Kepala SDM, Remunerasi lan Strategi

141
Informasi kasebut dikonfirmasi, miturut mantan Menteri Pertahanan Anatoly Serdyukov nampa janjian anyar ing struktur Rostec. Kaputusan kanggo milih Serdyukov dikonfirmasi dening agensi berita utama, nyatakake layanan pers perusahaan. Saka pesen:

Kanggo nyetujoni Anatoly Eduardovich Serdyukov, direktur industri kanggo kompleks penerbangan Rostec State Corporation, minangka Ketua Komite Strategi ing Dewan Direksi UEC JSC. Kanggo nyetujoni Anatoly Eduardovich Serdyukov, direktur industri kanggo kompleks penerbangan Rostec State Corporation, minangka ketua panitia personel lan remunerasi ing dewan direksi UEC JSC.

Kepala SDM, Remunerasi lan Strategi




Anatoly Serdyukov dadi ketua loro panitia bebarengan, lan siji saka wong-wong mau - panitia personel lan remunerasi. Penunjukan kasebut minangka kapentingan khusus, utamane amarga Serdyukov dipecat saka Kementerian Pertahanan Rusia kanthi tepat ana hubungane karo "personil lan ganjaran", ing sidang sabanjure ngumumake yen dheweke "ora ngerti" apa sing ditindakake "kader" individu ing mburine. bali.

Elinga yen ing Desember 2013, Serdyukov didakwa kanthi kelalaian. Kaputusan pengadilan, sing ternyata, ora ana hubungane karo penjara. Wong sing ditudhuh saka kelalaian saiki nyekel jabatan ketua panitia strategi ing Rostec. Apa sing bakal dadi strategi Pak Serdyukov wektu iki?
  • dokwar.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

141 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 53
    Agustus 24 2016
    Liyane idu menyang arah bagean jujur ​​saka masyarakat .....
    1. + 20
      Agustus 24 2016
      Ora klelep, nanging aku ora pengin menehi komentar.
      1. + 40
        Agustus 24 2016
        Ing wiwitan, kaya wong liya, aku ngipat-ipati Serdyukov kanggo apa sing ana ing donya. Nanging liwat wektu, aku nyadari yen nalika reformasi tentara Serdyukov nindakake kabeh karya reged. Lan ora ketompo carane sawetara wong ngidoni ing arah, iku kudu ngakoni sing Nanging njupuk adoh awis mili saka jenderal, dhuwit wiwit tekan Tentara, peralatan anyar wiwit muncul, omah-omahé kanggo personel militer wiwit dibangun. Ya, ana maling ing tim, nanging iki minuscule dibandhingake karo aliran awis ing sisih kiwa sadurunge tekan pasukan, lan saiki, amarga dheweke ora bisa tenggelam, dheweke, sing paling mungkin presiden, diwenehi tugas kaya ngono. dheweke rampung kanggo ngrusak reputasi, lan presiden kita, kaya sing sampeyan ngerti, ora ninggalake dheweke.
        1. + 10
          Agustus 24 2016
          Pungkasan, paling ora ana wong sing objektif. Sayange, ana akeh "telepatriot", trep banget kanggo mikir ora nganggo sirah, nanging kanthi mripatmu, kaya wanita. Sugeng dina kabeh!
          1. + 63
            Agustus 24 2016
            Lan aku getun yen aku kudu ngawula ing Mr.
            Sampeyan ngomong yen dheweke njupuk aliran saka jenderal ... lan marang sapa dheweke menehi? Lan dheweke diparingake marang "battalion wanita", sing, sawise diangkat dadi jabatan, langsung munggah pangkat dadi jenderal SETARA. Dadi, apa lan saka sapa dheweke njupuk?
            Ing sangisoré dhèwèké padha numpes:
            - sistem pendidikan militèr, sing saiki nyoba bali, nanging iki mbutuhake investasi ageng.
            - sistem panriman militer, minangka asil saka tingkat kacilakan saya tambah banget, utamane ing industri roket.
            - sistem harmonis organisasi militèr, kang padha mung thoughtlessly ngalih menyang sistem brigade, wis numpes.
            Lan iku mung dadi offhand.
            1. +6
              Agustus 24 2016
              Lan sampeyan ora ngakoni yen kabeh iki minangka asil perjuangan para jenderal kanggo kekuwatane? Apa sampeyan mikir para jenderal nyerahake kekuwatane babagan dhuwit kanthi gampang? Ana discrediting terus-terusan saka perestroika ing Tentara, lan jenderal nindakake kabeh kanggo mesthekake yen asil "purge" iki, sabisa, negatif.
            2. +6
              Agustus 24 2016
              (kanggo svp67) Ing kampung halaman ana "Institut Teknik Artileri", nanging rotting lan kelemon saka kepala ing kono (mesthi, ora kabeh padha Officers) wiwit dawa sadurunge Serdyukov. Saiki 106 Pengawal adhedhasar ana. vdd. Lan sistem pendidikan militer rampung ing taun 91, kanthi munculé "jenius", misi menyang tanah Rusia utawa sadurungé, iku mratelakake panemume. Nanging aku bakal menehi bintang, umume sampeyan bener.
            3. + 14
              Agustus 24 2016
              Aku setuju banget! Plus saka pimpinan Serdyukov - nul! Aku luwih yakin yen dhuwit kasebut ora mung menyang Vasilyeva lan bibi liyane, nanging uga manggon ing kanthong ... Mung ora ana sing bakal nggoleki kanthong kasebut! Sadulur!
            4. +5
              Agustus 24 2016
              Luwih gampang mbusak utawa dikunjara telung klush tinimbang 100 ewu petugas maling sing mbenerake awake dhewe kanthi tembung - kita ora kaya ngono, urip kaya ngono. Secara pribadi, aku weruh carane tentara wis diganti thanks kanggo wong. Mung kasunyatan sing meksa pejabat kanggo nyerahke fisik iku worth soko. Miturut cara, kanca saka brigade Gru ngandhani yen dheweke weruh komandan brigade sing sepisanan nalika dheweke diusir kanggo nyerah. Iku elit kurang ajar. Aku ngerti langsung babagan kedadeyan ing bagean sing biasa. Sapa sing ora nyeret - dheweke ngombe. Wong-wong padha nindakake perkara sing ora bisa dingerteni tinimbang latihan tempur. Unit siap tempur bisa diitung nganggo driji. Nalika semana gaji mung bisa disawang karo nangis. Tentara sadurunge Taburetkin lan sawise dheweke iku tentara sing beda-beda, lan mung kanggo iki aku dhewe siap ngapura dheweke. Yen dheweke mbaleni apa sing ditindakake karo tentara ing papan liya, kanthi asil sing padha, aku ngidini dheweke nggantung pahlawan liyane. basa
            5. 0
              Agustus 25 2016
              svp67 Batalyon wanita kejiret ing sisih liyane kaya sing sampeyan ngerti!
            6. 0
              Agustus 26 2016
              Sampeyan ngomong yen dheweke njupuk aliran saka jenderal ... lan marang sapa dheweke menehi? Lan dheweke diparingake marang "battalion wanita", sing, sawise diangkat dadi jabatan, langsung munggah pangkat dadi jenderal SETARA.
              Lan menyang ngendi batalyon wanita iki? Aku ora arep njagong, supaya padha menehi menyang negara. Presiden wis ngomong babagan perkembangan acara kasebut.
          2. + 10
            Agustus 24 2016
            lan nutup sekolah militer helikopter mung ing Rusia uga strategi? lan nyolong bagean railway saka prapatan railway gedhe 80 km menyang alas ngendi ora ana siji wis tau weruh potongan wesi iku strategi?
          3. +2
            Agustus 25 2016
            Departemen Negara aktif nggunakake topik Serdyukov marang Putin, iki bolongan apik ngendi padha bisa njaluk menyang camp saka patriot, lan akeh, kanggo sijine iku mildly, wong bodho lagi mimpin.
            Teknologi wong Amerika wis dikembangake kanthi apik - wong Ukrainia katon padha nglawan para penjahat lan maling.
            Lan Serdyukov nindakake perkara utama - dheweke njupuk dhuwit saka jenderal, miturut instruksi Putin, lan mulane ora bisa dicelupake.
        2. +3
          Agustus 24 2016
          Pungkasane wong sing nduweni pendapat objektif (SRTS P-15). Babagan "telepatriot" luwih becik meneng.
        3. + 26
          Agustus 24 2016
          Sapa sing ngandhani sampeyan kabeh iki!? Aku menowo Serdyukov ora saka publikasi, desas-desus lan obrolan konco layar, nanging aku bisa ngomong wong, amarga piyambakipun njabat ing unit langsung melu transportasi saka printah saka Kamentrian Pertahanan RF, lan aku kudu nindakake. GDP karo DAM. Dadi, sayang, apa sing sampeyan daftarake ora ana hubungane karo "unsur" masyarakat kita.
          Ing dheweke, ora ana teknologi anyar sing muncul, ana ing sangisore dheweke kabeh dikurangi lan dikurangi. Dheweke ora njupuk dhuwit saka sapa wae, nanging ngedol barang-barang militer kiwa lan tengen. Aku mung nahan akademi amarga tidbits saka tanah, sampeyan ngerti iki paribasan Rusia: siji pamindhahan padha karo 2 geni. Yen ora jelas, aku nerjemahake nalika pindhah akademi, sekolah militer, lsp. ora ketompo sapa lan ora ketompo carane hard padha nyoba, bakal tansah ana losses ing macem-macem jinis pembangunan lan pembangunan, lan iki ora kanggo sebutno guru, paling kang, contone, ora bakal pindhah menyang Voronezh saka Moscow (Gagarin Air). Akademi Angkatan).
          Lan bantahan sampeyan babagan apartemen umume ora masuk akal, aku yakin umume militer, sawise maca komentar sampeyan, "ngidoni" ing atine. Dadi aku laporan, luwih utawa kurang normal, kabeh diwiwiti nalika Serdyukov DIBUANG. Lan karo dheweke iku luwih kaya moyoki.
          Nichrome dhewe minuscule 15 mld.!!!!! mundhut lan wis mung digawe umum, ing kasunyatan, paling kamungkinan luwih.
          Yen dheweke nindakake kabeh kanthi bener, mula kenapa, kanthi kedadeyan Shoigu, MANY struktur sing dipotong dening Serdyukov dibalekake maneh.
          Saka YOUR, aku nggawe kesimpulan, sampeyan ora ngladeni utawa ora nemokake pimpinan Serdyukov.
          Lan kanggo panganan cuci mulut, aku ngerti siji kolonel sing lunga liwat Afghan, Chechnya metu sawise dheweke tau ngadeg ing Staff Umum Federasi Rusia, BODY mendem tumbles lan beckoning karo driji ngandika "Hei sampeyan karo telung lintang, teka kene. " ...........
        4. 0
          Agustus 24 2016
          IMHO Apa sampeyan ora mikir yen reformasi ing tentara dikembangake sadurunge Serdyukov, lan dheweke diangkat dadi menteri minangka "jenderal wedding" kanggo pertumbuhan karir kanthi cepet, mungkin dheweke minangka wong sing "cedhak karo kaisar"?
        5. +5
          Agustus 24 2016
          Banshee Dina iki, 10:07
          Quote: atalef
          Situs iki popularized utamané thanks kanggo forum

          Forum kasebut ana kanthi kapisah. Nanging ora ana sing nggunakake tenan. Lan sawetara (kalebu sampeyan) seneng mung banjir komentar. Lan muter karo cons.

          Setuju banget karo sampeyan /
          Lan babagan nyolong / aku mesthi ora mbela Serdyukov, nanging - ayo goleki properti pribadi (sing dikenal)
          Peskov, Shoigu, Lavrov, Yakunin, Stchin - Aku khusus ngomong babagan (pejabat negara) sing kayane kudu urip kanthi gaji siji - kabeh wong nyolong
          1. iki
            0
            Agustus 24 2016
            Banshee, isih radish sing ala, dheweke dhewe luwih elek tinimbang banjir.
        6. +9
          Agustus 24 2016
          Aku setuju banget karo sampeyan, dheweke nindakake pakaryan sing reged, saiki tentara lagi panen woh saka karya iki, sing apik.
        7. + 16
          Agustus 24 2016
          Miturut logika sampeyan, Pak Serdyukov lan Mbak Vasilyeva, mung sawengi, bisa uga ngomong kanthi susah, bisa ngrampungake masalah tentara. transformasi RAO UES, Pak - ing Livanov, sing nambah tingkat pendidikan dadi luwih sing lulusan sekolah ora bisa nulis tembung ibu tanpa kasalahan, Menteri Kesehatan, sing nutup bagean singa saka rumah sakit, mangkono depriving deso residents malah pangarep-arep kanggo nampa perawatan medis minimal lan kabeh menteri liyane rina wengi ngrawat tanah air asale. iki ,, transformasi ,,.
        8. +2
          Agustus 24 2016
          Ya, ana penggelapan ing tim kasebut, nanging iki sithik banget dibandhingake karo arus kas sing ana ing sisih kiwa,
          -------------------------------------------------- -----
          Ya, minuscule mesthi. Gusti mberkahi wong! carane karo Zhvanetsky? Sapa sing nglindhungi apa, dheweke duwe.
          Ing negara kita, iki wis dadi aturan sing dilebokake ing norma. Sing utama yaiku njaga kanthi apik.
        9. + 10
          Agustus 24 2016
          ing umum, sampeyan ambruk kanggo umpan Solovyov, utawa sapa dibukak crita iki bab jenderal korup. Kaping pisanan, yen jenderal nyolong apa-apa, mula iki dadi urusan kantor jaksa, kanggo ngenali lan dikunjara, lan ora perlu nggawe torpedo. Sareh, yen katon ing pinten dhuwit pemerintah diparengake kanggo program senjata nganti 2008, sampeyan bakal kaget kanggo nemokake sing ana apa-apa kanggo njarah-rayah karo kabeh kepinginan. Yen sampeyan wis nampa sudut pandang "resmi" miturut Serdyukov, banjur aku ngucapake salam marang sampeyan kanthi gampang menehi saran.
          1. +4
            Agustus 24 2016
            "Yen sampeyan wis nampa "resmi" sudut pandang miturut Serdyukov, banjur aku congratulate sampeyan ing gampang suggestibility."
            Dear Alexander! Ora usah ngece aku karo sembrono. Lan Solovyov uga ora ana hubungane. Aku ing 60s lan aku bisa ngomong putih saka ireng. Mbandhingake negara tentara kita sadurunge lan sawise Serdyukov, aku teka ing kesimpulan yen lobi tentara, i.e. jendral ora butuh restrukturisasi wadyabala. Dheweke rumangsa anget lan sehat. Lan kanthi alesan sing apik, dheweke ora pengin mbangun maneh. Ngangkat wong saka bunderan dadi menteri pertahanan tegese luwih ngrusak tentara, mula dipilih wong sing adoh saka urusan tentara, ora ana hubungane karo jenderal sing kabotan. Pilihan tiba ing Serdyukov. Aku ora ngerti persis dening kang patronage - paling kamungkinan mertua Zubkov, sing mbokmenawa dhewe ora makili peran diutus kanggo putra mantu. Serdyukov glethakaken dhasar kanggo Tentara anyar - ngresiki lemah kanggo construction sawijining, supaya ngomong, nalika gagal kanggo ninggalake "game" resik. Nanging ing kene misale jek yen Zubkov maneh disalahake. Iku paling kamungkinan sing ditarik metu kabeh machinations Vasilyeva lan bawahan dheweke. Dheweke kepengin ngukum mantu sing wangkal, nanging kayane ora ngetung akibate.
            Lan Shoigu dilebokake ing wilayah sing wis diresiki - lan kabeh pujian menyang dheweke. Nanging yen Menteri Pertahanan saiki wis ing panggonan Serdyukov ing wektu iku, aku ora yakin sing nasibe luwih bakal wis cloudless.
            Iki kira-kira kesimpulan aku teka karo pikiran pikun, utawa apa wae sing isih ana. eseman hi
            1. +1
              Agustus 25 2016
              Bener, kahanan tentara saiki minangka asil saka karya Serdyukov! Lan nyatane dheweke nyolong, mula sapa sing ora duwe dosa? Apa dheweke dicekel tangan? Ora! Sepira gedhene tangis Serdyukov sing ngrusak tentara! Lan asile?
        10. +1
          Agustus 24 2016
          Ya, miturut pendapat sampeyan, ternyata lan dheweke nyolong kanggo ngrusak reputasine! Nglarani akeh pembela sing kanca iki muncul akhir-akhir iki ...
        11. +1
          Agustus 25 2016
          Rampung setuju karo sampeyan. Nanging akeh sing ora ngerti.
          Serdyukov lan ngluncurake mekanisme kanggo nglengkapi maneh tentara, ngunggahake gaji militer, wiwit mbangun omah ...
        12. 0
          Agustus 25 2016
          Rampung setuju karo sampeyan. Nanging akeh sing ora ngerti.
          Serdyukov lan ngluncurake mekanisme kanggo nglengkapi maneh tentara, ngunggahake gaji militer, wiwit mbangun omah ...
        13. +2
          Agustus 25 2016
          Kathah bisa ngandika, nanging ora ing forum. Nanging aku ora bakal ngerti sapa sing ndhukung tumindak Serdyukov. Manungsa ngrusak kabeh sekolah, ngrusak sistem pendidikan militer. Senadyan asil banget negatif saka latihan karo 74th Motorized Rifle Brigade, kang dianakaké minangka eksperimen, kabeh divisi padha numpes. Pitungan prasaja nuduhake yen ing wektu sing padha, kemampuan geni suda dening 46%, potensial pertempuran - dening 40%, lan kemampuan mburi lan technical support perang wis suda kanggo nul. Aku uga bakal ngelingake sampeyan babagan kemah militer sing dibangun kanggo divisi lan dhuwit negara. Mbayangno yen 6 markas organisme taktis wis dibangun, nanging siji dibutuhake.Bayangake yen dana barak iku 3 kaping luwih saka kabutuhan, utawa 2 kaping kurang. Lan babagan taman peralatan militer lan militer? Conto - luwih saka cukup. Lan saiki lagi bali Kantemirovka, Taman. Kaping 42, lsp, lan sapiturute, ana ing jejere, amarga saka iku, kemah-kemah militer kudu ditinggalake lan kabeh dikumpulake kanggo dana sing dirilis. Nalika divisi lan komando lan kontrol militer dirusak, akeh perwira sing berpengalaman ora dibutuhake, yen ana sing bisa mbenerake manawa ing sawetara komando pusat ana 8 (!!!!) perwira (bebarengan karo kepala). ing negara, banjur iki mung sing aku weruh komandan brigade tansah mendem utawa adoh banget saka subyek militèr. Utawa inovasi edan babagan janjian kabeh wong lan kabeh pribadi minangka Menteri Pertahanan. Mbayangno, komandan mekanik kepengin pindhah menyang mekanik senior - pesenan saka Wilayah Moskow dibutuhake. Lan ing vacation utawa trip bisnis - mung liwat urutan wilayah Moscow. Dadi wong mlarat kuwi arep golek dhuwit sing digoleki. Lan yen sampeyan lara ... Eh ... Dhuwit mili ... Ing sawijining wektu, aku mbangun salah sawijining organisasi ing struktur sing rusak ing Bershet (Star) . Sing paling apik yaiku. Padha nilar kabeh: barak, markas, Komplek olahraga, pusat latihan, klub lan pindhah. Huddling saiki kabeh wong akeh.
          Inggih, count, yen ora kesed, carane akeh struktur sipil muncul ing organisasi militèr: departemen, direktorat, divisi. Padha mbangun, ndandani, njaga, nyimpen cathetan, ngontrol, menehi panas lan cahya, ngresiki, feed, count, nyimpen tanah, etc ...
          Pranyata hubungan kulawarga penjahat perang minangka jimat
    2. +5
      Agustus 24 2016
      padha lali kanggo menehi ganjaran Vasilyeva lan bio-sampah liyane.
      1. + 15
        Agustus 24 2016
        Aku tansah ngira yen Putin kerja ing sangisore atap.
        Oh, kita ora duwe Stalin, utawa paling ora Lukashenka.
        1. +1
          Agustus 24 2016
          Stalin lan Lukashenko? Dibandhingake bagean awak sing dikenal kanthi driji. Nanging, yen sampeyan kantun 10 taun tanpa korespondensi, gendéra ana ing tangan sampeyan. Sak ngertiku, malah "fluktuasi bebarengan karo garis partai" ora mbantu.
      2. 0
        Agustus 25 2016
        rpek32 Dadi iki mbales banal!
    3. +6
      Agustus 24 2016
      Ah! Maneh, iki ro... rai...! Monitor kabeh muntah...!
    4. iki
      +9
      Agustus 24 2016
      Sang Prabu ngrumat abdine sing bekti lan ora nglarani.

      Kabeh bisa kanggo sampeyan dhewe, liyane miturut hukum.
      Apike kekancan karo raja.
    5. +1
      Agustus 24 2016
      ora klelep...
    6. +6
      Agustus 24 2016
      Apa negara kita? Wong-wong sing kudu dirusak minangka mungsuh negara terus kerja ing badan negara ing wilayah sing dhuwur. Lagu kabangsan iki wis nuduhake incompetence, lan teledor pidana, disebabake ing basis saka instruksi saka bunderan tartamtu ing Amerika Serikat.
      1. 0
        Agustus 25 2016
        Aja ngrungokake sapa wae sing disaranake! Tindakake asile!
    7. +2
      Agustus 24 2016
      Inggih, garing dhewe, bagean jujur ​​saka masyarakat.
    8. +2
      Agustus 24 2016
      Ora menyang bagean jujur ​​saka masyarakat, nanging kanggo wong awam. Aku seneng yen kentut wong kutha njeblug saka kabar babagan Taburetkin. ngguyu Secara pribadi, aku bakal milih dheweke dadi Menteri Pendidikan - dheweke ora bakal rugi. kabeh wong sengit marang dheweke. Inggih, nalika ngethok kabeh rot lan ballast, dheweke bisa dicopot kanthi skandal. basa
      1. +4
        Agustus 24 2016
        Ora, kenapa kita nesu? Pancen, ing Putin, impen Ilyich kanggo saben juru masak sing bisa ngatur negara dadi nyata.
        Taburetkin minangka direktur toko mebel.
        Kozheedych-pengeboran master
        Ifonchik-katedral mirunggan bore
        .........
        Daftar terus ...
        1. +3
          Agustus 24 2016
          ....
          Taburetkin minangka direktur toko mebel.
          Kozheedych-pengeboran master
          Ifonchik-katedral mirunggan bore
          .........
          Daftar terus..

          Dhaptar jinis wong sing njarah-rayah negara iku kolega sing dawa banget, nanging kanthi kabeh iki, aku mung "disentuh" ​​karo Tsar sing apik! Inggih, apa bab boyars, apa sing bakal sampeyan njupuk saka wong-wong mau? Padha njupuk kauntungan saka karya saka panguwasa lan liwat, kaya ing acara, padha ngrusak negara. Nanging kabeh iku patriot sejati, kalebu Taburetkin. Lan petani Kuban, sing wis kumpul karo petisi, marang raja, iki kolom kaping 5 sing bener lan kabeh ana ing daftar gaji Departemen Luar Negeri AS.
    9. 0
      Agustus 24 2016
      Pikiran ing foto: "40 + 40 \uXNUMXd rubel, patang puluh. Apa sampeyan njupuk pertandhingan? Ora njupuk. Telu, rong puluh!"
  2. +8
    Agustus 24 2016
    "Tangan wisuh tangan utawa petualangan anyar Anatoly Eduardovich"
    Kita kabeh padha.. nanging ana sing luwih padha.
    1. ABA
      +5
      Agustus 24 2016
      Kita kabeh padha.. nanging ana sing luwih padha.

      Aja duwe satus rubel, nanging duwe kanca satus! Luwih becik dadi mantu pejabat dhuwur. nglirik
      1. +4
        Agustus 24 2016
        aba "Aja duwe satus rubel, nanging duwe kanca satus!"
        Aja duwe satus rubel, ora duwe kanca satus, nanging omah-omah kaya Adjubey! / Nikah karo putri N.S. Khrushchev. /
  3. +4
    Agustus 24 2016
    Sing bener, padha nemokake ngendi kanggo milih - kanggo "ganjaran" - lan bakal, kaya ing kartun Soviet lawas - "Kabeh iku kanggo kula, kanggo kula lan mung kanggo kula"!
  4. +8
    Agustus 24 2016
    Padha supaya wedhus menyang Taman, pakunjaran nangis kanggo wong, lan kene strategi utama ugh! am
  5. +9
    Agustus 24 2016
    Yen Rusia mbangun kapal induk, kudu dijenengi Anatoly Serdyukov.
    1. +8
      Agustus 24 2016
      Ora perlu ... pah pah ... telek sing padha bakal dadi ... sanajan siji plus iku unsinkable
      1. +1
        Agustus 24 2016
        Ora perlu ... pah pah ... telek sing padha bakal dadi ... sanajan siji plus iku unsinkable
        Lan tegese indestructible, nanging. Lan supaya Amerika nggawe kabeh gaweyan kanggo numpes.. Ora Serdyukov-.
    2. +3
      Agustus 24 2016
      Kaya ing kartun sing misuwur, apa wae sing diarani yacht, mula bakal numpak Lutshe kanggo mbangun prau kembung sing dijenengi Serdyukov lan nyumbang kanggo koleksi kasebut! wassat
    3. +1
      Agustus 24 2016
      yen sampeyan nelpon operator pesawat Serdyukov, mesthi ora bakal tenggelam!
  6. +6
    Agustus 24 2016
    Apa dheweke bakal ngrekrut pirang enom maneh tinimbang spesialis?
    1. +4
      Agustus 24 2016
      Apa dheweke bakal ngrekrut pirang enom maneh tinimbang spesialis?
      Pirang enom uga spesialis, sanajan ana kegiatan tartamtu. Jinis rahasia.
  7. + 13
    Agustus 24 2016
    Dadi, "kita ora ninggalake dhewe!" Yen sampeyan bisa nyolong milyaran lan bareng karo wong sing bener, mula dheweke uga bakal menehi pesenan!
    1. ABA
      +4
      Agustus 24 2016
      Inggih, supaya kita ora ninggalake dhewe!

      Iki bisa dingerteni, nanging kanthi terang-terangan ngidoni masyarakat?! Inggih, oke, dheweke ora dilebokake ing kunjara, nanging menehi kesempatan kanggo mimpin maneh lan saiki uga ngrayakake?!
      Aku bakal kobong karo isin yen wong kuwi nandhani aku.
      Ana film apik kanggo konteks iki - "Voroshilov Shooter". Nanging iki mung film ...
      1. +4
        Agustus 24 2016
        Nanging, "Kita ora nandur dhewe!")))
  8. +5
    Agustus 24 2016
    Ya, kapan wong jahat iki bakal dibusak, lan luwih apik, dheweke bakal dikunjara nganti suwe. Banjur padha nyolong ing sawijining panggonan, diancam nganggo driji, saiki padha nyolong ing panggonan liyane, lan critane dieling-eling.

    Padha nyolong - Gambaran paling ringkes saka Rusia dening Karamzin.

    Utawa, kanggo penobatan Alexander II, dheweke ora bisa nemokake karpet abang amarga dicolong.

    Ugh njijiki. Maca warta kaya ngono.
  9. +2
    Agustus 24 2016
    Ya, babagan personel lan ganjaran, dheweke kuwat ...
  10. +5
    Agustus 24 2016
    Ya! Kanggo ember karo pesenan lan medali, amplop karo bonus .... Banjur kita bakal nesu - "kok ana akeh plankton kantor ing Rostec." Ana kesan sing kuat yen ing Rusia, saliyane Crimea, ana operator pesawat liyane sing ora bisa dicelupake ......
    1. +6
      Agustus 24 2016
      Abang, contone!
  11. +3
    Agustus 24 2016
    Iki diarani: padha supaya wedhus menyang Taman ... Aku ora kuciwa, aku sepisan maneh nggawe percoyo sing panguwasa "sing" ora nyerah. Nanging dheweke asring duwe kekuwatane, banjur sedhela, yen dadi "panas" banget, dheweke mung ngedol kekuwatan iki lan mbuwang. Kaya sing ditindakake Pak Rodchenkov lan akeh sing padha. Aku wonder yen Vasilyeva adoh?
    Bali "-" ....
  12. +3
    Agustus 24 2016
    "Ing pigura" - iki kacathet! Dheweke ngerti carane milih tembakan. Ketoke, "alat ukur" duwe sing cocog, apa sing ngangkat kanthi pinter? Bener, "Rostec" dadi ageng, lan posisi anyar Serdyukov adoh saka sing utama ... Nanging kabeh padha, iku piye wae bisu. Apa ora ana sing luwih jujur ​​​​lan ora "dicelup"?
  13. +4
    Agustus 24 2016
    Nah, apa sing dikarepake? Ngambang lan bakal ngambang nganti jamban disiram.

    Nanging, panitia penghargaan ... Iku bakal lucu yen Serdyukov ganjaran Shoigu karo soko.
  14. +8
    Agustus 24 2016
    nyolong, nyolong lan nyolong maneh, ing jeneng lan entuk manfaat saka EP lan Gazprom.
  15. +4
    Agustus 24 2016
    Nalika Anatoly Eduardovich nganakake "battalion wanita" liyane, lan Vasilyeva nduweni rasa cemburu, kita bisa nyana bagean informasi anyar babagan "ora ngerti" miturut omongane uwong A.E.S. kabeh sing kedadeyan ing MO.
  16. +3
    Agustus 24 2016
    Iki isih katon! Lan yen sampeyan nemtokake tujuan lan nggoleki ing Internet, kepiye laporan penahanan pejabat tinggi sing korupsi? Aku ora bakal ngomong kanggo kabeh wong, nanging aku ngerti sawetara sing menarik - sing dipecat kanthi nistha semanggi urip lan aman. Mbalekake dhuwit, dening ... ki !!!!!!!
  17. +2
    Agustus 24 2016
    Elinga yen ing Desember 2013, Serdyukov didakwa kanthi kelalaian. Kaputusan pengadilan, sing ternyata, ora ana hubungane karo penjara. Wong sing ditudhuh saka kelalaian saiki nyekel jabatan ketua panitia strategi ing Rostec. Apa sing bakal dadi strategi Pak Serdyukov wektu iki
    Apa ora cetha? Kanggo nyedhiyakake "Personil" kanggo strategi, kanggo sapa lan carane mbayar remunerasi. Apa Vasiliev wis dilalekake?
  18. +3
    Agustus 24 2016
    "Spesialis" paling keren ing kabeh bidang industri lan ekonomi, ing ngendi sampeyan bisa "anget" tangan !!!
  19. +4
    Agustus 24 2016
    Dheweke sanak, arep dilebokake ing ngendi!
  20. + 17
    Agustus 24 2016
    Nanging carane akeh nangis babagan standar pindho ing Kulon!
    Kene ing pasuryan ora soko sing pindho - Triple! yen ora luwih!
    Lan sing paling penting, ora ana sing ngomong apa-apa, uga kabinet menteri utawa kantor presiden!
    Lan carane wong biasa nanggepi iki?
    Pranyata metu sing kabeh sing kita nulis bab Ukraina, tjara sikap kita kanggo pendekatan kanggo nunjuk kanggo kiriman, setengah bisa lantaran kanggo Rusia.
    Jujur... Kuwi isin! Isin wong sing bisa....nanging sapa sing peduli....
    1. +5
      Agustus 24 2016
      Ukraina mung wedhus dibandhingake mafia kita)))
  21. +6
    Agustus 24 2016
    Anatoly Serdyukov nampa janjian anyar ing struktur Rostec

    Apa sing dakkarepake babagan birokrasi tingkat pemerintah yaiku sampeyan bisa ngisi garis kerja, malah nyelinep, nanging sampeyan ora bakal gelo lan bakal nemokake papan sing anget lan nguntungake. Gubernur duwe wektu angel - dheweke dipenjara sacara periodik. Kene iki ditulis ing ndhuwur sing Serdyukov kuwi wong apik, pranyata njupuk awis mili saka jenderal. Nanging dakkandhani, liwat struktur aliran awis ing Wilayah Moskow, kaya ngono. Nanging kasunyatan sing Serdyukov poked wong menyang mung panggonan ngendi sampeyan bisa nyolong saka negara wis mesthi.
    1. +3
      Agustus 24 2016
      ing kene sing utama yaiku ngliwati titik ora bali - gubernur wassat
      1. +1
        Agustus 24 2016
        Titik Ora Bali - Gubernur
        Pinter, aku dukung.
  22. PKK
    +1
    Agustus 24 2016
    Lan ing ngendi penulis artikel kasebut?
    1. +1
      Agustus 24 2016
      Apa sampeyan mikir yen pembubaran pasukan khusus nambah kemampuan tempur tentara, banjur ya!
  23. +3
    Agustus 24 2016
    "Ibu! Ibu! Ibu!" - gema biasa. belay
    Aku ndeleng Rusia kita, gedhe banget, kanthi sumber daya mineral sing sugih, tanah subur sing wiyar, ing endi wae digali, sampeyan bisa nemokake barang ing jero lemah, lan wong ora bodho lan ora kesed manggon ing kono. Nah, kepiye carane wong Rusia ora bisa urip kaya manungsa?
    1. +2
      Agustus 24 2016
      kuciwa. Padha mbuwang ing Rosvertol lan tindak INFA bab bisa Advertisement saka saham kontrol, lan perusahaan iki mung ing 2015 MediaWiki 14 lard (bener yen salah). Sapa sing tuku? wong Saudi! Mungsuh paling penting nomer loro saka Rusia sawise FSA. Apa ancaman kasebut? Sa adoh aku ngerti, pemilik saka saham kontrol bisa pengaruhe kesimpulan utawa non-kesimpulan saka kontrak lan profil produk. Kuciwa....
  24. +3
    Agustus 24 2016
    Kelurahan №6. Malah padha ora gumun. Nanging, aku tetep nglacak rasa jijik sing dicampur karo nistha. negatif recourse
  25. +2
    Agustus 24 2016
    Dheweke nglilani wedhus menyang kebon kanggo njaga kubis
  26. +3
    Agustus 24 2016
    saben krungu bab urip lan karya makhluk iki, aku wis kedutan karo jijik. pinten cilaka sing isih bisa digawa menyang Rusia ....
  27. 0
    Agustus 24 2016
    Ora ketompo carane Serdyukov dipateni, dheweke nduweni katrampilan organisasi nganti bisa digunakake maneh ing tingkat dhuwur. Sayange, jumlah wong sing nduweni kemampuan kanggo nggarap skala kasebut ora akeh sanajan ing Rusia, saengga Serdyukov, Kudrin, Chubais, lan manajer liyane sing ora populer bakal nggunakake panguwasa ing posisi masing-masing. Lan iki mbokmenawa bener.
    1. 0
      Agustus 24 2016
      Sayange, jumlah wong sing nduweni kemampuan kanggo nggarap skala kasebut ora akeh sanajan ing Rusia, mula Serdyukov, Kudrin, Chubais, lan manajer liyane sing ora populer bakal nggunakake panguwasa ing posisi masing-masing.

      Sampeyan wis sijine grobag sadurunge jaran. Serdyukov lan Co sing wis kadhaptar iku daya. Iku wong sing nggunakake daya kanggo duwe skala, lan ora kosok balene.
    2. +1
      Agustus 24 2016
      Mung ana siji jawaban kanggo statement sampeyan - "Nalika sampeyan ngomong, Ivan Vasilyevich, kesan sing sampeyan delusional !!
    3. 0
      Agustus 24 2016
      Serdyukov ketoke sawetara jenis organisasi genius. Sawise kabeh sing kedadeyan, sawise nyoba sing isin, pisanan ngenalake Helikopter Rusia menyang dewan direksi, lan saiki uga dadi ketua komite Rostec. Iki, kaya ing jamane, ana tembung umum babagan Yanukovych: "Inggih, padha njupuk paling siji bebendhu"
      1. 0
        Agustus 24 2016
        Dheweke, Serdyukov, mesthi, ora genius. Nanging mayoritas wong sing ngrembug iku ora bisa dipasrahake karo manajemen independen saka shovel biasa, kang menehi kritik dening logika construction pamikiran lan literasi.
    4. 0
      Agustus 24 2016
      Kanggo pisanan aku getun sing ora ana cons.
      Dheweke Wong dobel sing duwe moral ganda iki duwe katrampilan organisasi, nanging ora ngladeni negara sing nduwe jabatan sing dhuwur.
  28. +2
    Agustus 24 2016
    ... luwih saka janjian aneh. Lan, luwih-luwih, kanggo rong posisi penting. Dadi iki migunani kanggo wong. Sayange!
    1. +7
      Agustus 24 2016
      ... luwih saka tugas aneh
      Saka apa. Kabeh kaya biasane. Dheweke ora ninggalake duweke. Iki dudu Rusia Donbass lan Ukraina.
  29. +4
    Agustus 24 2016
    Ing evaluasi artikel, mung opsi Kaya sing ditawakake, "lan yen sampeyan ora seneng?
    1. +5
      Agustus 24 2016
      Mbokmenawa ana sing tuku VO. Lan saiki sampeyan ora bisa seneng nanging seneng artikel lan komentar. Administrasi ora nganggep pendapat para peserta forum.
      1. 0
        Agustus 24 2016
        Yen sampeyan ora nyetak ing artikel sing sampeyan ora seneng? Yen aku ngerti kabeh iki, mbok menawa dheweke bakal ngucapake protes kanthi cara kaya ngono.
  30. +3
    Agustus 24 2016
    Nalika Serdyukov teka kanggo nyekel Vasilyeva, dheweke mutusake kanthi cara iki - dheweke bakal mbukak lawang nganggo gaun ganti, njupuk kanggo kelalaian, mbukak celana pendek - kanggo pengecut. ..
    Dibukak ing bathrobe. ..
    1. +3
      Agustus 24 2016
      banjur padha mutusake supaya - padha mbukak lawang ing gaun klamben, kita bakal njupuk kanggo teledor, kita bakal mbukak ing kathok cendhak - kanggo cowardice. ..

      Dibukak tanpa apa-apa. "H...ren sampeyan njupuk kula!" Feldmebel ngandika. Lan padha ora.
  31. 0
    Agustus 24 2016
    Oh, Aku aran strategi bakal pokanat miturut, lan loshkov kanggo Cut bab suci
  32. +7
    Agustus 24 2016
    Inggih, purun, sing weruh akeh apik ing dhingklik, mugi kula suwara sudut pandang "saka njero." Tingkat kompetensi dhingklik minangka manajer bisa ditemtokake kanthi skala kerja pemugaran ing Angkatan Bersenjata sawise budhal. "Dheweke njupuk dhuwit saka jenderal," miturut pendapatku, tembung kasebut saka wong jahat. Iku bakal luwih bener kanggo ngomong: "Dheweke ulig aliran awis kanggo awake dhewe." Apa jenis nembak kang milih, iki song ing kabeh, mung "blinky jaran" lan "pahlawan didhelikake" worth soko, nanging aku rampung bisu bab nembak cilik. Tuku senjata anyar, OOOOO, Mistral, Lynx lan turntable sing diimpor kanthi bobot mati. Ngerti dhewe babagan reformasi Angkatan Udhara kanthi nggawe sistem pangkalan sing intine kekurangan lan konten kriminal. Kanthi lapangan udara shitty, banget. Aja lali rencana kanggo nggedhekake pangkalan Angkatan Darat uga. Ing panemuku, tugas utama bangku kasebut yaiku mecah mburi sisa-sisa tentara lan korps perwira sing duwe orientasi pro-Soviet lan ora setya marang pamarentah saiki. Dadi, ngowahi format srengenge miturut sistem nilai saiki. Begjanipun, kekacoan karo Georgia nuduhake incapacity lengkap dhingklik, lan pangembangan luwih saka acara kawicaksanan manca nggawe completion saka reformasi dhingklik katon kaya pati. Lan asu wadon iki ora njagong mung amarga dheweke ngerti akeh babagan wong lan bisa uga gelo lan nyritakake. Lan nglangi kanthi alasan iki uga.
    1. +5
      Agustus 24 2016
      Sampeyan dadi kacang! Apa urusan karo Georgia? Yen ora kanggo ngiyanati bojone - putri Zubkov, banjur, minangka salah siji humorist ngandika: "Aku wis diudani nganti pensiun"
  33. +1
    Agustus 24 2016
    25 taun kepungkur, kanggo sukses implementasine instruksi saka panguwasa ... padha dianugerahi pesenan lan medali.
    Saiki ... kanggo sukses ngrampungake tugas Presiden liberal, Pak Medvedev, kanggo ambruk tentara, mbubarake kader perwira sing berpengalaman sing ora nampa kapitalisasi kanthi jiwa lan kesadaran (sanajan, luwih tepat, rampokan) negara, "Marshal Taburetkin", ing donya, Pak Serdyukov, dianugerahi "GRAIN" posisi .... kang tegese ... urip banget, nyaman banget!
  34. +2
    Agustus 24 2016
    Parasit ngasilake parasit, ing ngendi anggaran negara bisa nolak.
  35. +1
    Agustus 24 2016
    Quote: Bathhouse
    Ukraina mung wedhus dibandhingake mafia kita)))


    Ya.... Bayi
  36. +5
    Agustus 24 2016
    Sampeyan bisa downvote kula, nanging sadurunge aku dianggep padha karo saiki, nanging yen sampeyan ndeleng saka sudhut sing beda, apa dheweke pancene guilty kaya sing disebut wong, nanging ana kahanan sing nggawe sampeyan mikir.
    Ayo dadi elinga taun apa dheweke dadi Menteri Pertahanan saka 2007 nganti 2012, ing taun-taun kasebut peralatan canggih digawe kanthi kecepatan khusus, sing saiki kita krungu meh saben dina - "Kaliber", perang elektronik, "Armata", drone. , kapal, kapal selam, lan sapiturute, lan liya-liyane, kita ndeleng kabeh ana ing sangisore Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia saiki Shoigu (aku pribadi ngormati wong iki banget), nanging kabeh iki ora bisa ditindakake nalika Shoigu njupuk jabatan, tegese. kabeh pembangunan (dhasar) digawa metu lan digawa munggah ing Serdyukov, Nanging kita kabeh mangertos tingkat rahasia kabeh peralatan iki lan hype VERY amba (mratelakake panemume pribadi) bakal needed kanggo weaken vigilance saka layanan Intelligence manca. , ngarep-arep yen karo menteri pertahanan kaya Serdyukov, Rusia ora bakal sukses lan apa sing kita deleng nalika jam "X" Serdyukov wis ilang, sijine Shoigu lan peralatan maneh tentara sing cepet-cepet diwiwiti, yaiku. mbuktekaken dening media Western sing padha ora nyana munggah tajem ing tentara Rusia.
    Lan pendapat pribadiku yaiku Serdyukov dadi chip tawar-menawar sing digunakake dening pimpinan kita lan ngerti presiden kita, sing Agung (kaya saiki) wong ing jaman saiki, dheweke ora bakal nglilani dheweke nutup yen dheweke ngerti yen Serdyukov pancen ana hubungane karo skandal kasebut. lan Serdyukov piyambak, nyadari yen panemu marang dheweke bakal (kanggo sijine iku mildly) negatif, banjur kanggo iku, ngerti sing kudu rampung, lan aku kabeh hype iki karo dhuwit digawe dening layanan khusus kita liwat media kita. , supaya, kaya aku mbaleni, ngalihake manungsa waé iku kita majeng pembangunan layanan Intelligence Western.
    Aku ora ngomong yen iki pancen bener, nanging aku bakal menehi saran supaya sampeyan mikir babagan iki, amarga kita ngerti kabeh karo sampeyan, yen Putin minangka wong sing pinter banget lan ora ana sing kedadeyan ing negara kaya ngono, lan kita ora ' Ora perlu cepet-cepet kabeh wong tanpa ngerti kahanan kabeh, amarga owah-owahan gedhe banget ing jagad iki, lan kita mung kudu tetep bebarengan lan percaya marang presiden, amarga kita duwe EMAS, lan KITA ora bakal menehi EMAS marang sapa wae. )))
    1. +1
      Agustus 24 2016
      Komentator pisanan sing mikir sadurunge nulis.
    2. +4
      Agustus 24 2016
      Apa sampeyan ngerti apa sing dikarepake Serdyukov karo obat militer? Utawa iku uga herring abang?
      1. +3
        Agustus 24 2016
        Aku bisa nambah babagan rumah sakit. Ing rumah sakit kita kanggo para veteran perang, sadurunge, sampeyan bisa entuk perawatan sing apik banget, nanging saiki luwih kaya omah istirahat. Dheweke uga nyuda. Sikap para dokter militer, miturut pendapatku, yaiku warna medicine kita, arang banget negatif menyang kabeh transformasi iki.
        1. 0
          Agustus 25 2016
          Ya, aku setuju, iki ala, nanging mung ing rumah sakit sampeyan utawa ana ing saindenging Rusia?
      2. 0
        Agustus 25 2016
        Tembung kunci WANTED, dadi sepisan maneh aku bakal takon WANTED utawa DID?
    3. +8
      Agustus 24 2016
      Serdyukov dadi chip tawar-menawar sing digunakake dening pimpinan kita lan ngerti presiden kita, Agung (kaya) wong ing jaman saiki, dheweke ora bakal nglilani dheweke nutup yen dheweke ngerti yen Serdyukov pancen ana hubungane karo skandal kasebut lan Serdyukov dhewe ngerti, mratelakake panemume marang dheweke bakal (kanggo sijine iku mildly) negatif tindak kanggo iku, ngerti sing kudu rampung, lan aku kabeh hype iki karo dhuwit digawe dening layanan khusus kita liwat media kita, supaya, kaya aku mbaleni , dheweke bakal ngalihake perhatian saka perkembangan awal layanan khusus Barat.

      Lan aku isih ngguyu ing komentator saka Sensor! Peluru uga dibuwang ing VO, sehat.
    4. 0
      Agustus 24 2016
      Tegese, media wis bubuk otak layanan khusus?
      1. 0
        Agustus 25 2016
        Lan kanggo sampeyan, iki warta, nalika layanan khusus nindakake isi liwat media, supaya padha mundhakaken lan inflate topik ???
  37. 0
    Agustus 24 2016
    Kutipan saka jPilot
    Aku mung nahan akademi amarga tidbits saka tanah, sampeyan ngerti iki paribasan Rusia: siji pamindhahan padha karo 2 geni. Yen ora jelas, aku nerjemahake nalika pindhah akademi, sekolah militer, lsp. ora ketompo sapa lan ora ketompo carane hard padha nyoba, bakal tansah ana losses ing macem-macem jinis pembangunan lan pembangunan, lan iki ora kanggo sebutno guru, paling kang, contone, ora bakal pindhah menyang Voronezh saka Moscow (Gagarin Air). Akademi Angkatan).


    Ide kasebut, mesthi, swara, nanging ana nuansa ing kene - sawise budhal Serdyukov, proses iki ora mandheg.
    Miturut keputusan Menteri Pertahanan Shoigu, Akademi Pasukan Rudal Strategis dijenengi. Peter the Great saka tengah Moscow, ing ngendi dheweke tansah duwe fakultas mapan lan basis pendidikan banget (sanajan bumi worth bobot ing emas) - ditransfer menyang Balashikha cedhak Moscow ...
    Sing nggumunake, pamindhahan iki uga mbutuhake biaya materi lan penolakan sawetara guru pindhah menyang papan anyar, utawa ora biaya negara?
    Nanging, kabeh bantahan ditolak lan pamindhahan kasebut minangka siji-sijine keputusan sing bener - Aku kepengin weruh kepiye sawetara kanca sing ora bisa dicocogake bakal ngevaluasi keputusan kasebut yen ora digawe dening Shoigu, nanging dening Serdyukov - utawa apa sing bener kanggo Shoigu, banjur dadi dosa. kanggo Serdyukov ...
    Aku nulis iki ora kanggo nglindhungi Serdyukov, nanging supaya kita ngukur tumindak wong karo siji standar ...
  38. 0
    Agustus 24 2016
    Aku ora ngerti apa Serdyukov "ngerti" utawa ora "ngerti" apa sing ditindakake ing mburine, nanging aku ngerti siji bab sing 100% mesthi, aku bisa nindakake apa wae ing pakaryan sing ora ditindakake dening manajemen sing luwih dhuwur. ngerti babagan. Aku curiga aku ora mung siji. Lan kasunyatan sing MANY, banget MANY sing diseret saka papan kerjane kanthi kedok motif siji utawa liyane ora dadi rahasia. Aku ora ngomong babagan pimpinan utawa pimpinan, nanging aku ngomong babagan bawahan. Lan aku ora perlu ngomong sing padha ngomong kita ora kaya, iku kabeh wong liya. Saka pengalaman pribadi, aku ngerti yen ana kesempatan kanggo nyolong kanthi impunity, kesempatan iki asring banget digunakake. Menapa malih, iku menarik sing nalika iki kedaden, wong mbenerake piyambak dening kasunyatan sing kene aku sethitik, lan padha ana saka ... nyolong A LOT. Semono uga bab sogokan, “Ing kono padha nyogok”, mula aja nyogok dhewe. Nanging ora kene, kene kapentinganku kena pengaruh. Aku menehi sogokan lan aku dhewe bengok-bengok, SINGIKU NYOPO ana lan tukang nyogok. Lan yen dheweke milih presiden, mula saiki ora ana sing kudu nesu. Kabeh padha, karo kawruh saka kabeh janjian iki. Lan ing umum, yen sampeyan pengin ngganti soko, sampeyan kudu miwiti karo dhewe, lan mung banjur poke driji ing wong. Artikel minus!
  39. +1
    Agustus 24 2016
    (Anatoly Serdyukov dadi ketua loro panitia bebarengan, lan siji saka wong-wong mau - panitia ing personel lan remunerasi.)

    Adhuh!!! Siji kudu mikir yen janjian sabanjure maling iki bakal dadi tanggung jawab "GOKHRAN"
  40. +1
    Agustus 24 2016
    Kutipan saka atalef
    Banshee Dina iki, 10:07
    Quote: atalef
    Situs iki popularized utamané thanks kanggo forum

    Forum kasebut ana kanthi kapisah. Nanging ora ana sing nggunakake tenan. Lan sawetara (kalebu sampeyan) seneng mung banjir komentar. Lan muter karo cons.

    Setuju banget karo sampeyan /
    Lan babagan nyolong / aku mesthi ora mbela Serdyukov, nanging - ayo goleki properti pribadi (sing dikenal)
    Peskov, Shoigu, Lavrov, Yakunin, Stchin - Aku khusus ngomong babagan (pejabat negara) sing kayane kudu urip kanthi gaji siji - kabeh wong nyolong

    Eh, bakul Kristus nglambai wong suci awan lan wengi, dheweke ngomong babagan Rusia lan mikir yen dheweke lara.
  41. 0
    Agustus 24 2016
    Ngakak. Aku ora ngerti apa sing dikira. Odizov kudu diganti ing kasus apa wae. Apa bangku cendhak?
  42. 0
    Agustus 24 2016
    Aku ora ngerti yen ana sing wis ngelingi ... Nanging kepiye dheweke katon kaya siji setengah) ... Stepan sing
  43. +1
    Agustus 24 2016
    Kutipan saka Stauffenberg
    Yen Rusia mbangun kapal induk, kudu dijenengi Anatoly Serdyukov.

    Lan dheweke bakal ora bisa tenggelam))))))
  44. +1
    Agustus 24 2016
    Kutipan saka ARES623
    Ora ketompo carane Serdyukov dipateni, dheweke nduweni katrampilan organisasi nganti bisa digunakake maneh ing tingkat dhuwur. Sayange, jumlah wong sing nduweni kemampuan kanggo nggarap skala kasebut ora akeh sanajan ing Rusia, saengga Serdyukov, Kudrin, Chubais, lan manajer liyane sing ora populer bakal nggunakake panguwasa ing posisi masing-masing. Lan iki mbokmenawa bener.

    Yen Stalin percaya yen ora ana wong sing ora bisa diganti, mula sampeyan lan Putin katon beda)))) Inggih, sakperangan alesan, Putin ora katon kaya bayangan Stalin, mula sapa sing bener? Kita ngadili kanthi tumindak.
  45. iki
    0
    Agustus 24 2016
    g1v2,
    g1v2,
    Umum aja omong kosong.
  46. 0
    Agustus 24 2016
    Wong sing cedhak karo pemerintah, ganti pikiran! Inggih, pinten sampeyan bisa "mimpin"? Konsep kehormatan lan kalbu ora ngerti sampeyan?
  47. 0
    Agustus 24 2016
    Iki minangka isin saka Themis Rusia, maling kudu dikunjara, lan ing Rusia maling ana ing pamaréntahan.
  48. +3
    Agustus 24 2016
    Bener, siji iki ... kudu lungguh.
  49. +1
    Agustus 24 2016
    Kutipan: Rusfaner
    Ing evaluasi artikel, mung opsi Kaya sing ditawakake, "lan yen sampeyan ora seneng?

    Ya, ana situs sing apik banget, dheweke nggawe sawetara jinis Facebook.
  50. +1
    Agustus 24 2016
    Dheweke bakal ngethok perabotan ing kana. bangku. S-ka
  51. 0
    Agustus 24 2016
    Kutipan: Rusfaner
    Ing evaluasi artikel, mung opsi Kaya sing ditawakake, "lan yen sampeyan ora seneng?

    Cukup ora langganan topik kasebut
  52. +2
    Agustus 25 2016
    Kutipan: SRTs P-15
    "Yen sampeyan wis nampa "resmi" sudut pandang miturut Serdyukov, banjur aku congratulate sampeyan ing gampang suggestibility."
    Dear Alexander! Ora usah ngece aku karo sembrono. Lan Solovyov uga ora ana hubungane. Aku ing 60s lan aku bisa ngomong putih saka ireng. Mbandhingake negara tentara kita sadurunge lan sawise Serdyukov, aku teka ing kesimpulan yen lobi tentara, i.e. jendral ora butuh restrukturisasi wadyabala. Dheweke rumangsa anget lan sehat. Lan kanthi alesan sing apik, dheweke ora pengin mbangun maneh. Ngangkat wong saka bunderan dadi menteri pertahanan tegese luwih ngrusak tentara, mula dipilih wong sing adoh saka urusan tentara, ora ana hubungane karo jenderal sing kabotan. Pilihan tiba ing Serdyukov. Aku ora ngerti persis dening kang patronage - paling kamungkinan mertua Zubkov, sing mbokmenawa dhewe ora makili peran diutus kanggo putra mantu. Serdyukov glethakaken dhasar kanggo Tentara anyar - ngresiki lemah kanggo construction sawijining, supaya ngomong, nalika gagal kanggo ninggalake "game" resik. Nanging ing kene misale jek yen Zubkov maneh disalahake. Iku paling kamungkinan sing ditarik metu kabeh machinations Vasilyeva lan bawahan dheweke. Dheweke kepengin ngukum mantu sing wangkal, nanging kayane ora ngetung akibate.
    Lan Shoigu dilebokake ing wilayah sing wis diresiki - lan kabeh pujian menyang dheweke. Nanging yen Menteri Pertahanan saiki wis ing panggonan Serdyukov ing wektu iku, aku ora yakin sing nasibe luwih bakal wis cloudless.
    Iki kira-kira kesimpulan aku teka karo pikiran pikun, utawa apa wae sing isih ana. eseman hi

    Inggih, amarga sampeyan wis liwat 60 ton, lan sampeyan pracaya ing IKI, banjur aku congratulate sampeyan edan. Dheweke crita babagan jenderal lemu, lan sampeyan percaya kanthi bungah, yen negara ora menehi dhuwit kanggo persenjataan maneh, sampeyan bakal dadi patriot malah kaping telu, sampeyan ora bakal bisa ndhukung tentara. Apa sampeyan ngerti sepira alokasi pamrentah kanggo nyempurnakake Black Shark ing taun 2004? 0 uwus!. Lan apa bab "Aligator" ing 2005? 5 yuta kabeh. RUB. Lan sampeyan isih wani ngomong soko bab nyolong, lan wegah kanggo ngganti soko. Ya, sampeyan bisa malah ngalahake sirah ing tembok, nanging yen Putin temen maujud perlu kanggo rearmament mung ing 2008, banjur padha ora bisa ngganti apa-apa malah yen padha wanted. Lan kita kudu sujud ing sikil para jenderal sing paling ora nylametake sanajan ana ambruk, sadurunge "epiphany Putin."
  53. 0
    Agustus 25 2016
    Sajarah cilik.
    Prastawa sangang taun kepungkur isih dieling-eling dening militer. Dina iku, kira-kira jam 10:00, rapat Dewan Departemen Pertahanan sing dijadwalake, ing ngendi Menteri Pertahanan Sergei Ivanov, bebarengan karo pimpinan departemen, nglaporake babagan karya sing ditindakake lan nyetel tugas kanggo mangsa.

    Nanging, ing 16:00, wakil menteri, komandan-in-chief saka cabang saka angkatan bersenjata lan komandan cabang militèr, kepala layanan saka departemen utama lan tengah saka Departemen Pertahanan lan Staff Umum nampa a. supaya ngumpul maneh. Panyangka pisanan sing bakal kita ngomong babagan owah-owahan personel ing pimpinan departemen katon meh langsung, amarga Vladimir Putin ngrancang kanggo rawuh ing dewan reassembled saka Kementerian Pertahanan - pungkasan wektu krusuhan kuwi diamati ing Maret 2001, nalika kepala. Departemen militer diganti dening Marsekal Igor Sergeyev Sergey Ivanov diangkat.
    Saka 15 Februari 2007 nganti 6 November 2012 - Menteri Pertahanan Federasi Rusia. Ing wanci kasêbut jabatan punika, piyambakipun gadhah pangkat militèr lètnan senior ing cadangan, lan nalika mundur, piyambakipun gadhah pangkat militèr kolonèl ing cadangan[10]. Ing taun 2007, dheweke njupuk kursus ing Akademi Militer Staf Umum Angkatan Bersenjata Federasi Rusia[4].
    "Presiden Putin nerangake makna keputusan personel kasebut kanthi ujar manawa ing konteks implementasine program kanggo pangembangan lan rearmament Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, sing ana gandhengane karo pengeluaran" dana anggaran gedhe, "a wong sing duwe pengalaman ing bidang ekonomi lan keuangan dibutuhake""
    Saiki ayo mbandhingake tanggal.
    Penerbangan strategis.
    Sajrone latihan pasukan SCO ing dina Jumuah ing papan latihan Chebarkul cedhak Chelyabinsk, Vladimir Putin nggawe statement banter liyane. Nanging iki ditujokake ora kanggo sekutu ing Organisasi Shanghai, nanging kanggo mitra Barat. "Aku mutusake kanggo nerusake penerbangan penerbangan strategis Rusia kanthi permanen," ujare pimpinan Rusia. "Tugas pertempuran bakal ditindakake ing wilayah pelayaran lan zona ekonomi," ujare. "Muga-muga mitra kita bakal nganggep langkah iki kanthi pangerten." Putin ujar manawa wiwit tanggal 17 Agustus penerbangan kasebut bakal ditindakake kanthi rutin.
    armada Rusia.
    Program kanggo nganyari Angkatan Darat lan Angkatan Laut Rusia sing dipasrahake marang Serdyukov. pasukan karo peralatan anyar Ing 2006, pimpinan Angkatan Laut Rusia announced construction program anyar saka armada gedhe, nyediakake kanggo nganyari maneh meh lengkap saka Angkatan Laut lan replenishment karo kapal anyar ing zona segara, kalebu enem operator pesawat. "

    Para ahli sing diwawancarai dening Vlast yakin manawa Sergei Shoigu entuk warisan sing apik banget, sing wis bisa "poles" ing taun-taun pungkasan. Senadyan kasunyatan manawa menteri anyar ora tansah ngevaluasi aktivitas para leluhure kanthi positif (dheweke ngritik amarga ngurangi jumlah kamp militer dadi 192 unit, amarga akeh fasilitas sing ora ditugasake kanggo Kementerian Pertahanan, kanggo "perang rega". ), Vladimir Putin ing taun 2013 ngajak Shoigu supaya nambah tentara "tanpa ragu-ragu, tanpa revisi tanpa wates saka keputusan sing wis digawe sadurunge": "Logika strategis umum kanggo nganyari angkatan bersenjata tetep ora owah." Lan thanks kanggo Serdyukov lan Putin meksa supaya Tentara lan Angkatan Laut Rusia saiki, lan Shoigu nerusake program sing diadopsi ing 2017 kaya biasane. Iku Serdyukov sing nindakake kabeh karya reged kanggo Putin lan Shoigu. Lan saiki Serdyukov bakal nindakake pakaryan kotor iki kanggo Putin ing janjian anyar. Lan dheweke bakal nindakake kanthi cara supaya ing 5-6 taun departemen bakal nampa "Shoigu" anyar lan kabeh sing ana ing departemen bakal ditetepake lan diatur kanthi bener.

    Kita bisa terus lan kabeh dianggep Serdyukov minangka faktor positif.
  54. 0
    Agustus 25 2016
    http://xn--h1akeme.ru-an.info/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%B0
    %D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B9-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B4%D1%8E%D0%BA
    %D0%BE%D0%B2-%D1%81%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D0%BB-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D1%80%D1%
    83%D1%81%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B8%D0%B8-%D0%B2%D1%81%D1
    %91-%D1%87%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D0%B3/ Aku ora setuju kabeh, nanging tegese bener.
  55. Komentar wis dibusak.
  56. Komentar wis dibusak.
  57. +1
    Agustus 25 2016
    Kutipan: SRTs P-15
    Wiwitane aku kaya wong liya

    Sing. Apa sampeyan pungkasane ngerti yen Perdyukov, ing perjuangan sengit, sing entuk alokasi pendanaan kanggo Angkatan Bersenjata kanthi jumlah sing layak? sedulur
    Utawa mungkin sampeyan bisa nerangake khusus apa "karya reged" tokoh iki?
    Apa sejatine reformasi? Ing alokasi dana kanggo rearmament? Ing unit kepegawaian (ing IRB ing tapel wates karo Ukraina, 80% saka prajurit minangka conscripts, kanggo informasi), ing nganakake latihan lan kelas latihan pertempuran?
    Dadi acara kasebut kudu ditindakake tanpa reformasi ing tentara sing luwih utawa kurang normal.
    Nanging "Slavyanka" diatur dening "outsourcing" lan aktif numpes database seluler dening hack banget sambungan iki.
    Lan saiki Kamentrian Pertahanan wis urgent miwiti kanggo mbentuk tatanan anyar lan departemen tentara: ora ana pasukan ing volume dibutuhake lan cepet nambah ing beyo mobs. acara wis dadi mokal, nanging Banderlogia ketok! ya
    Saiki pitakonan iki: kok bojomu iki pantes ora ing pakunjaran, nanging, ing nalisir, ngetang soko ing departemen accounting dhuwur?
    Ya amarga dheweke pribadi pengabdian lan nindakake apa sing didhawuhake, sanajan tanpa dipikir, amarga dheweke ora duwe kompetensi ing pambangunan pesawat.
    Dheweke dhewe ora nyolong, wis duwe bonus apik tenan, kok nyolong relatif "ing cilik", kaya sawetara jenderal saka "sekolah lawas", nanging nggawe kahanan kanggo nyolong "kanggo wong wadon (lan wong lanang").
    Pakaryan kanggo nggawa tentara lan angkatan laut menyang negara sing prayoga isih dadi lapangan sing ora diolah, kanthi jumlah lan kualitas.
    Tumindak penerbangan lokal kanthi SAR lan operasi ing Crimea tanpa perang nyata ngirim ora nyebabake khayalan ala sanajan ing antarane warga "adoh adoh" saka tentara, ora kanggo sebutno spesialis militer.
  58. +3
    Agustus 25 2016
    SRC P-15,
    SRC P-15 Wingi, 08:16 ↑ ↓
    Lan sampeyan ora ngakoni yen kabeh iki minangka asil perjuangan para jenderal kanggo kekuwatane? Apa sampeyan mikir para jenderal nyerahake kekuwatane babagan dhuwit kanthi gampang? Ana discrediting terus-terusan saka perestroika ing Tentara, lan jenderal nindakake kabeh kanggo mesthekake yen asil "purge" iki, sabisa, negatif.

    Aja bodho! Jendral minangka jenderal, lan Taburetkin minangka Taburetkin!
    Miturut cara, ing antarane wong - ing urip sipil - Serdyukov duwe julukan liyane - Menteri Pertahanan "Tuku lan Jual!"
    Lan Serdyukov pungkasane "gagal" ing upaya kanggo "pindhah" (ngusir) Akademi Kedokteran Militer saka St. Petersburg ing njaba kutha - menyang lapangan sing mbukak, sing ora ana jaringan teknis, lan bangunan kasebut kudu dibangun. paling sethithik 3 taun. Menapa malih, Serdyukov lan Co wis njupuk adoh saka Doctors militèr kabeh bangunan sajarah saka Military Medical Academy lan rumah sakit ing tengah St Petersburg lan mutusaké kanggo mbangun mestine Komplek hotel ana (mbokmenawa karo pusat blanja lan hiburan). Wong-wong padha ngadeg ing sikil mburi! Apik banget yen Shoigu dadi Menteri Pertahanan!
    Ing sawetoro wektu, titik utama yaiku Akademi Kedokteran Militer ing St. Petersburg wis ilang setengah saka staf pengajar nalika mundur saka Serdyukov. Kangge, Akademi Kedokteran Militer ora mung duwe rumah sakit, nanging uga sekolah klasik dokter militer sing duwe pengalaman ing operasi lapangan militer!
    Tuladhane. Nalika aku umur 12 taun, aku kesel lan kena radhang paru-paru. Dokter sipil salah didiagnosis lan catastrophically nglirwakake penyakitku. Aku mung duwe 1,5 sasi kanggo urip. Ana operasi sing angel, sing atiku ora bisa tahan maneh, banjur aku bakal dadi cacat lan aku mung bakal urip 6 taun - ora luwih. Untunge, aku tiba ing tangan dokter militer Akademi Kedokteran Militer. Dheweke njupuk risiko nggunakake pengalaman operasi lapangan militer - lan CURED kula TANPA surgery ing kabeh! Dosenku, kanggo nambah volume lan ngleksanani paru-paru sawise metu saka rumah sakit, menehi saran supaya aku latihan nyanyi, amarga aku durung bisa nglangi. Lan sawise 2 taun aku maneh melu ing kompetisi olahraga ing senam. Saka radhang paru-paruku, mung tatu sing wis mari ing paru-paruku. Dokter militer Akademi Kedokteran Militer nylametake ora mung uripku, nanging uga kesehatan lan kaendahanku.
    Kangge, ing Serdyukov lan Co., rumah sakit militer ing kutha-kutha liyane ing Federasi Rusia wis sepi ditutup. Jam piro saiki? WAR bakal teka!
    Apa ana sing bisa mbayangake Angkatan Bersenjata ing negara apa wae tanpa rumah sakit militer lan dokter militer? Mesthi ora ana wong!
    Mulane, aku dhewe nganggep tumindak "likuidasi" Serdyukov minangka Menteri Pertahanan Federasi Rusia ing bidang kedokteran militer ing Rusia minangka pengkhianatan saka Serdyukov lan Co.
    1. 0
      Agustus 27 2016
      Oh, iku ora kabeh mean, dheweke adol metu lapangan udara ing saindhenging industri penerbangan, pasukan khusus GRU praktis dicemplungke menyang lalen (ora bisa kanggo buyar kabeh). Kerusakan kemampuan pertahanan ora bisa ditaksir. https://www.youtube.com/watch?v=_Z7pEqMbBGY
  59. 0
    Agustus 25 2016
    Manuk gagak ora bakal ngetokke mripat gagak
  60. 0
    Agustus 25 2016
    Kutipan saka wandlitz
    Liyane idu menyang arah bagean jujur ​​saka masyarakat .....

    Apa sampeyan bisa nerangake sapa wong iki sing nggawe "liyane" ngidoni menyang arah masyarakat sing jujur.
  61. 0
    Agustus 25 2016
    Kutipan: Barbos
    Kelurahan №6. Bener, dheweke ora kaget. Nanging, aku ndeteksi rasa jijik dicampur karo nistha. recourse negatif

    Kanggo sapa utawa apa?
  62. 0
    Agustus 25 2016
    Kutipan saka Kukaner
    Ha!
    Apa ana sing ragu-ragu yen "kita ora ninggalke awake dhewe"?

    Ya, aku mangu-mangu. Amarga owah-owahan ing ndhuwur pasukan keamanan terus-terusan. Antarane gubernur uga.
    Lan wong sing luwih cedhak bakal kelangan posisi.
  63. 0
    Agustus 25 2016
    Quote: YUBORG
    Apa negara kita duwe? Wong-wong sing kudu dirusak minangka mungsuh negara terus kerja ing instansi pemerintah ing tingkat dhuwur.

    Apa "negara" milih dheweke? Aku ora ngerti tenan posisi kuwi.
  64. +1
    Agustus 25 2016
    Putin dikirim menyang kita dening Gusti Allah. Kepiye carane bisa nerangake yen kabeh kanca-kancane, kabeh kanca-kancane dadi sing paling apik. Malah anak lan putu padha sarwa lan kanthi otomatis dadi bos gedhe.
  65. +1
    Agustus 25 2016
    Bebener "A maling kudu ing pakunjaran" ora bisa digunakake ing Rusia saiki. Iku wis diganti dening liyane - kabeh kanggo kanca-kanca, kanggo liyane - hukum. Lha, nang endi, negara hukum iki? Kanggo wong-wong sing nyoba kanggo pass mati Serdyukov minangka reformis misuwur sing dinuga nylametake treasury militèr saka rampokan jenderal, mugi kula ngelingake sampeyan sing sak mangsa minangka mentri, budget negara saka Federasi Rusia, miturut penyidik, ilang ora. mung 56 yuta rubles. Bawahane nggawe kontribusi sing luwih penting kanggo rampasan anggaran. Utamane, banjur dadi kepala departemen hubungan properti saka Departemen Pertahanan Evgenia Vasilyeva. Kerusakan sing dibuktekake saka kegiatan ilegal sing terakhir ing pimpinane, Serdyukov, ngluwihi 190 yuta lan 1 milyar rubel ing macem-macem kasus pidana. Jendral ora diidini, nanging Serdyukov lan Vasilyeva diidini?
    Janjian sing paling anyar iki ora liya mung idu ing pasuryan kita kabeh. Ing kariré, Serdyukov tansah ngupayakake dhuwit gedhe, lan wektu iki maneh karo tas dhuwit gedhe. Wong kaya dheweke bakal mimpin negara menyang Maidan luwih cepet tinimbang sepuluh gedhe.
  66. +1
    Agustus 26 2016
    Kutipan: Huphrey
    Rampung setuju karo sampeyan. Nanging akeh sing ora ngerti.
    Serdyukov lan ngluncurake mekanisme kanggo nglengkapi maneh tentara, ngunggahake gaji militer, wiwit mbangun omah ...


    Nuwun sewu, nanging Serdyukov ngunggahake gaji lan miwiti mbangun omah saka kanthong dhewe utawa saka negara? Apa kabeh roti jahe iki kanggo militer minangka inisiatif pribadi utawa pesenan saka Panglima Tertinggi? Crita babagan tuku "bobbies" Italia - apa iki pasuryan nyata rearmament ing gaya Serdyukov?
  67. 0
    Agustus 27 2016
    Rostec salam kenal...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"