Ing Federasi Rusia, "karya aktif ditindakake" kanggo nggawe anti-rudal interception jarak jauh

50
Ing mangsa ngarep, pasukan Rusia ing wilayah Kazakhstan Timur bakal bersenjata karo anti-rudal intersepsi jarak jauh, laporan. TASS pesen saka komandan pertahanan udara lan pasukan pertahanan rudal, wakil komandan panglima pasukan udara Viktor Gumenny.

Ing Federasi Rusia, "karya aktif ditindakake" kanggo nggawe anti-rudal interception jarak jauh




"Karya aktif ditindakake kanggo nggawe anti-rudal intersepsi jarak jauh. Iki bakal ngidini tugas apa wae sing ditetepake dening Panglima Tertinggi lan Menteri Pertahanan bisa rampung dening Angkatan Udara lan Pasukan Pertahanan Rudal ing wektu sing tepat, "
Humenny ngandika ing udhara Layanan Rusia warta".

Kajaba iku, ing pungkasan 2016, pasukan bakal nampa Komplek anti-pesawat anyar (ZRPK) kanggo Arktik "Pantsir-SA".

"Kita ngrampungake karya pangembangan taun iki, lan ing pungkasan taun iki, conto pisanan sistem rudal pertahanan udara Pantsir-SA anyar, sing dirancang kanggo operasi tempur ing Arktik, bakal mlebu kekuatan tempur Angkatan Udara lan Lor armada", - ngandika.
  • Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

50 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    Agustus 21 2016
    Ing kene, "kubah" Israel bisa uga mbutuhake modifikasi kanggo nembak rudal ngluwihi Lingkaran Arktik kanggo bunder modeling roket. ngguyu lol
    1. 0
      Agustus 21 2016
      Apa ora babagan rudal iki sing dikandhakake: "Keprihatinan Pertahanan Aeroangkasa Almaz-Antey nampilake menyang Collegium Komplek Industri Militer asil uji coba kulawarga rudal anti-pesawat generasi anyar kanggo Angkatan Laut lan Angkatan Darat. ”
      1. +6
        Agustus 21 2016
        Kutipan: SRTs P-15
        Apa ora babagan rudal iki sing dikandhakake: "Keprihatinan Pertahanan Aeroangkasa Almaz-Antey nampilake menyang Collegium Komplek Industri Militer asil uji coba kulawarga rudal anti-pesawat generasi anyar kanggo Angkatan Laut lan Angkatan Darat. ”
        ... ora ... ing kene babagan pertahanan udara Angkatan Darat lan pertahanan udara Angkatan Laut, nanging ing artikel babagan sarana pertahanan aerospace - pertahanan Aerospace ... kemungkinan besar yaiku S-500 lan pertahanan misil saka Kawasan Industri Tengah ... hi
        1. 0
          Agustus 21 2016
          Inok10
          "500" meh mlebu seri, nanging ana sing anyar ...
    2. +5
      Agustus 21 2016
      Aku weruh situs wis dadi insanely populer! Kowe kabeh nang endi A-A-A? Aku salah ngetik! ngguyu Hey! Ing Israel. Penikmat basa Rusia ana ing ngendi sampeyan? Dadi bosen ngenteni sampeyan. lol
      1. +4
        Agustus 21 2016
        Ya, "Fantast" ujar manawa ora gampang dadi marshal saiki - kanthi kehadiran kaya ngono, bisa uga! ngguyu
        1. +3
          Agustus 21 2016
          Iku gumantung ing kok saben kita "katon" ing forum - sawetara konco "Marshel" star kanggo nyenengake bangga, lan liyane kanggo komunikasi lan obrolan sing nyenengake.
          Lan inovasi kasebut bener, utamane babagan "pangkat", yen jenderal karo marshal ora bisa diukur!
          1. +3
            Agustus 21 2016
            Lan inovasi kasebut bener, utamane babagan "judhul"
            Inovasi-inovasi iku kontroversial, desaine nyenyet mripat, akeh sing ora nyaman ing komentar, utamane ing pasulayan karo lawan, angel golek komentar sadurunge kanggo mangsuli mitra sampeyan ... (kok padha cekel gelar. teka kanggo iki? Nyuwun
        2. 0
          Agustus 21 2016
          Iku gumantung ing kok saben kita "katon" ing forum - sawetara konco "Marshel" star kanggo nyenengake bangga, lan liyane kanggo komunikasi lan obrolan sing nyenengake.
          Lan inovasi kasebut bener, utamane babagan "pangkat", yen jenderal karo marshal ora bisa diukur!
      2. +7
        Agustus 21 2016
        Kabeh pancake minus kaya sapi didilat nganggo ilat lol !!! Banjur padha sijine minus lan njagong meneng tanpa substantiating iku! Saiki, kanggo menehi minus, kudu nulis, lan iki pancen ngganggu wassat gee-gee!!!
        1. + 10
          Agustus 21 2016
          Kabeh pancake dikurangi kaya ilat sapi didilat lol !!! Banjur padha sijine minus lan njagong meneng tanpa substantiating iku!


          Inggih, nggih ... sawise kabeh, sampeyan ora njaluk mbenerake "plus" ... Lan jawabane pancen prasaja - kok maca sok-sok omong kosong utawa ora sopan, yen ora ana cara kanggo nyelehake "scribbler" ing panggonan karo minus. Iku luwih gampang kanggo nggulung tanpa delving menyang, utawa golek artikel ing situs liyane. Artikel ora masalah. Masalah iku menarik wong ing situs. Aku wedi yen bakal lunga.
          1. +6
            Agustus 21 2016
            Masalah iku menarik wong ing situs. Aku wedi yen bakal lunga.
            "Ya," ujare Kisa Vorobyaninov. (karo)
            Nalika aku pisanan ndeleng situs kasebut - ana luminaries ing kene! Raksasa pikiran!
            Lan banjur dinosaurus punah ...
            Muga-muga sawise ngresiki "uryakalok" lan troll, dheweke bakal bali menyang kita, lan tingkat intelektual masyarakat bakal dibalekake, paling ora nganti level sing ana, contone, ing taun 2013.
            Sincerely,
            1. +4
              Agustus 21 2016
              Quote: Boa constrictor KAA
              Muga-muga sawise ngresiki "uryakalok" lan troll, dheweke bakal bali menyang kita, lan tingkat intelektual masyarakat bakal dibalekake, paling ora nganti level sing ana, contone, ing taun 2013.
              ... pangarep-arep sing padha, aku maca VO saka umur 12 ... hi
        2. +1
          Agustus 21 2016
          [quoKabeh pancake dikurangi wong kaya sapi didilat ilat lol !!! Banjur padha sijine minus lan njagong meneng tanpa substantiating iku! Saiki, kanggo menehi minus, kudu ditulis] [/ kutipan]
          Aja dilat! Akeh sing sumpah, ora ngerti carane nglebokake komentar, Aku kudu mbusak rong komentar amarga kesalahan. Biyen bisa disunting.
          1. +3
            Agustus 21 2016
            Biyen bisa disunting.

            Apa sing mandheg sampeyan saiki?
            Aku menet tombol "Liyane" (ing ngisor jendhela, sawise * reply *), milih * ngganti * - lan sunting nganti sampeyan biru ing pasuryan! Sampeyan malah bisa nglebokake foto / video. Aku nyoba, iku bisa!
            Apa sing dikarepake. Sugeng enjang! apik
    3. +1
      Agustus 21 2016
      Kutipan: Observer2014
      Punika Israel "kubah

      Kanthi kubah kaya ngono, Yankees bakal nutupi kita kanthi cepet. Bayangake kilat loro-tataran ing 200 km mabur luwih alon tinimbang siji-tataran saka Shell
      1. +1
        Agustus 22 2016
        Hetz ora diijini ngetutake. Mulane, superspeed ora ana gunane kanggo dheweke.
        Nanging akurasi dheweke dhuwur.
  2. +9
    Agustus 21 2016
    "Karya aktif ditindakake kanggo nggawe anti-rudal intersepsi jarak jauh. Iki bakal ngidini tugas apa wae sing ditetepake dening Panglima Tertinggi lan Menteri Pertahanan bisa rampung dening Angkatan Udara lan Pasukan Pertahanan Rudal ing wektu sing tepat, "

    Yen mung bakal nyetel tugas supaya anti-rudal bakal bali obyek sing dicegat menyang titik peluncuran ... ngguyu
    1. + 10
      Agustus 21 2016
      Hallo Alexander!!! Mungsuh apa sing menehi saran supaya sampeyan nganyari situs kanggo situs kasebut??! Ya, sampeyan ora pengin akeh marshal kaya iki. Nanging sampeyan mung bisa mbatalake kontra. Lan nyuda saben wong kaping lima (contone)? Apa sampeyan pengin kanggo ngowahi situs dadi "sensor"?
      1. +8
        Agustus 21 2016
        Apa sampeyan pengin ngowahi situs kasebut dadi "sensor"?

        Sergey, aku welcome sampeyan!
        Aku makarya sethitik ing versi dianyari - lan temen maujud sing kita dirampok!
        Aku cah lanang diwasa, ora perlu tali bahu kardus kanggo apa-apa (aku mung nganggo * cap1r * kanggo 12 taun, ora kanggo sebutno sing sadurunge), nanging kasunyatan sing * alat * dibusak iku murni * ambush * !
        Mulane, aku ndhukung sampeyan kanthi lengkap: yen sing sadurunge ora bali lan fungsi anyar ditambahake, mula aku mikir yen situs kasebut wis ilang akeh, lan tanpa alesan!
        1. +2
          Agustus 21 2016
          Lan dheweke dadi bisu. Iku banget nyenengake kanggo komentar saka smartphone.
        2. 0
          Agustus 21 2016
          Aku makarya sethitik ing versi dianyari - lan temen maujud sing kita dirampok!
          ana rasa kaya mangkono Kanca. Kapraz, bener banget Sasha, sampeyan milih tembung kasebut ... hi
      2. +6
        Agustus 21 2016
        Aku kagum ... dina kapindho aku bingung tombol ... Aku bakal ngalahake tangan desainer dhewe.. versi sadurunge luwih bisa diwaca lan luwih menarik kanggo persepsi ...
        1. 0
          Agustus 21 2016
          vorobey:
          Aku bakal ngalahake tangan desainer
          sekop... sekop! ya Bulu sehat... ombenan
        2. +2
          Agustus 21 2016
          vorobey hi
          Aku kagum ... dina kapindho aku bingung tombol ... Aku bakal ngalahake tangan desainer dhewe.. versi sadurunge luwih bisa diwaca lan luwih menarik kanggo persepsi ...
          Alexander. Aku setuju banget karo sampeyan. Aja kuwatir babagan desainer! Dheweke duweku! ngguyu duka
  3. +1
    Agustus 21 2016
    Nalika aku ngerti, kanggo S-500, banjur 400 km? Iku bakal gedhe.
    1. 0
      Agustus 21 2016
      77N6-N lan 77N6-N1 ketoke.
      Ing Angkatan Laut, dheweke mung bisa dadi Pemimpin.
      Saka 2 nganti 6 pcs.
  4. +3
    Agustus 21 2016
    yen kita nganggep ICBM ing titik ndhuwur parabola, banjur mung ana kacepetan roket minimal lan mulane interception dening anti-rudal bakal luwih gampang saka segi kacepetan. interception luwih angel, kang kok ICBMs Bulava-jinis kita duwe parabola warata , uga, plus maneuvering aktif ing bagean wiwitan lan pungkasan.
    1. 0
      Agustus 21 2016
      banjur mung ana kacepetan roket minimal lan mulane interception dening anti-rudal bakal luwih gampang ing syarat-syarat kacepetan


      Nanging iki wis dhuwur orbit, supaya kabeh C500 padha?
    2. +4
      Agustus 21 2016
      ICBMs Bulava-jinis kita wis persis parabola warata, uga, plus maneuvering aktif ing bagean wiwitan lan pungkasan.

      klarifikasi cilik.
      1. Gada uga bisa mabur ing sadawane TRAYEKTOR sing rata, sing ora katon kaya * parabola *.
      2. Ing bagean aktif saka lintasan (OUT), ICBM ora maneuver, nanging kanthi cepet njupuk munggah akselerasi supaya cepet pass bagean paling mbebayani saka pesawat, nalika sangsoro saka kesempatan * kanggo maneuver *.
      3. Ing bagean pungkasan (breeding BB), *wortel * maneuvering. Ing wektu iki, mung tahap breeding tetep (paling apik) saka roket.
      Dadi, ing umum, pesen sing bener: ICBM kudu dicegat nganti diwiwiti * budding * ing warheads. Banjur sampeyan kudu nyegat saben BB.
    3. +2
      Agustus 21 2016
      Luwih apik, nyegat driji mungsuh potensial ing ngarep tombol "miwiti" (impen, impen).
      1. +1
        Agustus 21 2016
        Luwih apik, nyegat driji saka mungsuh potensial ing ngarepe tombol "wiwitan".

        Nanging, iki ora dadi tugas pertahanan rudal / pertahanan udara, nanging diplomasi, uga, paling awon, sabotase lan kelompok pengintaian ... Nanging iki mung kedadeyan ing film, kayata "Ing zona perhatian khusus", " Mbalik maneh "...
  5. +2
    Agustus 21 2016
    Ora, rudal iki direncanakake bali menyang S400, nanging nganti saiki mung komplek sing isih digawa menyang pasukan, Departemen Pertahanan ngumumake kemungkinan nembak satelit kanthi rudal iki ing orbit sing kurang.
  6. GCU
    0
    Agustus 21 2016
    Carapace kanggo Arktik, iki versi terisolasi ing kendaraan kabeh-terrain Arktik articulated! Kanthi pawon lan lemari sing anget !!! Pikiran militer ilmiah ngganggu!
    1. 0
      Agustus 21 2016
      Carapace kanggo Arktik, iki versi terisolasi ing kendaraan kabeh-terrain Arktik articulated! Kanthi pawon lan lemari sing anget !!! Pikiran militer ilmiah ngganggu!

      Kanthi ijin, koreksi: iki TOP sisih lor sing bakal ana - ing kendaraan kabeh terrain sing diartikulasikan.
  7. +1
    Agustus 21 2016
    Kutipan saka tilovaykrisa
    Ora, rudal iki direncanakake bali menyang S400, nanging nganti saiki mung komplek sing isih digawa menyang pasukan, Departemen Pertahanan ngumumake kemungkinan nembak satelit kanthi rudal iki ing orbit sing kurang.

    Yen sampeyan tegese rudal "jarak adoh" kanggo kompleks S-400 ing indeks kasebut 40J6, banjur ora mungkin duwe kemungkinan nyegat target orbit. Iki minangka rudal kanggo nyerang aerodinamika utamane ing jarak kasebut. Balistik kaping pirang-pirang luwih cedhak

    Ora, kemungkinan iki minangka karya kanggo kompleks pertahanan rudal Moskow. saiki mung ana "cedhak" anti-misil sing isih ana. Mbok (?) soko kanggo S-500. Nanging ing kene kabeh ana ing tingkat spekulasi. Ora ana info
    1. 0
      Agustus 21 2016
      Konsep "anti-rudal" tegese iki dudu S-400. Kanggo S400 minangka pertahanan udara, dudu pertahanan rudal.
      1. 0
        Agustus 21 2016
        Kutipan saka Muvrf
        Konsep "anti-rudal" tegese iki dudu S-400. Kanggo S400 minangka pertahanan udara, dudu pertahanan rudal.

        Kanggo tujuan kasebut ana ing buntut utawa mane. Ora preduli carane kita nelpon pertahanan rudal, pertahanan udara utawa konferensi video ngguyu
  8. 0
    Agustus 21 2016
    Minangka komandhan pitungan P-12. Kawula nyuwun supados langkung sae kangge nyirnakaken para “tamu ingkang kinurmatan”!.
  9. 0
    Agustus 21 2016
    Carane akeh pacoban ing ngarep. Pipa.
  10. 0
    Agustus 21 2016
    Mung sambat lan cokotan NATO Transpoyder tuku. Siji bobot saka google bucks
  11. 0
    Agustus 21 2016
    "Karya aktif ditindakake kanggo nggawe rudal interceptor jarak jauh. Iki bakal ngidini tugas apa wae sing diatur dening Panglima Tertinggi lan Menteri Pertahanan pertahanan udara lan pasukan pertahanan rudal rampung ing wektu sing wis ditemtokake»"...

    Inggih, kados pundi kita tresna dhateng eloquence lan laporan sing ayu banget ...

    Iku apik yen roket kasebut (kompleks) digawe, apik banget ...
    Lan bakal luwih apik nalika, ing wektu nyata, nalika tugas tempur, bakal ngrusak kabeh target sing mbebayani kanggo negara - tanpa ngenteni instruksi saka Komando Tertinggi lan Kementerian Pertahanan ...

    Banjur, ngenteni pusat kontrol saka ndhuwur, sampeyan bisa langsung nutupi kabeh negara ...
    1. +1
      Agustus 21 2016
      Kutipan saka weksha50
      Lan bakal luwih apik nalika, ing wektu nyata, nalika tugas tempur, bakal ngrusak kabeh target sing mbebayani kanggo negara - tanpa ngenteni instruksi saka Komando Tertinggi lan Kementerian Pertahanan ...

      Mangkono uga kita diwulang. Kabeh sing ora nanggapi panyuwunan, lan ora dibuwang saka langit kita kanthi tendhangan. - Bunuh diri Iki aksioma
  12. 0
    Agustus 21 2016
    Quote: Boa constrictor KAA
    Apa sing mandheg sampeyan saiki?
    Aku menet tombol "Liyane" (ing ngisor jendhela, sawise * reply *), milih * ngganti * - lan sunting nganti sampeyan biru ing pasuryan!



    Ya, ora apa-apa ... Dipencet - lan ana "Kutipan" lan "Keluhan" ...

    Wis ngono wae... hi
    1. +2
      Agustus 21 2016
      Dipriksa. Persis! Ya ampun, admin ngatur!!!
      Nanging sadurunge iku: dheweke mrentah. Mung wae sing seneng ora nyambung.
      Ing cendhak, gantung maneh! Nyuwun sewu marang pitutur sing ora ana gunane. Sori!
      1. +1
        Agustus 22 2016
        Saran sampeyan bener.
        Suntingan ditutup sawise sawetara wektu.
        Nanging, biyen uga kaya ngono.
  13. 0
    Agustus 22 2016
    Dadi, kaya, iki S-500?
  14. 0
    Agustus 22 2016
    Apa rudal kasebut bakal diluncurake kanthi sistem pertahanan udara sing wis ana utawa bakal dikembangake sing anyar?
  15. 64
    0
    Agustus 22 2016
    Quote: Pikiran
    ICBMs Mace-jinis kita wis persis parabola warata

    A lintasan warata kanggo ICBMs mung teori. Ora ana ICBM siji sing mabur ing lintasan kasebut - akurasi banget. Mung lintasan optimal.
  16. 0
    Agustus 22 2016
    Yankees kanthi sistem pertahanan rudal nindakaken. fragmentasi anti-pesawat. Lan padha dikumbah ing sangisore kendharaan wektu iku. Ana desas-desus yen bisa digawa nganti 31 detik. Dheweke nyoba ngluncurake saka liyane utawa platform peluncuran kurang cocok.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"