Atlet Paralimpiade Belarus bakal nggawa rong gendera ing Rio: gendéra Belarus lan gendéra Rusia

135
Sawise ngerti yen Pengadilan Arbitrase Olahraga ngonfirmasi keputusan kanggo ngilangi atlit Paralimpiade Rusia saka Rio Games, para atlet Belarusia saka gerakan Paralympic mutusake kanggo mabur loro bendera nasional ing upacara pembukaan - Belarus lan Rusia. Iki dilaporake RIA News kanthi referensi kanggo ketua Komite Paralimpik Belarusia Oleg Shepel.

Atlet Paralimpiade Belarus bakal nggawa rong gendera ing Rio: gendéra Belarus lan gendéra Rusia




Oleg Shepel:
Minangka kepala Komite Paralimpiade Belarus, aku ora bakal meneng ing kene utawa ing Brasil. Aku menehi pitunjuk kanggo njupuk bendera Belarusia lan, kanthi jelas, bendera Rusia ing pambuka game ing Rio. Aku yakin dheweke bakal ana. Aku yakin yen kira-kira nem sasi, dheweke bakal njaluk ngapura marang Komite Paralimpiade Rusia ... Dheweke ora ngerti yen Rusia sing luwih elek, luwih akeh wong sing bersatu.


Ing latar mburi iki, dadi dikenal yen co-ketua Markas Pusat All-Russian Popular Front, Alexander Brechalov, nyebat keputusan IPC lan CAS "teater absurd" lan ngusulake nyekeli Paralympic Games ing September. ing wilayah Federasi Rusia.

Brechalov:
Kanthi ora sopan keputusan kasebut, dheweke maneh nuduhake kepinginan kanggo kari karo mitra ing luar negeri. Sejarah wis ana precedent ing sajarah Paralympic Games kanggo penundaan saka kabeh negara. Ing basis iki, aku propose kanggo nyekeli Games Paralympic nyata ing Rusia saka 7 kanggo 18 September kanggo kabeh kuwat.


Wigati minangka komentar saka "intelligentsia non-sopan" ing kaca sumber daya liberal Rusia. Ing kamp kasebut, ana kabungahan sing meh ora ana babagan keputusan IPC lan CAS babagan atlit Paralympic Rusia. Apa iki dudu tes lakmus kanggo wong-wong sing njerit babagan hak asasi manungsa ing kabeh pojok? ..
  • regnum.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

135 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 86
    Agustus 23 2016
    Ngajeni lan ngurmati! Ojo nesu! Isih ana pahlawan ing tanah Belarus!
    1. + 87
      Agustus 23 2016
      Aku ndhukung! Matur nuwun sedulur! Iku mung resiko sing padha njupuk. Kanggo iki, bisa uga ora diidini. Lan aku nimbang nyekeli game alternatif ing Rusia respon pantes kanggo Western sampah legal.
      1. + 35
        Agustus 23 2016
        Luwih becik yen wong liya ngetutake conto wong Belarusia, yen dheweke percaya yen tim Paralympic kita dipecat kanthi ora adil.
        Lan yen padha mikir, nanging wedi ... banjur apa neraka padha needed ing kabeh?
        1. + 17
          Agustus 23 2016
          Alexander Brechalov nggawe proposal sing wicaksana.

          Game kudu diputer ing omah.
          Kabeh sing paling kuat bakal melu.

          Iku bakal tumindak.

          Shepel iku wong, mesthi, kang digawe statement kuwi.
          Nanging ora ana gunane ...

          Saiki, yen Belarusians teka ing game kita tinimbang Brazil, banjur bakal apik.
          Umumé, sampeyan kudu mindhah baris.
          Bebener ana ing sisih atlet kita.
          1. + 22
            Agustus 23 2016
            Keputusan wis digawe kanggo nganakake kompetisi ing Rusia, sanajan dheweke ora ujar babagan format apa. Many thanks kanggo Belarusians.
            1. +6
              Agustus 23 2016
              Iki apik.
              Wis wayahe mandhiri ing olahraga.
          2. + 17
            Agustus 23 2016
            Aku mikir iki wektu kanggo miwiti kasus pidana marang wong-wong iki lan pass sentences in absentia. Lan nalika scoundrels iki ing kita, nahan wong-wong mau lan ngirim wong-wong mau kanggo njagong syarat nyata, yen tumindak unpunished scum iki bakal terus.
            1. +4
              Agustus 23 2016
              Sampeyan ora bisa nindakake karo wong-wong mau. Dheweke dadi "mitra" kita ...
          3. +9
            Agustus 23 2016
            Rusia mutusake kanggo mbatalake pendanaan saka WADA ing 2017. Lan iku bener. Sampeyan uga perlu kanggo ngisi urinal lan calosbornik iki kanthi tuntutan hukum.
            1. +1
              Agustus 23 2016
              Dheweke ora mutusake, nanging mung nganggep ploka minangka langkah pembalasan ...
        2. 0
          Agustus 24 2016
          Iku muni, mesthi, ayu, nanging bantahan wis katon:
          http://sport.tut.by/news/aboutsport/509296.html
          Dina iki, agensi Sputnik, nyatakake ketua Komite Paralimpiade Belarus Oleg Shepel, nglapurake yen delegasi Belarusia bakal mlaku kanthi panji-panji loro negara kasebut ing parade pembukaan Games. Nanging, mengko, ing komentar kanggo Euroradio, dheweke nemtokake yen delegasi mung bakal nggawa spanduk Belarusia, lan Shepel dhewe bakal nyekel rong bendera ing stand VIP.
          Kangge, layanan pers saka stasiun radio Komite Paralimpiade Internasional "Moscow speaking" nglapurake yen upaya kanggo pindhah menyang parade pambuka kanthi bendera Rusia bakal dianggep minangka protes politik.
          "Rusia ora layak kanggo bersaing ing Paralimpiade 2016 ing Rio, mula ora ana sing bakal ngibarake bendera Rusia ing upacara pembukaan. Yen atlit Belarusia nggawa panji Rusia sajrone upacara pembukaan, mula iki bakal dianggep minangka protes politik, lan langkah-langkah tartamtu bakal ditindakake marang para atlit lan / utawa Komite Paralimpiade Nasional, "ujare layanan pers.
          "Informasi iki ora bisa dipercaya. Kita ora pengin nyampur olahraga karo politik. Delegasi atlit, sing bakal melu bukaan Paralympic Games, bakal ngunggahake gendera nasional Belarus. Lan aku mesthi bakal nyekel rong bendera ing VIP-tribune - Belarusia lan Rusia, "ujare Oleg Shepel marang Euroradio.
          Waca lengkap: http://sport.tut.by/news/aboutsport/509296.html
      2. + 19
        Agustus 23 2016
        Lan aku nimbang nyekeli game alternatif ing Rusia respon pantes kanggo Western sampah legal
        Iku ora malah bab jawaban. Terus game saka atlit Paralympic kita ing ngarep, lan banjur, nalika kita rampung ing pengadilan (kita kudu nyoba), sing kaputusan punika unfounded lan politik prasongko, sue (kanggo kasunyatan ora nampa medali + karusakan moral). Iki bakal dadi ayu.
        1. + 11
          Agustus 23 2016
          lan banjur, nalika kita rampung ing pengadilan

          Ing pengadilan apa? Kanthi pakurmatan, sampeyan durung ngerti regane kapal-kapal kasebut?.. Kita ngrembug salah sawijining kapal ing kene.
        2. + 10
          Agustus 23 2016
          Aku setuju banget karo sampeyan, aku ngerti atlet Paralympic, kabeh urip saiki mung ing olahraga lan aku nimbang iku meanness paling dhuwur kanggo nyuda kasempatan ing (Aku malah ora ngerti carane ngomong) mung nyuda kasempatan, taun. marani ,,, s,,, uki
          1. +1
            Agustus 23 2016
            Apa sing dikarepake saka makhluk iki.. Nem sasi ora njaluk ngapura lan ora mikir.. Usir wong-wong iki saka negara.. sing malah nyengkuyung karo pitunjuk. Siji "protes" wis mbuwang 404 ing negara.
      3. +6
        Agustus 23 2016
        Iku mung resiko sing padha njupuk

        Padha kudu nggawe surprise kanggo birokrat Olympic ing Rio muspra padha ngandika!
      4. +9
        Agustus 23 2016
        Kayane iki ora ana ing Piagam Olimpiade, nanging siji wong nulis:
        Konstruktor tegese:

        Nyatane. Kita wis historis rego Society (iki ngendi everyone kanggo everyone, lan kabeh kanggo everyone!).. ing Katulik, iki etched kanggo individualisme lan banjur komplotan iki disebut "masyarakat".
      5. + 13
        Agustus 23 2016
        Game alternatif mesthi apik, bener lan wong Tionghoa nggrundel babagan obyektivitas, nanging ... Kabeh padha, aku tetep karo ide kanggo ngatur Olimpiade ing Athena. Iku tansah. tradhisi. Tanah kelairan saka game. Ta = ta-ta.. Ingkang utami wonten ing ngriku langkung kathah pengaruhipun saha langkung gampil anggenipun nggayuh objektivitas ing wasit.
        Amerika wiwit ngaku nyekel Olimpiade sabanjure. Secara kategoris, mbalikke sistem saiki, wong Tionghoa kudu, ing teori, ndhukung.
        1. +1
          Agustus 23 2016
          Pikiran sing menarik .... Aku kanggo iku !!!
      6. 0
        Agustus 23 2016
        Dheweke ora bakal nindakake apa-apa marang Belarus, amarga sawise curtsies kasebut bakal dadi luwih angel kanggo ngupayakake kabijakan pamisah lan pamrentahan sing ana hubungane karo republik bekas, lan Belarus mung bakal nyedhaki Rusia, sing pancene ora dikarepake, lan mulane. padha nulis pirouettes ing ngarepe Wong Tua.
      7. +6
        Agustus 23 2016
        Ya, dheweke ora nglilani aku mlebu - dheweke wedi aku! Piye wae, ing sawetara komentar, aku nulis yen ing obrolan karo warga negara, nalika serangan ing Rusia dening agresor potensial dibahas (dudu "mitra") everyone unanimously ngandika sing kabèh Belarus bakal dadi ing dalan maneh, kaya ing Perang Donya II, lan ora bakal manis ing kabeh kanggo prajurit NATO parket ramping! duka Ngerti kabeh Kulon banget rapet (akeh wis kesah munggah lan mudhun), kita ngerti sing rot iki ora bisa apa-apa ... Nalika siji trucker karo wesi ban bisa mbubarake lantai saka akèh parking nang endi wae cedhak Paris. Dadi kesimpulane kudu ditindakake kanthi kasar lan ora sopan, banjur bakal wedi lan diajeni! hi
      8. 0
        Agustus 23 2016
        ora, dheweke mung bubar:
        "Atlet Belarusia ora bakal nggawa gendéra Rusia nalika mbukak Paralympic Games 2016 ing Rio de Janeiro. Komite Paralimpiade Internasional (IPC) ngetrapake larangan babagan iki"
      9. 0
        Agustus 24 2016
        Dina iki aku krungu kabar yen ketua Belarusian OK nolak informasi sing bakal nggawa gendéra Federasi Rusia. Dheweke ora ngerti dheweke. Ing media ing Sport-Express ditulis yen IPOC diduga nglarang Belarus nggawa gendera Federasi Rusia, yen ora, kabeh bakal disfalsified.
    2. + 28
      Agustus 23 2016
      Amung pakurmatan lan panuwun marang sedulur-sedulur sing TERAKHIR! Matur nuwun! Ngalahake yanks steroid!
      1. +4
        Agustus 23 2016
        LAST sedulur


        Dheweke jelas dudu sedulur sing pungkasan.
        1. + 17
          Agustus 23 2016
          Mbok, nanging mung Belarusians padha ora wedi. Dadi, amarga kekurangan properti utawa kepinginan liyane - mung Belarusians - sedulur kita - liyane mung "mitra". Aku meh lali - Mutko, bebarengan karo Putin lan "mitra", shove toleransi kanggo neraka.
        2. Komentar wis dibusak.
        3. +3
          Agustus 23 2016
          Utawa mungkin ana sing kurang nulis babagan "sedulur-sedulur" ... Cukup matur nuwun kanggo wong Belarusia kanggo dhukungan. "A kanca dikenal ing alangan", lan iki bilai kanggo atlet kita
      2. +4
        Agustus 23 2016
        Kenapa pungkasan?
        Iku mung bisa dadi pisanan kanggo saiki, lan liyane bakal nyekel.
        1. +2
          Agustus 23 2016
          Sampeyan banget naif.
    3. + 14
      Agustus 23 2016
      Utawa kabeh wong, amarga solidaritas, mlaku nganggo gendera Rusia utawa ora gelem main, nanging banjur bakal dadi sayang kanggo sawetara Olimpiade saka negara liya.
      1. + 24
        Agustus 23 2016
        Ayo kita luwih apik ing ngisor gendera Belarus, kanthi kekuwatan lengkap, sing bakal dadi guyon.
        1. + 16
          Agustus 23 2016
          Ayo kita luwih apik ing bendera Belarus, kanthi kekuwatan lengkap


          Kanthi tangan loro FOR, nanging ana kamungkinan kuwi: mbokmenawa, siji kudu warga Belarus, sanajan, mbok menawa, iku cukup kanggo dadi anggota Federasi Belarus lan kewarganegaraan ora perlu kanggo iki?
          Kita kudu njelajah pilihan, sing utama yaiku supaya kita bisa menyang Olimpiade kanggo nglawan mungsuh!
          1. +1
            Agustus 23 2016
            Aku uga!!!
            Nanging para kepala negara sing kudu setuju kanthi tenang. Nanging jerapah gedhe, dheweke luwih ngerti!
    4. Komentar wis dibusak.
    5. Komentar wis dibusak.
    6. Byv
      + 21
      Agustus 23 2016
      Aku setuju! Malah penundaan tim Olimpiade kita ora bakal katon ala lan ala kaya penundaan Paralympians. Senajan ... anggere ana alangan ing setir olahraga kita, padha bakal terus ngilangke sikil ing kita.
      1. + 15
        Agustus 23 2016
        lan apa salah karo?

        Yen sampeyan ana ing panggonane, apa sampeyan bakal ngrusak kabeh?

        Betapa ngganggu njerit saka pepeteng - Mutko Mutko iku kabeh! Nyatane, yen sampeyan ana ing panggonane, wong-wong mau uga bakal nglakoni.

        Iku ora bab jeneng, nanging bab posisi negara.

        1. Byv
          + 13
          Agustus 23 2016
          Mungkin sampeyan ngelingi nalika skandal doping wiwit suar? Apa sing wis ditindakake sajrone wektu iki? Bener! ora ana apa-apa! Kanca-kancane Mutko mung ngelus-elus pipine lan ngelus-elus karo tembung "Ayo aku ngomong saka ati." Nanging ana wektu kanggo mbela hak-hak ing pengadilan yurisdiksi umum. Ya, malah kanggo fitnah.
        2. +5
          Agustus 23 2016
          Aparat negara kasusun saka wong konkrit. Apa VL Mutko ora makili negara ing politik olahraga?
        3. +4
          Agustus 23 2016
          lan apa salah karo?

          kepiye? Ing ngisor pelayanan mesthi! nglirik
          Yen sampeyan ana ing panggonane, apa sampeyan bakal ngrusak kabeh?

          Tugase kanggo nyegah kekacoan, lan ora ngrampungake. hi
          Betapa ngganggu njerit saka pepeteng - Mutko Mutko iku kabeh! Nyatane, yen sampeyan ana ing panggonane, wong-wong mau uga bakal nglakoni.

          Nanging nyatane Nagornykh bakal pouting, ora Mutko!
          Kaya ing tandem Serdyukov - Vasilyeva! ya
        4. +2
          Agustus 23 2016
          Betapa ngganggu njerit saka pepeteng - Mutko Mutko iku kabeh! Nyatane, yen sampeyan ana ing panggonane, wong-wong mau uga bakal nglakoni.
          sepira jengkelmu, masalahe nalika MuDuko ana ing papan iki, sapa wae saka kita lan dheweke sing ngrusak kahanan.
          Iku ora bab jeneng, nanging bab posisi negara.
          mula nyatane, MuDko kudu ngurusi iki atas jenenge negara
        5. +2
          Agustus 23 2016
          Ngapunten, Pak, nanging Mudko punika asu, kabeh diwiwiti lan brewed karo partisipasi utawa connivance kang. Pandu dheweke "sr-an-oh" nganggo sapu saka pejabat olahraga!
      2. +1
        Agustus 23 2016
        Nah, sadis lan fasis durung mati. Wektu kanggo ngelingi Pertempuran Stalingrad, Berlin, pungkasane!...
    7. + 18
      Agustus 23 2016
      Ana pasukan sing pengin ngowahi Belarusians dadi non-sadulur, kaya Svidomo. Ya, Belarusians duwe memori kuwat. Matur nuwun kanggo sing.
    8. +2
      Agustus 23 2016
      Setuju karo sampeyan
    9. +7
      Agustus 23 2016
      Kita ora bisa, nanging kita bisa!
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +2
        Agustus 23 2016
        Kanggo referensi:

        Rusia ing 2016 bakal mbayar 50 ewu euro minangka kontribusi taunan kanggo Dana kanggo pemberantasan doping ing olahraga..(saka kula - kanggo apa?) Jumlah iki telu kurang saka taun kepungkur, nderek saka dekrit saka pamaréntah Rusia, diterbitake ing portal Internet informasi legal.

        Kaping pisanan, wiwit 2009, Rusia mbayar 500 ewu euro saben taun, saka 2013 - 200 ewu euro, lan ing 2015 digawe 150 ewu euro. Pembayaran digawe dening Kamentrian Olahraga Federasi Rusia.

        Kamentrian Olahraga kudu mbayar 100 ewu euro kanggo anggaran Organisasi Pendidikan, Ilmiah lan Budaya Perserikatan Bangsa-Bangsa kanggo nyiapake lan nganakake konferensi internasional kaping enem para menteri lan pejabat senior sing tanggung jawab kanggo pendidikan jasmani lan olahraga ing 2017. Konferensi kasebut bakal dianakake ing Kazan ing 2017.
        1. 0
          Agustus 23 2016
          "Kaping pisanan, wiwit 2009, Rusia mbayar 500 ewu euro saben taun, saka 2013 - 200 ewu euro, lan ing 2015 digawe 150 ewu euro. Dokumen kasebut nyetujoni amandemen, miturut sing ing 2017 kontribusi maneh bakal 150 ewu euro . digawe dening Kamentrian Olahraga Federasi Rusia."

          Pembayaran kanggo 2017 wis ora kalebu, saka tembung "pancen". yahttps://ria.ru/sport/20160823/1475066112.html
    10. 0
      Agustus 23 2016
      @Vasilenko Vladimir Dina iki, 15:23
      Aku mung wedi yen Sedulur banjur didiskualifikasi kanthi jahitan babagan politik @

      Aja lali yen kabeh kerusuhan saiki karo penundaan minangka mbales Yankers kanggo dering sing durung dibukak ing Olimpiade Sochi. Nalika sampeyan bisa ndeleng, padha master saka mbales.
    11. +2
      Agustus 23 2016
      Muga-muga ing Kazakhstan uga ana batir sing bakal nggawa, kajaba gendera Kazakhstan, gendera Rusia.
    12. +2
      Agustus 23 2016
      Slavs ... matur nuwun.
    13. +4
      Agustus 23 2016
      Syabry - sampeyan paling apik! #paling kuat kabeh!
      1. +3
        Agustus 23 2016
        Syabry ... Inspirasi dening Uni ... nangis nangis nangis
    14. +1
      Agustus 23 2016

      70
      Manager Dina iki, 15:04
      Ngajeni lan ngurmati! Ojo nesu! Isih ana pahlawan ing tanah Belarus!

      Wis dilarang, bajingan
    15. +1
      Agustus 24 2016
      ora maneh
      Ketua Komite Paralimpiade Belarus Oleg Shepel njlentrehake posisine babagan anané panji-panji Rusia ing upacara pembukaan Olimpiade 2016 ing Rio de Janeiro. Miturut dheweke, delegasi resmi ing stadion mung bakal nggawa bendera Belarusia, Komsomolskaya Pravda-Belarus nyerat.
      Miturut Shepel, tembung-tembunge sadurunge "disalahpahami utawa ditafsirake". “Aja nyampur olahraga karo politik. Delegasi resmi, sing bakal mlebu stadion Marakana, bakal nggawa gendera nasional Belarus. Lan ora liya, "ujare.
      (c) Lenta.ru
  2. + 21
    Agustus 23 2016
    paling ora ana manungsa
  3. + 26
    Agustus 23 2016
    Cathetan kabeh "banget"! Apik banget Belarusians! THANKS!!!
  4. SSI
    + 16
    Agustus 23 2016
    Salam kanggo kabeh kolega Belarusia!!! Bobruisk lan Orsh residents utamané (Tu-22M3) !!!
  5. + 18
    Agustus 23 2016
    Ora kabeh reptil, isih ana WONG! Kula hormati kanggo Belarusians!
  6. + 10
    Agustus 23 2016
    Mungkin nuruti contone bakal ana negara sing luwih nyukupi.
  7. +9
    Agustus 23 2016
    Belarusians tansah karo kita ("bapak" ora count). Good luck lan apik luck! Lan kanggo wong aneh saka IPC lan CAS - ora ana tembung, ora ana luh, mung peluru.
    1. 0
      Agustus 23 2016
      milan
      Belarusians tansah karo kita ("bapak" ora count).


      HA! sampeyan pancene mikir yen kepala negara ora ngerti yen timnya bakal nggawa bendera Rusia lan Belarus ing Rio nalika upacara pembukaan!
      Ya, aku luwih percaya yen bumi iki datar. nglirik
  8. + 11
    Agustus 23 2016
    Matur nuwun sedulur! Sampeyan perlu kanggo troll kabeh scum Russophobic iki.
  9. + 10
    Agustus 23 2016
    Saiki aku pengin krungu "pahlawan" sing ing saben warta babagan Belarus ninggalake komentar saka kategori "apa jenis sedulur padha kanggo kita", "Lukashenka lan kursi", "dheweke arep menyang Eropah" lan ing padha. semangat. Mungkin paling ora kabar iki bakal nuduhake yen Rusia duwe sekutu liyane.
    1. +2
      Agustus 23 2016
      persis!
      Aku mung bakal menehi komentar babagan siji (pahlawan) saka artikel pungkasan (Napa intelijen NATO mindhai Belarus?) Kanthi julukan 314! wah, ana jawaban maneh. sing, omong-omong, janji bakal mbusak akun kasebut yen ... ngguyu
      Aku mikir artikel iki minangka jawaban sing apik! Aku ora mikir, ayo ngomong yen Ukraina bisa mutusake tumindak kasebut sanajan ing urip kepungkur, apa maneh ngomong babagan saiki!
      supaya dicopot


      regresSSSR 18 Agustus 2016 02:32
      Napa intelijen NATO mindhai Belarus?

      3,14
      Uni apa?
      Paling ora siji kasunyatan nalika Lukashenka ndhukung Rusia nggawa aku lan aku mbusak akunku !!

      belay
      piye kabare kancamu karo sirahmu!? wong bodho


      Ngarep > Warta
      Pernyataan babagan "giliran" Minsk saka Rusia "jijik kanggo ngrungokake" - Lukashenko

      Presiden Belarus Alexander Lukashenko ngakoni yen dheweke "jijik ngrungokake" wong-wong sing nyatakake "giliran" Belarus saka Rusia.
      "Kadhangkala njijiki krungu saka sawetara cangkem bias saka Rusia yen kita duwe Belarusianisasi sing meh entheng, yen ana kedadeyan liya ing kene. Meh U-turn nang endi wae, "ujare Lukashenka ing pesen kanggo masarakat lan parlemen republik ing Kamis.

      "Aku mung ora ngerti ngendi kita bisa nguripake. Ngendi kita kudu nguripake? Kita padha lan sedulur. Lan ora kanggo Lukashenko lan ora kanggo parlemen Belarus kanggo nemtokake iki. Iki wis ditemtokake sacara historis nganti pirang-pirang abad, "ujare.

      Ing wektu sing padha, dheweke ngeyel babagan kesetaraan ing hubungan Belarusia-Rusia. "Aku pengin wong Rusia ngerti. Utamane pimpinan Rusia. Kita ora bakal dadi tugas lanang. Kita minangka negara sing mandhiri, sing manggon karo sampeyan ing omah sing padha, nanging duwe apartemen dhewe. Ayo dadi cilik, nanging dhewe, "ujare pimpinan Belarusia.

      "Lan Presiden Rusia siyap mbangun hubungan kita babagan iki. Apa sawetara, kalebu mouthpieces pro-pemerintah, njaluk Hung munggah ing mergo lan miwiti ... Inggih, kanggo titik pitenah, padha pindhah menyang Belarus. Kudu rampung iki. Iki ora mimpin kanggo apik, liyane iku goroh. Kaya sing dikandhakake ing Belarus - pelacur, "dheweke nyimpulake.

      "Aku pengin nandheske yen Federasi Rusia minangka sekutu kita, mitra strategis. Kita ora bakal manggon ing njaba donya budaya sing diarani Rusia, Belarus lan Ukrainia. Iki donya Slavic. Iki minangka kapercayan kita. Dadi utawa ora karo Rusia - ora kaya Rusia, kita mutusake iki ing referendum nasional nalika iku. Lan kita mesthi ngetutake dalan iki, "ujare Lukashenka.


      http://rusvesna.su/news/1461247003
  10. +7
    Agustus 23 2016
    Syabry = lagi ana ing Rusia Putih lan Brasil wae = Syabry! /sedulur/
  11. +7
    Agustus 23 2016
    Sing paling ngganggu ing kabeh iki yaiku ketua RCC minangka wong sing nduweni rekaman trek sing padhet: dheweke minangka duta besar kanggo Amerika Serikat lan ombudsman kanggo hak asasi manungsa ing Presiden Rusia, sing nyegah dheweke nglindhungi hak atlit kita?! Oalah: dheweke iku anggota partai Yabloko, paling ora VIKI ngendika.
    1. +1
      Agustus 23 2016
      Apa sampeyan ora ngerti yen apel bosok liwat lan liwat?
    2. +1
      Agustus 23 2016
      Lukin, wong sing apik banget ing babagan kualitas profesional lan mung minangka wong ... nanging apa sing bisa ditindakake nalika keputusan pengadilan wis ditemtokake sadurunge ... kanggo prentah Sak sing ora sopan??! Ya, kene 1 persen saka olahraga, 99 persen isih saka politik reged, iku pancene ora cetha kanggo sampeyan?
  12. +7
    Agustus 23 2016
    Aku mung wedi yen Sedulur banjur didiskualifikasi dening jahitan politik
  13. kap
    +2
    Agustus 23 2016
    Inggih, siji tembung.
  14. +6
    Agustus 23 2016
    Paling kamungkinan, iki ora bakal diidini ing Brasil. Nanging kanggo siji kepinginan, kanggo dhukungan saka olahragawan kita, MATUR NUWUN!
  15. +2
    Agustus 23 2016
    wah, "hoo" mung preian, bisa uga, aku mikir geeks bakal metu kanggo demo karo kembang.
  16. +3
    Agustus 23 2016
    Yen malah rama ngandika ing vena padha, Aku bakal rampung wareg. Inggih rampung!
    Lan birokrat kurang ajar, adjoining gedhe-gedhe belang ... Padha ketemu wong kanggo nindakake politik ing, isin ing wong. Ana cetha saperangan Valuevs-Karelens ilang ..
    1. 0
      Agustus 23 2016
      Baracuda
      Yen bapak uga ngandika ing vena padha, Aku bakal rampung wareg


      Inggih, kula badhe midhangetaken
  17. +5
    Agustus 23 2016
    Matur nuwun Belarusians!!!
  18. +4
    Agustus 23 2016
    Apik banget Belarusians!
    lan babagan pengadilan arbitrase olahraga, mung ora ana tembung, siji pasangan teka ing atine, mung nonhumans, sing pungkasan dijupuk saka wong-wong sing wis arep menyang goal iki kanggo dangu lan saka kang dipatèni sing ora nglokro, nanging ketemu piyambak ing olahraga
    1. 0
      Agustus 23 2016
      Iku! Lan makhluk-makhluk Barat iki, ing saben trep utawa diisep metu saka kasus driji, squeal babagan hak asasi manungsa, kang padha trampled 100 ewu kaping karo putusan ala iki! Sawise kabeh, kabeh wong mbokmenawa ngerti sing olahraga Paralympic kanggo wong-wong iki ora. mung olahraga ... iku urip , siji-sijine stopkontak ing urip hard! Pranyata kita dudu wong kanggo wong-wong mau lan kita ora duwe hak! Kita kudu nyawiji lan nguripake mantan kekuwatan Uni, amarga karo kabeh demokrasi sing, sing luwih pengaruh, kuwat lan ... ala!
  19. +7
    Agustus 23 2016
    Iki minangka jawaban sing pantes kanggo wong-wong sing nganggep Lukashenko (ketua NOC Belarusia) minangka Yanukovych kapindho
    1. +7
      Agustus 23 2016
      Senajan paling republik Slavic sawijining seneng kuwi
  20. 0
    Agustus 23 2016
    Matur nuwun, sedulur sejati .. Nanging, aku mikir yen iki bakal langsung nyebabake penindasan ing arah tim Belarusia, nganti penundaan .... Kita wis weruh yen ora ana norma hukum, moralitas lan nurani ing antarane juru mudi POK
  21. +1
    Agustus 23 2016
    Apik banget Belarusians! Matur nuwun kanggo wong lanang kita!
  22. +4
    Agustus 23 2016
    Kutipan saka manajer
    Ngajeni lan ngurmati! Ojo nesu! Isih ana pahlawan ing tanah Belarus!

    Lan saka kene misale jek evoke - lan partners saka Kazakhstan, Kyrgyzstan (EurAz) bakal ndhukung kolega saka Belarus?
    Mung tanpa reproach, sejatine sifate ing framework saka serikat pekerja lan ora malah CSTO
  23. +2
    Agustus 23 2016
    Langkah pas wektune, ayu lan banget simbolis ing bagean saka atlet Belarusian lan Komite Paralympic.
  24. +6
    Agustus 23 2016
    Komite Paralympic minangka organisasi umum, mula sampeyan ora bisa mréntahake keputusan kasebut ing pengadilan yurisdiksi umum, nanging kanggo nundha keanggotaan sementara - lan ora mbayar biaya luwih lanjut lan ora melu kerjane kanggo sawetara wektu - iki, miturut pendapatku. , bisa. Lan kanggo ngunggahake ing pesawat iki pitakonan saka kompetensi pejabat WADA, amarga padha dadi anggota dewan Komite Olimpiade. Iki uga ahead saka scoundrels mangsa
  25. 0
    Agustus 23 2016
    Kanca dikenal ing alangan! Dadi ayo ndeleng sapa sing HU. Lan sujud marang sedulur Belarus!
  26. +2
    Agustus 23 2016
    Thanks kanggo Belarusians kanggo dhukungan. Lan presiden IPC kanggo nolak penghargaan Rusia saka Ordo Persahabatan lan aku ora ngelingi jeneng liya. Dheweke mung bosok lan dudu wong lanang. am
  27. 64
    +1
    Agustus 23 2016
    Maneh pitakonan kanggo compiler saka judhul - Belarusians, pakurmatan lan pujian kanggo wong-wong mau, ngandika sing padha bakal njupuk gendéra loro Belarus lan Rusia karo wong-wong mau.
    Aku menehi pitunjuk kanggo njupuk bendera Belarusia lan, kanthi jelas, bendera Rusia ing pambuka game ing Rio. Aku yakin dheweke bakal ana.

    Nanging ora ana tembung babagan kasunyatan sing bakal nggawa gendera dhewe lan gendera kita.
    1. +1
      Agustus 23 2016
      Sawise sinau yen Pengadilan Arbitrase Olahraga ngonfirmasi keputusan kanggo ngilangi atlit Paralimpiade Rusia saka Rio Games, para atlet Belarusia saka gerakan Paralympic mutusake kanggo mabur loro bendera nasional ing upacara pembukaan - Belarus lan Rusia. Iki dilapurake dening RIA Novosti kanthi referensi marang ketua Komite Paralimpik Belarusia Oleg Shepel.
      Wacan kanthi ati-ati. wong bodho
      1. 64
        0
        Agustus 23 2016
        Iki dilapurake dening RIA Novosti kanthi referensi marang ketua Komite Paralimpik Belarusia Oleg Shepel.

        Apa sing dikandhakake Shepel?
        Aku menehi pitunjuk kanggo njupuk bendera Belarusia lan, kanthi jelas, bendera Rusia ing pambuka game ing Rio. Aku mesthi bakal duwe dheweke ana.

        Ora ana tembung babagan kasunyatan sing bakal nggawa gendéra Rusia.
        Wacanen kanthi tliti! wong bodho
      2. 64
        0
        Agustus 23 2016
        Ya, maca sing ati-ati, apa sampeyan nonton warta sore saka wawancara Shepel? Apa sing dikandhakake wong Belarusia? - pejabat delegasi bakal njagong ing stand karo panji Belarusia lan Rusia!
        Wacan kanthi teliti, ngrungokake kanthi teliti! wong bodho
  28. +3
    Agustus 23 2016
    Mulia lan seduluran.Matur nuwun Syabry!!!
    Good luck karo game iki. Perang kanggo loro lan luwih medali kanggo sampeyan
  29. +5
    Agustus 23 2016
    Ing Blarussia, padha ngerti yen Belarusians, Ukrainians lan Rusia iku siji wong, dibagi dening politisi biasa-biasa wae. Ana lelucon iki:
    Yeltsin lan Kravchuk mabur ing pesawat sing padha. Kravchuk takon Yeltsin: "Saiki, yen pesawat kasebut ambruk, wong sapa sing bakal sedhih, Ukrainia utawa Rusia?" Yeltsin mangsuli: "Belarus, amarga Shushkevich ora karo kita"
  30. +1
    Agustus 23 2016
    Apik banget Belarusians! hi Pancen kanca-kanca lan sedulur-sedulur wis dikenal ing kasusahan apik
  31. 0
    Agustus 23 2016
    Ana sing ngandhani yen dheweke ora bakal diidini nindakake iki ...
  32. +1
    Agustus 23 2016
    Inggih, umume, luwih becik kabeh negara sing ora setuju ora nglirwakake lan mbuwang ing papan liya! ngatur bebarengan! isin ing pengadilan sing lan wong-wong sing coveted dipatèni!
  33. +1
    Agustus 23 2016
    Kutipan saka darkmore
    Luwih becik yen wong liya ngetutake conto wong Belarusia, yen dheweke percaya yen tim Paralympic kita dipecat kanthi ora adil.
    Lan yen padha mikir, nanging wedi ... banjur apa neraka padha needed ing kabeh?

    Kita ngenteni Kazakhstan, Kyrgyzstan, Armenia.
    1. 0
      Agustus 23 2016
      Kita ngenteni ...

      ora ngenteni
  34. 0
    Agustus 23 2016
    Matur nuwun Sedulur Belarusia !!!
    Aku tansah ngerti kita ora piyambak!!!
  35. +1
    Agustus 23 2016
    MATUR NUWUN GUYS!
  36. +1
    Agustus 23 2016
    Yen ngono, aku salaman karo kowe!!!
  37. +1
    Agustus 23 2016
    minangka Presiden Filipina Rodrigo Duarte sijine iku: (Mbok menawa kita kudu ninggalake PBB lan nggawe organisasi alternatif). Aku ora nyaranake nato 2. nanging wektune mangertos yen kabeh (organisasi donya) mung ngladeni panemune Barat. mindhah Olimpiade menyang Yunani ora dadi pilihan. lan ngleboke liyane. lan ora mung Olimpiade nuduhake, wektu wis teka. hi
  38. +1
    Agustus 23 2016
    Iki sedulur sejati! Beda karo crests Yahudi sing rusak! Matur nuwun!!! Sungkeman kanggo sampeyan, Slavs!
  39. 0
    Agustus 23 2016
    Temples,
    Oh, yen mung padha dianakaké ing Evpatoria.
    Pusat Paralympic (Zaozernoe) - 1,5 km saka pantai, 60 hektar wilayah.
    (Saiki isih urip ing Sanatorium Mode: Suite 7800 (kabeh klebu).)
  40. Komentar wis dibusak.
  41. +1
    Agustus 23 2016
    Apa jenis kretinisme sing ana ing sirahe wong bodho Barat iki? Atlet cacat njupuk obat (paling ora akeh) lan tes doping apa sing bisa ditindakake? Yen kaputusan digawe ing basis saka video saka wong wadon Jerman sing ora diijini menyang kutha kita ditutup, banjur rampung omong kosong, ana informasi bab kutha ing Internet, apa lan saka taun apa iku mrodhuksi lan malah nomer wong urip. Lan aku umume meneng babagan doping ing kutha kita, kita ora duwe dokter normal, kita menyang klinik regional, lan ing kene tuduhan kasebut ditindakake marang wong cacat.
  42. +1
    Agustus 23 2016
    (Ing negara kasebut, ora ana rasa seneng banget babagan keputusan IPC lan CAS babagan atlit Paralimpiade Rusia. Apa iki dudu tes lakmus kanggo wong-wong sing njerit babagan hak asasi manungsa ing kabeh pojok? ..)

    Inggih Syabry, padha nuduhake piyambak Ngartekno, ora kaya tanggi liyane (mantan Ortodoks Ukrainians), sing njupuk kabar saka aman saka atlet Paralympic kita minangka ala. Ing program "papan patemon" ing NTV dina iki, goose Ukrainia sing banter O. Yakhno ngomong kanthi jelas babagan iki. Iku ora ing kabeh cetha kok padha (V. Kovtun, T. Voronina, O. Yakhno, A. Okara, V. Girzhov, V. Karasev, etc.) manggon ing Rusia, crap minangka akeh sing bisa, pour slop ing Rusia menyang media lan kanthi terbuka promosi pandangan pro-Bandera ing platform diskusi kita. Wartawan kita "Poroshenko" ing tembakan meriam ora diijini debat ing Kyiv, nanging kita pancen apikan lan sabar marang mungsuh langsung. negatif ya
  43. +1
    Agustus 23 2016
    Bangga karo sedulurku! Bangga karo pahlawan Rusia! Bebarengan - kita pasukan!
  44. +1
    Agustus 23 2016
    Belarusians apik banget! Lan kenapa kita mbayar kontribusi kanggo WADA? Ing 16, pembayaran dikurangi dadi 50 ton euro. Kanggo apa? Aja mbayar apa-apa!
  45. +1
    Agustus 23 2016
    Aku bakal ROOT wong tinimbang tim kita.
  46. +1
    Agustus 23 2016
    Wong-wong saka WADA sing nyinggung wong cacat Rusia (Rusia) bakal nandhang paukuman abot saka Hukum Rusia lan nglirwakake kabeh wong Rusia. Inggih, apa! - Ayo padha wiwit wedi!
    1. +1
      Agustus 23 2016
      Inggih, apa S.O.C.s!
  47. +1
    Agustus 23 2016
    Aku keplok ngadeg! maturnuwun sedulur sedoyo!!! iki dudu salojui kanggo kowe :)))
  48. 0
    Agustus 23 2016
    Ora ana tembung! Nanging kudu ditemokake lan dicritakake ing saindenging jagad. Dina iki kita ndeleng pembunuhan olahraga, kita ndeleng sistem korupsi saka skema kepemimpinan Anglo-Saxon ing olahraga. Yudas ngedol jiwa olahraga! Kabeh tim ing donya ing Paralympic Games diwajibake kanthi cara apa wae kanggo nyatakake dhukungan kanggo wong sing diukum kanthi ora jujur! Nanging, kajaba kanggo Anglo-Saxon - padha ora utang kita! Padha ora kapekso kanggo menang liwat fascism liwat Islamism liwat moral idiocy!
    Kanggo nuntut pirang-pirang milyar, utawa luwih apik, para ahhuliard para eksekutor iki saka karsane Amerika lan Inggris lan kanca-kancane kayata Polandia, Prancis, Australia, Kanada, lsp. Mesin negara saiki kudu mati nanging nglindhungi lan ngalahake para olahragawan sing kondhang iki. V.V. Putin, aku njaluk sampeyan campur tangan lan menehi wangsulan sing pantes ora kanggo donya olahraga kita, bosok, toleran, gelisah, corruptly khianat ing pasuryan saka MPK, MOK, VADA. Perkembangan olahraga ing negara kita mung gumantung marang pamrentah saiki.
  49. +1
    Agustus 23 2016
    Para sedulur!
  50. +1
    Agustus 23 2016
    Inggih rampung! ,,Belarus[i][/i] nglirik
  51. +1
    Agustus 23 2016
    Yen Vadovites Anglo-Saxon sing jahat ora digantung, mula wong cacat Rusia (Rusia) sing ora bisa dibales ora bakal dibales. - We kudu ndeleng iki Anglo-Saxon greyhound ing noose.
  52. 0
    Agustus 23 2016
    Iki carane kudu! ketoke paling kuat! paling gedhe lan uh. daya adil ing donya nglirik ngguyu malah atlet cacat Russian wedi kompetisi padha nganti dhengkul gumeter! apa kita bisa ngomong bab Rusia dhewe! nglirik
    Ketoke, sanajan nyebut sing terakhir, kabeh padha semaput ngguyu
  53. 0
    Agustus 23 2016
    Apik banget Belarusians!
    Persahabatan teka ing alangan, mula dadi jelas sapa sing dadi kanca lan sapa sing "mitra".
    Kanca iku kanca ing Afrika, nanging apa partner? Mitra seksual, mitra tari utawa mitra bisnis? Aku pengin njlentrehake ing ndhuwur apa sing diinterpretasikake karo ukara iki?
  54. 0
    Agustus 23 2016
    Inggih, gendera tetep diakoni minangka doping
  55. 0
    Agustus 23 2016
    Gendéra USSR bakal dadi topik ...))
  56. +3
    Agustus 23 2016
    Aku maca komentar saiki, aku pancene ora pengin nguciwani sampeyan. Nanging informasi iki muncul:
    "Minangka gendera Rusia, tembung-tembungku sadurunge disalahake utawa diinterpretasikake," ujare Oleg Shepel marang Komsomolskaya Pravda. "Olahraga ora kudu bingung karo politik. liyane.

    Kanggo para pejabat, kalebu aku, aku konfirmasi manawa aku bakal nyekel ora mung gendera Belarus, nanging uga Rusia ing kothak tamu. Kita duwe akeh sing padha. Malah loro juara Paralympic saka Belarus, sing saiki saingan kanggo Rusia. Yagene aku kudu nyingkiri wong-wong mau? Aku dadi kepala Komite Paralimpiade Republik Belarus lan minangka atlit." link:
    http://nn.by/?c=ar&i=175905&lang=ru
    Lan mesthi bakal apik yen loro panji bebarengan. Nanging ngenteni lan ndeleng.
  57. +1
    Agustus 23 2016
    Administrator! Nalika mbusak jamb karo sistem andha kanggo mbangun komentar. Wis ngganggu.
  58. 0
    Agustus 23 2016
    Lan kene bummer? Apa dina iki ... uh!
  59. +1
    Agustus 23 2016
    Iku mung kudu nganakake kompetisi kanggo para atlit Paralimpiade kanthi alesan utawa jeneng apa wae.
  60. 0
    Agustus 23 2016
    Kutipan saka manajer
    Ngajeni lan ngurmati! Ojo nesu! Isih ana pahlawan ing tanah Belarus!

    ...mung-
    Layanan pers Komite Paralimpiade Internasional nglapurake yen niat atlit Belarusia kanggo nggawa bendera Rusia ing upacara pembukaan game bakal dianggep minangka protes politik.

    РRusia ora layak melu ing Paralympic Games 2016 ing Rio, supaya ora ana sing bakal nggawa gendéra Rusia ing upacara pembukaan. Yen atlit Belarusia nggawa gendera Rusia sajrone upacara pembukaan, iki bakal dianggep minangka protes politik lan langkah-langkah tartamtu bakal ditindakake marang para atlit sing ana gandhengane lan / utawa Komite Paralimpiade Nasional.- layanan pers saka IPC marang stasiun radio "Moscow Speaks".


    Langsung wae "Tim Paralimpiade Rusia wis ditundha" vulgar "Rusia ora duwe hak". Apa, iki wektu kanggo kita mbukak awake dhewe lan nuduhake cakar kita?!
  61. 0
    Agustus 23 2016
    Kutipan saka lysyj bob
    Lan nyekeli game alternatif ing Rusia


    Iki minangka alesan utama kanggo mbusak Rusia -


    Klasemen medali ing Olimpiade Musim Dingin 2014. Ing Paralimpiade Musim Dingin ing Sochi, atlit Rusia bisa nyetel rekor anyar ing klasemen medali ora resmi kanggo jumlah medali sing dimenangake: 80 medali, kalebu 30 emas, 28 perak lan 22 perunggu. Ing babagan jumlah medali emas (41,7% saka jumlah total sing dianugerahi) lan jumlah total penghargaan (37%), Rusia ngluwihi prestasi sadurunge para atlet Austria, sing menangake 34 medali emas (31,8%) lan 70. penghargaan kanggo kabeh prestasi (22,2%). ing Paralympic Games ing Innsbruck taun 1984. Rekor liyane ditetepake dening atlet Rusia Roman Petushkov, sing kanggo pisanan ing sajarah Paralympic Games dadi juara Paralympic enem-wektu, menang 3 medali emas ing biathlon lan 3 ing ski lintas negara.

    Sumber: http://politikus.ru/events/82878-glavnaya-prichina-otstraneniya-nashih-paralimp
    iycev.html
    Politicus.ru
  62. +1
    Agustus 23 2016
    Matur nuwun, para sadulur, kanggo syafaat. Kamenangan kanggo sampeyan ing Olimpiade.
    PS. Aku wedi yen padha bisa teka karo sawetara jinis sanksi marang sampeyan.
  63. 0
    Agustus 23 2016
    IPC wis ujar manawa dheweke nglarang wong Belarus nggawa gendera kita, lan para atlit sing nggawa bendera kasebut bakal didiskualifikasi. Mula, saben wong kudu nggawa gendera, supaya kabeh tim kudu disqualify, sing ora bakal ditindakake.
  64. +2
    Agustus 24 2016
    iki bajingan!! Ora ana tembung!
    URGENT: Belarus dilarang nggawa gendéra Rusia nalika mbukak Olimpiade Paralimpiade
    Komite Paralimpiade Internasional (IPC) wis nglarang atlet Belarusia nggawa gendéra Rusia ing upacara pembukaan Olimpiade Paralimpiade ing Rio.
    http://rusvesna.su/news/1471976945
    1. +1
      Agustus 24 2016
      Saiki aku wis kentekan tembung ....:

      Wong-wong sing ngandhani carane urip kanthi bener, carane nambani wong kanthi bener, pisanan ora ngidini wong-wong kita melu ing Paralimpiade, lan banjur ora ngidini sedulur Belarusia nggawa gendera bebarengan karo bendera kita (bukti https: // olahraga. mail.ru/rio/news/26875645/ ?frommail=1).Kepiye? Apa sing kedadeyan?

      Dheweke wis duwe tingkat omong kosong sing paling dhuwur. !!! Bajingan otak lengkap!
  65. 0
    Agustus 24 2016
    Ora ana sing nggawa menyang endi wae ... dilarang. Senajan idea iki mulya. Nanging kenapa kudu diomongake sadurunge ...?
  66. 0
    Agustus 24 2016
    nanging amarga kita Rusia, malah putih, malah abang, malah speckled karo layung, nanging bebarengan ing alangan lan ing bungah kita tansah Rusia, nyoba, yen sampeyan bisa, bukti ngelawan ...
  67. 0
    Agustus 24 2016
    Komite Paralimpiade Internasional ngelingake delegasi Belarusia yen bakal nganggep tumindak iki minangka protes politik. "Rusia ora duwe hak kanggo bersaing ing Paralympic Games ing 2016 ing Rio, supaya ora ana sing bakal nggawa gendéra Rusia ing upacara pembukaan. Yen atlit Belarusia nggawa bendera Rusia sajrone upacara pembukaan, iki bakal dianggep minangka protes politik marang para atlit sing relevan lan / utawa Komite Paralimpiade Nasional, "ujare layanan pers IPC. Nyuwun
  68. 0
    Agustus 24 2016
    Dheweke wis ganti sepatu
  69. 0
    Agustus 24 2016
    Kutipan: regresSSSR
    Inggih, kula badhe midhangetaken

    Ketua Komite Paralimpiade Belarus Oleg Shepel nerangake manawa tim negarane bakal mlebu ing stadion Maracanã ing upacara pambukaan Paralimpiade ing Brasil mung nganggo bendera Belarusia, nanging dheweke uga bakal nyekel Rusia ing podium resmi.
  70. 0
    Agustus 24 2016
    Pungkasan, priksa manawa pangguna forum NDELENG komentar anyar. Lan banjur ana pengulangan warta sing padha.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"