Modernisasi Su-30 bakal biaya anggaran India $ 7-8 milyar

21
Modernisasi Su-30MKI bakal biaya India 7-8 milyar dolar, laporan Lenta.ru kacarita dening koran The Hindu.

Modernisasi Su-30 bakal biaya anggaran India $ 7-8 milyar


Minangka cathetan koran, pihak Rusia lan India "wis nggawe kemajuan sing signifikan ing negosiasi lan perjanjian kasebut direncanakake bakal ditandatangani ing pungkasan taun."

"Kendharaan sing dianyari bakal nampa avionik, radar, lan senjata modern. Tandha radar uga bakal mudhun. Pakaryan kasebut bakal ditindakake ing perusahaan perusahaan India HAL, "tulis publikasi kasebut, nyebutake sumber ing departemen militer.

Sajrone rembugan kasebut, macem-macem masalah kerjasama militer-teknis dibahas.

"Sasi kepungkur, konsultasi dianakake lan akeh masalah sing dibahas. Muga-muga bisa ngrampungake kesepakatan kanthi cepet, "ujare sumber marang koran kasebut.

Bantuan saka Lenta.ru: "Pejuang super-maneuverable multifungsi Su-30MKI, diprodhuksi ing Pabrik Penerbangan Irkutsk saka Irkut Corporation, wiwitane dikembangake kanthi prentah India kanthi basis pesawat Su-30MK (wiwit 1999, luwih saka 200 pesawat dikirim menyang pelanggan. , 272 padha dhawuh). Saiki, pesawat jinis iki paling akeh ing Angkatan Udara India. Militer India uga ngrancang nggunakake rudal anti-kapal Brahmos.
  • Biro Informasi Pers / Zumapress / Globallookpress.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

21 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 12
    Agustus 17 2016
    Iku ora cukup kanggo tuku lan ndandani lan modernisasi. Untunge, wong India ngerti iki. Mula, aku ngarep-arep manawa jumlah 7-8 milyar iki bakal dadi kolom penghasilan perusahaan pertahanan kita.
    1. +1
      Agustus 17 2016
      Kutipan saka seti
      Mula, aku ngarep-arep manawa jumlah 7-8 milyar iki bakal dadi kolom penghasilan perusahaan pertahanan kita.

      Aja kakehan ngelem awakmu. Umume bakal dibuwang dening HAL lan perusahaan asing sing bakal nyedhiyakake peralatan. Paling kamungkinan bakal Israel.
  2. -1
    Agustus 17 2016
    Biyen, ana artikel sing luar biasa diterbitake yen Su 30 duwe masalah serius karo pesawat udara. Saiki wis jelas potongan apa sing padha nyoba saingan kanthi mbuwang lendhut ing mobil kita.
    1. +3
      Agustus 17 2016
      Kutipan saka Homos
      Biyen, ana artikel sing luar biasa diterbitake yen Su 30 duwe masalah serius karo pesawat udara. Saiki wis jelas potongan apa sing padha nyoba saingan kanthi mbuwang lendhut ing mobil kita.

      Ayo menehi link, sanajan yen kanggo sampeyan MiG-29K lan Su-30MKI iku padha, banjur ...
  3. +9
    Agustus 17 2016
    Wong-wong India kanthi jujur ​​​​menehi kontrak kasebut. Dheweke dhawuh - tuku, modernisasi, China tuku Su-27 ing sawijine wektu - disalin lan masang bolt ing tanggane sisih lor, saiki lagi ngemis Su-35. Iku luwih apik kanggo menehi hasil karo India.
    1. jj
      +1
      Agustus 17 2016
      Iku luwih gampang kanggo menehi hasil karo China. Kontrak ditandatangani, peralatan dikirim, lan dhuwit ditampa. Lan wong-wong India, ing proses nepaki persetujuan, njaluk owah-owahan ing kahanan, owah-owahan ing peralatan lan transfer teknologi
  4. -2
    Agustus 17 2016
    Modernisasi Su-30MKI bakal biaya India 7-8 milyar dolar, - ora kaya ngono, nanging kaya mangkene: Modernisasi Su-30MKI India bakal ngasilake penghasilan kanggo perusahaan Rusia kanthi jumlah 7-8 milyar dolar!
    1. +2
      Agustus 17 2016
      Kutipan saka xant
      Modernisasi Su-30MKI bakal biaya India 7-8 milyar dolar, - ora kaya ngono, nanging kaya mangkene: Modernisasi Su-30MKI India bakal ngasilake penghasilan kanggo perusahaan Rusia kanthi jumlah 7-8 milyar dolar!

      Saiki ayo nguripake pikirane (sanajan bisa uga telpon ora cocog)
      Karya kasebut bakal ditindakake ing perusahaan perusahaan India HAL "
      , paling 30-40% bakal mbayar kanggo karya HAL lan preparation saka tanduran iki, sawetara saka peralatan diinstal paling kamungkinan bakal India utawa Eropah, iki minus liyane 10% paling. Rusia ora bakal nampa 4-5 lard maneh, sing uga ora ala.
    2. 0
      Agustus 17 2016
      Kutipan saka xant
      Modernisasi Su-30MKI bakal biaya India 7-8 milyar dolar, - ora kaya ngono, nanging kaya mangkene: Modernisasi Su-30MKI India bakal ngasilake penghasilan kanggo perusahaan Rusia kanthi jumlah 7-8 milyar dolar!

      Wartawan bakal nari telanjang ing pasamuwan mung kanggo maca artikel, lan dheweke bakal menyang altar kanthi rega rubel.
  5. 0
    Agustus 17 2016
    Pitakonan yaiku pinten iki bakal mbantu anggaran kita, utawa luwih tepat, pinten lan ing endi jumlah kasebut? Yen ora, iPhone bakal maneh pitutur marang kowe terus.
  6. +4
    Agustus 17 2016
    Ketoke wong India butuh iki. Nanging kepiye teknis "resik" modernisasi ing pabrik-pabrik kasebut? saka 7_8 milyar. Pira regane peralatan, konsultasi lan suku cadang, pira perusahaan kanggo perakitan? Inggih, umume, karya kasebut maju lan nggawe aku seneng. Kanggo nindakake modernisasi skala gedhe kuwi minangka lompatan gedhe kanggo teknisi lan desainer kita.
    1. +3
      Agustus 17 2016
      Quote: wong anyar
      saka 7_8 milyar. Pira regane peralatan, konsultasi lan suku cadang, pira perusahaan kanggo perakitan?

      Paling kamungkinan, skema bakal kaya iki. Wong-wong India nyambungake pencipta avionik saka Prancis, Israel lan negara liya sing nduweni perkembangan maju sistem kapentingan; kita bakal disambungake kanggo mbentuk tata letak, ngitung owah-owahan massa, lan kompatibilitas karo sistem liyane, amarga pesawat iku kita lan kabeh owah-owahan ing sistem kudu rembugan karo kita. Miturut kasunyatan manawa dheweke bakal nggarap siluman, bagean saka pesawat udara bakal digawe saka komposit; kita bisa uga nindakake iki kanthi kemungkinan sing dhuwur.
      Dadi Su-30MKI duwe cadangan modernisasi gedhe lan minangka asil sampeyan bisa entuk kendaraan sing luwih unggul tinimbang Su-35S ing kabeh babagan.
      1. +3
        Agustus 17 2016
        Diagram kasebut cetha, nanging apa kita duwe pesawat canggih kanggo ekspor? Yagene kita ora bisa nyurung dheweke?
        1. +4
          Agustus 17 2016
          Quote: wong anyar
          Diagram kasebut cetha, nanging apa kita duwe pesawat canggih kanggo ekspor? Yagene kita ora bisa nyurung dheweke?

          Kayane durung ana.
          Ing kene kita duwe wadhah saka Israel Lating-27 sing dipasang ing Su-3. Kemampuan kanggo ndeteksi lan nggunakake senjata ultra-tepat wis tambah akeh.
  7. 0
    Agustus 17 2016
    Maju ing rembugan durung dadi kesepakatan, amarga wong India ngerti carane nggawe otak.
    1. 0
      Agustus 17 2016
      Quote: Exorcist saka Liberoids
      Maju ing rembugan durung dadi kesepakatan, amarga wong India ngerti carane nggawe otak.

      Dibandhingake karo FGFA sing kondhang, sing wis pirang-pirang taun durung entuk kemajuan, wong India "nggawe Su-30MKI dhewe" lan kanggo dheweke topik iki luwih cedhak lan luwih janjeni.
  8. 0
    Agustus 17 2016
    Luwih murah adol lan tuku sing anyar.
  9. +1
    Agustus 17 2016
    Iku bakal migunani kanggo India lan Rusia
    Pesawat gabungan generasi kaping 5 adhedhasar PAK-FA.
    Banjur bakal ana jumlah unit sing cukup kanggo angkatan udara loro negara kasebut.
    Lan supaya wong India tetep karo generasi kaping 4, nalika China
    pindhah menyang 5th lan bakal seneng ngedol siji-mesin 5th J-31
    Pakistan, mungsuh India.
    Lan Rusia bakal tetep nganggo 3-4 rolas T-50 amarga kekurangan dana.
    1. +2
      Agustus 17 2016
      Kutipan saka: voyaka uh
      Iku bakal migunani kanggo India lan Rusia
      Pesawat gabungan generasi kaping 5 adhedhasar PAK-FA.
      Banjur bakal ana jumlah unit sing cukup kanggo angkatan udara loro negara kasebut.
      Lan supaya wong India tetep karo generasi kaping 4, nalika China
      pindhah menyang 5th lan bakal seneng ngedol siji-mesin 5th J-31
      Pakistan, mungsuh India.
      Lan Rusia bakal tetep nganggo 3-4 rolas T-50 amarga kekurangan dana.

      Loro-lorone, uga, yen Felt Marshal Voyak minangka wakil saka S.V. Gerasimov, Felt Marshal bakal cepet ngajari saben wong supaya tresna marang tanah air lan perang kanthi bener, lan karo sapa sing kudu. ngguyu
    2. 0
      Agustus 17 2016
      Kutipan saka: voyaka uh
      Iku bakal migunani kanggo India lan Rusia
      Pesawat gabungan generasi kaping 5 adhedhasar PAK-FA.
      Banjur bakal ana jumlah unit sing cukup kanggo angkatan udara loro negara kasebut.
      Lan supaya wong India tetep karo generasi kaping 4, nalika China
      pindhah menyang 5th lan bakal seneng ngedol siji-mesin 5th J-31
      Pakistan, mungsuh India.
      Lan Rusia bakal tetep nganggo 3-4 rolas T-50 amarga kekurangan dana.

      Mesthi wae, ana eksentrik ing komando Angkatan Udara ...
      Apa sampeyan percaya dhewe?
      1. 0
        Agustus 17 2016
        Kanggo Israel, luwih nguntungake kanggo nganyarke Su-30.
        Radar lan avionik bakal dadi duweke kita utawa miturut lisensi kita.
        Lan iki paling sethithik 2/3 saka biaya proyek.
        Nanging wong India ditinggalake tanpa generasi kaping 5, lan Rusia ditinggalake kanthi nomer simbolis.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"