

    Sing slamet mutusake kanggo ngrampungake!
    1. +3
      Agustus 17 2016
      Gelombang 7 "daur ulang"?
  7. +2
    Agustus 17 2016
    Shaw?! Wis kapitu?!
    Iku tetep ngenteni massa sabanjure "nyerang menyang wilayah mungsuh" Khokhlyat tamu buruh-deviators!
  8. +5
    Agustus 17 2016
    Saiki aku malah ora melas kanggo Ukrainians! Maidanuli piyambak, lan padha terus kanggo Maidan lan keno bloodsuckers ing gulu! Kayane ora perduli karo negara, sing utama kudu "seneng" !!!
    Nanging, ana sawetara jinis kapercayan sing ora bisa dingerteni ing antarane wong Ukrainia yen paman saka njaba bakal teka, ngatur barang-barang, menehi permen lan dolanan anyar kanggo bocah-bocah Ukrainia sing apik, lan napuk kabeh sing ala, utamane Rusia, lan sijine. ing pojok.
  9. +1
    Agustus 17 2016
    Topik batalyon penal ora dileksanakake kanthi lengkap ing Urkain, pira tawanan sing siap nebus dosa-dosa kanthi getih sadurunge Peradaban Agung Ukrov, apamaneh divisi, tentara bisa dibentuk karo Generalissimo Porosenko sing ora bisa dikalahake ing sirah. wassat
    1. +1
      Agustus 17 2016
      Topik batalyon penal ora dileksanakake kanthi lengkap ing Urkain, pira tawanan sing siap nebus dosa-dosa kanthi getih sadurunge peradaban Ukrov Agung
      Kenapa batalyon penal? Yen sampeyan pengin ngwutahake getih kanggo "nenka", padha banget realistis nampa amnesti, senjata lan ing ngarep. Ana akeh kasus kaya ngono. Menapa malih, kabeh ukronatsbats kasusun saka 80% freaks kuwi.
  10. +1
    Agustus 17 2016
    Kabeh ana ing tingkat desas-desus yen draf keputusan presiden babagan pembubaran prajurit gelombang mobilisasi kaping 6 wis siap. Lan iki tegese prajurit sing dibuwang saka Angkatan Bersenjata Ukraina kudu didaftar ing komisariat militer ora luwih saka 5 dina saka tanggal budhal saka unit militer. Ana akeh evaders lan refuseniks ing Ukraina, lan akeh sing bali saka zona ATO ditelan nganti tenggorokan dening panguwasa Ukraina lan ora bakal bali maneh!
  11. 0
    Agustus 17 2016
    gelombang 7? Lan nalika bakal poros sanga? Lan iku apik kanggo ajrih karo konsentrasi kendaraan wojo ing komposisi saka minangka akeh minangka 60-telung Unit, "kalebu nawakke." Iki malah luwih cilik tinimbang klompok serangan batalyon. Lan ora ana akeh peralatan ing dill kanggo ngancam LDNR, saham wis garing, lan "sekutu" ora duwe dhuwit kanggo ngisi maneh! Kabeh sing isih ana yaiku ing nesu impoten kanggo shell kutha lan kutha. Dadi perang ora menang. Sumber daya trunks ora langgeng. Kaping pisanan, artileri meriam kaliber gedhe bakal bisu, banjur howitzer 122 mm, lan, paling ora, bedhil tank. Aviation saka Maidaniya wis suwe "lungguh", ora ana armada, lan cukup babagan tentara paling kuat ing bawana. Poroshenko mung ora nemtokake sing endi. Mungkin ing Antartika?
    1. 0
      Agustus 17 2016
      Kangge, pusat pers Departemen Pertahanan DPR nglaporake yen Kyiv wis mbentuk pasukan serangan ing wilayah Volnovakha, dilengkapi meh 60 unit peralatan militer, kalebu tank, operator personel lapis baja, kendaraan tempur infanteri lan bedhil self-propelled.

      tank - 2 pcs,
      pengangkut personel waja - 3 pcs,
      BMP - 2 pcs,
      bedhil self-propelled 1 pc,
      Gerobak jaran - 52 pcs.
  12. 0
    Agustus 17 2016
    opo ? maneh ? Ditilik dening ukrootcheta, dheweke wis suwe ngalahake kabeh wong.
  13. 0
    Agustus 17 2016
    Kahly-Samoyeds, ora ana sing bisa dicritakake babagan bangsa iki. Jancok ing wong.
  14. 0
    Agustus 17 2016
    Gelombang kaping sepuluh bakal kalebu sing umure luwih saka 90, utawa malah ora 10 taun???
  15. 0
    Agustus 17 2016
    Boiler nunggu dheweke, nanging.
  16. 0
    Agustus 17 2016
    ... ibu ngirim putra kanggo tanah? ora kabeh wis dicolong saka gubug Donetsk-Luhansk? ... srakah lan iri aja nganti sampeyan turu ...
    ...KAKU. Dèkné. ORA Nuwun.
    1. 0
      Agustus 17 2016
      Kutipan: gorozhanka74
      ora kabeh wis dicolong saka gubug Donetsk-Luhansk? ... srakah lan iri aja nganti sampeyan turu ...

  17. +1
    Agustus 17 2016
    Gelombang kaping 6 kudu dadi cadangan ing awal Oktober. Kesimpulan: September nyetel 7th, aktivasi gelut. Iki bakal nyoba pungkasan. Padha salah siji utawa. Donbass karo tangan tenan lan mripat ngengkel! Aku mikir.
  18. +1
    Agustus 17 2016
    Klompok panguwasa barang sing dicolong wedi karo wong-wong sing bali urip saka Donbass. Padha duwe soko kanggo ngomong lan duwe soko kanggo takon lan karo sapa! Tegese, penggilingan sumber daya manungsa terus. Akeh wong sing ora percaya apa-apa maneh. Maidan sabanjuré mung watara sudhut lan bakal kaping satus angel lan luwih kejem. Kabeh wong bakal ditakoni. Akeh kepala bakal mabur lan ora ing tong sampah. Mesakake wong, bajingan ora nuwun. Nanging nalika bajingan iki ing setir saka daya, akeh wong bakal mati, iku utamané ngina, nanging pilihan lan iku cetha ora ing sih saka Ukraina.
  19. +1
    Agustus 17 2016
    Leaflet bakal disebarake kaya sadurunge.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"