Apa sing disiapake AS kanggo kita ing musim gugur?

82
Apa sing disiapake AS kanggo kita ing musim gugur?Sawetara ahli Barat independen nyebutake kahanan internasional sadurunge perang, luwih elek tinimbang nalika Perang Dingin, nyedhaki kahanan krisis nuklir Karibia taun 1962 ing sekitar Pulo Merdika - Kuba Fidel Castro.

Pancen, ing taun-taun Perang Dingin, sistem dominasi jagad Barat, umume, ora kaancam dening apa-apa, jagad iki dibagi lan dingerteni, tabrakan negara adidaya ing jagad katelu ora mengaruhi posisi. negara adidaya piyambak. Dina iki, nalika revolusioner permanen neocon saka Amerika Serikat nyoba kanggo nggabungake dominasi ing kabeh planet, lan padha nyoba kanggo ngluwihi menyang Rusia lan China, padha sijine ing totoan anane kahanan sarujuk ing donya nalika. padha ngrampok kabeh wong kanthi bantuan alat finansial lan ekonomi.



Nalika Amerika Serikat nyatakake Rusia lan China minangka instigators nglanggar "stabilitas internasional", padha ngadeg kanggo kelanjutan stabil saka rampokan donya, Nanging, padha ora bisa nindakake apa-apa karo langkah ekonomi politik. Langkah-langkah militèr tetep, lan jagad iki dadi kahanan sadurunge perang.

Saben uwong ngerti demagogy saka neocons Washington, mesthi, Rusia lan China tetep bebarengan, cukup defiantly, ngatur Games Tentara Internasional, ngendi padha njupuk Panggonan pisanan! Penasihat militer China janji bakal enggal katon ing Suriah, ing sisih pamrentahan Bashar al-Assad sing sah.

Ing platform Siria, Amerika Serikat jelas wiwit kalah, Assad ora bisa dicopot. Sawise gagal kudeta militèr pro-Amerika ing Turki, lan iku cetha sing Washington konco iku, nyoba kanggo ngirim Erdogan sawise Gaddafi, Erdogan tindak rapprochement karo Rusia lan Suriah, hubungan Turki karo Amerika Serikat padha rusak, kang tegese. yen kabijakan AS ing Suriah gagal. Washington totoan ing dismemberment saka Suriah: iku ora bisa ngulu kabeh Siria, supaya iku nyoba kanggo njupuk Piece karo bantuan saka Kurdi Siria. Nanging, ing wektu sing padha, ana risiko mlebu ing cauldron antarane Turki lan Suriah.

Latar mburi perang Siria yaiku perang ing Libya, sing tambah akeh ketegangan ing Eropa (bubar iki, helikopter karo pasukan khusus Prancis ditembak ing kono), uga ing Irak, Afghanistan - lan Amerika Serikat melu ing endi wae. Rusia mung ana ing Suriah.

Sampeyan kudu samesthine yen sawise Gagal Siria, AS bakal nyoba kanggo dadi luwih aktif ing Ukraina kanggo mbales dendam kanggo Suriah, lan kanggo Turki. Bener, Wakil Présidhèn Biden sing wis metu bubar njaluk larangan ing Kyiv Bandera ... Kita ngetrapake matriks Orwellian marang Biden lan kita entuk: dheweke mbutuhake eskalasi. Buktine? Ing wektu sing padha, Washington nyedhiyakake sawetara bantuan militer kanggo Bandera kanthi atusan yuta dolar. Nanging Eropa ora menehi Bandera apa-apa saka hadiah IMF, sanajan kaya sing dijanjekake! Merkel lan Hollande tetep bisu Crimean, nunggu soko.

Aktivasi Amerika Serikat ing Ukraina bisa uga ing wangun nyerang dening Bandera ing Donbass, lan malah luwih apik - marang Rusia, ing Crimea, contone. Paling awon, dheweke bisa ngrusak Bandera sacara internal, supaya dheweke pindhah miturut skenario Libya, amarga skenario Yugoslavia ora bisa ditindakake. Lan pungkasan paling awon Bandera paling kamungkinan.

Pengamat independen yakin manawa serangan saka saboteurs Kyiv ing Crimea disetujoni dening Washington, utawa malah direncanakake dening CIA, mula Biden ndhukung Petya nalika gagal, nalika Merkel lan Hollande tetep meneng amarga alasan sing padha.

Petualangan Crimean saka Bandera ora kebetulan kanthi intensifikasi penembakan Donbass. Nanging teroris ing Crimea dijupuk suam-suam kuku, lan ing garis ngarep ing Donbass cedhak Angkatan Bersenjata Ukraina, loro depot amunisi mbledhos siji sawise liyane, siji cedhak Donetsk, liyane cedhak Mariupol.

Dadi, apa sing diduweni Washington: Angkatan Bersenjata Ukraina ora bisa nyerang Donbass, provoke Rusia ing Crimea, lan uga gagal ing Donbass. Pilihan pungkasan tetep - kanggo ngirim Bandera paling awon, ing wangun destabilisasi internal. Lan kedaden sing duta Amerika anyar diangkat kanggo Kyiv, lan rauh Petya Poroshenko bakal kaget ngerti sing duta Amerika anyar wis ora kewajiban kanggo Kyiv, lan sing padha inisiatif Geoffrey Pyatt, hubungi wong, iku. saiki ing Yunani!

Ing Kyiv, kabeh pimpinan junta, saka Jaksa Agung Lutsenko kanggo Parasyukov, saiki ngomong babagan kudeta anyar, ilmuwan politik Ukraina Rostislav Ishchenko percaya yen persiapan informasi kanggo kudeta wis diwiwiti, pitakonan iki: sapa sing bakal bisa mangan. sapa? Poroshenko partai Yatsenyuk-Avakov-Turchinov, utawa kosok balene? Kudeta ing Amerika Serikat ditindakake miturut skema revolusi warna. Tahap pisanan yaiku sing diarani "pancing", ing ngendi "diktator getih" sabanjure kejiret. Iki bisa uga nggawa sawetara kurban suci, liyane "swarga satus", utawa sawetara jinis provokasi karo korban massal.

Apa sing bakal dadi "pancing" wektu iki, apa sing bakal dadi presentasi Poroshenko? Iki minangka rahasia revolusi. Rusia defiantly njupuk Crimea ing njaga abot, Donbass konco garis ngarep. Apa sing isih ana? Sampeyan bisa jotosan munggah soko ing Banderia, contone, tanduran daya, kabeh padha bisa ing watesan, nyandhang peralatan, miturut ahli Ukrainia, iku nganti 80%. Sampeyan bisa mateni wong ing tengah Kyiv. Poroshenko minangka presiden, lan kanthi resmi tanggung jawab kabeh ing Banderia. Dheweke bisa diwenehi kurban suci, lan bledosan apa wae. Dina Kamardikan tanggal 24 Agustus katon kaya Rubicon.

Sumber daya saka kudeta bisa - Mentri Dalam Negeri Arsen Avakov bubar lunga ing vacation, lan ndadak kanggo everyone, wrote layang saka mundur, nanging sawise bali saka vacation, kang bisa tahan nganti 45 dina. Yaiku, kanthi resmi, Avakov ora bakal ana hubungane, apa wae sing kedadeyan sajrone liburan, lan Kementerian Dalam Negeri pancen dipenggal!

Partai perang neocon ing Washington, dipimpin dening Biden, Nuland lan Clinton, rong sasi adoh saka pemilihan 8 November. Dheweke ujar manawa sajrone kampanye pemilihan, Amerika Serikat ngindhari perang lan skandal anyar, kabijakan manca katon dadi hibernasi. Omong kosong! Dina iki ing Amerika, kabeh ora arep miturut aturan: calon presiden Donald Trump ora muter dening aturan neocon, lan carane iku bakal mungkasi - neocons ora njamin! Nanging rong sasi kuwasa dijamin!

Paling awon pungkasan Bandera bakal teka, ketoke, ing September-Oktober, Autumn ing Kyiv janji bakal panas! Wiwit Amerika Serikat ilang Suriah, mesthi bakal nyoba kanggo menang maneh ing situs Bandera, mentalitas sing luar biasa. Mulane, kita kudu nyana serangan AS liwat Bandera! Sumber sing cedhak karo Kementerian Luar Negeri banget nyaranake supaya ora lelungan menyang Bandera musim gugur iki. Kuat banget!
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

82 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 19
    Agustus 24 2016
    Autumn. Dill wilts lan garing. Ora ana sing bisa ngganti hukum evolusi ...
    1. + 29
      Agustus 24 2016
      Wiwit Amerika Serikat kalah ing Suriah ...

      Saka ngendi asale kayu bakar? Assad mesthi yakin.
      1. +4
        Agustus 24 2016
        We ngerti saka alas ....
        1. +1
          Agustus 24 2016
          Saka endi kayu panggang?


          1. +9
            Agustus 24 2016
            Apa sing disiapake AS kanggo kita ing musim gugur?


            Crita wektu turu

      2. +4
        Agustus 25 2016
        Amerika ora ilang apa-apa ing Suriah. Kabeh padha kasil. Suriah minangka negara sing berdaulat, nyatane, ora ana maneh. Kasangsaran Assad bakal tetep anggere kita nulungi dheweke lan sebagian Iran. Nanging kanthi mandheg bantuan iki, Suriah bakal dipérang dadi sawetara negara "merdika". Bener, bakal kaya ngono ing skenario apa wae. Assad mesthine wis ditulung ing wiwitan - saiki wis kasep.
        1. 0
          Agustus 30 2016
          .... ya wis mesthi ditulungi ... Nanging padha diktator, ora perlu bantuan - padha setengah dewa - mung éling kosok baline teka akeh nalika tali wis ana ing gulu utawa nalika wong akeh. nyuwek sampeyan ... Assad pas wektune kejiret ...
    2. +7
      Agustus 24 2016
      Dadi dheweke bakal narik nganti suwe ... Kasunyatan manawa kabeh bakal ditutupi ing musim gugur ing musim gugur iku omong kosong, wong kaya ngono dadi wong mati sing mlaku lan bakal ngracun hawa nganti suwe.
  2. + 11
    Agustus 24 2016
    Apa sing dikarepake? Krisis kapitalisme, panimash! Salah siji perang lan expansion lan redistribution saka pasar (sanajan ngendi liya kanggo nggedhekake?) Utawa tiba ing income saka kapitalis gedhe, skinning kulit pungkasan saka warga SGA lan ono (oh HORROR!) revolusi sosialis.
    1. +3
      Agustus 24 2016
      sosial revolusi tanpa bantuan saka ndhuwur iku arang banget angel. Lan kelas ngisor ana ing sangisore pengawasan sing dipercaya saka panguwasa sing setya marang bisnis kasebut, paling ora liwat jaringan sosial.
  3. + 16
    Agustus 24 2016
    Analisis kasebut dadi rada aneh, ing tangan siji, katon bener babagan pinggiran, ing sisih liya, apa sing ilang Amerika Serikat ing Suriah? Kabeh mung diwiwiti, lan yen Turki grapples karo Kurdi, amer uga bakal entuk manfaat saka iki, liwat saluran werna abu-abu padha bakal mbukak Kurd kanggo kebekan karo stingers, ATGM lan senjata liyane. Kanggo Amer, perang apa wae ing njaba wilayah kasebut minangka bisnis sing nguntungake amarga padha ngedol senjata kanggo loro-lorone, lan sanajan para pihak kanthi sopan goyangake saben liyane, dheweke bakal teka kanthi resmi rekonsiliasi lan ngilangi potongan kasebut. Ora ana negara siji-sijia sing wis munggah ing 50 taun kepungkur sing entuk manfaat.
  4. + 15
    Agustus 24 2016
    Sumber sing cedhak karo Kementerian Luar Negeri banget nyaranake supaya ora lelungan menyang Bandera musim gugur iki. Kuat banget!


    Dadi kanggo taun katelu ora ana sikil lol
  5. +7
    Agustus 24 2016
    Kita isih duwe Kaliningrad sing bisa dipotong! Loro-lorone kanthi udhara lan darat, banjur sampeyan kudu kenek ing untu manawa! Sing penulis meneng babagan iki.
    1. +4
      Agustus 24 2016
      Kita isih duwe Kaliningrad sing bisa dipotong! Loro-lorone kanthi udhara lan darat, banjur sampeyan kudu kenek ing untu manawa! Sing penulis meneng babagan iki.

      Kita "duwe" akeh perkara.
      Apa kita bakal ngrembug kabeh masalah bebarengan?
      1. 0
        Agustus 25 2016
        Ora, kita bakal nyelehake ing laci
    2. +9
      Agustus 24 2016
      Kita kudu ora lali sing dadi-disebut Ukraina iku primordially tanah Rusia, dicekel minangka asil ngiyanati ing 1991. Utawa sampeyan wis entuk istilah "kemerdekaan"?
      1. 0
        Agustus 24 2016
        Mbok, nanging wong-wong sing disebut Ukrainians manggon ing kono. Lan senadyan hubungan sing paling cedhak (utawa malah padha ing kabeh), padha katon ing claims wilayah - padha, yen cara liyane. Explosive lan karo revanchism.
        Lan iki minangka wong sing wangkal lan terus-terusan kaya wong Rusia ing pedalaman Rusia (dudu Federasi Rusia).
        1. ABA
          0
          Agustus 27 2016
          Lan iki minangka wong sing wangkal lan terus-terusan kaya wong Rusia ing pedalaman Rusia (dudu Federasi Rusia).

          Mangkel?! Mungkin bener... Nanging terus-terusan?! Luwih ora terus-terusan - dheweke ora nglawan Maidan, dheweke percaya telung kothak janji ...
          Apa sampeyan ora seneng Rusia? Kasunyatan manawa ora saben wong bisa menehi gilyak lan lading ?!
        2. 0
          Agustus 30 2016
          Apa sampeyan ngaso, Ukrainians, Ukrainians, ora ana warga negara kuwi, iku sawijining klompok ètnis artificially digawe., Ing tanah sing tau dadi kagungane Austria (Austria-Hongaria), Hongaria, Polandia lan Rusia. Lan saben negara iki lenggah lan ngenteni wektu kanggo bali menyang tanah. Lan nalika dheweke bali, dheweke bakal nerangake kanthi jelas sapa lan apa sing diwakili. Sing ndudhuk Segara Ireng, mbangun piramida, nemokake tanah anyar, etc. lsp.
      2. +3
        Agustus 24 2016
        Aku ndhukung bali saka Crimea kanggo Rusia, nanging aku ora setuju yen "sing disebut Ukraina primordially tanah Rusia dicekel minangka asil ngiyanati ing 1991" Lan Crimea, nganti 1783, ora Rusia lan ora Ukrainia, rodo Turki. . Kepiye carane digandhengake karo Rusia? Gegaman.
        Tanah asli Rusia? Deleng peta lawas ing tanah Moskow. Lan ing ngendi sampeyan ndeleng tanah Rusia asli ing kana? Lan saka abad apa? Lan sapa wong Rusia iki?
        1. + 16
          Agustus 24 2016
          Dadi ora ana sing ngomong "tanah Moscow." Kyiv minangka ibu kutha Rusia. Rus' iku tanah sing didunungi dening Rusia. Mulane, wilayah saiki Ukraina biasane tanah Rusia (uga, mbok menawa, ora ngetung wilayah kapisah saka wilayah Odessa lan Transcarpathia).

          Saka abad apa? Ya, wiwit tatanan negara ing tanah iki lan malah sadurungé.

          Inggih, "sapa Rusia?" - Pitakonan sing periodik njedhul ing Eropah karo constancy enviable, kang Charles XII, Napoleon lan Hitler nyoba kanggo nemokake jawaban ..., nanging saben-saben jawaban nyebabake kuciwo jero antarane pitakonan. ...
        2. +9
          Agustus 24 2016
          Wong Rusia iku sing ngalahake sampeyan, ngalahake sampeyan lan bakal ngalahake sampeyan, zadolizov Amerika.
        3. +2
          Agustus 25 2016
          Lan sapa sampeyan bisa pamer ing kene? Sejarah negara Rusia ora ana sewu taun! Lan luwih maju! Nanging, akeh sing teka kanggo ndeleng sapa, wong Rusia, ora kabeh wong bali, sinau sejarah!
        4. 0
          Agustus 30 2016
          Lan suwene Crimea "luwih Turki"? Sapa wong Rusia? Pitakonan sing konyol !!! Lan sapa wong Turki?
        5. 0
          Agustus 30 2016
          ISCHO, siji sejarawan, nanging takon wong Turki kang tanah iki, nalika lan ing kahanan apa, iku belongs kanggo Rusia.
    3. + 11
      Agustus 24 2016
      Ayo padha nyoba nyopot irung ing Kaliningrad! Ayo dadi negara Baltik, Polandia lan Jerman dadi kuburan radioaktif. Mungkasi muter karo nits iki. Kita bakal nggawe panggantos kanggo situs uji Semipalatinsk ing wilayah Pshekia lan Deutschland.
      1. +3
        Agustus 27 2016
        lan kenapa kita butuh kuburan ing sisih kita? ora yen ana, tengen segara, banjur iku ora pitakonan, nanging kok dheweke nyerah marang kita?
        1. 0
          Agustus 28 2016
          Ya, sejarah Rusia dadi apik saka pemukiman Ladoga lan Rurik!
          1. 0
            Agustus 29 2016
            Dear!" JääKorppi" Panjaluk gedhe! Nonton film sing apik banget! Mugi sampeyan banget! Kaya "Ana" ing Finlandia! hi hi
          2. 0
            Agustus 29 2016
            Lan terusan! Mungkin ing YOU, ana sing bakal "ngganggu" !!! hi
  6. +3
    Agustus 24 2016
    Potroshenko wis suwe ngenteni ing neraka. Wajan ditembus lan garpu pitik diasah. am
  7. +6
    Agustus 24 2016
    Kutipan: Tatar 174
    Autumn. Dill wilts lan garing. Ora ana sing bisa ngganti hukum evolusi ...

    Ing kono "Pakdhe Sam" mung katon, mula kudu konflik, perang, kudeta. Wis lara dheweke, iki b (le) votina ...
    Lan banjur padha macet pasuryan ing awal artikel - ing celonone belang
  8. +4
    Agustus 24 2016
    "..Ilmuwan politik Ukraina Rostislav Ishchenko pracaya sing ancang-ancang informasi kanggo kudeta wis dipunwiwiti, pitakonan punika: sing bakal bisa mangan sapa? .." Sapa sing dipilih (maca-USA) sing duwe, dheweke bakal mangan.
    1. +7
      Agustus 24 2016
      kabeh ramalan kanggo Ukraina ditulis kanggo Federasi Rusia dening Ukrainians piyambak. Salah siji cara utawa liyane, padha mbentuk tampilan sampeyan babagan masalah Ukrainia. Kampanye kabeh padha bisa kanggo Ukraina)))
      Dheweke uga mbuwang artikel sing lucu lan lucu ing ngendi sampeyan ora perlu nindakake apa-apa - kabeh ana dhewe, kabeh sing ringkih luwih cendhek "nyusup dhewe"
      Aku mbaleni - padha kudu diwenehi Ordo Pahlawan Ukraina kanggo tatanan saka swasana ati kupluk antarane Rusia, lan unawareness saka masalah, kasepen saka jalaran saka mundhut saka "neutral"
  9. +7
    Agustus 24 2016
    Artikel sing apik, ditulis kanthi apik kanthi gaya genre hiburan, tanpa analisa lan fakta. sad
    1. +1
      Agustus 24 2016
      Aku mung setuju yen artikel kasebut ditulis kanthi apik, mula gampang diwaca. Salajengipun: artikel kasebut ditulis sawise dianalisis, lan ana bukti sing cukup (ora bakal dibaleni maneh) Waca maneh artikel kasebut. kanthi ati-ati. hi
  10. +5
    Agustus 24 2016
    Sawetara ahli Barat independen nyebutake kahanan internasional sadurunge perang, luwih elek tinimbang nalika Perang Dingin ... Wiwit Amerika Serikat ilang Suriah, mesthine bakal nyoba menang maneh ing situs Bandera, mentalitase pancen luar biasa.
    Ala, ala banget. Ing kene dheweke lungguh kanthi seneng lan rapi. Masalahe "luar biasa", uga, dheweke ora ngerti basa Rusia. Banjur kumingsun bakal suda. Dheweke ora krungu Lavrov, ora ngerti Putin, ora ngerti sing paling gampang, ora ngerti apa lan sapa sing nyanyi.

    “paman” mirengaken lan mangertosi tegesipun tembang. Iku bakal angel kanggo kita, nanging "sampeyan" uga ora bakal urip. Nggawe kesimpulan.
    1. +1
      Agustus 24 2016
      Lavrov, omonge nganggo basa Inggris kanthi cetha...!!!
  11. +3
    Agustus 24 2016
    Kutipan saka gygola
    Wiwit Amerika Serikat kalah ing Suriah ...

    Saka ngendi asale kayu bakar? Assad mesthi yakin.

    Wong Turki menek menyang Siria, lan kasur ndhukung wong-wong mau. Ora ketompo carane wong Turki mbuwang GDP ...
  12. +3
    Agustus 24 2016
    Pulo kamardikan
    Saiki kita dadi pulo iki. Mungsuh wiwit nguripake irung lan ngelingi kepungkur fasis.
  13. +2
    Agustus 24 2016
    SGA bisa nambah kahanan ora mung ing BU. "Impen biru" dheweke yaiku ngrusak kahanan ing Rusia. Lan aku ora mikir yen dheweke bakal kantun kesempatan kaya pemilihan Duma Negara. Dadi saben wong kudu waspada, sampeyan bisa nyana provokasi.
  14. +3
    Agustus 24 2016
    Pengamat independen yakin manawa serangan saka saboteurs Kyiv ing Crimea disetujoni dening Washington, utawa malah direncanakake dening CIA, mula Biden ndhukung Petya nalika gagal, nalika Merkel lan Hollande tetep meneng amarga alasan sing padha.


    Mesthi wae, dheweke bakal meneng, Merkel lan Hollande ora pengin ditarik menyang pertarungan sing rada serius karo Rusia, lan SHURIKI, amarga biasane pengin nonton saka njaba, kaya Eropa, bakal mangan awake dhewe lan nari.
    Kajaba iku, elinga yen rembugan aktif wis diwiwiti maneh ing Aliran Nord, Aliran Turki (Kidul). Wayahe bebener bakal teka. Lan Eropa minangka prawan telanjang lan korupsi, sapa wae sing menehi dheweke nari. Nganti saiki, kabeh trump. kertu ana ing sisih kita lan aku ora mikir bakal ana perang.

    Paling awon pungkasan Bandera bakal teka, ketoke, ing September-Oktober, Autumn ing Kyiv janji bakal panas! Wiwit Amerika Serikat ilang Suriah, mesthi bakal nyoba kanggo menang maneh ing situs Bandera, mentalitas sing luar biasa. Mulane, kita kudu nyana serangan AS liwat Bandera! Sumber sing cedhak karo Kementerian Luar Negeri banget nyaranake supaya ora lelungan menyang Bandera musim gugur iki. Kuat banget!


    Aku durung nyana liyane. Thanks kanggo penulis, review cukup obyektif.
    1. +1
      Agustus 26 2016
      Sawise kasunyatan manawa Prancis lan Jerman meneng babagan wong mati ing serangan teroris ing Crimea, kenapa kita kudu empathize karo tumindak teroris ing negara kasebut?
      Sawise sikap kanggo atlet cacat kita --- apa ora kelakon ana ----- kabeh bakal kanggo kula ----- IDEFERENTLY !!!!!!!
  15. +2
    Agustus 24 2016
    Ya, kahanan kasebut tegang, nanging sadurunge tekane Klitoris ing kantor lisan, sethithik bisa kedadeyan. Nanging sawise iku ... Menapa malih, bakal ana loro wanita edan ing kuwasa, lan iki campuran mbledhos.
  16. +1
    Agustus 24 2016
    Bravo, Viktor Kamenev, sanajan artikel kasebut ora nuwuhake optimisme. Sawetara bajingan samesthine bakal diganti karo wong liya, mbok menawa sing luwih nemtokake. Lan BRAVO kanggo BANDERA. Sanalika padha ora nelpon Ukraina, nanging BANDERA, mesthi, BANDERA ing Afrika. apik
    1. 0
      Agustus 26 2016
      Quote: unsinkable
      Bravo, Viktor Kamenev, sanajan artikel kasebut ora nuwuhake optimisme. Sawetara bajingan samesthine bakal diganti karo wong liya, mbok menawa sing luwih nemtokake. Lan BRAVO kanggo BANDERA. Sanalika padha ora nelpon Ukraina, nanging BANDERA, mesthi, BANDERA ing Afrika. apik

      Aku, contone, ora seneng jeneng negaraku "Bandera". Negaraku jenenge Ukraina. Aku yakin sampeyan uga ora seneng jeneng sing nyerang negara sampeyan. Lan malah nglarang iku. Inggih, wiwit Ukraina ing situs bisa (lan kadhangkala dipeksa) disebut lan moyoki, iki ora jumlah sembarang nyinggung saka situs kanggo inciting lan ing.
      1. +1
        Agustus 29 2016
        Negoromu? (Aku malah bakal ngomong ing sisih) dihormati mung 2 dekade. Lan kanggo 2 dekade aku wis ora katon cukup tumindak ing bagean saka panguwasa lan wong-wong saka sawijining pedunung kanggo consolidate status negara sawijining saka tembung ing kabeh (Iki yen kita ora njupuk menyang akun sajarah Ukraina donya, ukrov gedhe lan liya-liyane). Mulane, ing situs iki, Ukraina apa wae, nanging dudu negara. Kanggo kula, Ukraina minangka wilayah sing sementara dikuwasani dening roh-roh jahat, ing ngendi wong-wong normal manggon (muga-muga ora ana ing sawetara panggonan), kena infeksi impen (ngimpi) dolar Amerika. Aku bakal ndedonga supaya sampeyan diresiki saka reged iki lan pungkasane dadi Rusia (kaya mbah kakungmu).
  17. +4
    Agustus 24 2016
    Aja ngomong gop-nganti mlumpat.
    Turki isih ana ing NATO. Ing Suriah, isih ana teroris lan saboteurs saka Amerika Serikat, ndhelikake konco teroris lan oposisi moderat.
    Luwih bener kanggo nulis, ing Suriah, titik balik kanggo Rusia.
    Nanging nalika Turki ninggalake NATO lan gabung karo Rusia, kabeh teroris bakal ditumpes ing Suriah, Suriah bakal dilestarekake ing wilayahe, ora dirusak sacara teritorial, Assad bakal kuwasa lan Suriah bakal dadi bagean saka Rusia dhewe, kanthi sukarela. kepinginan, utawa ing paling ing CSTO lan ing Suriah, bakal ana pasukan Rusia, lan banjur, sampeyan bisa ngomong, Rusia, Rusia, menang.
    1. +5
      Agustus 24 2016
      Turki ora bakal ninggalake Nata. Nanging, Nata dhewe bakal ora ana.
      Supaya sampeyan bisa lali babagan "kamenangan" ing skenario iki.
      1. +1
        Agustus 25 2016
        Napa Turki ora bakal ninggalake NATO? Amerika Serikat wis njupuk senjata nuklir taktis saka ing kono, Turki bisa ditendhang metu, padha wiwit tumindak ala.
        1. 0
          Agustus 26 2016
          Iki banget padha karo jaran Trojan, secara harfiah dina sadurunge wingi kepala Turki munggah irung ngandika sing Rusia, kanggo apologize kanggo dheweke, lan tenang perdagangan karo teroris, wingi teka karo gandhewo, lan dina iki entuk. menyang Suriah kanthi pretext nglawan ISIS.

          Ora ketompo carane kita utawa Suriah negosiasi lan persetujuan iki miring.
          1. 0
            Agustus 30 2016
            Para prajurit nguwasani kepala wong Turki kanthi bisnis, supaya ora munggah menyang panguwasa, uga, nyopir wong Kurdi. Aku iki setuju karo GDP.
    2. 0
      Agustus 25 2016
      Suriah minangka bagéan saka Rusia? Apa sampeyan serius?
      1. 0
        Agustus 26 2016
        Suriah minangka bagéan saka Federasi Rusia?
        Wong Siria dadi sedulur sak lawase.. nang endi wae aku wis krungu. Seduluran, seduluran..
        iku aneh sing kapentingan (kapentingan bener) saka Federasi Rusia ing Suriah sethitik voiced. Lan mesthi ora kalebu.
        Masalahe yaiku iki dudu kepentingan Rusia
        (nanging Federasi Rusia mesthi, amarga Federasi Rusia minangka kapentingan Gazprom)
  18. 0
    Agustus 24 2016
    wong lanang, aja gupuh, kabeh bakal apik.
  19. +2
    Agustus 24 2016
    Ora ana owah-owahan ana ing kaklyandi, ora ing musim gugur utawa ing mangsa, kabeh stabil karo wong-wong mau ana ing kono .., lan wong-wong kanggo kita kabeh ... apa .. padha manggon ing kono lan supaya padha manggon kaya sing dikarepake ....
  20. +3
    Agustus 24 2016
    Kutipan saka masiya
    Lavrov, omonge nganggo basa Inggris kanthi cetha...!!!
    Kowe bener. Lavrov SV pinter. Kanggo ngalahake mungsuh, sampeyan kudu ngerti sejarahe, ngomongake basane, mikir kaya dheweke. Dheweke duwe kabeh. Dheweke bakal menang. Masalahe ora ana sing ngomong, nanging sing ora gelem ngrungokake. Iku ora babagan kuping, nanging babagan pikiran.
    1. 0
      Agustus 26 2016
      Kutipan saka: s.melioxin
      . Kanggo ngalahake mungsuh, sampeyan kudu ngerti sejarahe, ngomongake basane, mikir kaya dheweke.

      salah siji alasan kanggo milih Ukraina minangka ram ing Federasi Rusia.
  21. +2
    Agustus 25 2016
    artikel +, kabeh cetha lan ringkes
  22. 0
    Agustus 25 2016
    Ing Ukraina, standar wis direncanakake, saiki, sawise pemilihan, kita bakal ngajokake tuntutan hukum marang Ukraina ing Pengadilan London, pengadilan paling jujur ​​ing donya.
    Padha uga bakal bang Stepanov, padha bakal ngomong sing Putin. Sugeng rawuh ing Olimpiade Mangsa.
    1. 0
      Agustus 26 2016
      Apa tanggal standar sing dikarepake? Lan banjur luwih saka rong taun (by the way, sadurunge Maidan isih direncanakake), kabeh wis direncanakake lan direncanakake.
      Ing Ukraina, akeh perkara sing "direncanakake". Lan ora kabeh apik.
  23. 0
    Agustus 25 2016
    ing asas, iku wis samesthine ... iku bakal wektu kanggo kita kanggo ing Panggonan tengen ing wektu tengen.
  24. 0
    Agustus 25 2016
    dadi luwih elek kanggo donya, kewan sing pojok banget mbebayani, dheweke ora bakal kelangan apa-apa kajaba nyawane, amarga Yankees sing gagal ing endi wae bakal nyuwil lan ngrusak kayu bakar, mula ora ana sing ngerti ...
  25. +3
    Agustus 25 2016
    Eh nek hegemon iki wis ayem, urip neng mburi genangan, nguyuh 2 bolongan, ora, kudu menek endi-endi.
    Lan aku ora pengin perang, lan aku bakal kenek ing pasuryan.
  26. 0
    Agustus 25 2016
    Saka ngendi kabar yen Avakov nulis surat pengunduran diri?
    Mungkin penulis ngerti apa sing ora dingerteni wong liya? nglirik ngguyu
    Eh analis...
    1. 0
      Agustus 26 2016
      Jawaban: saka informan saka mantan ilmuwan politik Kyiv Rostislav Ishchenko. Informasi sing bisa dipercaya. Apa sumber sampeyan?
    2. 0
      Agustus 26 2016
      informasi saka sumber sing cedhak karo kaisar dikenal ...
      Ana akeh analis. Utamane "mandiri"
      Lan ing Ukraina, yen sampeyan ngumpulake kabeh analytics ... banjur sampeyan bisa nulis lelucon saka artikel.
      1. +1
        Agustus 29 2016
        apa kabar ing Ukraina, anekdot ing Rusia
  27. 0
    Agustus 25 2016
    Wishful thinking dudu trik.
    Nganti saiki, jelas yen Amerika ngidoni kabeh, lan luwih-luwih Rusia lan pimpinan kita, lan nindakake apa sing dibutuhake. Kabeh reaksi kita, sayangé, reaktif, ora proaktif, lan ora ana kekuwatan, ora bakal, utawa kepinginan kanggo nyelehake geeks sing nganggo basa Inggris ing panggonane.
    1. +1
      Agustus 26 2016
      Crimea - iku reaksi aktif, lan panentu bantuan efektif kanggo Donbass. Lan swasana ati sing mbuwang topi ora cocog karo kita.
  28. 0
    Agustus 25 2016
    Mirip banget karo sing bener,,,,
  29. 0
    Agustus 25 2016
    Soko lemah kanggo judhul "analitik".
    1. 0
      Agustus 26 2016
      Iki dudu analisis, nanging pendapat.
      Rejeki babagan kopi luwih akurat.
      Lan ing ngendi ana analytics yen penulis mudhun menyang "Bandera" lan nyoba kabeh minangka guyon?
      Rega reged lan bagean "Humor" maksimum.
      Ing cendhak, uyah saka analytics iki Ukraina dhewe bakal ambruk, padha menang ing Suriah, Amerika Serikat kalah lan ing sangsara, padha menang nang endi wae, China kanggo kita. Kabeh apik marquise ..
      1. 0
        Agustus 29 2016
        Analytics minangka pendapat.

        Ramalan tansah diragukan. Nanging dheweke ngajak sampeyan nyiapake kesempatan kasebut. Asring preparasi kasebut minangka alasan kanggo mungkasi ramalan kasebut.
  30. 0
    Agustus 29 2016
    "... Sumber sing cedhak karo Kementerian Luar Negeri banget nyaranake supaya sampeyan ora lelungan menyang Bandera musim gugur iki. Banget!" Lan sumber sing cedhak karo V.P. Serbsky Federal Medical Research Center for Psychiatry and Narcology saka Kementerian Kesehatan Federasi Rusia banget nyaranake supaya ora lelungan menyang Banderia ing mangsa, musim panas lan musim semi.
  31. 0
    Agustus 29 2016
    Ditulis kanthi apik dening V.Kamenev.
    Kita padha seneng karo kesimpulan. Kesimpulan kabeh logis.
    Pancen, saiki ana akeh ketegangan ing jagad iki. Aku maca manawa Amerika wedi banget karo serangan nuklir sing ora bisa ditindakake saka Rusia. Maneh, dheweke ngakoni dhewe.

    Apa sing kudu dikuwatirake. Ing kapitalisme, sampeyan lan anak-anakmu ora duwe masa depan. Lan kasunyatan apes iki ndadekake sikap kanggo urip indifferent. Apa sing bakal dadi. Loro pati ora bisa kelakon, nanging siji ora bisa nyingkiri.
  32. 0
    Agustus 30 2016
    AMERIKA SERIKAT ORA KALAH SING SING
    ndeleng dalan lan keperluan sampeyan ...
    Lan 33 liyane pratandha saka negara ekonomi nasional utawa institusi pasar!!!
    Vitalitas wong Amerika (utawa bangsa) cukup kanggo nerusake ekspansi, sanajan sawise ambruk dollar. Dheweke bakal nemokake jeneng liya (endhog sing padha, mung ing profil).
    Paling awon, Hollywood bakal nggawe notasi musik anyar lan bakal dadi alasan kanggo ngganti kabeh album lan koleksi sadurunge (saka Abad Pertengahan nganti saiki kalebu Mozart lan liya-liyane) kanthi cathetan sing ora bener ing masyarakat lan arsip philharmonic ing saindenging jagad. .
    KEPIYEN PIYE KEKUASAAN MANGGO KUANTITAS LAN LUWIH MANGGO KUALITAS, BANJARNEG IDEA KUASA?
    Minangka versi sing disederhanakake ---- bedhil ngasilake kekuwatan.
    Ngubur kasur awal!
  33. 0
    Agustus 30 2016
    Prediktor politik homegrown liyane, lan saka ngendi sampeyan teka. Ana akeh pegatan. Kanggo taun katelu wis, bab sing padha bab Ukraina, lan isih prediksi ora kelakon. Moron bakal nulis dongeng, dudu analytics.
  34. 0
    Agustus 30 2016
    Kutipan saka: mr.redpartizan
    Ayo padha nyoba nyopot irung ing Kaliningrad! Ayo dadi negara Baltik, Polandia lan Jerman dadi kuburan radioaktif. Mungkasi muter karo nits iki. Kita bakal nggawe panggantos kanggo situs uji Semipalatinsk ing wilayah Pshekia lan Deutschland.


    Gusti Allah ngalang-alangi sampeyan, apa sing sampeyan usulake. Ana pengungkit ekonomi kanggo iki, lan yen padha ora ngerti, banjur gegaman luwih manungsa.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"