Pengangkut personel lapis baja sing dilacak BT-3F

39
Ing sawetara dina kepungkur, media domestik wis nerbitake sawetara warta, nyritakake babagan proyek paling anyar saka operator personel lapis baja BT-3F. Kacarita prototipe kendaraan lapis baja iki wis diuji, lan uga disiapake kanggo ditampilake ing pameran Tentara-2016 sing bakal teka. Saperangan foto saka operator personel wojo padha diterbitake, kang ngijini kita kanggo nimbang TCTerms umum saka desain lan tarik sawetara Serat.

Ing 13 Agustus, "Rossiyskaya Gazeta" ngumumake rincian sabanjure rencana industri pertahanan domestik sing ana hubungane karo pameran mangsa "Tentara-2016". Layanan pers saka keprihatinan Tractor Plants ngandhani publikasi babagan tujuane kanggo nuduhake operator personel lapis baja BT-3F sing janjeni ing acara iki. Piranti iki dikembangake kanthi basis kendaraan tempur infanteri BMP-3F lan mulane nahan sawetara fitur khas. Kajaba iku, proyek anyar nyedhiyakake peralatan maneh mesin kanthi nggunakake macem-macem komponen lan rakitan anyar. Amarga owah-owahan kasebut, BT-3F entuk kesempatan kanggo ngeterake jumlah prajurit sing relatif akeh gaman.

Iku menarik kanggo pisanan bab tampilan kamungkinan saka operator armored personel janji ing pameran Tentara-2016 marang ing awal taun iki. Minangka majalah Moscow Defense Brief nulis, Alexei Losev, wakil direktur umum lan kepala departemen ekspor lan perencanaan saiki saka keprihatinan Tractor Plants, ujar manawa organisasi kasebut ngrampungake desain operator personel lapis baja anyar kanthi biaya dhewe. Ing pameran September ing Kubinka, direncanakake kanggo nyekel "perdana" resmi mobil iki. Kajaba iku, kacathet yen departemen militer Indonesia wis kasengsem ing proyek BT-3F.


Prototipe saka armored personel carrier BT-3F ing trek TPA. Foto bmpd.livejournal.com


Ing tanggal 17 Agustus, bahan fotografi ditambahake ing warta babagan rencana industri pertahanan. Blog profil kondhang BMPD wis nerbitake rong foto saka operator personel lapis baja paling anyar. Ing salah siji saka wong-wong mau, mobil dijupuk sak wacana dalan darat, lan kaloro nggambarake kanggo ngatasi alangi banyu. Gambar iki ngidini kita nimbang fitur umum saka armored personel operator anyar, uga sawetara taksiran. Ing tartamtu, iku bisa kanggo nemtokake kang unsur desain BT-3F diselang saka BMP-3F, lan kang dikembangaké khusus kanggo armored personel operator.

Miturut laporan, pangembangan BT-3F armored personel operator wiwit ora luwih saka 2010. Karya-karya kasebut dikenal ing pertengahan 2012, nalika sawetara publikasi lan blog teknis militer nyemak sawetara laporan taunan perusahaan industri pertahanan Rusia. Laporan Biro Desain Khusus Teknik Mesin (Kurgan) nyatakake karya ing topik BT-3F, ditindakake kanggo kepentingan pelanggan "360". Para ahli langsung nganggep yen departemen militer Indonesia ndhelik ing cipher digital iki. Laporan paling anyar bisa uga kanggo konfirmasi asumsi iki.

Ing taun 2010, minangka bagéan saka proyek BT-3F, miturut laporan SKBM, kaputusan disetujoni kanggo ngembangake model anyar kendaraan lapis baja, lan syarat referensi dibentuk lan disetujoni. Sebutan resmi karya pembangunan yaiku "Nggawe operator personel lapis baja adhedhasar kendaraan tempur infanteri BMP-3F." Sawisé iku, spesialis saka biro desain wiwit nyiapake dokumentasi perlu, ngembangaken sistem dibutuhake lan kumpulan, nindakake mriksa tambahan, etc.

Kanggo alasan sing ora dingerteni, sajrone sawetara taun sabanjure, SKBM ora nerbitake informasi rinci babagan proyek anyar kasebut. Iki disebutake kaping pirang-pirang ing macem-macem statements, nanging rincian technical lan katon saka mobil durung dibeberke kanggo tanggal. Mung sawetara dina ing pers ana data babagan karakteristik kinerja, kemampuan, peralatan lan fitur liyane saka BT-3F.

Miturut data resmi, pembawa personel lapis baja BT-3F adhedhasar desain kendaraan tempur infanteri BMP-3F. Modifikasi BMP-3 kanthi huruf "F" minangka kendaraan khusus sing dirancang kanggo digunakake dening marinir lan nduweni fitur desain sing cocog. Beda karo BMP-3 dhasar kanthi stabilitas lan daya apung, deflektor banyu anyar, pipa intake udara teleskopik, lsp. Amarga dandan kasebut, BMP-3F entuk karakteristik gerakan sing luwih apik ing banyu.

Foto-foto sing kasedhiya diterbitake dening blog BMPD ngidini kita nemtokake apa perbaikan ing proyek BT-3F sing ditrapake kanggo desain kendaraan tempur infanteri sing wis ana. modifikasi paling kacathet padha digawe ing awak waja, kang dicocogake kanggo ngatasi masalah anyar. Ing wektu sing padha, fitur utama tata letak volume internal disimpen. Uga, ketoke, komposisi saka pembangkit listrik lan sasis ora diganti. Ing wektu sing padha, modul tempur anyar muncul kanthi senjata sing nyukupi syarat anyar.


BMP-3F angkatan bersenjata Indonesia. Foto buzzfeed.com


Bagian ngarep awak BT-3F dipinjam saka BMP-3F kanthi owah-owahan minimal. Iku isih duwe wangun sudut, kawangun dening sawetara piring waja dumunung ing amba menyang vertikal. Mbokmenawa, waja jarak adhedhasar lembaran aluminium lan baja ditahan, nyedhiyakake perlindungan marang senjata cilik lan artileri kaliber cilik. Ing mburi hatches kompartemen kontrol dipasang kabin sing relatif gedhe ing lambung sing ana, lan kompartemen mburi nahan dhuwure sing ana. Ing ngarep lambung, kompartemen kontrol karo tugas kanggo telung anggota kru ditahan. Ing pangayoman saka kabin anyar ana kompartemen pasukan kanggo transportasi pejuang. Ing mburi awak isih nyekeli engine lan transmisi.

Jinis pembangkit listrik saka operator personel lapis baja durung ditemtokake, nanging ana alesan kanggo percaya yen unit kasebut digabungake karo kendaraan tempur infanteri dhasar. BPM-3F dilengkapi mesin diesel UTD-29 kanthi daya 500 hp. Mesin kasebut digawe ing wangun unit kompak, diselehake ing sisih ngisor kompartemen mburi awak, ing ngisor koridor sing dismounting. Transmisi nyedhiyakake transmisi torsi menyang roda drive sing dipasang ing mburi lan menyang unit propulsi jet buritan.

Bisa dideleng yen BT-3F nahan sasis kendaraan lapis baja. Iku kasusun saka enem rodha dalan ing saben sisih. Suspensi bar torsi individu kanthi penyerap kejut hidrolik tambahan digunakake ing sawetara pasangan rol. Roda panuntun dipasang ing ngarep awak, roda nyopir ana ing buritan. Kanggo gerakan ing banyu, BMP-3F lan BT-3F duwe unit propulsi jet sing diselehake ing mburi awak. Kajaba iku, kanggo ngatasi alangan banyu, sampeyan kudu nggunakake tameng sing nggambarake banyu ing ngarep awak, diangkat kanthi mekanisme sing cocog.

Awak lan pasukan diusulake kanggo diselehake ing panggonan sing ana lan anyar ing jero lambung waja. Ing kompartemen ngarep manajemen, telung papan disimpen kanthi hatch dhewe ing lembaran ngarep ndhuwur. Sing tengah ditrapake kanggo sopir lan dilengkapi instrumen sing dibutuhake, dene loro liyane dibutuhake kanggo nampung anggota kru liyane. Awak dhewe saka operator personel waja dumadi saka telung wong.

Ing situs tilas kompartemen tempur BMP-3F dipasang kabin gedhe saka desain asli. Unit iki nduweni piring ngarep kepekso karo waja dikiataken, sisih vertikal lan buritan, uga gendheng saka wangun Komplek. Bagean tengah atap sing amba dilebokake kanthi horisontal, lan ana bagean miring cilik ing sisih pinggir. Loro peluncur granat kumelun telung laras dipasang ing lembaran ngarep kabin. Langsung ing mburi sheet ngarep ing tengah gendheng ana panggonan kanggo nginstal modul pertempuran. Ing wektu sing padha, sawetara piranti ndeleng dumunung ing saubengé piranti dhukungan saka sing terakhir. Rong hatch gedhe diwenehake ing atap kabin, mbukak lan menyang sumbu mesin. Uga, hatches kudu diselehake ing lembaran buritan, sing ngidini kebangkrutan nggunakake koridor mburi standar BMP-3F.

Ing konfigurasi ana, BT-3F armored personel operator saged ngeterake 12 pasukan payung karo senjata. Ing wektu sing padha, diumumake yen kanthi nyusun ulang kompartemen pasukan sing cukup gedhe, sampeyan bisa nemokake papan kanggo rong kursi pendaratan tambahan. Kanggo njaluk menyang mobil lan kebangkrutan, personel kudu nggunakake pesawat saka hatches ing macem-macem bagean saka kabin kompartemen pasukan. Ora ana piranti ndeleng lan celah kanggo nggunakake senjata pribadi ing situs pendaratan.


BT-3F ing banyu. Foto bmpd.livejournal.com


Prototipe sing ana saka operator waja nampa modul tempur DPV-T sing dikontrol kanthi jarak jauh. Produk iki digawe ing wangun turntable karo mekanisme ngarahake vertikal, uga gunung kanggo senjata, amunisi lan peralatan optoelektronik. Ing wangun saiki, modul dilengkapi senapan mesin 7,62 mm PKT. Ing sisih kiwa senapan mesin ing gunung produk diselehake pamblokiran optoelektronik liya sing perlu kanggo ngawasi kahanan lan ngarahake senjata. Kabeh operasi kanggo ngontrol modul DPV-T ditindakake saka remot kontrol sing ana ing papan kerja operator-gunner. Modul ngirim sinyal video menyang remot kontrol lan nampa printah saka iku kanggo ngarahake mekanisme utawa senjata.

Ing mangsa ngarep, BT-3F bisa uga nampa senjata liyane kanggo pertahanan diri. Desain mesin ngidini nggunakake modul pertempuran sing dikontrol saka jarak jauh saka macem-macem jinis kanthi macem-macem bedhil mesin lan gaman liyane. Dituduhake manawa ana kemungkinan nggunakake bedhil mesin nganti kaliber 14,5 mm. BT-3F uga bisa nggawa peluncur granat otomatis 40mm.

Minangka persenjataan tambahan, BT-3F nahan senapan mesin mesthi tengen ing gunung bilge. Tinimbang senapan mesin kapindho ing sisih kiwa, digunakake ing BMP-3F, plug dipasang ing awak. Kanggo kamuflase, rong peluncur granat asap kanthi telung tong saben, diselehake ing ngarep kabin, bisa digunakake.

Ing konfigurasi dhasar, BT-3F armored personel operator dilengkapi karo pesawat saka peralatan khusus dirancang kanggo ngatasi masalah tartamtu. Mangkono, direncanakake nggunakake sistem pemadam kebakaran otomatis, ana perlindungan marang senjata pemusnah massal, peralatan kumelun termal, lsp. Yen perlu lan ing panjalukan saka customer, kendaraan lapis baja bisa nampa sistem iklim sing njaga paramèter udhara perlu ing awak, uga unit daya tambahan sing nyedhiyani generasi daya kanggo macem-macem peralatan tambahan.

Saka data sing kasedhiya, saiki lagi diuji operator personel lapis baja sing janjeni. BT-3F wis nuduhake kabisan ing rute darat, lan uga wiwit pass tes ing banyu. Ing mangsa ngarep, prototipe mesin anyar kudu ngliwati kabeh tes, sawise pangembangan anyar bisa ditawakake kanggo pelanggan potensial.

Mbalik ing taun 2012, nalika informasi pisanan babagan proyek anyar kasebut muncul, disaranake supaya BT-3F dikembangake kanthi prentah saka Indonesia. Ing wiwitan taun iki, asumsi kasebut sacara ora langsung dikonfirmasi nalika wakil saka organisasi pembangunan ngomong babagan kapentingan sing dituduhake dening militer Indonesia ing operator personel lapis baja anyar. Mesthi wae, ing mangsa ngarep, mobil anyar bakal dipesen dening Indonesia. Negara iki nduweni armada kendaraan tempur infanteri BMP-3F sing cukup gedhe, mulane operator personel lapis baja adhedhasar wong-wong mau bisa dadi kapentingan gedhe kanggo pelanggan iki.


Pengangkut personel lapis baja BTR-50 sing dilacak. Foto dening Wikimedia Commons


Nganti saiki, mung informasi paling umum babagan proyek BT-3F anyar sing diterbitake. Kajaba iku, katon saka operator personel wojo janjeni dadi dikenal. Data liyane mbokmenawa bakal diterbitake ing sawetara minggu, nalika kendaraan lapis baja dadi pameran ing pameran Tentara-2016. Acara iki bakal dibukak tanggal 6 September ing Taman Patriot (Kubinka). Sawise wiwitan pameran, spesialis lan masyarakat umum bakal duwe kesempatan kanggo kasebut kanthi teliti, nimbang pembangunan janjeni, uga kanggo sinau informasi anyar babagan.

Ing wayahe, project BT-3F subyek saka diskusi cukup aktif, peserta kang nyoba kanggo prédhiksi nasib mangsa saka armored personel anyar. Sawetara fitur saka desain, utamané related kanggo jinis kendaraan lapis waja basa, ngijini kita kanggo katon kanggo mangsa karo optimisme. Minangka pangembangan luwih saka serial BMP-3F, BT-3F duweni potensi ekspor tartamtu.

Swara dekade kepungkur, industri Rusia wis mbangun nomer pinunjul saka BMP-3 kendaraan tempur infanteri kanggo sumber tentara domestik lan sawetara pelanggan manca. Mesin saka macem-macem modifikasi aktif diwenehake ing luar negeri, lan saiki digunakake dening angkatan bersenjata saka rolas negara. Mangkono, tampilan versi khusus anyar saka teknik sing wis ana sing duwe reputasi apik ing luar negeri bisa nyebabake kontrak pasokan anyar. Ing wektu sing padha, Indonesia katon minangka pelanggan sing paling mungkin, sing wis duwe layanan BMP-3F lan pengin nganyari armada peralatan tentara.

Ing kasus Indonesia utawa sawetara pelanggan manca potensial liyane, BT-3F bisa disedhiyakake kanggo ngganti operator personel lapis baja sing ana ing kulawarga BTR-50. Mesin kasebut kanthi jumlah sing signifikan isih ana ing layanan karo negara-negara berkembang, nanging wis suwe saya butuh panggantos amarga ora ana moral lan fisik. Amarga karakteristik pangayoman lan mobilitas sing luwih dhuwur, uga amarga kemungkinan nggunakake macem-macem senjata, BT-3F bisa dadi panggantos sing apik kanggo peralatan sing wis ana.

Sampeyan kudu nyatet sing BT-3F lan BTR-50 duwe podho external tartamtu. Kajaba iku, mesin kasebut padha ing sawetara fitur lan tujuan desain. Mangkono, armored personel carrier anyar adhedhasar BMP-3F bisa dianggep minangka analog apik modern saka peralatan lawas saka kulawarga BTR-50. Iki tegese pesenan kanggo kendaraan kasebut bisa uga diterusake kanthi ngilangi kendaraan lapis baja sing ora ana gunane.

Nganti saiki, proyek pembawa personel lapis baja BT-3F wis tekan tahap nguji prototipe, sing bakal entuk sawetara wektu kanggo ngrampungake. Sawise rampung mriksa, mesin bisa ditawakake kanggo pelanggan potensial. Nganti pungkasan tes, ing awal September, prototipe pembangunan anyar bakal ditampilake kanggo kabeh wong ing pameran Tentara-2016. BT-3F sing berpengalaman bakal ngenteni kabeh wong ing situs pameran forum wiwit 6 nganti 11 September.


Miturut situs web:
https://rg.ru/
https://defendingrussia.ru/
http://bastion-opk.ru/
http://bmpd.livejournal.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

39 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 11
    Agustus 19 2016
    BTR-50 ana, lan isih, kendaraan sing apik banget, utamane ing MP, amarga nduweni seaworthiness sing cukup dhuwur lan nduweni kompartemen pasukan sing apik, aku ngarep-arep yen BT-3F anyar bakal dadi penerus sing pantes. .
    1. +1
      Agustus 19 2016
      Ing Timur Jauh, ing ngendi BTR 50-BMP liwati, dheweke macet, utamane ing wilayah rawa-rawa (lan Timur Jauh biasane marshy.), Lan iki minangka basis saka BMP. kok,? Aku ora bakal nerangake - ora ahli.
      1. +6
        Agustus 19 2016
        Kutipan: 3Gorynych
        Ing Timur Jauh, ing ngendi BTR 50-BMP liwati, dheweke macet, utamane ing wilayah rawa-rawa (lan Timur Jauh biasane marshy.), Lan iki minangka basis saka BMP. kok,? Aku ora bakal nerangake - ora ahli.

        BMP-1 lan 2 macet, lan ing kene basis BMP-3 duwe distribusi bobot sing beda ...
      2. +1
        Agustus 19 2016
        BTR-50 nduweni propulsi jet banyu, kaya basis BTR PT-76 iki. BMP duwe gerakan ing banyu amarga trek uler mundur. Ana crita ing literatur babagan tes PT-76, ing taun 50-an sing adoh, ing ngendi dheweke ngliwati rawa-rawa sing ora duwe pengarep-arep, amarga mbalikke meriam banyu.
        1. +4
          Agustus 19 2016
          Kutipan: Potter
          BMP duwe gerakan ing banyu amarga trek uler mundur.

          BMP-3 nduweni meriam (http://www.nationaldefense.ru/dyn_images/img10695.jpg)

  2. avt
    +3
    Agustus 19 2016
    Nah, iki foto aparat w / kanggo Marinir.
    Kutipan: 3Gorynych
    , lan punika basa saka BMP,. kok,?

    Ana tembung kasebut - manunggal. Mangkono saben wong nyoba nggawe mobil ing basis mlaku siji, luwih murah lan luwih praktis tinimbang "ukir kayu ing kerajinan rakyat" kanggo saben kasus kanthi kapisah.
    1. +2
      Agustus 19 2016
      Kutipan saka avt
      Ana tembung kasebut - manunggal.

      Miturut cara,
      iki ora relatif saka BT-3F kanggo jam?

      https://3.bp.blogspot.com/-_iZiAVhHtyU/V7VCgkScZ7I/AAAAAAAAPOg/sbcNIny6lwsvgSOIP
      Yq6QhAEGBmg8PnlgCLcB/s640/arcyJ.jpg
      1. avt
        0
        Agustus 19 2016
        Kutipan saka: Bad_gr
        Miturut cara,
        iki ora relatif saka BT-3F kanggo jam?

        Ya, kabeh iki minangka turunan saka "telung rubel"
      2. 0
        Agustus 19 2016
        Lan iki? Kabeh saka siji set.
      3. 0
        Agustus 14 2017
        Iki leluhure. Mbalik ing 2016, bmpd nulis ing komentar manawa pangembang BT-3F ora ngganggu kasus kasebut:
        Luwih prasaja: awak, kajaba atap, mbaleni kendaraan komando artileri 1V172-2.
  3. 0
    Agustus 19 2016
    Aku ora ngerti logika para pejuang kita milih antarane distribusi bobot sing bener saka kendaraan "kanggo kebangkrutan" lan kemampuan landing sing bener
    1. +8
      Agustus 19 2016
      Kutipan saka pimen
      Aku ora ngerti logika para pejuang kita milih antarane distribusi bobot sing bener saka kendaraan "kanggo kebangkrutan" lan kemampuan landing sing bener

      Panggonan sing paling nyaman kanggo kebangkrutan (lan kanggo senjata uga) yaiku bagian tengah kendaraan. Kanthi noto iki, minangka aturan, engine ana ing mburi, kang ndadekake rada angel kanggo metu saka mobil.
      Yen mesin ana ing ngarep mobil, bathuk mobil ora bisa dikuwati (wis overloaded karo mesin) lan regu landing dipindhah menyang mburi mobil. Luwih trep kanggo ninggalake, nanging sajrone long marches pasukan landing bakal ngomong (kaya BMP 1-2).
      Ing mratelakake panemume, iku luwih apik kanggo numpak mulyo kanggo jam, lan banjur keno metu ora-dadi-trep kanggo liyane, saka nandhang sangsara kanggo jam, lan banjur mulyo metu.

      Endi sing salah aku?
      1. +3
        Agustus 19 2016
        kanggo layanan, tampilan sampeyan luwih saka mestekake, sampeyan bisa malah nambah sing "trough" jinis BMP-3 - Shells dadi luwih "waterfowl". Nanging kanggo perang, ora nyaman saka mudhun bisa gampang dadi fatal
  4. +1
    Agustus 19 2016
    Maneh kanggo ekspor! Nalika soko bakal ambruk?
    1. +1
      Agustus 19 2016
      Kutipan saka AUL
      Maneh kanggo ekspor! Nalika soko bakal ambruk?

      Samim "Kurgans", "Boomerangs", etc.
    2. Komentar wis dibusak.
  5. 0
    Agustus 19 2016
    Pengangkut personel lapis baja sing dilacak BT-3F

    Lan ing ngendi para pejuang bakal janji bakal parasut saka kothak iki?
    1. +1
      Agustus 19 2016
      Minangka ing BMP-3 - karo kloso liwat ndhuwur ing nuduhke saka huruf zyu.
  6. +1
    Agustus 19 2016
    Lan pisanan, nalika ndeleng foto kasebut, aku mikir yen BTR-50 mung ditambahake ing menara.
  7. 0
    Agustus 19 2016
    Aku wonder yen padha bakal sijine kdz ing? Paling kamungkinan, sawise kabeh, kudu ana pilihan kanggo cdz kanggo BMP2 lan 3, maneh menarik kok ora ana hatches ing sisih triplexes utawa kaca waja lan loopholes, oke, jendhela lan loopholes karo lawang padha alesan kanggo mbusak mau. nanging 2-3 triplex ing Papan ora babras, nanging kebangkrutan bakal duwe kesempatan kanggo mangerteni apa awaits wong marang landing.
  8. PKK
    0
    Agustus 19 2016
    Penyatuan simpul nyumbang kanggo produksi kendaraan sing luwih akeh, amarga kita wis nampa kendaraan kanthi teknologi canggih, ayo padha jenuh pasukan kasebut nganti wates.
  9. 0
    Agustus 19 2016
    Aku duwe apa-apa marang, nanging perancang, misale jek, ora diijini kanggo peralatan kita. Lan bingung diesel ing mesin iki. Ing MTLB ana mesin diesel sipil, kanthi sumber daya sing rada gedhe. Lan ing ngisor iki petinju saka BMP-3, lan mobil dipanggonke minangka conveyor ...
    1. +1
      Agustus 19 2016
      Aku ora ketompo nanging perancang, misale jek, ora diijini kanggo peralatan kita.
      Napa desainer kanggo peralatan militer? Aku sing fungsi, manunggalaken lan gamblang aturan werni kene. Bab liya yaiku kanggo kabeh mobil Soviet-Rusia, ergonomik ana ing papan sing padha karo desain ...
      1. 0
        Agustus 20 2016
        Nanging ergonomics nemtokake efektifitas pertempuran, liyane ergonomic proyek kru, kurang lemes lan konsentrasi sing luwih dhuwur, nanging kanca njabat troika, ngandika sing iki spaceship lan mechana ana, kaya panggonan driver ing Fred.
  10. +1
    Agustus 19 2016
    Saiki ekspor njupuk% luwih gedhe tinimbang ing USSR. Dadi, ing watesan sing cukup, desain kasebut kudu ana. Aku wong kaya BMP-3 banget ing tampilan. Nanging mobil iki ora apik banget.
  11. 0
    Agustus 19 2016
    Nyatane, ora ana papan kanggo desain papan ing peralatan militer, nanging ergonomis kudu ditindakake, utamane ing volume internal, sing ora bisa diucapake nalika ndeleng "dekorasi" BTT kita.
  12. +1
    Agustus 19 2016
    Aja nggawe menara ...
    1. 0
      Agustus 20 2016
      Padha uga mbangun tebang
  13. 0
    Agustus 20 2016
    Palung atos. Apa pancene mokal kanggo nggawe kendaraan sing apik, dipikir-pikir lan ergonomis kanggo Marinir, lan ora ngelas kothak wesi menyang BMP-3
    1. 0
      Agustus 20 2016
      Bener, sing penting dudu kaendahan sing glamor, nanging fungsionalitas.
      Ora spekulasi babagan kaendahan, kelet busur lan cat pink, nanging ngrampungake misi pertempuran.
  14. 0
    Agustus 21 2016
    Quote: Bloodsucker
    Bener, sing penting dudu kaendahan sing glamor, nanging fungsionalitas.
    Ora spekulasi babagan kaendahan, kelet busur lan cat pink, nanging ngrampungake misi pertempuran.

    Aja ngomong sayang Pengisap getih. Estetika, ing sawetara kasus, nduweni hubungan langsung karo fungsi. Sawise kabeh, A.N. Tupolev ujar: "Pesawat sing apik banget mabur."
    Iku, mesthi, operator personel wojo - dudu pesawat, nanging isih ...
    1. 0
      Agustus 21 2016
      Estetika .. umume, fungsi luwih penting, nyedhiyakake perlindungan lan gampang nggunakake senjata, kenyamanan operasi landing, kabeh liya sekunder.
      Coba tanpa prejudice kanggo proses teknologi, tanpa nambah biaya ing kaping, tanpa fungsi kanggo detriment saka glamor lan estetika, kanggo tokoh metu soko liyane - asu puteran Maggie karo busur, pesawat kita ora perlu.
    2. 0
      Maret 3 2021
      "pesawat elek ora mabur" luwih tepate
  15. 0
    Agustus 21 2016
    Quote: Bloodsucker
    Estetika .. umume, fungsi luwih penting, nyedhiyakake proteksi lan gampang nggunakake senjata, kenyamanan operasi landing, kabeh liya sekunder ..

    Ya, aku ora padu karo sampeyan. Mung ing umume kasus, jinis gaman sing duwe kabeh kanthi fungsi uga entuk tampilan estetis minangka "bonus".
    Sawetara peneliti menehi perhatian marang iki lan nyimpulake yen hukum pangembangan technocenoses (kanthi analogi karo biocenoses) uga ngemot komponen estetika.
    Ing pangertèn iki, yen sampel dadi metu "ora cantik", desainer kudu mikir apa kabeh iku supaya karo fungsi sawijining. Pranyata pendekatan "saka nalisir", supaya bisa ngomong ...
    1. 0
      Agustus 21 2016
      Mbok menawa ana bebener ing tembung sampeyan, nanging ayo goleki, contone, conto teknik kaya M113 - nyatane, kothak - kothak ing trek - prasaja, fungsional, ala, nanging isih digunakake lan ana. durung ana panggantos, mung upgrade tanpa wates, bener, watesan ing wong-wong mau, misale jek, wis kesel, nanging ana ing layanan.
      We njupuk BMP Bradley .. tampilan elek, lan sawise nyoba kanggo nambah pangayoman, iku rampung soko karo soko.
      Dadi ing kasus kita, prinsip kasebut murah, nesu, fungsional.
      1. 0
        Maret 3 2021
        Analogi sing salah banget - M-113 minangka masterpiece, mbok menawa perwujudan paling apik saka operator personel lapis baja (ing jumlah, mesthi, ana akeh biaya lan kompromi); Bradley minangka parodi vulgar saka misunderstanding sengsara
  16. 0
    Agustus 21 2016
    Quote: Bloodsucker
    Mbok menawa ana bebener ing tembung sampeyan, nanging ayo goleki, contone, conto teknik kaya M113 - nyatane, kothak - kothak ing trek - prasaja, fungsional, ala, nanging isih digunakake lan ana. durung ana panggantos, mung upgrade tanpa wates, bener, watesan ing wong-wong mau, misale jek, wis kesel, nanging ana ing layanan.
    We njupuk BMP Bradley .. tampilan elek, lan sawise nyoba kanggo nambah pangayoman, iku rampung soko karo soko.
    Dadi ing kasus kita, prinsip kasebut murah, nesu, fungsional.

    Senjata Amerika modern dudu conto sing bener, miturut pendapatku. Amerika ora nglawan mungsuh sing padha wiwit Perang Donya II. Malah ing Vietnam, dheweke duwe kauntungan teknis sing signifikan. Senjata utama yaiku dolar. Mula, dheweke bisa menehi conto teknis lan estetika peralatan pasukan darat sing biasa-biasa wae.
    1. 0
      Agustus 21 2016
      Nanging iki bener, padha duwe akeh kulit kodok, ora diwenehi kanggo perang karo kuwat, padha bakal break jackpot, gesheft ing getih, nanging marang wong ringkih.
  17. 0
    Agustus 22 2016
    Lembar ngarep ndhuwur kudu digawe padhet, lan ora kanthi istirahat. Lan resistensi balistik bakal tambah lan kurang logam sing bakal ana ing produksi massal.
    Iku uga bakal becik kanggo nambah loro metu sisih kanggo metu mburi, kanggo nambah landing / disembarkasi ing mobil utawa saka kendaraan landing. Ing kendaraan transportasi-pertempuran, luwih apik kanggo nindakake telung metu kanggo maksud iki. Loro roda lan dilacak.
  18. 0
    Februari 16 2019
    Maneh, mesin mburi, maneh infanteri dismounts ing geni. Ya, supaya karakteristik liyane dadi paling ora super .... Kita weruh supaya trep kanggo buruh produksi ..... Maneh, produksi nguripake buntut karo rubah, customer, lan nalika losses wiwit. ngetung wit oak, jenderal lan perwira bakal disalahake.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"