Sistem pertahanan udara anyar sing diprodhuksi ing njero negara sing ditampilake ing Iran

25
Tehran resmi nampilake sistem pertahanan udara anyar "Bawar 373" ("Simbol Iman-373") produksi domestik, laporan RIA News Kantor berita Mehr.





Presentasi kasebut dianakake ing bangunan Organisasi Industri Aeroangkasa Kementerian Pertahanan Iran ing ngarsane Presiden negara lan Menteri Pertahanan.

"Komplek kasebut dilengkapi radar array bertahap sing padha karo detektor kabeh ketinggian 96L6 Rusia. Sistem pertahanan udara nglacak target aerodinamis lan misil balistik ing jarak medium lan dawa, "ujare publikasi kasebut.

Militer Iran ngumumake pangembangan sistem pertahanan udara dhewe, "ora kalah karo kabisan kompleks S-300 Rusia", ing Februari 2010.

Taun iki, kaya sing dingerteni, sistem pertahanan udara S-300 Rusia wiwit teka ing Iran. Dina Sabtu, Menteri Pertahanan Republik, Hossein Dehgan, ujar manawa bagean utama senjata sing diwenehake ing kontrak kasebut wis ditampa. Miturut dheweke, kontrak kasebut kudu rampung kanthi lengkap sajrone sewulan.
  • REUTERS / Handout liwat REUTERS
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

25 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 15
    Agustus 22 2016
    Lha, ora apa-apa, Geng Agresor sing bersatu, bebarengan karo satelit menyang BV Israel, ora entuk kesempatan kanggo nyoba ngebom IRAN kanthi ora bisa dihukum.
    Tanggepan Iran marang Chamberlain diarani.
    1. +1
      Agustus 22 2016
      Iku menarik sing padha dikembangaké bebarengan karo wong Siria! Pitakonan? Sapa sing nulungi? prajurit
      1. +2
        Agustus 22 2016
        Iku menarik sing padha dikembangaké bebarengan karo wong Siria! Pitakonan? Sapa sing nulungi?


        Ana infa - lay out. Yen rahasia, banjur aja mbubarake snot.
        1. +1
          Agustus 22 2016
          [quote][/quote] bukak mripatmu lan wacanen artikel kasebut kanthi teliti! Inggih, snot, ing kepala Angkatan Udara!
          1. 0
            Agustus 22 2016
            bukak mripatmu lan wacanen artikel kasebut kanthi teliti! Inggih, snot, ing kepala Angkatan Udara!

            Maca cepet dina iki, luwih rinci wingi.
            https://www.rt.com/news/356677-iran-defense-air-bavar/
      2. +1
        Agustus 22 2016
        Nah, sapa maneh sing duwe kompleks sing padha karo kita?
        China mbantu IMHO. Padha nuntut kita kanggo 4 watermelons.
        hi
        1. +2
          Agustus 22 2016
          Rusia wis mandheg nggunakake pangkalan udara Hamadan ing Iran, ujare juru bicara Kementerian Luar Negeri Iran Bahram Ghasemi. Musik diputer kanggo wektu cendhak, fraer nari kanggo dangu)))
          1. +3
            Agustus 22 2016
            Lho, kok kowe seneng-seneng njoget neng kene pitung patang puluh?
            Tugas sing perlu wis rampung, dheweke mabur, kudu, setuju, bali.
            1. +4
              Agustus 22 2016
              Quote: Bathhouse
              Rusia wis mandheg nggunakake pangkalan udara Hamadan ing Iran, ujare juru bicara Kementerian Luar Negeri Iran Bahram Ghasemi. Musik diputer kanggo wektu cendhak, fraer nari kanggo dangu)))

              ... Aku ora ngerti dhuwure lompat-lompat sampeyan, kenapa kita mlumpat kaya ngono? ...
              Pasukan Dirgantara Rusia bisa nggunakake pangkalan udara ing Hamadan kanggo nindakake serangan udara ing wilayah Siria nganti suwe. Iki dicritakake dening Menteri Pertahanan Iran Hossein Dehgan ing wawancara karo Tasnim. 20.08.16/XNUMX/XNUMX

              Quote: Bloodsucker
              Tugas sing perlu wis rampung, dheweke mabur, kudu, setuju, bali.
              ... sampeyan ora perlu rembugan, dheweke ana ing pembuangan ... yen perlu, dheweke bakal melu ... hi
              ... babagan sistem pertahanan udara Iran ... ngumumake, nuduhake, ngandhani ... ayo ngenteni lan ndeleng kemampuane ... yen wis siyap ... nganti saiki ora ana sing khusus kanggo dibahas ... hi
  2. +1
    Agustus 22 2016
    Ketoke dheweke njupuk bar saka S-300 kita :)
  3. +1
    Agustus 22 2016
    Taun iki, kaya sing dingerteni, sistem pertahanan udara S-300 Rusia wiwit teka ing Iran.

    Ing 2010, TOR karo S-300 wiwit teka, mung taun iki dheweke lair
  4. +1
    Agustus 22 2016
    Jujur, informasi iki wingi, nanging dina iki mung pesen.
    Iran - sistem pertahanan udara anyar Bavar-373
    Sasis limang poros "Zoljanakh" sing adhedhasar sistem pertahanan udara
    1. +2
      Agustus 22 2016
      Nanging ora mung sistem pertahanan udara Bavar-373, nanging uga tank anyar - Karrar, kaget banget karo T-90MS.

      Salinan AK-630, sing ketoke mbantu Iran ngasilake DPRK

      Lan mesin pesawat - Owj, sing katon minangka salinan mesin Amerika sing ora dilisensi - General Electric J85, sing digunakake ing pesawat sing ana ing layanan karo Angkatan Udara Iran saka jinis F-5 lan Thazavr TCB Iran.
      1. +2
        Agustus 22 2016
        Video sing dirilis sawise asil pertunjukan kanthi conto layanan sing anyar lan wis ana
  5. 0
    Agustus 22 2016
    Ora jelas, piye wae bertepatan - kompleks Iran ora kalah karo S-300 Rusia, nanging S-300 terus teka, nanging Iran nolak tawaran kanggo tuku S-400 ...

    Nyatane, kanthi becik, dheweke bisa muter maneh perjanjian karo Rusia, sing dirusak dening DAM, ing S-400 ...

    Aku ora ngerti, mbok menawa ana sing ilang ...
    1. +4
      Agustus 22 2016
      Kutipan saka weksha50
      Iku mung ora cetha, piye wae bertepatan - kompleks Iran ora kalah karo S-300 Rusia.
      ... iku mung siji pitakonan aku karo S-300s kang dibandhingake? ... S-300PS saka model 1982 karo rudal 5V55R iku salah siji bab ... nanging yen karo S-300PMU2 saka model 1997 karo rudal 48N6E / E2 / E3, iku prakara temen beda ... kritéria perbandingan? ... nganti saiki, kabeh sing ana ing domain umum mung gambar lan statement ... hi
      Nyatane, kanthi becik, dheweke bisa muter maneh perjanjian karo Rusia, sing dirusak dening DAM, ing S-400 ...
      ... bakal ngrasa ing kasus S-300PMU2, dheweke bakal mikir yen Persia minangka wong sing pragmatis ... hi
      1. 0
        Agustus 22 2016
        "... bakal padha ngrasa ing kasus S-300PMU2, dheweke bakal mikir yen Persia minangka wong sing pragmatis."...

        Matur nuwun kanggo jawaban ... hi
  6. +1
    Agustus 22 2016
    Ing kana, wong Iran nguripake maneh.

    Menteri Pertahanan, sing disiarkan ing saluran nasional, nyatakake:
    #Breaking #Iran Def Menteri ujar "#Russians ora tumindak ramah kanthi ngumumake yen dheweke nggunakake pangkalan udara kita.

    Ya, dhasar kanggo konferensi video ditutup:
    Juru bicara Kementerian Luar Negeri Iran ujar manawa Rusia wis nundha panggunaan pangkalan udara Hamadan, lapor Tasnim.
    1. +1
      Agustus 22 2016
      Ya, sampeyan bener, amarga sawetara sebab pimpinan Iran tersinggung: [kutipan] [/ kutipan] Menteri Pertahanan Iran nuduh Rusia gumunggung, Angkatan Udara Rusia ninggalake Hamadan

      wektu kirim: 12:19 | nganyari pungkasan: 12:20 blog foto printable
      Menteri Pertahanan Iran nuduh Rusia gumunggung, Pasukan Dirgantara Rusia ninggalake Hamadan
      Kamentrian Pertahanan Republik Islam Iran nglaporake manawa pasukan aerospace Rusia nundha panggunaan pangkalan udara Hamadan ing Iran sisih kulon. Kasunyatan bilih pengebom Rusia ditransfer menyang iku dikenal ing 14 Agustus.

      Kepala departemen pertahanan Iran, Brigadir Jenderal Hussein Dekhan, ing wayah sore tanggal 21 Agustus, menehi wawancara marang sawetara media Iran. Dheweke nyebutake pratelan saka pihak Rusia babagan basis ing Iran bragging. "Rusia pengin nuduhake kekuwatane," tambah pimpinan militer kasebut.

      Dheweke uga ujar manawa pangiriman sistem rudal anti-pesawat Rusia S-300 menyang Tehran ana ing jadwal, lan ujar manawa Iran ora rencana tuku sistem pertahanan udara S-400 sing luwih modern.
      1. +2
        Agustus 22 2016
        Kutipan saka igor67
        Ya, sampeyan bener, amarga sawetara sebab pimpinan Iran tersinggung:
        Menteri Pertahanan Iran nuduh Rusia gumunggung, Pasukan Dirgantara Rusia ninggalake Hamadan
        ... nanging babagan sumber informasi? ... iki krama alus VO carane ngelingi, nyebut sumber ... nanging, ing kasunyatan, kabeh wis nyatakake ing kene:
        MOSCOW, 22 Agustus - RIA Novosti. Juru bicara Kementerian Luar Negeri Iran Bahram Ghasemi ujar manawa Angkatan Udara Rusia wis mandhegake penerbangan menyang Suriah saka pangkalan udara Hamadan, lapor Tasnim.
        "Ing wayahe, Rusia nggunakake pangkalan udara Hamadan Iran wis mandheg," agensi kasebut nulis ing kaca Twitter.
        "Iki minangka misi resmi khusus, lan saiki wis rampung. Dheweke nindakake lan saiki wis ninggalake pangkalan, "ujare Agence France-Presse Gasemi.
        Ghasemi ora mbantah manawa ing tembe militèr Rusia bakal bisa nindakake sorties saka Iran. Nanging, dheweke nyathet yen "iki bakal gumantung ing kahanan ing wilayah kasebut lan bakal kelakon kanthi ijin kita (Iran - ed.)."
        RIA Novosti durung duwe komentar resmi saka pihak Rusia.
        Sadurunge, Tehran ujar manawa Rusia bisa nggunakake pangkalan udara Hamadan anggere perlu, nandheske yen pangkalan kasebut mung ngisi bahan bakar bom.
        ...
        Kutipan saka igor67
        Kepala departemen pertahanan Iran, Brigadir Jenderal Hussein Dekhan, ing wayah sore tanggal 21 Agustus, menehi wawancara marang sawetara media Iran. Dheweke nyebutake pratelan saka pihak Rusia babagan basis ing Iran bragging. "Rusia pengin nuduhake kekuwatane," tambah pimpinan militer kasebut.
        ... Nah, yen sampeyan maca saka tengen ngiwa lan ora iki bisa dadi aneh ... ngguyu ... Aku kepengin banget ngerti sapa sing menehi wawancara kaya ngono, ing ngendi nomer media sing kadhaptar? ... kaya biasane karo "sing dipilih" babagan topik Iran, ora ana sumber informasi sing diwenehake, nanging gerbong rereget lan gerobak cilik ... ngguyu
  7. 0
    Agustus 22 2016
    Ing pangembangan sistem pertahanan udara kita dhewe, ...., wong Siria militèr ngumumake ing Februari 2010.

    wong Siria?
    1. 2c1
      0
      Agustus 23 2016
      Gusti Allah ngalang-alangi supaya bisa ngrampungake ndandani kendaraan lapis baja, nanging ing kene pangembangan sistem pertahanan udara ora bisa dikalahake! Kabeh iku rada kabur....
  8. +1
    Agustus 22 2016
    Kabeh wis jelas, artikel kasebut babagan Iran, nanging apa hubungane militer Siria, sing "Militer Siria ngumumake pangembangan sistem pertahanan udara dhewe," ora kalah karo kemampuan kanggo kompleks S-300 Rusia. , "ing Februari 2010."

    Wis ing telung paragraf padha nggawe kesalahan kasebut .......
  9. +1
    Agustus 22 2016
    Ayo kula ngelingake sampeyan:
    "kontrak kanggo pasokan sistem pertahanan udara saka seri S-300P ditandatangani karo Iran ing taun 2007"
    "Ing 2010, kontrak kasebut ditundha kanthi sepihak kanthi dekrit saka Presiden Rusia nalika iku Dmitry Medvedev"
    "Penundaan kontrak 2007 ngidini Iran nggawe terobosan ing teknologi anti-pesawat, ora tanpa bantuan saka China."
    Kabar banget. Nalika kita lagi mentel karo "mitra" (tembung apa), China manggoni ceruk. Saiki Iran uga ora pengin tuku 400s - dheweke bakal nggawe dhewe, sanajan ora duwe karakteristik kinerja kasebut.
  10. Komentar wis dibusak.
  11. +2
    Agustus 22 2016
    Kutipan saka donavi49
    Ing kana, wong Iran nguripake maneh.

    .

    Lan saka kesimpulan apa sing dipikirake? Negara kita dhewe wis mandhegake penerbangan saka pangkalan udara iki.
    Lan ora ana persetujuan yen pangkalan Iran iki bakal diwenehake kanggo kita tanpa wates.
    1. +1
      Agustus 22 2016
      Para moderator sing dihormati, kenapa meh kabeh foto teknologi Iran anyar sing dakkirim ilang?
      1. +1
        Agustus 22 2016
        Mangga, lebokake maneh, isih menarik kanggo ndeleng apa sing wis dilakoni ing kono.
    2. 0
      Agustus 22 2016
      Menteri Pertahanan Iran ujar:
      #Breaking #Iran Def Menteri ujar "#Russians ora tumindak ramah kanthi ngumumake yen dheweke nggunakake pangkalan udara kita.

      Punika interpretasi ing basa Rusia:
      Kepala departemen pertahanan Iran, Brigadir Jenderal Hussein Dekhan, ing wayah sore tanggal 21 Agustus, menehi wawancara marang sawetara media Iran. Dheweke nyebutake pratelan saka pihak Rusia babagan basis ing Iran bragging. "Rusia pengin nuduhake kekuwatane"- tambah komandhan.

      Dheweke uga ujar manawa pangiriman sistem rudal anti-pesawat Rusia S-300 menyang Tehran ana ing jadwal, lan ujar manawa Iran ora rencana tuku sistem pertahanan udara S-400 sing luwih modern.
  12. +1
    Agustus 22 2016
    Quote: Bloodsucker
    Lha, ora apa-apa, Geng Agresor sing bersatu, bebarengan karo satelit menyang BV Israel, ora entuk kesempatan kanggo nyoba ngebom IRAN kanthi ora bisa dihukum.
    Tanggepan Iran marang Chamberlain diarani.

    Lan nalika AS utawa Israel ngebom Iran?
  13. 0
    Agustus 22 2016
    Apa wong Tionghoa ndeleng locator kasebut cocog karo dheweke? Utawa padha digawe bebarengan karo Cina padha.
  14. +1
    Agustus 22 2016
    Quote: Bloodsucker
    Mangga, lebokake maneh, isih menarik kanggo ndeleng apa sing wis dilakoni ing kono.

    Tank Carrar anyar

    Analog saka AK-630, ketoke saka DPRK, release kang wis ditetepake ing Iran.

    SAM Bavar-373

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"