Marchuk: kanggo break menyang Crimea liwat darat, Rusia kudu nggunakake artileri lan pesawat

133
Wakil Ukrainia ing Grup Kontak 3 arah ing Minsk, mantan Perdana Menteri lan Jenderal Angkatan Darat Yevhen Marchuk ing wawancara karo agensi kasebut. Ukrinform kabiji kemampuan Rusia kanggo ngrebut koridor tanah menyang Crimea.





Ing mratelakake panemume, arah Mariupol tetep strategis penting kanggo Rusia.

"Aku mikir yen dheweke (Rusia) ora bakal ndhisiki ngliwati koridor saiki, amarga iki sampeyan kudu nyerang, nggunakake penerbangan, artileri kanggo nggiling kabeh koridor iki, nanging isih bakal sempit. Ing kana kita wis duwe kabeh - artileri lan liya-liyane, ora ana sing perlu ditambang ing kana. Kanggo rong setengah taun, militer kita nyiapake kanthi serius, dadi yen Rusia malah wani nembus koridor, bakal nandhang kerugian gedhe, mula iki ora bakal dadi kejutan kanggo Ukraina, "
Marchuk nuduhake pikirane.

"Apa wae pesawat lan senjata sing digunakake Rusia ing kana, nanging koridor sing sempit iki kudu dijaga, lan ing negara operasi militer angel banget," ujare.

Sadurungé, ing wulan Juni, Marchuk nyatakake yen Rusia ngrebut koridor menyang Crimea, Rusia bakal kelangan "setengah yuta prajurit" sing tiwas.

Elinga yen Presiden Ukraina Petro Poroshenko bubar ngumumake kemungkinan serangan Rusia "ing kabeh azimuth".
  • www.ukrinform.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

133 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 39
    Agustus 20 2016
    iku d.e.b.i.l? Yagene kita kudu pindhah saka Crimea?
    1. + 34
      Agustus 20 2016
      Kutipan saka DrZed
      iku d.e.b.i.l?

      Ora, iku mung ana. Aku wingi ora kakehan ngombé lan dina iki kakehan.
      ъ
      1. +7
        Agustus 20 2016
        Apa maneh yen kosok baline? Aku ngombe kakehan wingi lan nedopohmelin dina iki. Lan halo bajing teka ...
        1. + 42
          Agustus 20 2016
          Yagene kita kudu pindhah saka Crimea?

          Pernyataan kasebut ora diarahake marang kita, lan uga ora kanggo mitra Barat - iki mie kanggo panggunaan internal. Iku perlu kanggo reassure populasi, marang wong-wong mau kabeh babras, sing agresor wedi, wunderwaffe ing dalan, etc.

          Sawise kabeh, kita ngerti yen jembatan menyang Crimea lagi dibangun, lan kita ora perlu sembarang koridor tanah ing asas. Lan, kanggo perkara kasebut, luwih gampang njupuk Kyiv banjur entuk kabeh sing dibutuhake saka pamrentah anyar kanthi gratis.
          Apa ana - kita malah ora kudu dijupuk Kiev - siji kaliber ing Verkhovna Rada sak rapat bakal sow gupuh kuwi ing rangking kabeh struktur negara sing koridor tanah bakal dibebaske ing saperangan saka minggu, lan malah takon kita. kanggo panggonan permanen.

          Nanging iki kasunyatan KITA, adhedhasar pengamatan saka pasukan kita dhewe lan Crimea kita dhewe.
          Ing kasunyatane, luwih gampang kanggo nglarang kabeh media oposisi, nyekel separatis saben dina lan ngandhani populasi yen Rusia minangka gerombolan klub sing pengin ngrebut pinggiran sing makmur, nanging isih ora sukses amarga para prajurit Ukrainia sing wani nyekel koridor ing Crimea ditambang ... (sial, bodho banget nalika mangan ...)
          Sing kasunyatan sing luwih nyata - wektu bakal ngomong.
          1. +8
            Agustus 20 2016
            Sampeyan bener babagan jembatan. Aku uga nyopir motor menyang Crimea liwat ferry, nanging wis mung kelas. Ayo mbangun jembatan lan ing ngendi dalan menyang Crimea?! Ing kene wong-wong kita kudu dibebasake saka Bandera-fasis, ya, nanging perlu yen dheweke pengin. Ing sawetoro wektu, media hawking
            1. +1
              Agustus 20 2016
              Pakdhe iki wis suwe ora ndeleng peta, bisa uga ing Dnieper menyang Nikolaev lan liwat Belarus lan liwat Donbass! Ngendi sampeyan bisa nemokake akeh pasukan?
          2. +1
            Agustus 21 2016
            Aku setuju banget karo sing nulis, kok kudu nyabrang koridor darat, yen ora mung rodha, nanging sekrup wis suwe diciptakake, kok mlaku-mlaku yen bisa nglangi utawa mabur.
        2. +4
          Agustus 20 2016
          Lan halo bajing teka ...

          Apa wis? Hmmm, sampeyan bener:
      2. + 15
        Agustus 20 2016
        Sampeyan ngerti, iku medeni. Kayane wong sing nyukupi ora katon babar pisan. Lan kanggo wong-wong sing bisa ndeleng ana esuk permanen sawise ana. Njupuk menyang akun kasunyatan sing "panguwasa", Gusti ngapura kula, ora ngontrol kahanan ing kabeh, lan mabuk sembarang bisa nindakake apa kang dikarepake. Iku kaya coven mendem ing tetanggan, sampeyan ora bisa nindakake tanpa rasukan ...
        1. +8
          Agustus 20 2016
          Kutipan saka Pete Mitchell
          . Lan kanggo wong-wong sing bisa ndeleng ana esuk permanen sawise ana. Njupuk menyang akun kasunyatan sing "panguwasa", Gusti ngapura kula, ora ngontrol kahanan ing kabeh, lan mabuk sembarang bisa nindakake apa kang dikarepake. Iku kaya coven mendem ing tetanggan, sampeyan ora bisa nindakake tanpa rasukan ...

          uga, ana wong kanggo mimpin
        2. +6
          Agustus 20 2016
          kasunyatan Ukrainia - televisi lan media --- Lan sampah kuwi saben dina - salah siji kidang ngandika, utawa segel, lan bubar loro gazelles disebut lan sang ... Pancen tenan ..... nawakke Russian near Kuev ???
          1. +4
            Agustus 20 2016
            Ukrainia kasunyatan - televisi lan media

            Inggih, babagan media Ukraina Shariy ngandika apik:
        3. 0
          Agustus 20 2016
          Kutipan saka Pete Mitchell
          Kaya coven mabuk ing tanggane, sampeyan ora bisa nindakake tanpa rasukan..

          alangan iku sing ndeleng dina Sabat, lan ana acara umum.
          Dheweke dadi politisi - sapa sing bakal percaya? (parafrase saka tukang sihir)
          Ngomong lan nindakake iku beda.
          Lan kanggo "rasukan", padha njerit babagan "rasukan".
          Sing malah ing situs, carane akeh plans ana lan diskusi saka serangan saka rudal, sadurunge nyerang liwat Kharkov lan Sumy, lan klompok Crimean? Cukup kanggo mangerteni yen malah masyarakat Rusia ngrembug babagan kemungkinan serangan saka Federasi Rusia.
          Blogger lan media ing loro-lorone nyoba banget ...
      3. +1
        Agustus 20 2016
        Sasha, hi

        Cathetan Baranchik teka ing dina liyane, nggawe kesimpulan sing menarik (klik):
        1. 0
          Agustus 21 2016
          kahanan ing kene (Ukraina) pancene ora pati jelas ... lan intensifikasi permusuhan pancen dadi cara metu kanggo panguwasa saiki, nanging iki minangka cara metu sementara lan kanthi akibat sing serius kanggo kabeh wilayah. suwene sawise sing pamaréntah saiki bakal terus metu pitakonan .... Ya, lan apa bakal tetep kene sawise nggunakake senjata abot, kalebu aviation - devastation lan lengkap ... ambruk kabeh.
    2. +5
      Agustus 20 2016
      Dheweke ora mung DEBIL nanging ing kubus, kabeh padha lara banget, ora bisa dibatalake lan rampung. Iku dianggep mung karo timbal !!!
      1. +4
        Agustus 20 2016
        "Apa wae pesawat lan senjata sing digunakake Rusia ing kana, nanging koridor sing sempit iki kudu dicekel, lan ing negara operasi militer angel banget," ujare. Rusia bakal kelangan "setengah yuta prajurit".

        Mungkin dheweke mung ora dilaporake yen Rusia bakal mbangun jembatan menyang Crimea? Utawa dheweke mung gelo yen Rusia ora butuh koridor, delusional lawas.
        1. +3
          Agustus 20 2016
          Lan wong iki isih ana ing tim aplikasi tripartit. Lan mbalang kayu bakar
      2. +9
        Agustus 20 2016
        Kutipan saka: azbukin77
        Dheweke ora mung DEBIL nanging ing kubus, kabeh padha lara banget, ora bisa dibatalake lan rampung. Iku dianggep mung karo timbal !!!


        pancen bener ... uga, sapa sing butuh siji koridor yen cathetan telung rubel ana ing tengah Kyiv ngguyu
        1. +2
          Agustus 20 2016
          Yagene dheweke mutusake yen kita bakal pindhah kaya ing Perang Donya I yen kita ndemek otaku bayonet, kita bakal duwe senjata sing cukup sing bakal ngowahi Angkatan Bersenjata Ukraina dadi bledug ing kadohan!
      3. +7
        Agustus 20 2016
        Kutipan saka: azbukin77
        Dheweke ora mung DEBIL nanging ing kubus, kabeh padha lara banget, ora bisa dibatalake lan rampung. Iku dianggep mung karo timbal !!!

        Kasus paling langka ing psikiatri donya
      4. 0
        Agustus 20 2016
        Sing dadi tentara, dheweke ora ngguyu ing sirkus.
      5. 0
        Agustus 20 2016
        Lan tungsten karbida ...
      6. 0
        Agustus 21 2016
        Ora, luwih gampang, kanggo wong Yahudi, mung jumlah dhuwit lan sarana nggawa wong-wong mau sing penting, ngrusak dheweke lan dheweke gantung diri.
    3. 0
      Agustus 20 2016
      Kutipan saka DrZed
      iku d.e.b.i.l? Yagene kita kudu pindhah saka Crimea?

      Strategi kurang ajar, sampeyan dhewe bakal menehi bali liwat wektu. wong bodho
    4. +1
      Agustus 20 2016
      Oh wong-wong sing crita. Babar blas lara. Aku durung weruh kartun Soviet. Bocah cilik, dolanan kayu. Pot nangani ing vtur. Aku simpati
    5. 0
      Agustus 20 2016
      Bajingan kosong iki mung ngremehake jenenge Marchuk sing mulya ...

      "Marchuk, Alexei Nikolaevich - kepala pambangunan bendungan saluran BratskGESStroy, pahlawan lagu dening Nikolai Dobronravov lan Alexandra Pakhmutova. [1]
      Marchuk, Anatoly Ivanovich (1937-2004) - ahli bedah Soviet lan Rusia, ahli transfusiologi, dhokter ilmu medis.
      Marchuk, Boris Yuryevich (lair 1951) - diplomat Rusia.
      Marchuk, Valentina Iosifovna (luwih dikenal minangka Sviridova; 1919-2012) - pemain bola voli Soviet, pemain tim nasional USSR, juara donya ing taun 1952, juara Eropah kaping pindho.
      Marchuk, Georgy Vasilyevich (lair 1947) ya iku panulis, panulis skenario lan panulis drama Belarusia.
      Marchuk, Guriy Ivanovich (1925-2013) - spesialis ing bidang matematika komputasi, fisika atmosfer, geofisika, akademisi saka Akademi Ilmu Pengetahuan Rusia lan Akademi Pendidikan Rusia.
      Marchuk, Dimitry Georgievich (monastik Damian; 1899-1987) - Uskup Gréja Ortodoks Rusia, Uskup Agung Volyn lan Rivne.
      Marchuk, Yevhen Kirillovich (lair 1941) - politisi Ukrainia.
      Marchuk, Ivan
      Marchuk, Ivan Ivanovich (1922-1986) - diplomat Soviet.
      Marchuk, Ivan Stepanovich (lair 1936) iku sawijining seniman Ukrainia.
      Marchuk, Mikhail Andreevich (1906-1971) - Pahlawan Uni Soviet.
      Marchuk, Nikolai Nikolaevich (lair 1949) - Doktor Ilmu, Profesor Universitas Persahabatan Rakyat Rusia, spesialis ing sajarah Amerika Latin.
      Marchuk, Pyotr Vasilievich (1920-1974) - Pahlawan Uni Soviet.
      Marchuk, Prokofy Pavlovich (1872 -?) - petani, anggota Duma Negara Kakaisaran Rusia saka convocation XNUMXst.
      Marchuk, Sergey Vasilyevich (lair 1952) - skater kacepetan Soviet, peraih medali perunggu ing Kejuaraan Dunia 1978, juara Eropa taun 1978 ... "(saka Wikipedia)

      Alexandra Pakhmutova nduwe lagu sing apik banget "Marchuk main gitar lan Segara Bratskoe nyanyi ..."
    6. +1
      Agustus 20 2016
      Kutipan saka DrZed
      iku d.e.b.i.l?

      bodho bodho digedhekake porno, vodka lan komik (dheweke sijine lintang, nanging malah ora mbukak buku babagan taktik)
    7. 0
      Agustus 20 2016
      Kutipan saka DrZed
      iku d.e.b.i.l?

      Negara diagnosis
    8. 0
      Agustus 23 2016
      Mare abu-abu ukrobred liyane
  2. +6
    Agustus 20 2016
    Menarik banget carane pidato kasebut dirasakake ing Ukraina, utamane dening para prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina.
  3. +8
    Agustus 20 2016
    Ya, apa sing kudu digiling, dheweke dhewe bakal ndedonga lan nyelehake celonone saka khayalan dhewe, lan dheweke bakal nyalahake Rusia.
  4. +8
    Agustus 20 2016
    Db liyane, misale jek sing wis lestarekake ing Banderkraine kanggo abad. Lan kenapa dheweke ora ngomong babagan pilihan liyane: Rusia bakal nggali saluran sing amba ing antarane Crimea lan Banderkraina lan ngisi proyek Kerch? Inggih, iku uga pilihan.
    1. +8
      Agustus 20 2016
      Mungkin dheweke luwih apik? Kita duwe pengalaman lan ora larang banget kanggo kita.
  5. +7
    Agustus 20 2016
    Maneh padha duwe exacerbation saka diagnosa. Suwene sampeyan bisa ngunyah apa sing wis diidoni suwene. Ukraina perang karo Rusia, wis ilang setengah saka tentara, lan Rusia ora teka ing perang.
  6. +4
    Agustus 20 2016
    Apa urinovtsy ngupaya alesan kanggo impotence sing. Wong-wong mau bakal teka kanggo ngurmati. Ana preseden ing sajarah. B. Khmelnitsky minangka conto. Apa goyangake udhara karo statement kosong.
  7. +7
    Agustus 20 2016
    Terobosan iku elek??? wong bodho miwiti kampanye mardika! ombenan Kita bakal ngrebut kabeh tanah kita !!!
  8. +5
    Agustus 20 2016
    Ing pungkasan mangsa panas 2014 sampeyan mung bisa ngisi solarium menyang peralatan lan kanthi tenang menyang Dnieper, uga, bisa uga ana wong sing bakal njupuk metu saka grumbulan. Banjur dheweke ora pengin nindakake iki, kenapa saiki pengin ditindakake, yen perlu liwat "artileri lan penerbangan"?
  9. + 10
    Agustus 20 2016
    lan pikun iki nggawe SBU saka KGB saka USSR! carane sampeyan bisa tresna daya kanggo nindakake omong kosong kuwi. kene iku pancene perlu kanggo uncalan mati kabeh daya ing ukrland, malah kanggo pegawe paling. rampung, amarga padha kabeh edan, kanggo sijine iku mildly.
  10. +3
    Agustus 20 2016
    Marchuk: kanggo break menyang Crimea liwat darat, Rusia kudu nggunakake artileri lan pesawat
    Lan sawise kabeh, bajingan guessed! wassat
    1. +1
      Agustus 20 2016
      Aku panginten dheweke bakal ujar manawa Rusia ora duwe iki.
    2. +2
      Agustus 20 2016
      Quote: partisan jahat
      Marchuk: kanggo break menyang Crimea liwat darat, Rusia kudu nggunakake artileri lan pesawat
      Lan sawise kabeh, bajingan guessed! wassat

      Kabeh vyser iku kanggo Latvian C

      MI.http://www.reitingi.lv/ru/news/politikap/75721.html

      L. D. Kuchma banjur nyritakake kegiatane minangka perdana menteri kaya ing ngisor iki: "Sawise ing meja ketua, Marchuk nuduhake kekurangan rasa kanggo tugas saben dina lan kepinginan kanggo nindakake, semangat sing ora tenang kanggo verbosity ... Iki amarga kepinginan Marchuk ngerti kabeh masalah kanthi lengkap, amarga dheweke seneng ngomong, "kanthi presisi laboratorium", kanggo ngumpulake informasi lengkap babagan kasebut. Nanging ora suwe dheweke wiwit curiga yen dheweke ora pengin, mung wedi nggawe keputusan, lan rasa wedi iki adhedhasar salah pangerten babagan mekanisme ekonomi lan upaya kanggo nyingkirake langkah-langkah sing ora populer. Temenan, karya jangka panjang ing KGB mulang Marchuk mung kanggo ngumpulake informasi (lan supaya wong liya bisa nggawe keputusan kanthi basis!), Nanging dheweke ora ngerti carane ngetrapake apa sing diklumpukake kanggo kepentingan ekonomi.
  11. + 11
    Agustus 20 2016
    Jenderal Marchuk: "Kita duwe apa sing kita butuhake ing kana, kita wis nambang apa sing kita butuhake ing kana."
    IMHO, sing paling penting, ana sing ora dibutuhake, yaiku geeks Bandero-fasis.
  12. +5
    Agustus 20 2016
    Nah, moncong iku mung monyol! Babar pisan!!!
  13. YA
    +2
    Agustus 20 2016
    Kanggo sawetara, ora ana sing isih ana kajaba mung angan-angan ...)
  14. +3
    Agustus 20 2016
    Invasi? Piss asu? Dadi wedi! Sepisan maneh sampeyan bakal nggawe provokasi lan sampeyan bakal bisa ngrasakake artileri lan penerbangan kita dhewe. Apa sampeyan wis krungu babagan minelayers? Suns, omong-omong, kerja keras kanggo ngrusak tambang, lan kabeh sing ana ing dalan. Nanging Rusia ora bakal sing pertama mulai. Aktifake otakmu..
  15. + 10
    Agustus 20 2016
    Ora bakal lara yen dheweke kadang "nguripake" sirahe. Dheweke bakal nggunakake artileri! Ha! Kanthi supremasi udara sing luar biasa saka penerbangan kita? Ya, "meow" ora ana sing duwe wektu kanggo ngomong, ing posisi artileri utawa pertahanan udara. Ora kanggo sampeyan perang karo penambang. Inggih, punika kula, miturut teori. Napa kita kudu menang 37 yuta Svidomo? Kanggo nanggung utang sing akeh banget? Ayo padha nindakake dhewe. Lan kita bakal weruh - Amarga saka eri. am
  16. +3
    Agustus 20 2016
    ing kashchenko dina libur? dirilis saka ngendi? opo
  17. +6
    Agustus 20 2016
    Apa sampeyan ngelingi sketsa E. Vorobei lan Yu Galtsev: "Njupuk aku! Inggih, njupuk kula!!!"?! Carane statements saka Ukrainia "clowns" padha karo heroine saka pemandangan iki.
  18. +3
    Agustus 20 2016
    Wong lara, kok ngutip kabeh.
  19. +1
    Agustus 20 2016
    Quote: Baloo
    Db liyane, misale jek sing wis lestarekake ing Banderkraine kanggo abad. Lan kenapa dheweke ora ngomong babagan pilihan liyane: Rusia bakal nggali saluran sing amba ing antarane Crimea lan Banderkraina lan ngisi proyek Kerch? Inggih, iku uga pilihan.

    Simbah naif "Chukotka" Marchuk, kepiye presiden Poroshenko "ngapusi azimuth ing kabeh arah"! Rusia durung miwiti perang karo wong-wong mau, lan yen diwiwiti, dheweke ora bakal duwe koridor kanggo uwal saka Ukraina!
  20. +2
    Agustus 20 2016
    ".. Elinga yen Presiden Ukraina Petro Poroshenko bubar ngumumake kemungkinan serangan Rusia "ing kabeh azimuths" .." Rong sadulur-kanca saka pendhapa sing padha: Porosyuk lan Marchuk. Sing siji nggawa omong kosong, lan sing kapindho njupuk.
    1. 0
      Agustus 20 2016
      Lan saka Eropah?
    2. +1
      Agustus 20 2016
      Ya, supaya kita bisa ndeleng wong-wong mau, ing sikil siji, lan padha ndeleng kita kanthi mripat siji.
  21. +1
    Agustus 20 2016
    Ya, kanggo tekan Kyiv, kita butuh mobil lemak, lan tank alkohol lan tabung liyane kanggo mabuk.
  22. +2
    Agustus 20 2016
    Iki wis kaping pindho pernyataan kaya ngono. Iku misale jek sing sisih Ukrainia wis nggawe jenis koridor sing kudu dianakaké (anget munggah peralatan, Feed prajurit), lan Rusia maneh ora pengin pindhah bebarengan ...
  23. +3
    Agustus 20 2016
    morons, yen Rusia needed koridor Panjenengan, iku ora bakal mbangun kreteg, lan ing umum prakara ora winates kanggo koridor.
  24. +2
    Agustus 20 2016
    Semi lawas. wong bodho. Sawise kabeh, dheweke sinau ing sekolah lan akademi Soviet normal. Yen insya Allah, kabeh bakal owah ing Ukraina, dheweke bakal langsung nguripake wulune lan dadi pendukung Rusia.
  25. +3
    Agustus 20 2016
    Rave. Lan kenapa kita butuh? Yagene sampeyan nyeret ing sawetara koridor ... yen perlu, banjur Rusia bakal mlebu liwat lawang sing sampeyan dhewe bakal mbukak amba. Wiwit ambruk USSR, pamrentah Ukrainia ngeling-eling pasien skizofrenia sing ambruk ing antarane "pribadi" - Timur lan Kulon.
    1. 0
      Agustus 20 2016
      Aku "ungu" ing dill minus sampeyan. Lan aku bakal nambah siji liyane: Entitas teritorial tetanggan, ing ngendi Nazisme lan Ragulisme berkembang, dudu kanca utawa mungsuh kita, nanging ... Animal Farm, sing mbayangno dhewe minangka kekaisaran ... mungsuh utama, pisanan kabeh, kanggo awake dhewe, warga, politik, ekonomi, reputasi, etc. Permusuhan sing kondhang, thirst kanggo freebies, overestimation saka "penting" wis sangsoro negara saka bab utama - sambungan karo kasunyatan lan kemampuan ora mung kanggo katon, nanging ing paling kanggo mikir bab sesuk.
  26. 0
    Agustus 20 2016
    https://www.youtube.com/watch?v=fo26xfscd00 Евгений Марчук-механик
  27. +1
    Agustus 20 2016
    Apa dheweke duwe spesialis ing psikiatri kabeh?!
  28. +3
    Agustus 20 2016
    Dheweke, mesthi, jenderal tentara lan liya-liyane. Aku duwe pangkat sing luwih murah. Nanging padha sinau saka buku teks sing padha. Mula omongane aneh kanggoku. Nah, babagan penerbangan, artileri, lan liya-liyane, bisa dingerteni. Nanging koridor sempit apa sing diomongake? Kenapa kudu sempit? Yen, contone, kita pindhah menyang Crimea saka Kyiv, jembaré saka temonan bakal kaya sing dibutuhake miturut Piagam Angkatan Darat. Lan saka Kyiv menyang Crimea, ora ana ing standar modern.
  29. +1
    Agustus 20 2016
    Pikun lawas. Kesel banget.
  30. 0
    Agustus 20 2016
    Hebat maneh? Archstrategist iki mbokmenawa ora ngerti yen ing rong taun jembatan bakal siap.
  31. 0
    Agustus 20 2016
    Simbah dadi edan .... Yen dumadakan Rusia dipeksa miwiti database skala lengkap, banjur wates koridor "sempit" bakal, aku ngerti, ing sadawane Dnieper ...... Ndeleng sampeyan ... sawise kabeh , padha ditambang .. disiapake .... Inggih, nggih!
  32. +2
    Agustus 20 2016
    Ya, misale jek kaya wong tuwa, lan mbokmenawa anggota Komsomol, malah bisa uga komunis. Inggih, edan cepet-cepet saka kabeh retakan.
    1. 0
      Agustus 20 2016
      Dadi, saka anggota Komsomol kasebut (wis dadi pengkhianat), sing banjur dadi komunis, kita ilang Uni Soviet ...
  33. 0
    Agustus 20 2016
    Sesi liyane saka mabuk lan drugged ukrobred. Iki saiki katon ora intermittently, nanging negara permanen ukropolitician.
  34. +2
    Agustus 20 2016
    Dheweke bakal ngrampungake konstruksi Nord Stream 2, mblokir pipa, nemtokke sanksi kanggo nyoba serangan teroris ing Crimea. Lan dheweke bakal mbukak ...
    1. 0
      Agustus 20 2016
      Kutipan: DUST3693
      Dheweke bakal ngrampungake konstruksi Nord Stream 2, mblokir pipa, nemtokke sanksi kanggo nyoba serangan teroris ing Crimea. Lan dheweke bakal mbukak ...

      Kita ora bisa mbangun stream kanggo kita, layanan antimonopoli Ukrainia wis dilarang
      1. 0
        Agustus 20 2016
        Yen iki minangka jinis humor sing angel, mula sampeyan entuk.
        1. +1
          Agustus 20 2016
          Kutipan: Belarus
          Yen iki minangka jinis humor sing angel, mula sampeyan entuk.

          Ora mine, nanging wong-wong mau. Pambangunan pipa gas nglanggar aturane. Njupuk isyarat saka negara
    2. +1
      Agustus 20 2016
      Uh, ora, "kancaku", Rusia mung butuh limang wilayah Rusia kasebut, lan sisane kudu menyang sing duwe utang.
  35. +2
    Agustus 20 2016
    Yen kabeh Yushchenko dhewe serius ngomong babagan 200 prajurit Rusia ing Donbass, banjur Gusti Allah dhawuh marang effigy iki kanggo ngomong omong kosong ...
  36. +2
    Agustus 20 2016
    Ahli strategi iku ibu kurang ajar, nanging kanggo jinis apa kita mbangun jembatan? wis kabeh wong ing kono muter liwat. Saben uwong kepengin perang banget, mung Rusia sing luwih dhuwur tinimbang iku. Inggih, sampeyan isih njaluk pil, mung aja keselak.
  37. +1
    Agustus 20 2016
    Kutipan saka darkmore
    (Dasar, bodho banget yen padha mangan iki ...)

    Padha mangan mangan. Bubar, kanca ing Skype saka Kueva squealing babagan tank ing Crimea, kang crushing uprising nglawan "getih", "paling peteng", etc. Aja ngrungokake, dheweke bengok-bengok, sampeyan ora ngerti babagan propaganda sampeyan, lsp.
    1. +2
      Agustus 20 2016
      Kenalan kuwi mung kanggo konsumsi. Wong Bandera sing nganggo basa Rusia minangka makhluk paling jahat ing jagad raya.
  38. +2
    Agustus 20 2016
    Masokis, ganas, uga, break kula, break kula.
    Padha ana karo Balts, padha ngunjungi siji klub kanggo perverts, utawa apa?
  39. +1
    Agustus 20 2016
    Marchuk kanggo dill marang metu versi carane akeh Rusia bakal ilang lan apa sing bakal digunakake, nanging kita mung ngguyu saka iki, sing kabeh padha ngerti carane. ngguyu
  40. +1
    Agustus 20 2016
    Dheweke, yaiku, ukram, ditugasake pangkat miturut preian, bisa uga "jenderal tentara" ngguyu kok break liwat koridor kanggo Crimea liwat wilayah benteng didegaké, yen sampeyan bisa calmly dijupuk Kyiv sing ora benteng lan ora nyana serangan. wong bodho
  41. +1
    Agustus 20 2016
    Bosen karo slogan bodho. Padha dirancang mung kanggo jaran maidan! Kanggo sawetara alasan, media isih breeding wong ..
  42. +2
    Agustus 20 2016
    Marchuk: kanggo break menyang Crimea liwat darat, Rusia kudu nggunakake artileri lan pesawat

    Lha ya, trus pas mlebu wc, celonone dicopot. Liyane iku ora ana sing menyang jamban. Bye.
    Bener, spesialis ing sabotase ideologis, lan malah kanthi pendhidhikan pedagogis, bakal luwih ngerti babagan kerugian militer "ing kasus" ...
  43. +2
    Agustus 20 2016
    A koridor tanah dibutuhake, lan cepet utawa mengko bakal.
    Bisa uga lengkap karo Novorossia utawa kabeh Ukraina umume.
    Mung iki bakal rampung tanpa bedhil lan tank.
  44. +2
    Agustus 20 2016
    Ya-a-a-a-a-a. ! kuldi lawas wis anil! Lan che-b, sampeyan (kuldi lawas) ora bisa ELING carane nyolong lan didol EVERYTHING (!!!) ngiwa lan nengen. Lan saiki, bersenjata karo "ideologi Nazi" majeng ing varian Ukrainia crappy (yaiku, ora construction saka negara - invader), sampeyan, woof --- oh asu, sampeyan blathering soko indistinctly!?
  45. +3
    Agustus 20 2016
    Mungkin aku ora ngerti apa-apa, nanging kepiye carane bisa ngobrol karo "jenius" ing grup kontak, nanging aku umume meneng babagan negosiasi. Iki dudu Marchuk, iki DB turun temurun lan luwih lengkap. .
    Rusia, yen arep break liwat koridor dening tanah, bakal nindakake ing kuwi cara sing minefields bakal ngankat dening ngungsi liwat wong-wong mau DBs turun temurun kaya Marchuk yen wong liya tetep.

    Kamentrian Kesehatan Ukraina nyetujoni uji klinis obat-obatan sing diimpor ing Ukrainia

    link menyang artikel: https://life.ru/t/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/892768/vrachi_iz_ss

    ha_i_frantsii_ispytaiut_prieparaty_ot_shizofrienii_na_ukraintsakh
  46. +1
    Agustus 20 2016
    Oh, lan sawise kabeh, mantan perwira Soviet, menehi sumpah USSR .. petani pancake.
  47. +1
    Agustus 20 2016
    Iku misale jek sing ing Ukraina padha saingan sing menang
    TINDAK....
    Utawa opsi kaping 2, aku pancene pengin dadi bagian saka Federasi Rusia. kene
    ngimpi nalika Rusia lunga. Apa bakal ketemu karo gombal putih
    mlaku. wassat
  48. 0
    Agustus 20 2016
    Jebule kuwi kreteg. Apa sing kedadeyan yen Marchuk ditabuh ing sirah nganggo kulkas?
  49. 0
    Agustus 20 2016
    Ing kene aku maca pratelan kasebut lan aku ngerti manawa Ukraina minangka rumah sakit jiwa BIG. Nanging pitutur marang aku carane wong mangan kabeh? Utawa wong-wong bodho iki ora nyiarake menyang Ukraina? Yen Rusia mutusake nggawe cortdor, crests bakal maju lan nyebul bledug ing dalan, supaya tank Rusia ora goyang.
  50. 0
    Agustus 20 2016
    Lemak ing otak tansah ngganggu pikiran. Kanggo nggiling kabeh Ukraina, mung karsa politik saka pimpinan sing dibutuhake, rakyat bakal seneng, lan ora perlu katon maneh ing Amerika Serikat, kita wis perang sanksi, saperangan sanksi anyar bakal ngganti pancen boten.
  51. 0
    Agustus 20 2016
    Lan wiwit 19 ing jembatan? Lan apa neraka kita kudu njaluk mobil (L)idor Panjenengan
  52. 0
    Agustus 20 2016
    Kutipan: Jenderal Tentara Yevgeny Marchuk
    ora kanggo sebutno kasunyatan sing kita perlu iki ditambang ana

    Maksudku, padha nyiapake Mariupol, Berdyansk lan Melitopol kanggo karusakan?!
  53. +1
    Agustus 20 2016
    kedadeyan sing padha (babagan ngliwati koridor menyang Crimea, mundhut puluhan yuta prajurit, lsp.)
    Aku bakal ngomong maneh, Pak Marchuk, kita ora bakal push apa-apa liwat ngendi wae. Kita mung bakal tuku, lan apa maneh, sampeyan bakal seneng ngedol dhewe. Lha, iki hakekatmu.
  54. 0
    Agustus 20 2016
    Iki ora menarik! Coba pikirake, babad liyane kanthi constipation saka pikirane lan diare tembung.
  55. +1
    Agustus 20 2016
    Kayane ana wong saka USSR, dheweke sekolah sing padha karo bapakku, nanging kaya wong saka planet liya!
  56. 0
    Agustus 20 2016
    Marchuk, Rusia duwe rudal lan Novorossiya.
  57. +4
    Agustus 20 2016
    Aku ora kasengsem ing Ukraina minangka konsep, minangka negara. Kabeh sing disambungake saiki karo wilayah iki minangka pitakonan saka keamanan Rusia kanggo akèh taun. Yen kanggo keamanan Rusia perlu kanggo mbusak Kiev, iku kudu dibusak, nalika ing wektu sing padha kasebut kanthi teliti, ngreksa Russian Kiev-Pechora Lavra lan kuil Ortodoks liyane, yen kita dadi cowardly lan wiwit lamenting bab moralitas, Kyiv bakal mbusak Moscow, ora ana pilihan liyane.
  58. +2
    Agustus 20 2016
    Ora nggumunake yen para prajurit cahya ora metu saka kawahe. Karo jendral-jendral kuwi.
  59. 0
    Agustus 20 2016
    Masalah utama yaiku ngatasi pertahanan lapisan sing dilengkapi kanthi apik saka Angkatan Bersenjata Ukrainia ing posisi saiki. Mula, taktik lan sarana dibutuhake kanggo nyurung Pengawal Nasional metu saka posisi kasebut. Contone, kanthi nggawe kahanan sing ora bisa ditanggung nggunakake macem-macem cara, luwih murah lan lokal, kayata ngethok pasokan, banjir, lalat jaran, labah-labah ... Ya, paling ora kelelawar kanthi sekring sing murub ... Sawise nyepetake 10 km ing luar negeri. , sampeyan bisa pindhah sawise wong-wong mau lan terus ing semangat sing padha nganti dalan menyang tapel wates wilayah mbukak. KMK.
  60. 0
    Agustus 20 2016
    Tua, edan, pikun...
  61. 0
    Agustus 20 2016
    Kemampuan Rusia kanggo ngrebut koridor tanah menyang Crimea

    Mbokmenawa ora saben wong ngerti crita Ermak lan "seizure" sing ora kuat ing wilayah wétan Rusia. Marchuks bakal mati, bangsa Rusia bakal ketemu maneh.
  62. 0
    Agustus 20 2016
    Buzina uga dadi patriot ing pinggiran, lan aku nglawan eksistensi ing umume, lan Rusia kidul-kulon manggon ing wilayah kasebut lan ora ana pinggiran minangka bangsa.
  63. 0
    Agustus 20 2016
    Marchuk nuduhake pikirane.
    "Jenderal ngentekake sedina muput.
    Ya, pikiran-pikiran ing sirahku dadi kecut amarga ketegangan.
    Aku mikir lan mikir.........

    Mungkin iki wektu kanggo ngganti jeneng mburi kanggo Marazachuk, contone.
  64. 0
    Agustus 20 2016
    Praktek umum: pisanan gagasan gila dibuwang, banjur tesis dikembangake kanggo ndhukung, banjur diumumake yen mungsuh .
  65. Komentar wis dibusak.
  66. 0
    Agustus 20 2016
    Simbah, ing umur 75 taun, sampeyan kudu mikir babagan Gusti Allah, nanging sampeyan isih nggawe sawetara kebodohan. Ora apik, wong tuwa.
  67. 0
    Agustus 20 2016
    Apa koridor nalika luwih gampang kanggo njupuk Kyiv
  68. +1
    Agustus 20 2016
    Ayo kita elinga yen Presiden Ukraina Petro Poroshenko bubar ngumumake kemungkinan serangan Rusia "ing kabeh azimuth."

    Paranoia ora bisa ditambani, lan, sing paling awon, nyakup kabeh Ukraina belay
    1. +1
      Agustus 20 2016
      Lan Anglo-Saxon nyebabake paranoia iki
      Dina Kamardikan Ukraina bisa uga dadi "jam X" kanggo wong Ukraina. Ing dina iki Rusia bisa digunakake kanggo invasi militer, kolumnis Reuters Peter Epps ngyakinake para pamaca.

      Sanajan rencana Putin bisa uga ora kalebu eskalasi militer karo Ukraina, dheweke "bakal pura-pura" yen iki pancen bisa kedadeyan, penulis materi yakin. Nalika wong Ukrainia nyiapake kanggo ngrayakake kamardikan 25 taun saka USSR, Moskow bakal njlentrehake marang Kyiv yen kedaulatan Ukraina ana persis anggere "Rusia ngidini."


      Waca liyane ing http://www.yoki.ru/news/news/19-08-2016/461706-0/
  69. 0
    Agustus 20 2016
    Nanging saka panggonan iki "Tarisch Jenderal" luwih rinci, mangga: ngendi artileri, ngendi tambang, nomer ... Alon-alon, mangga, aku nulis.
  70. 0
    Agustus 20 2016
    Marchuk mbaleni mantra sing padha kaya manuk beo, lan ing wektu sing padha nduduhake kekurangan logis sing lengkap. Pernyataan sarkastik sing kerep diulang ing Ukraina babagan "vatniks" bodho nggawe kesan sing ora bisa ditemtokake ing pikirane.
  71. 0
    Agustus 20 2016
    Quote: pinggiran
    Quote: sana_59
    Apa kanggo wong-wong sing ora duwe omah iki, kita ora bakal menehi kabungahan kaya perang

    Dheweke mesthi bakal nyusup dhewe, nanging kok nggawe wong ngguyu - dheweke wis crawling, ndhelikake plat mobil ing mobil.


    Kene ing Kaliningrad sampeyan ora bakal weruh sapa! Ana mobil kanthi 404 plat, Kazakh, Moldavia, lan aku wis ndeleng Kyrgyz kaping pindho. Nyuwun Numpake meneng-meneng, kadhang-kadhang nunggang malah brazen, tanpa aturan.
  72. 0
    Agustus 20 2016
    Apa perlu ngalami perawatan, nanging luwih becik ngalami mabuk ing wayah esuk lan ora ngombe ing wayah sore?
  73. 0
    Agustus 20 2016
    Aku "disentuh" ​​dening omong kosong sing diarani pimpinan dill! Napa Rusia kudu ngliwati koridor menyang Crimea nalika mbangun jembatan?! Lan siji maneh: kabijakan Rusia (sanajan pengin duwe koridor tanah) kudu nganggo gaya kawicaksanan Timur: "Lungguha ing teras omahmu, lan ngenteni mayit mungsuhmu digawa liwat! ” Lan dill, kanthi cepet dadi "ceurope", bakal dadi mayit kanthi cepet ...
  74. 0
    Agustus 21 2016
    Sadurungé, ing wulan Juni, Marchuk nyatakake yen koridor menyang Crimea dicekel, Rusia bakal kelangan "setengah yuta prajurit" sing tiwas. ....
    Sing kabeh wong bakal mati ngguyu bebarengan !? )))
  75. 0
    Agustus 21 2016
    Ing kene, bubar, ibu-ibu, supaya ora sumpah ing ngarepe bocah-bocah, ngunggah ukara:
    "Operator gabungan apa sing nyedhot?"
    Dadi:
    Apa sing ditindakake "Soschuk" ing kono?
    Dheweke ngomong babagan kapinteran!
    Akeh taun kanggo sampeyan, lan tanah dijupuk, = 1,0 * 2,0 * 1,5-2,0.
    Iki kanggo sampeyan minangka surveyor tanah !!!
  76. 0
    Agustus 22 2016
    Pan Marchuk, kita wis ngerti kanthi sampurna tingkat kebodohan sampeyan. Yagene kowe terus-terusan nyoba mbuktekake iki maneh? Wis tekan titik sampeyan wis wedi maca komentar saka pangguna Ukrainia, supaya sampeyan ora edan nyoba ngerti.
  77. 0
    Agustus 23 2016
    Aku mung arep takon: "Apa dheweke dibebasake saka omah-omah mad?" Bubar, Shoigu "ditangkep", lan komandan Armada Laut Ireng Vitko, lan Jaksa Agung Crimea Poklonskaya, lan Aksenov, lan ... Ngendi wong Rusia saiki? Mung gawe dalan darat liwat Mariupol! !

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"