Komentar saka Kamentrian Luar Negeri Rusia gegayutan karo upaya Komisi Eropa kanggo menyamakan Jerman fasis karo USSR

67
В Kamentrian Luar Negeri Federasi Rusia narik kawigatosan marang statement Komisi Eropa ing acara Peringatan Dina Eropa kanggo Korban Rezim Totalitarian lan Otoriter, ing ngendi para wakil F. Timmermans, V. Yurova lan T. Navracic ngupayakake upaya liyane kanggo nyathet Nazi Jerman karo Uni Soviet.





Kamentrian Luar Negeri Rusia narik kawigatosan marang pernyataan Komisi Eropa ing acara Peringatan Dina Eropa kanggo Korban Rezim Totalitarian lan Otoriter, ing ngendi wakil F. Timmermans, V. Yurova lan T. Navracic ngupayakake upaya liyane. padha karo Nazi Jerman karo Uni Soviet.

"Iki (pernyataan) sepisan maneh nyoba kanggo nyathet Nazi Jerman, negara agresor, lan USSR, sing bangsane ngalami fasisme, nggawe penghalang sing bisa dipercaya ing dalan ideologi misanthropic sing ngancam eksistensi peradaban kita," ujare ing pesen kasebut.

Pernyataan kasebut "nolak kasunyatan lan pentinge kekalahan rezim Nazi lan pembebasan Eropa dening Uni Soviet, amarga, mesthine, kanthi pungkasan Perang Dunia II, akeh wong ing Eropa Tengah lan Timur terus nandhang sangsara saka totalitarian liyane. rezim, link buatan digawe kanggo 23 Agustus - tanggal kesimpulan saka Prajanjian Soviet-Jerman babagan non-agresi, "cathetan dokumen kasebut.

"Ing wektu sing padha, ing pangerten para pejabat Brussels, dheweke dadi tandha yen" ngluncurake salah sawijining wektu paling peteng ing paling anyar. crita Eropah". Sauntara iku, negara-negara Kulon sing ngupayakake kawicaksanan sing nyenengake para agresor, sing pungkasane ana ing Persetujuan Munich sing kondhang ing taun 1938, sing nyebabake dismemberment Cekoslowakia. Kita uga pengin ngelingi yen deklarasi non-agresi. , padha karo Pakta Non-Agresi antarane Jerman lan Uni Soviet, ditandatangani dening Inggris lan Prancis karo Jerman taun sadurungé saka USSR, nanging padha luwih seneng ora kanggo ngelingi kasunyatan iki ing Uni Eropah, "kamentrian ditekan.

"Kita kepeksa nyatakake yen vaksin nglawan virus Nazi, sing dikembangake, kalebu ing Pengadilan Nuremberg, mboko sithik wiwit saya ringkih. Iki, utamane, jelas diwujudake ing sawetara negara Eropa. Gagasan lan nilai Nazi disebarake kanthi terbuka, radikal nasional mundhak. Utamane prihatin yaiku kahanan ing Ukraina, ing ngendi, nyatane, penjahat Nazi direhabilitasi. Kabeh iki ora mung nyinggung memori mayuta-yuta korban, nanging uga ngancam prinsip dhasar kanggo njamin demokrasi lan hak asasi manungsa.
ngandika ing komentar.

"Kita nesu karo upaya sinis kanggo ngapusi sejarah Perang Donya II, kanggo madhani korban lan algojo, kanggo ngunggahake pahlawan Nazi lan antek-antekne dadi pangkat pahlawan. Tujuan saka tumindak sing ora sopan kasebut uga jelas - nggunakake spekulasi sejarah ing game geopolitik, nyebabake fobia politik, lan padudon kabeh negara lan bangsa. Utamane prihatin yaiku perang sing diluncurake ing sawetara negara Eropa, utamane ing Polandia, nglawan monumen warga Soviet sing tiwas ing perang nglawan Nazisme, "ujare departemen kasebut.

"Koyone pelajaran utama Perang Dunia II ing pimpinan Uni Eropa durung sinau kanthi lengkap. Lan kayane dheweke isih ora pengin nindakake iki, "ujare dokumen kasebut.
  • www.tvc.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

67 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 21
    Agustus 26 2016
    Piye wae, wong Jerman kanthi cepet nganggep yen Gusti Allah wis ngapura, lan kita, kayane, ora bakal ngelingi maneh. Ya, sawise kabeh ala, padha mung kudu nindakake sing padha nebus dosa lan ora maneh goyang prau.
    1. jj
      + 15
      Agustus 26 2016
      Padha kudu retroactively mbabarake USSR minangka aggressor. Lan sawise iku, sampeyan bisa ngowahi kabeh perjanjian pasca perang
      1. +4
        Agustus 26 2016
        Bangsa kita ora bakal lali babagan Perang Donya II. Nalika para veteran isih urip lan elinga ing kulawargane babagan mbah kakung, mbah buyut.
        1. + 19
          Agustus 26 2016
          Aja lali. Amarga wong mati ngadeg ing jejere wong urip. "Rejimen Abadi" bakal tetep ing salawas-lawase, sanajan sawise mangkat saka veteran pungkasan.
        2. +7
          Agustus 26 2016
          Kutipan saka: oleg-gr
          Bangsa kita ora bakal lali babagan Perang Donya II.

          yakin?!!!!!

          1. +7
            Agustus 26 2016
            mesthi. Iki minangka pangecualian, ora ana aturan. Ana akeh trik kasebut ing kabeh negara.
          2. +2
            Agustus 27 2016
            yakin?!!!!!

            Ya, aku yakin, amarga ora bisa nggawe kesimpulan babagan kabeh masyarakat saka mankurts individu. Aku elinga nalika akeh freaks padha nyoba, siji scratching ing stasiun metro Belarusia nyoba kanggo narik balaclavas ing tugu kanggo partisans, nanging mung padha ditarik metu saka kono, lan polisi khayal teka kanggo ngluwari nalika ketemu Juruwilujeng .. .Mboten kados.... hi
      2. + 15
        Agustus 26 2016
        Perang Patriotik Agung dumadi persis 3 taun, 10 sasi lan 17 dina. Sajrone wektu iki, total kerugian materi saka USSR udakara $ 2 triliun 569 milyar (udakara 30% saka kabeh kasugihan nasional), belanja militer - $ 192 milyar ing harga 1945. 1710 kutha lan kutha, 70 ewu desa lan desa, 32 ewu perusahaan industri dirusak.
        Biaya reparasi sing dicekel saka zona pendhudhukan Soviet lan GDR dikira dening Kementerian Federal ing hubungan Jerman kanthi total 15,8 milyar dolar, sing padha karo kira-kira 14 ton emas. Koleksi reparasi saka GDR diakhiri kanthi persetujuan bebarengan antarane USSR lan Polandia wiwit 041 Januari 1. Sawise Perang Patriotik Agung, miturut para ekonom, Jerman menehi ganti rugi kurang saka limang persen saka karusakan sing disebabake dening ekonomi Soviet. Uni. Iki carane ngelak getih Stalin ngrampok Jerman.
        Minangka asil saka Perang Donya I, Prajanjian Versailles rampung, miturut kang "sekutu Kulon" (tanpa Rusia, kang padha plundering ing wektu sing), nemtokake jumlah reparations: 269 milyar tandha emas - padha karo. kira-kira 100 ewu ton emas. Salajengipun, jumlah iki dikurangi dadi 132 milyar. Ing tanggal 4 Oktober 2010, Bank Federal Jerman nggawe pembayaran pungkasan kewajiban moneter sing ana hubungane karo reparasi, lan kanthi mangkono kewajiban kasebut ditindakake dening Jerman. Dadi "sekutu" Kulon mbantu FRG. Dheweke bakal ngomong, dadi apa, nanging saiki urip kanthi apik. Ing kredit. Sing 159% saka PDB.
    2. + 15
      Agustus 26 2016
      Ing sawijining dina dheweke bakal main perang karo Rusia, yen ing geyropa bakal bisa njupuk bagean anyar saka Mad Max tanpa pemandangan. Lan aku ora bakal melas marang dheweke.
      1. + 15
        Agustus 26 2016
        mr.redpartizan
        Kanthi apa kanggo njupuk film, bakal ana wong Arab. Stop, filmed-Allah Akbar.
    3. +3
      Agustus 26 2016
      Jeneng apa sing ngomong-Navrachich ..
    4. +9
      Agustus 26 2016
      Lan saiki, Nemchura mbayar utange, kanggo loro perang donya, supaya nandhang sangsara maneh
      1. +3
        Agustus 26 2016
        Kuwajiban kita kanggo mesthekake yen ora ana wong liya sing kudu mbayar.
    5. +2
      Agustus 27 2016
      Ayo ngomong, dudu wong Jerman. Mung ana siji Jerman, siji Kroasia (saka Ustashe?), lan siji Slavic bodho. Pesenan kasebut, mesthi, saka Washington. Wiji kanthi alami kasebar ing ngendi bisa tuwuh. Yen Eropa bersatu ngidak-idak Rusia maneh, mula generasi sabanjure bakal nggawe tongkat penggalian ...
  2. + 12
    Agustus 26 2016
    Sayange Komentar iki wis dadi properti mung warga Rusia! Mesthine ing Eropa dheweke ora ngerti babagan dheweke ... Dadi, kabeh iki swarane wong sing nangis ing ara-ara samun!
    1. +5
      Agustus 26 2016
      Iki masalahe!!! Amarga dheweke dhewe ora kasengsem, utawa njupuk posisi anti-Rusia.
    2. +4
      Agustus 26 2016
      Kutipan: ibu355yandex.ru
      Mesthine ing Eropa dheweke ora ngerti babagan iki ...

      Ayo padha ora ngerti apa sing diomongake. Siji komentar saka Kementerian Luar Negeri ing kepala wong Eropa ora bisa ngowahi visi sejarah.
  3. + 21
    Agustus 26 2016
    "... Kamentrian Luar Negeri Rusia narik kawigaten marang pernyataan Komisi Eropa ..."
    Iki TALK kosong. Mung Departemen Luar Negeri USSR sing bisa ngomong karo scum, kepiye regane.
    Sampeyan kudu diakoni yen kepinginan kanggo nyenengake lan dibutuhake dening saben wong ora nyebabake apa-apa sing apik:
    kita mung mbuang sumber daya lan wis suda Rusia kanggo mlarat elek, lan misale jek sing ndhuwur iku ing drum.
    1. +7
      Agustus 26 2016
      Menehi conto apa sing dikandhakake Kementerian Luar Negeri USSR.
      1. +3
        Agustus 27 2016
        Tanggal 3 Agustus, Duta Besar Prancis B. de Lesse, Duta Besar Inggris G. Smith lan Duta Besar AS W. Stessel diundang menyang Kementerian Luar Negeri USSR, ing ngendi dheweke nggawe pernyataan ing ngisor iki:

        Miturut laporan pers, ing patemon kepala negara lan pamaréntahan negara-negara Komunitas Eropa (EU) ing Brussels ing Juli iki. Diputusake kanggo nganakake pemilihan langsung menyang Parlemen Eropa sing diarani. Ing wektu sing padha, delegasi Jerman nyatakake yen keputusan iki bakal ditambahake menyang sektor kulon Berlin. Pernyataan iki dicathet dening para peserta rapat kasebut, kalebu kepala delegasi saka Britania Raya lan. Prancis.

        Kacarita uga wakil-wakil Berlin Kulon bakal kalebu ing gunggunge wakil ing "Parlemen Eropa" saka Republik Federal Jerman lan bakal diwenehi hak sing padha karo dheweke. Disaranake kanggo ngluwihi undang-undang FRG babagan pemilihan langsung menyang "Parlemen Eropa" menyang sektor kulon Berlin. Ing sektor kulon Berlin dhewe, "plenipotentiary" wis ditunjuk kanggo nyiapake pemilihan kasebut.

        Kabeh iki ora bisa dianggep minangka upaya, kanthi kontradiksi sing jelas karo persetujuan quadripartite tanggal 3 September 1971 kanggo narik sektor kulon Berlin menyang proses integrasi negara-politik Eropa Kulon. Negara-negara Uni Eropa, kaya sing sampeyan ngerti, nyetel tujuan nggawe parlemen tunggal, sing pungkasane kudu diwenehi kekuwatan legislatif supranasional. Cetha yen partisipasi wakil saka sektor kulon Berlin ing badan kuwi - malih, minangka anggota saka wakil saka FRG - bakal langsung mengaruhi status saka sektor kulon Berlin.

        Sektor kulon Berlin duwe status lan rezim khusus dhewe. Dheweke dudu bagean integral saka Republik Federal Jerman lan ora dikendhaleni. Dheweke ora bisa tundhuk marang panguwasa EU, apa wae leladen kasebut. Extension saka sektor kulon Berlin kanggo kompetensi EU bakal dadi revisi saka posisi kutha iki, minangka ditetepake dening persetujuan quadripartite 3 September 1971 lan pancasan lan persetujuan quadripartite liyane.

        Partisipasi langsung utawa ora langsung saka Berlin Kulon ing pemilihan menyang "Parlemen Eropa" tegese nglanggar persetujuan quadripartite lan ora cocog karo kepinginan para pihak sing dicathet ing kono kanggo nyegah komplikasi ing wilayah perjanjian kasebut. . Sisih Soviet ngarep-arep yen telung kakuwasan Barat bakal njupuk kabeh langkah sing perlu kanggo nyegah pangembangan acara kasebut, tanggung jawab sing bakal ditindakake ing sisih kulon.

        Pravda, 4 Agustus 1976
      2. +2
        Agustus 27 2016
        Lan kanggo bir, sampeyan ora mlayu?
  4. +5
    Agustus 26 2016
    I.d.o.t.y! Sadurunge, isih ana akeh peserta ing Perang Donya II ing Eropah, lan saiki ana praktis ora ana sing ngandhani wong Eropa enom babagan iki ... Wedi perang wis weakened sawise 70 taun fattening tenang ... Generasi saiki wis wis digawa munggah ing game virtual, ngendi sampeyan duwe sawetara urip ... Susah
  5. +7
    Agustus 26 2016
    "Sajarah ditulis dening para pemenang" - apa padha mikir yen padha ngalahake Rusia? Kenging punapa? Mungkin iki wektu kanggo ngganti tank ing pedestals ing Eropah saka telung puluh papat kanggo T-90s?
    1. +9
      Agustus 26 2016
      Eropa wis suwe ora mutusake apa-apa, ana direktur 1, mulihake kamardikane, dheweke bakal nyanyi kanthi cara sing beda, lan dheweke bakal ndedonga ing T-34.
      1. +1
        Agustus 26 2016
        Umumé, T-90 ora perlu diinstal ing ngendi wae, amarga. Iki minangka kerugian sing ora adil ing pihak kita. Nanging nandur wit poplar ing wilayah mungsuh bakal dadi pilihan sing paling gampang lan paling efektif kanggo ngrampungake masalah karo tetanggan kulon. Ing printah "kerlip ing sisih tengen" dheweke bakal nyilem dhisik menyang jamban lan mung nganggo putih kanggo nglindhungi saka radiasi cahya.
    2. +5
      Agustus 26 2016
      Ora ana T-90 sing dibutuhake ing Berlin. Loro voli saka 16 rudal saben saka SSBN kita bakal cukup kanggo tenang. Iki minangka bledosan termonuklir 192 saben 150 kt ing wilayah sing padhet. Kita ora bakal krungu luwih akeh babagan Jerman lan setengah Eropa sing apik kanggo wektu sing suwe. Lan yen kita break mudhun rolas unit daya saka pembangkit listrik tenaga nuklir, iku bakal bisa kanggo lali bab telung atus taun. Ora ana jumlah pangan lan banyu ora bakal mbantu akeh. Ayo padha nyiapake bumi, minangka pemikir gedhe Vitalik ngandika marang wong Kiev.
    3. +2
      Agustus 27 2016
      Quote: penembak gunung
      "Sajarah ditulis dening para pemenang" - apa padha mikir yen padha ngalahake Rusia? Kenging punapa? Mungkin iki wektu kanggo ngganti tank ing pedestals ing Eropah saka telung puluh papat kanggo T-90s?

      Ya, Eropa, amarga biyen mung pion, saiki isih ana.
      Kaya pungkasan, Amerika Serikat nyetel Hitler nglawan USSR, nalika entuk bathi Ageng, ngrusak Eropa lan USSR, ngisi "kosong daya" sing dibentuk ing Eropa.
      Lan saiki Eropa bakal ngrusak awake dhewe kanggo kepentingan Amerika Serikat.
      Dadi bakal apik banget kanggo ngganti monumèn!
  6. +8
    Agustus 26 2016
    Dhewe, diwiwiti karo Nikitka Sodomitovich Khrushch, diwutahake slop ing negarane, mula aja nganti gelo saiki.
  7. +5
    Agustus 26 2016
    Kutipan saka vladfill
    kita mung mbuang sumber daya lan wis suda Rusia menyang mlarat elek


    Apa sampeyan bisa nyritakake babagan "mlarat Rusia sing nggegirisi", monggo?!
  8. + 24
    Agustus 26 2016
    Aku tansah nesu karo respon sing alus lan lancar kanggo serangan Barat. Inggih, sepisanan, kanggo nanggepi upaya kaya Uni Eropa kanggo "equalize" Reich Katelu lan USSR, tansah nuduhake yen negara-negara Uni Eropa dhewe kudu equalized karo Reich Katelu, kang antusias ketemu "pendhudhukan" dening Jerman lan perang. bebarengan karo Nazi nglawan USSR - tansah ngelingake yen luwih akeh wong Prancis sing tiwas ing jajaran SS tinimbang sing perang ing Tentara Prancis Gratis, lan liya-liyane, lan uga nyedhiyakake peralatan, senjata, panganan, lan liya-liyane marang Nazi. . Kapindho, ing topik pendhudhukan, siji kudu tansah ngelingi yen pendhudhukan Eropah durung rampung lan diterusake dening Amerika, sing tetep basis ing kono, saéngga depriving negara Uni Eropa dhewe saka kadhaulatan negara.
    1. +3
      Agustus 26 2016
      lan ngalahake ing pasuryan saka birokrat Eropah karo folder mbledug karo sentences Nuremberg
  9. + 13
    Agustus 26 2016
    apa sing kudu dijupuk saka wong-wong mau. Nanging dina mengeti KORBAN IMPOR DEMOKRASI AMERIKA wis wektune kanggo netepake !!!
  10. +6
    Agustus 26 2016
    Yen ora kanggo USSR, wong sing, ing biaya urip, ora mandheg lan ngalahake Nazisme.Akeh bangsa wis ora ana maneh. Lan awu akeh norod bakal dumunung ing sawah kaya pupuk.
  11. +1
    Agustus 26 2016
    Kutipan: Alexander Romanov
    Iki masalahe!!! Amarga dheweke dhewe ora kasengsem, utawa njupuk posisi anti-Rusia.

    Kasunyatan manawa dheweke ora kasengsem saiki, lan wong enom ora ngelingi sejarah negarane, wong Rusia isih bisa ngerti, nanging kasunyatane yen gagal memori genetis wis serius. Wektu wis teka kanggo ngelingake wong Jerman maneh babagan panggonane ing sejarah, ora ketompo carane ekonomi berkembang. Lan pangeling kudu teka saka wong biasa. Ing kene sampeyan kudu tumindak kaya wong Yahudi - terus-terusan netes ing otak.
  12. +1
    Agustus 26 2016
    [kutipan][/kutipan]
    Kamentrian Luar Negeri Rusia narik kawigatosan marang pernyataan Komisi Eropa ing acara Peringatan Dina Eropa kanggo Korban Rezim Totalitarian lan Otoriter, ing ngendi wakil F. Timmermans, V. Yurova lan T. Navracic ngupayakake upaya liyane. padha karo Nazi Jerman karo Uni Soviet.

    Wong Eropa pancen edan. Sing paling awon yaiku ora ana sing ngalangi: Aku mundur apa wae sing dakkarepake.
  13. 0
    Agustus 26 2016
    Kamentrian Luar Negeri Rusia narik kawigatosan marang pernyataan Komisi Eropa ing acara Peringatan Dina Eropa kanggo Korban Rezim Totalitarian lan Otoriter, ing ngendi wakil F. Timmermans, V. Yurova lan T. Navracic ngupayakake upaya liyane. padha karo Nazi Jerman karo Uni Soviet.

    Wong Eropa pancen edan. Sing paling awon yaiku ora ana sing ngalangi: Aku mundur apa wae sing dakkarepake.
  14. +2
    Agustus 26 2016
    boten ngageti
    pisanan padha bakal equalize, banjur padha bakal diusir saka anggota permanen, sawise padha bakal ngenali wilayah ditampa sawise Perang Donya II minangka ilegal dicekel, ing cahya saka acara anyar, Aku nganggep pembangunan iki ora dadi Fantastic, lan diwenehi. frekuensi lan skala latihan militer, aku ora mung siji sing mikir
  15. +4
    Agustus 26 2016
    ing kasus iki, perlu kanggo level Jerman fasis karo Eropah, sing perang ing sisih Hitler, amarga mung sawise titik balik ing perang, countdown diwiwiti, transisi menyang negara netral lan transisi menyang sisih Red. Tentara, lan ngarep kapindho dibukak kanggo nuduhake kamenangan.
  16. 0
    Agustus 26 2016
    Aja nganti ana bajingan Eropa mlebu ing Rusia nganti mati.
  17. +4
    Agustus 26 2016
    Pernyataan Kementerian Luar Negeri mung dirungokake ing Rusia. Lan ing Eropa ora ana gunane kanggo ngomong babagan iki. UN kok meneng wae? Napa wakil Rusia ora nggawe pernyataan sing padha sawise saben statement kasebut? Yagene pratelan kasebut ora dirungokake ing rapat umum?
  18. +1
    Agustus 26 2016
    Contone, aku ora jelas kenapa prana ing wong Maltsev, diblokir karo Nazi lokal, menyang debat lan pemilihan. Penguasa ora nyekel, dheweke nganggep dolanan?
  19. +1
    Agustus 26 2016
    Ana anekdot teka ing pikiran: "Estonia ngusulake kanggo mbenakake asil Perang Dunia II.
    Rusia nawakake kanggo nuduhake maneh"
  20. +3
    Agustus 26 2016
    Aku bakal nyebarake demagogi ironis sing ora bener sacara politis, nanging kanthi jelas lan langsung nerangake kabeh wong lan kabeh,
    yen kita dudu wedhus ing kene, lan kabeh wong normal wis suwe ngerti yen Barat kepengin perang karo Rusia (utawa luwih, dheweke tansah perang, gelut lan bakal perang karo Rusia),
    mung saiki bakal ditindakake kanthi tangan, kalebu. tanned "pengungsi" lan neo-Nazis (lan padha tau "neo", padha mung lungguh ing lemah kaya herpes lan wasir), sing bakal diwenehi bedhil mesin lan bakal trample "ing wétan" kaya meriam fodder. Mulane, yen kita nuduhake kekirangan saiki, konflik bakal diwiwiti kanthi cepet, lan yen kita kanthi kasar lan cepet ngetok kabeh shushara saka Ukraina lan Suriah, mula kita bakal urip maneh ing wektu Nth kanthi tentrem.
    Sing, brainwashing wong Western ing dalan, demolition saka cara tradisional lan nilai ing Eropah dening banjir saka "pengungsi" sabenere cara lan cara kanggo nggawe platform ideologi lan sumber daya kanggo serangan mangsa ing Rusia. Mung wong sing lengkap ora bisa utawa ora pengin ngerti iki. Tujuane kanggo ngrusak platform iki ing tahap nggawe, amarga desain wis suwe rampung, lagi dibangun. Ora suwe dheweke bisa entuk, nanging kita ora butuh.
    1. 0
      Agustus 26 2016
      Pengungsi kanthi bedhil mesin minangka target sing apik kanggo penerbangan lan artileri, lan negara-negara sing ngirim dheweke kanggo misil kita. Ayo padha ngrusak papan perlindungan - dheweke dhewe bakal mati kaliren ing pategalan kita.
  21. +4
    Agustus 26 2016
    "Kahanan ing Ukraina dadi perhatian khusus, ing ngendi, nyatane, para penjahat Nazi direhabilitasi." saka artikel.
    Lan apa, moyoki saka burghers babagan atlet Paralympic kita, apa ora Nazisme murni? Ya, padha ora peduli sing Islamists sing dibintangi. Iki mung ngrangsang Nazisme. Tinimbang siji duweke, wis ana wedhus, lan mung nambah, lan Nezalezhnaya, iki mung metastasis, kang sown ing Rusia banget. Salah sawijining refleksi saka panyebaran iki yaiku nganyari situs web VO. Perang kanggo nyawa.
  22. +3
    Agustus 26 2016
    statement Komisi Eropah ing wusana Dina Eropah Remembrance kanggo Korban saka Totalitarian Regimes lan Otoriter, kang wakil F. Timmermans, V. Yurova lan T. Navracic nggawe nyoba liyane kanggo padha Nazi Jerman karo Uni Soviet.

    A upaya prasaja dening negara-negara ing meh kabeh Eropah Kulon, kang ing wektu iku bagéan saka koalisi Nazi Jerman, kanggo whitewash piyambak lan mindhah kabeh nyalahke kanggo pemenang utama fascism Eropah Kulon, kanggo USSR, dening cara. , padha saiki ing komposisi padha ing NATO.
    1. +1
      Agustus 26 2016
      kanggo titik! kita perang ora karo Jerman, nanging karo Euro-Nazisme. Ya, mesthi, ora ana liyane bisa samesthine saka wong-wong mau. Sawise kabeh, maling dhewe bengok-bengok pisanan "mandheg maling".
  23. 0
    Agustus 26 2016
    Wong Eropa ngremehake ... Kabeh iki ora bakal rampung kanthi tentrem ...
  24. +4
    Agustus 26 2016
    Komisi Eropa ngukum USSR lan Rusia, nanging ora ngukum negara-negara ing ngisor iki sing ora serius nglawan Nazi Jerman lan mung nentang Jerman:
    Polandia - 27 dina; Denmark - 6 jam, Walanda - 4 dina; Norwegia - 2 sasi 1 dina; Prancis - 1 sasi 12 dina; Yugoslavia - 11 dina; Yunani - 24 dina; USSR - 3 taun 11 sasi 16 dina. Asil - nyerah saka Jerman
  25. +5
    Agustus 26 2016
    BALIK TOMBOL "komentarku" lan "anyar"
    1. 0
      Agustus 26 2016
      belay Wau!!!
      BALIK TOMBOL "komentarku" lan "anyar"

      ya sampeyan kancaku opo exuberant nanging belay !!!
      1. 0
        Agustus 26 2016
        dudu tembung sing bener, idu wis netes lan umpluk teka
  26. +3
    Agustus 26 2016
    Anggere Rusia ora cetha jeneng lan ora miwiti kanggo nelpon iku ing basis saka jeneng sing tepat saben dina, padha bakal tansah ngrusak lan ngidoni ing pasuryan.
    Apa sing ora jelas sapa sing saiki dadi Kekaisaran Terorisme, apa sing ora jelas sapa sing dadi accomplices Kekaisaran iki?
    Kaya iki. Lan yen bener politik ing Panggonan pisanan (yaiku, kapentingan materi dhewe ing bank-bank manca), banjur ngendi kita bisa pindhah sadurunge noto Sapa XY?
    Pancen, sampeyan bakal kelangan luwih akeh tinimbang entuk!
  27. +1
    Agustus 26 2016
    Apa ora wektu kanggo ngatur rapat umum tank Ural - La Manche? ngguyu
    1. +1
      Agustus 26 2016
      Biathlon roket sing luwih apik))) Menembak roket saka posisi sing tenggelam kanthi kecepatan 6 knot.
  28. +4
    Agustus 26 2016
    Apa sing bisa diomongake yen pernyataan kasebut disiapake dening "perwakilan EU" kasebut:
    F. Timmermans punika Komisioner Eropah saka Walanda, negara sing capitulated 5 dina sawise invasi, negara ngendi ewu nom-noman perang ing ngarep wétan nglawan USSR minangka bagéan saka pasukan SS.
    T. Navracic - Komisioner Eropa saka Hongaria, sawijining negara ing taun 1940 sing gabung karo koalisi Nazi. Wong Hungaria dadi sekutu Hitler sing paling setia lan tetep dadi sekutu Jerman ing daging nganti pungkasan Perang Dunia II. "Honveds" mbuktekaken minangka salah siji saka tatanan Nazi paling kejem lan kejam.
    Mung Ceko V. Yurova stands metu saka trinitas iki, sanajan iku ora kasunyatan sing leluhur padha ora abdi saka Nazi lan ora nandhang sangsara marga saka rezim Soviet kanggo tumindak.
  29. vmo
    +2
    Agustus 26 2016
    F. Timmermans, V. Yurova lan T. Navracic nglakokaké upaya liya kanggo nyamektakaken Nazi. Jerman karo Uni Soviet.
    Dadi iki turunane antek fasis!
  30. +7
    Agustus 26 2016
    Nonton karo nesu
    Aku bakal nggawe iki motto Kamentrian Luar Negeri Rusia. Bapak-bapak, gadhah doktrin kawicaksanan manca ompong, ing pundi sedaya punika "kanca lan mitra", boten wonten ingkang kedah panjenengan tindakaken. Properti lan kapentingan sing diarani. elit ing sisih kulon. Iki sing nglindhungi Kementerian Luar Negeri Rusia, sing paling apik. Lan bakal nglindhungi kanggo kapentingan nasional pungkasan, indignantly mirsani lan tjara badhan serius, jero utawa nemen. Lan nyatane yen USSR lan III Reich bakal dilebokake ing rak sing padha karo kabeh akibat - masalah wektu. Lan Federasi Rusia, kanthi kabijakan manca kasebut, ngakoni iki, kanthi tenang, tanpa kesenengan, sanajan sebagian, sanajan kanthi leladen, nanging ngakoni lan wis ngerti. Carane ngakoni Bandera Ukraina, carane nindakake bisnis karo Balts, carane nindakake de-Stalinization, carane mbusak Olympic, Turki lan Ukropov muntahake. Ora ideologi - ora inti. Nyaman tetanggan apik, diwènèhaké ing doktrin Kamentrian Luar Negeri, ora ideologi kanggo Negara Agung. Iki bakal bisa kanggo Swiss, nanging ora kanggo Rusia.
  31. +1
    Agustus 26 2016
    Apa sing bisa dakkandhakake ... Komisi Eropa, nilai euro ... Kepiye carane lelucon babagan gusti lan abdi Inggris? "Minoritas seksual, Pak!"
  32. +3
    Agustus 26 2016
    Kutipan: Vladimir Vasilenko
    Kutipan saka: oleg-gr
    Bangsa kita ora bakal lali babagan Perang Donya II.

    yakin?!!!!!


    Miturut logika sampeyan, yen sampeyan ngirim gambar karo loro gay Rusia ing forum, apa iki bakal mbantah pratelan yen wong kita ora seneng parade gay?

    Apa sing kudu dibuktikake gambar sampeyan? Wong kita elinga. Karakter individu bakal tansah duwe "kepala persegi". Lan bocah-bocah wadon sing isih enom iki bisa uga nyesel tumindak kasebut.

    Kajaba iku, kira-kira 15% wong nandhang kelainan mental sing beda-beda derajat. Iki minangka tokoh ageng, saka ngendi kabeh jinis "kerusuhan pus" nyurung pitik beku ing tempek, lan "seniman" sing nempelake scrotum menyang trotoar kanthi kuku muncul. Kanggo nggawe kesimpulan babagan kabeh masyarakat saka foto sing kapisah mung bodho.
  33. +2
    Agustus 26 2016
    statement kosong. Mbalik ing taun 2009, resolusi OSCE babagan iki ditindakake ing taun 2009. Saiki wis kasep kanggo nggawe statement kosong, sayangé
  34. +2
    Agustus 26 2016
    Oh, sampeyan wong Kapitunan Sejarah! - Kanggo sikil! - Wong Eropa umume ilang rasa wedi. Apa dheweke mikir yen kabeh bakal ditindakake *?! - Ora ... aku! - Ora bakal dilat Amerika, nanging sepatu bot Rusia (chebots)! - Lan wiwit saiki, ora ana gangguan saka garis umum ... saka Rusia, lan kanggo kabecikan sampeyan dhewe!.
  35. +1
    Agustus 26 2016
    Kutipan saka Alekseits
    Pernyataan Kementerian Luar Negeri mung dirungokake ing Rusia. Lan ing Eropa ora ana gunane kanggo ngomong babagan iki. UN kok meneng wae? Napa wakil Rusia ora nggawe pernyataan sing padha sawise saben statement kasebut? Yagene pratelan kasebut ora dirungokake ing rapat umum?

    Kaya sing ora dikandhakake, elinga pirang-pirang negara sing ora gelem ngukum fasisme ing PBB?
    4 karl. nanging opo!!!...
  36. +1
    Agustus 26 2016
    ".. kang wakil sawijining F. Timmermans, V. Yurova lan T. Navracic digawe liyane nyoba kanggo equalize Nazi Jerman karo Uni Soviet" - "sabanjure usaha" bakal terus nganti kabeh kondisi kanggo entuk final kamenangan liwat mungsuh ketemu .
  37. 0
    Agustus 27 2016
    Ing Komisi Euro, ketoke, padha terus-terusan ngrokok "omong kosong"? Lan babagan ** shki sing menek monumen kaya kethek. Padha bisa sabdho: tuwane dikirim kanggo pendidikan, lan liberalists rajin nyalahke sajarah kita
  38. +1
    Agustus 27 2016
    Kabeh gatel kanggo mbaleni fasis sing durung rampung?
  39. 0
    Agustus 28 2016
    "Ayo mungsuh ngelingi iki: kita ora ngancam, nanging kita ngomong - kita wis liwati, kita wis liwat setengah donya karo sampeyan, Yen perlu, kita bakal mbaleni!" Lan dheweke bakal mbukak "Bistro" ing saindenging jagad tinimbang McDonald!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"