Lithuania tuku luwih saka 80 kendaraan lapis baja Boxer

34
Dina Senin, kepala Kementerian Pertahanan Lithuania Juozas Olekas nandatangani kontrak karo lembaga pertahanan Eropa OCCAR lan konsorsium Jerman ARTEC kanggo nyedhiyakake operator personel lapis baja GTK Boxer 88-roda (8x8) menyang Lithuania, laporan blog. bmpd karo referensi kanggo departemen militèr saka republik.





Nilai kontrak yaiku € 385,6 yuta. Persetujuan iki minangka kesepakatan militer paling gedhe sing tau critane Lithuania.

"Penandatanganan dina iki (persetujuan) makutha upaya Kamentrian Pertahanan Nasional kanggo nyedhiyakake Angkatan Bersenjata Lithuania kanthi gaman kanthi rasio kualitas rega sing bisa ditampa. Iki minangka investasi jangka panjang ing pertahanan nasional, lan uga minangka sinyal yen Lithuania njupuk masalah keamanan lan investasi kanthi serius, " – Olekas ngandika.

Tuku kendaraan lapis baja ditindakake dening Lithuania adhedhasar asil tender internasional. "Pangiriman kudu diwiwiti ing pungkasan 2017 lan terus nganti 2021. Saka 88 kendaraan, 53 bakal diprodhuksi ing jalur produksi KMW, lan 35 dening Rheinmetall Defense. Akuisisi Boxer ditindakake liwat agensi OCCAR, sing kudu nggawe standar prosedur pengadaan lan layanan kanggo Lithuania kanthi panampa utama kendaraan kasebut - pasukan darat Jerman lan Walanda, "ujare publikasi kasebut.

Lithuania tuku luwih saka 80 kendaraan lapis baja Boxer


Miturut departemen militer, kendaraan lapis baja "bakal dilengkapi versi modifikasi saka modul tempur Israel Rafael Samson Mk 2 kanthi meriam otomatis 30-mm ATK Orbital Bushmaster Mk 44, senapan mesin 7,62-mm coaxial lan Rafael sing bisa ditarik maneh. Peluncur ATGM Spike-LR.
  • www.kam.lt, ARTEC
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

34 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    Agustus 23 2016
    Langkah kasebut ora bisa dimangerteni sacara militer ... uga, kajaba pasukan dhukungan (sawetara batalyon ing NATO) ... kanthi strategis ora ngganti apa-apa ing wilayah kasebut ...
    Nek "negara sugih" kuwi ora ana panggonan kanggo nyelehake dhuwite... ayo tuku... jebule iki nambah ajining dhiri wong cilik nanging bangga...
    1. +2
      Agustus 23 2016
      Dolanan perang.
      Iku bakal dingerteni yen padha ing paling diadegaké Déwan dilisensi saka mesin iki, digawe proyek lan nilai tambah.
      Lan supaya ...
      Siji-sijine panggunaan "efektif" kanggo mesin kasebut ing Lithuania mung bisa mbubarake kerusuhan populasi lokal sing nganggo basa Rusia, yen ana. Apa maneh sing bisa diwenehi operator personel lapis baja iki? Ra cetho.
      1. +3
        Agustus 23 2016
        Praktek umum kanggo Rheinmetall.
        Sawetara taun kepungkur, wong Yunani nyoba ngerti sebabe dheweke tuku peralatan militer saka Jerman sing 30% luwih larang tinimbang sing bisa dituku saka negara anggota NATO liyane.
        Frau Merkel meksa industri dheweke, nemtokke tumbas kendaraan lapis baja rasah ing prices inflated ing kapitunan lungguh ing gendheng Merkel-Reich.

        Kasunyatan manawa teknik iki ora bakal nulungi sapa wae, ora ana masalah kanggo sapa wae. Sawetara butuh dhuwit, liyane pengin tetep kuwasa ing negara sing kerdil, lan sing nomer telu yaiku komplotan wedhus sing wedi, sing kapisan lan kaloro nyukur.
      2. hon
        +1
        Agustus 23 2016
        Dheweke duwe tentara siji lan setengah dering, lan ora duwe bathi kanggo ngatur produksi kabeh kanggo sawetara rolas. Dheweke bakal nandur modal dhuwit, master perakitan, tuku 80 potongan, banjur menyang ngendi produksi iki?
    2. 0
      Agustus 23 2016
      Aku mikir yen "akuisisi" iki ditindakake dening "kakak" ...
    3. 0
      Agustus 23 2016
      Sampeyan mung ora ngerti carane kelangan Chupa Chups.
    4. +1
      Agustus 23 2016
      Ya, bisa uga ndhukung pasukan (sawetara batalyon ing NATO)

      Ing enem taun, rong batalyon infanteri motor bakal dilengkapi maneh, ghoul iki saiki duwe M113 - ora bakal ilang, bakal digunakake kanggo nglengkapi Brigade infantri motorized 2, tatanan kang wiwit taun kepungkur.
      Salajengipun, ing 2023-2030, operator personel lapis baja bakal dituku ing versi tambahan (kendaraan kru, dhukungan geni, transportasi).
  2. +3
    Agustus 23 2016
    Lithuania mikir dheweke bakal dadi kuwat
  3. +3
    Agustus 23 2016
    [kutipan] "Penandatanganan dina iki (persetujuan) nguwasani upaya Kamentrian Pertahanan Nasional kanggo nyedhiyakake Angkatan Bersenjata Lithuania kanthi gaman kanthi rasio kualitas rega sing bisa ditampa. Iki minangka investasi jangka panjang ing pertahanan nasional, lan uga minangka sinyal yen Lithuania njupuk masalah keamanan lan investasi kanthi serius, "ujare Olekas.
    Bakal padha mbayar minangka sprats utawa prostitusi? Utawa mungkin pungkasane bakal ilang kamardikan?
  4. Komentar wis dibusak.
  5. +4
    Agustus 23 2016
    Nilai kontrak yaiku € 385,6 yuta

    Pitakonan pisanan yaiku saka ngendi dhuwit kasebut?
    Pitakonan kapindho: bakal 80 operator armor bakal nylametake sampeyan saka "agresif" Rusia?
    Pitakonan kaping telu - apa potongan paling ora cocog karo sampeyan?
    1. Komentar wis dibusak.
  6. +2
    Agustus 23 2016
    Apa nglawan RPG7V utawa Shmel? Roda bakal diklumpukake ing lapangan.
    1. +2
      Agustus 23 2016
      A gedhe-kaliber (14,5) machine gun cukup, nanging ora worth ngomong bab kita BMP-3.
      1. +3
        Agustus 23 2016
        Sampeyan mbokmenawa ora sok dong mirsani sing dilengkapi karo Spike ATGM. Spike-LR
        bisa kanthi ati-ati nyelehake roket menyang lawang ndhuwur tank saka 4 km. Lan malah ngirim langsung
        nyiarake foto dheweke mlebu ing lawang, kanggo arsip, supaya bisa ngomong.

        Ing wektu sing padha, pembawa personel lapis baja Boxer, mesthine luwih apik kanggo njupuk saka ambushes tinimbang nongkrong ing medan perang.
      2. 0
        Agustus 23 2016
        Sampeyan mbokmenawa ora sok dong mirsani sing dilengkapi karo Spike ATGM. Spike-LR
        bisa kanthi ati-ati nyelehake roket menyang lawang ndhuwur tank saka 4 km. Lan malah ngirim langsung
        nyiarake foto dheweke mlebu ing lawang, kanggo arsip, supaya bisa ngomong.

        Ing wektu sing padha, pembawa personel lapis baja Boxer, mesthine luwih apik kanggo njupuk saka ambushes tinimbang nongkrong ing medan perang.
        1. 0
          Agustus 23 2016
          Ya, ya, luwih becik njupuk saka sudhut, luwih dipercaya.
          1. +1
            Agustus 24 2016
            mesthi luwih apik.
  7. 0
    Agustus 23 2016
    Kutub tuku lisensi kanggo Wolverine saka Finns lan riveting ing ngarep. Kabeh iku kanggo kepentingan industri pertahanan pribumi. Lan wong lanang iki mutusake kanthi cepet, cepet, cepet, kanthi cepet nyengkuyung? 80 potongan - pinten taun bakal diwenehake? Bakal padha rearm cepet ing sepuluh taun?
  8. 0
    Agustus 23 2016
    Dadi, aku nulis - ditambah 88 "Cornets"! prajurit
  9. +3
    Agustus 23 2016
    Kutipan saka Karjala
    88 kendaraan minangka resimen bedhil bermotor kabeh. Lan aku mikir, rauh saben republik Baltik bakal ditugasake ing resimen kasebut, lan njupuk waja Boxer lan peluncur ATGM, iki wis dadi mungsuh sing serius. Dadi worth njupuk topi lan sijine maneh ing sirah.

    Ing sawetara cara iki bener.
    Ing tentara Lithuania, 88 operator lapis baja Boxer sing dituku bakal dilayani karo rong batalyon infantri bermotor saka brigade mekanis 1 "Iron Wolf" (Mechanizuotoji Рėstininkų Вrigada "Geležinis Vilkas"), sing dadi basis potensial pertempuran. Pasukan darat Lithuania - batalion infanteri bermotor sing dijenengi miturut Adipati Agung Lithuania Olgerd (Lietuvos didžiojo kunigaikščio Algirdo mechanizuotasis pėstininkų batalionas), sing ditugasake ing Rukla, lan batalyon sing dijenengi miturut jeneng Putri Agung Birutė (Didžiosien bataų. Birutės) Saiki loro batalyon iki nggunakake M113 lawas sing dilacak armor personel operator ditampa saka Bundeswehr.

    Nanging sing utama yaiku iki kanthi dramatis nguatake komponen anti-tank saka tentara Lithuania. Amarga DUM sing dipasang ing operator personel lapis baja ngemot Spike-LR. Njupuk menyang akun dalan apik ing Lithuania ing tangan siji lan wilayah alas pinunjul, iki ngidini printah Lithuania cepet nanggapi ancaman, lan 80 30mm bedhil ora kudu ditulis mati, utamané nalika njupuk saka ambushes.
    1. 0
      Agustus 23 2016
      Quote: Aron Zaavi
      Njupuk menyang akun dalan apik ing Lithuania ing tangan siji lan wilayah alas pinunjul

      Ya, dalan sing tumuju ing kana kudu diilangi, sepur lan mobil. Jujur: "kita ora butuh wong-wong mau." Ayo pasukan teknik kita latihan. Tlatah sing isih ana kudu ditanduri tanduran alas, supaya ing sawetara taun ora bisa diliwati.
      Minangka bonus tambahan, sprats pungkasanipun bakal ilang. Nistha iki ora ana panggonan ing kene.
      1. 0
        Agustus 24 2016
        Apa babagan Kaliningrad? belay
        1. 0
          Agustus 24 2016

          Kurang luwih kaya iki.
          1. 0
            Agustus 25 2016
            Kanthi kacepetan mbangun kapal, kita kudu ngenteni suwe kanggo jumlah sing cukup. Sing bakal becik.
  10. +5
    Agustus 23 2016
    Kendaraan modern kanthi gaman sing apik lan akeh banget kanggo negara kasebut ... lan iki minangka pasukan serius.
    Lan sing nulis komentar kanthi gaya + 80 cornets..... ing kene aku ngelingi "ing Rusia ana rong masalah: wong bodho lan dalan"
    1. 0
      Agustus 23 2016
      Dear, nguripake mozX (otak), sampeyan kudu nglawan sapa? Yen sampeyan maksud Rusia, banjur wong pinggiran ora nelpon kita "vatniki" kanggo apa-apa. Kita sijine tutup katun, dasi ing ngisor dagu lan ora krungu apa-apa. Outskirts ngandika padha ngajak kita perang, nanging kita ora muncul. Ayo padha mancing ing Boxers iki.
  11. 0
    Agustus 23 2016
    Kamentrian Pertahanan Lithuania: Rusia, apa sing sampeyan pengin dijupuk saka kita yen ana konflik militer?
    Kamentrian Pertahanan Rusia: Apa sing bakal dijupuk saka sampeyan sing liar? Ya, kita kayane duwe kabeh. Mungkin Boxers kanggo "riset" ...
    Kamentrian Pertahanan Lithuania: Bakal rampung!
  12. 0
    Agustus 23 2016
    Lawas, nanging meh padha
  13. +1
    Agustus 23 2016
    Dheweke ngowahi negarane dadi sampah, biasane ilang transit gratis, lan saiki uga wiwit tuku sampah. Ing tembung, kita wis teka.
  14. 0
    Agustus 23 2016
    Aku wonder yen padha duwe 80 qualified militèr armored operator operator? Mungkin dheweke tuku kanggo pasukan NAT, nanging dheweke ora bakal nyoba lelungan?
    1. +1
      Agustus 23 2016
      Model pembawa personel lapis baja ARTEC Boxer sing ditampilake ing upacara penandatanganan kontrak ing versi Lithuania (Vilkas) ing "konfigurasi final" versi modifikasi modul tempur Israel Rafael Samson Mk 2 (c) www.facebook.com /JonasVytautasZukas 
  15. 0
    Agustus 23 2016
    Regane gerobak iki kaya tank. Mungkin luwih apik kanggo tuku tank?
  16. 0
    Agustus 23 2016
    Carane apik Balts didol peralatan sing padha, ing asas, ora perlu. Rusia ora bakal nyerang, banjur sapa? Apa pancen kaya ing lelucon jenggot lawas: jambul sepuh mati lan sanak-sedulure takon marang dheweke sing terakhir. Wangsulane - Aku pengin China ngumumake perang marang Finlandia, kenapa, para sederek takon kanthi gumun? Aja nganti wong Tionghoa ngidak-idak kabeh kebon Moskow. Kita wis kasebut nglereni lan euro kickbacks.
  17. 0
    Agustus 24 2016
    Ing ngendi dheweke bakal nemokake akeh wong kanggo kru?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"