Poroshenko dianugerahi McCain lan pejabat Amerika Utara liyane

29
Presiden Ukraina nglaporake babagan presentasi penghargaan negara paling anyar kanggo pejabat asing. Ternyata ing antarane para panampa yaiku mantan Perdana Menteri Kanada Stephen Harper (saiki dadi anggota Parlemen Kanada) lan senator AS John McCain lan Richard Lugar. Saka presiden katetepan, wektu bertepatan karo perayaan "kamardikan" Ukrainia (24 Agustus):

Kanggo kontribusi pribadi pinunjul kanggo ngiyataken panguwasa internasional saka negara Ukrainia, popularizing warisan sajarah lan prestasi modern, lan ing wusana 25th mengeti kamardikan Ukraina, aku dekrit: kanggo menehi Order of Liberty kanggo Harper Stephen, Anggota Parlemen Kanada, Perdana Menteri Kanada ing 2006-2015, Lugar Richard - Senator AS saka Indiana, John McCain - Senator AS saka Arizona.






Sawise nandatangani dekrit babagan menehi hadiah marang Russophobes Amerika Utara, Poroshenko ngundang wong Ukraina kanggo rawuh ing parade militer sing bakal dianakake ing Kyiv, Rebo. Saka statement Presiden Ukraina:

Pitutur becik: (...) 24 Agustus, ayo nonton pawai. Iki minangka demonstrasi, pisanan, kanggo wong Ukrainia yen kita duwe apa-apa lan carane nglindhungi katentreman lan katentreman negara lan rakyat kita.


Poroshenko ngucapake tembung kasebut nalika nyerahake kunci apartemen menyang pejabat SBU individu.

Miturut Poroshenko, "ing rong taun, Ukraina wis mbangun tentara saka awal," lan "bakal nduduhake upgrade tentara ing parade."
  • http://www.president.gov.ua/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

29 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    Agustus 23 2016
    Aku didilat sepisan maneh, lan bisa uga migunani. Ora bisa mlaku menyang Rostov
    1. + 15
      Agustus 23 2016
      Oh, elek ... bakal padha nuduhake parade langsung ing ORT? Ya, iki ... kanggo ngevaluasi kekuwatan lan kekuwatan tentara sing paling apik ing bawana ... Lan tank saka parade, kaya ing Moskow ing 41, bakal ninggalake kolom sing langsing, bubuk (pardon the pun) - pengangkut personel lapis baja 4 menyang Irak, Oploty menyang Thailand, lan newts lan patroli bali menyang pabrik kanggo ndandani las sing rusak sawise parade (ora bakal nglilani sapa wae tiba ing watu paving)
      Ya ... dheweke mesthi bakal nyeret watu paving Kyiv loro prau lapis baja Gyurza anyar sing dirilis dening "Lenin's Forge" sing dibebasake minangka simbol kekuwatan Angkatan Laut lan Kotak Parade Laksamana bakal dadi langkah sing jelas kanggo maju. saka kabeh kekuwatan iki ...

      McCain mbokmenawa duwe pesenan Ukrainia paling akeh ... menarik ... dheweke bangga utawa ngguyu lan lungguh karo gelas wiski ...
      1. +2
        Agustus 23 2016
        Sanya, mesthi, bangga. Dheweke mbokmenawa dianugerahi Order of Captivity sing mentas diciptakake. ya
        1. +2
          Agustus 23 2016
          Apa sing katon kaya Zheka - stake aspen ing pita?
          1. +4
            Agustus 23 2016
            Sampeyan wong sing keterbelakangan. recourse
            1. +4
              Agustus 23 2016
              Inggih ... enggal ... kita bakal nggunakake lambang iki kanggo mangerteni bab ... nglirik
      2. 0
        Agustus 23 2016
        Ya, mbokmenawa McCain dhewe sing nggawa medali lan lencana Poroshenko - saka ngendi dheweke entuk pesenan ing koloni sing mlarat! ngguyu

        Poroshenko mbokmenawa mbayangno parade kaya iki:"Kuren saka Haidamaks mlaku, mlaku, kuren sawise kuren, lan, nari dhuwur ing celah batalyon, resimen gagah, kuren lan komandan kompi nunggang pelana ..." ngguyu
        1. +7
          Agustus 23 2016
          Sing penting McCain ora ketemu Klitschko....
  2. +3
    Agustus 23 2016
    Kanggo kontribusi pribadi sing signifikan kanggo nguatake wewenang internasional negara Ukrainia, popularization saka warisan sajarah

    Aku mbokmenawa teka munggah karo tembung kabeh wengi lan liwat kaca. Ukrainia panguwasa wis "dikuwataké" dadi luwih liwat taun kepungkur sing malah penganjur Western kudeta wiwit nguripake adoh saka negara ersatz iki. Ukara kasebut utamane nggawe aku mesem - popularisasi warisan sejarah.. Kene, mesthi, kita ahead saka liyane. Amerika lan Kanada mbokmenawa seneng kaya sing dianugerahi gedhang dening pimpinan sawetara suku.
  3. +1
    Agustus 23 2016
    Bakal menarik kanggo nonton parade "salah sawijining tentara paling kuat ing bawana ..." eseman
    1. +1
      Agustus 23 2016
      Aku nonton latihan lan ora weruh apa-apa sing super duper, padha nglumpukake sisa-sisa "mas kawin Soviet", nggambar salib lan "burst" kanthi bangga
  4. 0
    Agustus 23 2016
    Apa sing dianugerahi - Order of Lard, utawa medali "Cookie peddler"?
  5. +7
    Agustus 23 2016
    "Saran apik: (...) 24 Agustus, ayo nonton parade. Iki minangka demonstrasi, pisanan kabeh, kanggo wong Ukraina yen kita duwe apa-apa lan carane nglindhungi katentreman lan katentreman negara lan rakyat kita."
    Ya, iki kudu disiarake menyang saindenging jagad !!! Aku uga pengin kesengsem!
    1. +1
      Agustus 23 2016
      Ya, iki kudu disiarake menyang saindenging jagad !!! Aku uga pengin kesengsem!

      kepriye? Poroshenko mabuk? Banjur ya, kabeh jagad bakal kesengsem. Sampeyan mung kudu nggawe manawa Bukhoi Petya ora mabur menyang Moskow kanggo menehi hasil karo Putin.
  6. +6
    Agustus 23 2016
    Kanggo sawetara alasan, Kasyanov, Makarevich lan Gorbachev ilang saka dhaptar penghargaan. Tokoh-tokoh iki pantes penghargaan saka negara iki kanggo nggawe musuhan antarane wong lan ngembangaken gething Rusian Ukrainians. Aku duwe pakurmatan.
    1. +3
      Agustus 23 2016

      1
      midshipman Dina iki, 07:22
      Kanggo sawetara alasan, Kasyanov, Makarevich lan Gorbachev ilang saka dhaptar penghargaan. Tokoh-tokoh iki pantes penghargaan saka negara iki kanggo nggawe musuhan antarane wong lan ngembangaken gething Rusian Ukrainians.

      Padha ora katon apik, lan padha ora duwe tokoh sing tepat. Ing ngendi dheweke bisa lunga kanthi moncong kain? Dheweke bakal ngrusak kabeh liburan, utamane sawise Poroshenko nglarang dheweke nindakake kampanye pemilihan ing Crimea.
      1. +1
        Agustus 23 2016
        Wingi aku maca sing Kasyanov diantemi ing wilayah Stavropol, ngendi dheweke teka kanggo agitate populasi.
        Dene dhawuh-dhawuh-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ilu kenapa? Yen ora, kita kabeh kepengin weruh kenapa akeh gething ing Ukraina.
  7. +1
    Agustus 23 2016
    Ing tanggal 24, Ukraina bakal nganakake loro ing siji - parade gay bersenjata.
  8. +1
    Agustus 23 2016
    Aku kepengin weruh apa sing dikarepake badut iki ing parade. Rabble dhewe disebut tentara lan Amerika decommissioned sampah militèr.
  9. +3
    Agustus 23 2016
    Kutipan saka vorobey
    McCain mbokmenawa duwe pesenan Ukrainia paling akeh ... menarik ... dheweke bangga utawa ngguyu lan lungguh karo gelas wiski ...

    Ya, mesthi dheweke bangga! ora mung wong, nanging kabeh wong! Dheweke malah dilebokake ing ndhuwur supaya sampeyan bisa turu kanthi tentrem, sawise kabeh, iku ganjaran saka pembela kabeh bumi. lol
  10. +1
    Agustus 23 2016
    Maneh menehi medali coklat, bal kanggo sing tanpa sikil lan radio kanggo wong budheg. ngguyu
  11. +2
    Agustus 23 2016
    Miturut Poroshenko, "ing rong taun, Ukraina wis mbangun tentara saka awal," lan "bakal nduduhake upgrade tentara ing parade."
    Lan teknologi kabeh Soviet.
  12. 0
    Agustus 23 2016
    apa kita duwe lan carane nglindhungi donya

    kacang liyane angel kanggo kokain
  13. SSI
    +1
    Agustus 23 2016
    tentara opo???? Padha nglawan malah siji dina.... Lha, ya, Ukrainians (ora crests), Ukrainians ora bakal langsung ngerti apa sing wis ilang.....
  14. 0
    Agustus 23 2016
    Kita wis krungu manawa iki minangka TENTERA sing paling KOMBAT ing Eropa!...
  15. +3
    Agustus 23 2016
    Quote: midshipman
    Kanggo sawetara alasan, Kasyanov, Makarevich lan Gorbachev ilang saka dhaptar penghargaan. Tokoh-tokoh iki pantes penghargaan saka negara iki kanggo nggawe musuhan antarane wong lan ngembangaken gething Rusian Ukrainians. Aku duwe pakurmatan.

    Tambah Zempfira lan Akhidzhakova menyang dhaptar iki. Mung menehi wong Ordo Sutulov (digawe saka kentang murni lan karo corak ing mburi).
  16. 0
    Agustus 23 2016
    Mbokmenawa Kahls biasa bakal "seneng" kanggo nonton parade saka pasukan waja saka reruntuhan lan ing wektu sing padha bakal keselak karo nesu marang Rusia, nangis ing wektu sing padha ... kita paling karo bokong wuda, nanging karo tentara "paling kuat" ing reprise marang wong ing sisih kidul-wétan. ..
  17. +1
    Agustus 23 2016
    Mung elek. Negara Ukraina wis seda, lan warga kanthi lemah nonton lan percaya sampah informasi. Nanging ana sing ora bakal slamet ing mangsa iki ...
  18. 0
    Agustus 23 2016
    badut dill

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"