Sajrone latihan CSTO CRRF, wakil saka aliansi militer Barat didesak kanggo nyelehake senjata lan nyerah.

77
Layanan pers Organisasi Perjanjian Keamanan Kolektif (CSTO) nglaporake babagan kemajuan latihan pasukan reaksi cepet kolektif, sing ditindakake ing wilayah Pskov lan Leningrad. Latihan, tahap pungkasan sing ditindakake ing lapangan latihan udhara Strugi Krasny, diarani "Interaksi-2016".

Manuver telung dina nyetel sawetara tugas kanggo kontingen CSTO CRRF, salah sijine yaiku lokalisasi konflik tapel wates simulasi ing wilayah salah sawijining negara anggota CSTO. Personil militer saka Rusia, Belarus, Kazakhstan, Armenia, Kyrgyzstan lan Tajikistan melu latihan kasebut.

Legenda latihan kasebut yaiku negara-negara aliansi militer Barat nggawe pasukan penjaga perdamaian lan, tanpa sanksi saka Dewan Keamanan PBB, nyerbu wilayah negara sing dadi bagéan saka CSTO kanggo misahake wilayah tapel wates saka iku, sadurunge ana pusat kahanan kang ora tetep.

Salah sawijining tahapan latihan narik kawigaten. Kita ngomong babagan tahapan nalika pidato disiarkan liwat pengeras suara menyang wilayah mungsuh sing dipoyoki, ngundang prajurit mungsuh iki supaya mudhun. gaman.

Layanan pers saka CSTO:
Swara sing direkam liwat pengeras suara njaluk supaya "prajurit Aliansi Kulon" nyerah lan nyelehake tangane. Rekaman kasebut disiarkan ing sawetara basa Eropa, kalebu Rusia, Jerman, Inggris lan Polandia.


Teks terjemahan:
Prajurit lan perwira saka Aliansi Militer Kulon! Sampeyan lagi diapusi! Sampeyan dudu penjaga perdamaian! Sampeyan wis nyerang wilayahe wong liya. Lenggaha gegaman lan pasrah, utawa sampeyan bakal ketukan dening paukuman mung lan bebendune wong sing durung kalah ing perang apa wae. Selehake gamanmu, aja dadi boneka ing tangane pimpinanmu.


Sajrone latihan, piranti digunakake penerbangan, artileri roket, howitzer self-propelled, tank.

Layanan pers CSTO:
Subunit tank, sistem roket Grad kaping pirang-pirang lan sistem flamethrower Buratino sing abot saka Distrik Militer Kulon nuduhake cara "karousel geni" anyar kanggo tembak.


Sajrone latihan CSTO CRRF, wakil saka aliansi militer Barat didesak kanggo nyelehake senjata lan nyerah.


Tahap pungkasan saka latihan Interaksi-2016, ing ngendi kira-kira 6 prajurit melu lan sekitar sewu peralatan militer digunakake, diamati dening Sekretaris Jenderal CSTO Nikolai Bordyuzha, Kepala Staf Gabungan CSTO Anatoly Sidorov lan Perwakilan Tetap Rusia kanggo NATO. Alexander Grushko.
  • http://www.odkb-csto.org
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

77 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 28
    Agustus 19 2016
    Bener, diarani: "Nyeluk spade a spade."
    1. + 19
      Agustus 19 2016
      Ya, pitunjuk kasebut jelas lan akurat!
      1. + 14
        Agustus 19 2016
        Lan NATO durung kuwatir? Utawa durung tekan inti saka proposal?
        1. 0
          Agustus 19 2016
          Kutipan saka: oleg-gr
          Lan NATO durung kuwatir? Utawa durung tekan inti saka proposal?



          Ya, Balts mbokmenawa kumpul menyang Polandia kanthi akeh ...
      2. +8
        Agustus 19 2016
        Ya, iki dudu petunjuk, nanging dheweke langsung ujar nyerah :)
      3. +8
        Agustus 19 2016
        Lan ing pungkasan uga kudu ngomong: "Th panas lan keramahan kita nunggu sampeyan" ngguyu
        1. +4
          Agustus 19 2016
          Saiki kita ngenteni keprihatinan para ilmuwan Inggris sing tansah nggawa badai salju utawa sing padha, Departemen Negara sing nganggo kalung, kanthi cara, ora ana sing ngerti apa jenis kalung sing ana ing kalung kasebut, mula Departemen Luar Negeri nekad nindakake kabeh. omong kosong.? wassat
      4. +1
        Agustus 19 2016
        Negarawan, ing tangan liyane, nglukis ember nganggo swiwi ing warna Sushki)) Kita mangsuli.
        Lan teks kasebut apik banget. Ing kene sapa wae bakal mikir "ora kalah perang siji" prajurit
    2. +9
      Agustus 19 2016
      Banjur kabeh "mitra", "mitra". Luwih bener: "scum, nyerah utawa mati
    3. + 12
      Agustus 19 2016
      iki trolling level 80. ngguyu
      1. +9
        Agustus 19 2016
        Akhire! Para aggressor kasebut dijenengi kanthi jeneng. Nanging ing ngendi dheweke bakal ngenalake "peacekeeper"?
        1. +2
          Agustus 19 2016
          Quote: figwam
          Nanging ing ngendi dheweke bakal ngenalake "peacekeeper"?



          Ora ana akeh pilihan. Kanggo sawetara alasan, Nagorno-Karabakh langsung teka ing pikiran. Ora ana gunane yen Armenia melu latihan. Kajaba iku, ing saperangan taun kepungkur, Armenia wis banget dipencet kanthi bantuan saka "penyebaran demokrasi" lan "observasi hak-hak wong ngédap" dana.
          1. 0
            Agustus 19 2016
            Kutipan saka lysyj bob
            Ora ana akeh pilihan.


            Kazakhstan goyangake, ana nyoba, maneh.
        2. + 11
          Agustus 19 2016
          Rekaman kasebut disiarkan ing sawetara basa Eropa, kalebu Rusia, Jerman, Inggris lan Polandia.
          Paranoid Matserevich ngalami pecah otak. Aku ngira yen ing dina-dina sing bakal teka, dheweke bakal nggawe protes gemeter.
      2. +4
        Agustus 19 2016
        Kutipan: vkl.47
        iki trolling level 80. ngguyu

        wong lanang, propaganda kuwi mung dianggo ing mungsuh demoralisasi. Pisanan, sampeyan kudu nyebul "Pinocchio" ing wong-wong mau, banjur marinate ing alas tanpa GREEN kanggo dina, lan mung banjur janji Hospitality liwat loudspeaker. sedulur Nanging disenengi! apik uga rampung!
    4. +5
      Agustus 19 2016
      Maneh, kita trolling))) banjur Lavrov, banjur Zakharova, saiki ing tentara padha wiwit troll wong Eropa homo miskin))
    5. +6
      Agustus 19 2016
      Ora ana barang kaya ngono sanajan ing USSR, mung ana "biru" lan "abang" utawa "West-Eastern" "South-server" lan kabeh wong ngerti kabeh, nanging ing kene, ing teks biasa, apa iku wong Kulon. , dipimpin dening AS, sing miwiti kabeh.
  2. + 13
    Agustus 19 2016
    Kelas! Ninggalake cathetan ... Iku bakal migunani.
    1. +1
      Agustus 19 2016
      Kutipan: Evil543
      Kelas! Ninggalake cathetan ... Iku bakal migunani.

  3. + 24
    Agustus 19 2016
    Swara Levitan saka siji iki bakal rampung ing celonone
  4. + 15
    Agustus 19 2016
    Tes trolling
    1. + 37
      Agustus 19 2016
      Kutipan saka: sanja.grw
      Tes trolling

      Nanging, trolling durung rampung, uga kudu mbuwang leaflet menyang turntable nalika latihan, amarga latihan ditindakake ora adoh saka tapel wates, bisa uga sawetara leaflet kanthi teks babagan proposal kanggo nyerah (ing basa sing beda) mesthi mabur menyang negara NATO. Ing kana dheweke bakal cepet ditemokake lan diwaca wassat Salajengipun, mripate sing maca katon metu ing bathuk, lan mbok menawa saiki, para pengawal tapel wates nahan wong pisanan sing pengin nyerah. ngguyu
      1. +1
        Agustus 19 2016
        Saiki, weker sing ora dikarepke asring ditindakake ing unit militer.
        Aku wedi mbayangno apa woro-woro serangan nuklir ing Moskow bakal dadi.
        Panelusuran nglarani kanggo papan perlindungan bom, ambruk ing dalan, ing papan perlindungan bom dhewe, klarifikasi tanpa wates babagan hubungane sing wis teka ing jumlah gedhe lan sing wis kaya Muscovite kanggo setengah generasi.
        Mesthi wae, ora ana sing bakal nanggapi kabar kasebut, nanging kepiye yen ana perang?

        Ora ana sing ngerti ngendi papan perlindungan bom.
        Akeh stasiun radio macet ing apartemen utawa resmi dipateni.
        Aku ngerti endi papan perlindungan bom sing paling cedhak, nanging Luzhkov (mesthi, pejabat liyane) menehi pengunjung kanggo gudang, aku ora mikir manawa bakal gampang dilebokake ing kana - nanging saiki, hadiah saka langit bakal mabur.
        Yen persediaan ana ing papan perlindungan bom sing isih ana?
        Papan perlindungan bom ing jaman Soviet ora bisa nyerep populasi Moskow. Apa dheweke bakal mriksa registrasi ing lawang?
        Aku wonder apa kahanan luwih apik ing kutha-kutha liyane?
        1. +5
          Agustus 19 2016
          Papan perlindungan bom paling gedhe yaiku metro yen.
          1. +1
            Agustus 19 2016
            Lan sapa sing bakal kita mangan ing subway, apa ana panganan sing sithik banget?
            1. 0
              Agustus 19 2016
              Lan apa bab cadangan negara?
              1. +1
                Agustus 19 2016
                Apa sampeyan ngerti lokasine, apa cadangan negara? Apa sampeyan ngerti carane bakal disebarake? Ing kene, ing kahanan pertempuran, sampeyan ora ngerti carane nggawa panganan garing kanggo wong lanang, lan 500 meter kanggo wong-wong mau? Banjur kabeh cadangan negara lan pejabat negara lan sawetara spesialis ephemeral bakal nyelehake biji-bijian ing beak saben wong nganti armada ruang rahasia sing paling rahasia teka saka mburi sisih peteng rembulan lan tumpukan ing sirah kabeh jagad Anglo-Saxon ing 5 detik, lan langsung mayuta-yuta buruh bakal diunekake menyang dalan lan bakal nyanyi hallelujah.
            2. +1
              Agustus 19 2016
              Kutipan saka Maxus
              Lan kita bakal mangan wong ing subway

              Sejatine bekal wis cukup, apa sampeyan ora ngerti babagan iki ??? Metro minangka obyek strategis utama nalika perang. Aku lelungan menyang metro sawetara taun kepungkur, mula dheweke ngandhani, kalebu stok panganan (panganan kaleng, krupuk, gula)!
            3. +2
              Agustus 19 2016
              Kutipan saka Maxus
              Lan kita bakal mangan wong ing subway,

              Pitakonan sing apik, lan jawabane padha. Ora ana wong sing dipangan ing kono nalika Perang Donya II.
          2. -2
            Agustus 19 2016
            Sampeyan mbokmenawa ngadili iki saka babad 40s? Kajaba iku, metro modern (wiwit saka 70s) biasane glethakaken ing cara mbukak, lan saiki elinga carane padha ndamel support ing billboard lan flashed trowongan. Aku njamin yen metro lawas ora bakal nglindhungi serangan akurat sing serius. Lan sawise maca buku a la Metro 33 lan sateruse, padha pracaya marang properti protèktif saka struktur kasebut. Elinga serangan teroris ing subway lan pemadaman listrik lan malah kacilakan sepur biasa - akeh wong ing ndhuwur lan ngisor - angel ngadeg.
            Saiki ana rong konsep nalika nyerang metropolis - serangan nuklir, lan serangan karo senjata non-nuklir saka penetrasi jero. Serangan nuklir bisa uga ana ing udhara, ing permukaan lan lemah. Mesthi bakal ana warheads beda ing gelombang pluru beda. Inggih, kabungahan nuklir jangka panjang bakal teka. Mesthi, ana potongan ing subway ing sawetara stasiun, nanging ora bakal mbantu.
            Pilihan iki elek, nanging sing nomer loro ora kalah karo. Biaya biasa nembus jero menyang lemah (ing kasus Moskow, perlu kanggo nyelehake parasut rem ing biaya, yen setan ngerti carane jero) lan njeblug. Ing njaba, kutha bakal rusak sethithik, nanging ora bakal ana komunikasi, banyu badai, jalur komunikasi lemah, saluran pembuangan, terowongan apa wae bakal pecah. Bisa uga aula stasiun bakal tetep, nanging pasir sing mili bakal nglebur kabeh ruang terowongan lan stasiun. Sing ngerti apa penetrasi tameng bakal ngerti. Yen ana celah ing unsur konkrit saka ngendi trowongan bakal katon (lan ora umum ing urip biasa), banjur yen ora ana apa-apa ing wayah awan, sawetara kilometer trek bakal dadi silt, lan yen ana sawetara faktor. lan luwih angel nalika nglebokake bom utawa misil piercing bunker, banjur subway bakal, ing versi mikroskopis, nglindhungi wong saka catharsis ing sisih ndhuwur. Aku ora nyebar gupuh, aku kadhemen netepake kahanan saiki ing kutha-kutha tengah, ngendi 20% saka populasi Rusia manggon. Lan metro? Warga lan tamu ibukutha ora ngerti carane rumit kahanan ing ambane. Lan iki ing urip tentrem.
        2. +2
          Agustus 19 2016
          Kutipan: Ivan65
          Aku wedi mbayangno apa woro-woro serangan nuklir ing Moskow bakal dadi.

          Sampeyan ora mungkin ngerti babagan dheweke, amarga yen serangan kasebut ditindakake, banjur ing saindenging wilayah.
          Kutipan: Ivan65
          Ora ana sing ngerti ngendi papan perlindungan bom.

          Aku ngerti ngendi ana siji ing kutha, nanging aku ora bakal njaluk iku, Aku ora duwe wektu.
          Kutipan: Ivan65
          Aku wonder apa kahanan luwih apik ing kutha-kutha liyane?

          Moscow ditutupi dening sawetara resimen C 400 lan C 300, nanging aku nuduhake soko.
        3. +1
          Agustus 19 2016
          Apa sampeyan ngomong babagan?
          Papan perlindungan bom biasa ora nglindhungi saka bledosan nuklir. Lan sing nglindhungi, kanthi sistem pemurnian udara lan jero bisa diitung nganggo driji. Lan sanajan ing taun-taun Soviet, dheweke ora dimaksudake kanggo urip, nanging duwe wektu kanggo menehi pesenan. Ing kutha-kutha cilik, ana rencana kanggo nyebarake, penduduk sipil digawa metu menyang desa, desa, kutha, ing ngendi kegiatan produksi ditindakake. Muscovites mung kudu ngarep-arep sawetara rangking pertahanan udara.
          1. -2
            Agustus 19 2016
            Aku ora ngarep-arep, amarga aku ngerti yen sistem pertahanan udara bakal dirusak dhisik, ana segara cara kasebut, gelombang misil kanthi pirang-pirang hulu ledak nuklir meh padha. Ing kasus operasi pertahanan udara sing becik, 5 persen rudal bakal liwati sawise 4 utawa 5 gelombang. Iki cukup kanggo ngowahi metropolis dadi semut sing rusak. Yen mung trafo kobong-metu mimpin kanggo mati saka Bunch saka gardu lan seprapat saka Moscow dadi pejalan kaki, lalu lintas macet dadi ora bisa ditanggulangi. Lan iki mung tumindak AC lan gawe piala saka plankton kantor kesel saka stuffiness. Panas 30 derajat minangka bebaya abang, 30 frost maneh bebaya abang, ing mangsa salju salju - bilai, udan - setengah saka Moskow klelep. Nanging durung ana perang ...
            Aku njamin sampeyan, Sobyanin ora ana hubungane ... Iki bisnis, imperialisme oligarki. Kita butuh ide sing wicaksana lan cara urip. Pisanan - peluru bodho, uga rampung, Gusti Allah nylametake Tsar, banjur kabeh tanah kanggo petani lan saben buruh file, kita bakal ngumpulake gandum saka kulaks karo bayonet, Kebijakan Ekonomi Anyar, kita bakal nyekel lan nyusul, fartsovka minangka tenaga pendorong saka inteligensia, sampeyan menehi kebebasan lan pasar bakal nindakake kabeh kanggo kabeh wong .. .. Saiki kita kudu mikir lan mutusake carane urip
          2. +1
            Agustus 19 2016
            Kutipan saka Holly Gremlin
            Papan perlindungan bom biasa ora nglindhungi saka bledosan nuklir.

            Dear, apa sampeyan menehi saran supaya aku gantung diri? Ora bisa ngalahake ala saiki kanthi siji kekuwatan, wis dadi gedhe banget. Tanpa campur tangan saka Gusti, kita ora bisa menang, preduli saka apa sampeyan pracaya marang dheweke utawa ora, Rusia minangka benteng pungkasan.
            Kutipan saka Holly Gremlin
            . Muscovites mung kudu ngarep-arep sawetara rangking pertahanan udara.

            Inggih, kita ing wilayah ing sih saka Gusti Allah.
            1. -2
              Agustus 19 2016
              Kutipan: Alexander Romanov
              Ora bisa ngalahake ala saiki kanthi siji kekuwatan, wis dadi gedhe banget. Tanpa campur tangan saka Gusti Allah, kita ora bisa menang, preduli saka apa sampeyan pracaya marang dheweke utawa ora.

              Sampeyan bisa Alexander, marang pasukan ana pasukan liyane wassat

              Piye kabare ? Hektar wis ditampa?
              1. 0
                Agustus 19 2016
                Kutipan saka atalef
                Hektar wis ditampa?

                Aku wis ngombe ngguyu Hello Sanya sedulur
                1. 0
                  Agustus 19 2016
                  Kutipan: Alexander Romanov
                  Kutipan saka atalef
                  Hektar wis ditampa?

                  Aku wis ngombe ngguyu Hello Sanya sedulur

                  Sampeyan wis cepet.
                  Pira kothak setengah liter sampeyan entuk?
        4. 0
          Agustus 19 2016
          Ing jaman biyen (awal 80-an), aku kelingan ana buklet cilik sing diterbitake "Semua Orang Kudu Ngerti Iki". Iki nyritakake cara tumindak nalika ana serangan senjata nuklir, kimia lan bakteriologis. Aku tinkering karo tuwane ing teras lan ketemu salinan.
      2. 0
        Agustus 19 2016
        Salam iki! hi apik
      3. 0
        Agustus 19 2016
        Yen mung Balts ora butuh leaflet, dheweke bakal ngatur bunuh diri massal ing kana, dheweke isin saka saben pesawat mabur. ngguyu
  5. + 12
    Agustus 19 2016
    "Sajrone latihan, penerbangan, artileri roket, howitzer sing digerakake dhewe, tank digunakake."

    Kanggo sing ora entuk siaran. eseman
  6. + 15
    Agustus 19 2016
    eseman Yen iki ora guyon ... banjur banget, banget opo nyengsemaken...
    Kok enak suarane...

    German (American) soldaten... ayo kita kurban nedha awan éca lan gendheng liwat sirah .... ing SIBERIA.
    1. + 10
      Agustus 19 2016
      Quote: LYOKHA padha
      eseman Yen iki ora guyon ... banjur banget, banget opo nyengsemaken...
      Kok enak suarane...

      German (American) soldaten... ayo kita kurban nedha awan éca lan gendheng liwat sirah .... ing SIBERIA.

      Lan lapangan kerja kanggo sawetara wektu ing garis ekonomi nasional.
      1. +7
        Agustus 19 2016
        Kutipan: Evil543

        Lan lapangan kerja kanggo sawetara wektu ing garis ekonomi nasional.

        Apa sampeyan ngusulake ngirim prajurit Ukrainia sing ditawan kanggo mbangun jembatan menyang Crimea? Ya, sampeyan pancen sadis, kancaku, malah Inquisition ora mikir babagan iki ngguyu
        1. +8
          Agustus 19 2016
          Kutipan: Alexander Romanov

          Apa sampeyan ngusulake ngirim prajurit Ukrainia sing ditawan kanggo mbangun jembatan menyang Crimea? Ya, sampeyan pancen sadis, kancaku, malah Inquisition ora mikir babagan iki ngguyu[/ kutipan
          Perlu kanggo nyimpen. Saiki dheweke entuk bayaran.
  7. +1
    Agustus 19 2016
    Carane iku, - tingkat 80th?
  8. 0
    Agustus 19 2016
    Prajurit lan perwira saka Aliansi Militer Kulon! Sampeyan lagi diapusi!

    Tentrem ing gubug! Perang kraton!
  9. +1
    Agustus 19 2016
    Iki minangka peringatan kanggo "kanca-kanca sing sumpah" lan kanca-kancane - ayo padha mikir kanthi sirahe, apa pantes campur tangan karo kita kanthi paksa.
  10. +2
    Agustus 19 2016
    Ya, kabeh kaya ing film sing misuwur ("Ing zona perhatian khusus") ...
    1. 0
      Agustus 19 2016
      Ya, kabeh kaya ing film sing misuwur ("Ing zona perhatian khusus").
      "Prajurit NATO, sampeyan wis diubengi, ora ana kesempatan, tumindak sampeyan luwih mbuwang wektu lan gaweyan. Kita menehi komandhan lan prajurit liyane sandhangan garing, teh panas lan keramahan kita."
  11. 0
    Agustus 19 2016
    Watu ing taman Kyiv?
  12. 0
    Agustus 19 2016
    Lan iku bener.
  13. +7
    Agustus 19 2016
    Gusti. Sampeyan sok dong mirsani tembung sing teka saka Ours sawetara dina kepungkur. Wis non-sedulur nelpon, klien. VVP ngandika. Saiki esthi swara printah ing tawanan potensial. Atap ora bakal ngidini pamboman Beograd. Perang serius antarane histeris cah wadon lan rikma abang wis nggawe bir ing negara kita.
  14. +4
    Agustus 19 2016
    Teks sing menarik, utamane yen sampeyan nggunakake sawise persiapan artileri rong jam .. lol
  15. +2
    Agustus 19 2016
    Teks referensi! Sedhela lan cetha, banjur "carousel murub", lan apa sing isih ana - ing tas sampah lan - kanggo daur ulang. Ayo padha fertilize tanah sing padha teka tanpa njaluk. am
    1. +1
      Agustus 19 2016
      Quote: penembak gunung
      Teks referensi! Sedhela lan cetha, banjur "carousel murub", lan apa sing isih ana - ing tas sampah lan - kanggo daur ulang. Ayo padha fertilize tanah sing padha teka tanpa njaluk. am

      Aku duwe pitakonan aran ora nganggur: "Lan ing ngendi populasi sipil?" Nyuwun
      Utawa minangka partisan jahat wrote dina liyane: "... yen perlu, banjur prajurit "
      Nanging yen padha ngadeg ing lapangan mbukak, banjur aku kanggo am
  16. +3
    Agustus 19 2016
    Lha.. KITA NUNGGU "KEPERCAYAAN" NEXT saka Departemen Luar Negeri AS? :)))
    1. +3
      Agustus 19 2016
      Quote: Pulo Free
      .. KITA NUNGGU "KEPERAWATAN" NEXT saka Departemen Luar Negeri AS? :)))

      Ya-a-a-aaaa, w-w-w-w-zhzhzhzhzh!!!! Gomdep bakal opo kuwatir!!! wassat Gee-gee-gygygygygygy apik !!!
  17. +1
    Agustus 19 2016
    Pasukan ngelingi loudspeaker lawas sing apik lan "manusiawi", sing digunakake kanthi sukses kanthi bahan peledak lan layanan khusus, nanging kadhangkala mbantu.
  18. +2
    Agustus 19 2016
    apik Cla-ah-ah-ah-ah-ah-ah!!!
    Prajurit lan perwira saka Aliansi Militer Kulon! Sampeyan lagi diapusi! Sampeyan dudu penjaga perdamaian! Sampeyan wis nyerang wilayahe wong liya. Lenggaha gegaman lan pasrah, utawa sampeyan bakal ketukan dening paukuman mung lan bebendune wong sing durung kalah ing perang apa wae. Selehake gamanmu, aja dadi boneka ing tangane pimpinanmu.

    Artikel akeh akeh akeh ++++++++ apik !!! Teks apik banget !!! ya apik keprungu
  19. 0
    Agustus 19 2016
    Kok kendel banget... lha yen kena stroke. Departemen Luar Negeri kudu solder henchmen karo valerian. Apa sampah iku. Maneh, uneg-uneg bakal ditulis, lan iki uga saraf. Padha rampung intimidated anggota NATO miskin. ngguyu
  20. +1
    Agustus 19 2016
    Damn, sampeyan ora bakal percaya, aku kelingan Perang Dunia II, ana Fritz lan kita nindakake kaya ngono, nanging kepiye wae dadi bungah, amarga swasana ati apik lan teks apik, sawise kabeh, ora "kabeh wis ilang. ” wong lanang!
  21. +2
    Agustus 19 2016
    Teks apik. Aku uga kaya kanggo nambah famous: "Kita bakal nampa nyerah ...." Lebokake perlu. apik
  22. 0
    Agustus 19 2016
    Kutipan saka avvg
    Bener, jenenge: "Sebutake spade a spade"

    Lan ora mung menehi jeneng nanging uga nindakake perkara sing bener
  23. 0
    Agustus 19 2016
    Prajurit lan perwira saka Aliansi Militer Kulon! Tra-ta-ta-ta! Sampeyan diapusi! Bang-Bang! Sampeyan dudu penjaga perdamaian! Sampeyan tra-ta-ta, bang-bang!
    Kanthi iringan sing apik, luwih apik.
  24. +4
    Agustus 19 2016
    Teks kasebut apik, nanging tembung kasebut luwih akeh kudu dipotong. Banjur pangarep-arep memedi bisa nyusup menyang sirah mungsuh sing kondisional eseman
    Prajurit lan perwira saka Aliansi Militer Kulon! Sampeyan lagi diapusi! Sampeyan dudu penjaga perdamaian! Sampeyan wis nyerang wilayahe wong liya. Nyelehake gegaman lan pasrah, utawa sampeyan bakal kepepet dening paukuman sing adil lan bebendune wong sing luwih akeh ora kalah ing perang apa wae. Selehake gamanmu, aja dadi boneka ing tangane pimpinanmu.
  25. +2
    Agustus 19 2016
    "kalebu ing Rusia, Jerman, Inggris lan Polandia." - Trolls level 80. Apik, luwih akeh "mitra Barat" nesu, luwih apik.
    1. +2
      Agustus 19 2016
      Kutipan saka behemoth
      "kalebu ing Rusia, Jerman, Inggris lan Polandia." - Trolls level 80. Apik, luwih akeh "mitra Barat" nesu, luwih apik.

      Wigati carane wong Bandera padha trolled - ora ana announced ing Move. Ya, dheweke ora bakal ngomong karo dheweke.
      apik
      1. 0
        Agustus 19 2016
        Wigati carane wong Bandera padha trolled - ora ana announced ing Move. Ya, dheweke ora bakal ngomong karo dheweke.
        Dheweke kabeh ngerti Rusia kanthi sampurna, ing Olimpiade, atlet miwiti wawancara ing Move, wartawan takon ing basa Rusia, dheweke terus nganggo basa Rusia murni;)
  26. Komentar wis dibusak.
  27. +1
    Agustus 19 2016
    Iki minangka kanca sing apik, yen ora dadi mitra-mitra ... Apa jenis mitra kanggo kita?
    Kabuka nggambarake mungsuh ing pesawat, padha nggambar lintang, padha nelpon Rusia mungsuh, lan kita kabeh nelpon partners.
    Ing Uni, kabeh wis cetha ing tentara, saben wong tansah ngerti sing mungsuh kondisional lan tanpa syarat. AS lan NATO mungsuh!
    Mungsuh lan periode! Aku isih ngenteni penjamin mandheg nelpon mitra ...
  28. 0
    Agustus 19 2016
    Prajurit lan perwira saka Aliansi Militer Kulon! Sampeyan lagi diapusi! Sampeyan dudu penjaga perdamaian! Sampeyan wis nyerang wilayahe wong liya. Lenggaha gegaman lan pasrah, utawa sampeyan bakal ketukan dening paukuman mung lan bebendune wong sing durung kalah ing perang apa wae. Selehake gamanmu, aja dadi boneka ing tangane pimpinanmu.

    Teks kasebut apik banget. Mung ing tembung pungkasan ana kesalahan - huruf pisanan ora "l", nanging "p".
  29. 0
    Agustus 19 2016
    Mungkin sampeyan ora kudu ngomong yen iki latihan?
  30. 0
    Agustus 19 2016
    Kutipan saka Shuttle
    Prajurit lan perwira saka Aliansi Militer Kulon! Sampeyan lagi diapusi! Sampeyan dudu penjaga perdamaian! Sampeyan wis nyerang wilayahe wong liya. Lenggaha gegaman lan pasrah, utawa sampeyan bakal ketukan dening paukuman mung lan bebendune wong sing durung kalah ing perang apa wae. Selehake gamanmu, aja dadi boneka ing tangane pimpinanmu.

    Teks kasebut apik banget.


    Teks kasebut apik banget, nanging mung kahanan sing kudu digunakake sing ora apik.
    Muga-muga banding kasebut ora dibutuhake.
  31. 0
    Agustus 19 2016
    Dheweke kudu maca teks saka buku kasebut liwat speaker nganggo logat Rusia ........
  32. 0
    Agustus 19 2016
    A wiwitan? Sing cendhak.
    sira bakal padha kacemplungake dening paukuman kang adil lan bebendune bangsa kang durung kalah ing perang apa wae. Selehake gamanmu, aja dadi boneka ing tangane pimpinanmu
    Mesthi bakal mriksa.
    Dheweke bakal nyerah, menyang ngendi dheweke bakal lunga, pasukan khusus ngerti kepiye lan para prajurit bakal sinau.
    Kita tansah menang ora mung nganggo senjata. Wong-wong kita apik, kanthi jiwa kerja sing pas.
    Lan apa, wong tansah urip kanthi iman.
  33. 0
    Agustus 19 2016
    Napa NATO ora nyelehake senjata? Ing jarak apa saka tapel wates negara speaker diuripake?
  34. 0
    Agustus 21 2016
    Mungkin saiki prajurit Barat bakal mulai ngeling-eling teks iki paling ora nganggo kuping, apa yen bisa langsung ngangkat paws?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"