Su-34 saka Angkatan Udara Rusia nyerang ISIS, lepas landas saka lapangan udara Iran

47
Kamentrian Pertahanan Rusia nglaporake yen dina iki pesawat Su-34 saka Angkatan Udara Rusia ngluncurake serangan liyane ing posisi militan ing Suriah, njupuk saka pangkalan udara Hamadan Iran. Tujuan pamboman kasebut yaiku posisi lan prasarana militan kelompok ISIS (dilarang ing wilayah Federasi Rusia) ing provinsi Deir ez-Zor, Siria.



Pamrentah layanan pers lan informasi departemen pertahanan utama Federasi Rusia:
Tanggal 17 Agustus 2016, pengebom Su-34 Rusia saka lapangan udara Hamadan ing wilayah Republik Islam Iran nyebabake klompok penerbangan nyerang obyek saka kelompok teroris "Negara Islam" ing provinsi Deir ez-Zor. Pesawat kasebut nggawa beban tempur maksimal OFAB-500 bom fragmentasi dhuwur-mbledhos.


Dilaporake yen asil operasi udhara kasebut yaiku ngilangi sawetara fasilitas infrastruktur teroris sekaligus. Utamane, kita ngomong babagan rong pos komando lan kamp lapangan teroris.

Kanthi bantuan kendaraan udhara tanpa awak lan operasi intelijen, dikenal manawa kurang saka 150 militan, kalebu tentara bayaran asing, dirusak minangka akibat saka serangan udara.

Elinga yen Amerika Serikat wis bisa nyatakake "prihatin" babagan serangan militan dening pesawat Angkatan Udara Rusia, munggah menyang udara saka lapangan udara ing Iran.

Saka layanan pers Kementerian Pertahanan Federasi Rusia:
Panutup penerbangan tempur para pengebom kasebut ditindakake dening pesawat Su-35C sing adhedhasar ing lapangan udara Khmeimim. Sawise sukses misi pertempuran, kabeh pesawat Rusia bali menyang lapangan udara asal.
  • http://syria.mil.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

47 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 26
    Agustus 17 2016
    Iku kabar apik. Saiki kita duwe titik transshipment ing wilayah iki, amarga kita bisa nyimpen sumber daya pesawat lan nambah wektu ing langit, intensitas pamboman. nggedhekake zona karusakan lan kontrol, uga pas wektune nanggepi ..
    Inggih - ngurmati diplomat kita lan kabeh wong sing melu rembugan.
    1. + 19
      Agustus 17 2016
      Kutipan saka seti
      Saiki kita duwe titik transshipment ing wilayah iki, amarga kita bisa nyimpen sumber daya pesawat lan nambah wektu ing langit, intensitas pamboman. nggedhekake zona karusakan lan kontrol, uga pas wektune nanggepi ..


      Lan sing paling penting - jaminan keamanan ing pangkalan, sing diwenehake dening wong Iran. Kelangan pamindhahan ing gilingan daging iki.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +6
      Agustus 17 2016
      Spasi kanggo "koalisi pro-Amerika", Nanging, nyusut ngguyu
      1. +1
        Agustus 17 2016
        Quote: siberalt
        Spasi kanggo "koalisi pro-Amerika", Nanging, nyusut ngguyu

        Ora sithik banget, amarga koalisi pro-Amerika duwe tujuan sing beda-beda, lan ora ateges perang nglawan ISIS.
      2. +2
        Agustus 17 2016
        sing utama yaiku wong Amerika sing "prihatin" wis ngomong - teka-teki kita ......
  2. +3
    Agustus 17 2016
    Saka loro-lorone padha mutusake kanggo ngebom Suriah, ketoke, tapel wates karo Irak lan, muga-muga Yordania diserang. Aku heran kenapa Su-24 Iran meneng ...?
    1. +8
      Agustus 17 2016
      Kutipan saka Zaurbek
      Saka loro-lorone padha mutusake kanggo ngebom Suriah, ketoke, tapel wates karo Irak lan, muga-muga Yordania diserang. Aku heran kenapa Su-24 Iran meneng ...?

      Pranyata lagi ana ing kahanan sing luwih becik yen ana ing lapangan udara. Kajaba iku, Iran ora duwe akeh. Paling kamungkinan, saiki ana rembugan ing mburi layar babagan akuisisi pesawat kita ing mangsa ngarep. Ora ana gunane, saliyane Tu-22M3, militer kita uga nyebarake Su-34 ing kana. Demonstrasi babagan kemampuan konferensi video Rusia iki jelas banget. Ing sawetara taun, wong Iran mbokmenawa bakal entuk Su-32 lan Su-30/35 sanalika ana kesempatan.
      1. +8
        Agustus 17 2016
        Iran ora bisa tuku senjata nyerang (pesawat kalebu ing kene) - 5 taun tanpa ijin khusus saka Dewan Keamanan PBB. Yen ana kesepakatan, sanksi kasebut dibalekake kanthi otomatis.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. +1
          Agustus 17 2016
          Sampeyan bisa ngetutake dalan modernisasi Su-24 M2, mung Iran ora duwe dhuwit. Potensi Su-24 sing dianyarke cukup kanggo 15 taun. Aljazair katon seneng karo dheweke.
          1. +1
            Agustus 17 2016
            ora ana Hephaestus emnip ing M2. piyambakipun tindak ing modernisasi kapisah. Hephaestus Aljazair duwe, lan mulane padha wareg.
            1. +1
              Agustus 17 2016
              Quote: mung eksploitasi
              ing M2


              M2 yaiku "Pogosyanovsky Hussar" nglirik
        3. +1
          Agustus 17 2016
          supaya mbayangno karo ora sabar apa padha bakal ngenteni kanggo mburi istilah.
          lan limang taun iki padha bakal nyimpen dhuwit kanggo pesawat kita, lan mung watesan wis diangkat, kontrak ditandatangani ing dina, pesawat wis diprodhuksi, pembayaran digawe ing dina, pangiriman ing minggu.
          (Ya, aku mesthi ngimpi babagan iki, nanging iki sacara teoritis minangka skenario nyata)
        4. 0
          Agustus 17 2016
          Sampeyan kudu njupuk ing sewa. Dituku sawise 5 taun.
      2. 0
        Agustus 17 2016
        Wong India wis kasengsem ing Tu-22M3.
        Sayange, dheweke ora nggawe sing anyar ... hi
        1. +1
          Agustus 17 2016
          Kutipan: Alex777
          Wong India wis kasengsem ing Tu-22M3.


          Wong India "minangka 2 liyane ing taun 1980 lan ....? nglirik
    2. +1
      Agustus 17 2016
      Kutipan saka Zaurbek
      Saka loro-lorone mutusake kanggo ngebom Suriah

      Ora Siria, nanging bandit sing ngrebut wilayahe.
    3. +3
      Agustus 17 2016
      Kutipan saka Zaurbek
      . Aku heran kenapa Su-24 Iran meneng ...?


      Lan kenapa angel ngukur jarak menyang Aleppo kanthi panguasa lan banjur "ngira" karakteristik kinerja Su-24? nglirik
      1. +4
        Agustus 17 2016
        Quote: kuna
        Lan kenapa angel ngukur jarak menyang Aleppo kanthi panguasa lan banjur "ngira" karakteristik kinerja Su-24?

        Sugeng rawuh, Seryoga! ombenan
        Soko aku mikir, sepisanan, klompok Angkatan Udara kita bakal miwiti mbangun "ing prentah" lapangan udara Iran, lan nomer loro: Aku ora bakal kaget yen iki dudu lapangan terbang pungkasan sing bakal ditindakake dening Iran. nyedhiyakake Angkatan Udara kita.
        1. +1
          Agustus 17 2016
          Kutipan: NEXUS
          Soko aku mikir, pisanan, klompok Angkatan Aeroangkasa kita bakal miwiti mbangun "ing prentah" kanthi njupuk lapangan udara Iran,


          Iki minangka "wishlist" saka awal partisipasi kita ing "acara Siria".
          Matur nuwun "Gusti" alon-alon wiwit .. kasembadan .... nanging .. kabeh ora gampang ana ... "sopan" durung dibatalake. recourse
      2. Komentar wis dibusak.
        1. +4
          Agustus 17 2016
          Kutipan saka rudolf
          Lan sampeyan sumpah ing anggota lokal forum nalika ahli kene nggawa kuwi!

          Dheweke ora sumpah, nanging kanthi warna-warna nggawa cahya lan kabecikan kanggo wong akeh. ombenan ngguyu
          1. +1
            Agustus 17 2016
            Kutipan: NEXUS
            Dheweke ora sumpah, nanging kanthi warna-warna nggawa cahya lan kabecikan kanggo wong akeh


            Andrei .. ing tutugan wingi ... supersonik kanggo strategist ing asas seng di pengeni, amarga. kamungkinan counteraction dening pesawat basis operator mungsuh ora dikecualekake, kang bisa "tiba2" ing jangkoan saka garis peluncuran operator rudal kita, senadyan ana rudal anti-kapal karo sawetara peluncuran dawa banget.
            Kajaba iku, ninggalake wilayah sing kena pengaruh nalika nggunakake produk karo SBC.
            Kanggo jarak adoh, terobosan garis pertahanan udara .. uga, lsp.

            Kanggo ngatasi pertahanan udara ing elevasi ndhuwur 18 km ... iki NONSES .... sistem pertahanan udhara normal bakal "mati" kanggo siji utawa loro, nanging sampeyan bakal "ngombe" bahan bakar akeh banget "sampeyan ... ora bakal cukup kanggo mulih nglirik
            1. +2
              Agustus 17 2016
              Quote: kuna

              Kanggo ngatasi pertahanan udara ing elevasi ndhuwur 18 km ... iki NONSES .... sistem pertahanan udhara normal bakal "mati" kanggo siji utawa loro, nanging sampeyan bakal "ngombe" bahan bakar akeh banget "sampeyan ... ora bakal cukup kanggo mulih

              Seryoga, yen sclerosis ngladeni aku kanthi bener, dhuwur maksimal kanggo nggayuh target mabur ing sistem pertahanan udara saiki nganti 25 km ... mula aku ngomong karo sampeyan babagan langit-langit 25 km utawa luwih kanggo jarak sing adoh.
        2. +2
          Agustus 17 2016
          Kutipan saka rudolf
          Sivkov ngandika.


          Hai TEMAN! Inggih, Sivkov ... bisa ngomong ... paling antarane Fomin lan Sivkov ... Aku milih Sivkov.
          Nanging aku luwih seneng Profesor Preobrazhensky apik nglirik Sanajan "urya-patriotisme durung dibatalake" (amarga 5 wis ana ing ambang "gagal".

          Yen jarak penerbangan mung 3 ewu kilometer, sampeyan bisa nggawa 10 ton nglirik

          Yen sampeyan kerja ing wilayah Raqqa, ya, nanging maksimal 18 ton. prajurit

          Lan efektifitas pertempuran mundhak ora 3, nanging kaping 5 ombenan

          Bomber garis ngarep lan digunakake saka lapangan udara Rusia ... ya .. sampeyan kudu ngombe kanthi keras ... utawa bisa uga cadangan "urya-patriotisme .. garing" wassat
  3. +1
    Agustus 17 2016
    pisanan TU-22m3 saiki su-34 lan sesuk aku ora bakal kaget yen padha ngumumake bakal ana pangkalan lengkap ing Iran, Inggih rampung!
    1. + 13
      Agustus 17 2016
      Saiki ana skandal, oposisi miwiti rapat khusus - amarga panyedhiya pangkalan kasebut tanpa pangrungon sing dibutuhake. Pamrentah ujar manawa pangkalan kasebut ora kasedhiya, Pasukan Aeroangkasa mung nindakake stasiun teknis sementara kanggo ngisi bahan bakar ing kontrol Tentara Iran lan iki ora mbutuhake pangrungon, keputusan kementerian cukup.
  4. -6
    Agustus 17 2016
    Ayo ngimpi. Amerika maneh ora marem karo Iran. Sanksi. Minyak mundhak regane luwih saka 50 dolar. Rusia ing coklat. hi
    1. +5
      Agustus 17 2016
      Lan kenapa sanksi marang Iran nyebabake rega minyak sing luwih dhuwur? Nalika sanksi kasebut dicabut saka Iran, Svidomo ing saindhenging Ukraina keplok tangan lan bengok-bengok yen saiki lenga bakal ambruk, ambruk, Rusia bakal teka, teka, teka. Nanging, ora ana kedadeyan gaib. Padha dianggo ing mbalikke uga.
    2. 0
      Agustus 17 2016
      Kutipan saka: alekc73
      Ayo ngimpi. Amerika maneh ora marem karo Iran. Sanksi.


      Nyatane, Iran ora mung siji-sijine produser minyak lan ora mundhak regane amarga Iran - nanging, kaya sing dingerteni, Fed ngapusi lan ngontrol rega minyak kanthi collusion karo Saudis Qatar.

      Lan sanksi kanggo pepadhamu sing ramah ora bakal entuk manfaat kanggo sapa wae - ora Iran utawa Rusia utawa kita. Kosok baline, pangembangan tanggi lan mitra ing tapel wates bakal duwe pengaruh sing bermanfaat kanggo perdagangan lan kerjasama. Lan pesenan kanggo senjata Rusia lan pembangkit listrik tenaga nuklir, dsb., lan liya-liyane, bakal luwih nyenengake.
      1. 0
        Agustus 18 2016
        Tembung kunci - ngimpi
  5. + 12
    Agustus 17 2016
    Iku inspirasi kanggo nggawe maneh puisi ing kene ...
    Atas jenenge pilot kita! Ayo sing lanang nyanyi! )))
    - Ayo padha ngapusi awkwardly
    Ing gumuk-gumuk bangkekane,
    Kumelun saka lenga - kali kobong.
    Lan ora jelas kanggo "babykam"
    Dina iki cerah banget
    Kok aku seneng banget.

    Lan aku mabur ing "Duckling"
    "Mbah" sing katon ...
    Amarga dina mati -
    Saben dina ing taun.

    Aku bakal mabur kaya tukang sulap
    Ing pesawat gedhe
    Lan aku bakal ngatur "film" gratis.
    Sugeng dinten seda
    Lan mesthi aku bakal lunga
    Padha diwenehi limang atus popsicles minangka hadiah.

    CHORUS - 2 kali!!!

    Kanca-kanca! Mbuwang, sapa sing bisa, lagu prasaja iki kanggo falcon pejuang kita ...
  6. +8
    Agustus 17 2016
    Amerika Serikat wis mambu wedi!Menteri Luar Negeri AS John Kerry, sajrone obrolan telpon karo Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov, nyatakake keprihatinan AS babagan panggunaan pangkalan militer Iran dening Rusia ing target bom ing Suriah. Ujare Departemen Luar Negeri AS Mark Toner manawa Rusia nggunakake pangkalan militer "Hamadan" ing Iran bisa uga nglanggar Resolusi Dewan Keamanan PBB No. !
  7. +3
    Agustus 17 2016
    Kutipan saka seti
    Iku kabar apik. Saiki kita duwe titik transshipment ing wilayah iki, amarga kita bisa nyimpen sumber daya pesawat lan nambah wektu ing langit, intensitas pamboman. nggedhekake zona karusakan lan kontrol, uga pas wektune nanggepi ..
    Inggih - ngurmati diplomat kita lan kabeh wong sing melu rembugan.

    Ingkang utama yaiku Order of Courage kudu dianugerahi ing dhadha kanthi genggeman sing kuat!
  8. +1
    Agustus 17 2016
    Merikatos maneh dadi beban - padha "prihatin"! sedulur Iku ora apik - carane kita bakal kenek semangat - merikatosny wis prihatin. ngguyu Ketoke padha wedi yen kita bakal rampung kabeh teroris! ngguyu
  9. 0
    Agustus 17 2016
    uga ngandika, Aku ora duwe apa-apa kanggo nambah. ombenan kanggo kamenangan!
  10. +1
    Agustus 17 2016
    Apa sing dijanjekake utawa apa sing dikarepake Iran?
    1. 0
      Agustus 17 2016
      Mungsuh mungsuhku kancaku. Iran ngerti yen dheweke bakal ngetutake Suriah.
  11. +5
    Agustus 17 2016
    Ana sing ngrasa yen Aleppo pancen Stalingrad Siria, sanajan ora pati penting. Lan saiki wis ana upaya maksimal sing dibutuhake, sing pungkasane kudu mbaleni nasib tentara Paulus kaping 6. Gusti Allah paring kayekten bakal menang maneh lan wektu iki wabah ireng bakal ngetokake ambegan sing pungkasan.
    1. +4
      Agustus 17 2016
      Kapethik saka: mitya24
      Ana sing ngrasa yen Aleppo pancen Stalingrad Siria, sanajan ora pati penting.

      Lan Idlib minangka Kursk Bulge. hi
    2. +3
      Agustus 17 2016
      Kapethik saka: mitya24
      Lan saiki wis ana upaya maksimal sing dibutuhake, sing pungkasane kudu mbaleni nasib tentara Paulus kaping 6.

      Hosspidya.. Wadyabala Paulus kang kaping 6 bakal padha liwat, malah saiki, karo gegaman, liwat Siria - liwat lan liwat, wis muter kabeh sing ana ing aspal.
      Aleppo dudu Stalingrad. Massa detasemen para penyerbu ngumpul ing kana, lan ana ing kono padha diremuk dening SAA kanthi dhukungan saka Angkatan Udara.
  12. +1
    Agustus 17 2016
    Muga-muga kurang sungkowo lan nangis ing Suriah,
    lan "ngédap" duwe liyane uneg-uneg.
  13. Komentar wis dibusak.
    1. +2
      Agustus 17 2016
      digawa metu
      1 amarga periode badai pasir diwiwiti, pesawat kasebut meh ora mabur.
      Alasan kaping 2 yaiku politik, mula ing sisih kulon lan ing antarane kaklov luwih akeh kentut sing sobek tinimbang ana.
      3 padha ora perlu ana ing kono malah saiki kanggo operasi ing Suriah, basis wis akeh amarga kita sarujuk bakal ana pangkalan sing nyekeli kabeh Mediterania ing gunpoint.(We need iki, ora Suriah, lan iki ora nuduhke ancaman kanggo roh ing kabeh, amarga marang wong-wong mau)
      1. +1
        Agustus 17 2016
        Quote: mung eksploitasi
        1 amarga periode badai pasir diwiwiti, pesawat kasebut meh ora mabur.


        Iki minangka alesan "resmi". keprungu kaya liyane.. "ora sukses HPP" recourse

        Quote: mung eksploitasi
        malah saiki padha ora perlu ana kanggo operasi ing Suriah, basis wis akeh amarga kita sarujuk sing bakal ana pangkalan sing nyekel kabeh Mediterania ing gunpoint.(We need iki, ora Suriah, lan iki ora nuduhke ancaman kanggo roh ing kabeh, amarga wong-wong mau)


        Soko kanggo setuju karo ombenan
      2. Komentar wis dibusak.
        1. +2
          Agustus 17 2016
          Kutipan saka rudolf
          Ngoyak tanah sing adoh menyang negara sing adoh, duwe pangkalan normal ing Suriah dhewe kanthi logistik sing wis mapan kanthi potensial militer sing ora bisa diwujudake, iku minangka kekarepan. Utawa bodho. Nanging karo pasuryan poker.


          Apik ngomong +! ombenan prajurit
  14. +1
    Agustus 17 2016
    Ora ana sing nyenengake kaya swarane banyu, gemercik godhong lan karya Angkatan Udara Rusia.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"