Media: patemon antarane Savchenko lan Zakharchenko bisa ditindakake ing September-Oktober ing Donetsk

48
Laporan media babagan kasedhiyan data babagan rapat kemungkinan Wakil Rakyat Verkhovna Rada Nadezhda Savchenko karo kepala Republik Rakyat Donetsk Alexander Zakharchenko. Utamane, informasi kaya ngono, kanthi nyebutake sumber ing DPR, diterbitake ing koran "Warta".

Miturut sumber sing ora dijenengi, rapat kasebut bisa ditindakake ing September utawa Oktober taun iki ing Donetsk. Wigati dicathet yen salah sawijining masalah penting sing bakal ditindakake sajrone rapat kasebut yaiku babagan pertukaran tawanan.

Ing wektu sing padha, sumber sing padha nyatakake keraguan manawa cukup ing Ukraina modern duwe mandat wakil kanggo ngatasi tugas sing ditulis ing perjanjian Minsk. Ing idea, temenan, boils mudhun kanggo kasunyatan sing malah mandat saka presiden (Poroshenko) ora cukup kanggo Kyiv kanggo ngleksanakake perjanjian.

Media: patemon antarane Savchenko lan Zakharchenko bisa ditindakake ing September-Oktober ing Donetsk


Kacathet yen DPR siap nganakake rapat antarane Nadezhda Savchenko lan Alexander Zakharchenko. Kepala Kamentrian Luar Negeri republik kasebut ngandhani Izvestia yen republik kasebut ora nglawan negosiasi lan ngarep-arep yen dheweke (negosiasi) bisa nggawa asil sing positif.

Wigati minangka statement saka kepala LPR Igor Plotnitsky ing kesempatan iki. Plotnitsky nyathet yen bisa nyana asil saka kunjungan Savchenko menyang republik rakyat mung yen dheweke duwe tim kerja ing Verkhovna Rada.

Elinga yen Savchenko dadi, nyatane, politisi Ukrainia pisanan sing nyatakake kepinginan kanggo ketemu karo pimpinan LDNR.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    48 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +4
      18 Agustus 2016 09:04
      Rapat kanggo maksud serius utawa lungguh, lusuh, pisah? Ing wayahe, Savchenko ora katon kaya calon serius kanggo peacekeepers. Utawa wis donya nguripake regane mudhun ing otak dheweke wiwit release? Kadhangkala kedadeyan.
      1. +9
        18 Agustus 2016 09:11
        Dheweke bakal digali ing Nadia, carane ngombe bakal digali ...! ngguyu
        1. +1
          18 Agustus 2016 14:47
          Aku setuju, satus persen saka Sbushniki bakal isi, nanging aku ngiro-iro ing dalan kanggo Donbass utawa sawise rapat?
          1. +1
            18 Agustus 2016 21:35
            Dheweke uga bisa nalika rapat kabeh, lan banjur nyerang.
            Iku bakal dadi pakurmatan gedhe kanggo gorlopanka iki kanggo ketemu wong. Konferensi video kanthi siaran on-line menyang Internet lan TV ing kabeh saluran cukup, kalebu. manca.
            Pernyataan sing kontradiktif saka peluru kasebut nuduhake yen lagi nggarap. Amarga kepinteran lan fitur psiko-karakteristik, dheweke kadhangkala lali apa sing diomongake sadurunge. Klien wis diwasa, nanging bingung ing paseksi, minangka polisi kadang ngomong.
            Keamanan pimpinan DLNR luwih penting tinimbang PR saka bawler lan petualang.
      2. -8
        18 Agustus 2016 09:35
        Nadya ora liya wong wadon, bakal duwe anak, nanging dheweke melu politik, cepet-cepet ngerti ...
        1. +4
          18 Agustus 2016 09:52
          Kutipan: Pavel1
          Nadya ora apa-apa

          Ing desa babi kanggo graze mung tengen!
          1. +2
            18 Agustus 2016 11:11
            Nadya iku wong wadon, bakal nglairake anak,

            Viper nglairake anak lanang utawa wadon ing wayah wengi
            Dudu ula, dudu kodhok, nanging kewan cilik sing ora dingerteni.

            Gusti Allah mboten sare.
        2. 0
          18 Agustus 2016 09:58
          Dheweke kandha yen dheweke ora kasengsem karo wong lanang.
          1. -1
            18 Agustus 2016 13:15
            Nadya ora apa-apa
            Ing desa babi kanggo graze mung tengen!
            Viper nglairake anak lanang utawa wadon ing wayah wengi
            Dheweke kandha yen dheweke ora kasengsem karo wong lanang.
            Umur tuwa teka ...
            Kepiye carane wong sing nganggo rok bisa nglairake anak?

            Sampeyan ngrungokake dhewe. Ora wong, nanging wanita - gosip.
        3. +5
          18 Agustus 2016 10:10
          Kutipan: Pavel1
          Nadya iku asu.

          Umur tuwa teka nalika kabeh wanita enom wiwit katon ayu lol
          1. 0
            18 Agustus 2016 11:01
            Quote: Letun
            Kutipan: Pavel1
            Nadya iku asu.

            Umur tuwa teka nalika kabeh wanita enom wiwit katon ayu lol


            uga, kanggo sawetara, raos kaendahan, utawa ing paling nyata, ngganti raos expediency politik lan toleransi, lan iku wiwit tengen saka lair, supaya politisi kaya psaki, zakharov utawa sawetara jenis skabeeva sing bar paling dhuwur saka kaendahan wadon . ..
          2. +2
            18 Agustus 2016 11:05
            Quote: Letun
            Umur tuwa teka nalika kabeh wanita enom wiwit katon ayu

            kaya kancaku ngomong -... Aku saiki ing umur nalika enom ora menehi maneh, nanging aku isih ora pengin karo tuwa ..." eseman (guyonan)
        4. 0
          18 Agustus 2016 10:39
          Nadya ora apa-apa, wong wadon, bakal nglairake anak
          Kepiye carane wong sing nganggo rok bisa nglairake anak? Kayane sampeyan ora kejawab.
          1. +1
            18 Agustus 2016 11:02
            Kutipan saka Orionvit
            Nadya ora apa-apa, wong wadon, bakal nglairake anak
            Kepiye carane wong sing nganggo rok bisa nglairake anak? Kayane sampeyan ora kejawab.


            looking ing dheweke, Aku weruh wong wadon, lan sampeyan wong? masalah...
            1. 0
              18 Agustus 2016 19:09
              Kutipan: Pavel1
              nyawang dheweke

              Sampeyan kudu ora katon ing dheweke, nanging ing ngisor dheweke. (guyonan).Wah, mesthi jelas tegese dominasi prinsip maskulin ing jerone lan tumindak sing ora dadi ciri wanita. ana masalah kanggo decipher subtext ing komentar rowange kang. hi Babagan dolan: sing jelas ora mutusake apa-apa, bisa uga ana sekongkolan karo sing duwe kuwasa, ing kene jarene bocah wadon sing ala marang panguwasa tumindake dhewe, ing kene ora resik. hi
      3. -6
        18 Agustus 2016 09:57
        Sing utama yaiku ngombe dhisik. Kumarnut menehi. Mungkin soko menarik bakal ngomong.
      4. +4
        18 Agustus 2016 10:49
        Kutipan saka: oleg-gr
        Rapat kanggo maksud serius utawa lungguh, lusuh, pisah? Ing wayahe, Savchenko ora katon kaya calon serius kanggo peacekeepers. Utawa wis donya nguripake regane mudhun ing otak dheweke wiwit release? Kadhangkala kedadeyan.

        Apa ora narik?
        Gadya, lungguh ing pakunjaran Rostov, ngatur kanggo ndarbeni gelar lan mandat, kang, antarane cah Rada, ora ana siji. Anggota PACE, wakil saka Rada, Hiroy Urkaina - lara untu kanggo Poroshenko lan Co.
        Lan kita bakal seneng ngisi, nanging banjur AS lan EU bakal duwe pitakonan - Kepiye carane bisa "ngalahake" ing negara kasebut "demokrasi" sing menang saka wong sing "slamet ing guo getih" saka Rusia, kanggo kang release D. Kerry pribadi petitioned? Lan alesan kaya: - "Hiroi aja mati" ora bakal bisa digunakake ing kene. Rusia uga bakal takon PBB kenapa dheweke njaluk dibebasake supaya bisa mateni dheweke?)))
        Lan ing kene Nadenka, nuduhake kesiapan kanggo mutusake masalah masalah pertukaran tawanan lan dialog karo LDNR, jelas dadi luwih populer tinimbang gabungan Poroshenko lan Tymoshenko. Sampeyan katon cepet banget lan Kitab Suci bakal sumpah marang wong Ukraina.)))
        1. 0
          21 Agustus 2016 23:08
          Ing wayahe, sirahe mikir luwih apik, lan guts, bebarengan karo pamrentahane, wis ndeleng "serangan keluwen" ing guo Rusia kanggo apik.
      5. 0
        18 Agustus 2016 22:50
        iki ora wong tumindak, iki mung account anyar ing latar mburi flag Ukrainia. untwist shift enom saka balabols.
      6. 0
        18 Agustus 2016 22:50
        iki ora wong tumindak, iki mung account anyar ing latar mburi flag Ukrainia. untwist shift enom saka balabols.
    2. +5
      18 Agustus 2016 09:05
      Sapa bocah iki sing arep diajak ngobrol?
    3. +8
      18 Agustus 2016 09:08
      Ora, mesthi aku ngerti kabeh: politik, PR, jaringan-centricity, hibrida, etc., nanging kanggo ketemu karo pidana pardoned piye wae ... Aku ora ngerti.
      1. +3
        18 Agustus 2016 09:56
        Media: patemon antarane Savchenko lan Zakharchenko bisa ditindakake ing September-Oktober ing Donetsk
        Padha malah ora mikir yen padha sijine tangan ing jantung sing Savchenko bakal tumindak kaya mengkono. ngguyu Saben uwong mikir saiki Nadia nunggang jaran karo saber ing sirahe lan menyang perang. Lan dheweke lunga menyang perang ing snickering kakuwasan sing ana. Kene, ngujo apa Svidomo patriot nulis bab dheweke ana:
        Axis minangka pahlawan, dudu Savchenko. Vіn perang kanggo urip lan virvav yoga saka tangan bristly pati. Vіn sepisan maneh nelpon metu kanggo pailan, lan ora siji sing wis ora dina, banjur mogok keluwen anyar.
        Lan iki minangka salah sawijining paribasan budaya sing ditujukan kanggo Savchenko.
        1. 0
          18 Agustus 2016 11:01
          misale jek dheweke ana ing pusat tahanan pra-sidang Rostov watara jam, kanthi paksa, dheweke muter video karo warga sipil sing mati.
    4. +1
      18 Agustus 2016 09:09
      Sialan! Hi! Pancen, aku ora bisa ndeteksi giliran kaya ngono. Savchenko menyang Donetsk karo Zakharchenko kanthi tangan. Aja buvati tsoma, temenan, nanging kabeh siji iku kuwat mbengkongaken. Yak bi ora drive ing її sedulur. Lan aku ora pengin dadi ala.
      1. +1
        18 Agustus 2016 09:46
        Nyuwun pangapunten, nanging, miturut pendapatku, situs iki isih ana ing basa Rusia!!!
        Mangga nulis menyang Basa Rusia, lan ora ing versi warped kang !!
      2. -13
        18 Agustus 2016 10:05
        Lan aku ora nuwun, metu saka kene rogul !!
        1. 0
          18 Agustus 2016 12:00
          Iku provokasi, ya. Aku ngaku. Nanging VO sacara sakabehe nuduhake dhewe minangka situs mikir, lan ora bereaksi ing tingkat refleks lan klise, kaya zombie piye kabare. Sugeng enjang!
          1. 0
            18 Agustus 2016 14:56
            Lan sapa sing ngomong yen politik bener? Lan babagan VO? Aku ora peduli babagan minus kasebut, nanging ora ana Bandera Avenue, lan basa kasebut nggumunake aku, lan dongeng babagan sedulur-sedulur uga ...
          2. 0
            18 Agustus 2016 15:04
            Menapa malih, Aku ora patriot, Aku nguripake sirah, Aku duwe pendidikan cukup, lan aku ora mbukak watara situs Ukrainia kanggo trolling, lan sawise striking administrasi ing Lugansk karo Su 25, sampeyan umume makhluk urip, lan VO ora ono hubungane...kowe dhewe ngerti sopo...
    5. 0
      18 Agustus 2016 09:15
      Ukraina nyiapake presiden anyar ....... bakal ana kudeta maneh.
    6. +3
      18 Agustus 2016 09:19
      Rapat kanggo rapat LDNR ora dibutuhake, lan mung Savchenko sing bakal main ing tangan kanggo entuk poin politik. Amanat kanggo ijol-ijolan tawanan minangka prerogatif Poroshenko lan ora liya.
    7. 0
      18 Agustus 2016 09:25
      Savchenko nganti saiki lan ing salawas-lawase ora ana wong ing Ukraina. Lan dheweke ora bakal dadi politisi sing duwe pengaruh, apa maneh presiden: ora ana cadangan emas Nyuwun . Inggih, apa gunane Zakharchenko ketemu karo dheweke? Inggih, kajaba iku sejatine sifate simbolis. Nanging ora mungkin simbolisme iki bakal dihargai kanthi bener ing sisih ngarep ...
    8. +1
      18 Agustus 2016 09:27
      "Patemon antarane Savchenko lan Zakharchenko bisa ditindakake ing September-Oktober ing Donetsk"

      Lan apa? Kabeh iki (yen bakal), banjur mung "kanggo katon". Banjur juntas bakal ngomong yen Savchenko ora duwe wewenang lan kabeh "ora diitung."
    9. +1
      18 Agustus 2016 09:40
      Kita ngganti firmware lan khusus format flash drive.
      Salah sijine nyebarake palsu ing pengadilan ing sisih tengen lan kiwa, banjur cepet-cepet kaya tank menyang lapangan ranjau.
      Wong pinter ngatur, aku ora percaya yen Gadya dhewe mikir kabeh.
    10. 0
      18 Agustus 2016 10:08
      Perkara sing nggumunake kedadeyan !!! Nanging sing utama yaiku wong-wong ora bakal mati!
    11. 0
      18 Agustus 2016 10:19
      Ing mburi garasi, Nadia padha thums:
    12. +1
      18 Agustus 2016 10:23
      Kutipan saka Andrea
      Wong pinter ngatur

      suwe-suwe kabeh wong ngerti sapa.
      Dheweke ora ngowahi apa-apa. Amarga dheweke dadi patriot Ukrainia, dheweke tetep. Retorika mung internal Ukrainia. Ekspresi "kelelahan perang" kanggo warga kutha lan bisnis.
    13. 0
      18 Agustus 2016 10:30
      Kutipan saka: oleg-gr
      DPR siap nganakake rapat antarane Nadezhda Savchenko lan Alexander Zakharchenko

      Kabeh apik yen DPR siap nganakake rapat antarane Nadezhda Savchenko lan Alexander Zakharchenko, kabeh iki mung sambutan! Poroshenko lan Rada Ukraina bakal ngganggu kabeh cara, dheweke ora bakal ngidini rapat iki ditindakake! Nganti Oktober, akeh "banyu" bakal mili, ora realistis kanggo ngrancang rapat kasebut ing atmosfer sing tegang lan ing wektu sing suwe! Kanthi daya dill iki, sampeyan ora ngerti apa sing bakal dikarepake sesuk, nanging ing kene ana rencana kanggo Oktober!
    14. 0
      18 Agustus 2016 10:43
      Quote: Retvizan
      Kutipan saka Andrea
      Wong pinter ngatur

      suwe-suwe kabeh wong ngerti sapa.
      Dheweke ora ngowahi apa-apa. Amarga dheweke dadi patriot Ukrainia, dheweke tetep. Retorika mung internal Ukrainia. Ekspresi "kelelahan perang" kanggo warga kutha lan bisnis.

      Usaha kanggo nylametake Ukraina sanajan ing wangun iki. Yen ora, nenko bakal ambruk dadi sawetara bagean.
    15. 0
      18 Agustus 2016 10:49
      Lan bali ing Mei, Zakharchenko janji bakal "tamparan" Nadya ... Kabeh mili, kabeh owah-owahan.
      Utawa mungkin Nadya mutusake kanggo numpak ing panggonan-panggonan kamulyan militer ... njagong ing pipa, ing ngendi dheweke menehi wawancara pisanan ing borgol (kanthi cara, tanpa snot) .. banjur karo dolan menyang Rostov. Ana sing kudu dieling-eling .
    16. 0
      18 Agustus 2016 10:58
      Rapat? Aku isin malah mikir opo sing tak pikirke saiki... :)
    17. ala
      0
      18 Agustus 2016 11:10
      Media: patemon antarane Savchenko lan Zakharchenko bisa ditindakake ing September-Oktober ing Donetsk
      ... nanging apa gunane iki .. ya, lan bakal Savchenko iki urip nganti September ...??!
    18. 0
      18 Agustus 2016 11:11
      Ora ana gunane saka rapat-rapat kasebut, mung siji-sijine: sirkus ing Verkhovna Rada lan media rusak bakal ditambahake
    19. +2
      18 Agustus 2016 11:14
      nanging padha ngandhani Uruks padha dielingake - Nadya ora nyukupi, exalted lan mangan saka padharan - lan padha - sampeyan kabeh goroh, bali pahlawan kita kanggo kita - lan saiki pasuryan nguripake maneh.
    20. 0
      18 Agustus 2016 11:38
      Separatis! Saiki media Ukraina bakal njerit!
      Ing kene Savchenko main tipis, mungkin dheweke bakal dadi ala tartamtu lan anti-heroine, utawa pangarep-arep kanggo bali tawanan utawa pungkasan perang.
    21. 0
      18 Agustus 2016 11:49
      Ora, "Nadia kita" ora bakal mati amarga dheweke mati.
    22. 0
      18 Agustus 2016 12:52
      Kutipan: Pavel1
      Nadya ora liya wong wadon, bakal duwe anak, nanging dheweke melu politik, cepet-cepet ngerti ...

      Inggih, ing kene, nuwun sewu, kaya sing dikandhakake, kanggo sapa sing dadi putri. Gada kudu ngurusi identitas diri. Ya, lan kabeh Nenke uga. Banjur, miturut lagu kabangsan, misale jek kabeh wong mung ngenteni, uga, nalika "padha mati, Ukraina", kaya-kaya ngadeg ing amben negarane lan nyanyi - "durung mati ... "
    23. 0
      18 Agustus 2016 12:54
      Ing kasus apa wae, negosiasi wis positif! Mesthi, iki bakal ngunggahake rating politik Nadia lan nyuda popularitas Potroshenko lan Co.
    24. 0
      18 Agustus 2016 13:41
      Aku ora ngerti yen aku bener utawa ora, nanging aku sijine "-". Savchenko iku sapa? Ing mratelakake panemume - pembunuh lan lara mental. (Man) keyboard ora pengin ngetik. Dadi apa gunane pacaran karo dheweke? Kayane Kuchma, sing nandhatangani perjanjian 404 Minsk atas jenenge negara. Lan minangka asil, ora ditindakake dening negara 404.
    25. 0
      19 Agustus 2016 10:13
      Aku ora percaya mripatku nalika ndeleng judhul !!!

      Anehe, iki komentarku ing artikel 30 Mei:

      dep071 EN 30 bisa 2016 09:41 | Kepala DPR: Nadezhda Savchenko ora kudu teka ing Donbass, Kyiv ora butuh dheweke urip.
      [quote = CORNET] Inggih Zakharchenko ... Panjenenganipun ngandika sedhela lan cetha! hi
      Gadya bakal njaga sampeyan (watara jam) ... Kita butuh sampeyan urip ing Kyiv!

      Aku setuju yen iku uga ngandika. Nanging kaya biasane, dheweke bakal teka lan saka peluru penembak jitu "ora dingerteni", pasukan khusus bakal nutup dheweke. Inggih, bali menyang negara luwih kabeh miturut skenario: "kepriye elek ing ato!" lsp.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"