Pistol kanggo penembake ala. Part 1. Smith & Wesson M&P

88
Punika dikenal sing, senadyan kesederhanaan, kanggo nindakake geni ngarahke saka short-barreled gaman luwih angel tinimbang saka bedhil utawa karabin. Warta senjata gunsamerica.com wis nyusun rating dhewe kanggo 5 pistol sing paling gampang lan gampang ditangani. Lima ndhuwur kalebu: Smith & Wesson M & P, Sig Sauer P320, Smith & Wesson M66 Combat Magnum, Springfield Armory XD-S lan Ruger SP101 Federal .327 Magnum. Model ditampilake kanthi urutan, saka posisi pisanan nganti kaping lima. Kita bakal nliti saben wong kanthi rinci, diwiwiti karo model Smith & Wesson M&P.

Miturut wartawan portal gunsamerica.com, 99% wong sing tuku senjata kanggo pertahanan diri ora latihan, tegese dheweke minangka penembak sing biasa-biasa wae. Wis saka jarak 10 meter, ora saben pemilik pistol bakal bisa nggayuh target pertumbuhan. Ana sawetara alasan kanggo iki bebarengan: kasekengan kanggo ngarahake, karya sing ora cocog karo pemicu, ngarahake miskin, uga wedi mundur, amarga kang penembake njupuk bedhil adoh saka titik ngarahke malah sadurunge dijupuk. Njupuk menyang akun iki 3 faktor, ahli milih 5 pistol populer ing Amerika Serikat, njupuk saka kang ora mbutuhake skills khusus saka penembake.

Smith & Wesson M&P9 (kaliber 9mm)

Pistol iki apik kanggo pamula ing shooting. Nduweni gagang ergonomis sing nyaman dicekel. Ing ngarsane keturunan alus nyumbang kanggo kasunyatan sing penembake ora bakal bisa kantun amarga mundur total saka tong minyak menyang sisih ing wayahe pemicu dipencet. Desain pigura pistol ngijini sampeyan kanggo soften recoil nalika murub, Kajaba iku, pistol didol ing pasar US karo unsur diijolke ing mburi nangani. Rega eceran kanggo model iki ing AS kira-kira 400-500 dolar.

Self-loading pistol "Military lan Polisi" (disingkat M&P) digawe dening gunsmiths saka perusahaan Amérika Smith & Wesson bali ing 2005. Nalika sampeyan bisa guess saka jeneng, pistol utamané dimaksudaké kanggo polisi lan militèr, nanging uga ing dikarepake ing pasar senjata api sipil. Model iki nyilih jeneng saka revolver kaliber .38 Smith & Wesson sing misuwur "Militer lan Polisi" (Model S&W 10), sing digawe ing taun 1889. Pistol Amérika iki minangka pangembangan luwih saka solusi desain sing digunakake dening perusahaan senjata Smith & Wesson ing pistol Sigma lan SW99.



Pistol M&P wis akeh popularitas ing pasar senjata sipil, lan uga cukup aktif disedhiyakake dening Smith & Wesson kanggo macem-macem lembaga penegak hukum. Ing pungkasan taun 2005, pistol M&P mlebu layanan karo sawetara departemen polisi AS, lan ing 2008, 7,5 ewu pistol model iki dikirim menyang angkatan bersenjata AS ing Irak kanggo distribusi sakteruse antarane tentara lan polisi Irak. Kajaba iku, pistol M&P uga diwenehake menyang Afghanistan kanggo nglengkapi polisi lokal, penjaga perbatasan lan tentara nasional. Ing taun 2009, US DEA (Administrasi Penegakan Narkoba) nyetujoni panggunaan pistol M&P dening karyawan minangka sidearms. Ing 2011, 20 pistol M&P liyane mlebu layanan karo polisi Belgia.

Kita bisa ngomong sing gun iki sukses lan sukses. Iku sadean apik ing pasar internasional. Saiki, model iki digunakake minangka senjata polisi ing luwih saka 12 negara ing saindhenging donya, kalebu Amerika Serikat, Kanada, Belgia, Austria, Irak, India, Pakistan, etc. Servicemen Amérika sing njabat ing Irak lan Afghanistan ngomong bab urip layanan gedhe saka pistol, uga linuwih dhuwur nalika digunakake ing kahanan atos karakteristik negara loro iki.

Otomatis saka pistol Smith & Wesson M&P dibangun ing recoil short-stroke. Lubang tong minyak dikunci dening sungsang sing ngedhunake ing mburi jendela sing dirancang kanggo ngetokake kartrid sing dienggo. A protrusion persegi dowo, kang dumunung ing ndhuwur kamar, lumebu ing jendhela kanggo ejection saka cartridges ngginakaken, melu tong minyak karo bolt pistol. Nalika ditembak, breech breech mudhun amarga interaksi bevel karo protrusion ing pigura pistol.

Pigura saka Smith & Wesson M&P pistol digawe saka impact-tahan lan entheng adhedhasar fiberglass polymer thermoplastic, nalika wis dikiataken karo sasis stainless steel. Sambungan pigura pistol karo casing-bolt digawa metu ing papat titik kontak. Fitur pistol iki, ditambah karo anané celah ing antarane tutup rana lan pigura, nyumbang kanggo ngresiki sebagean senjata nalika digunakake ing kahanan lingkungan sing ala. Ing wayahe gerakan saka casing-rana, partikel cilik manca lan rereget nggoleki ora nglumpukake ing chassis pigura, nanging kasil dibusak njaba. Ing wektu sing padha, pigura saka pistol M&P dilengkapi mount kanggo macem-macem aksesoris shooting. Casing-bolt lan tong minyak digawe saka stainless steel, lan sawise hardening, padha uga liwat proses nutupi karo melanite. Thanks kanggo iki, sampeyan bisa nyedhiyani lapisan matte seragam ing lumahing tong minyak lan bolt saka gegaman, kang nglindhungi logam saka pengaruh njaba saka macem-macem faktor salabetipun lan nyegah katon saka glare.



Mekanisme pemicu (USM) pistol Smith & Wesson M&P minangka striker, mung aksi dobel, kanthi drummer sing terus-terusan. Pancing pemicu pistol ditondoi kanthi lancar, kekuwatan sing ditrapake cilik lan kasusun saka rong bagean sing diartikulasikan. Yen ana misfire, USM ora bakal ngidini penembake kanggo narik pemicu maneh, nanging bakal perlu kanggo manual ngirim kartrij sabanjuré saka majalah, extracting cartridge sing misfired.

Pistol Smith & Wesson M&P dilengkapi telung kunci safety otomatis: pemicu, pin tembak lan majalah. Kajaba iku, ana varian saka pistol, kang padha tambahan dilengkapi tuas safety pindho sisi. Ing loro-lorone pistol ing pigura ana geser mandeg levers. Panuntun singkat saka rana pistol nyumbang kanggo metu saka rereget sing ora sengaja lumebu ing mekanisme, Ngartekno nambah linuwih saka sawijining operasi, nanging ing wektu sing padha negatif mengaruhi akurasi shooting. Spring bali pistol diselehake ing ril ing ngisor tong minyak.

Pistol M&P minangka tampilan ngarep dovetail sing bisa diatur kanthi spidol putih, uga tampilan mburi profil rendah sing bisa diatur kanthi rong spidol putih. Penyesuaian tampilan mburi mung bisa ditindakake ing bidang horisontal. Kanggo nyetel panah mburi mburi, loosen sekrup mbenakake ing sisih ndhuwur, banjur pindhah ngarsane mburi menyang posisi sing dikarepake lan aman maneh karo meneng mbenakake.

Pistol Smith & Wesson kasedhiya ing limang kartrid sing beda, kita ndeleng model M&P9. Iki minangka pistol 9mm, sing dirancang kanggo kartrid 9x19mm sing umum banget ing donya. Pistol iki bisa dilengkapi karo majalah pindho baris, dirancang kanggo 10 lan 17 babak, mungguh. Majalah pistol dilengkapi jendela kontrol sing ngidini penembak bisa nemtokake jumlah babak kanthi visual.



Nalika nggawe pistol, para desainer menehi perhatian marang ergonomis saka gagang, amarga perlu kanggo ngembangake wangun sing cocog sing bakal cocog karo wong sing beda-beda kanthi ukuran tangan sing beda-beda, nanging ora kalah lan unggul kanthi gampang digunakake lan ditahan. nangani kanggo pistol saka manufaktur donya kondhang kayata Beretta, Glock, Heckler und Koch, Sig Sauer, Steyr lan Walther. Solusi masalah sing diadhepi para perancang difasilitasi ora mung kanthi bentuk genggeman pistol dhewe, nanging uga dilengkapi karo unsur mburi sing bisa diganti, sing ngidini penembake bisa adaptasi pistol menyang lengen. Bagian mburi gagang sing bisa diganti uga nutupi permukaan sisih. Pistol M&P9 dilengkapi 3 bagean saka macem-macem ukuran. Piring bokong dawa saka genggeman pistol pas karo sing paling gedhe.

Konsep modular saka pistol, kang digunakake saiki ing meh kabeh conto saka senjata short-barreled modern, ndadekake iku bisa kanggo relatif gampang lan cepet optimal adaptasi genggeman pistol kanggo ditahan paling nyaman dening penembake saka macem-macem jinis awak. Pengawal pemicu pistol cukup amba kanggo ngidini penembake bisa murub senjata nalika nganggo sarung tangan. Ing ngarep pigura ana slot kanggo masang designator laser utawa senter taktis. Pengawal pemicu pistol ora duwe lug ngarep, kaya pistol modern. Iki kaputusan saka perancang iki didikte dening lack of efektifitas kanggo ngurangi tos saka gegaman nalika diperlokaké dening nempatake driji indeks saka tangan ndhukung ing lumahing ngarep pistol pemicu njaga.

Miturut pemilik pistol Smith & Wesson M&P, senjata iki nyenengake lan nyaman kanggo dicekel. Amarga kebangkrutan sing jero lan kurang ing tangan, mundur saka pistol ora gedhe lan tos senjata nalika ditembak minimal. Stabilitas genggeman lan kenyamanan nyekel bisa dibandhingake karo model senjata api olahraga. Recoil kurang saka pistol ora ngganggu penembake nalika njupuk long-term. Umumé, akurasi tembakan saka pistol cukup dhuwur lan cocog karo tingkat pistol modern kanthi desain pemicu sing padha.

Karakteristik kinerja Smith & Wesson M&P:
Kaliber - 9 mm
Dawane - 190 mm.
Dawane tong minyak - 108 mm.
Dhuwur pistol punika 143 mm.
Jembar - 30,5 mm.
Massa pistol tanpa kartrid yaiku 687 g.
Kapasitas majalah - 17 babak.

Sumber informasi:
http://www.dogswar.ru/strelkovoe-oryjie/pistolety-revolvery/7666-pistolet-smith-a-wes.html
http://www.armoury-online.ru/articles/pistols/usa/sw-mp9
http://weapon-planet.ru/pistolety/usa/item/48-smith-wesson-military-and-police-mp
http://warspot.ru/4127-luchshie-pistolety-dlya-plohih-strelkov
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

88 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 17
    Agustus 19 2016
    Ya, kenapa nerbitake artikel kasebut ... supaya mung "dilat lambe" apa sing bisa dituku para penyayang senjata cilik ing AS? Kanthi undang-undang bodho lan langkah-langkah "draconian" kanggo "kontrol senjata" mung bisa maca artikel kasebut ....
    1. +8
      Agustus 19 2016
      Kutipan saka Monster_Fat
      Ya, kenapa nerbitake artikel kasebut ... supaya mung "dilat lambe" apa sing bisa dituku para penyayang senjata cilik ing AS?

      Sayange, ya, ing babagan kebebasan ndarbeni senjata cilik, Amerika Serikat wis maju banget - utawa luwih, tetep ana ing posisi "hukum lawas sing apik".

      Trump mung bubar nyebul bab sing menarik - kaya wong-wong sing pengin njaga kebebasan sirkulasi senjata - kudu mikir babagan carane nyegah Clintonich saka pemilihan. Mawar melolong kuwi. duka
    2. +1
      Agustus 19 2016
      Kutipan saka Monster_Fat
      Ya, kenapa nerbitake artikel kasebut ... supaya mung "dilat lambe" apa sing bisa dituku para penyayang senjata cilik ing AS? Kanthi undang-undang bodho lan langkah-langkah "draconian" kanggo "kontrol senjata" mung bisa maca artikel kasebut ....

      Sapa sing pengin duwe tong minyak cendhak ing Federasi Rusia, dheweke duwe (Aku ora ateges pistol "sing mesthine dhewe" disimpen ing jarak tembak).
      Lan sapa sing butuh, mung yen ngidini - ngenteni luwih ...
      Ora ing pamaréntahan iki.
    3. +3
      Agustus 19 2016
      Tuku drabagan, sampeyan bisa bebas tuku, contone, vpo 205, wis saka pabrik kabeh ing slats lan karo bokong luwes, lan ana versi olahraga ana ing lonceng umum lan whistles.
      1. +2
        Agustus 19 2016
        Nanging sampeyan ora bisa nggawa karo sampeyan. Lan ing alas, bruwang ora njaluk nelpon Mabila.
        1. 0
          Agustus 20 2016
          Apa ing kasus karo majalah mbukak, nalika majalah bisa dimuat, iku mung ngandika bab gegaman sing kudu unloaded.
          1. 0
            Agustus 23 2016
            Iki dudu "nggawa", nanging "transportasi". Nganggo tegese siap kanggo njupuk.
          2. +1
            Agustus 25 2016
            Aku bakal ndandani. Bener, sampeyan bisa nindakake karo majalah sing dilengkapi lan dipasang ing gaman. Ora saben wong ngerti babagan iki amarga definisi "biaya" ora langsung ditulis ing hukum, nanging saben taun njawab panjaluk resmi Kementerian Dalam Negeri ngrujuk marang GOST 28653-90 (paragraf 587). Tabel 1) sing loading punika introduksi saka cartridge menyang kamar lan dadi legal.

            Nanging amarga literasi polisi biasa sing sithik banget lan pentinge diri "Aku polisi, aku ngerti kabeh luwih apik lan sampeyan kudu nuruti aku," iki kebak graters karo polisi yen ditemokake.
    4. +2
      Agustus 19 2016
      ya wis. Maca lan dilat.
      1. +5
        Agustus 19 2016
        Uga, nalika isih enom, aku ngira yen pestle kasebut keren.

        Lan wis diwasa, Aku mutusaké sing bedhil luwih masalah saka kosok balene. Dadi aku nyimpen sawetara replika ing omah. Diputer cukup lan wised munggah.
        1. +3
          Agustus 22 2016
          Sijine piso menyang atimu? Lan siji lan wong akeh ing ngarep, ing sisih lan mburi? Nanging aku "bejo", nanging "digawa" meh tanpa mundhut. Aku kanggo "gratis" disualekno lan mbeta senjata karo kontrol ketat lan pancet saka negara, nanging tanpa hukum ing sisih kriminal, kaya sampeyan lan kita.
          1. +1
            Agustus 23 2016
            Ora mung akuisisi lan nyandhang, nanging uga owah-owahan ing sistem peradilan sing ana hubungane karo wong-wong sing mbela urip lan urip wong sing dikasihi.
        2. 0
          Januari 25 2017
          Ora masalah, nanging safety.
          Wong sing duwe gaman ing "menehi telpon" ora diganggu.
          Lan wong karo bedhil ing sisih ora teka munggah karo "ayo aku njupuk kulo karo bojomu." Jinis disiplin. Senjata disiplin sing nganggo.
          Aku ora ngelingi, mbokmenawa bab 15 taun, carane kita diijini kanggo meh kabeh wong sing ora saka rumah sakit jiwa, lan ora saka kriminal. Garis padha alam bébas, padha ditanggepi setengah yuta ijin kanggo tong minyak cendhak, utawa kaya. Kanthi populasi 7 yuta, setengah kang ora bisa njaluk ing asas, lan setengah kapindho ora kasengsem. Banjur fashion liwati, ing dalan arang ana wong sing duwe batang. Ana prakteke ora Kadurjanan karo nggunakake legal, karo nggunakake ilegal marang pemilik saka legal - banget.
          Disiplin, ibu dhawuhe. Lan oke, kabeh jinis wong militèr, nanging mantan, kang kabeh urip wis ngginakaken ing tangan. Ora, kabeh wis mapan dhewe, aku uga ora kudu nyetel otak sapa wae. Kanggo mulang bayi - kanggo Gusti Allah, nanging banjur ing sawetara shooting, nanging supaya disgrace ing kelainan - nyatane, ora ana.
          Lan, ya, ing alam, wong Bulgaria luwih angel tinimbang pinggiran Moskow.
    5. 0
      Agustus 19 2016
      Artikel kasebut bisa uga apik, sanajan ora rinci, nanging sing apik ing kene yaiku kita wis ngerti ing ngendi bisnis Kulon menehi panggonan. Pistol plastik g ... cetha, yen mung amarga ora plastik siji bisa tahan efek abrasive saka rereget biasa. Kapindho, fluktuasi suhu logam penguat ing plastik, kalebu beban kejut, ngeculake struktur kanthi microcracks, sing nyebabake pecah pigura. Ora ana sing mbatalake logam ing senjata, mesthine, kajaba bokong, lengen, bantalan ing gagang. Pabrik Ceko sing dihormati ChZ ngasilake badai salju kanggo barang-barang konsumen, nanging nduweni senjata serius mung saka baja berkualitas tinggi. Kita uga langganan plastik, nanging iki kanggo fashion, uga panggantos saka kaliber saka 7.62 kanggo 5.45.
      1. 0
        Agustus 19 2016
        alex garbuz

        Oh ya, Gusti Allah nunggil karo kowé. Pistol iki sing endi?

        Nyatane. Ana rana logam lan tong minyak, uga panuntun dibangun ing plastik.

        Senjata kuwi regane 300-600 dolar. Apa eksotis siji lan setengah. Upah saben minggu buruh. Ora ana sing peduli babagan linuwih.
      2. 0
        Januari 25 2017
        ChZ - apik, kang wesi. Utamane sing gedhe menehi klompok sing apik saka batang sing dawa. Iku ala yen padha abot, nanging apik yen sampeyan bisa tansah nolak bojomu - mburi ngisor lara. Lan njagong karo tanggane, dheweke uga duwe punggung ngisor ...:)
        Plastik minangka kesempatan sing kapisah nalika kita ora duwe. Aku weruh dheweke grimasing, saka kasunyatan sing padha lali ing dashboard mobil ing srengenge. Aku ora ngelingi, mbokmenawa glock rilis awal. Aku weruh mbengkongaken, ing kanthong jaket dening geni. CZ padha saka gun panas construction.
        Cahya, grippy, nanging ora seneng.
        PM punika pistol paling angel aku wis tau urusan karo, nanging yen sampeyan ngerti carane nggunakake, sampeyan bisa nindakake kabeh. Ya, lan sawetara pribumi.
        Sayange aku ora duwe saiki. Aku bakal chime ing piye wae.
  2. + 12
    Agustus 19 2016
    Penembake biasa-biasa wae, yaiku, "teko", wah, aku iki. Aku nembak pistol mung kaping pindho ing jarak tembak, yaiku Makarov lan Beretta, kanggo aku, Shooting saka Beretta dadi luwih gampang lan luwih ngarahake, kabeh peluru nyedhaki tengah, saka Makarov telu pisanan ora mlebu. susu, nanging menyang dingerteni, banjur aku wis digunakake kanggo iku . Plus, sesanti ora apik banget, taun. Kita kudu nyoba njupuk saka dolanan iki, yen jarak tembak kasedhiya, Magnum mesthi duwe modifikasi sing beda
    1. PKK
      +5
      Agustus 19 2016
      Beretta ora duwe break pemicu nalika ditembak. Tembakan luwih alus. Lan Makarov narik nalika mudhun. Disaranake kanggo njupuk kanthi efektif kanthi cara sing beda saka pistol kasebut.
      1. +1
        Agustus 19 2016
        PKK

        Apa asil sing pengin dipikolehi nalika njupuk pistol ing kasus pertahanan diri?

        Yen wong wadon ora njaluk saka PM menyang tokoh saka 10 m, salah siji tokoh bakal mlayu utawa nyedhaki. Banjur apa gunane ngomong babagan asil shooting? Sing 5-6 tembakan ora cukup kanggo entuk asil?

        Lho, kok duwe pistol "serangan" ing omah? Utamané kanggo nindakake karo sampeyan ing dalan. Kanggo ngulandara duwe sampeyan?
        1. 0
          Agustus 22 2016
          Sampeyan kudu ngerti carane njupuk!!! 5-6 poto WHERE TO, minangka aturan, mungkasi ing bundhas, utawa malah pati sing ora melu!
      2. 0
        Januari 25 2017
        Sembarang Beret kaping pindho minangka abot minangka Makarov, lan maneh. Iku kaya nembak Mosin lan mbuwang granat.
        Saka pistol tentara abot, malah cah wadon karo tangan transparent bakal njaluk nang endi wae. Lan saka Makarov cilik, sampeyan isih kudu bisa. Dheweke kedutan nalika dipecat, ngrusak sikat, lan peluru menyang langit. Lan ora ninggalake ...
        Yen ana kesempatan, aku mesthi bakal tuku maneh.
    2. +2
      Agustus 19 2016
      igor67

      Tuku dhewe salinan Aerosoft, njupuk minangka akeh sing pengin. Sampeyan bisa nyandhang minggu kapindho ing sabuk. Yen sampeyan kesel, matur nuwun.
      1. 0
        Agustus 19 2016
        Kutipan saka gladcu2
        igor67

        Tuku dhewe salinan Aerosoft, njupuk minangka akeh sing pengin. Sampeyan bisa nyandhang minggu kapindho ing sabuk. Yen sampeyan kesel, matur nuwun.

        Dilarang dening hukum ing negara kita, padha ora ngedol, sampeyan bisa tuku saka Arab, nanging kaya nyata kanggo fly ing, iku luwih apik kanggo njupuk ing mlayu saka nyata.
        1. +4
          Agustus 19 2016
          Makarov mesthi wong sing apik, nanging bedhil sing digawe arang tekan pager saka 25 meter. Bantahan kaya "sinau njupuk dhisik" ora ditampa. Dheweke apik ing pirang-pirang kategori, kajaba siji - marksmanship. Mula, wis suwe anggone golek pengganti.
          1. +2
            Agustus 19 2016
            Lan rong puluh lima meter ing mburi tembok, supaya mung sirah sing metu, siji dijupuk, rong detik kanggo ngarahake, PM, ngadeg?
            1. 0
              Agustus 19 2016
              Ora tau mikir babagan pitakonan kaya ngono. Apa maksudmu eksekusi? Kita duwe hukuman mati miturut moratorium. Yen ora, carane sampeyan bisa metu saka cabura ing 2 detik, mbusak sekring, ngirim kartrij, ngarahake lan njupuk?
              1. +3
                Agustus 19 2016
                dr lintang

                Apa gunane ditarik metu ing 2 detik?

                Yen sampeyan wis skidded menyang sawetara jinis bolongan, apa sampeyan ora bisa nyiyapake kabeh sing perlu ing advance?

                Lan kok malah menyang kono?
                1. +1
                  Agustus 20 2016
                  . Lan kok malah menyang kono?

                  Dhuh Allah kawula, Dhuh Allah kawula, ingkang wicaksana!
                2. 0
                  Januari 25 2017
                  :)))
                  Ngandika wis 2 detik kanggo nyekel sampeyan ing orane katrangan. Ing PM. Sampeyan ora bakal ninggalake.
                  Aku pracaya. Nalika dheweke ngladeni, iku sing dikarepake. Padha ora utamané nandheske, ing tentara PM iku ora gegaman utama, nanging ing asas.
                  Nanging wiwit padha nyopir, banjur ing urip sipil aku mangan lan ngombe kathah ing wani, richly. kanggo skills kuwi.
        2. 0
          Agustus 19 2016
          igor67

          Ora dimangerteni.

          Sampeyan duwe lantai Israel, pistol sing dipakai ing sabuk tanpa ndhelikake. Apa sing wis dilarang?

          Maju neng endi..
          1. 0
            Agustus 20 2016
            Ya, ora setengah saka negara, ana sawetara, kita ora duwe adol senjata gratis, bagean winates duwe hak kanggo tuku pistol, lan replika apa wae dilarang.
            1. 0
              Januari 25 2017
              Sing replika sing dilarang bisa dingerteni. Lan kenapa sampeyan duwe senjata normal sing dilarang kanggo wong kulit putih? Sadurunge, ora ana ...
  3. +5
    Agustus 19 2016
    Kutipan saka Monster_Fat
    Ya, kenapa nerbitake artikel kasebut ... supaya mung "dilat lambe" apa sing bisa dituku para penyayang senjata cilik ing AS? Kanthi undang-undang bodho lan langkah-langkah "draconian" kanggo "kontrol senjata" mung bisa maca artikel kasebut ....

    Umume wong kita iku wong sing agresif, amarga akeh sing ora mapan ing urip, ora mlebu aliran karo tekane kapitalisme, dadi ora bisa duwe gaman. karo liyane bakal bersenjata lan sampeyan mung ora bisa buyar karo baton, Mulane, sampeyan ora bisa adol senjata karo kita, sanajan aku bakal tuku dhewe. nglirik
    1. +8
      Agustus 19 2016
      Wong kita biasane wong sing agresif
      Ing Negara Baltik, wong bebas didol senjata (ing Estonia, malah kanggo wong manca karo ijin panggonan) lan boten. Kepemilikan senjata gratis ora nyebabake bilai.
      1. +4
        Agustus 19 2016
        Apa wilayah Baltik ing Kaukasus Lor?)
        1. hon
          +4
          Agustus 19 2016
          Kutipan saka: dumpy15
          Apa wilayah Baltik ing Kaukasus Lor?)

          lan ing Kaukasus ana akèh gaman ing tangan, preduli saka sembarang hukum, lan kabeh limo iku nganti peluncur granat.
        2. 0
          Agustus 19 2016
          Apa wilayah Baltik ing Kaukasus Lor?)
          Lan ing kana, senjata uga didol lan diduweni kanthi bebas wassat ... Mesthi, mung wong sing ora peduli karo hukum, lan yen sampeyan ora peduli, polisi bakal nylametake sampeyan.
      2. Komentar wis dibusak.
    2. +5
      Agustus 19 2016
      Kutipan saka Yak28
      lan iku ora supaya gampang kanggo buyar karo batons.
      Babagan! Iku ora worth kuwatir bab ing kabeh. Miles ... nuwun sewu, polisi sing kita duwe, babagan kekuatan angka, luwih gedhe tinimbang tentara. Lan apa peralatan! Ing kene sampeyan miwiti mikir - sapa sing dadi mungsuh utama para pemimpin kita. Lan sampeyan ngomong bab sawetara jinis gegaman.
      1. +4
        Agustus 19 2016
        Tambah iki, uga "penjaga nasional" ... nglirik
    3. -1
      Agustus 19 2016
      Kutipan saka Yak28
      Kutipan saka Monster_Fat
      Ya, kenapa nerbitake artikel kasebut ... supaya mung "dilat lambe" apa sing bisa dituku para penyayang senjata cilik ing AS? Kanthi undang-undang bodho lan langkah-langkah "draconian" kanggo "kontrol senjata" mung bisa maca artikel kasebut ....

      Umume wong kita iku wong sing agresif, amarga akeh sing ora mapan ing urip, ora mlebu aliran karo tekane kapitalisme, dadi ora bisa duwe gaman. karo liyane bakal bersenjata lan sampeyan mung ora bisa buyar karo baton, Mulane, sampeyan ora bisa adol senjata karo kita, sanajan aku bakal tuku dhewe. nglirik

      Luwih mbebayani yaiku wong akeh sing bersenjata karo karabin bedhil lan dudu pistol.
      Lan kita duwe atusan ewu karabin bedhil sing diidini ing negara kita.
      Mulane, wong akeh sing nganggo pistol iki dudu argumentasi nglawan legalisasi COP.
    4. 0
      Agustus 19 2016
      Aku bakal kaget sampeyan, nanging ing Rusia, sapa wae sing ora kadhaptar karo narcologist lan psikiater lan ora duwe masalah karo hukum bisa tuku gegaman Gamelan-bore, shotgun, kanggo sijine iku mung.
      1. +1
        Agustus 19 2016
        Kutipan saka: cth;fyn
        Aku bakal kaget sampeyan, nanging ing Rusia, sapa wae sing ora kadhaptar karo narcologist lan psikiater lan ora duwe masalah karo hukum bisa tuku gegaman Gamelan-bore, shotgun, kanggo sijine iku mung.

        Kita ora kaget, kita ngomong babagan laras cendhak sing nganggo bedhil kanthi hak kanggo nyandhang.
    5. 0
      Agustus 19 2016
      Apa mokal ing desa tanpa senapan mesin? Nyuwun
    6. 0
      Agustus 19 2016
      Ing pirang-pirang negara sing ngidini kepemilikan lan nggawa senjata, dilarang nggawa menyang rapat umum.))
    7. 0
      Agustus 19 2016
      Yak28

      Iku ndadekake pangertèn kanggo tuku saperangan iku sing njupuk mung kanggo duwe ing ngarep. Lan njupuk metu saka omah mung yen sampeyan njupuk ing sawetara shooting utawa nang endi wae ing alam aman.

      Napa sampeyan butuh omah? Kapitalisme...

      Bisa uga ana sing bakal nyoba nggugat omah sampeyan kanthi ora adil, banjur bakal dibutuhake minangka senjata pungkasan.

      Aku ora weruh makna liyane.
    8. +1
      Agustus 25 2016
      Dadi mantra Russophobic khas teka ing wektu. "Wong Rusia agresif, durung mlebu aliran, ora bisa didol." Sampeyan mung kudu nambahake yen kita kabeh thump saka esuk nganti wengi lan meh langsung menek saben liyane kanggo matèni.

      Dadi kaya mangkene: Amerika pancen apik, bisa nindakake perkara sing bener. Wong Israel iku apik, bisa uga bener. Balts apik, padha bisa nindakake perkara sing bener. Nanging Rusia ala lan ora siap. Nanging kanthi "alesan aneh" sampeyan nulis babagan iki ora saka AS utawa Israel sing dikasihi, nanging saka Rusia, sing wong-wong sing sampeyan anggep kewan agresif sing ora bisa dipercaya karo batang.
    9. 0
      Januari 25 2017
      Salah.
      Wong sing bersenjata ora nggunakake senjata ing saben dinane.
      Apa sampeyan pengin conto?
      Saben pawon Rusia duwe piso. Senjata gegeran sing efektif. Karo wong-wong mau wis siyap, Rusia banjur nyerang, lan njupuk ibukutha wong liya.
      Nanging Rusia padha matèni saben liyane ing dalan, karo mobil.
  4. +2
    Agustus 19 2016
    saka 5 paling prasaja lan gampang kanggo nangani pistol
    Aku uga bakal nambah TT ana. Ing kono kesederhanaan suci! Ora ana potongan, ora ana tundha, ora ana sekring. Yen sampeyan pengin nembak, nanging yen sampeyan pengin paku, palu kaya palu. Bener, kanggo penak Nyuwun ya, banjur ya.
    1. +4
      Agustus 19 2016
      Kutipan: Otto Meer
      saka 5 paling prasaja lan gampang kanggo nangani pistol
      Aku uga bakal nambah TT ana. Ing kono kesederhanaan suci! Ora ana potongan, ora ana tundha, ora ana sekring. Yen sampeyan pengin nembak, nanging yen sampeyan pengin paku, palu kaya palu. Bener, kanggo penak Nyuwun ya, banjur ya.

      Umumé, TT wis akeh wektu tundha nalika diperlokaké, iki adoh saka pistol dipercaya, utamané sing diprodhuksi nalika Perang Donya II - kualitas wis ilang kanggo jumlah unit diprodhuksi.
      1. 0
        Agustus 19 2016
        Kutipan saka Skubudu
        Umumé, TT wis akeh telat
        Lan kepiye hubungane karo komentarku?
      2. +4
        Agustus 19 2016
        omong kosong. TT minangka pistol sing bisa dipercaya. Malah conto teroksidasi sing diprodhuksi nalika Perang Dunia II cukup dipercaya. Iku kabeh gumantung ing kualitas amunisi. Ing kartrid "seger", TT bisa digunakake kanthi lancar. Iki prakara liyane sing ora bisa nemokake cartridges "seger" saka produksi kita - mung saka kaping Perang Donya II lan 50s lan uga saka modern - "Mauser" lan "Norinko" (PRC), nanging padha nindakake. ora cukup pas (lan Cina umume kualitas njijiki). Kajaba iku, Cina, Yugoslavia (kanggo 9 babak), Hungaria (model "48"), Polandia, Korea lan malah ... versi Mesir asring mistaken kanggo TT "nyata", kang akeh Samsaya Awon ing kualitas, utamané Cina lan. wong Mesir. Mula mitos "tundha".
        1. 0
          Agustus 20 2016
          Carane ora golek? padha didol bebas.
    2. 0
      Januari 25 2017
      Apa sampeyan kerep palu kuku nganggo bor Cina?
      Yen ora ana ing subyek - bedhil plastik saka bahan sing padha karo latihan Cina.
      Materi poliethelin kapadhetan dhuwur ora ala, nanging pengeboran sing bisa digunakake, lan benang sing mung urip sampeyan - bisa uga entitas sing beda?
      Pilih apa sing diomongake marang ibumu. Utawa sampeyan dhewe kudu ngandhani bocah-bocah yatim piatu yen sampeyan dadi pangembang.
  5. +2
    Agustus 19 2016
    Ora ana pistol sing ora nyenengake - ana penembake sing ora ngerti carane njupuk !!!
    1. +4
      Agustus 19 2016
      Kutipan saka Clutch
      Ora ana pistol sing ora nyenengake - ana penembake sing ora ngerti carane njupuk !!!

      Apa sampeyan wis maca artikel kasebut? Bab sing ora ngerti carane njupuk, dadi aku ora ngerti carane, mung ana kesempatan kanggo njupuk saka macem-macem model ing shooting range, supaya kanggo wong kaya aku, ergonomics isih penting, bobot iku. komponen penting
      1. 0
        Agustus 19 2016
        kanggo penembake sing ora ngerti carane njupuk, ing bab utama iku kanggo ndeleng ngendi laras pointing, i.e. iluminasi target visual
        1. 0
          Agustus 19 2016
          Oh, kanthi cara, M&P duwe pandhuan ing sangisore pasuryan, sing uga dadi tambahan kanggo penembake sing ora apik.
  6. +2
    Agustus 19 2016
    Ing 2011, 20 pistol M&P liyane mlebu layanan karo polisi Belgia.

    Iki aku ngomong babagan ngganti Makarov. Malah negara sing dihormati ing jagad senjata kaya Belgia tuku tong minyak sing dudu desaine dhewe. Aku elinga yen kita nate tuku lisensi kanggo produksi Nagan, saka Belgia, kanthi cara. lan kanthi tenang ngasilake pirang-pirang dekade! aja kuwatir lan tuku lisensi kanggo tong minyak normal!
    1. hon
      0
      Agustus 19 2016
      Kutipan saka zennon
      Iki aku ngomong babagan ngganti Makarov. Malah negara sing dihormati ing jagad senjata kaya Belgia tuku tong minyak sing dudu desaine dhewe. Aku elinga yen kita nate tuku lisensi kanggo produksi Nagan, saka Belgia, kanthi cara. lan kanthi tenang ngasilake pirang-pirang dekade! aja kuwatir lan tuku lisensi kanggo tong minyak normal!

      kita gawé glocks ing lisensi
      1. 0
        Agustus 19 2016
        Kutipan saka Hon
        kita gawé glocks ing lisensi

        Lan apa, apa padha nglengkapi maneh pasukan keamanan kita karo dheweke?
        1. hon
          +1
          Agustus 19 2016
          Kanggo apa? Makarov cukup kanggo polisi minangka pejabat personel, kanggo tugas liyane, mesin otomatis lan piranti lunak
      2. 0
        Agustus 25 2016
        Sa adoh aku ngerti, padha ora diprodhuksi, nanging nglumpuk saka kit diimpor, lan ing kelompok cilik banget kanggo rearming paling polisi padha. ORSIS, contone, nindakake iki. Aku durung krungu manawa paling ora siji produksi bakal entuk lisensi lan wiwit ngasilake Glock ing Rusia.
    2. 0
      Agustus 19 2016
      Tuku lisensi ora dadi gampang. Yagene perusahaan bakal ngedol lisensi kanggo wong liya nalika bisa nggawe senjata kanggo entuk bathi gedhe? Asring luwih gampang lan luwih murah kanggo ngembangake lan miwiti produksi pistol dhewe tinimbang tuku lisensi utawa pesenan saka luar negeri. Glock kurang luwih setya marang dodolan lisensi, mula pistole dirakit ing saindenging jagad (kalebu kita).
      1. +1
        Agustus 19 2016
        Kutipan saka 47th
        Asring luwih gampang lan luwih murah kanggo ngembangake lan miwiti produksi pistol dhewe tinimbang tuku lisensi utawa pesenan saka luar negeri.

        Bener? Dheweke wis nyoba 20 taun, nanging isih ana. Lan Staf Umum, lan Yaryginsky, lan Serdyukovsky ora mangsuli babagan linuwih. Spesialis ujar manawa kabeh iki ora wingi, nanging postur wingi .. .
        1. 0
          Agustus 19 2016
          Amarga ora ana sing kasengsem kanggo ngganggu pistol anyar lan nyetel linuwih. Yen ora ana pasar sing amba kanggo pistol ing Rusia, bathi bakal sithik, dene ing luar negeri, kajaba PM, ora ana sing didol. Pulisi bakal duwe cukup Makarov sing padha, uga militer. Lan spesialis lan file bisa digunakake.
          1. 0
            Agustus 19 2016
            Sampeyan mbantah dhewe.
            Asring luwih gampang lan luwih murah kanggo ngembangake lan miwiti produksi pistol dhewe tinimbang tuku lisensi utawa pesenan saka luar negeri.

            Kutipan saka 47th
            Amarga ora ana sing kasengsem kanggo ngganggu pistol anyar lan nyetel linuwih.

            Dadi negara kudu ngembangake lan netepake dhewe, utawa ora menarik kanggo nindakake iki?
            1. +1
              Agustus 19 2016
              Ora ana kontradiksi. Akeh negara sing meh ora duwe industri senjata, isih nggawe pistol dhewe (Yordania, UAE, Kolombia). Kita duwe sawetara pelanggan potensial, lan malah sing ora cepet-cepet tuku pistol. Lan yen ora ana sing butuh bedhil, mula kenapa mbuwang dhuwit kanggo ngembangake lan nyempurnakake kabeh?
        2. -1
          Agustus 20 2016
          zennon

          Sapa sing spetsy?

          ibu Jepang. Ya, sampeyan bakal njagong ing YouTube sajrone sawetara jam lan sampeyan bakal ngerti bedhil luwih apik tinimbang desainer.

          Ana 4 pistol miturut kelas, kira-kira model 200. Sapa sing ora disenengi para spesialis?

          Ya, spesialis iki ora ngerti setengah babagan bedhil.

          Padha dijupuk, sawetara sasi saka siji, (ing mlayu), kabeh liyane sampah.

          Paling ora kanggo dhewe, sampeyan bakal ngerti iki 4 kelas pistol. Apa padha kanggo.

          Damn, padha ngumpul, padha ora bisa mbedakake pistol layanan saka tentara, pistol serbu saka kanthong.
  7. 0
    Agustus 19 2016
    ... Pistol USM Smith & Wesson M&P - striker, mung aksi dobel, kanthi striker sing terus-terusan ... ngirim kartrij sabanjure saka majalah, ngekstrak kartrij , sing menehi misfire.
    Ora perlu apa-apa. IMHO mesthi.
    1. +2
      Agustus 19 2016
      lan apa, kapsul rusak, tenan ngidini siji liyane nyoba?
      1. +1
        Agustus 19 2016
        Kutipan saka pimen
        lan apa, kapsul rusak, tenan ngidini siji liyane nyoba?

        ya wis. Iku kedaden kanggo kula ing shooting saka PM.
    2. 0
      Agustus 19 2016
      Pistol biasa wae. Meh ora ana sing shoves pemicu pemicu menyang pistol.
    3. 0
      Agustus 20 2016
      kopral,

      Dakkandhani, kenapa sampeyan nggawa kahanan nalika sampeyan duwe masalah karo bedhil?

      Apa sampeyan njupuk saka iku kanggo pisanan? Yen sampeyan ora seneng bedhil, uncalan ing tong sampah.

      Contone, aku seneng PM kanggo sawetara karakteristik. Bobot, linuwih, wangun, ukuran. Ya, iku duwe turunan dawa. Nanging aku bisa nangani karo tangan loro. Ya, banjur tembak saka polisi tempur saben 10 taun. Nanging dheweke mesthi bakal nembak. Lan glock? Tentara ora menehi gratis. Lan apa, yen pm cukup norma, kanggo nyandhang ing holster kanggo 20 taun.
      1. 0
        Agustus 21 2016
        kok nggawa kahanan nalika sampeyan duwe masalah karo bedhil?

        Aku tansah apik karo pistol. Punika amunisi ing penembake - Nyuwun
  8. +4
    Agustus 19 2016
    Sawetara dina kepungkur, gambar saka cathetan saka penjaga ing taiga nyebar ing jaring, sing njaluk ngirim wong nganggo bedhil. Iku prakara urip. Padha unloaded bahan bangunan menyang plot ing alas, kanggo project mangsa, lan sijine watchman, sanajan ora ana sing nyolong, fragmen paling cedhak saka peradaban - bab patang atus kilometer - ISS Mir. Kue pai karo cheesecakes. Iku aneh yen ing Rusia pra-revolusioner gegaman wis Unlimited circulation, nalika mayit ora ditumpuk ing tumpukan. Lan saka warta paling anyar, yen aku ora salah, ing Irkutsk, sawetara jinis non-manungsa murub pistol ing bocah-bocah sing nyoba kanggo mungkasi tuwane, tatu ing sirah, ilang mripat. Panah dikarepake.
    1. +5
      Agustus 19 2016
      Quote: taram taramych
      Iku aneh yen ing Rusia pra-revolusioner gegaman wis Unlimited circulation, nalika mayit ora ditumpuk ing tumpukan.

      Ora ana sing aneh, ing negara-negara sing diijini duwe laras cendhak bedhil, kejahatan dikurangi, wis dibuktekake kaping pirang-pirang.
      1. PKK
        0
        Agustus 19 2016
        Wong enom nggawa pneumatik, iki uga mandheg lan sobers.
      2. +1
        Agustus 19 2016
        Wis dibuktekake kaping pirang-pirang.
        Malah ing conto Georgia. (Cukup Kaukasus) Ya, lan Latvians ora utamané sepi wong .. Lan boten, bebarengan genosida ora kelakon.
    2. 0
      Agustus 19 2016
      Telek iki wis ditemokake.
    3. 0
      Agustus 24 2016
      Mbalik ing 70s saka abad pungkasan, Gamelan-bore mburu gaman (bedhil) padha didol bebas ing USSR nganti ana sawetara jenis vnyuk saka Kamentrian Dalam Negeri kanggo ban.
  9. 0
    Agustus 19 2016
    Lan notch apik sing ana ing rana ... nglirik kaya sisik naga... apik
    1. 0
      Agustus 19 2016
      Endi sing paling sampeyan tresnani, ngelus sisik naga? wassat Ngopi.
      1. 0
        Agustus 20 2016
        Iki tegese sampeyan ora kudu bingung desain karo ergonomis. Kadhangkala padha bebarengan, lan kadhangkala manufaktur digawa adoh karo mantan luwih saka perlu.
  10. +1
    Agustus 19 2016
    Aku kaget yen ora ana CZ-75, pistol sing trep banget, ing ngendi sampeyan ngarahake lan peluru mabur, aku uga seneng banget karo Tanfolio, Glock pas ing tanganku, nanging akeh banget nalika dipecat, nalika Aku njupuk saka iku, nembak kaloro lan sakteruse ing seri, aku terus tong minyak sethitik ngisor lan peluru mabur menyang tengah target.
    1. +1
      Agustus 20 2016
      ora, amarga iku kanggo sing ngerti carane njupuk. Kabeh atlit bisa ndeleng pistol tartamtu ing tangan. Lan ya, iku pistol favoritku. Aku wis tau Getun apa ing gesang kawula luwih saka ngedol iku. Inggih, dhuwit dibutuhake lan urgent, nanging aku ora duwe apa-apa liyane kanggo ngedol ing ngarep.
    2. 0
      Agustus 20 2016
      Nah, glock iku entheng, sampeyan uga bisa nggawe luwih abot, kanthi bantuan bobot ing tumit majalah utawa ing ngisor tong minyak, gantung senter ing rel picatinny.
      1. 0
        Agustus 22 2016
        Pistol sing apik banget. Ana pilihan antarane Glock lan FN, nanging aku milih Smith. Aku dijupuk bab 1500 saka lan ora ana masalah karo misfires. Aku duwe (versi padha minangka gambar) mung "Performance center", 5 inch tong minyak. Saka dandan, dheweke nganggep perlu kanggo "polish" mekanisme "striker", sing ningkatake keturunan kanthi signifikan. Lan aku nginstal tampilan ngarep sing bisa diatur saka LPA. Aku pengin sijine titik abang, nanging aku ngganti pikiranku. Ora perlu. mobil apik, Akurasi maksimum ing 25 meter (23 meter) 2 inci (5 cm) kanggo grup 10 dijupuk. Saka mandeg tas wedhi. Luwih gumantung ing penembake. Saking senjata api kula hormati TT, PM. "Yarygina" dicekel ing tangan kaya .... G ,,. Swift (9 mm), dipuji dening Andryukha, grunted sadurunge tekan 500 dijupuk. Review saka bedhil banget, matur nuwun. Kanggo senjata sipil ing AS, ora bisa digawe maneh ... Sing paling menarik lan kontroversial ing pasar AS, iki Kel-Tec. Pembaca bakal kasengsem.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"