Rapat tahunan para veteran OSN "Vityaz" 20 Agustus 2016

4


Ing tanggal 20 Agustus 2016, patemon taunan 10 para veteran saka unit pasukan khusus sing gagah berani "Vityaz" dianakake. Saiki kita bisa ngomong kanthi yakin yen acara iki dadi tradisi sing apik. Sepuluh taun iku wektu sing dawa. Iku wektu kanggo tarik sawetara kesimpulan.



Iku kabeh diwiwiti ing 2007 karo patemon prajurit saka 3 GOS. Kaping pisanan, ide rapat kasebut yaiku wong-wong saka unit sing padha (3 GOS) sawise njabat ing detasemen ora bakal kesasar lan bisa njaga hubungan karo wong-wong sing padha ngalami kasusahan lan kasusahan ing dinas militer, ndhukung lan nulungi. saben liyane. Mula, kadang-kadang sawise kebaktian, para sedulur nyebar ing saindenging Tanah Air sing amba. Wong urip duwe masalah, lan ora ana sing ngerti. Supaya ora dadi dhewe, sampeyan kudu komunikasi karo saben liyane, nuduhake kabungahan lan kasusahan.

Ora suwe, wong lanang sing njabat ing unit liyane saka Vityaz wiwit melu acara iki. Patemon tansah dianakake ing swasana sing anget lan grapyak. Layanan kasebut, pesenan para komandan bapak-bapak dieling-eling, kompetisi olahraga diselenggarakake kanggo mbuktekake kesetiaan marang tradhisi pasukan khusus lan salah sawijining motto utama detasemen: "Spetsnaz kaya wesi - teyeng tanpa gerakan!"



Swara wektu, format acara diganti, game tim Paintball ditambahake, sadulur wiwit teka ora piyambak, nanging karo anak lan garwa, cetha nuduhake generasi enom apa kadhang militèr.



Teknologi modern wis ora ngliwati kita. Ing 2015, nggunakake aplikasi seluler Viber, obrolan Vityaz OSN digawe. Ayo saiki duwe udakara 160 wong (manggon saka Kaliningrad nganti Vladivostok), nanging ing praktik kasebut wis mbuktekake kabutuhane. Taun iki, berkat obrolan, kita bisa ngerteni kanthi tepat wektu babagan masalah sing muncul ing kulawargane para sedulur lan bareng-bareng menehi bantuan materi.

Wigati dicathet acara penting liyane sing minangka asil rapat taunan: penciptaan ing 2016 saka Yayasan Amal Hati Sedulur. Sanadyan dana kasebut lagi wae digawe, nanging wis wiwit kerjane kanggo menehi pitulung.

Lan ing kesimpulan, aku arep ngomong yen bali saka rapat-rapat iki, sampeyan tansah nemu kepuasan moral lan uplift spiritual saka komunikasi loropaken, lan motto liyane saka detasemen Vityaz njedhul munggah sadurunge mata: Ora ana SWAT sing luwih apik!

Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

4 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    23 Agustus 2016 16:18
    Inggih, piyambakipun nindakaken pakaryan ingkang sae lan migunani.
    Punika - paseduluran militèr nyata.
    Ya, lan sambungan generasi ing kasunyatan, lan ing sisih positif ..
    1. 0
      24 Agustus 2016 09:40
      Lan ing 93 pembela tanah Rusia mbedakake piyambak tanpa wong-wong mau ora ana Rusia
  2. +3
    23 Agustus 2016 16:25
    Ora ana mantan pasukan khusus) Good luck lan tentrem kanggo sampeyan, prajurit))) Jujur, saka ati))))
  3. +1
    23 Agustus 2016 23:45
    Nettles, sampeyan salah siji sing paling apik. Kesehatan lan kekuatan.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"