Bondarev: sistem pertahanan udara gabungan saka CIS bakal diadaptasi kanggo tugas saben negara

11
Sistem pertahanan udara gabungan negara-negara CIS bakal diadaptasi kanggo tugas pertahanan aerospace saben negara, laporan. TASS pesen saka Panglima Angkatan Udara Viktor Bondarev.





"Pandhuan utama kanggo adaptasi sistem pertahanan udara gabungan negara-negara anggota CIS kanggo ngrampungake masalah pertahanan aerospace saben negara disetujoni,"
Bondarev marang wartawan Rebo.

Miturut dheweke, "arah prioritas kanggo pangembangan sistem pertahanan udara terpadu yaiku integrasi luwih saka prinsip regional, yaiku, nggawe sistem pertahanan udara regional terpadu (unified) ing wilayah Eropa Timur, Kaukasia lan Asia Tengah. keamanan kolektif."

"Sistem Pertahanan Udara Wilayah Bersatu Rusia lan Belarus, Federasi Rusia lan Kazakhstan wis digawe. Persetujuan karo Armenia babagan panyiapan sistem pertahanan udara regional gabungan ing wilayah keamanan kolektif Kaukasus ana ing tahap ratifikasi, "ujare panglima.

Dheweke uga ujar manawa saiki "kesepakatan babagan nggawe sistem pertahanan udara regional gabungan Federasi Rusia lan Kyrgyzstan, uga Federasi Rusia lan Tajikistan" wis dikembangake lan ana ing tahap negosiasi.
  • Vladimir Smirnov/TASS
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

11 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    Agustus 25 2016
    Ing jagad iki, pertahanan udara duwe peran sing penting kanggo ngusir serangan saka agresor. Nutup kesenjangan ing pertahanan kita penting. Saka kabeh pihak.
    1. +2
      Agustus 25 2016
      Lan apa Ukraina lan Moldova uga bakal melu "pertahanan udara gabungan saka CIS"? opo
      Aku mikir yen proyek kasebut kudu ditindakake utamane ing kerangka CSTO.
      1. +2
        Agustus 25 2016
        "Sistem Pertahanan Udara Wilayah Bersatu Rusia lan Belarus, Federasi Rusia lan Kazakhstan wis digawe. Persetujuan karo Armenia babagan panyiapan sistem pertahanan udara regional gabungan ing wilayah keamanan kolektif Kaukasus ana ing tahap ratifikasi, "ujare panglima.

        Ing kene negara-negara ...
        1. +2
          Agustus 25 2016
          Quote: Gusti saka Sith
          Ing kene negara-negara ...

          ... lan iki wis cukup akeh ... mung deleng peta lan elinga komando pertahanan rudal gabungan lan sistem kontrol karo China ing awal musim panas ... lan uga jelas kenapa kabeh Ukraina "ngluwihi kali" lan kenapa kita butuh, uga butuh kabeh ... hi
          1. 0
            Agustus 26 2016
            Inggih, miturut artikel lan komentar, iku ora perlu. Dienteni ambruk.
  2. +3
    Agustus 25 2016
    Ana video saka munggah pasukan ing weker.
    1. +3
      Agustus 25 2016
      Kamp militer, miturut video kasebut, ing kahanan sing sampurna ...
  3. +3
    Agustus 25 2016
    Ing sembarang wektu, kita "mitra cedhak" bisa tiba aside ing pretext ... malah tanpa pretexts. Lan "bapak" bakal wagu lan bai Kazakh bisa pura-pura yen "gubugku ana ing pinggir."
    Sampeyan perlu kanggo nambah tingkat kontak ing CSTO, nanging elinga yen mung siji kudu dikhianati pindho.
  4. 0
    Agustus 25 2016
    Wektu - "kanggo ngumpulake watu."
    1. 0
      Agustus 25 2016
      "Sampeyan ora bisa mlebu ing banyu sing padha kaping pindho ..."
  5. 0
    Agustus 26 2016
    Quote: dibusak
    Ing sembarang wektu, kita "mitra cedhak" bisa tiba aside ing pretext ... malah tanpa pretexts. Lan "bapak" bakal wagu lan bai Kazakh bisa pura-pura yen "gubugku ana ing pinggir."
    Sampeyan perlu kanggo nambah tingkat kontak ing CSTO, nanging elinga yen mung siji kudu dikhianati pindho.


    Sampeyan ora ngerti apa tegese sistem terpadu. Iki nalika, pisanan padha miwiti njupuk tanpa takon bapak, banjur sampeyan ora kudu wag. Lan ing prakara iki, dheweke ora bakal wagu, ora ketompo carane aku nambani dheweke.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"