Mentri Nasalik: Ukraina mbayar 45 dolar luwih kanggo gas menyang Eropah saka Rusia bisa mbayar

69
Kepala departemen energi Ukraina, Igor Nasalik, kanthi bangga ngumumake yen ing sawetara wulan kepungkur Ukraina durung tuku gas siji meter kubik saka Rusia. Pernyataan iki, mesthine, kudu nyebabake kebanggaan gedhe ing antarane wong Ukrainia biasa. Nanging, sawise Pak Nasalik nemtokake informasi kasebut, pranyata beda banget.

Menteri Energi lan Industri Batubara Ukraina:
Ngomong babagan gas, aku pengin konfirmasi maneh yen kita durung njupuk gas siji meter kubik saka Federasi Rusia. Ya, kita mbayar luwih akeh, amarga kita mbayar transit liwat wilayah Ukraina, lan liwat Eropah lan bali, lan dina iki rega $185. Ing kontrak langsung karo Federasi Rusia, rega iki bakal dadi $140. ya wis. Iki minangka rega kamardikan kita saka gas saka Rusia.




Mentri Nasalik: Ukraina mbayar 45 dolar luwih kanggo gas menyang Eropah saka Rusia bisa mbayar


Kanthi statement iki, Nasalik bener dituduhake kanggo warga Ukraina sing wis mimpin dening irung kanggo dangu, pisanan, sing gas dituku saka Eropah iku Rusia, mlaku bolak-balik liwat pipo, lan sareh, sing saben Ukrainia, adhedhasar kawicaksanan ekonomi delusional saka Kepemimpinan Ukrainia, dipeksa kanggo mbayar gas, panas lan banyu panas Ngartekno luwih saka apa aku bakal mbayar karo Penyetor gas langsung saka Federasi Rusia. Kamardikan Ukraina kaya ngono ...
  • vladtime.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

69 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 18
    Agustus 24 2016
    Ya, Svidomo pengin kaya ngono. Kanggo senajan ibu aku bakal beku kuping ngguyu
    1. + 20
      Agustus 24 2016
      bodho.
      Utawa apa padha ora ngobong gas Rusia ing pungkasan?

      Kepiye carane bisa menehi ciri tokoh iki???

      Apa padha tenan njupuk kredit kanggo iki???
      Apa wong seneng banget karo kasunyatan iki???

      Edan, uga, ketoke ninggalake wilayah iki.
      1. +4
        Agustus 24 2016
        Temples
        "Insanity ketoke ninggalake wilayah iki uga"...

        Noooooo... Kegilaan saya tambah kuwat... Kaya beton liwat wektu ... Yen mung padha mbangun tembok ing tapel wates Rusia metu saka edan, ora tank bakal nembus ... ngguyu
      2. +5
        Agustus 24 2016
        Utawa apa padha ora ngobong gas Rusia ing pungkasan?

        roso dening Eropah
      3. +2
        Agustus 24 2016
        Temples Dina iki, 10:34
        bodho.
        Utawa apa padha ora ngobong gas Rusia ing pungkasan?

        Kepiye carane bisa menehi ciri tokoh iki???
        Aku ora seneng karo menteri kita, nanging ing pinggiran mesthi wong bodho ...
        1. +4
          Agustus 24 2016
          Inggih, wong Ukraina kabeh milih pamaréntahan sing saiki, padha beku ing wayah wengi, ora bisa turu, padha kaliren ing Maidan lan kabeh kanggo wong sing dikasihi, kanggo kamardikan. Saiki wakil-wakil pemerintah iki ngucapke matur nuwun kanthi sekuat tenaga kanggo ngaturake panuwun marang para pamilih, lan miturut pendapatku, dheweke nindakake tugas sing apik.
    2. +8
      Agustus 24 2016
      Quote: Wend
      Ya, Svidomo pengin kaya ngono. Kanggo senajan ibu aku bakal beku kuping

      Lan ing kana, ana Lithuania kanthi gas cair saka Pendostan lan Norwegia - malah luwih larang.

      Kaya ing lelucon saka 90s: Loro "jaket raspberry" ing gunung nalika blanja:
      - Pira regane sampeyan tuku T-shirt?
      - Kanggo 600 dolar
      - Bodho, ing sudhut padha adol sing padha kanggo 800 ...
    3. +2
      Agustus 24 2016
      Kabeh iku luwih prasaja: padha marang wong sing padha tuku gas ing Eropah (Rusia, dening cara), nanging padha tuku gas ing Rusia, lan kanthong prabédan $45. Apa sampeyan mikir yen idiotbl lungguh ing kono? Dhuwit, dhuwit lan ora liya nanging dhuwit! Ing Suriah, pitakonan sing padha saiki diputusake apa bakal ana pipa gas saka Qatar utawa ora, liyane kabeh sekunder ...
  2. +3
    Agustus 24 2016
    Ya, dheweke adol menyang Putin, ora preduli ing ngendi SBU nggoleki am Luster ing neraka metu!
  3. +4
    Agustus 24 2016
    Langgeng terus ya guys!!! wassat
    1. +4
      Agustus 24 2016
      Yagene kudu tetep? Dheweke ora duwe dhuwit lan apa sing lagi dipompa saiki nampa utangan sing ditargetake saka EU.
      Malah bisa njaluk gas saka rembulan, anggere alien ngutangi
  4. +3
    Agustus 24 2016
    Berjuang kanggo Geyropa, usaha! Asil wis dikenal ing advance.
  5. +6
    Agustus 24 2016
    Ora suwe, pipa anyar bakal dipasang lan banjur bakal dadi bangga lan gas uga bakal dadi Eropa! ngguyu
    1. +5
      Agustus 24 2016
      Kutipan saka: ded100
      Ora suwe, pipa anyar bakal dipasang lan banjur bakal dadi bangga lan gas uga bakal dadi Eropa! ngguyu

      Ora, uga bakal dadi Rusia, nanging luwih larang.
  6. +5
    Agustus 24 2016
    "Merdika" teka ing rega. Omah hee.
  7. +5
    Agustus 24 2016
    Ya, iki mung sawetara jenis zrada! eseman
  8. +2
    Agustus 24 2016
    Maydown lengkap saka sirah awak! Yen sampeyan menehi plus 200, bakal kamenangan !
  9. +4
    Agustus 24 2016
    amarga kita mbayar transit liwat wilayah Ukraina, lan liwat Eropah lan bali

    Ing tlatah Eropah lan mburi isih cetha, nanging ing wilayah Ukraina...Sapa sing padha mbayar? Kanggo awak dhewe?
    1. 0
      Agustus 24 2016
      Ing tlatah Eropah lan mburi isih cetha, nanging ing wilayah Ukraina...Sapa sing padha mbayar? Kanggo awak dhewe?
      Kanggo sapa, kanggo sing nduweni sistem transportasi gas saka Ukraina.
  10. + 19
    Agustus 24 2016
    Ya, sing bener, nalika gas Rusia ngliwati Eropah, "diresiki" saka roh "Muscovite", lan bisa digunakake dening Svidomo tanpa wedi. Ya, sampeyan kudu mbayar "reresik", sing jelas. Inggih, mbayar, panheads. Sampeyan mesthi kudu mbayar bodho ... wassat
  11. +3
    Agustus 24 2016
    Inggih, apa aku bisa ngomong, uga, apa aku bisa ngomong, iki carane wong (Ukrainians) wis kabentuk DB.
  12. +1
    Agustus 24 2016
    Kita kudu ngerti manawa populasi 404 wilayah 80% kena infeksi skizofrenia.
    Keluwen lan mlarat bisa ditambani, nanging nganti suwe banget.
    Soko ing pikirane bisa diganti kanthi cepet mung kanthi nyebabake kekalahan militer kaping 404 lan denazifikasi total sabanjure.
    1. +4
      Agustus 24 2016
      Iku misale jek kula sing iki persis pangembangan acara (kalah militer) sing dikarepake Amerika Serikat, lan Ukraina wedi banget. Carane apik iku bakal kanggo wong-wong mau! Rusia mesthi nampa Chechnya liyane, wis dibom lan dijarah + tuduhan agresi, lsp.
      1. +1
        Agustus 25 2016
        Lan tangisan para ukropatriot: - sampeyan nangkep kita, sampeyan menehi panganan! Amarga padha mandheg menehi silihan, nanging sampeyan mesthi pengin mangan. Lan kita, kaya sadurunge, bakal numpak Maidan kanggo kebebasan lan ora ngrencanakake apa-apa liyane (amarga kita wis suwe lali carane nindakake apa wae kanthi normal nganggo tangan kita). perang fleeting, ngendi padha bakal cepet insidiously nyerah lan utang kanggo gas, lan utang external negara bisa dikubur sah. Kebeneran padha lali babagan reparasi... Lho, ya bisa diapura. wong sibuk.
  13. +3
    Agustus 24 2016
    Merdeka opo iki sing kudu dibayar karo bokongmu?
  14. +3
    Agustus 24 2016
    Kikir mbayar kaping pindho, nanging crest mbayar luwih
    1. 0
      Agustus 24 2016
      Wong pelit mbayar ping pindho, wong ala ping telu, lan pungkur mbayar luwih.
  15. +3
    Agustus 24 2016
    Dadi aku bakar dhewe...
    Nah, iki dudu sing sepisanan. Lan sing ing 404 sadurunge iki akeh panginten sing gas ora Russian? Apa, dheweke ora ngerti babagan iki? Padha ngerti.
  16. +6
    Agustus 24 2016
    Kanggo utangan EU dipeksa tuku gas Russian padha saka Eropah. Iki minangka pilihan "gratis" saka pemasok, gaya dill. Lan ora peduli karo masalahe.
  17. +2
    Agustus 24 2016
    Ya, nulis banyu sing nggodhok ing langit-langit kanthi bungah, wong normal pengin tuku luwih murah, nanging ing Ukraina (ing pamrentah) kaya biasane
  18. 0
    Agustus 24 2016
    Inggih, dheweke mbayar $ 45 luwih. Nanging dheweke mbayar nganggo dhuwit Eropa. Yen ora, dheweke ora bakal menehi dhuwit.
    1. 0
      Agustus 24 2016
      Mauritius
      "Inggih, dheweke mbayar maneh $ 45. Nanging dheweke mbayar dhuwit Eropa. Yen ora, dheweke ora bakal menehi dhuwit"...

      Hmm ... Mungkin ora ana papan ... Biden ing kene nyetel syarat kanggo menehi utangan liyane - ngilangi Jaksa Agung Ukraina saka kantor ...

      Aku kudu nyopot supaya aku duwe barang kanggo tuku bensin ... ngguyu
  19. +1
    Agustus 24 2016
    Banjur gas iki, sadurunge tekan Ukraina, wis diresiki dening nilai Western.
  20. 0
    Agustus 24 2016
    Wiwitane politisi sing bodho nggawe dheweke ngguyu ...
    Banjur aku kaget ...
    Lan saiki kabodhoan politisi lan ekonom mung dadi ora peduli karo aku pribadi ...

    Mbokmenawa kesel karo jungkir balik para pesulap sirkus, akrobat, lan badut iki ...
  21. + 12
    Agustus 24 2016
    Lan miturut pendapatku, kabeh wong menang ing kahanan iki.
    1. Gazprom nampa dhuwit kanggo gas sing digunakake Ukraina saka Eropah. (bayar tepat waktu)
    2. Eropah wis gesheft pancet dhewe saka udhara tipis (iku ora kamungkinan sing gas mimpin bali lan kasebut liwat pipe).
    3. Ukraina entuk kamardikan. (saka akal sehat, nanging iki mung versi kita).
    Dadi, kanggo sawetara, endhog sing digodhog, kanggo wong liya, dhuwit, lan kanggo wong liya, duduh kaldu lan "kulawarga kabeh ana ing tumindak." nglirik
  22. 0
    Agustus 24 2016
    Logika Kyiv cacat. Sampeyan bisa njaluk gas saka sapa wae, nanging pasokan menyang eksportir yaiku 80% Rusia, lan Ukraina, minangka negara transit, kudu ngerti - ora ana transit, ora ana impor maneh, nanging ..., ora mung ana. ora ana sing ngerti, nanging uga ora ngerti. Eropa durung mangertos kanthi lengkap kepiye carane xoxles ngapusi.
  23. +3
    Agustus 24 2016
    Nanging dheweke merdika lan bisa uga diwenehi visa EU, uga kathok renda. Dadi dheweke manggon ing sangisore bendera kuning lan ireng negara Moronisme.
  24. +1
    Agustus 24 2016
    Ayo ora ngganggu wong. Kok mbukak mripatmu, ngrusak khayalan sing ngebaki pikiran sing ngebaki kepala warga negara iki sing merdika saka wong liya? Padha mbayar kamardikan. Sing ngomong kabeh. Padha mbayar. Padha mbayar lan nangis. Utawa Mungkin padha ora nangis, nanging mlumpat.
  25. 0
    Agustus 24 2016
    "Kamardikan saka gas Rusia," dheweke ngapusi, nanging Raguli seneng.
  26. 0
    Agustus 24 2016
    Iki minangka rega kamardikan kita saka gas saka Rusia.

    Kang gas teka kanggo sampeyan saka Eropah? Wong bodho apa sampeyan kudu tuku gas sing padha kanthi rega sing luwih dhuwur, nanging ora langsung saka Rusia? Senajan kabeh iku alam. Aku wonder nalika transit liwat Ukraina kanggo Eropah pungkasanipun bakal nutup, carane lan apa motif sing bakal padha nyanyi?
  27. +2
    Agustus 24 2016
    Sampeyan ora ngerti apa-apa saka pembayaran gas pungkasan, carane pangguna pungkasan mbayar $ 288 saben 1 ewu meter kubik. Bayangake jumlah bathi saka kabeh pedagang. EU prajanji Tambah ing income saka warga - iya iku)) Bebener iku iki ora ditrapake kanggo mortals mere, nanging mung kanggo wong dual / telung kewarganegaraan lan manca pemegang saham-investor.
    Lan wong gemblung iki enggal disingkirake, ora bisa diucapake babagan sing ora patriotik ing negara sing dadi benteng demokrasi. Ngomong-ngomong, kanggo wong-wong sing ngomong yen wong Ukrainia iku skizofrenia, kepiye carane bisa tetep modis yen malah panguwasa "Svidomo" sing anyar ngomong lan banjur mikir? Iki minangka mediocrity lengkap saka menteri nganti kepala kondominium (Masyarakat Co-Owners Bangunan Apartemen). Wong bisa uga ora pinter banget, nanging nalika pimpinan BODO, kuwi Ukraina modern.
  28. 0
    Agustus 24 2016
    Angger-anggering Toret ora ditulis kanggo wong bodho.
  29. +2
    Agustus 24 2016
    Mentri Nasalik: Ukraina mbayar 45 dolar luwih kanggo gas menyang Eropah saka Rusia bisa mbayar
    Ya, kita ora ngerti wong sugih ngguyu
  30. 0
    Agustus 24 2016
    Omong kosong pejabat Ukrainia wis suwe dadi norma "politik" independen lan mandiri. Padha overpay kanggo gas padha, mung metu saka éwadéné. Kanggo ngganggu sapa? Kanggo warga sampeyan? Dheweke mesthi bakal ngenteni sing oranye sabanjure. Utawa abang.
  31. 0
    Agustus 24 2016
    Aja lali mlumpat, jumper wassat
  32. 0
    Agustus 24 2016
    Lan sedhih banget: $ 45 minangka rega kamardikan kita ....
  33. 0
    Agustus 24 2016
    Singkate, Ruina ngakoni kebodohane dhewe.
  34. 0
    Agustus 24 2016
    "Kamardikan saka gas saka Rusia .." - uga, iku kabeh! Dheweke nggunakake gas Rusia sing dituku kanthi cara bunder. Dheweke kelangan wates bakul ing transportasi. Lavrov bener - sampeyan ora bisa ngomong luwih apik - F..f..ly! hi
    1. 0
      Agustus 24 2016
      Ngliwati pipa Eropa, gas kasebut ora ana maneh Rusia, nanging dadi decommunized
  35. 0
    Agustus 24 2016
    Ing kasunyatan, Ukraina ora mbayar transit saka Geyropa. Apa katon ing kasunyatan. Ukraina njupuk gas sing Rusia pompa liwat wilayah sawijining. Gas ora dijupuk saka sembarang Geyropa. Iku prasaja: ing metu saka pipa saka Ukraina, gas "cycling" ana. Sing. gas liwat meter Gazprom kaping pirang-pirang. Akibaté, sanajan biaya gas saka Geyropa luwih larang kanggo Ukraina, tabungan teka saka pumping liwat wilayah sawijining. Ora dipompa menyang Geyropa lan bali, dijupuk LANGSUNG ing lawang mlebu saka Rusia lan dikirim menyang konsumen, nalika Gazprom mbayar biaya transit FULL. Aku wong Ukrainia ora bakal kelangan saperangan utawa telung dolar babagan iki.
    1. +2
      Agustus 25 2016
      Ing kasunyatan, Ukraina ora mbayar transit saka Geyropa.

      Ing kasunyatan, Ukraina (Navtogaz) ora mbayar - wong mbayar, nanging padha nulis kanggo sampeyan biaya 288.
      Mekanisme kasebut beda-beda: Ukraina siklus gas, mundhak rega $ 45 lan bareng karo mitra Barat, aku ora ngerti babagan proporsi, konsumen ngomong babagan gas non-Rusia lan mbayar $ 45 iki.
  36. 0
    Agustus 24 2016
    Wong sugih duwe karep dhewe-dhewe. Kita duwe paribasan ing Rusia; Wong pelit mbayar ping pindho, wong gemblung ping telu, lan uripe bajingan.
  37. 0
    Agustus 24 2016
    Jaket empuk luwih murah tinimbang kathok renda. Mulane padha overpay kanggo kathok!
  38. 0
    Agustus 24 2016
    Ya, bener, wong Eropa kudu mbayar rega Eropa, nanging gaji sing padha ora masalah, lucu yen dheweke tuku bensin saka Muscovites, mung liwat perantara lan mbayar kaping 2)
  39. GCU
    0
    Agustus 24 2016
    Lha, ayo padha klelep nganggo kotoran, sing dadi tujuane, lan iki sing ditabrak !!! Cepet Coklat Bunny bakal dijaluk nggawe kamar!
  40. 0
    Agustus 24 2016
    Klasik saka genre utawa "Idiocy ing gaya Ukrainia"... Sampeyan bisa tuku gas kanthi 25 persen luwih dhuwur mung ing negara Maydaunisme sing menang.
  41. 0
    Agustus 24 2016
    Lan maneh, ora ana sing anyar ing sangisore srengenge: suwene suwe aku ndeleng film sing nuduhake urip sadurunge perang ing Italia. Ing salah sawijining episode, Duce, pura-pura dadi petani, threshed sheaves, banjur ing rapat umum ngandika: saiki negara wis cukup roti lan ditambahaké, lan yen ana ora cukup, kita isih ora bakal takon kanggo iku, mangkono uga Nazi saiki ing Kiev, padha ora perlu roti lan gas dhewe. rakyate..... ayo wong-wong padha nyiapake lemah (ngutip walikota)
  42. 0
    Agustus 24 2016
    wortel bab Kamardikan lan Eropah iku supaya ... misale jek cedhak nanging ora kabeh
  43. +1
    Agustus 24 2016
    Undhang-undhang ekonomi ora ditulis kanggo wong bodho, aku ora bakal tuku saka Rusia, nanging aku bakal tuku luwih larang liwat gunung.
    1. 0
      Agustus 25 2016
      ora mung ing luar negeri, nanging nyatane yen Rusia adol ing kono lan ing wektu sing padha bengok-bengok yen ora nggunakake gas Rusia maneh
  44. 0
    Agustus 24 2016
    Aku nemokake sing bisa dibanggakake, lan---saka!!!
  45. 0
    Agustus 24 2016
    Kabeh bener. Kaya ing dagelan iku ...... cokotan lan ing s ... nanging. Cokot ing g..... nanging. Yen mung wong Moskow sing dikutuk ora entuk ...................
  46. 0
    Agustus 25 2016
    Disimpen. Matématika ing Ukrainia ing tumindak. wong bodho
  47. 0
    Agustus 25 2016
    "Iku dosa kanggo ngguyu wong lara," nanging Nanging ngguyu
  48. 0
    Agustus 25 2016
    Sampeyan ora perlu dadi menteri kanggo ngerti iki; barang reseller ora bisa luwih murah tinimbang supplier.
  49. 0
    Agustus 25 2016
    Ora sayang, sedulur-sedulur iki sing pertama ninggalake Uni sawise labuses, kita menehi panganan freak iki sajrone 25 taun, dheweke nyenggol tangane sing menehi panganan, dheweke nembak asu rabid, wektune kanggo mungkasi game tanpa pikiran iki. saka kamardikan
  50. 0
    Agustus 25 2016
    gas iku Rusia tho))) kidang apa iku))
  51. 0
    Agustus 25 2016
    ing umum, padha nyiapake ing advance kanggo penutupan pipo.Iku, iki carane pembayaran bakal kelakon nalika pipe nutup ing 2019, padha bakal mbayar Eropah kanggo transit.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"