Kamentrian Pertahanan Iran: Rusia bisa nggunakake pangkalan udara nganti suwe

30
Pesawat Rusia bisa nggunakake pangkalan Hamadan anggere ana kabutuhan, laporan RIA News statement dening Menteri Pertahanan Iran Hossein Dehghan.





Sadurungé, Dehgan nglapurake yen Iran nampa pesawat Rusia kanthi panjaluk Suriah, "minangka bagian saka gotong royong lan perang nglawan teroris," lan, yen perlu, bisa uga nimbang nyedhiyakake militer Rusia kanthi basis tambahan.
"Temenan, dheweke (pesawat Rusia) ora teka ing Iran kanggo hiburan. Dheweke mabur yen perlu kanggo ngisi bahan bakar utawa nganggo tangan dhewe, "
mentri ngandika.

Agensi kasebut ngelingi yen Angkatan Udara Rusia Tu-22M3 lan pesawat Su-34 njupuk pisanan saka pangkalan Iran kanggo nyerang teroris ing Suriah, Selasa.

Sadurunge, pesawat pengebom jarak jauh nggunakake lapangan udara ing Kaukasus Lor kanggo tujuan kasebut, lan Su-34 nindakake sorti saka pangkalan Khmeimim Siria.
  • AP Photo/WarfareWW
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

30 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 16
    Agustus 21 2016
    Amerika bakal maneh nekani aturan hukum, lan kita bakal terus wesi barmaley .. padha uga bakal nransfer C400 kanggo Iran kanggo nglindhungi basa .. plus statements Turki babagan kamungkinan nggunakake Inzhirlik nambah piquancy .. Umume, ana sing salah karo Amerika, mula dheweke saiki nyoba main kertu Kurdi amarga ana laporan yen Kurdi nglawan tentara SAR.
    1. +2
      Agustus 21 2016
      Dhiskusi babagan S-400 ing Iran wis ditindakake, yaiku, dheweke wis ana.
      1. +5
        Agustus 21 2016
        minangka adoh aku ngerti C300, kita macet metu
        1. 0
          Agustus 21 2016
          Kene lagi kobong cedhak kasur ....) Lan sing paling penting, muatan bakal tambah akeh. Kajaba iku, wong Turki Incirlik nawakake kanggo ngusir wong Amerika saka kana))
        2. +1
          Agustus 21 2016
          Kutipan saka Vorobey
          minangka adoh aku ngerti C300, kita macet metu

          Iki ora padha. Pangiriman telung atus mung dagang. Tekane patang atus iku pangayoman. Kaya ing kartun Soviet: "Saka gangguan, saka din, saka saben mlayu."
          Flying diijini kanggo sing njawab panjalukan
      2. +3
        Agustus 21 2016
        S-400 Iran ora gelem tuku.
        1. +1
          Agustus 21 2016
          Kutipan saka: Alex_Tug
          S-400 Iran ora gelem tuku.

          wingi aku krungu ing TV, "kita nawarake, nanging ora gelem"
        2. 0
          Agustus 21 2016
          Kutipan saka Alex_tug
          S-400 Iran ora gelem tuku.

          Iran nolak Antey -2500. Saka patang hektar, ora ana wong, lan ora ana sing bakal nolak. Leres, lemak babi langgeng ijo
      3. +2
        Agustus 21 2016
        Dhiskusi babagan S-400 ing Iran wis ditindakake, yaiku, dheweke wis ana.

        Infa mlebu ing salah sawijining publikasi Israel. Ora ana papan liya, kabeh liya minangka salinan-tempel saka artikel iki.
        Basis kasebut minangka militèr, dumunung adoh saka tapel wates lan jelas duwe sawetara perlindungan. Aku mangu-mangu yen ana wong sing bakal mabur menyang Iran! kanggo ngebom pesawat kita, sanajan iku luwih apik kanggo muter aman. Ing sisih liya, nalika 4 Su-34 teka ing pangkalan kasebut, dina sabanjure wis ana gambar saka satelit, kaya ing lapangan udara Siria, lan ing kene S-400, kudu ana akeh peralatan lan boten. Dadi luwih ora ya.
        Ayo ndeleng.
        1. 0
          Agustus 21 2016
          Kutipan saka Dark Matter
          lan iki S-400, kudu ana akeh peralatan lan ora ana apa-apa. Dadi luwih ora ya.
          Ayo ndeleng.

          Sampeyan ora bakal weruh. Peluncur kita ora mung ngluncurake maneh kurang saka siji menit. Alas bakal ditanduri
          1. 0
            Agustus 21 2016
            Aku ora ngerti komentar kasebut, nuwun wassat Apa jenis peluncuran lan ngisi ulang peluncur sing diomongake?

            Infa liwati sing kita nggawa S-400 menyang pangkalan Iran ing Ruslan kanggo nglindhungi, kaya sing ditindakake ing Suriah. Dadi aku ngomong sing paling kamungkinan stuffing, amarga saben dina sabanjuré, gambar katon karo peralatan saka satelit. Nalika papat Su-34 iki muncul ing Iran sawetara dina kepungkur, foto karo wong-wong mau ing parkir langsung katon ing jaringan, nanging ing ngendi sampeyan ndhelikake S-400? Siji-sijine bebener yaiku ora kabeh set wis digawa, lan mulane ora ana ing posisi. Umume ora jelas =)
    2. 0
      Agustus 21 2016
      Dadi statement iki dening Iran digawe khusus kanggo Amerika Serikat! Ayo padha prihatin.
    3. +2
      Agustus 21 2016
      Ing kene, geopolitik murni, lan saling nguntungake. Kaping pisanan, Iran ora perlu tuku sistem pertahanan udara sing luwih modern kaya S-400 kanggo dhuwit dhewe, amarga sistem kasebut bakal nutupi lapangan udara lompat (saiki!), Plus "Shells". Kapindho yaiku yen adhedhasar, malah menengah, Rusia bakal nyedhiyakake pertahanan udara tambahan lan tutup perang elektronik kanggo wilayah udara Iran (iki utamane amarga tutup armada udara Rusia sing adhedhasar ing Iran). Lan kaping telune, Iran, ngliwati konstitusi, ngidini kanggo pisanan ing sajarah nyebarake kontingen militer ing wilayahe, kanthi pretext nglawan ISIS (DAISH), nanging entuk manfaat langsung saka Federasi Rusia yaiku nggunakake meh gratis saka dhasar dhewe lan prasarana, kang nyuda wektu mabur lan nambah jumlah amunisi meh 2.5 kaping, lan iki pinunjul, wiwit sumber pesawat wis disimpen, beban ing kelenjar kasebut, lan beban ing pilot wis suda.
      1. +1
        Agustus 21 2016
        Aku mikir Iran isih bakal nggawe dhuwit apik babagan kasunyatan iki, kanthi politik lan ekonomi.
        1 Lapangan udara Angkatan Udara Rusia minangka kejutan gedhe kanggo Amerika, keseimbangan kekuwatane beda banget.
        2 Lokasi layanan teknis ing lapangan udara Iran praktis bakal dadi pelajaran sing apik kanggo wong Iran, bakal mbantu modernisasi sistem kontrol, nutupi teknologi, lan bisa gampang nyalin akeh perkara saka Angkatan Udara Rusia.
        3 Iran bisa kanthi gampang entuk dhuwit kanthi melu logistik kanggo ngirim amunisi, gaman lan peralatan. Pasokan bahan bakar, pangopènan kutha-kutha pemukiman. munggah ing sekitar lapangan udara.
    4. +2
      Agustus 21 2016
      vorobey
      Pernyataan Turki babagan kemungkinan nggunakake Figrlik nambah rempah-rempah
      ketoke, Iran nyadari yen luwih tenang yen turu nalika ana ing tangan, Angkatan Udara Rusia ...
      1. +2
        Agustus 21 2016
        Andrey Yurievich, kabeh sing paling apik! Iran wis suwe ngerti kabeh, dheweke bakal ana ing SCO lan CU karo kita - kabeh ngomong babagan iki.
        Ing Baku, GDPR (pertemuan tripartit) umume nyaranake nggunakake sistem pipa gabungan. Pernyataan kasebut ora digawe kaya ngono - Iran entuk kesempatan, sawise mbangun infrastruktur, kanggo nyopir operator energi ing Timur lan Kulon. Iki ngomong babagan "strategi gabungan" ing pasokan energi menyang negara liya. Ing sisih liya, akses menyang Teluk Persia ing EAEU. Kegiatan gabungan kasebut bisa diwiwiti kanthi cepet liwat substitusi (Iran, miturut panjaluk kita, ngirim lenga menyang China, umpamane; lan kita, ing panjaluke, menyang Kulon; uga kanggo gas). Pengalaman kita ing pambangunan pipa bakal mbantu ing wektu sing cendhak kanggo mbangun "pranala" menyang sistem kita (kanggo tekan pipa gas lan minyak Turkmenistan menyang Republik Kazakhstan - CPC, sing nambah kapasitas taun iki) ... Kabeh iki bakal "nggawa" menyang CU (Iran dipanggoni 80 yuta konsumen).
        Ing arah militèr-politik. SCO wis takon. Lan militèr... Where kanggo njaluk senjata lan amunisi, yen Kulon bisa nemtokke sanksi maneh sesuk? Iran bakal "pancing" ing Rusia-Cina. (SCO) sampel ora bisa dihindari. Dadi siyap kanggo perdagangan lan kompetisi karo China. Nanging uga jelas kanggo wong Iran yen sawise Irak lan Suriah, Barat bisa "ngebut diesel" ing kana, ngebom kaya sadurunge lan nyurung pembangunan negara lan tentara. Mulane, anane kontingen sing ora pati penting saka Angkatan Bersenjata RF mbusak kesempatan kasebut lan migunani kanggo Iran. Lan jaminan 100% bisa diwenehake ... dening payung nuklir Federasi Rusia, amarga. nuklir sampeyan amunisi ora bakal digawe. Dadi ana kemungkinan rapprochement lan mlebu menyang ... CSTO. Miturut cara, kaya sing bisa dideleng, Iran ngirim tim menyang Game Tentara, lan janji bakal nggedhekake kanggo sing sabanjure. hi
        Iran bakal seneng nggedhekake kehadiran militer Angkatan Udara - bisa uga kudu ditransfer para pejuang pengiring lan paling ora pertahanan udara jarak menengah !? Aku yakin saiki wong Iran wis siyap nindakake kabeh "gratis" (tanpa nyewa) lan malah njupuk biaya dhewe.
        Prestise NATO tiba ing wilayah kasebut yen wong Turki wis siyap nampa Angkatan Udara Rusia ... Dadi Su-24 Siria wiwit wedi karo pesawat - saiki bisa uga mabur karo pengawal - lan apa sing bakal ditindakake dening Yankees. (utamane yen padha njupuk sistem pertahanan udara ing "iringan")!? Sesuk bakal tekan titik sing ... Saudis bakal njaluk bantuan Kremlin karo Houthis Yaman (perang iki serius bisa "motong" kanthong kerajaan) - ora ana pungkasan ing ngarsane perang iki - ing muspra para syekh menek mrana, oh, muspra. Lan yen dheweke ora takon, wong liya mung bakal nambah "minyak tanah" - ngenteni sethithik.
  2. +2
    Agustus 21 2016
    Lan jumlah sing dibutuhake ora perlu. Rendhem teror-yug lan menyang paws affectionate lan tender saka garwa
  3. +2
    Agustus 21 2016
    Sekutu nyata kita ing perang nglawan ISIS lan roh-roh jahat liyane ing tahap hubungan kita iki. Aku ora pengin luwih dhisik. Paling ora Iran uga melu pasukan darat ing perang nglawan Islamisme radikal.
  4. +1
    Agustus 21 2016
    Pangirim pesen kasebut jelas menyang Amerika Serikat supaya Departemen Luar Negeri bakal ngurus maneh sesuk!
  5. +2
    Agustus 21 2016
    Menteri Pertahanan Turki wis ngandika: Perdhana Mentri Turki Binali Yildirim nganggep manawa Federasi Rusia bisa nggunakake pangkalan udara Incirlik Turki. Tembung perdana menteri Turki dilaporake dening agensi Anadolu....
    Lan iki tegese pengaruh Rusia ing wilayah kasebut mundhak nganti dhuwur sing durung ana sadurunge.Yen negara NATO wis nawakake pangkalane.
    Mekaten!
  6. +8
    Agustus 21 2016
    Kutipan: Mozart
    Thanks Iran! Saiki bakal luwih gampang udan barmaley ... Lan kita bakal nglatih pilot sampeyan! Wektu kanggo mulihake tatanan kita ing wilayah kasebut .. Yen ora, Amerika Serikat lan Israel wis dadi ora sopan lan nutupi kabeh kanthi getih..


    Iku ora dadi luwih Israel minangka Saudis lan Qatar, diwenehi upaya Iran kanggo bali menyang Region minangka pemain independen .. Sekutu banget .. mulane, aliansi karo Rusia saiki penting kanggo Iran, uga kanggo kabeh sabuk Syi'ah. .. yen ora, sampeyan ora bakal mungkasi ontran-ontran
  7. 0
    Agustus 21 2016
    "Temenan, dheweke (pesawat Rusia) ora teka ing Iran kanggo hiburan. Dheweke mabur yen perlu kanggo ngisi bahan bakar utawa nyolong dhewe "

    Inggih ngandika! hi
  8. +1
    Agustus 21 2016
    Pasukan Dirgantara Rusia bisa nggunakake pangkalan udara ing Hamadan kanggo nindakake serangan udara ing wilayah Siria nganti suwe. Iki dicritakake dening Menteri Pertahanan Iran Hossein Dehgan ing wawancara karo Tasnim.

    Miturut dheweke, Iran ora rencana nyedhiyakake pangkalan liyane kanggo pesawat militer Rusia, nanging Angkatan Udara Rusia bisa nggunakake pangkalan kasebut ing Hamadan nganti suwe.

    Dehgan uga nerangake manawa sebagian besar kargo kanggo pasokan sistem rudal anti-pesawat S-300 buatan Rusia wis teka ing Iran, dheweke ngarepake rampung pangiriman miturut kontrak sajrone sewulan.

    Ing wektu sing padha, menteri njlentrehake manawa Rusia uga nawakake Iran kanggo tuku sistem S-400 "lan sawetara sistem liyane," nanging Tehran durung duwe rencana kanggo tuku.

    Kamentrian Pertahanan Rusia ngumumake serangan pertama pesawat jarak jauh sing mabur saka pangkalan udara ing Iran tanggal 16 Agustus 2016. Pangebom jarak jauh Tu-22M3 lan pengebom tempur Su-34 melu serangan kasebut. Kamentrian kasebut ujar manawa serangan udara ditindakake ing posisi Negara Islam lan kelompok Jabhat al-Nusra (klompok dilarang ing Rusia) ing provinsi Aleppo, Deir ez-Zor lan Idlib.

    Rincian liyane ing RBC:
    http://www.rbc.ru/politics/20/08/2016/57b828319a794786fa509ef2
  9. 0
    Agustus 21 2016
    Kutipan saka: Alex_Tug
    S-400 Iran ora gelem tuku.



    Yen basis VKS kita ing wilayah Iran ditemtokake kanthi persetujuan, kaya ing Suriah, mula ora ana sing bakal nyegah penyebaran S-400 Rusia kanggo njaga lan nglindhungi VKS kita ... Tanpa tuku dening Iran ...

    Dadi ... Anggere padha operate ing mode lapangan udara mlumpat lan nyederhanakake proses pasokan, pilihan kanggo nyebarke pertahanan udara dhewe ora bakal bisa digunakake ...
  10. 0
    Agustus 21 2016
    Peningkatan kemampuan tempur ing penerbangan kita ora bisa nyebabake iritasi Amerika Serikat. Iku angel kanggo amers langsung mengaruhi obyek sing ana ing wilayah Iran. Dheweke mung duwe rong tumindak:
    1.) Blokir koridor udara saka fasilitas Iran menyang Suriah, nanging Irak duwe sawetara kesempatan kanggo iki, lan iki bakal nglawan keuntungan Irak.
    2.) Blok akses penerbangan militer kita menyang obyek Siria lan wilayah sing diminati. Liwat patroli tempur lan introduksi zona kontrol.
    Ana "konflik kepentingan" ing dina liyane antarane pilot Siria lan Amerika. Lan Pentagon resmi ngumumake niat kanggo terus nggunakake pejuang kanggo nutupi detasemen sekutu lan spesialis. Rusia ora kasebut ing kabeh, nanging pesen Washington arang banget. spesifik lan ditujokake ora mung kanggo Assad. Aku pracaya yen iki bisa ngancem benturan bersenjata ing langit Siria .. Yen tujuan serangan udara kita tetep ora owah, yaiku kanggo mateni kabeh wong sing nglawan panguwasa sah Assad.
  11. 0
    Agustus 21 2016
    Kutipan saka: Alex_Tug
    S-400 Iran ora gelem tuku.

    Lan ora ana sing menehi S-400. Sistem pertahanan udara iki umume durung diekspor.
  12. 0
    Agustus 22 2016
    Suriah saiki kanggo Rusia, kaya Moskow ing musim gugur-musim dingin 41 kanggo USSR. Ora ana mundur, lan kita kudu menang kanthi cara militer lan diplomasi.
  13. 0
    Agustus 22 2016
    Kanggo sawetara alasan, aku luwih yakin ing Iran tinimbang ing Turki. Bebarengan karo Iran bisa ngatasi akeh masalah ing wilayah iki.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"