Kanthi dendam

17
Mung bebarengan, kanthi nggawe serikat politik, China lan Rusia bakal bisa nglawan kekuwatan Kulon lan satelite. Tandem kuwi bakal dadi sumbu crita Abad XXI, ing ngendi kabeh acara penting sing nemtokake arah pangembangan peradaban bakal ditindakake.

Ketegangan internasional saya mundhak, ngluwihi periode akut konfrontasi antarane USSR lan AS. Akeh ahli ing Rusia lan luar negeri ngomong babagan ancaman nyata konfrontasi bersenjata karo NATO. Prasyarat kasebut ditindakake ing Suriah, Ukraina lan ing zona konflik Georgia-Ossetia Kidul ing Agustus 2008. Yen konfrontasi bersenjata katon potensial, mula perang ekonomi nglawan Rusia ditindakake kanthi lengkap. Ukuran sanksi ngluwihi embargo Kulon marang USSR. Nanging yen Uni Soviet meh kakuwasan mandhiri, mula Rusia luwih utawa kurang gumantung ing supplier manca kanggo bagean utama saka sawetara produk industri. Ora bisa ngganti produk manca karo produk domestik sanajan ing mangsa ngarep. Penggantian impor sing diumumake dening Presiden, umume gagal.



Perang informasi nglawan Rusia wis entuk skala sing durung ana sadurunge. USSR minangka pimpinan proyek sosialis global, alternatif kanggo kapitalisme. Siji bisa mbantah babagan efektifitas, nanging akeh negara sing wis mlaku kanthi cara iki. Lan donya Kulon, ing confrontation informasi karo USSR, ditanggulangi masalah discrediting idea, lan ora negara dhewe. Homogenitas sosial masyarakat ninggalake minimal kesempatan kanggo miwiti konflik internal, kalebu interetnis. Dina iki, kahanan luwih rumit - negara dipérang miturut properti, ciri sosial lan nasional. Mulane, pinggiran informasi gaman Kulon diarahake marang bangsa Rusia, ing inciting permusuhan antarkelompok lan antaretnis. Ing wektu sing padha, negara kasebut ora dadi pimpinan proyek global, kaya USSR, sing nemtokake posisi utama ing bidang ideologis, nyuda kemungkinan konfrontasi sing efektif. Siji-sijine sing bisa ditawakake jagad iki yaiku nglindhungi nilai-nilai tradisional saka proyek liberal anti-sosial sing jelas. Nanging, implementasine kanthi cepet dening para elit Barat bisa uga kalem lan banjur Rusia bakal kelangan pengaruh pengaruh iki ing opini publik donya. Kita ora duwe kemampuan kanggo nolak kanthi efektif ing lingkungan informasi, utamane cybernetic, amarga mungsuh geopolitik, utamane Amerika Serikat, dominasi ing kana.

Ngetik Perang Dingin, USSR wis camp sosialis loropaken lan simpati saka populasi biasa Eropah lan Amerika Serikat. Posisi partai komunis, sing nduweni peran penting ing perlawanan marang Jerman fasis, kuwat ing kono. Rusia ora duwe kabeh iki dina iki. Potensi ekonomi USSR ana, miturut macem-macem prakiraan, saka 50 kanggo 80 persen saka Amérika. Saiki, PDB Rusia kurang saka sepersepuluh saka Amerika Serikat. Siji-sijine kertu trump ing negara kita yaiku potensial nuklir, biasane diwarisake saka USSR. Nanging, iki ora cukup kanggo konfrontasi geopolitik sing sukses.

Kasunyatan penting liyane: ing strategi keamanan nasional Amerika, Rusia diidentifikasi minangka salah siji saka telung ancaman paling mbebayani. Iki tegese Amerika Serikat kanthi terang-terangan nyebutake negara kita minangka mungsuh. Aku nandheske: ora potensial, nanging nggawa ancaman langsung. Perlu kanggo ngenali kasunyatan obyektif: Rusia ora bakal urip ing perang dingin anyar sing diumumake yen ora ngandelake sekutu sing bisa dipercaya lan cukup kuat.

Milih sekutu

Ayo kita nimbang kritéria sing bisa nemtokake negara sing bisa dadi dhukungan nyata kanggo Rusia. Kapisan yaiku ora ana konflik kepentingan, utamane sing strategis, ing tahap sejarah saiki. Sing liyane yaiku anane tugas umum sing kritis, utamane sing ana gandhengane karo kaslametan. Pancen, yen rong negara duwe mungsuh siji sing ngancam eksistensi lan pangembangane, mula dheweke bakal nyingkirake masalah liyane ing hubungan lan dadi sekutu sing bisa dipercaya, paling ora nganti ancaman kasebut diilangi. Kriteria liya kanggo nemtokake sekutu utama ing perang serius yaiku potensial: ekonomi lan militer. A partner banget ora bantuan, nanging beban sing diverts pasukan kanggo nglindhungi lan menehi munggah kanggo ancaman tambahan. Kriteria penting yaiku kedaulatan elit politik lan ekonomi saka sekutu potensial. Elit sing gumantung ora bisa ngetutake dalan sing nggambarake kepentingan nyata rakyat. Iku fokus ing "kurator" manca, kang tegese ing sembarang wektu bisa miwiti tumindak miturut instruksi, malah nalisir saka kabutuhan negara dhewe. Kedaulatan ekonomi lan ilmiah lan teknologi saka sekutu sing bisa uga penting. Katergantungan ing negara kita nambah linuwih lan, kanthi mangkono, daya tarik ing kapasitas iki. Lampiran sing padha karo pesaing, sebaliknya, nggawe mitra potensial kurang menarik. Ora bisa dicathet minangka kritéria posisi geostrategis saka calon sekutu. Gampang ngatur komunikasi sing bisa dipercaya ing antarane negara, jarak spasial kanggo saben liyane lan menyang teater operasi, kemampuan kanggo saling ngimbangi kelemahane bakal dadi faktor penting ing konfrontasi karo pasukan eksternal. Pungkasan, kudu menehi perhatian marang komplementer potensial. Ora ana negara sing cocog ing donya sing duwe kabeh kemungkinan. Yen salah siji saka pihak nduweni sawetara kaluwihan sing bisa ngimbangi kelemahane pihak liyane lan kosok balene, iki kahanan sing menarik banget kanggo hubungan sekutu sing bisa dipercaya.

Adhedhasar kritéria kasebut, kita bakal nimbang sekutu potensial Rusia. Kita langsung nyathet yen kita bakal nggoleki sing utama sing bisa dadi peran penting ing wiwitan redivision donya. Cara tradisional, ana telung pendekatan dhasar kanggo milih sekutu ing Rusia. Kaping pisanan, wong-wong Kulon dicathet, sing nyebutake fokus ing Eropa lan Amerika Serikat, peradaban Barat minangka sekutu utama lan malah "adhi". Panyengkuyung saka vektor Wétan martakaké rapprochement karo negara ing wilayah Asia-Pasifik. Pungkasan, panyengkuyung kemandirian lan lingkungan langsung saka tilas republik USSR tetep dadi klompok pengaruh. Slogan kasebut yaiku "Rusia mung duwe rong sekutu: tentara lan angkatan laut."

Arah Kulon saiki ora ditindakake kanthi alasan sing gampang: Amerika Serikat wis ngumumake Rusia minangka mungsuh lan ngluncurake perang ekonomi lan informasi skala lengkap, nyiapake, ora peduli babagan rahasia, Moscow Maidan. Owah-owahan administrasi potensial saka Demokrat menyang Republik ora bisa ngganti apa-apa ing tujuan Amerika babagan Rusia - cara lan cara bisa diowahi, nanging ora luwih. Negara-negara Eropa gumantung banget marang Amerika Serikat lan perusahaan transnasional: sacara politik (liwat elit sing dikontrol), ekonomi, militer-teknis lan strategis (Angkatan bersenjata ora duwe kemampuan amarga ora ana dhukungan Amerika).

Kita uga ora bisa ngandelake dhukungan serius saka sekutu CSTO kita. Padha banget banget militèr lan ekonomi kanggo nggawe kontribusi pinunjul kanggo Rusia efforts ing confrontation kadhemen karo Kulon. Kajaba iku, ana sing nyoba golek bathi kanthi muter kontradiksi global, kalebu kanggo kepentingan pribadi para elit politik. Ing kasus apa wae, ing wektu kritis, Rusia ora nampa dhukungan efektif saka wong-wong mau.

Arah wetan tetep. Ing kene kita mung bisa ngandelake China. Lan negara iki kebak kritéria ndhuwur.

Mbalik maneh

Kanthi dendamIng tataran sejarah saiki, Rusia lan China ora duwe kontradiksi sing cetha babagan gagasan babagan tatanan donya sing dikarepake - loro negara kasebut ndhukung model multipolar. Kita duwe mungsuh utama umum sing ngaku dominasi global. Iki minangka Amerika Serikat, sing kanthi terang-terangan nyatakake Rusia minangka ancaman utama kanggo kepentingane, lan China - pesaing utama ekonomi (lan mulane geopolitik). Negara kita duwe potensial militer lan ekonomi sing kuat, bobot politik sing signifikan ing arena internasional lan bisa menehi pitulung nyata lan efektif kanggo ngadhepi pusat kekuwatan global sing kuat. Para elit politik Tiongkok punika ingkang kadhaulatan, sathithik-thithika mbelani kepentinganing nagarinipun, ingkang sampun bola-bali dipun tunjukaken. Elit Rusia saiki (kajaba "kolom kaping lima"), nggayuh tujuane ing arena internasional, kanthi akeh nglindhungi kapentingan negara minangka cara kanggo nguatake pengaruh ing donya. Loro-lorone China lan Rusia ora mandhiri ing babagan ekonomi, ilmiah lan teknologi, nanging padha nglengkapi. Utamane, kekurangan basis bahan mentah China sebagian dikompensasi dening sumber daya Rusia; ora ana utawa ora cukup produksi sawetara industri sing dibutuhake ing Rusia dikompensasi dening pasokan saka China. Ketinggalan ing tingkat donya ing teknologi militer diisi dening perkembangan Rusia. Ing wektu sing padha, Amerika Serikat wis bola-bali nolak bantuan militer-teknologi China, sing ndadekake kita luwih cedhak. Mupangat kanggo muncule hubungan sekutu lan posisi geostrategis. Negara kita nutupi Eurasia saka Atlantik nganti Samudra Pasifik, ora mung ing sisih lor (Kamchatka), nanging uga ing sisih kidul. Sacara geostrategis, kita nemokake awake dhewe minangka pejuang, ngadeg kanthi mburi lan ngadhepi mungsuh ing arah sing ngelawan: China - ing sisih wétan, lan Rusia - utamane ing sisih kulon.

Ing babagan produksi materi, negara kita ora saingan karo Amerika Serikat, utamane peradaban Barat sacara sakabehe. Kekirangan Rusia iki bisa ditutupi dening kekuwatan ekonomi China, sing saiki resmi manggoni nomer loro utawa, miturut prakiraan liyane, malah dadi papan pertama ing donya kanthi timbal sing apik ing Amerika Serikat lan siap ngluwihi total. GDP kabeh peradaban Kulon ing mangsa ngarep. Kurang cadangan bahan mentah sing cukup kanggo ekonomi berkembang, katergantungan marang pasokan saka wilayah liya ing donya liwat jalur laut sing dikontrol dening Amerika Serikat, dikompensasi dening sumber daya Rusia. Iku tumindak minangka basis energi mburi China. Kekurangan pasukan tujuan umum Rusia (kanthi kekuwatan udakara 800 ewu, tentara ora bisa ngrampungake tugas nglindhungi keamanan nasional kanthi efektif ing kabeh spektrum konflik sing bisa ditindakake tanpa nggunakake senjata nuklir) diratakake dening PLA sing padhet lan kuat. . Lan pasukan nuklir strategis China sing winates (ing tahap iki - kira-kira 60 operator sing bisa tekan wilayah AS) dikompensasi dening pasukan nuklir strategis Rusia sing kuat, sing, sanajan ing serangan pembalasan, bakal nyebabake karusakan sing ora bisa ditampa ing Amerika Serikat. Basis militer-teknologi China sing durung berkembang dikuatake dening sekolah teknik lan desain Rusia sing maju. Acara 2015 lan 2016 nuduhake kabeh jagad yen senjata kita mung duwe siji pesaing - Amerika. Kabeh negara liyane adoh konco.

Kita kasengsem ing mesthekake kaslametané saben liyane. Mangkono, asor China kanggo Rusia bakal ateges sing kiwa piyambak karo lingkungan musuhan rampung kontrol dening Amerika Serikat saka loro kulon lan wétan. Meh ora ana kasempatan kanggo urip ing kahanan kaya ngono. Salajengipun, kekalahan Rusia bakal ateges kanggo China minangka wiwitan kabijakan nyedak kanthi paksa dening Amerika Serikat, kalebu ngandelake pemerasan nuklir. Sawise kabeh, yen sistem pertahanan rudal Amerika ora bisa netralake potensial nuklir Rusia sing akeh lan berteknologi tinggi sanajan ing jangka menengah, mula bakal gampang ngatasi pasukan nuklir strategis China adhedhasar teknologi generasi sadurunge. Upaya China kanggo nguwasani wilayah Siberia bakal ditindhes banget dening Amerika Serikat kanthi ancaman kasebut, lan bisa uga kanthi nggunakake senjata nuklir strategis kanthi selektif. Amerika ora bisa ngidini China ndarbeni sumber daya kolosal lan potensial nuklir adhedhasar ing wilayah iki, teknologi militer lan Armada Pasifik Rusia. Kanthi pangembangan acara kasebut, China bakal dadi kuwat banget yen Amerika Serikat mesthi bakal mundur dadi peran sekunder.

Kita nyatakake: Rusia lan China bisa lan kudu dadi ora mung ekonomi, nanging uga sekutu militer-politik. Pemimpin kita nimbali Kulon supaya ninggalake kabijakan blok kasebut. Nanging, dheweke ora nggatekake. Siji-sijine blok militer-politik sing isih ana ing jagad iki yaiku NATO, sing mung berkembang. Wektu kanggo nyingkirake khayalan yen niat apik kita bakal mungkasi ekspansi Barat. Tanggepan sing cukup yaiku nggawe blok militer-politik Eurasia sing kuat, sing inti mung bisa dadi aliansi Rusia-Cina. Perlu lan cukup kanggo konfrontasi sukses karo Kulon lan antek-antek ing wilayah Asia-Pasifik.

Njelaske nganggo bentuk garis saka donya anyar

Nggawe blok militer-politik Rusia-Cina bakal nggawa jagad dadi negara sing beda-beda kanthi kualitatif. A bipolaritas anyar bakal muncul. Intine ora bakal dadi ideologis, nanging divisi spiritual. Konflik antarane nilai-nilai liberal permissiveness lan pondasi tradisional konstruksi sosial, individualisme ekstrem lan worldview kolektivis bakal intensif.

Ing istilah geopolitik, konfrontasi klasik antarane massa kontinental Eurasia lan bulan sabit njaba ruang maritim sing nutupi: tellurocracy lan thalasocrat bakal mbentuk. Zona konfrontasi utama bakal dadi sabit njero zona penengah - Rimland. Iki yaiku Afrika Lor, Timur Tengah lan Tengah, Asia Tengah lan Kidul-Wétan, wilayah Asia-Pasifik.

Ing sekitar kutub kekuwatan - NATO lan Uni Rusia-Cina (RCS) - persemakmuran regional bakal dibangun, dibentuk kanthi blok utawa bilateral. Struktur spasial donya bakal njupuk wangun ing ngisor iki: inti Eurasia (RCC lan sekutu sing paling cedhak), engulfed ing loro-lorone dening musuhan trans-Pasifik lan kemitraan transatlantik.

Kanthi indikator-indikator sing ana, sanajan ana macem-macem taksiran, kadhangkala saling eksklusif, bisa dianggep yen RKS bakal kira-kira kaping pindho luwih murah tinimbang indikator ekonomi integral saka pesaing - Amerika Serikat, negara-negara Eropa lan sekutu utama ing Samudra Pasifik. (Korea Kidul, Jepang lan Australia). Nanging babagan energi lan bahan mentah, RCC luwih mandhiri kanthi biaya sumber daya Rusia tinimbang Kulon lan sekutu, sing butuh pasokan penting saka wilayah liyane ing jagad, utamane Timur Tengah lan Afrika Lor. Sanajan, miturut kahanan saiki, katergantungan China marang bahan mentah saka zona iki tetep signifikan.

Kaloro blok kasebut bakal mandhiri kanthi teknologi, paling ora kanthi militer. Iki wis umume digayuh saiki. China lan Rusia ngembangake persenjataan saka angkatan bersenjata kanthi basis saka perkembangane dhewe (China akeh nggunakake kawruh kita). AS lan NATO, sekutu-sekutune gumantung ing basis teknologi militer Amerika lan sebagian Eropa.

Potensi total pasukan tujuan umum Angkatan Bersenjata RKS bakal bisa dibandhingake karo mungsuh, ngasilake kira-kira 20 persen saka segi kuantitas lan kualitas. Nanging babagan pasukan darat lan angkatan udara ing operasi teater Timur Jauh lan ing perairan cedhak zona segara, RKS bakal ngluwihi Amerika Serikat, Jepang lan sekutu-sekutune. Ing bagean utama Samudra Donya, kaunggulan mutlak bakal tetep karo angkatan laut mungsuh. Nanging ing zona cedhak segara, utamané ing jangkoan pejuang penerbangan basis pesisir, iku bisa kanggo entuk kauntungan lokal saka armada RKS.

Ing bidang senjata nuklir strategis, bakal ana paritas tartamtu: nglawan babagan hulu ledak RKS sing disebarake 1800, mungsuh NATO duwe sekitar 2900. Ketidakseimbangan iki sebagian diimbangi dening kaunggulan RKS ing senjata nuklir taktis. Ing kene, nglawan udakara 500 unit arsenal Amerika, RKS bisa nggawe 2500 hulu ledak. Nanging, siji kudu ora lali babagan potensial nuklir bali saka Amerika Serikat.

Kekuwatan utama RCC kalebu potensial kanggo ngontrol ideologi rakyat, kemampuan kanggo ngorbanake awake dhewe, jangkoan wilayah Eurasia sing akeh ngemot bahan mentah utama, potensial manungsa sing signifikan, lan kamardikan saka komunikasi laut. Kelemahane - sumber informasi sing winates dibandhingake karo blok Barat, uga kemampuan sing luwih murah kanggo ngontrol segara lan samudra, udara, ruang angkasa lan jagad maya.

Kekuwatan utama blok Barat kalebu organisasi, dominasi ing struktur kekuwatan internasional lan bidang informasi planet, kontrol komunikasi segara lan segara. Kelemahane yaiku sensitivitas dhuwur kanggo kerugian personel lan ora siap saka populasi negara kasebut kanggo perang, uga sumber daya alam, wilayah, lan tenaga kerja sing winates.

Ngelingi potensi pihak kasebut, bentrokan militer langsung antarane RKS lan Barat ora mungkin, yen ora mokal - ora ana siji-sijine sing pengin nggawa masalah menyang konflik nuklir. Mulane, konfrontasi bersenjata bakal ora langsung lan bakal ditindakake utamane ing zona konflik kepentingan ekonomi lan geopolitik. Perjuangan sing kuat bisa uga ana ing Afrika Lor, Timur Tengah, Asia Tengah, wilayah Asia-Pasifik, lan negara-negara tartamtu ing Amerika Latin.

Ing bidang informasi, papan sing penting bakal dikuwasani dening oposisi nilai spiritual saka jinis liberal lan tradisionalis kanthi proyeksi kontradiksi kasebut ing konfrontasi bersenjata lan ekonomi kanthi menehi warna ideologis lan agama. Konflik nilai-nilai bakal dadi paling akut ing ruang subyek utama konfrontasi iki: China lan Rusia, ing tangan siji, Amerika Serikat lan negara-negara Eropa, ing sisih liyane.

Sampeyan kudu nganggep yen perjuangan ekonomi bakal dadi salah sawijining alat sing paling penting kanggo nggayuh tujuan geopolitik utama partai - ngalahake utawa ngrusak mungsuh nganti tingkat sing dipeksa ninggalake proyek global lan setuju karo peran kasebut. diusulake dening mungsuh.

Aliansi Rusia-Cina, sanajan ora nggatekake panyengkuyung potensial lan nyata, bakal dadi pusat kekuwatan sing padha karo Kulon ing model bipolar anyar tatanan donya minangka tahap penengah ing dalan kanggo mbangun multipolar lengkap. struktur ing kapentingan pembangunan padha manungsa.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

17 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    Agustus 24 2016
    Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo ngerti iku sekutu ora relatif. Kaping pisanan, prioritas yaiku negarane dhewe.
  2. +5
    Agustus 24 2016
    Nanging yen Uni Soviet meh kakuwasan dhewe, mula Rusia luwih utawa kurang gumantung ing supplier manca kanggo bagean utama saka sawetara produk industri. Ora bisa ngganti produk manca karo produk domestik sanajan ing mangsa ngarep. Substitusi impor sing diumumake presiden, umume gagal.

    Apa USSR meh mandhiri? belay Lan apa sing ora ana ing USSR apa sing bakal kedadeyan yen ...
  3. +5
    Agustus 24 2016
    Yen mung, ya, yen mung ... China tansah dianggo mung kanggo awake dhewe. Lan saiki dheweke entuk manfaat saka akibat saka sanksi anti-Rusia kanggo kepentingane dhewe.
    1. 0
      Agustus 26 2016
      Apa sampeyan ngusulake nimbang Mongolia lan Vietnam ing sisih wétan lan Armenia lan Belarus ing sisih kulon minangka sekutu kuat sing potensial ???
  4. + 13
    Agustus 24 2016
    Tiongkok punika nagari ingkang mandhiri, kanthi mentalipun piyambak-piyambak ingkang kathah-kathahipun botên sagêd dipun mangrêtosi, satemah kula botên sagêd nganggep dados sekutu. Ing basa Tionghoa, tembung "wong manca" lan "barbar" iku sinonim. Budaya lan periode sejarah sing umure sewu taun diukur kanthi pirang-pirang abad. Telung abad kepungkur, China dadi kekuwatan sing kuat, setengah abad kepungkur wis diremehake lan dirusak, saiki wis lair maneh dadi negara adidaya global. Dheweke durung ngerti awake dhewe minangka superpower, nanging sawetara momen prilaku nuduhake iki. Carane padha "clung" ing Segara Cina Kidul. Lan pulo regejegan. Lan dheweke ora bakal nyerah!
    Aku ora duwe kapercayan sing jero ing China lan China. Aku ora bakal mbalikke wong-wong mau.
    1. +2
      Agustus 24 2016
      Aku setuju banget karo sampeyan!!!! Wong Cina isih nganggep wilayah Amur dadi wilayahe, nanging dheweke nganggep akeh barang lan ora bakal nyerah. Ya, lan ora bakal dadi sekutu kita, nanging bakal tumindak kaya ing salah sawijining kawicaksanan babagan macan loro lan kethek. Sivkov, minangka tansah, ing dhaptar kang, liyane lan liyane asring artikel kang suggest sing salah siji ora weruh ketok lan ora ngerti carane mikir dhewe, utawa nulis saka ndhikte ...
      1. +2
        Agustus 24 2016
        Wong Cina isih nganggep wilayah Amur dadi wilayahe, nanging dheweke nganggep akeh barang lan ora bakal nyerah. Ya, lan dheweke ora bakal dadi sekutu kita, nanging bakal tumindak kaya ing salah sawijining kawicaksanan babagan macan loro lan monyet.

        Ing ngriki kula botên sarujuk dhatêng panjênêngan, manawi anggènipun sami nganggep tanah-tanah punika dados pasulayan, botên badhe nampèni prajangjian delimitasi, kados dene anggènipun botên nampêni prajanjian kalihan Indhiya tuwin Pakistan. Kanggo liyane, aku setuju karo sampeyan. Sampeyan ora bisa mlebu perjanjian tanpa saling percaya. Nanging katresnan lan paseduluran kudu dilalekake nganti suwe, ora ana sing kaya ngono, mung kemitraan lan perdagangan sing migunani, lan katresnan lan paseduluran nalika tumindak minangka sponsor tanpa pamrih.
    2. +1
      Agustus 24 2016
      China ora duwe sumber daya sing cukup kanggo nutupi panjaluk industri kasebut. Kemandirian apa sing diomongake?????
  5. +1
    Agustus 24 2016
    Dheweke ora duwe mentalitas dadi sekutu sing apik. Tionghoa pancen beda lan ora bisa dingerteni.
  6. +7
    Agustus 24 2016
    Pilihan saka Rusia khusus durung disisihake, China minangka sekutu ing wektu sing cendhak, lan wektu bakal ngomong kepiye ing mangsa ngarep.
    1. +3
      Agustus 24 2016
      China ora uwal saka gagasan komunisme, sosialisme, lan ora mbukak kepemimpinan. negara, ora uncalan mudhun monumen, ora drape Mausoleum.
      Wong CINA ora ngrungokake Gorbachev.
      Padha kasengsem ing urip Federasi Rusia, tanpa vilifying, padha ora ngomong bab sing ora becik, apa negara beda, iku worth mbayar manungsa waé kanggo wong-wong mau.
      1. +1
        Agustus 25 2016
        China ora uwal saka gagasan komunisme, sosialisme, lan ora mbukak kepemimpinan. negara, ora uncalan mudhun monumen, ora drape Mausoleum.
        Ora! Dheweke ora nindakake apa-apa, mung nindakake "Revolusi Budaya", konflik ing Damansky lan Gildinsky ing Timur Jauh lan cedhak Tlaga Zhalanoshkol ing Kazakhstan, kanggo ngirim sinyal menyang Amerika Serikat yen RRC siap kerja sama karo dheweke. . Link babagan konflik antarane USSR lan China ing taun 1969. http://tankiwar.ru/vooruzhennye-konflikty/pogranichnyj-konflikt-u-ozera-zhalana
        shkol-12-agustus-1969-goda
  7. +2
    Agustus 24 2016
    matur nuwun. Artikel sing apik. Nanging piye wae kabeh iku sampurna banget. IMHO, mesthi, nanging aku ora percaya karo China. Sawise nampa bahan mentah lan teknologi, aku ora yakin manawa China pengin nuduhake kekuwatan karo kita .. Gusti Allah ngapura yen aku salah ...
  8. +2
    Agustus 24 2016
    Penulis prédhiksi masa depan Rusia sing ora bisa ditemtokake. Ing taun 90-an, matur nuwun marang Gusti Allah, kita bisa ngilangi bokong Amerika Serikat, sing diseret dening para liberal kita dhewe, dipimpin dening label lan mabuk. nunggu kita sawise kamenangan bebarengan (ayo ngomong iki) liwat Amerika Serikat lan satelit sawijining. Podo karo hak karo China? ) lan ora diijini menyang Siberia.
  9. +1
    Agustus 24 2016
    Mung wong edan sing bisa ngomong babagan China minangka sekutu. Harbin uga Rusia. Lan saiki Cina. Wong Tionghoa kanthi terang-terangan ujar manawa Timur Jauh lan Siberia minangka wilayah sing ditaklukake dening Imperial Rusia. Dadi, kabeh omong kosong babagan naga "tentrem, apik" main ing tangan China. Lan China kanthi terang-terangan nyiapake perang gedhe: deleng anggaran militer, deleng tentara darat.
  10. 0
    Agustus 25 2016
    Aku setuju karo wong-wong sing cenderung ora percaya karo China. Dina iki kapentingan kita pas, nanging sesuk bisa mimpin kanggo konflik, kang mungsuh kita bakal panas maneh paws. Yen sampeyan ora ngerti babagan peran penting Rothschilds ing kebangkitan "komunis" China, lan babagan hubungan sing wis suwe para bankir donya karo puncak CCP, mula ya, China bebas lan kuwat kaya sadurunge. ... Yen kekuwatane ditambahake karo kekuwatan kita, mesthi dadi kekuwatan ... "Kuwasane ana, pikiran ora dibutuhake." Perlu! Utamane ing hubungan karo China ...
    Prioritas pisanan kanggo kita kudu dadi keamanan negara Rusia, gumantung ing Angkatan Darat lan Angkatan Laut, lan iki, pisanan kabeh, wong sing nggawe lan ngatur Negara, Angkatan Darat lan Angkatan Laut Rusia.
    Giliran Kepemimpinan negara menyang kualitas wong, utamané bek saka Fatherland ing kabeh tingkat, iku tugas paling penting.
    Sampeyan bisa lan kudu nimbang ora aliansi, nanging kemitraan karo China, mung liwat implementasine saka tugas paling penting iki kanggo urip Rusia lan bangsa.
  11. 0
    Agustus 26 2016
    Cetha yen cepet utawa mengko masalah bakal muncul karo China lan bakal perlu kanggo ngatasi saka posisi kuwat.

    Lan mung Uni kabeh Eurasia - mantan republik USSR, bakal nyedhiyani kekuatan

    Nanging nganti saiki ora ana Uni kasebut - mung 3 republik (Federasi Rusia ing wiwitan, banjur KZ lan Belarus) saiki makili Eurasia - Kyrgyzstan, Tajiks lan Armenia, uga - nanging amarga kekirangan, peran kasebut akeh kurang. T e - nganti saiki nglawan mungsuh umum sing luwih elek - AS lan Kulon - kita ora duwe pilihan - China kudu duwe sekutu

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"