Tes rudal jelajah Kh-32 lagi rampung

78
Ing mangsa ngarep, arsenals saka long-range domestik penerbangan kudu diisi maneh karo senjata anyar. Saiki, nggawe rudal jelajah Kh-32 sing janjeni wis rampung, sing kudu dadi persenjataan anyar kanggo pengebom Tu-22M3. Amarga kinerja tambah, rudal anyar bakal nambah potensial serangan saka penerbangan jarak jauh, uga nambah efektifitas kanggo nggayuh macem-macem target.

Ing tanggal 24 Agustus, publikasi Izvestia nglaporake babagan kahanan saiki proyek X-32. Saka sumber sing ora dijenengi ing industri pertahanan, wartawan publikasi dadi ngerti babagan karya saiki ing proyek kasebut lan prospek. Ing wektu sing padha, Izvestia gagal entuk komentar saka organisasi sing ngembangake senjata rudal. Nanging, data sing dipikolehi uga bisa nganyari informasi sing kasedhiya babagan kemajuan proyek sing janjeni.



Sumber sing ora dijenengi ujar manawa proyek rudal jelajah udara-ke-permukaan Kh-32 ana ing tahap pungkasan. Rudal kasebut ana ing tingkat kesiapan teknis sing dhuwur. Kajaba iku, tes wis ditindakake gamansing wis cedhak rampung. Thanks kanggo rampung kabeh mriksa perlu lan dandan desain sakteruse, ing mangsa foreseeable bakal bisa kanggo nggawa rudal Kh-32 kanggo nampa layanan lan operasi ing tentara.

Tes rudal jelajah Kh-32 lagi rampung


Miturut laporan, rudal jelajah Kh-32 sing diluncurake ing udara minangka pilihan kanggo pangembangan luwih lanjut saka produk Kh-22 ing layanan. Nggawe proyek iki diwiwiti ing pungkasan taun wolung puluhan, nanging amarga sawetara kesulitan, karya kasebut ditundha, mula roket sing luwih apik durung metu saka tahap tes. Ana informasi miturut produk Kh-32 minangka modifikasi sing rada diowahi saka Kh-22 dhasar, dibangun kanthi nggunakake peralatan modern lan basis unsur, sing nduwe pengaruh positif marang karakteristik.

Miturut laporan saka taun-taun kepungkur, proyek X-32 digawa menyang tahap tes ora luwih saka awal taun 2005-an. Kajaba iku, ing 2007, ing XNUMX, iku wis samesthine kanggo miwiti produksi senjata, nanging tanggal iki pungkasanipun serially pindah. Miturut macem-macem sumber, rudal eksperimen digawe mung ing taun XNUMX. Nanging, sanajan sawise iku, proyek sing janjeni ngadhepi masalah serius sing ngalangi rampung cepet.

Ana informasi babagan wiwitan fase tes anyar ing 2010 utawa mengko. Iki minangka karya sing bisa nerusake pangembangan lengkap proyek kanthi mriksa, identifikasi lan koreksi kekurangan. Sawise sawetara tes lan refinement, ing 2012, dilaporake manawa penerbangan jarak jauh bakal entuk senjata anyar ing pungkasan dekade. Miturut data paling anyar, tes rudal Kh-32 ana ing tahap pungkasan, sing ndadekke wayahe adopsi senjata kasebut menyang layanan lan wiwitan pangiriman produk rampung menyang pasukan.

Rincian teknis proyek X-32 durung diterbitake kanthi resmi, nanging sawetara informasi sing kasedhiya ing domain umum ngidini kita nemtokake fitur umum roket kasebut. Miturut data sing kasedhiya, produk Kh-32 minangka pangembangan luwih saka rudal Kh-22 sing wis ana lan kanggo alasan iki nampa desain airframe sing padha, lan uga nyilih arsitektur umum. Ing wektu sing padha, jinis sistem anyar sing dirancang kanggo nambah kinerja dhasar kudu dilebokake ing njero fuselage desain sing wis kabukten.

Foto-foto sing kasedhiya, dipercaya minangka prototipe Kh-32, nuduhake yen rudal anyar entuk fuselage rasio aspek dhuwur kanthi fairing irung ogive lan bagean buntut sing tirus. Ing sisih tengah roket ana sayap delta medium elongation cilik. Rakitan buntut kasusun saka stabilisator trapezoid, sirip lan punggung ventral. Sing terakhir ana ing posisi lempitan sadurunge roket diturunake dening operator.

Ing kompartemen sirah roket Kh-22, sirah homing lan peralatan kontrol dipasang. Mbokmenawa, ing kasus proyek anyar, panggonan sing padha karo unit utama ditahan. Miturut perkiraan sing paling umum, rudal Kh-32 kudu nampa sirah homing radar aktif nggunakake sistem navigasi inersia. Kajaba iku, bisa ditrapake koreksi miturut data saka sistem liyane.

Konco sirah homing kudu dumunung warhead. Miturut sawetara dokumen sing diterbitake sadurunge, panggunaan warhead kanthi sebutan TK-32 diusulake minangka bagéan saka produk X-56. Jinis lan paramèter saka hulu ledak ora dingerteni. Mbokmenawa, kita ngomong babagan bledosan dhuwur utawa warhead liyane saka tumindak sing padha.

Foto nuduhake yen roket Kh-32 dilengkapi mesin roket cair. Ing wektu sing padha, arsitektur loro-kamar mesin dilestarekake, uga perlu kanggo nyelehake rong tangki kanggo bahan bakar lan oksidator ing fuselage. Amarga macem-macem mode operasi, mesin kudu nyepetake roket menyang kecepatan sing dibutuhake, preduli saka jalur penerbangan sing dipilih.

Dawane roket anyar kira-kira 11,6 m, jembar swiwine 3 m. Dhuwur kanthi empennage buntut ora ngluwihi 2,5 m. Bobot peluncuran ora luwih saka 5,8 ton, kacepetan nganti 32-5000 km / jam lan munggah menyang dhuwur watara 5400 km. Jarak penerbangan bakal tekan 40 km.

Kanggo nambah efisiensi aplikasi, sampeyan bisa nggunakake teknik pandhuan anyar lan jalur penerbangan sing cocog. Sawise uncoupling saka pesawat operator ing dhuwur saka 1 kanggo 13 km, roket kudu nguripake mesin lan tekan dhuwuré 40 km. Tingkat penerbangan ing dhuwur maksimum kudu terus nganti tekan area target, sawise rudal kudu ngrampungake panuntun dhumateng obyek kasebut, arep nyilem.

Adhedhasar data sing kasedhiya, sampeyan uga bisa nggawe asumsi babagan inovasi proyek X-32. Dikawruhi manawa sirah homing rudal Kh-22 ora nyukupi syarat modern, amarga ora duwe kekebalan swara sing ora cukup. Ketoke, salah sawijining tujuan utama proyek Kh-32 yaiku nggawe pencari radar aktif sing bisa ngganti frekuensi operasi lan operasi ing kahanan panggunaan perang elektronik dening mungsuh.

Miturut data paling anyar, proyek X-32 wis ana ing tahap sabanjure. Tes sing dibutuhake bakal rampung, sing ing mangsa ngarep bakal bisa nggunakake rudal jelajah anyar menyang layanan lan, kanthi bantuan, miwiti rearming penerbangan jarak jauh. Thanks kanggo kinerja penerbangan sing luwih apik lan sistem panuntun sing luwih apik, rudal sing janjeni bakal bisa nambah potensial serangan bom sing ana, sing bakal ngidini supaya bisa terus beroperasi tanpa mundhut efisiensi.


Miturut situs web:
http://izvestia.ru/
http://rbase.new-factoria.ru/
http://bastion-karpenko.ru/
http://militaryrussia.ru/blog/topic-756.html
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

78 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    Agustus 25 2016
    Modernisasi rudal lawas, babagan amunisi, kemungkinan nuklir.
    1. SSI
      + 10
      Agustus 25 2016
      Yah... Aja nganggep...
    2. +1
      Agustus 25 2016
      Aku pancene ngarep-arep. Mung hulu ledak nuklir sing bisa ngancurake kapal induk lan ngrusak sistem pertahanan udara kapal pengiring kanthi bantuan EMP.
      1. +3
        Agustus 26 2016
        opsional YABCH. Miturut bobot saka hulu ledak Kh-22, siji rudal hit bakal cukup kanggo mateni operator pesawat. Kanggo numpes 3-4. Utawa ngrusak rudal Kh-32 lan ngrampungake karo liyane. Lan ora ana sing ngomong babagan kapal cilik.
    3. 0
      Agustus 25 2016
      Aku pancene ngarep-arep. Mung hulu ledak nuklir sing bisa ngancurake kapal induk lan ngrusak sistem pertahanan udara kapal pengiring kanthi bantuan EMP.
      1. +7
        Agustus 25 2016
        Kapal induk ora kudu dirusak. Cukup kanggo nguripake dek kebangkrutan kanggo dheweke lan dheweke dadi ora kuwat kanggo dangu.
  2. +8
    Agustus 25 2016
    S-th anachronism lan dhuwit ora malah mudhun saluran, nanging mudhun saluran. Welasan taun nyiksa rencana sing sengaja ketinggalan jaman? Apa sing ana ing pikirane? LRE ing abad 21! Wah mung...
    1. SSI
      +8
      Agustus 25 2016
      Aku mbaleni komentar sadurunge: "Inggih, nggih ..."
      1. 0
        Agustus 25 2016
        Aku bakal ndhukung comrade sadurungé: LRE dibutuhake mung kanggo akselerasi lan climbing kanggo eselon - Aku ora argue, lan banjur - engine ion-plasma takon minangka paling ekonomi.
      2. 0
        Agustus 25 2016
        Aku bakal ndhukung comrade sadurungé: LRE dibutuhake mung kanggo akselerasi lan climbing kanggo eselon - Aku ora argue, lan banjur - engine ion-plasma takon minangka paling ekonomi. Iki bakal nyuda ukuran bobot kanthi dramatis, kabeh perkara liyane dadi karakteristik kinerja sing padha.
        1. +6
          Agustus 25 2016
          Lan pira regane keajaiban mesin kembar iki? Wigati dimangerteni manawa iki minangka barang sing bisa digunakake.
          Kajaba iku, RCC DD iki kudu keandalan cedhak 100% (amarga ana neon ing njero ... ugh, SBC). Lan kahanan operasi dheweke, mbok menawa, sing paling abot: sanadyan sampeyan TPK, utawa sampeyan bom teluk karo stabilisasi termal - lepas landas, pesawat ing sling external, landing.
    2. +6
      Agustus 25 2016
      Apa sing ana ing pikirane? LRE ing abad 21! Wah mung...

      Adhedhasar parameter "jarak", mesin roket propelan cair luwih apik tinimbang mesin propelan padat, amarga nduweni kemampuan kanggo nyetel dorongan lan, kanthi mangkono, bisa nggunakake bahan bakar kanthi luwih rasional.
      Ing Rusia, mesin jet-roket gabungan dikembangake kanggo penerbangan ing atmosfer lan ing papan sing cedhak, kanggo mesin sing bakal ngadeg, roket kanthi mesin roket propelan cair cocok banget.
      1. 0
        Agustus 25 2016
        Adhedhasar parameter "rentang", mesin roket propelan cair luwih apik tinimbang mesin propelan padat.

        Mesin turbojet sing luwih apik kaya Kaliber utawa Tomahawk
      2. 0
        Agustus 25 2016
        Adhedhasar parameter "rentang", mesin roket propelan cair luwih apik tinimbang mesin propelan padat.

        Mesin turbojet sing luwih apik kaya Kaliber utawa Tomahawk
        1. 0
          Agustus 25 2016
          Mesin turbojet sing luwih apik kaya Kaliber utawa Tomahawk

          Mesin turbojet ora bisa digunakake kanthi kekurangan utawa ora ana oksigen.
          1. 0
            Agustus 25 2016
            Mulane KR karo mesin turbojet mabur "ing ngisor radar", lan ora cemlorot kaya wit Natal ing pratondho operator radar.
            1. 0
              Agustus 25 2016
              Mulane KR karo mesin turbojet mabur "ing ngisor radar", lan ora cemlorot kaya wit Natal ing pratondho operator radar.

              Nanging ora bisa diluncurake saka angkasa.
            2. +4
              Agustus 25 2016
              kanthi kacepetan 5M, radar kasebut ana ing drum!
              Kajaba iku, kita ora ngerti apa-apa bab bagean pungkasan saka lintasan. Mungkin ing 10-100 km pungkasan iku suda.
              Kajaba iku, mesin turbojet ora dadi keahliane. Wis kesandung gada. Malah Mikheev ketoke ngomong sing sumber daya kanggo modernisasi mesin roket padha adoh saka kesel.
    3. +4
      Agustus 25 2016
      Lan carane entuk paramèter dhuwur tanpa nggunakake mesin roket, sampeyan bisa ngomong? Mesin propelan cair luwih efisien tinimbang propelan padhet, bisa ngganti thrust, nguripake lan mateni, ngganti vektor thrust, lan ora mbutuhake oksigen saka atmosfer. Kekurangan mung yaiku keracunan bahan bakar, sing ditanggulangi kanthi ampulisasi bahan bakar ing pabrik. Saka X-22 lawas, mung tata letak tetep.
  3. +1
    Agustus 25 2016
    Kutipan saka Teberii
    Modernisasi rudal lawas, babagan amunisi, kemungkinan nuklir.

    Cukup nyata, kanggo barang sing larang, ranjau darat ora katon kaya ngono. opo
    1. +4
      Agustus 25 2016
      Kh-22 duweni hulu ledak fragmentasi-kumulatif kanthi massa mbledhos 500 kg, sing ndadekake bisa nggayuh macem-macem target, Kh-32 mbokmenawa ora kurang, nanging kanggo biaya dhuwur, Kaliber uga ora murah. nanging uga kasil digunakake ing desain dhuwur-mbledhos.
      1. +2
        Agustus 25 2016
        Kh-22 duweni hulu ledak nuklir kanthi kapasitas 350 kt utawa luwih.
      2. 0
        Agustus 21 2018
        Ya, lan KMB kaset sing apik banget ing pangkalane ing USSR, mula perlu kanggo nyinaoni para nabi ing sisih kidul-wétan Ukraina. Lan akeh modifikasi liyane saka X-22. Apa sing dibutuhake Federasi Rusia ora ana ing bisnis - rudal kasebut yaiku Soviet.
  4. +9
    Agustus 25 2016

    Miturut laporan, rudal jelajah Kh-32 sing diluncurake ing udara minangka pilihan kanggo pangembangan luwih lanjut saka produk Kh-22 ing layanan. Nggawe proyek iki diwiwiti ing pungkasan taun wolung puluhan, nanging amarga sawetara kesulitan, karya kasebut ditundha, mula roket sing luwih apik durung metu saka tahap tes. Ana informasi miturut produk Kh-32 minangka modifikasi sing rada diowahi saka Kh-22 dhasar, dibangun kanthi nggunakake peralatan modern lan basis unsur, sing nduwe pengaruh positif marang karakteristik.

    Lan iki saiki diarani roket anyar. Lan dheweke menehi kode anyar ... Sadurunge, dheweke mung bakal nelpon X-22M, tanpa aplomb lan kipish. Modifikasi umum sing kudu ditindakake ing taun 1990. Padha telat seprapat abad, nanging padha bursting karo bangga. Kapan pembangunan militer lan janji bakal luwih penting tinimbang juara bal-balan, yacht anyar lan real estate ing Nice?
    1. +6
      Agustus 25 2016
      Indeks "M" ditugasake kanggo produk sing wis ngalami modernisasi ing wangun cilik utawa ora ngganti karakteristik kinerja utama. Indeks anyar - 32, nuduhake proses serius saka produk dhasar.
    2. +5
      Agustus 25 2016
      Lan iki saiki diarani roket anyar. Lan dheweke menehi kode anyar ... Sadurunge, dheweke mung bakal nelpon X-22M, tanpa aplomb lan kipish.

      Ora perlu mlumpat menyang kesimpulan. Wong metu ana kentut lan sampeyan wis bajingan kabeh nanggepi. Ora serius kaya ngono.
    3. +1
      Agustus 30 2016
      Telat ... tanpa rasa seneng

      Aku setuju. Tembak kabeh, lan bocah-bocah ujian ing wiwitan :)
  5. +2
    Agustus 25 2016
    Kasunyatan manawa artikel kasebut, sanajan kabeh upaya penulis, ora nuduhake karakteristik kinerja rudal, nuduhake manawa "mitra" lan "non-partner" bakal kaget.
    1. 0
      Agustus 25 2016
      Kanthi rudal kasebut, Tu-22m3 bisa ngontrol kabeh Eropa.
  6. SSI
    +7
    Agustus 25 2016
    Aku takon kabeh wong "cheers -...", "ora cheers ..." aja nulis babagan hypersound, etc. ... Yen sampeyan kanthi ati-ati, aku nandheske, kanthi ati-ati, maca karakteristik lan nganggep ketinggian penerbangan, lan tembung babagan "mudhun" meh vertikal, "ngetung" target, banjur kacepetan ~ 4,5M dadi cetha . ...
    1. 0
      Agustus 25 2016
      Sergey hi
      TTX mesthine. Dadi ayo ora langsung nggawe kesimpulan.
      1. SSI
        +2
        Agustus 25 2016
        Inggih, apa sing bisa kita anggep, X-22 dimodernisasi - inersia ora laser, motor dipasang kanthi beda, nanging aplikasi kasebut padha - pamisahan saka operator, akselerasi, munggah, banjur menyang target ... Ya, mungkin inersia dadi luwih tepat ...
  7. +6
    Agustus 25 2016
    Sumber sing ora dijenengi ujar manawa proyek rudal jelajah udara-ke-permukaan Kh-32 ana ing tahap pungkasan.

    Mesthine ora ana sumber sing ora dijenengi ing Rusia, salah siji Departemen Pertahanan, utawa pabrikan, kabeh pengkhianat liyane menyang Tanah Air sing mbukak rahasia militer.
  8. +1
    Agustus 25 2016
    1. pranyata padha nulis bab padha ing 2 cabang.
    2. Kontrak kanggo miwiti produksi rampung ing taun 2014 (Aku menehi tautan ing benang paralel)
    3. Paling kamungkinan, rudal kasebut digawe saka backlog saka Kh-22 saka seri paling anyar. Mungkin kita ngomong babagan Kh-32M, sing iki, NYA, pancen anyar.
  9. 0
    Agustus 25 2016
    Kang menehi kritik dening karakteristik kinerja bisa rudal, kita bisa nganakke: rudal kanggo 100% karusakan saka tatanan operator pesawat ing radius saka 1500-2000 km saka pesisir Federasi Rusia, lan khusus. b/h Kanggo b / h biasa, roket kuwi rada larang, kanthi gampang. Kuwi pesen asimetris kanggo "mitra".
  10. +7
    Agustus 25 2016
    Kutipan saka leto
    Apa sing ana ing pikirane? LRE ing abad 21! Wah mung...

    Ing dhuwur 40 km. ora ana pesawat sing mabur. Coba tebak kenapa? Bener, sampeyan bisa ngira, meh ora ana hawa kanggo mesin turbojet. Saliyane mesin roket propelan cair kanggo rudal manuver, meh ora ana sing bisa ditawakake.
    1. 0
      Agustus 25 2016
      Dadi apa ngunggahake nganti dhuwur? Kepiye carane bakal nylametake sampeyan saka interception?
      1. +2
        Agustus 25 2016
        Kanggo nyuda resistensi hawa lan nyedhiyakake jarak sing luwih dawa.
        Ya, ora bakal nylametake sampeyan saka interception, amarga meh ora ana cara maneuver energik ing vakum kanthi bantuan pesawat.
        1. 0
          Agustus 25 2016
          Ya, ora bakal nylametake sampeyan saka interception, amarga meh ora ana cara maneuver energik ing vakum kanthi bantuan pesawat.

          Ana pilihan manawa operator kasebut bakal maneuver - bakal "mlumpat" zona pertahanan udara lan mung bakal diluncurake.
        2. 0
          Agustus 25 2016
          Ya, ora bakal nylametake saka interception,

          Apa tegese iku? Radar SPY-1 bakal weruh X-32 mabur ing dhuwur 40 km. kanthi gampang, amarga ukurane gedhe banget, nalika ing jarak maksimal. Bakal ana luwih saka cukup wektu kanggo miwiti misil lan panuntun dhumateng. Aku mbaleni, kenapa kita butuh rudal sing gampang dicegat?
          1. 0
            Agustus 25 2016
            Ora kabeh sistem pertahanan udara bisa nggarap target ing dhuwur 40 km, sanajan mesthine bisa nglacak. Bakal bisa ditembak mung nalika mudhun ing nyilem, nanging rudal bakal nindakake maneuver anti-pesawat lan nggawe gangguan aktif karo operasi radar mungsuh. Nalika nyerang AUG, sawetara rolas rudal kasebut bakal ditembakake.
            1. 0
              Agustus 25 2016
              Ora kabeh sistem pertahanan udara bisa nggarap target ing dhuwure 40 km

              "Musuh utama" duwe SM-3, lan SM-2ER lan SM-6 wis saka 33 km. Rudal iki ON ALL penghancur rudal lan kapal penjelajah rudal lan "jenenge legiun."
          2. VP
            0
            Agustus 25 2016
            Nuwun sewu, kula kesupen bilih karyawan saged nyambut damel ing dhuwur 40 km.
            Ga ngingetin?
            1. 0
              Agustus 25 2016
              SM-3 yen sampeyan lali
              1. 0
                Agustus 25 2017
                Kutipan saka leto
                SM-3 yen sampeyan lali

                ing dhuwur kasebut, dheweke ora bisa nyegat target, karyane wiwit luwih dhuwur, umume, jarak saka 35 nganti 70 km angel banget kanggo nyegat ...
          3. +1
            Agustus 25 2016
            Kutipan saka leto
            Apa tegese iku?

            Profil penerbangan gabungan minangka standar kanggo CR DD "gedhe".
            Kanggo umume rute, roket kasebut lelungan ing papan sing dhuwur kanggo ngirit bahan bakar lan mung mudhun sadurunge mlebu zona operasi sistem pertahanan udara.
        3. +1
          Agustus 25 2016
          Ya, ora bakal nylametake sampeyan saka interception, amarga meh ora ana cara maneuver energik ing vakum kanthi bantuan pesawat.

          Spasi iki mung diwiwiti ing 100 km, nganti 100 km kemudi bisa digunakake kanthi efisiensi sing sebanding karo dhuwure.
          Amerika, kanthi cara, resmi miwiti ruang angkasa ing dhuwur 80 km - padha duwe atmosfer dhewe. lol
          1. +1
            Agustus 26 2016
            NASA nganggep dhuwure 122 km minangka wates ruang.
            Donya resmi ngakoni dhuwure 100 km. ing bagean iki ("Karman line") operator kudu berkembang ing paling 7,9 km / s. Iku wiwit saka 100 km. aeronautika mandheg operasi lan astronautika diwiwiti (kanggo mungsuh - astronautika).
            Ing tangan liyane, Amerika ngenali sawetara sing wis ing dhuwur 80 km. astronot.
            Dadi, kanggo wong Amerika, pancen ana sing nyathet "lompat trampolin" karo mabur menyang angkasa, lan sawetara wong Amerika malah 120 km. papan ora dianggep.
  11. 0
    Agustus 25 2016
    Ya, ora ala wis ... paling ora kanggo "backfires" rudal anti-kapal normal bakal katon maneh - sing bener-bener digawe. MRA kudu dibalèkaké.
    1. 0
      Agustus 27 2016
      Ing jaman Soviet, sekolah lan akademi militer mulang: "Perang saiki, yen diluncurake dening imperialis, bakal dadi rudal nuklir." Kanthi gati kanggo MPA, iki tegese ing kasus iki emphasis ana ing aplikasi massa karo akurasi kurang. Ing tembung, kaya ing lelucon: "Moral dongeng iki ora anyar, lan sewu hares mabuk ... singa!." Rudal X-22 cocok kanggo iki.
      Saiki ora ana MRA lan Tu-22 M3, sanajan kabeh modernisasi, urip nganti abad minangka tukang ngebom. Ana luwih sithik lan malah ana sing ngomong babagan adol sawetara mobil menyang India.
      Kh-32 punika penerus Kh-22 ing pangertèn mbangun, lan iku uga ora gegaman tliti dhuwur bisa incapacitating pasukan strategis serangan mungsuh, i.e. utamane komponen nuklir. Ing mratelakake panemume, iku ora duwe prospek.
      Negara kaya Rusia mesthi mbutuhake MPA, nanging kudu diuripake maneh kanthi basis kualitatif sing beda, ing babagan pesawat lan senjata.
      1. +1
        Januari 16 2017
        "Kh-32 minangka penerus Kh-22 kanthi cara sing konstruktif, lan uga dudu senjata presisi dhuwur" ...
        Aku wonder apa yen "penerus" supaya otomatis "ora dhuwur-tliti"?
  12. 0
    Agustus 25 2016
    Lha, "wong wicaksana" apa sing ngukir postingan loro ing kene?
    Dakkandhani, apa situs kasebut bodho? Mbok. Cukup owahi / busak pesen tambahan sampeyan langsung,
    ora ana apa-apa lan ora ana sing ngganggu. Suwe-suwe, ya ora mungkin. Apa ora bisa ndeleng apa lan carane diselehake sawise ngetik lan nambah komentar?
  13. +1
    Agustus 25 2016
    SM-3 nggarap target balistik ing njaba atmosfer, nggawa interceptor kinetik. SM-2 lan SM-6 makaryakke nganti 33 km.
  14. 0
    Agustus 25 2016
    Kabar apik, mesthi, roket bakal teka ing Angkatan Udara, supaya bisa ngomong, kanthi wektu tundha, nanging apa sing bisa ditindakake. Saiki dudu roket sing saya kuwatir, nanging operator .. Supaya bisa nggunakake roket kasebut kanthi efektif, luwih akeh operator sing dibutuhake tinimbang saiki.
  15. 0
    Agustus 25 2016
    Quote: Kakang abu-abu
    Ya, ora bakal nylametake sampeyan saka interception, amarga meh ora ana cara maneuver energik ing vakum kanthi bantuan pesawat.

    Spasi iki mung diwiwiti ing 100 km, nganti 100 km kemudi bisa digunakake kanthi efisiensi sing sebanding karo dhuwure.
    Amerika, kanthi cara, resmi miwiti ruang angkasa ing dhuwur 80 km - padha duwe atmosfer dhewe. lol

    Ing kasunyatan, struktur atmosfer ora gumantung ing jeneng negara sing dumunung. Dhuwur struktur atmosfer diikat karo kutub lan khatulistiwa Bumi. Sing luwih cedhak karo kutub, luwih murah. Mbukak spasi, jeneng iku kondisional.
    Biasane ngitung saka 40 nganti 120 km, gumantung saka posisi bumi ing orbit.
    1. +1
      Agustus 25 2016
      Biasane nimbang saka 40 nganti 120 km., Gumantung ing posisi bumi ing orbit.

      40-80 km - ionisasi udhara maksimum (transformasi hawa dadi plasma) saka gesekan marang awak kendaraan turunan nalika mlebu ing atmosfer kanthi kecepatan kosmik pisanan.
      70 km - wates ndhuwur atmosfer ing taun 1714 miturut pitungan Edmund Halley adhedhasar data pendaki, hukum Boyle lan pengamatan meteor.
      80 km - wates antarane mesosfer lan termosfer (mesopause): dhuwure awan noctilucent.
      80,45 km (50 mil) minangka dhuwur resmi wates luar angkasa ing Amerika Serikat.
      100 km - wates internasional resmi antarane atmosfer lan ruang - garis Karman, sing nemtokake wates antarane aeronautika lan astronautika. Lumahing aerodinamis (swiwi) sing diwiwiti saka dhuwur iki ora ana gunane, amarga kecepatan penerbangan kanggo nggawe angkat dadi luwih dhuwur tinimbang kecepatan kosmik pisanan lan pesawat atmosfer dadi satelit ruang. Kapadhetan medium ing dhuwur iki yaiku 12 triliun molekul saben 1 dm³

      http://nearspace.ru/?page_id=327
  16. VP
    +2
    Agustus 25 2016
    Letoora bakal bisa, sayangé.
    Iki dirancang kanggo nyegat ICBM ing orbit sing luwih dhuwur, luwih-luwih, iku kinetik. Dheweke efisiensi ing lionfish menehi kula mamang ageng. Lan dheweke ora nate nyoba babagan apa wae kajaba peniru rudal balistik.
  17. 0
    Agustus 25 2016
    macem-macem sumber nyebutake yen X-32 bakal bisa tekan kecepatan nganti 5000-5400 km / h

    Iki wis hypersound, jenis. Yen pancen ana karakteristik kinerja kasebut, mula iki minangka terobosan gedhe ing senjata nyerang. Kaliber mabur ing subsonik, lan ing kasus iki, sampeyan bisa uga ngetrapake konsep serangan global sing cepet. Aku yakin manawa hulu ledak nuklir bakal gampang ndharat ing kana lan kanthi mangkono jarake uga bakal luwih dhuwur.
  18. 0
    Agustus 25 2016
    Choate ora seneng yen iki produk ing foto. Aku panginten iku bakal dadi "paku" ing bahan bakar ngalangi. Napa ora njupuk conto saka C-seratus saka perwira pertahanan udara darat? Kang bisa suda amarga wis ana ing dhuwur lan nduweni kecepatan awal saka operator.
    1. +2
      Agustus 26 2016
      Amarga roket bahan bakar padhet ukuran iki kudu ana ing TPK utawa akeh kegagalan + sumber daya kanggo sawetara sorties.
      Campuran bahan bakar padat ora nyerna owah-owahan suhu. Lan radar iki bakal digunakake paling asring saka dhuwur maksimum, akselerasi kanggo Mach 2-3 ing afterburner, yen ora bakal fly ing 1000 km.
      Kajaba iku, kanthi mesin roket bobot lan ukuran sing padha, dheweke menang banget - mbandhingake Sineva karo Bulava ing wektu luang.
  19. +7
    Agustus 25 2016
    silver_roman,
    Kajaba iku, mesin turbojet ora dadi keahliane. Wis kesandung gada.

    TRD minangka mesin turbojet.
    Ing Mace ana TTD - bahan bakar padat.
    Dadi huruf kasebut katon padha ... Nanging isih awal banget: rasakake bedane! ngguyu
    1. +2
      Agustus 25 2016
      kawruh jero babagan desain mesin roket langsung dirasakake ... loro propelan cair lan padhet. Ketoke ing mburi pundhak sing kuwat ana puluhan taun pembangunan ing biro desain rahasia ....?
      Kados pundi kula saged mandeng mripatipun tiyang ingkang kados makatên punika anggèn kula bingung aksara-aksaranipun.
      negatif
      1. +2
        Agustus 26 2016
        KAA bener dicet kabeh kanggo sampeyan, nanging sampeyan bakal bummed.
        Ora bisa ngakoni kesalahan + ambisi = sampeyan. negatif
        1. 0
          Agustus 27 2016
          lan sapa sing mbantah sing ora bener? Aku sampurna bisa mbedakake TRD saka TTD, Aku mung nyampur munggah singkatan ing cepet-cepet. Kaya-kaya durung ana roket karo baling-baling.
          Lan ing kene diwiwiti: huruf sing padha, ngrasakake bedane, lsp.
          Nanging ing kasus apa wae, aku ora butuh penilaian sampeyan babagan komentar kasebut, aku lan Kaa. dadi negatif
          1. 0
            Agustus 27 2016
            Aku apologize kanggo komentar impudent sadurungé, sampeyan kudu ngontrol dhewe. Nyuwun
            Babagan "kebingungan" singkatan. Dadi sampeyan ora bingung singkatan, nanging inattentively maca komentar Summer.
            Leto nuduhake rudal jelajah sing mabur "ing ngisor radar." Kepiye carane CD bisa dadi bahan bakar sing padhet?! Mung yen akselerator finish dheweke bahan bakar ngalangi. Kajaba iku, Leto cetha ngomong babagan rudal jelajah, lan sampeyan "mlumpat" menyang rudal balistik.
            Babagan pratelan KAA. Ya, ana cathetan condescension ing dheweke, nanging dheweke ngerteni kesalahan sampeyan! Aja ngomong karo petisi. Salah - ngakoni. ora
            1. 0
              Agustus 29 2016
              Waca maneh komentar.
              Ngomong-ngomong, pancen salah ketik ing singkatan kasebut sadurunge aku, jebule aku njupuk tanpa mikir, nanging kabeh wong tegese mesin bahan bakar padat, dudu turbojet. Lan pangandikane tumuju marang aku.

              Leto pancen ngaku yen KR mabur ing papan sing kurang, nanging iki yen kita ngomong babagan tomohawks utawa kaliber subsonik. Aku wonder carane X-101 tumindak? Aku ora mikir yen mabur terus-terusan ing papan sing dhuwur.
              Ing kasus X-32, sing nduweni kacepetan kira-kira 4M, dhuwure ora penting maneh. Luwih menarik yaiku EPR, area maneuver aktif, lan liya-liyane, amarga. iku meh mokal kanggo nyegat target karo paramèter kuwi.
  20. Komentar wis dibusak.
  21. +5
    Agustus 26 2016
    Leto,
    "Mungsuh utama" SM-3 bisa

    Omong kosong atom opo iki???!
    Penting kanggo sinau karakteristik kinerja SM-3 lan prinsip operasi! Sistem homing dheweke urip mung sawise pamisahan tahap pungkasan ing dhuwure> 70 km.
    SM-3 minangka interceptor transatmosfer paling murni.
  22. +4
    Agustus 26 2016
    Kutipan saka leto
    S-th anachronism lan dhuwit ora malah mudhun saluran, nanging mudhun saluran. Welasan taun nyiksa rencana sing sengaja ketinggalan jaman? Apa sing ana ing pikirane? LRE ing abad 21! Wah mung...

    Lan iki carane ngomong, dear Leto. LRE bakal duwe impuls spesifik sing luwih dhuwur tinimbang mesin roket propelan sing padhet. Ya, lan padha makarya kanthi apik ing produksi. Babagan mesin turbojet - ya, impuls spesifik kasebut ora bisa dibandhingake karo mesin roket propelan cair utawa mesin roket propelan padhet (bedane yaiku urutan gedhene). Nanging kabeh babagan kacepetan produk. Ing pangertèn sing apa jenis engine turbojet dibutuhake kanggo njaga kacepetan 5400 km / h. Sawise kabeh, kacepetan prodhuk sing luwih dhuwur, luwih angel nggawe mesin turbojet ing ukuran sing bisa ditampa lan kanthi tingkat linuwih sing dhuwur. Teknologi, maneh, dibutuhake, nglibatake produksi produk massal sing praktis ... Umume, mesin turbojet minangka perkara sing ambigu ing kasus iki.
    Minangka kanggo jinis hulu ledak ... Paling kolega sing dihormati setuju yen hulu ledak nuklir kanggo Kh-32 bakal pas. Nanging aku ora yakin babagan iki, kanca-kanca sing ditresnani. Ayo kula nerangake alasan kebingungan.

    Kutipan saka paten Federasi Rusia 2 529 122 - Warhead (paten kasebut ora rahasia, ana ing domain umum):
    Konversi langsung menehi paningkatan daya bledosan dhuwur 104,93 kaping luwih kuat tinimbang TNT. Ngelingi yen nalika nyoba prototipe, daya bledosan nyata ora ngluwihi 8 kaping TNT, lan teoritis 14 kaping TNT, efisiensi bledosan 57%. Iki tegese jeblugan karo hidrida saka boron-aluminium alloy Al(BH4)3 bisa diitung minangka daya jeblugan nyata ora ngluwihi 59,8 kaping TNT. Lan iki meh 7,4 kaping luwih kuat tinimbang prototipe.

    Aku wis ngutip kutipan iki ing komentar ing salah sawijining artikel Oleg Kaptsov.
    Mangkono, yen kita nganggep yen warhead RCC ngemot 50 kg zat jenuh energi, banjur padha karo TNT saka zat iki kira-kira 3000 kg. Miturut perkiraanku, kanggo nglelebke kapal induk kanthi pamindahan 100 ton, sampeyan butuh 000 - 6000 kg TNT, lan kanggo mateni - kira-kira 6500 kg.

    Mesthine, kabeh iki ora luwih saka anggepanku. Nanging aku pengin ngarep-arep sing paling apik. eseman
  23. +1
    Agustus 26 2016
    Kutipan: Alexey R.A.
    Lan pira regane keajaiban mesin kembar iki? Wigati dimangerteni manawa iki minangka barang sing bisa digunakake.

    Ing kasus iki, rega ora masalah. Kapal induk utawa kapal penjelajah ing ngendi produk bakal tiba luwih larang.
  24. 0
    Agustus 26 2016
    Bungah
    Mangkono, yen kita nganggep yen hulu ledak RCC ngemot 50 kg zat jenuh energi

    lan X-32 bakal duwe paling sethithik 500 kg bahan peledak, ternyata ... jeblugan nuklir sing padha sing bakal nyuwek kapal induk dadi chip cilik) Pranyata yen bahan peledak iki bisa digunakake ora mung ing anti. -rudal kapal, nanging nang endi wae. Proyektil tank sing mbledhos dhuwur kanthi 2-3 kg bahan peledak kasebut dijamin bisa ngrusak tank mungsuh.
    Nanging, yen kita nemokake bahan peledak sing kuat, mula kenapa informasi babagan iki ana ing domain umum?
  25. 0
    Agustus 27 2016
    Kutipan saka: Dimka mati
    Bungah
    Mangkono, yen kita nganggep yen hulu ledak RCC ngemot 50 kg zat jenuh energi

    lan X-32 bakal duwe paling sethithik 500 kg bahan peledak, ternyata ... jeblugan nuklir sing padha sing bakal nyuwek kapal induk dadi chip cilik) Pranyata yen bahan peledak iki bisa digunakake ora mung ing anti. -rudal kapal, nanging nang endi wae. Proyektil tank sing mbledhos dhuwur kanthi 2-3 kg bahan peledak kasebut dijamin bisa ngrusak tank mungsuh.
    Nanging, yen kita nemokake bahan peledak sing kuat, mula kenapa informasi babagan iki ana ing domain umum?

    Ana sawetara nuansa ing kene. Kasunyatan iku Kapadhetan wesi boron-aluminium kira-kira telu kurang saka Kapadhetan TNT, lan bledosan biasa dibutuhake kanggo wiwitan. Mulane, massa zat jenuh energi bakal kurang saka massa bahan peledak biasa.
    Napa paten kasebut ana ing domain umum - aku ora ngerti. Siji-sijine asumsi yaiku apa sing luwih kuat, sing luwih cocog kanggo produksi ing perusahaan sing wis ana, utawa sing luwih aman kanggo nggawe lan nyimpen, diklasifikasikake.
    Nyatane, aku menehi conto kanthi paten mung kanggo nerangake yen ilmu militer ora mandheg. nglirik
    1. 0
      Agustus 30 2016
      Siji-sijine asumsi yaiku apa sing luwih kuat, sing luwih cocog kanggo produksi ing perusahaan sing wis ana, utawa sing luwih aman kanggo nggawe lan nyimpen, diklasifikasikake.

      Gusti mberkahi. Iku bakal dadi revolusi nyata ing senjata :-)
  26. +2
    Agustus 28 2016
    Kutipan saka VP
    Nuwun sewu, kula kesupen bilih karyawan saged nyambut damel ing dhuwur 40 km.
    Ga ngingetin?


    Apa, apa, FANTASY.
  27. 0
    Januari 25 2017
    Gedhe, siji maneh kuku ing peti mati saka kulon rot, liyane kuku luwih tentrem kita bakal turu. Good luck kanggo kabeh wong nalika nyoba NAIL serius iki.
  28. +1
    Maret 4 2017
    Gusti, dheweke uga nyoba galvanize monster iki ...
    Oke, matur nuwun Gusti, paling ora dheweke ora bodho karo rudal anti-kapal OT - Zircon, Onyx ing ramjet. Nanging iki NPO Mashinostroeniya - tradhisi Chelomey durung.
    Sayange yen degenerates duwe kesempatan lobi sing cukup kanggo nyurung rudal ideologi taun 60an.
    Lan sayang banget yen Rainbow ora bisa nggawe pendekatan kreatif kanggo nganyari monsters - kanggo ngirim lan entuk ramjet sing padha karo NPO Mashinostroeniya.
  29. 0
    6 September 2017
    Inggih nggih? Rudal kasebut hipersonik, sayap apa? Utawa bisa kerucut irung plastik tahan 600-700 derajat? Kabeh sing ditulis lan digambar ing kene minangka asumsi murni, kaya karo Zirkon.
  30. 0
    22 September 2017
    Umume pesawat X-32 dumadi ing papan sing ora bisa diakses dening rudal anti-pesawat. Contone, kanggo rudal dipandu anti-pesawat paling canggih (SAM) saka Angkatan Laut AS SM-6, dhuwure interception maksimum yaiku 33 kilometer. Ing wektu sing padha, ing dhuwur interception kaya, wates wilayah sing kena pengaruh banget suda, lan rudal sacoro prakteke ilang kemampuan kanggo maneuver - rudal anti-pesawat mung "metu saka uap" (amarga umume pesawat mabur dening inersia), lan diwenehi yen rudal Amerika saka kulawarga "Standar" duwe rudders aerodinamis, sembarang maneuvering efektif sing dibutuhake kanggo nyegat target Komplek kuwi mung mokal. Sampeyan bisa nyoba kanggo njupuk mudhun X-32 mung sawise miwiti nyilem menyang target, Nanging, ing kasus iki, nyegat rudal cepet-cepet ing kacepetan luwih saka 5M - iku tugas banget angel malah kanggo sistem pertahanan udhara paling majeng. Sampeyan bisa kerep nemokake pratelan manawa anti-rudal SM-32 Amerika bisa "njaluk" X-3. Nanging, statement iki absurd. SM-3 dirancang khusus kanggo nyegat rudal balistik, sing digunakake minangka hulu ledak kanggo numpes sing diarani. interceptor kinetik eksoatmosfer
  31. 0
    April 1 2018
    Nalika padha nindakake Temp-2S, ora ana owah-owahan wiwit iku. Mung plug nganyari, banjur soket. Lan ora bisa ngluwihi level Minuteman ing taun 1964. Roket sabanjure ing kendaraan 10-poros kudu diangkut ... ngguyu basa wassat

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"