Review militèr

Sistem rudal taktis 036 "Whirlwind"

7
Sistem rudal taktis domestik awal utamane dilengkapi mesin bahan bakar padat. Sawetara roket propelan cair digawe, nanging ora digunakake kanthi akeh. Kajaba iku, sawetara varian liya saka pembangkit listrik kanggo rudal sing bisa nyerang target saka jarak sawetara puluhan kilometer uga digarap. Mangkono, komplèks roket 036 "Whirlwind" kudu dilengkapi mesin ramjet.


Digawe dening pertengahan lima puluhan abad pungkasan, rudal taktis sing ora digayuh duwe sawetara kekurangan. Dadi, kasampurnan kurang saka bahan bakar ngalangi ora ngidini kanggo entuk sawetara pratondho dhuwur, lan mesin Cairan, nyediakake sawetara sing dibutuhake, banget Komplek, larang lan ora cukup dipercaya. Terus pangembangan mesin kuwi, perancang Soviet padha melu ing nyobi, tujuane kanggo golek alternatif karo ciri sing dibutuhake. Salah sawijining pilihan sing paling apik kanggo ngganti mesin padhet lan cair banjur katon minangka sistem aliran langsung.

Ing tahap petungan awal lan pambentukan syarat kanggo roket sing janjeni, ditemtokake manawa nggunakake mesin ramjet supersonik (SPVRD), sing nganggo bensin B-70 standar, bakal bisa ngirim roket 450 kg. nganti tekan 70 km. Diwenehi pasokan bahan bakar sing dibutuhake, proyektil kasebut bisa nggawa hulu ledak 100 kg kanthi muatan mbledhos 45 kg. Kauntungan gedhe saka rudal kasebut yaiku kemampuan kanggo ngganti jarak tembak tanpa ngganti sudut elevasi peluncur: kanggo entuk paramèter penerbangan sing dibutuhake ing kahanan iki, sampeyan bisa nggunakake mekanisme sing mateni pasokan bahan bakar. mesin.

Sistem rudal taktis 036 "Whirlwind"
Skema peluncur self-propelled Br-215. Nggambar Dogswar.ru


Ing wiwitan taun 1958, karya awal wis rampung ing sistem roket lapangan seluler kanthi roket tanpa arah. Perlu dicathet yen klasifikasi modern peralatan militer ngidini kita nganggep pangembangan iki minangka sistem rudal taktis utawa (kanthi sawetara reservasi) sistem roket peluncuran kaping pirang-pirang. Tanggal 13 Februari 58, keputusan Dewan Menteri USSR ditanggepi babagan pangembangan proyek anyar kanggo sistem rudal 036 Vikhr. Kira-kira rong sasi sabanjure, Direktorat Artileri Utama ngrampungake karya ing syarat-syarat referensi. Pangembangan proyek anyar dipasrahake menyang OKB-670, M.M. diangkat dadi kepala desainer. Bondaryuk.

Tujuane proyek kasebut yaiku nggawe sistem rudal sing bisa ngirim serangan marang target mungsuh ing jarak taktis lan cedhak operasional. Sasaran saka Angin Puyuh yaiku dadi cadangan mungsuh arupa tenaga kerja lan peralatan militer, posisi tembak artileri, markas, pusat komunikasi, situs perakitan nuklir taktis. gaman, fasilitas mburi, lsp. Kanggo nggayuh target kasebut kanthi bantuan rudal sing ora diawasi, sampeyan kudu nggunakake peluncuran simultaneous saka sawetara amunisi, sing ndadekake kemungkinan kanggo nggayuh target mungsuh menyang nilai sing bisa ditampa.

Ing wektu iki, organisasi pangembangan wis duwe sawetara pengalaman nggawe rudal unguided taktis, kang kudu digunakake ing project anyar. Panggunaan pengalaman, uga sawetara perkembangan saka proyek sadurunge, ngidini spesialis OKB-670 kanggo ngrampungake pangembangan proyek 036 "Whirlwind" mung sawetara wulan. Dokumentasi sing dibutuhake, kanggo kabeh kerumitan karya, disiapake ing pertengahan 1958. Tanggal 30 Juni, rancangan rancangan kasebut disetujoni.

Kanggo sistem rudal anyar, perlu kanggo ngembangake peluncur self-propelled kanthi karakteristik sing dibutuhake. Makarya ing model teknologi iki wiwit bali ing November 1957, nalika industri iki mung melu nggarap katon ing mangsa saka Komplek Whirlwind. Desainer saka tanduran Volgograd "Barrikada" padha melu nggawe jinis anyar saka kendaraan tempur. Sabanjure, perusahaan iki ngrampungake perakitan peralatan sing dibutuhake kanggo tes.


Skema roket "036". Nggambar Shirokorad A.B. "Mortir domestik lan artileri roket"


Peluncur kanthi mandhiri nampa sebutan Br-215. Iku truk YaAZ-214 karo panuntun rudal dipasang ing. Sasis digunakake duwe tata bonet lan dilengkapi undercarriage telung poros karo kabeh-wheel drive. Mobil dilengkapi mesin diesel YaAZ-206B kanthi daya 205 hp. Kapasitas angkut nganti 7 ton. Truk bisa nyepetake ing dalan gedhe nganti kacepetan 55 km/jam. Loro tank bahan bakar 255 liter cukup kanggo 750-850 kilometer.

Ing platform kargo sasis, diusulake kanggo pasang peluncur sing kompatibel karo rudal maju. Langsung ing pigura sasis, platform dhukungan dipasang kanthi unit artileri osilasi artikulasi lan dhukungan outrigger. Bagean artileri kalebu pigura dhukungan lan rong panuntun kanggo misil. Pandhuan kasebut minangka struktur openwork sing kasusun saka cincin klip, rel panuntun lan unsur daya longitudinal. Rudal unguided saka jinis anyar mesthine nampa stabilisator sing ora duwe sistem lempitan. Amarga iki, perlu kanggo nggawe peluncur sing bisa nglindhungi pesawat roket sajrone transportasi lan sajrone akselerasi. Struktur rampung dadi cukup gedhe, mulane mung rong ril sing bisa dipasang ing sasis sing ana.

10 ring clip ditempelake ing balok longitudinal sakcara guide ing interval beda. Dering lan balok mbentuk pigura kaku, dipasang ing dhasar sing ngayun. Panuntun sekrup diselehake ing rak-rak njero dering. Sajrone tembak, dheweke kudu ngubungi bagean rudal sing cocog lan nggawe amunisi muter ing sumbu. Stabiliser nalika diluncurake dipindhah ing silinder sing dibentuk dening dering, amarga dheweke ora duwe kesempatan kanggo tabrakan karo apa wae lan entuk karusakan.

Fitur menarik saka peluncur Br-215 yaiku kekurangan mekanisme panuntun dhumateng sing nyedhiyakake owah-owahan ing sudut pickup. Unit artileri mung bisa obah ing bidang vertikal, mulane panuntun dhumateng horisontal kudu ditindakake kanthi ngowahi kabeh mesin. Pandhuan vertikal ora diwenehake. Sajrone tembak, panuntun bisa manggoni mung siji posisi, sing njamin peluncuran rudal ing lintasan sing paling efektif. Pandhuan jarak direncanakake bakal ditindakake kanthi cara roket ing papan.

Panjang total kendaraan Br-215 yaiku 8,6 m, jembaré - 2,7 m, dhuwur - 3 m. Massa total peluncur self-propelled kanthi rong rudal ana 18 ton ing tingkat sing dibutuhake.


Struktur roket "036". Gambar Militaryrussia.ru


Peluncur mandhiri Br-215 mesthine kanggo ngeterake lan ngluncurake rudal jinis 036. Ing desain produk iki, diusulake nggunakake sawetara gagasan lan solusi asli, utamane sing ana hubungane karo pembangkit listrik. Karakteristik penerbangan roket sing dibutuhake kudu digayuh kanthi nggunakake mesin ramjet sing nganggo bensin. Kajaba iku, diusulake kanggo nglengkapi roket kanthi mesin wiwitan sing disambungake menyang mesin utama.

Roket "036" nduweni awak bentuke silinder kanthi asupan udara frontal. Piranti asupan udara dilengkapi awak tengah conical sing dirancang kanggo mbentuk rong gelombang kejut oblique. Ing mburi awak tengah ana hulu ledak lan tank bahan bakar. Bagian buntut awak diwenehi ing sangisore mesin. Ing bagean buntut awak, digeser maju, stabilisator berbentuk X saka desain trapezoid diselehake. Pin diselehake ing jejere stabilisator kanggo sesambungan karo panuntun meneng. Ora ana bagean protruding liyane ing kasus kasebut.

Ing mburi awak tengah intake udara diselehake hulu ledak fragmentasi dhuwur-mbledhos bobote 100 kg. Muatan mbledhos sing bobote 45 kg dilebokake ing njero awak produk iki. Sekring kontak karo cocking remot digunakake. Ing jejere warhead ana tank bahan bakar kanggo bensin digunakake dening SPVRD marching. Volume kasebut ngidini roket bisa ngangkut bahan bakar nganti 27 kg. Kanthi bantuan saka pipelines tank disambungake menyang engine dumunung ing bagean buntut saka awak. Garis bahan bakar dilengkapi mekanisme jam sing tanggung jawab kanggo ngilangi pasokan bahan bakar ing wektu tartamtu.

Basis pembangkit listrik roket "036" yaiku mesin ramjet supersonik RD-036 kanthi desain dhewe OKB-670. Mesin kasebut nduweni diffuser inlet kanthi diameter 273 mm lan ruang bakar kanthi diameter 360 mm. Sawise nyepetake kacepetan sing dibutuhake, bensin B-70, sing diobong kanthi sarana kontak sing kasedhiya, kudu diwenehake menyang kamar pembakaran. Ing kahanan normal, produk RD-036 bisa ngembangake dorongan saka 930 nganti 1120 kg. Pasokan bahan bakar sing kasedhiya cukup kanggo 11-21 saka operasi mesin utama.

Akselerasi awal roket, sing perlu kanggo nguripake mesin utama, diusulake supaya bisa ditindakake kanthi nggunakake booster propelan padhet wiwitan. Kanggo ngirit papan, mesin wiwitan saka jinis PRD-61 mesthine diselehake ing njero ruangan pembakaran SPVRD sustainer lan dibuwang sawise karya rampung. Mesin wiwitan nduweni awak silinder kanthi diameter 250 mm lan dilengkapi blok bahan bakar padat kanthi bobot 112 kg, sing diobong ing 3,5 detik. Dorong mesin wiwitan tekan 6,57 ton.


Tampilan umum Br-215. Foto Strangernn.livejournal.com


Sawise pangembangan bahan bakar padhet lan ngreset mesin wiwitan, roket kasebut mesthine kalebu pembangkit listrik. Proses iki dileksanakake cukup prasaja: ing wayahe tengen katup sistem bahan bakar mechanically dikunci, sawise bensin wiwit mili menyang kamar pangobongan, ignited lan wiwit nggawe tikaman.

Roket "036" dawane 6056 mm lan diameteripun maksimum 364 mm. Span saka stabilizer punika 828 mm. Apike, dimensi produk rampung dadi rada cilik tinimbang sing dibutuhake miturut syarat referensi. Bobot peluncuran roket kasebut 450 kg. Miturut petungan awal, amunisi kanthi bantuan mesin wiwitan kudu ngembangake kacepetan luwih saka 610 m / s, lan kacepetan maksimal sing digayuh kanthi march ditemtokake ing tingkat 1 km / s. Nalika ngliwati fase aktif penerbangan, roket kasebut kudu munggah nganti dhuwur 12 km, lan dhuwure maksimum lintasan tekan 16,9 km (miturut sumber liyane, nganti 27 km). Jarak tembak bisa beda-beda saka 20 nganti 70 km. Ing jarak maksimum, sawur rudal tekan 700 m.

Kanggo transportasi lan panyimpenan saka roket unguided anyar wis dikembangaké penutupan khusus. Iki minangka kothak kayu kanthi ukuran sing dibutuhake, sing nglindhungi roket saka pengaruh eksternal. Nalika nyiapake kompleks kanggo tembak, amunisi kudu dicopot saka tutup lan banjur dipasang ing pandhuan Br-215. Penutupan kasebut ngidini roket 036 disimpen ing gudang suwene 10 taun.

Panggunaan mesin utama mboten umum mimpin kanggo tatanan prinsip asli saka operasi sistem rudal. Tekan posisi tembak, nemtokake posisi lan ngitung sudut panuntun, pitungan kompleks 036 "Whirlwind" kudu nguripake unit self-propelled ing arah sing bener lan level kanthi bantuan jacks. Banjur panuntun peluncur munggah menyang posisi tembak. Ing kasus iki, amba panuntun dhumateng vertikal padha kanggo diperlokaké ing sawetara. Kajaba iku, instalasi manual mekanisme pasokan bahan bakar jam, sing tanggung jawab kanggo sawetara roket.


Proses ngisi daya Launcher. Foto Strangernn.livejournal.com


Ing printah saka panel kontrol, daya saka engine wiwitan ignited. Kanggo 3,5 detik, iku rampung burned metu, nggawe tikaman perlu kanggo roket kanggo ngliwati guide lan banjur ninggalake. Nalika bahan bakar padhet wis entek, roket kudu ngangkat kacepetan, sing ndadekake SPVRD bisa diuripake. Sawise pembakaran bahan bakar padhet, omah kosong saka mesin wiwitan kanthi otomatis direset lan katup sumber bahan bakar dibukak. Kanthi bantuan sistem ignition, bensin diobong. Sawise pindhah adoh saka peluncur ing sawetara kadohan, sekring iki cocked. Sajrone penerbangan, roket kasebut distabilake kanthi rotasi kanthi bantuan stabilisator sing dipasang ing sudut menyang aliran sing bakal teka.

Sawise mabur ing lintasan sing wis ditemtokake kanthi jarak sing wis ditemtokake sing cocog karo jarak tembak sing dibutuhake, roket kasebut mateni mesin penyangga lan ngrampungake fase aktif penerbangan kasebut. Salajengipun, penerbangan kasebut ditindakake ing sadawane lintasan balistik nganti wayahe ketemu karo target.

Nganti pungkasan taun 1958, organisasi sing melu proyek Whirlwind nglumpukake prototipe peralatan lan senjata sing janjeni. Ora suwe produk kasebut menyang situs uji coba. Situs uji coba Vladimirovka ing wilayah Astrakhan dadi platform kanggo inspeksi. Kabeh tes senjata anyar ditindakake ing kana, ing versi asli lan ing versi modern.

Ing podo karo karo testing rudal eksperimen "036" lan peluncur self-propelled Br-215, spesialis OKB-670 melu nggawe versi roket sing luwih apik. Kanthi nambah desain lan ngganti sawetara rincian, roket anyar digawe, sing nampa sebutan "036A". Iku beda saka produk asli, pisanan kabeh, ing tambah tikaman saka engine propulsion. Ing kahanan normal, parameter iki tekan 1100-1200 kg. Unsur struktural liyane, kayata sistem bahan bakar clockwork utawa hulu ledak, ora owah.

Amarga beda minimal saka produk dhasar, sing nyederhanakake produksi prototipe, roket 036A bisa mlebu tes wiwit taun 1958. Sajrone mriksa, dheweke ngonfirmasi wutah paramèter mesin nalika njaga karakteristik utama ing tingkat sing padha. Ing wektu sing padha, panyimpangan kemungkinan bunder ing kisaran maksimum tambah nganti 750 m. Yen ora, rudal sing luwih apik ora beda karo asli "036".


Versi sing diowahi saka peluncur mandiri kanthi jumlah panuntun sing luwih akeh. Foto Strangernn.livejournal.com


Tes rong jinis rudal, bebarengan karo peluncur sing ana, terus nganti taun 1959. Sajrone tes kasebut, udakara telung roket diluncurake. Kajaba iku, akeh bahan ilmiah sing diklumpukake, sing direncanakake digunakake ing pangembangan roket sing ora terarah karo SPVRD. Contone, amarga sawetara gagasan anyar, iku bisa kanggo entuk abang ngelingke ing ukuran stabilizers nalika kebak dijogo fungsi sing. Iki ndadekake bisa nyuda ukuran roket ing tutup lan nggampangake panyimpenan. Kajaba iku, sampeyan bisa ngrancang ulang peluncuran kanthi tikel kaping pindho jumlah pandhuan. Miturut sawetara laporan, proyek peluncur anyar kanthi jumlah panuntun sing tambah akeh malah nganti nggawe prototipe.

Sawise rampung kabeh tes, dokumentasi kanggo kompleks Vikhr, rudal 036 lan 036A, uga peluncur Br-215, dipasrahake menyang pelanggan. Spesialis nyinaoni data sing disedhiyakake lan mutusake yen karya luwih lanjut ing proyek iki ora ana gunane. Senadyan nggunakake Unit anyar, kang ndadekake iku bisa kanggo nambah sawetara tembak ing comparison karo sistem ana, Komplek 036 Vikhr wis sawetara shortcomings karakteristik, sawetara kang dhasar unremovable. Ing taun 1960, proyek Whirlwind ditutup kanthi resmi.

Sistem senjata sing diusulake, nalika duwe sawetara kaluwihan, dadi rumit banget kanggo nggawe lan digunakake. Kajaba iku, peluncur kanthi loro utawa (ing mangsa ngarep) papat panuntun bisa nyebabake akibat taktis sing ora bisa ditampa. Amarga akurasi lan daya sing relatif kurang saka rudal 036 lan 036A sing ora dipandu, jumlah peluncur sing ora bisa ditrima kudu digunakake kanggo nyerang target. Perkembangan luwih saka kompleks tanpa anané sistem kontrol ora ngidini ngrampungake masalah utama lan nggawa sawetara ciri penting menyang tingkat sing dibutuhake.

Ing ngarsane masalah ngelingke lan anané virtual saka cara kanggo ngatasi wong-wong mau mimpin kanggo nilar pembangunan luwih saka sistem rudal Whirlwind. Rudal saka kulawarga "036" ora ditampa ing layanan lan ora digunakake ing tentara. Subyek rudal balistik sing ora diarahake kanthi mesin ramjet uga ora entuk kelanjutan sing nyata, amarga pembangkit listrik kasebut ora nyukupi syarat sing ana. Pangembangan luwih saka sistem rudal taktis lan sawetara sistem roket peluncuran ditindakake kanthi nggunakake pembangkit listrik saka kelas liyane.


Miturut bahan kasebut:
http://dogswar.ru/
http://russianarms.ru/
http://aviaros.narod.ru/
http://militaryrussia.ru/blog/topic-188.html
Shirokorad A.B. Mortir domestik lan artileri roket. - Mn., Panen, 2000.
Pengarang:
7 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. PKK
    PKK 23 Agustus 2016 19:55
    +2
    Nanging, sing seneng jagung lan roket dilaporake yen lagi nggarap rudal taktis liyane, akurasi sistem kasebut wis dingerteni sadurunge, ora ana keajaiban. Cetha yen sistem kasebut ora cocog, nanging kanggo nuduhake. sijine salib pungkasan ing dheweke.
  2. vch62388
    vch62388 23 Agustus 2016 22:15
    0
    Rampung mbuang wektu lan dhuwit. Ing taun 1958, nalika wiwit nggawe angin puyuh, BM-25 sing padha wis dihentikan. Mung ing BM-25 ana 6 rudal tinimbang 2 (karo hulu ledak sing padha), sanajan jarake rada cendhek, nanging KVO 500 m nglawan 700 kanggo angin puyuh. Sing. iku cetha sing BM-25 wis kaping telu minangka akeh pluru ing salvo karo sawetara iso dibandhingke lan akurasi, nanging ora efficiency. A kaputusan digawe - kanggo mbusak BM-25 saka produksi. Lan langsung solusi liyane: ngembangake "Whirlwind" ...
    Iki... Piye iki?... Sukarelawan.
    1. VladimirS
      VladimirS 24 Agustus 2016 00:19
      0
      Biro Desain nguwasani anggaran kasebut. Kabeh wong kepengin mangan.
      Lan ya, mesthi, ora ana perkembangan terobosan, kanggo kabeh wong. Kepiye maneh!?
      Apa, cuti tanpa gaji KB lan subkontraktor?
  3. penembake gunung
    penembake gunung 24 Agustus 2016 00:24
    +2
    Nanging, senadyan kabeh kekurangane, roket iki minangka pendahulu Brahmos. Elektronik banjur ora ngidini nggawe amunisi kasebut dipandu, utawa nganggo sistem inersia, utawa karo wong sing golek. Wektune durung teka. Lan pangembangan mesin, aerodinamika, sistem pasokan bahan bakar, diluncurake kanthi mesin bubuk "ing nozzle" - kabeh perkembangan kasebut ora ilang ing endi wae. Ramjet luwih efisien energi tinimbang mesin turbojet lan ora mbutuhake sistem sumber daya dual-bahan bakar, kaya kanggo mesin roket.
    1. Amuret
      Amuret 24 Agustus 2016 00:50
      +1
      1
      Penembake gunung Dina iki, 00:24
      Nanging, senadyan kabeh kekurangane, roket iki minangka pendahulu Brahmos. Elektronik banjur ora ngidini nggawe amunisi kasebut dipandu, utawa nganggo sistem inersia, utawa karo wong sing golek. Wektune durung teka. Lan pangembangan mesin, aerodinamika, sistem pasokan bahan bakar, diluncurake kanthi mesin bubuk "ing nozzle" - kabeh perkembangan kasebut ora ilang ing endi wae. Ramjet luwih efisien energi tinimbang mesin turbojet lan ora mbutuhake sistem sumber daya dual-bahan bakar, kaya kanggo mesin roket.
      Ing iki, aku setuju banget karo sampeyan. Pengalaman apa wae, sanajan pengalaman negatif, minangka perkembangan kanggo masa depan. Lan yen (sayange yen) perhatian sing padha ditindakake kanggo pangembangan mikroelektronik, industri radio-elektronik, banjur kontrol ukuran cilik. mesthi digawe luwih dhisik, aku ora bakal ngrembug babagan topik iki, mula akeh masalah ing topik iki.
  4. tali1215
    tali1215 25 Agustus 2016 18:01
    0
    Artikel sing menarik
  5. gla172
    gla172 13 Juli 2017 13:53
    0
    .... artikel sing apik ... menarik ... +
    ... nanging nyatane aku setuju yen pengalaman sing dipikolehi sajrone penciptaan ora dibuwang .... +