Chukotka bakal dipatroli dening prajurit unit Arktik ing ATV

43
Divisi pertahanan pesisir, sing bakal disebarake ing Chukotka ing 2018, bakal kalebu sawetara batalyon bedhil bermotor Arktik ing ATV. Tugas unit anyar yaiku patroli pesisir supaya bisa nanggapi kanthi pas wektune kanggo nyoba ndharat pasukan pendaratan mungsuh, miturut Izvestia.

Chukotka bakal dipatroli dening prajurit unit Arktik ing ATV
Foto arsip



"Keputusan dhasar kanggo nggawe batalyon sepeda quad wis digawe. Nanging, isih ana pitakonan babagan jumlah unit anyar sing bisa njamin kanggo nutupi garis pantai Chukotka, uga kendaraan kabeh medan sing bakal ditindakake dening infantri Arktik, "tulis koran kasebut, nyathet sumber ing Kementerian Pertahanan. .

"Saiki, sawetara jinis ATV wis kasil diuji dening prajurit saka Brigade Arktik 80th. Teknik kasebut mung entuk ulasan positif. Mesthi, ing kawitan marketing iku luwih logis kanggo sijine riflemen motorized ing snowmobiles. Nanging, sepisanan, dheweke bakal operate ing zona pesisir, ing ngendi salju ora jero banget, nanging ana akeh watu. Kapindho, ing Chukotka ana, sanajan cendhak, nanging isih panas, nalika salju nyawiji. Lan ing kahanan kaya ngono, mobil salju ora ana gunane, " ujare sumber sing ngerti kahanan kasebut.

Pakar militer independen Aleksey Khlopotov: "ATV sing paling gedhe lan dipercaya ing pasar Rusia sacara tradisional diwakili dening Yamaha lan BRP. Nanging saiki wong manca aktif ditekan dening manufaktur Rusia, utamane, Mekanika Rusia. Rata-rata, rega ATV motor loro-seater diwiwiti saka 350 ewu rubel, nalika kanggo buggy papat kursi sampeyan kudu mbayar luwih saka 700 ewu.
  • http://mother-russia.org
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

43 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    Agustus 26 2016
    Quads - "mekanik Rusia", aku melas kanggo militer, aku ora meri. :(
    Quadrics ing jalur tengah iki luwih elek tinimbang wong Tionghoa sing padha, apa sing kudu diomongake babagan eksploitasi ing kahanan sing angel ing sisih lor ... uga, dheweke ngapusi wong lanang.
    1. + 10
      Agustus 26 2016
      Apa iki sing ditindakake ing wilayah Bryansk? Ya, bakal ana wong Tionghoa, maneh gumantung marang wong liya. Sampeyan kudu ngelingi dhewe ..
      1. +1
        Agustus 26 2016

        Quads bakal beku ana, sampah dhuwit
    2. ala
      +5
      Agustus 26 2016
      ketoke militèr luwih ngerti apa peralatan padha kudu, lagi nyoba, lan liyane, wiwit Jepang ora ngimpi rega lan dhewe ing pungkasan .. Pertempuran, kejut ATV: apa tentara kabeh-terrain kendaraan saged - Zvezda TV Channel
      http://tvzvezda.ru/news/forces/content/201511010808-ppe1.htm видео
      1. Arh
        +2
        Agustus 26 2016
        Yen sampeyan mikir babagan iki, sampeyan bisa nggawe buggy kanggo 300 rubel, sampeyan uga bisa nggawe kendaraan kabeh-terrain moto kanggo 100-150 rubel.
        1. jj
          0
          Agustus 26 2016
          Iku mung bakal kadhemen lan lembab. Iki yen jinis klambi ronda, banjur nalika sampeyan menyang flank, nganti sampeyan bali. Nanging sampeyan kudu ora katon ing vagaries saka cuaca
      2. 0
        Agustus 27 2016
        Militer kita kanthi cepet "sinau" saka Amerika "menehi dhuwit." Ing ngendi quadrics pengin digunakake, iki jarak sing adoh, iki dudu bums ing dalan. Setengah dalan, sampeyan kudu nyeret quadric dhewe. Kaputusan bodho. Elektronik lan drone kudu dikembangake.
    3. 0
      Agustus 26 2016
      Lan apa sing ana ing Rusia, ana sawetara ATV lan mobil salju sing ora "kanthi domestik" mekanika? kebak! Ing acara mobilisasi, dheweke bakal nuntut saka sarwa dumadi, kabeh kanggo ngarep, kabeh kanggo kamenangan!
    4. +1
      Agustus 27 2016
      Sampeyan kinurmatan GAndr, ora bingung? Ana rong baris, siji sipil, liyane murni pertahanan. Wong sing nganggo epaulet lan merek pribadi dilebokake, lan dheweke njupuk saben unit kanthi pribadi. Dadi aja mutusake kualitas.
  2. +9
    Agustus 26 2016
    A kaputusan kontrovèrsial uga amarga kasunyatan sing kendaraan salju-rawa saka tata letak padha, nanging ing gembong kurang-meksa ing lemah, bakal luwih cocok ana. Lan patensi luwih apik lan aku bisa nglangi.
    Kaya ngono:
    1. +6
      Agustus 26 2016
      kaputusan kontrovèrsial


      Ya, lan tugas-tugas ora bisa dingerteni. Patroli, kaya pengawal tapel wates ngrampungake tugas iki.
      Lan batalyon ing ATVs - carane akeh sing perlu? Lan misi tempur apa sing bakal ditindakake tanpa senjata abot? Lan apa, BMP ora bakal nyusup ing ngendi ATV bakal ngliwati?
      Clouding alesan, utawa lobbying.
      1. 0
        Agustus 26 2016
        Lan misi tempur apa sing bakal ditindakake tanpa senjata abot?

        Tugas klompok kasebut (2 pejuang) ing kuadrat yaiku ndeteksi lan nglaporake koordinat mungsuh sing nggawe utawa wis ndharat ing tlatah tanah air ing wektu !!!
        1. +1
          Agustus 26 2016
          Apa penjaga perbatasan turu ing wektu iki? belay Iki minangka tugas para penjaga perbatasan kanggo ndandani para pelanggar lan laporan luwih lanjut.
      2. +5
        Agustus 26 2016
        Dadi aku mikir yen pasukan anyar ing Chukotka iku murni populisme lan mbuwang dhuwit gedhe banget, sing wis kurang ing negara kasebut.
        Cukup wis lan Kapuloan Novosibirsk.
      3. +1
        Agustus 26 2016
        Quadric minangka tunggangan ing radius nganti 30 km.

        Eksplorasi, ndeleng apa ing ngendi. Tetep ing wektu.

        Lan sayang banget kanggo mateni operator personel lapis baja. Quad luwih murah.
  3. + 11
    Agustus 26 2016
    ATV ing salju bakal diseret dening Aleni
  4. 0
    Agustus 26 2016
    Nah, sapa sing nggunakake ATV iki? Apa sampeyan bisa menehi pranala menyang artikel ing majalah? Lan omong-omong, aku ngelingake yen produk militer beda karo sipil.
  5. +3
    Agustus 26 2016
    Padha ora duwe apa-apa kanggo defraud piyambak ana, kanggo drive ing gibberish iki?
  6. +1
    Agustus 26 2016
    Keputusan sing kontroversial banget, sanajan taman kasebut kudu universal ing kasus iki. Apa dheweke pancene ora weruh solusi voluminous kanggo patroli, utamané yen ana dana.
    1. +1
      Agustus 26 2016
      Mung ora KNVP, Layanan Border wis duwe "Mars". Kanthi angin 15 m / s, wis dadi masalah kanggo nglawan angin.
  7. +1
    Agustus 26 2016
    Paling kabeh, aku seneng yen Amerika wiwit ngerti yen dheweke ora kejawab Arktik.
  8. +1
    Agustus 26 2016
    Kita ngomong babagan Chukotka))) Ketoke ora cukup penjaga tapel wates saka segara. A strategis penting lan ing wektu sing padha kaputusan guna, loro kanggo dadi adoh saka tengah lan dadi angel kanggo mriksa. Kabeh kaya biasane. Ketoke pengawal tapel wates semenanjung manggon paling apik ing kono.
  9. 0
    Agustus 26 2016
    Apa quad bike? Saddle bear kutub lan pindhah! Yen mungsuh ora dipateni, dheweke bakal langsung nyelehake ing celonone!
  10. 0
    Agustus 26 2016
    "... ing quads?" koreksi sing salah pliz, yen ora lara mripat))
  11. +2
    Agustus 26 2016
    Nanging saiki manufaktur Rusia, utamane, Mekanika Rusia, kanthi aktif mencet wong manca ... Ha ha. Apa dina iki tanggal 1 April? Apa "Mekanika Rusia"? Iku sampah ing rodha!!!
    1. +1
      Agustus 26 2016
      Aku setuju. Aku wis cukup snowmobiles. Sampah langka.
  12. 0
    Agustus 26 2016
    Quote: Jaket
    ing gembong meksa lemah kurang. Lan patensi luwih apik lan aku bisa nglangi.

    Ya, lan sampeyan bisa nggunakake meh kabeh sing domestik! Sanajan motor Ural, malah Izh, bisa uga nduweni kapasitas kubik kurang saka "sunrise". Kanggo kabutuhan lan tujuan tartamtu, bakal ana kubus lan jaran sing beda.
  13. 0
    Agustus 26 2016
    Temokake lampu ngarep sing ora ngerti (ngarep kiwa)! Iki digantung ing GAZ-69! Paling ora katon padha.
  14. 0
    Agustus 26 2016
    Minangka kanggo kualitas "RM" quads, Aku sampeyan ora kudu sumelang banget. Paling kamungkinan, produksi kanggo kepentingan Departemen Pertahanan bakal dilebokake ing kontrol misi militer. Nanging ing intine, miturut pendapatku, paling logis yen militer nggunakake ATV kelas UTV, dudu ATV.
  15. +3
    Agustus 26 2016
    Tugas unit anyar yaiku patroli pesisir supaya bisa nanggapi kanthi pas wektune kanggo nyoba pendaratan dening pasukan penyerang mungsuh, laporan Izvestia.

    Paranoia. Sapa sing arep ndharat pasukan ing kana lan kenapa?
    1. 0
      Agustus 26 2016
      Jupuk Anadyr sing strategis, banjur pindhah karo kolom resimen kanthi spanduk sing dipasang menyang Vladivostok, nyekel Kostroma ing dalan. ya
      1. 0
        Agustus 26 2016
        Jupuk Anadyr sing penting kanthi strategis, banjur pindhah kolom resimen kanthi spanduk sing dipasang menyang Vladivostok, nyekel Kostroma ing dalan.

        Lan aku panginten sing Maret saka Chukotka menyang Wilayah Krasnodar. Saiki kabeh wis jelas. ngguyu
        1. +1
          Agustus 26 2016
          Miturut cara, sampeyan ngguyu muspra - yen sampeyan ora ngontrol wilayah kasebut, wong liya bisa nindakake

          Kapal selam Jerman munggah menyang Arktik menyang perang ...
          1. 0
            Agustus 26 2016
            UAV bakal luwih efektif yen cuaca ngidini, ngendi iku capricious.
  16. 0
    Agustus 26 2016
    Kutipan saka arh
    Yen sampeyan mikir babagan iki, sampeyan bisa nggawe buggy kanggo 300 rubel, sampeyan uga bisa nggawe kendaraan kabeh-terrain moto kanggo 100-150 rubel.


    Nanging kepiye carane nyuda anggaran?
  17. +6
    Agustus 26 2016
    Sugeng sonten, para pengguna forum! Duwe pengalaman layanan ing divisi 99 (1991 - 1998), aku bakal ngomong iki - dhuwit dibuwang menyang angin. Ayo kula nerangake: ATV bisa pindhah ing sadawane dalan, lan ing Chukotka ora ana luwih saka siji utawa loro dalan akeh ...., mung ing antarane pemukiman - iki sing pisanan. Kapindho, tugas divisi ora kanggo mbela garis pantai, nanging arah landing-mbebayani ... Bener kasebut yen njaga tapel wates iku urusane para penjaga perbatasan, nanging dheweke wis kerja luwih akeh karo warga lokal (Eskimo). lan Chukchi) akhir-akhir iki. Informasi babagan alien cepet nyebar ing tundra. Ing sawijining wektu, kendaraan salju lan rawa-rawa MT-LBv lan DT-10 Vityaz mbuktekake kanthi apik. Kacepetan Vityaz ing kerak salju nganti 70 km / h, lan ing tundra - nganti 50 lan liyane. Ing basis mesin kasebut sampeyan kudu nggawe kendaraan tempur kanthi modul tempur saka macem-macem jinis. Matur nuwun kanggo panemu.
    1. 0
      Agustus 26 2016
      Aku setuju karo sampeyan, aku dhewe njabat ing Chukchi 99 MSD (84-87). Resimen bakal kasebar ing panggonan lawas: Pevek, M. Schmidt, Ureliki, Coal Mines, lan bakal ana pramuka resimen kanggo pindhah fishing lan mburu, nanging ing mangsa panas. Ing mangsa, bakal dadi masalah, lan mbebayani. Cuaca ing wilayah kasebut minangka faktor sing paling penting kanggo urip.
  18. 0
    Agustus 26 2016
    Ora mung kanggo Chukotka, nanging ing endi wae sampeyan bisa ngetrapake teknologi anyar. solusi sing nyedhiyani buoyancy positif (unsinkability) lan kacepetan dhuwur ing ngleyang (bab 60 jam) saka sembarang kendaraan 4 x 4. Ngambang buggies kanggo patroli, pengintaian, conveyor, etc. Iki minangka prototipe. Masalah kasebut ana ing promosi lan pendanaan proyek kasebut.
  19. +1
    Agustus 26 2016
    Ponty ing velg alloy lan karo bom-kanister bensin ing mburine ... eseman
  20. +1
    Agustus 26 2016
    "Keputusan dhasar kanggo nggawe batalyon sepeda quad wis digawe.
    Wis pigura wis siyap, lan ATVs ing layanan.
  21. +1
    Agustus 26 2016
    Nanging saiki wong manca aktif ditekan dening manufaktur Rusia, utamane, Mekanika Rusia. Rata-rata, rega ATV motor loro-seater diwiwiti saka 350 ewu rubel, nalika kanggo buggy papat kursi sampeyan kudu mbayar luwih saka 700 ewu.
    lan buruh hard njupuk kurang ajar "hibah" ing silihan predatory ... kabeh kanggo wong! ora jancok munggah "quad" kanggo 350 drive ??? kanggo apa? ESP, molding, comp, SD-MR-3, kulit, anticorrosive, xenon??? am mung ana siji pigura karo engine ... uro.dy.
    1. +1
      Agustus 27 2016
      ing kasunyatan, 350 re kanggo kabeh-wheel drive _non-Chinese_ quadra cukup inexpensive. lan iki tanpa tataran khusus ing wong-wong mau wani uncalan katelu liyane.
      Russian Quad umume mistik UAZ luwih apik kanggo tuku :).
      ing kasus iki, khusus sampah dhuwit utawa Cut bodho. kene wong sing luwih dhuwur ing thread, menowo karo kasunyatan ana, unsubscribed. Aku setuju karo wong-wong mau.
  22. 0
    Agustus 28 2016
    Jendela kita menyang Amerika

    Ing kene kutha bakal ngadeg nganti pirang-pirang abad
    Kanggo kamulyan simbah kakung lan simbah!
    Ing kene tentara kita bakal nyusoni
    Kanggo ngedohi pepadhamu sing sombong.

    Lan supaya ancaman njaba
    Mal-mal kadhemen saka psikosis,
    Alam wis dianggep
    Cut jendhela menyang Alaska.

    Dadi telung atus taun kepungkur
    Banjur mungsuh ora seneng
    Lan draped, ndhelikake buntut ing sangisore bokong.
    Dadi bakal karo mungsuh saiki
    Ing flank gelut kita.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"