SPC "Salyut" ngrampungake karya modernisasi bangku test kanggo mesin kapal

19
Pusat Riset lan Produksi Salyut kanggo Teknik Turbin Gas (bagean saka UEC) ngrampungake modernisasi stand kanggo mesin tes kapal perang, laporan. RIA News pesen saka direktur ngatur perusahaan Vitaly Klochkov.

SPC "Salyut" ngrampungake karya modernisasi bangku test kanggo mesin kapal


Perusahaan kasebut "nglakoni karya-karya kasebut kanthi kerjasama karo asosiasi riset lan produksi Rybinsk Saturnus, sing tugas utama saiki yaiku substitusi impor mesin kanggo proyek 11356 frigates, sing sadurunge diwenehake dening perusahaan Ukrainia Zorya-mashproekt," jelas Klochkov.

Telung kapal kaya "seri Laksamana" rampung dina iki tanpa pembangkit listrik.

"Salyut mlebu tahap pungkasan modernisasi pangkalan bangku kanggo nguji mesin kapal Angkatan Laut Rusia. Wilayah tanggung jawab Salyut kalebu nguji mesin laut kanggo kapal lan kapal Angkatan Laut, layanan penjaga tapel wates lan kapal sipil adhedhasar cabang Gorizont saka Biro Desain (bagean Salyut), "ujare.

Miturut direktur, "Horizontal bakal digunakake kanggo nguji mesin perbaikan laut M-90FR lan mesin eksperimen M-70FRU." Karya gabungan karo Saturnus minangka "arah anyar kanggo Salyut minangka bagéan saka transformasi model industri United Engine Corporation (UEC).

Referensi agensi: "UEC minangka struktur terpadu khusus ing pangembangan, produksi serial lan pangopènan mesin kanggo militer lan sipil penerbangan, program ruang angkasa lan angkatan laut armada, uga industri minyak lan gas lan energi”.
  • Warta RIA. Igor Zarembo
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

19 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. PKK
    + 10
    Agustus 19 2016
    Test stand minangka salah sawijining link utama ing produksi turbin. Produk monolitik lan akurat banget. Daya tahan mesin bakal gumantung saka kualitas tes. Aku bungah yen ana sawetara stand, lan iki bakal menehi a kabeh aliran turbin menyang kapal. Tatanan negara bakal kawujud.
  2. + 12
    Agustus 19 2016
    Dadi - iki luwih cedhak karo awak substitusi impor.
    Ayo wong lanang cepet miwiti dviglos menyang seri, amarga prau kita nganggur.
    Oh, Ukraina miskin - bakal dadi luwih mlarat, nanging sayang banget yen akeh wong bakal kelangan pakaryan, nanging jumlah sing padha bakal ditemokake. Tegese, yen ing endi wae, ana sing bakal mudhun, banjur ing endi wae, ana sing bakal teka. hukum pasar.
  3. +5
    Agustus 19 2016
    Sing jelas gaweane angel, ayo cah ayo cepetan, nek ora kesel ngenteni. recourse .
  4. +3
    Agustus 19 2016
    Kabar apik, iki minangka substitusi impor lan kamardikan saka mitra capricious!
  5. +4
    Agustus 19 2016
    Akhire, ana cahya ing mburi trowongan, digunakake tanpa mesin apik iku tridets lengkap. Independen miskin: padha maca kanthi teliti kabeh pesen babagan "admirals" lan bungah yen "armada Muskel mbengkongaken"! Aku ora bisa mbayangno carane console sawijining? Siji-sijine sing dakkarepake: wong lanang, dorong !!
    1. + 11
      Agustus 19 2016
      Ora perlu nglipur sing merdika, ora pantes! nglirik
      Quote: Monarchist
      ... wong lanang push munggah !!

      Saiki UEC duwe ngimpi elek - akeh produk anyar sing diluncurake ing wektu sing padha, sing lawas diganti karo impor, lan tanggal pembangunan sing direncanakake kanggo "Direktur Stalin" mesthi wedi! eseman Dadi, kita nindakake kabeh sing kita bisa, nanging kepinginan sampeyan bakal dianggep! apik
      1. PKK
        +1
        Agustus 19 2016
        Apa gajine?
        1. +2
          Agustus 19 2016
          Kutipan: PKK
          Apa gajine?

          Aku wingi nyopir liwat jam SMP ana daftar lowongan..gaji mulai 50tr
        2. +2
          Agustus 19 2016
          Aku ana ing Moskow - gajiku ora dadi indikator ... Saiki ana tumbas massal peralatan teknologi, mula gaji ora "kosmik", lan malah sajrone implementasine, sadurunge produksi massal, ora akeh keuntungan. Kabeh ing kabeh, kita bakal ngenteni lan ndeleng ...

          Mergo iki. hi
  6. +1
    Agustus 19 2016
    Padha ngandika sing padha bakal gawé mesin kanggo pr 22350, nanging kanggo 11356 padha ora cocok lan release ora malah ngrancang. Sing ngerti, mohon pencerahane.
  7. +1
    Agustus 19 2016
    Padha numpes pabrik diesel ing St Petersburg, ana stands Finlandia bisa ora kanggo invent bab peduli.
  8. +2
    Agustus 19 2016
    Kutipan: PKK
    Test stand minangka salah sawijining link utama ing produksi turbin. Produk monolitik lan akurat banget. Daya tahan mesin bakal gumantung saka kualitas tes. Aku bungah yen ana sawetara stand, lan iki bakal menehi a kabeh aliran turbin menyang kapal. Tatanan negara bakal kawujud.

    Mung kompresor sentrifugal bisa monolithic; turbin aksial tujuan iki meh tansah dirakit saka glathi individu (kajaba mesin cilik). Mung paramèter mesin gumantung ing kualitas tes lan pangaturan sing cocog (yen cacat ditemokake, mesin bali menyang toko Déwan). Ing ngarsane sawetara stands ora ateges mesin rampung bakal dites ing saben. Sawetara stands mesthi bakal digunakake kanggo nyoba unit lan rakitan saka ngendi kabeh produk pungkasane dirakit. Lan aku ora ngerti apa "bakal menehi aliran turbin kanggo kapal"? Turbin kapal dudu wiji, produk potongan, rumit banget lan larang, lan ora ana sing bakal ngasilake sewu. Artikel kasebut nyatakake yen pisanan sampeyan kudu nglengkapi telung kapal, banjur bakal katon.
    1. PKK
      +2
      Agustus 19 2016
      Maksudku basa monolitik, dhasar sing dipasang kabeh peralatan.
      Daya tahan produk gumantung ing endi toleransi, umpamane, kanggo geter. Yen ing wates ngisor, produk kasebut luwih suwe. Lan ing mangsa ngarep, tes bakal mengaruhi kualitas turbin sing padha.
      1. +1
        Agustus 19 2016
        Daya tahan produk gumantung ing endi toleransi, umpamane, kanggo geter. Yen ing wates ngisor, produk kasebut luwih suwe. Lan ing mangsa ngarep, tes bakal mengaruhi kualitas turbin sing padha.
        Sampeyan nulis akeh omong kosong, ketoke, sampeyan adoh banget saka mesin pesawat ing umum, lan turbin laut beda sethithik karo mesin pesawat. Ora ana gunane pembangunan kasebut dipasrahake marang Saturnus lan Salyut. Nalika nyoba mesin pesawat, ora ana konsep watesan geter sing luwih murah (sing luwih murah luwih apik), mung tingkat maksimal sing diidini. Aku wis ngandika sing tes ora mengaruhi kualitas ing sembarang cara, kajaba kanggo kasus nalika motor sengaja risak dilewati. Daya tahan mung kena pengaruh kualitas unit manufaktur, perakitan lan kahanan operasi. Tes dibutuhake kanggo ngenali cacat lan pangaturan sing dibutuhake.
  9. 0
    Agustus 19 2016
    Mesin dhewe ora masalah tartamtu, iku. Masalah iku kanggo sijine iku kabeh bebarengan ing ngadeg, turbin, gearbox, sumber daya lan sistem kontrol, banjur miwiti lan mriksa operasi kabeh Déwan. Kajaba iku, produksi gearbox dhewe durung ditetepake. Umumé, karya isih ora ana pungkasan.
  10. +1
    Agustus 19 2016
    Pasrahna marang Gusti Allah. Sistem tempur frigat 11356 wis rampung rampung lan siap digunakake, mesin kanggo kapal kasebut dibutuhake dening armada Rusia kaya udara.
  11. 0
    Agustus 19 2016
    Kutipan saka chunga-changa
    Mesin dhewe ora masalah tartamtu, iku. Masalah iku kanggo sijine iku kabeh bebarengan ing ngadeg, turbin, gearbox, sumber daya lan sistem kontrol, banjur miwiti lan mriksa operasi kabeh Déwan. Kajaba iku, produksi gearbox dhewe durung ditetepake. Umumé, karya isih ora ana pungkasan.
    Mung masalah utama iku lack of engine. Apa mesin ana, yen ora rahasia? Yen kabeh iki ana, banjur sijine bebarengan ora masalah. Apa sampeyan mikir sistem "daya lan kontrol"? Apa iku kosmik? Sistem bahan bakar dipasang ing mesin pisanan, lan dikontrol dening siji gagang (THROUGHTER). Kasunyatan manawa puluhan pipa lan sensor kudu disambungake menyang mesin sajrone tes kasebut minangka crita liyane. Aku ora ngerti, Mungkin padha arep ngganti mesin pesawat conventional kanggo marine, nanging iki uga ora supaya prasaja, senajan solvable.
    1. 0
      Agustus 20 2016
      Nah, apa sampeyan pancene, Google dipateni?
      - GTE M75RU (pangembang - OAO NPO Saturn) kanthi daya maksimal 7000 hp Mesin kasebut sukses ngliwati CSI ing taun 2006.
      - GTE M70FRU (developer - OAO NPO Saturn) kanthi daya maksimal 14000 hp. Mesin kasebut kasil ngliwati CSI ing Oktober 2008.
      - GTE M90FR kanthi daya maksimal 27500 liter. karo. (pangembang - CJSC "Turborus" - joint venture saka JSC "NPO "Saturnus" lan SE NPKG "Zorya-Mashproekt", Ukraina). Engine kasil liwati MVI ing 2006, lan adhedhasar DGTA - ing 2008.

      Deleng tanggal tes sing sukses - ana mesin. Masalah "klumpukake ing tumpukan" yaiku "... rampung pembangunan stand dijadwalake kanggo 2017" nganti rampung ngumpulake bodho ora ana, lan ora ana sing ngidini ing dalan.
      Sistem kontrol ora "rud nangani", ketoke sampeyan kaya sing. Iki minangka kompleks sensor, otomatisasi lan kontrol. Kabeh mau diarani -
      Sistem kontrol Metel-55 lan Sheksna-90, peralatan diagnostik getaran VDA-56 - biaya 1 set yaiku 102 yuta rubel. http://sdelanounas.ru/blogs/63932

      Ora katon kaya "pegangan" babar pisan.
  12. 0
    Agustus 20 2016
    Punika warta gedhe.
    Bakal ana mesin sing beda-beda, bakal bisa kanggo nggedhekake / ngganti
    nomenklatur kapal kanggo syarat saiki lan mangsa ngarep.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"