Kendaraan pengintai tempur Sd.Kfz.251/23 (Jerman)

13
Ing musim gugur taun 1941, komando Jerman mrentahake pangembangan kendaraan pengintaian tempur anyar sing dirancang kanggo ngganti mobil lapis baja Sd.Kfz.222. Sampeyan iki ngajokaken kanggo njupuk minangka basis saka cahya setengah-trek armored personel operator Sd.Kfz.250, kang, sawise modifikasi suntingan kudu dipasang menara karo senjata saka mobil wojo wojo. technique iki aktif digunakake kanggo dangu, amarga wis kaluwihan ngelingke liwat mesin ana. Ing sasi pungkasan perang, industri Jerman nyoba nggawe kendaraan pengintai liyane sing padha, sing diarani Sd.Kfz.251 / 23.

Sebutan pisanan proyek Sd.Kfz.251 / 23 nuduhake dina pungkasan Desember 1944. Iki bisa uga nuduhake sawetara prasyarat kanggo muncule proyek kasebut. Ketoke, masalah sing paling serius karo jumlah lan kualitas saka peralatan sing perlu dipeksa printah Jerman kanggo sepisan maneh Resor kanggo construction saka kendaraan wojo adhedhasar designs ana. Minangka bagéan saka proyèk sabanjuré, perancang dibutuhaké kanggo ngganti medium armored personel carrier kanggo nginstal turret rampung karo machinegun lan meriam armament.



Proyek anyar Sd.Kfz.251/23 mesthine adhedhasar gagasan sing padha karo Sd.Kfz.250/9 sing dikembangake ing pungkasan taun 1941. Sampeyan perlu kanggo nggawe sawetara owah-owahan ing desain saka setengah-trek armored personel operator, sawise kang bisa dadi operator saka kompartemen gelut ana. Wektu iki, modul tempur kanthi meriam 20-mm lan senapan mesin, uga peralatan liyane, diusulake kanggo dipinjam saka kendaraan lapis baja Sd.Kfz.234/1. Wigati dimangerteni manawa menara Hängelafette 38 sing diusulake kanggo digunakake yaiku unit sing rada diowahi saka mobil lapis baja Sd.Kfz.222 lawas. Mangkono, rong varian saka kendaraan pengintaian setengah trek kudu padha ora mung ing desain undercarriage.

Kendaraan pengintai tempur Sd.Kfz.251/23 (Jerman)
Tampilan umum BRM Sd.Kfz.251/23. Foto Chamberlain P., Doyle H. "Direktori Lengkap Jerman tank lan bedhil self-propelled saka Perang Donya II"


Proyèk janji nampa sebutan resmi mittlerer Schützenpanzerwagen 2 cm utawa 2 cm Hängelafette 38 auf mittlerer Schützenpanzerwagen. Jeneng Sd.Kfz.251 / 23 uga digunakake, nggambarake nomer serial saka project peralatan adhedhasar sasis ana. Jeneng pabrik proyek kasebut yaiku Gerät 923. Gampang kanggo ndeleng manawa ing nomenklatur peralatan adhedhasar operator personel lapis baja Sd.Kfz.251, ana pola tartamtu lan tradhisi sing aneh.

Proyek Sd.Kfz.251 / 23 diwiwiti ing pungkasan taun 1944, sing nduwe pengaruh sing cocog karo komposisi komponen utama peralatan kasebut. Operator personel lapis baja Sd.Kfz.251 saka modifikasi Ausf.D dipilih minangka basis kanggo BRM sing janjeni. Ana uga kamungkinan teori nggunakake sasis saka versi sadurungé, nanging iku dipercaya sing industri bisa nggunakake ing laku. Sedheng setengah-dilacak operator waja personel saka macem-macem modifikasi beda-beda saka saben liyane, utamané ing desain awak. Proyèk modernisasi miturut huruf "D" tegese nyederhanakake desain, ngarahake ngurangi biaya produksi.

Pengangkut personel lapis baja sing dipilih kanggo proyek anyar duwe awak kanthi proteksi anti peluru lan anti fragmentasi, kalebu lembaran kanthi kekandelan 8 nganti 15 mm. Perlindhungan sing paling kuat digunakake ing bagian ngarep awak, nalika sisih lan buritan dibedakake kanthi kekandelan sing luwih cilik. Awak iki dipérang dadi rong bagéan utama. Kompartemen mesin ngarep duwe atap miring kanthi sisih miring, lan uga nampa piring ngarep heksagonal miring. Perlindhungan kru lan pasukan ditugasake ing sisih pinggir kanthi bentuk kompleks kanthi sisih ndhuwur ana ing njero lan kothak tambahan kanggo properti ing fender. Ana pangan, kang kasusun saka siji godhong miring bali.


Machine Sd.Kfz.234, menara kang digunakake ing project anyar. Foto armyman.info


Gegayutan karo syarat kanggo nginstal kompartemen pertempuran anyar, penulis proyek mittlerer Schützenpanzerwagen 2 cm kudu nglengkapi lambung lapis baja sing ana karo gendheng. Bagean ndhuwur kabeh kompartemen sing bisa dienggoni ditutupi piring waja. Ing sisih tengah gendheng, tali pundhak diwenehake kanggo masang menara kanthi senjata. refinement kuwi wis bisa kanggo nginstal senjata sing dibutuhake, uga kanggo sawetara ombone nambah tingkat pangayoman saka kendaraan wojo.

Ing hood wojo, mesin bensin Maybach HL 42TUKRM kanthi daya HP 99 mesthine ana. Mesin kasebut dikawinake karo transmisi mekanik adhedhasar gearbox kanthi papat maju lan rong kecepatan mundur. Gearbox lan piranti transmisi liyane tanggung jawab kanggo ngirim torsi engine menyang gembong drive trek. Ora ana setir ngarep. Transmisi kalebu mekanisme redistribusi daya menyang gembong drive saka trek, kang digunakake nalika ngowahi mesin ing amba gedhe.

A fitur karakteristik saka Sd.Kfz.251 armored personel operator kabeh modifikasi ana undercarriage setengah trek, kang wis fitur positif tartamtu. Ing ngarep mobil dipasang poros karo suspensi spring lan sepasang setir. Penggerak uler ana enem roda dalan. Roller padha staggered lan duwe suspensi bar torsi individu. Roda drive dipasang ing ngarep uler, panuntun ing mburi. Amarga diameter gedhe saka rodha dalan, undercarriage ora perlu roller support.


BRM Sd.Kfz.250/9 adhedhasar pengangkut personel waja cahya. Foto The.shadock.free.fr


Ing atap anyar awak, menara Hängelafette 38, sing dipinjam saka mobil lapis baja berat Sd.Kfz.234/1, kudu ditemokake. Turret iki minangka perakitan lapis baja kanthi piring ngarep 30 mm lan sisih 10 mm. Menara kasebut nduweni bentuk heksagonal kanthi bagian ngarep lan mburi sing bentuke baji. Kanggo nambah tingkat pangayoman, lembaran menara dipasang kanthi condong ing njero. Slot kasedhiya ing bagean ngarep menara kanggo instalasi senjata. Iki diusulake kanggo masang kothak kanggo properti ing lembaran buritan.

Fitur menarik saka menara sing diusulake kanggo nggunakake yaiku ora ana atap. Tinimbang piring waja sing padhet ing ndhuwur, kompartemen pertempuran ditutupi rong pigura kanthi jaring. Desain menara iki nganti sawetara nyederhanakake pengamatan lingkungan, lan uga nglindhungi kompartemen pertempuran saka granat. Kajaba iku, desain hinged saka pigura ing hinged gunung bisa mbukak "atap" kanggo diperlokaké ing target online.

Ing sisih tengah menara sing digunakake ana meriam otomatis 2cm KwK 38. Senapan kasebut nduweni laras senapan 55 kaliber dawa, lan otomatisasi bisa nganti 450 putaran saben menit. A macem-macem amunisi kanggo macem-macem tujuan diusulake kanggo digunakake. Cangkang bisa ngembangake kecepatan awal nganti 1050 m / s lan ing jarak 500 m bisa nembus nganti 20 mm waja homogen. Gun dipasang ing gunung osilasi, sing ngidini kanggo ngarahake vertikal saka -4 ° nganti +85 °, sing njamin tembak ing target lemah lan udara. Amarga rotasi menara, ngarahake horisontal bunder ditindakake.


Skema saka kendaraan pengintaian. Gambar Heer46.blogspot.ru


Ing sisih kiwa bedhil ana bedhil kaliber senapan saka jinis MG 34 utawa MG 42. Panuntun wis digawa metu nggunakake sistem umum karo bedhil. Ing wektu sing padha, pandelengan sing kapisah kudu digunakake kanggo tembak saka bedhil mesin. Ing ruang menara ing kompartemen gelut, sampeyan bisa nyelehake kothak kanggo amunisi, sing bisa nahan 100 cangkang kanggo meriam lan 2010 kanggo bedhil mesin.

Awak kendaraan pengintaian tempur Sd.Kfz.251 / 23 kalebu wong papat. Sopir diselehake ing ngarep kompartemen sing bisa dienggoni. Uga ing jero lambung ana operator radio sing ngontrol stasiun radio FuG 12. Loro awak liyane diselehake ing kompartemen pertempuran lan ngontrol senjata. Panggonane ana ing loro-lorone bedhil ing menara. Gunner dumunung ing sisih tengen, komandan - ing sisih kiwa.

Sawise nginstal menara anyar, bobot lan dimensi kendaraan diganti, nanging mung rada. Dawane kendaraan pengintaian tempur yaiku 5,9 m, ambane - 2,7 m. Dhuwur, amarga instalasi menara, tambah nganti udakara 2 m. Bobot tempur ora ngluwihi 10 ton. Parameter mobilitas minangka sakabehe kudu duwe tetep ing tingkat sing padha. Kacepetan maksimum - nganti 50 km / h, cadangan daya - nganti 300 km.


Rekonstruksi tampilan mobil lapis baja ing pewarnaan mangsa. Drawing Wardrawings.be


Sampel pisanan saka BRM janji dibangun ora sadurungé saka Desember 1944. Ketoke, padha lulus tes lapangan cendhak, sawise kang pimpinan militer Jerman kudu mutusaké ing nasib mangsa teknologi anyar. Informasi babagan acara sakteruse beda-beda. Sawetara sumber nyebutake yen ing awal 45th, pimpinan Jerman nyoba ngenalake kendaraan pengintaian setengah dilacak sing janjeni ing rencana kanggo mbangun peralatan kanggo pasukan. Apa produksi diwiwiti ora dingerteni kanthi pasti. Mbokmenawa, keputusan babagan produksi serial Sd.Kfz.251 / 23 - yen digawe - telat kanggo ditindakake.

Ing pungkasan taun 1944 lan awal taun 1945, kahanan ing kabeh wilayah Eropa saka sudut pandang Jerman terus saya rusak. Ing awal 45, pasukan Jerman, mundur, ninggalake wilayah pinunjul kanggo mungsuh, kang perusahaan industri tetep. Kajaba iku, Sekutu sing maju nyebabake karusakan serius, kalebu peralatan lan senjata. Ing kahanan kaya mengkono, panyebaran perakitan serial teknologi anyar dadi tugas sing angel banget. Amarga kangelan karakteristik saka periode iki, sawetara proyek janji Jerman kanggo senjata lan peralatan militer ora tau digawa menyang produksi massal.

Sampeyan bisa nggawe macem-macem pemanggih bab jalaran saka nggawa mittlerer Schützenpanzerwagen 2 project cm kanggo Déwan serial saka peralatan. Mbokmenawa, kendaraan pengintaian anyar bakal dibangun mung ing basis saka Sd.Kfz.251 Ausf.D armored personel operator amarga lack saka jumlah pinunjul saka peralatan saka modifikasi sadurungé. Kajaba iku, ora operator personel wojo anyar, nanging kendaraan bali menyang mburi kanggo ndandani, bisa digunakake minangka basis kanggo BRM. Pendekatan sing padha wis bola-bali digunakake dening industri Jerman ing nggawe lan produksi model anyar kendaraan lapis baja saka macem-macem kelas lan jinis, adhedhasar platform ana.


Model modern Sd.Kfz.251/23. Foto Troopofshewe.blogspot.ru


Ana alesan kanggo pracaya sing anané saka Tambah pinunjul lan ora biso ditompo ing kendaraan wojo digandhengake karo Processing saka sawijining desain bakal ngidini BRM Sd.Kfz.251 / 23 kanggo njaga pratondho mobilitas ditrima ing tingkat basis armored personel operator. . Ing kasus iki, iku dadi bisa kanggo operate mesin saka macem-macem jinis ing podo karo tanpa risiko masalah sing digandhengake karo prabédan ing mobilitas. Contone, BRM bisa digunakake kanggo nguatake unit operator personel lapis baja "linear". Operasi paralel sing padha uga bisa difasilitasi dening paramèter proteksi waja sing padha.

Kendaraan pengintai Sd.Kfz.251/23 kudu dilengkapi kompartemen tempur tipe 38 Hängelafette sing dipinjam saka proyek kendaraan lapis baja sadurunge. Sistem iki, ing umum, katon apik ing taun-taun sadurunge lan bisa digunakake kanggo ngatasi masalah tartamtu nganti pungkasan perang. Nanging, nggunakake bedhil 20-mm ora ninggalake operator wojo kesempatan nalika ketemu karo nawakke mungsuh, lan uga mbatesi potensial pertempuran ing tabrakan karo tentara meriem. Nglawan infantri lan kendaraan sing ora dilindhungi, meriam 2 cm KwK 38 lan senapan mesin MG 34/42 bisa digunakake kanthi efisiensi sing cukup dhuwur. Desain menara uga ngidini nggunakake BRM minangka bedhil self-propelled anti-pesawat, nanging karakteristike. gaman ora bisa nyedhiyakake kemungkinan sing bisa ditampa kanggo nggayuh target udara.

Akeh kendaraan lapis baja Jerman sing dikembangake nalika Perang Donya II telat. Amarga iki, padha ora duwe wektu kanggo sawetara saka perang utama, lan ing Kajaba iku, padha diprodhuksi ing jumlah ora cukup amarga Kapabilitas winates saka industri. Akibaté, njanjeni kendaraan lapis baja kanggo macem-macem tujuan kanthi gaman lan tujuan khusus sing beda-beda ora duwe pengaruh sing signifikan marang perang. Ing tahap pungkasan Perang Donya II, gaya iki diganti lan mung nambah posisi Nazi Jerman. Sawetara conto peralatan militèr, ing ngendi pangarep-arep pungkasan wis diselehake, ora bisa maju ing kabeh ngluwihi desain utawa testing prototipe.

Proyèk kendaraan pengintaian tempur Schützenpanzerwagen 2 cm sakcepete sawise katon ditambahake menyang dhaptar pangembangan penasaran sing mung ora duwe wektu kanggo perang. Ora luwih saka sawetara prototipe sing dibangun, lan produksi massal ora diwiwiti. Sawise perang, prototipe, ora ana kapentingan maneh, dibuwang. Saiki mung bisa dideleng ing sawetara foto, ngidini sampeyan entuk kesan babagan mesin sing dikembangake. Amarga pungkasane perang lan nyerahake Jerman, proyek Sd.Kfz.251 / 23 minangka upaya Jerman pungkasan kanggo ngembangake kendaraan pengintaian tempur adhedhasar operator personel lapis baja setengah trek sing wis ana.


Miturut bahan kasebut:
http://tanks-encyclopedia.com/
http://achtungpanzer.com/
http://wwiivehicles.com/
http://pro-tank.ru/
http://armor.kiev.ua/
http://forum.axishistory.com/
Chamberlain P., Doyle H. Pandhuan lengkap kanggo tank Jerman lan bedhil self-propelled saka Perang Donya II. – M.: AST: Astrel, 2008.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

13 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    Agustus 29 2016
    Nomer kondhang 251 saka kendaraan setengah dilacak nuduhake 250 pangembangan liyane (kayata birokrasi lan tanggung jawab Jerman). Loro-lorone sadurunge lan sawise, uga, ana akeh, sukses lan ora banget sukses. Nanging, pitakonan iki rada beda. Kepiye carane bisa nampung pamikiran teknologi sing nggumunake, ngembangake ide-ide teknik, lan karo kejahatan sing paling nggegirisi sajrone 12 taun? Eh, wong Jerman, ana sing salah karo pimpinan sampeyan.
  2. +3
    Agustus 29 2016
    Sd.Kfz.251 iki katon cacat, sanajan dibandhingake karo sing sadurunge. Ing foto sd kfz 222 Ya, lan luwih angel. Apa gunane nggawe kendaraan pengintaian kasebut, yen kecepatan lan ora katon mung dibutuhake. Siji-sijine panjelasan sing dakdeleng yaiku thaw musim gugur-musim semi, nanging tangki-tangki kasebut tenggelam ing lendhut. Banjur Sd.Kfz.251 karo as roda ngarep kudu pindhah menyang lendhut nganti gendheng.
  3. +4
    Agustus 29 2016
    Jerman ngerti lan ngerti carane nggawe kendaraan lapis baja, ya abot, nanging patensi lan daya tembak.
  4. PKK
    +8
    Agustus 29 2016
    Anane pengangkut personel lapis baja ing paprangan banget nggampangake urip infanteri, nyebabake rasa iri ing antarane para pejuang kita, mung nalika Jerman wiwit perang kanthi mlaku, banjur kita menang kanthi yakin.
    1. +7
      Agustus 29 2016
      Prajurit Soviet njagong lan iri karo operator personel lapis baja Jerman. Photofact.
      1. +1
        Agustus 29 2016
        Kita duwe Amerika. Ora ana sing luwih elek. Jeep, siswa, pramuka, M3....
        1. +1
          Agustus 29 2016
          Kita duwe Amerika. Ora ana sing luwih elek.

          Umume Pramuka minangka pengintaian, liyane ana ing jumlah cilik.
    2. +2
      Agustus 29 2016
      Kutipan: PKK
      Anane pengangkut personel lapis baja ing paprangan banget nggampangake urip infanteri, nyebabake rasa iri ing antarane para pejuang kita, mung nalika Jerman wiwit perang kanthi mlaku, banjur kita menang kanthi yakin.


      saben dina aku weruh carane nulis frank rut ...

      ngomong, ana akeh iki ing tapel wates Jerman? 100, 200, 500?
      1. +1
        Agustus 29 2016
        Nanging Jerman nyoba kanggo ndhukung produksi mesin iki, utamané model wolung wheel Puma, kanggo kesempatan pungkasan.
        1. +2
          Agustus 29 2016
          Kutipan: Huphrey
          Nanging Jerman nyoba kanggo ndhukung produksi mesin iki, utamané model wolung wheel Puma, kanggo kesempatan pungkasan.

          iku kabeh cetha

          waca maneh ukara iki

          .Mung nalika Jerman wiwit perang mlaku, banjur kita menang luwih yakin.

          saiki elinga komposisi sampel PD Jerman 41, Aku bakal pitutur marang kowe carane katon
          kaya iki
          Nah, kepiye carane kita ing 41 Juli, wiwit menang kanthi yakin?
      2. +2
        Agustus 29 2016
        Jerman diprodhuksi minangka akeh minangka 1943 Sd.kfz armored personel operator dening 10000 - Aku setuju, periode prayoga, nanging iki mung siji modifikasi, lan ana rolas wong ing total, supaya sampeyan bisa kira-kira ing 22 Juni. 1941 ana cukup akeh. Mesthi, Jerman ora bisa "babar blas" mechanize infantri sing mung fisik, nanging ing titik serangan padha klempakan unit infantri paling mechanized cukup, kang Ngartekno nambah mobilitas infantri, nambah interaksi karo tank lan suda losses. Sayange, ing awal perang, kita ora duwe armor personel operator minangka kelas, uga bedhil serbu lan bedhil poto-propelled ing umum, kang mimpin kanggo jalaran banget sedih.

        Umumé, Isaev nulis kanthi apik babagan masalah sing ana gandhengane karo ora ana operator personel lapis baja ing tahap awal perang ing "Antisuvorov: 10 Mitos Perang Dunia II" (yen aku ngelingi judhul bukune kanthi bener) lan ing buku "Carane Viktor Suvorov nyusun sajarah" Vladimir Gryzun (ana uga akeh referensi.)
        1. +2
          Agustus 30 2016
          Kutipan saka Albert1988
          Mesthi, Jerman ora bisa "babar blas" mechanize infantri sing mung fisik, nanging ing titik serangan padha klempakan unit infantri paling mechanized cukup, kang Ngartekno nambah mobilitas infantri, nambah interaksi karo tank lan suda losses.

          ora apa-apa, mung ...
          saka 208 divisi ing sisih wétan, gunggung 21 TD lan 14 divisi infantri (mot).
        2. +1
          Agustus 30 2016
          Mesthi, Jerman ora bisa "babar blas" mechanize infantri sing mung fisik, nanging ing titik serangan padha klempakan unit infantri paling mechanized cukup, kang Ngartekno nambah mobilitas infantri, nambah interaksi karo tank lan suda losses.

          ya, aku kelalen masang gambar titik kuwi

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"