Museum penerbangan ing Monino. perpisahan

13
Suwe-suwe aku arep menyang museum penerbangan ing Monino, nanging piye wae kabeh ora tuwuh bebarengan. Lan kedadeyan kasebut, mung tanggal 12 Agustus, ing dina Angkatan Udara. Lan ternyata, pas wektune. Ing wektu, ora ana hubungane karo preian (kanthi cara, ana sawetara wong, sing nggawe aku seneng nalika njupuk gambar), nanging amarga likuidasi museum kasebut. Miturut staf museum, ing tanggal 9 Mei 2017, kabeh pesawat kudu diangkut menyang taman Patriot ing Kubinka. Lan kanggo transportasi, pesawat kasebut kudu dipotong dhisik, banjur dibalekake. Lan dudu kasunyatan manawa kabeh pesawat bakal tekan tujuan anyar, iku tradisi sing bisa ilang / adol maneh ing dalan.

Mbokmenawa, sawise kabeh, iku dudu cara sing paling apik kanggo ngrusak apa sing wis digawe lan miwiti sing anyar. Pira dhuwit sing kudu ditindakake kanggo nglereni, transportasi, pemugaran lan biaya liyane, nalika padha (dhuwit sing padha) mung bisa nandur modhal ing museum sing wis kondhang. Ya, pesawat ing museum ora katon paling apik, nanging luwih murah kanggo nggawe padhang ing panggonan sing wis dienggoni. Nanging, kaya sing dikandhakake, yen ana sing ditindakake, mula migunani banget kanggo wong liya. Miturut cara, tiket kanggo museum biaya mung 150 rubles. (penerima 60 rubel).



Eksposisi museum kasebut gedhe, akeh pesawat, mula aku mung fokus ing pendopo sing ditutupi pisanan. Museum kasebut diwiwiti kanthi aula khusus kanggo lair saka aeronautika ing Rusia. Ana akeh foto, dokumen, tata letak, nanging aku mung bakal ndemek pesawat kasebut.

Pesawat "Fаrman-IV" saka desainer lan pilot Prancis Henri Farman, model 1909. Atusan aviator Rusia dilatih ing pesawat kasebut, kalebu pilot pisanan M.N. Efimov, S.I. Utochkin, E.V. Rudnev, N.E. Popov. Sawetara modifikasi pesawat kasebut digunakake minangka militer.



Pesawat kasebut dilengkapi baling-baling pusher lan elevator tambahan ing balok ing ngarep sayap. Setel daya sayap lan truss fuselage digawe saka kayu, digawe saka kayu pinus lan papan. Swiwi lan kemudi ditutupi kanvas warna krim sing entheng, sing, sawise impregnasi karo obat bius, entuk warna kuning. Pesawat sheathing - siji-sisi, mung saka ngisor. Ora ana instrumen ing pesawat. Pilot lungguh ing pojok swiwi, ing mburi ana tangki bahan bakar, ing ngendi penumpang bisa lungguh, ing pojok mburi ana mesin.



Pesawat kasebut dilengkapi mesin 7-silinder, bentuk bintang "Gnome" kanthi daya 50 hp, sing ngidini, kanthi bobot lepas landas 580 kg, tekan kacepetan maksimal 65 km / jam lan munggah menyang dhuwur. saka 510 m. "Farman-IV" minangka model paling populer saka kulawarga Farman. Saka 1910 nganti 1916, luwih saka 1 salinan dibangun ing Rusia.

Kajaba iku, aku arep ngomong yen ing musim panas 2012 sekelompok penggemar saka St. Petersburg lan Moskow, kanthi bimbingan guru saka Universitas Sipil Negara. penerbangan, insinyur lan sejarawan Georgy Vladimirovich Galli, salinan pesawat Farman-4 dibangun. Ing Agustus 25, 2013, pesawat njupuk saka lemah ing pilot Ildus Khasanovich Kiramov.

Pesawat iku pesawat, lan sampeyan ora bisa mabur adoh tanpa mesin.


Digawe ing 1933 ing Biro Desain ing pimpinan N.N. Pesawat Polikarpov I-16 (TsKB-12) - pesawat tempur monoplane berkecepatan tinggi pisanan kanthi gear landing retractable lan baling-baling pitch variabel sing mlebu layanan karo Angkatan Udara Soviet. Kanggo pisanan, mburi waja diselehake ing mburi pilot. Fuselage digawe saka kayu, ditempelake saka veneer kanthi kekandelan tembok 4 mm ing ngarep nganti 2,5 mm ing buntut. Pigura swiwi lan wulu iku logam, kulité kanvas. Gear landing utama dibusak nggunakake kabel lan winch manual. Kanggo ngeculake lan ngresiki, pilot kudu nggawe 43 giliran gagang sing ana ing kokpit. Nalika digawe, pejuang I-16 luwih cepet tinimbang pejuang asing ing wektu kasebut.



Persenjataan kasebut wiwitane kalebu rong senapan mesin ShKAS 7,62 mm sing dipasang ing swiwi. Ing periode saka 1934 kanggo 1939, I-16, bebarengan karo I-15, dadi basis saka pesawat tempur USSR. Kerugian saka I-16 yaiku stabilitas statis cilik, sing nyebabake pilot rumit lan mbutuhake pilot sing mumpuni.

Pesawat I-16 melu perang udara ing langit Spanyol lan China, ing Khalkhin Gol (sapisanan ing crita aviation, link operator tempur-rudal dibentuk ing jumlah limang pesawat I-16), ing perang Soviet-Finlandia, ing Perang Patriotik Agung. Pesawat iki diprodhuksi ing 13 seri lan akeh modifikasi eksperimen.

Eksposisi bale hangar sabanjure dikhususake kanggo Perang Patriotik Agung. Iki nyedhiyakake pesawat tempur, ing ngendi pilot Soviet melu perang, lan diwenehake dening industri penerbangan ing mangsa perang sing angel.


U-2 (Po-2) minangka pesawat biplane kayu loro kursi kanthi mesin 100 hp, digawe ing pimpinan N. N. Polikarpov ing taun 1927.


Bahan utama yaiku kayu pinus lan plywood, sarung kanvas. Kacepetan maksimal - nganti 150 km / h, langit-langit - 3 m, lepas landas lan mlayu - 800-100 m. Kanggo pirang-pirang taun, pesawat U-150 mung minangka mesin latihan awal ing sekolah penerbangan lan klub mabur Osoavmakhim. Dheweke ngapura kesalahane malah reged ing piloting. Pesawat kasebut ora muter, nanging kanthi entri sing dipeksa, dheweke metu sawise ngeculake gagang. Kacepetan turunan gratis kanthi motor dipateni yaiku 2-1 m / s, yaiku, luwih murah tinimbang parachutist.



Ora suwe dheweke uga diakoni minangka penghubung, pertanian, transportasi, sanitasi, pesawat kanggo foto udara, patroli alas, lsp. Sajrone Perang Patriotik Agung, pesawat U-2 dibangun ing versi U-2VS light night bomber. Dheweke njupuk nganti 350 kg bom lan amunisi kanggo senapan mesin. U-2 uga nyedhiyakake komunikasi karo partisan lan pengintaian sing cedhak. Iku dadi spotter meriem wengi (pilihan U-2NAK), pesawat propaganda karo loudspeaker kuat (opsi U-2GN - "Voice of the Sky"), markas lan pesawat komunikasi (lima kursi U-2SHS).

I-15bis (I-152) - varian saka I-15 single-pillar biplane fighter karo bagean tengah terus tinimbang "gull" jinis swiwi ndhuwur. Tim desain N.N. Polikarpova nyipta mesin iki ing taun 1936. Pesawat iki dilengkapi mesin M-9V sing digawe adhem udhara 25 silinder kanthi bentuk bintang kanthi daya 750 hp. Sajrone tes, pejuang sing dimodifikasi nuduhake kacepetan 346 km / jam ing dhuwur 5 ewu meter.



Ing pesawat tempur I-15bis, bersenjata karo papat senapan mesin sinkron 7,62 mm, pilot kita perang ing langit Spanyol, Mongolia, China, lan uga minangka pesawat serangan ing sasi pisanan Perang Dunia II. Uga, I-152bis dadi salah siji pelopor penerbangan jet Soviet sawise instalasi mesin ramjet dirancang dening I.A. Merkulov.

Pejuang I-16 liyane, nanging rilis mengko.


Tanggal 2 Oktober 1939, tes pesawat TsKB-55 sing isih ora dingerteni, utawa pesawat serangan lapis baja BSh-2, diwiwiti. Sawise 2 taun, pesawat iki dadi nggegirisi, misuwur ing donya, pesawat serangan Il-2, katon kang nggegirisi prajurit lan perwira fasis.



Ing taun-taun awal, kanggo nylametake logam langka, bagean buntut saka fuselage lan panel swiwi digawe saka kayu lan plywood (saka pungkasan taun 1944 - logam). Ing wiwitan Perang Patriotik Agung, 249 pesawat serangan Il-2 diprodhuksi, nanging ora kabeh bisa mlebu unit penerbangan ing distrik militer tapel wates.

Nganti mangsa panas 1942, pesawat serangan iki diprodhuksi ing versi siji, sawise kang produksi serial saka kendaraan loro-seater wiwit. Urutan pisanan saka pesawat serangan Il-2 kursi loro dumadi ing Front Kulon tanggal 30 Oktober 1942. Titik tembak mburi kanthi senapan mesin abot 12,7 mm UBT nglindhungi pesawat serangan saka serangan dening pejuang mungsuh ing wilahan mburi. Kacepetan mabur maksimum pesawat rong kursi wis rada suda dibandhingake karo siji kursi. Mulane, wiwit Januari 1943, pesawat Il-2 kanthi mesin AM-38F sing luwih kuat, dipeksa wiwit teka ing ngarep. Kanggo nambah daya saka senjata nyerang ing pindho Il-2 ing spring saka 1943, padha wiwit nginstal loro anyar 37 mm bedhil karo 50 amunisi saben gun.

A IL-2 prasaja, stabil, uga-kontrol ngapura kesalahane malah reged ing teknik piloting. Ora ana pesawat perang liyane sing bisa dipulihake lan didandani ing wektu sing cendhak, kaya sing ditindakake ing pesawat serangan Ilyushin.

Pesawat serangan Il-10M sing dimodifikasi dibangun wiwit taun 1951 nganti 1954 kalebu.


Tujuan utama modernisasi yaiku kanggo nambah kuwalitas taktis lan operasional pesawat, i.e. ing nginstal senjata sing luwih kuat, nambah jangkoan penerbangan maksimal, ningkatake sifat lepas landas lan kebangkrutan, stabilitas lan kontrol pesawat ing kabeh mode penerbangan.



Tinimbang meriam NS-23 ing pesawat Il-10M, meriam HP-23 sing luwih cepet ditembakake kanthi amunisi 600 puteran, lan menara meriam listrik dipasang ing kokpit penembak. Persenjataan bom ditambah karo wadhah balok ing bagian sayap sing bisa dicopot, dirancang kanggo nggawa bom 250 kg lan tangki bahan bakar tambahan kanthi kapasitas total 300 liter.



Mesin pendingin cair AM-42 ngembangake daya lepas landas 2 hp. Kacepetan maksimal pesawat ing dhuwur 000 m tekan 2 km / jam. Langit-langit praktis saka Il-600M yaiku 512 m.

Ing pungkasan taun 1943, modifikasi La-7 dirilis, yaiku rancangan apik saka pesawat tempur La-5FN.


Sebagéyan gedhé pejuang La-7 padha bersenjata karo rong meriam ShVAK kanthi 200 butir amunisi, nanging uga ana pesawat kanthi telung meriam B-20 20 mm kanthi 170 amunisi saben bedhil. Kajaba iku, fighter bisa njupuk nganti 200 kg saka bom. Pejuang La-7 ing taun pungkasan perang dadi salah sawijining pejuang garis ngarep utama. Ing pesawat iki, I.N. Kozhedub, dianugerahi telung bintang emas saka Pahlawan Uni Soviet, menang paling akeh kamenangane. Eksposisi museum kasebut kalebu La-7 Ivan Kozhedub, sing 16 (saka 64) pesawat musuh ditembak mudhun.

Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

13 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    Agustus 23 2016
    Napa bingung forum lan nyebar informasi sing ora diverifikasi. Thanks kanggo artikel, nanging .... Endapan tetep.

    Kamentrian Pertahanan ora arep nutup museum penerbangan ing Monin cedhak Moskow lan nransfer pameran kasebut menyang taman Patriot. Gosip sing wis ngganggu kabeh komunitas penerbangan ing sawetara minggu kepungkur wis resmi dibantah dening departemen militer dina iki. Pesawat unik sing ora bisa diangkut bakal tetep ana ing museum kasebut. Paling apik, mung sawetara mobil sing bakal ditransfer menyang Patriot.
    http://www.vesti.ru/doc.html?id=2718468
    1. Alf
      +3
      Agustus 23 2016
      Pesawat unik sing ora bisa diangkut bakal tetep ana ing museum kasebut.

      Tembung-tembung sing mbebayani lan migunani banget - SING ORA TANGGUH TRANSPORTASI!
      Lan pesawat sing bisa diangkut, banjur kabeh padha, bakal pindhah.
      Sawisé iku, sing ora bisa dipindhah mung bakal digergaji.
      Lan pitakonan liyane - Ngendi, ing kahanan apa, bakal ana ing taman iki? Yen ing udhara mbukak, banjur ing taun, maksimal 2, padha, utawa luwih, apa sing isih ana, bisa dibuwang kanthi aman. Panjelasan bakal prasaja - amarga negara ora ana regane.
      Muga-muga iki ora kedadeyan. Lan yen isih kelakon, banjur Kubinka sabanjuré.
      1. 0
        Agustus 25 2016
        Kubinka minangka Taman Patriot, dheweke ana ing wilayah sing padha, nanging babagan kasunyatan manawa pesawat kasebut disimpen ing papan sing mbukak, ing Monino uga ora ana ing hangar!
  2. +3
    Agustus 23 2016
    Sing paling medeni yaiku optimisme pejabat babagan transportasi pesawat sing ngadeg ing plataran museum (Tu-4, Tu-16, T-4 "Sotka", Tu-114 lan liya-liyane). Minangka adoh aku ngelingi, kondisi sing ditaksir dening ahli minangka arang banget nguciwakake (pesawat tumindak saka wektu kanggo wektu, sambungan macet, etc.). Sawise kabeh, dheweke bakal ngrusak nalika disassembly lan transportasi! Banjur padha nyoba kanggo ndhelikake! Dibuwang menyang TPA, amarga sayangé wis kedadeyan luwih saka sepisan karo pameran liyane, museum liyane. Lan minangka asil, kita bakal kelangan kesempatan kanggo ndeleng sejarah urip penerbangan kita. Pancen, umume pameran sing dipamerake ing Monino, utamane sing gedhe-gedhe, mung siji-sijine ing jagad iki lan pancen mokal kanggo nggawe maneh ..
  3. +1
    Agustus 23 2016
    Matur nuwun kanggo artikel, utamane foto. Nanging informasi babagan transfer museum kasebut angel dipercaya. Nang endi wae, mbok menawa kene, ing VO, aku maca sing transfer umum museum ora samesthine. Senajan kabeh bisa karo kita ... Good luck kanggo staf museum lan pendanaan apik.
  4. SSI
    +1
    Agustus 23 2016
    Nyuwun pangapunten, nanging nganti saiki ora ana sing jelas babagan relokasi museum kasebut ... Nanging ilang museum iki ora bisa didandani !!!
  5. 0
    Agustus 23 2016
    Ing foto pisanan, model sing digantung saka langit-langit yaiku "Svyatogor" Slyusarev?
  6. +1
    Agustus 23 2016
    Museum iku apik! Aja ndemek! Sampeyan perlu kanggo nyimpen kabeh pameran, kanggo ndhukung. Ing njaba, iku kaendahan)
  7. +1
    Agustus 23 2016
    Napa bingung forum lan nyebar informasi sing ora diverifikasi.

    Aku ora ngganggu sapa wae, nanging mung mbaleni apa sing diomongake karo staf museum. Lan padha ing swasana ati banget sedhih, paling sing karo kang aku ngomong.
  8. 0
    Agustus 23 2016
    Ing foto pisanan, model sing digantung saka langit-langit yaiku "Svyatogor" Slyusarev?

    Ana akeh model sing digantung saka langit-langit lan, terus terang, aku ora kasengsem banget.
    Napa bingung forum lan nyebar informasi sing ora diverifikasi.

    Aku ora ngganggu sapa wae, nanging mung mbaleni apa sing diomongake karo staf museum. Lan padha ing swasana ati banget sedhih.
  9. ABA
    +4
    Agustus 24 2016
    Lan dudu kasunyatan manawa kabeh pesawat bakal tekan tujuan anyar, iku tradisi sing bisa ilang / adol maneh ing dalan.

    Lan yen sampeyan ngelingi sejarah museum kendaraan militer, bakal dadi luwih sedih.
    Tilas direktur museum langsung nyambungake karusakan eksposisi karo kepinginan Serdyukov kanggo nyelehake tangan ing sawetara pameran. Izvestia menehi panjelasan ing ngisor iki: "Serdyukov wiwit nuduhake kapentingan ing koleksi kita sanalika sawise janjian menyang Departemen Pertahanan. Sawise ngerti yen kita duwe langka, Serdyukov dhawuh kanggo nggawe album foto rinci kabeh pameran, motret saka kabeh sudhut. Kita dikandhani manawa mentri seneng banget karo album kasebut, lan banjur Serdyukov dhewe teka karo asistene, ing antarane ana wanita enom. Miturut Vander, nalika menteri lan rombongan ngliwati ZIL-111V lan ZIL-117 (pameran paling larang), kanca kasebut nyurung Serdyukov ing sisih lan ngandika kanthi banter: "Kita ora duwe mobil kaya ngono." Sawisé iku, museum wiwit ngalami masalah. Iki direorganisasi dadi balai sajarah lan memorial minangka bagéan saka Museum Sejarah Angkatan Udara, lan ing tanggal 11 Maret 2010, Menteri Pertahanan Anatoly Serdyukov mutusake nransfer pameran mobil menyang Moskow. Truk derek njupuk 63 pameran paling berharga.


    Mesthi, pesawat dudu mobil, nanging kasus kasebut minangka indikasi lan penting kanggo negara kasebut.
  10. 0
    Agustus 25 2016
    pameran ing lapangan Khodynka uga janji ora kena. .Apa kesempatan gedhe meh ing tengah Moskow kanggo ndeleng mantan kekuwatan penerbangan Soviet ..
  11. +1
    Agustus 25 2016
    Ana gosip babagan transfer Museum, malah sebagian bener, sampeyan kudu muni lonceng. Atur layang saka para veteran Angkatan Udara, tulis petisi. Kita bakal telat - kita bakal kalah! Aku mikir yen kabeh pamirsa VO bakal ndhukung panjalukku marang editor: yen bisa, goleki lan jelasake!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"