Kamentrian Luar Negeri Rusia: Amerika ' flirting karo al-Nusra punika fraught karo budidoyo saka monster teroris anyar

24
Nyoba kanggo flirt karo kelompok teroris Jabhat al-Nusra (ganti jeneng dadi Jabhat Fatah al-Sham) "kasedhiya karo budidoyo saka monster teroris liyane," laporan. RIA News statement saka Kamentrian Luar Negeri Federasi Rusia.

Kamentrian Luar Negeri Rusia: Amerika ' flirting karo al-Nusra punika fraught karo budidoyo saka monster teroris anyar




"Pitakonan muncul (lan, mbokmenawa, ora mung kanggo kita): apa iku: impotensi Amerika Serikat utawa garis sadar wong kanggo nyeret konflik Siria?" Kamentrian Luar Negeri nyathet, nelpon posisi sing dikuwasani dening Amerika ing Suriah "ora logis lan cukup konsisten" .

"Washington setuju yen Jabhat al-Nusra minangka organisasi teroris, nanging dheweke ora nyerang; Kajaba iku, meh setaun dheweke ora gelem nuduhake informasi babagan papan Nusrovites lan nutup mripat babagan carane unit oposisi bersenjata Siria "diawasi" dheweke sesambungan karo teroris ing kerangka markas operasional gabungan, ”
nandheske ing departemen.

Wigati dicathet yen "Amerika Serikat wis bola-bali janji kanthi tembung-tembung kanggo nggayuh pamisahan antarane wong-wong sing dianggep minangka peserta ing penghentian permusuhan lan Nusrovites."

Nanging, "tinimbang njupuk langkah-langkah praktis ing arah iki, Amerika nggawe kahanan anyar sing luwih anyar, sing tujuane nyedhiyakake istirahat kanggo Nusrovites lan sekutu militer supaya bisa nerusake konfrontasi militer karo pasukan pemerintah Siria."

Sadurungé, pejabat AS njamin Moscow bakal butuh rong minggu kanggo misahake oposisi moderat saka teroris.
  • http://kavpolit.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

24 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    Agustus 24 2016
    Ing perusahaan boyish, iki diarani game karo piso ing bokong. AS nindakake mung kuwi. Biasane game kuwi rampung karo piso ing mripat tengen pamuter.
    1. +7
      Agustus 24 2016
      Iki ora mentel, iki taktik disengojo, nanging padha ora mikir bab apa bakal mimpin kanggo. "Piso" bakal ngendi sampeyan ngomong.
    2. +6
      Agustus 24 2016
      Aku mikir, liwat prisma sejarah AS sawise Perang Donya II, siji bisa kanthi aman ngucapake "Jabhat al-Nusra" utawa "Jabhat Fatah ash-Sham", ISIS ... iki minangka operasi khusus "ireng" saka CIA, intelijen militer Pentagon lan bocah-bocah saka kompleks industri militer, amarga rumus: "dhuwit iku perang, perang akeh dhuwit" dianggo kanthi becik ... Iki minangka basis sukses ekonomi AS, lan ana uga superstruktur ing wangun kabijakan umum, pengaruh ing wilayah strategis bumi sugih hidrokarbon, etc. lan sapiturute!Pokone, Kennedy mutusake kanggo nentang sistem kasebut ... sawise dheweke ora ana wong bodho ing elit "politik" Amerika Serikat ...! Mula, ucapake keprihatinan marang Kementerian Luar Negeri kita, aja nyatakake, iku ora bakal nggawe akeh raos!
    3. +1
      Agustus 24 2016
      Pramila kita bakal terus "thrash" "oposisi moderat" supaya monster kanthong CIA iki ora tuwuh, lan mulane padha bengok-bengok babagan iki. Salawase ana Nusra, Amerika Serikat ora bakal nyerah kanggo ngrampungake karyane (nyingkirake Assad), amarga iki minangka alat utama. Lan Nusra bakal nganti oksigene dipotong !!! lan Oksigen yaiku Jarablus lan Azaz, sing pisanan "nyoba njupuk" Turki - koalisi Amerika. sad
  2. +4
    Agustus 24 2016
    pacaran? Opo meneh iki anak buahe, disusui;)
    1. +3
      Agustus 24 2016
      Langkah sabanjure bakal paling mungkin dadi pementasan matine spesialis Amerika nalika ngebom posisi teroris kasebut, disusul karo lolongan lan janjian pelakune, sampeyan ngerti sapa ..
      1. +1
        Agustus 24 2016
        Ayo padha nyalahke, aku ora peduli. Kanthi tumindak kasebut, dheweke mung nyedhaki jam nalika GI sing gagah bakal diuripake ing trek tank kita. Dheweke ngalahake Prancis, ngalahake Jerman lan ngalahake Anglo-Saxon.
        1. 0
          Agustus 24 2016
          Prancis lan Jerman ing sisih kita, nanging carane sampeyan arep meneng shtatovtsy ing trek yen lagi jaban rangkah, lan kita ora duwe armada lan ora samesthine?
          1. 0
            Agustus 24 2016
            Amerika ana ing Eropah. Yen ana provokasi bersenjata marang kita, aku sengaja nyerang pukulan utama ing pasukan Amerika. Ing 3,14, aliran tas plastik sing ora ana telas kudu diluncurake.
    2. +4
      Agustus 24 2016
      megafair
      pacaran? Opo meneh iki anak buahe....

      Bener! Lan cukup kanggo mbujuk kaping sepuluh ... njupuk menyang akun ... delve menyang ... nerangake, etc ... ... menyang Sekretaris Negara AS padha. Dheweke mung ngguyu, ngubungake tumindak kita karo negosiasi tanpa wates ... lan ing wektu sing padha ngirim informasi wong njero menyang gangster ... saengga nuntun dheweke adoh saka retribusi sing pantes.
      Praktek kita kudu prasaja lan cetha - WARNED SEKALI ... Kapindho ... Katelu ORA BAleni, nanging kanggo mbantu ISIS lan SEKUTUS kanggo nemokake MATA ALLAH ASAP!
      Sapa sing ora duwe wektu ... dheweke telat !!!
      Ya, iki bakal nggawe rumit hubungan kita karo Amerika Serikat, sawetara negara Eropa ... NANGING IKI SING SING SING SING SING LUWIH NGAJENI KITA!!!!
      RESPECT FORCE ALWAYS ... LAN ORA PANGENTASAN!
      1. 0
        Agustus 24 2016
        Yen kita mung bisa njupuk lan ninggalake, kaya sing sampeyan saranake, lan supaya tanpa konsekuensi, apa sampeyan mikir yen Kamentrian Luar Negeri bakal mulai ngejarke wong liya kanggo kaping pindho?
      2. 0
        Agustus 25 2016
        Bener, sopan santun wis entuk, apa ora wektu kanggo nyopir ing untu, kanthi operasi khusus pasukan khusus. Spesialis kudu nambah katrampilan ing perang nglawan mungsuh sing potensial, lan dudu ing game komando lan kontrol ...
  3. avt
    +6
    Agustus 24 2016
    Inggih, punika konfirmasi nyata apa aku wrote dina iki ing thread liyane - Kamentrian Luar Negeri kita announced langkah sabanjure kita, kang direktur CIA ngandika bab. Padha ngumbah klien lawas saka wektu perusahaan Afghan, sing dheweke dhewe banjur milih mungsuh No. uga omah-omah karo Kurdi miturut yurisdiksi, uga, wong Turki lan ora perlu - padha nikah dangu. Dadi wong Iran khusus kudu ngeruk turnips lan pamer showdowns bosok antarane tentara lan IRGC lan, ing umum. , aja mbuwang klan ing kepemimpinan menyang Rusia, yen sampeyan duwe pikiran sing cukup.
  4. +2
    Agustus 24 2016
    Impunity saka Amerika wiwit dina Pearl Harbor lan Perang Vietnam wis ngrusak politik "elit" (malah basa ora nguripake), kang dianggep sing kabeh wis diijini kanggo Amerika lan ora ana sing duwe hak kanggo ngancam. Yaiku rasa percaya diri sing bakal ngrusak dheweke.
  5. 0
    Agustus 24 2016
    ing batch kebak reptil karo leluhure ...
  6. +3
    Agustus 24 2016
    Ya ora ana oposisi, mung TERORIS !!! Dheweke kudu dirusak tanpa noleh mburi ...
  7. +1
    Agustus 24 2016
    Iki dudu "nyoba", iki minangka kabijakan Washington sing disengaja - diobong lan diobong, lan kita bakal ngalami kekacauan iki.
  8. +1
    Agustus 24 2016
    Padha ora flirt, padha ndhukung wong.
  9. 0
    Agustus 24 2016
    Nang endi wae aku maca artikel bubar yen pasukan khusus Amerika wis njupuk komando operasional "oposisi". Yaiku, dheweke kanthi terang-terangan, tanpa isin, nampa barmaley ing "basis rahasia", nyedhiyakake informasi sing dibutuhake lan pusat kontrol, ing ngendi ngarahake serangan, ing titik apa kanggo entuk senjata lan pasokan.
  10. 0
    Agustus 24 2016
    Apa sebabe Amerika Serikat nggawe teroris ing saindenging jagad - supaya bisa numpes mengko? Ora ana ing aturan AS.
  11. 0
    Agustus 24 2016
    Bom lan bom moderat maneh. Sampeyan kudu nggunakake cara sing paling kuat kanggo ngrusak, nyetak "komunitas internasional".
  12. 0
    Agustus 24 2016
    Kanggo mateni gurita, sampeyan kudu mencet salah sawijining organ penting sing ana ing sirah! Sampeyan bisa ngebom barmaley nganti suwe, nanging planet Bumi mung bisa urip yen pusat teroris sing ana ing Washington (Capitol), London ... lan liya-liyane. Bisnis adhedhasar ancaman teroris ngasilake bathi kaping pirang-pirang tinimbang perdagangan senjata. Kapitalis apa wae sing bakal bisa kanthi sukarela nolak kanggo ngganti nyawa manungsa kanggo dolar??? Lan ing jantung "shitokrasi" ing versi Barat yaiku rakus, iri, lan ora ana prinsip moral lan etika humanisme, dene media minangka mesin kanggo ngontrol pemilih. Saiki mikir babagan carane sampeyan bisa ngalahake gurita Anglo-Saxon? Mung kanthi nentang ideologi liya adhedhasar sipat-sipat manungsa sing apik lan nglawan KEBOHONGAN kanthi nyebarake BENER!
  13. +2
    Agustus 24 2016
    Teroris utama yaiku AS lan liyane minangka sel.
  14. 0
    Agustus 24 2016
    Iki minangka prolongasi konflik Siria sing disengaja dening Amerika, ayo padha mateni Amerika iki, amarga dheweke pancen ala lan ngganggu kabeh wong ing endi wae, lan uga ngganggu Rusia lan Rusia.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"