Dina Angkatan Udara Rusia

34
21 Agustus minangka Minggu katelu ing sasi panas pungkasan, lan ing dina iki Rusia ngrayakake liburan Angkatan Udara. armada RF. Iki minangka preian kanggo kabeh wong sing ana hubungane karo nasional penerbangan - pilot armada udhara, navigator, karyawan teknis bandara lan lapangan udara, pencipta pesawat saka Federasi Rusia. Ing tanggalan Rusia anyar, liburan iki ditemtokake adhedhasar resolusi Presidium Dewan Tertinggi Federasi Rusia No. 3564-1 tanggal 28 September 1992. Jeneng resolusi kasebut cocog: "Ing panyiapan dina liburan Angkatan Udara Rusia."

Liburan iki raket karo sejarah penerbangan militèr, amarga ing Agustus 1912 adoh, kaisar Rusia pungkasan, Nicholas II, nandatangani dekrit sing nyatakake perlu kanggo mbentuk unit penerbangan pisanan ing Kakaisaran Rusia ing Direktorat Utama Staff Umum Tentara Imperial Rusia. Swara wektu, formasi iki berkembang dadi Angkatan Udara Rusia, jeneng asline yaiku Angkatan Udara Imperial.



Sawetara sejarawan mbantah anane dekrit kekaisaran babagan nggawe unit penerbangan pisanan, menehi motivasi marang posisi kasebut kanthi nyatane yen dekrit kraton asli durung ditemokake ing bahan arsip. Ing wektu sing padha, ana urutan kaping 397 saka Menteri Perang Vladimir Sukhomlinov ing tanggal sing padha (30 Juli (miturut gaya anyar - 12 Agustus), 1912), sing nuduhake transfer aeronautika lan penerbangan menyang yurisdiksi unit aeronautika khusus Direktorat Utama Staf Umum.

Apa ana keterlibatan langsung Kaisar Nicholas II ing nggawe unit penerbangan Rusia pisanan utawa ora, iku pitakonan sing kudu ditinggalake kanggo ahli sejarah profesional. Dina iki, luwih penting yaiku kasunyatan manawa ing Agustus 1912 Rusia entuk armada udara dhewe, sing wis ngalami pirang-pirang tahap pangembangan sajrone 104 taun.

Njupuk menyang akun kasunyatan sing dina iki Rusia uga ngelingi acara 25 taun kepungkur - dina sing disebut "putsch", utawa luwih nyoba kanggo ngreksa Uni Soviet, iku worth kang lagi nyimak sing armada udhara kita. negara, lan iku bodho ora ngakeni, ora mung ing path pembangunan. Kaya kabeh negara sing wiyar, armada udhara ing awal 90-an miwiti dalan degradasi lengkap.

Wong-wong, sing kanthi tangane dhewe mimpin Uni Soviet ambruk, ngumumake yen "ora ana partai kasebut", "ora ana sing kaya ngono", lan ora ana dhuwit kanggo penerbangan utawa malah kanggo dipakani populasi. Enteni, - padha ngandika 500 dina, - lan kabeh bakal nggoleki ... 500 dina lan 1000 wis liwati, nanging owah-owahan kanggo populasi lan bal teknologi negara padha istimewa kanggo Samsaya Awon.

Armada Soviet sing wiyar, maneh, kaya kabeh negara, dadi dipérang, lan iki wiwit bobrok karo panggantos simultaneous ing sektor sipil karo liners manca digunakake karo perlu kanggo spesialis domestik ngalami internships ing panuntun dhumateng saka instruktur manca. . Uga teka kanggo internships "remote" "ing kertas". Program komunikasi udara antarane wilayah kasebut dadi awu. Pesawat asring "anchored" ing latar mburi bandara, ngendi padha salah siji rotted lan rusted kanggo taun, utawa sawn menyang kethokan logam, kang "profitably" didol ing luar negeri dening gentlemen enterprising.

Ing wektu sing padha, semblance pisanan slogan katon yen iku "ora duwe bathi" kanggo mbangun pesawat dhewe, lan iku luwih apik kanggo tuku njaba Rusia "sanajan digunakake, nanging liner dipercaya." Akibaté, slogan iki mimpin kanggo kasunyatan sing perusahaan individu, ing nguber MediaWiki, mutusaké yen pesawat buatan Amerika utawa Eropah dilakokno dening rolas operator udhara, kalebu Afrika, sadurunge mlebu ing Rusia, iku bisa uga. dianggep "cukup dipercaya". Wis dingerteni apa akibate babagan rasa ora aman kanggo penumpang.

Sayange, ora bisa dikandhakake manawa armada udara Rusia saiki ngalami kenaikan sing signifikan. Umume operator udara Rusia isih dipeksa (lan sawetara luwih seneng) tuku "tangan bekas" ing luar negeri. Nanging, uga ana owah-owahan. Mangkono, ing tanggal 8 Juni taun iki, ing Irkutsk ana presentation cerah saka pesawat penumpang medium-haul pisanan Rusia MS-21, digawe ing Pabrik Bangunan Pesawat Irkutsk.



Iki minangka pesawat kanthi fuselage paling amba ing segmen pesawat jarak menengah (4,06 m), nyedhiyakake kenyamanan kanggo penumpang lan kru. Dianggep wiwit 2017, MS-21 bakal dadi seri lan bakal bisa nutupi bagean saka kabutuhan Rusia lan sawetara operator udara asing, saingan, contone, karo Airbus A-320 lan Boeing-737.

Dina Angkatan Udara Rusia


Bebarengan karo iki, mesin turbofan PD-14 sing janjeni kanggo penerbangan sipil wis digawe ing Rusia. Iki mesin sing direncanakake digunakake ing pesawat MS-21.



Nggawe mesin anyar kanggo penerbangan sipil minangka acara nyata, amarga kasunyatane sawise ambruk USSR, karya ing arah iki bener-bener dikurangi, uga nggarap nggawe pesawat sipil anyar.

Dina iki, acara perayaan ing acara Hari Angkatan Udara bakal dianakake ing macem-macem kutha ing Rusia. Liburan iki akeh dianakake ing Ulyanovsk, sing ana hubungane langsung karo pangembangan armada udara negara kasebut. Program perayaan kalebu Aviasalon-2016 lan festival Aerobatics. Demonstrasi grup "First Flight" (Moscow), aerobatik tunggal AGVP "Rus", helikopter Mi-2 lan Mi-8 saka klub olahraga CSK VVS, parachutist mlumpat direncanakake.



Ing dina iki, kita ngucapke matur nuwun marang kabeh sing melu ing Angkatan Udhara negara ing liburan lan pengin Angkatan Udhara Rusia kanggo mindhah istimewa ing dalan pembangunan!
  • cntraveller.ru, rutoday.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

34 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +9
    Agustus 21 2016
    Sugeng Liburan! Sampeyan! Kabeh melu!

    Apa sampeyan ora ngimpi dadi pilot?
    Kanggo mabur munggah, beku kanthi rasa seneng?
    Lan leluhur kita pecah sirah kita,
    Carane soar menyang langit, ngatasi bobot.
    Tansah beckoned dening lintang manungsa
    Ing ngimpi dheweke mabur, nanging nyatane dheweke ora ana swiwi.
    Nanging Zhukovsky kita - matématikawan abad -
    Teori penerbangan mbukak dalan.
    Wis pirang-pirang taun, impen wis dadi kenyataan
    Lan nelukake samudra kaping lima.
    Lan mabur liwat stardust
    Pilot kita ana ing langit negara sing adoh.
    1. +1
      Agustus 21 2016
      Aku kanthi ati-ati ngucapake selamat marang kabeh wong Rusia sing TERLIBAT ing liburan - Dina Armada Udara Federasi Rusia!
      Aku utamane ngucapake ucapan selamat marang PILOTS lan DESIGNERS saka pesawat penerbangan Rusia! tresna
      Good luck ing kreatifitas lan karya pesawat!

  2. +8
    Agustus 21 2016
    Sugeng Liburan kanggo wong-wong sing bisa nggawe impen Swarga bocah-bocah dadi kenyataan ... Aku pengin kabeh wong sing nomer lepas landas bakal padha karo jumlah pendaratan sing lembut
  3. +7
    Agustus 21 2016
    Iku tetep mung pengin - More pesawat domestik ing langit lan peralatan kita ing lemah! ombenan
    1. +2
      Agustus 21 2016
      Mugo-mugo keturutan SEMUA HAJAT...
      1. avt
        +4
        Agustus 21 2016
        Umumé, jumlah take-off padha karo jumlah pendaratan! Liburan, kanggo industri penerbangan, kanthi nangis amarga impotensi.
        Dadi, tanggal 8 Juni taun iki, presentasi cerah saka pesawat penumpang medium-haul Rusia pisanan MS-21 ditindakake ing Irkutsk, kanthi
        Iku bakal luwih apik yen padha ora nulis - padha numpak DAM ing jaran kayu
        Dianggep wiwit 2017, MS-21 bakal dadi seri lan bakal bisa nutupi bagean saka kabutuhan Rusia lan sawetara operator udara asing, saingan, contone, karo Airbus A-320 lan Boeing-737.
        wassat Lan goleki Aeroflot sing padha? Nalika pitik ana ing susuh
        Armada Aeroflot wis diisi maneh karo papat pesawat Airbus A321. Minangka sumber ing industri marang ATO.ru, mobil teka ing Agustus 4 lan 5.
        Nanging maneh
        Maskapai paling gedhé Rusia "Aeroflot" nampa pesawat Boeing 19-737 sabanjuré kaping 800. Iki pesawat kanthi registrasi VP-BGI. Mesin diwenehake saka pabrik.

        Pesawat kasebut digawe ing tata letak kanggo 158 kursi - 20 ing kelas bisnis lan 138 ing kelas ekonomi. Sadurungé ing 2016, Aeroflot nampa papat pesawat sing padha. Miturut informasi saka sumber terbuka, sing pungkasan diluncurake ing wulan Juli.

        Kalebu pesawat anyar, armada maskapai kasebut kalebu 177 pesawat: 19 Boeing 737, 67 Airbus A320, 26 A321, 22 A330, 14 Boeing 777 lan 29 Sukhoi Superjet 100 (SSJ 100).
        1. avt
          +2
          Agustus 21 2016
          Oh! Ya! [kutipan] Dikira wis wiwit taun 2017 MS-21 bakal dadi seri lan bakal bisa nutupi bagean saka kabutuhan operator udara Rusia lan sawetara manca, saingan, contone, karo Airbus A-320 lan Boeing-737. [/ Kutipan ]Pawarta
          Direktur Umum UTair njlentrehake wektu nganyari armada

          15 Agustus 2016 ATO.ru
          Direktur Umum UTair njlentrehake wektu nganyari armada
          Yen UTair terus nambah lalu lintas penumpang, pesawat anyar bakal mlebu armada ing 2018-2019 :: Leonid Faerberg // transport-photo.comTags: News, Airlines, Supplies, Kinerja finansial, UTair Aviation (UTair)
          Nganyari armada maskapai UTair kudu diarepake ing pungkasan 2018 - awal 2019. Miturut agensi Finmarket, Andrey Martirosov, direktur umum operator kasebut, ujar iki.

          Ora ditemtokake jinis apa sing ditakoni. Sauntara kuwi, ing Oktober 2014, ngomong babagan penundaan pangiriman pesawat anyar Airbus A321 lan Boeing 737NG, Martirosov ujar manawa kudu teka ing 2016-2018.

          Miturut pratelan anyar saka kepala UTair, maskapai kasebut ngarepake nampa luwih saka 10 pesawat utama. Direktur umum operator kasebut nyebutake pembangunan sing luwih stabil minangka syarat kanggo pangiriman.

          Miturut Airbus, wiwit tanggal 31 Juli, UTair kudu nyerahake wolung saka 20 pesawat A321 sing dipesen. Basis data Boeing, sing uga dianyari pungkasan tanggal 31 Juli, nyathet pesenan maskapai sing luar biasa kanggo 30 pesawat - limang Boeing 737-900ER lan 25 Boeing 737-800.[/quote] Nyuwun Cathetan -UT udara malah nyingkirake Superbudget!
  4. +5
    Agustus 21 2016
    Sugeng Dina Penerbangan !!! 'Sugeng Liburan Guys!!!
  5. +1
    Agustus 21 2016
    More pleased karo kasunyatan sing padha njupuk munggah mesin.
    Kanggo pesawat sipil gedhe lan cilik, nganti drone.
  6. + 15
    Agustus 21 2016
    Kanggo kula, mesthi ana lan tetep siji dina penerbangan - 18 Agustus. Liyane iku account anyar.
    1. +9
      Agustus 21 2016
      Aku melu pendapat sampeyan! Kabeh iki rampung ing 90s ing instigation saka asisten Amérika kanggo exterminate USSR patriotisme, katresnan kanggo Motherland, lan pengabdian kanggo cita-cita saka kita. Prinsip dhasar kasebut, kabijakan Yeltsin - saben wong kanggo awake dhewe, slamet, apik banget, ora bisa urip - tegese wong sing lemah, kita ora ana ing dalan karo wong kaya ngono. Dheweke ngalami kabeh sing disebut "transformasi" ing kulit dhewe ing taun 1993, nalika unit ditarik saka Kelompok Pasukan Barat menyang lapangan terbuka ing wilayah Rostov kanggo dibubarake. Para perwira didhawuhi nggoleki panggonane dhewe-dhewe
    2. +5
      Agustus 21 2016
      Kanggo kula, mesthi ana lan tetep siji dina penerbangan - 18 Agustus. Liyane iku account anyar.

      Bapakku, sing dakeling-eling, ngrayakake Hari Angkatan Udara tanggal 18 Agustus. Kang mulang kula. Mulane, saka dhasar atiku, aku ngucapake selamat marang pilot, navigator, insinyur penerbangan lan teknisi, personel layanan BAO ing liburan profesional!
      Kanggo kabeh - langit sing cerah, kebangkrutan sing alus, rasa seneng, kesejahteraan lan LUCK!
  7. ABA
    +4
    Agustus 21 2016
    Ing tanggal 8 Juni taun iki, presentasi cerah saka pesawat penumpang medium-haul Rusia pisanan MS-21 ditindakake ing Irkutsk
    ....
    Nggawe mesin anyar kanggo penerbangan sipil minangka acara nyata


    Ora ketompo carane pait kanggo ngakoni, ana panemu sing saiki presentasi luwih penting tinimbang kasunyatan penciptaan, lan pimpinan anyar Rusia kapitalis anyar luwih dilatih ing babagan iki tinimbang nggawe.
  8. +8
    Agustus 21 2016
    Aku congratulate kabeh pilot, IAS, Ngarep Layanan ngarep, Komunikasi, Keamanan lan anggota kejem demoted saka forum ing preian! Aku ora sebutno Veteran minangka ngirim, nanging kita tansah ing rangking.
  9. +4
    Agustus 21 2016
    Matur nuwun kanggo ora lali para navigator, nanging peralatan kita isih duwe insinyur onboard, operator radio lan operator onboard.
    1. +3
      Agustus 21 2016
      Sugeng Liburan kanggo kabeh sing melu penerbangan !!! lan supaya nulis ulang preian lan transfer tanggal tetep ana ing kalbu wong-wong sing nyoba kanthi kabeh kekuwatan kanggo mbuktekake manawa Rusia ora umur sewu taun, nanging rong puluh, Dina Armada Udara tansah dadi preian kanggo wong-wong sing manunggal ing langit
    2. +1
      Agustus 21 2016
      Kutipan saka flex
      nanging ing peralatan kita isih ana insinyur onboard, operator radio lan operator onboard

      Sugeng riyadi sedaya.
    3. 0
      Agustus 21 2016
      Kutipan saka flex
      nanging ing peralatan kita isih ana insinyur onboard, operator radio lan operator onboard

      Sugeng riyadi sedaya.
  10. +6
    Agustus 21 2016
    Sugeng Liburan kanggo kabeh wong sing nyambung karo penerbangan kita! Iki Riyaya Impen sing Kawujud. Aku ora ngerti siji aviator sing wis ora ngimpi bab iku wiwit cilik. Aku ngakoni yen aku ora nepaki impenku, nanging aku seneng aviation, lan aku isih kelingan carane aku lungguh kanggo jam ing panas ing gendheng saka bangunan sangang-crita ing Akhtubinsk (sing ngerti, kang bakal ngerti), lan admired kekuwatan Angkatan Udara kita. Lan nalika ing bandara, dheweke ora duka amarga wektu tundha penerbangan, utamane yen Krasnoyarsk-Severny, ana pesawat Arktik, kargo, lan penumpang, sing nggawe dheweke bangga yen dheweke dadi bocah Soviet.
    Aku pracaya yen rauh (patnatsat taun, iki omong kosong kanggo sajarah) kita bakal revive aviation kita, lan kita bakal katon ing pesawat manca karo kapentingan ora kurang saka rong puluh lima taun kepungkur, amarga bakal ana Rusia nang endi wae, lan ora manca.
    Sugeng Liburan maneh, kanggo sing ngimpi, lan utamane kanggo wong-wong sing nggawe impen kasebut dadi kenyataan!
  11. +3
    Agustus 21 2016
    Mesthi, Markas lan OBU lan Meteo lan pribadi Kepala Dinas Perhubungan ...
  12. +5
    Agustus 21 2016
    Happy holiday conquerors saka langit lan wong-wong sing kontribusi kanggo iki. Dina iki tanpa sampeyan ora ono. Ayo jumlah lepas landas tansah pas karo jumlah pendaratan!
  13. +4
    Agustus 21 2016
    Gusti Allah maringi Rusia munggah menyang dhuwur Aeroflot saka USSR.
    "... Aku seneng balapan ing dalan beton, butuh kasenengan sing nyenengake, aku ora pengin nyelip ing kursi, bisa uga urip bakal mandheg! .."
    Sugeng liburan kabeh!
  14. +3
    Agustus 21 2016
    Penerbangan ing Ilyusha lan Boeing - Swarga lan bumi. Ora ing sih saka Amérika lan adhine Ilyusha paling seneng. Kita ngerti carane nggawe pesawat. Aja isin
  15. +2
    Agustus 21 2016
    Sugeng ing liburan aviator, busur khusus kanggo wong-wong sing tiwas ing kinerja pertempuran lan misi sipil !!!
  16. +5
    Agustus 21 2016
    Sugeng flyers! Happy Holidays Ground Services! Selamat liburan pencipta pesawat!
  17. +4
    Agustus 21 2016
    Miturut pikiran, negara sing ngaku panggonan ing sangisore srengenge ing ater-ater mandhiri lan merdika kudu mbangun dhewe apa sing kudu njamin orane lan pembangunan! Minangka bocah, aku elinga carane aku miber Tu-154 lan Il-62. Lan saiki? Ngendi wae sampeyan ngidoni - Boeing nganggo Airbus sad Ing negara - sing nggawe pesawat dhewe !!! "Matur nuwun" kanggo 90s, nalika pimpinan imbecile kanggo inciting "penasihat" ngrusak negara, industri ...
    Ora, wong lanang ... Kita kudu nindakake perkara kita dhewe, mulihake industri pesawat, banjur bakal ana proyek, lan ngormati wong akeh, lan bangga yen kita minangka negara merdika, lan dudu pasar kanggo perusahaan Barat. hi
  18. +5
    Agustus 21 2016
    Sugeng Liburan, MEN! Kabeh aktif lan wis ndharat, nanging terus "sakit" langit, saben wong sing nggawe pesawat sing apik, sing nyedhiyakake penerbangan, lan sapa wae sing ngenteni kanthi kuatir lan ngarep-arep bisa bali saka layanan kasebut - HAPPY HOLIDAYS! Kesehatan kanggo sampeyan, sukses ing kabeh, lan banal - nanging ora kelangan relevansi: Sing nomer take-offs tansah padha karo nomer Landings! prajurit ya ombenan
  19. +5
    Agustus 21 2016
    Nampa Sugeng ing preian! Ing Rusia dina Angkatan Udara lan ing Belarus dina Angkatan Udara.
    Kesehatan lan kebahagiaan kanggo kabeh, langit tentrem. ,
  20. +2
    Agustus 21 2016
    Semalat kanggo kabeh sing melu perayaan kasebut!
  21. +4
    Agustus 21 2016
    Kanggoku, wiwit sekolah, dina penerbangan yaiku dina Minggu kaping telu ing wulan Agustus. Lan dina iki aku ngucapke matur nuwun marang kabeh wong sing ana gandhengane, lan utamane staf teknis. Kanggo karo kita, teknisi, mortir karo sapu bakal mabur, lan tanpa kita, ora ana kompleks sing sampurna. Sugeng liburan, sedulur!
  22. +8
    Agustus 21 2016
    Aviation disambungake karo kabeh uripku lan anak-anakku. Dheweke dadi Kepala Desainer saka akeh sistem penerbangan lan peralatan onboard. Kanggo 10 taun, dheweke mimpin Administrasi Negara ing Kamentrian Industri Radio, kang perusahaan digawe lan dilengkapi aviation karo sistem engineering radio. Dheweke nerbitake luwih saka 40 monograf lan buku pelajaran babagan topik penerbangan, mbela disertasi, nyiapake luwih saka 100 dokter lan calon ilmu. Saiki, aku mimpin departemen ing SUAI lan terus nggawe sistem penerbangan. Sewulan kepungkur dheweke nerbitake monograf "Pengembangan teknologi navigasi kanggo kepentingan ningkatake keamanan penerbangan." Ing muda, minangka co-pilot, kang miber 2 jam ing LI-50, nyiapake disertasi ing landing otomatis. Dibela. Sistem kasebut bisa digunakake, aku kenal karo kabeh Desainer Umum pesawat ing USSR. Sugeng liburan kanggo sampeyan aviator. Aku duwe pakurmatan.
  23. +1
    Agustus 21 2016
    [jempol]https://topwar.ru/uploads/posts/2016-08/1471800047_image.jpeg[/thumb. Aktor Gulyaev Vladimir Leonidovich nyerang pilot. 60 sorties tatu dening geger otak. selamet preian
    1. +1
      Agustus 21 2016
      . Apa sebabe prasasti iki dilebokake tinimbang foto?
  24. +2
    Agustus 21 2016
    SELAMAT HARI RAYA! Tanggal ora penting banget! Sing penting kita ngladeni langit, saben ing pos! Lan preian umum kanggo kita! LIYAN!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"