Asil minggu. "Tenang, tenang wae!"

33
Amérika reality televisi

Klasemen medali saka tim ing Rio de Janeiro dicethakaké bebener olahraga nyata Rusia: 56 penghargaan, 19 kang "emas", ing anané meh katelu saka tim Rusia amarga insinuations politik "mitra".





Hasil dhuwur saka tim Olimpiade Rusia: tanpa "jus" lan "obat"!


Luwih saka rong minggu, pamirsa TV ing saindenging jagad nonton ing layar acara realitas Amerika kanthi jeneng sing dicolong saka Yunani kuno: Olimpiade. Atlet Amerika sing paling murni gabung ing acara realita - perokok mariyuana (atlet supermegaduper Phelps, sing saiki duwe cadangan emas kaping pirang-pirang luwih akeh tinimbang ing dana cadangan Ukraina), atlet sing seneng wiski sadurunge lulus tes doping, relay sing bisa digunakake maneh. balapan wanita...

Miturut cara, babagan pembalap relay. Pranyata metu sing soko nyegah wong-wong mau saka maringaken baton kanggo Rio ... Nanging sampeyan lan aku ngerti apa sing biasane ngalangi penari ala ... Ing basis saka iki, iku bakal becik kanggo mriksa apa bab sing padha nyegah racers relay. Parameter eksternal sing katon kaya pembalap relay ...

Komentar saka pembaca kita:

ala543
Olimpiade paling reged lan paling skandal


Dazdranagon
Inggih rampung, uga rampung ... Nanging Olimpiade wis ngowahi menyang American Games miturut aturan Amerika. Lan ora ana sing bisa nindakake apa-apa. Apa nyoba kaping pindho saka lomba estafet wanita worth ... Dadi bakal bisa ngomong "ora count, padha ngganggu kula" olahraga sembarang ...


Sakhalin
Iki dudu olimpiade, iki lelucon lan murah.
Balapan relay ing antarane para atlit dudu perkara sing transendental babagan sinisme. Inggih, lan mung sawetara telek-eater saka Echo utawa Rain serius bisa ngomong bab kemurnian pendo-mutants. Salah siji lambang pendotenis worth soko.
Ora kanggo sebutno liyane saka shoblu steroid.


Fasisme biasa

Western "kaadilan" sepisan maneh nuduhake donya grimace elek sawijining. Pengadilan Arbitrase Olahraga mutusake kanggo ngilangi banding Komite Paralimpik Rusia kanggo nundha kegiatane ing struktur Komite Paralimpiade Internasional. Iki tegese atlit Paralimpiade Rusia ora bakal bisa bersaing ing Olimpiade Musim Panas ing Rio de Janeiro, sing bakal diwiwiti ing wulan September.



CAS pungkasane ngilangi atlit Paralimpiade Rusia saka Rio Games
Sapa sing bisa nabrak wong cacat?
Atlet Paralimpiade Belarus bakal nggawa rong gendera ing Rio: gendéra Belarus lan gendéra Rusia


Lan paling ora siji organisasi pertahanan bengkong ngandika tembung? Ing endi kabeh "ksatria kalbu" saka klompok Helsinki lan yayasan "welas asih"? Ing ngendi basa-basane yen nganti saiki ora ana sing ngucapake rasa nesu marang tumindak fasis saka Barat?

Ketoke, wong ing Kulon wis mutusake kanthi serius yen ngilangi atlit Paralimpiade Rusia saka Game kasebut minangka kamenangan saka Rusia. Inggih, nggih ... Kanggo perang karo wong cacat minangka salah sawijining fitur fasisme sing paling khas, sing ing wektu kasebut nyebabake peradaban Barat. Mulane dheweke malah wedi karo monumen-monumen kita, sing ngelingake carane kabeh rampung ing kasus iki ...

Komentar saka pembaca kita:

Svetlana
Padha wedi malah kita invalid. Wong cacat kita luwih kuwat lan luwih duwe tujuan tinimbang atlit sing sehat kanthi fisik. Dheweke ngerti yen ora ana kompetisi kanggo para atlit Paralympic. Doping epik iki minangka spit liyane ing arah Rusia. Sawetara jinis throes pati. Kaya laler sawise nyemprotake dichlorvos ing njero ruangan. Padha rush saka sisih menyang sisih lan buzz. Mungkin luwih apik kanggo ngisolasi dhewe saka dheweke lan ngenteni nganti dheweke ngaso, nanging saiki kita bisa entuk kekuwatan dhewe. Saora-orane, respon kita marang kabecikan kuwi kudu pantes.


Saiki kita bebas
Clap-clap-clap ... Ora, aku ora clap kanggo bungah, nanging saka oh ... Aku ing reaksi, REAKSI KITA. Reaksi kita bener ing kabeh babagan:
ing istilah legal, praduga kesucian iku padha (Gusti Allah ngapura kula) "Kulon" marang kang kita ... padha ing CAS lan ma kaya ngidoni ing aspal, isi karo mung loro pepenget saka buronan (mbayar) "informers" lan histeria McLaren.

miturut nyata - ing ngendi sampel doping McLaren / WADA? asline ndek endi??? OPO JANCOK... opo hubungane PARALIMPI karo OK RF? Atas dasar apa dheweke umume nundha TIM KABEH lan dudu sapa wae ???

morally - Nalika tim PARALYMPIANS saka kabèh negara ditundha? Wong-wong sing sangsoro saka nasibe dhewe, lan Paralympics kanggo wong-wong mau - mung rasa seneng ing urip lan kadhangkala mung kesempatan kanggo nambah sing kadhangkala ora nyaman urip ...

Wong lanang (pembaca VO), iku mung kanggo bawang putih, lan sampeyan ngarepake sing beda karo CAS? Ayo kaputusan CAS dadi pangeling liyane sing ora bakal ana gentlemanship / pakurmatan / welas asih kanggo kita. Yen wong cacat sing ora luput ditendhang kaya ngono, pikirake dhewe apa sing wis disiapake kanggo kabeh negara ...

Ora ana apa-apa, kita bakal ngilangke grub iki (ya, iki dudu pukulan utawa malah tamparan ing pasuryan), mung grub pengecut. THIS IS ALL THE "KULTAN" bisa nindakake SAIKI, lan ayo kang nerusake, Nanging wektu bakal teka, lan sawetara wong bakal banget Getun apa dina iki ing hubungan kanggo atlet Paralympic kita.
1. KABEH DUWE KERANGKA...
2. "UT SALUTAS, ITA SALUTADERIS" - Nalika nerangake, bakal nanggapi (lat. verbatim) Lan neh ... banjur narik kawigaten marang wong Rusia sing apik-apik ...

P.S. Muga-muga wong-wong sing TOP bakal nggawe kesimpulan sing adoh saka kedadeyan kasebut lan njupuk langkah-langkah kanggo mulihake tambang ing tangane. olahraga lan ing pangayoman (legal saka gop sabanjuré. rawuh kabeh limo VADs lan McLarens) atlit kita.
Ing perang kaya ing perang.


lor.56
Kajaba carane scoundrels kabeh sedulur iki ora bisa disebut !!!
Sing paling murah lan paling ala yaiku nyinggung wong sing, kanthi karsane nasib, dadi cacat, ngilangi impen, ngremehake lan ngina ...
Yen sadurunge motto Olimpiade yaiku: - "LEBIH CEPAT. LEBIH TINGGI. LEBIH KUAT", saiki, sawise kabeh pelanggaran politik kasebut, motto pseudo-Olympiad wis dadi:
"LEBIH REGET. LEBIH REGET"!!!


Menehi dhuwit - sampeyan bakal duwe Waterloo

Parade militèr sing darmabakti kanggo mengeti 25 taun "kamardikan" Ukraina dianakaké ing tengah Kyiv. Personil militer Ukraina mlaku-mlaku ing Khreshchatyk, kalebu wong-wong sing melu akeh operasi punitive marang sabangsane dhewe ing Donbass, ngowahi Ukraina dadi tatanan wilayah disintegrating lam lan gething.



Poroshenko sajrone pidato ing dina "kamardikan": "Comrade Muscovite, ora guyon ing Ukraina ..."
Ora, iku manuk garudha...
Kok wedhus landmine?



Arak-arakan dibubarake kanthi banter! Luwih tepate, ing interpretasi Maidan "ing schenevmerla." Nalika dheweke "mati", ora ana omongan, nanging obrolan kasebut dadi kepiye komandan paling dhuwur terus dadi panglima paling dhuwur, saka kamenangan menyang kamenangan. Nanging "generalsimo" ora bisa nolak malah ora njaluk dhuwit ing arakan. Panjenenganipun ngandika: menehi kita liyane 10 milyar, lan sampeyan bakal duwe Waterloo, lan Carthage, lan perang papat saka Diadochi. Ukrainians saiki ing tumindak instinctively sijine tangan ing kanthong, tightly nyekeli dompet karo hard-entuk dhuwit ... Kangge, ing bandara Boryspil, kumpulan liyane tentrem Amérika gaman...

Komentar saka pembaca kita:

dep071
Apa sampeyan ora kesel nindakake beban 200 saka wong sampeyan ???


Dr. Bormenthal
nyabrang ing tank... iki ora apik ...


Baloo
Barang bekas dikumpulake dening "korban kebakaran" Banderkrains saka kabeh geyropa.
Kamenangan liyane ing pasuryan saka aggressor, sing isih durung teka ing perang, nanging sing everyone wis nunggu - NATO, Pentagon, lan Verkhovna Rada karo SBU-UAF. Sawetara jinis masochists.


rotmistr60
Svidomo peed ing langit-langit karo bangga, wong scratched turnips lan temen maujud sing ora apik samesthine lan padha perlu kanggo luh claws ing "agresor" supaya piye wae Feed kulawargané. Sing duwe sederek ing supaya disebut-. ATO, nyadari yen iki wektu kanggo nyimpen dhuwit kanggo panguburan. Iki minangka asil parade.


Ora kamulyan, ora bakal

Nggambarake babagan carane akeh demagogue ngatur, sanajan cookie Amerika, kanggo ngasilake, umume, Ukraina pasca-Soviet budaya lan berkembang, dadi "pilihan Eropa" ing siji botol karo fasisme Bandera, sampeyan ngerti manawa ora mung masalah. saka meri dhasar saka West sugih, kang lan ngedol metu shamelessly kanggo "kathok renda."



Euromaidan nglawan Eropa...


Ukraina ngrayakake 25 taun kamardikan ing dina iki. Bola, kaos bordir, nguwuh "pisau" - kabeh kaya biasane ing taun-taun pungkasan. Lan apa alasan kanggo bungah lan bangga! - populasi ana ing tingkat 50s abad pungkasan, tingkat PDB meh 40% saka pratondho saka SSR Ukrainia ing 1990, omah lan layanan komunal tariffs lan rega bahan bakar cedhak Eropah, tingkat saka pangayoman sosial lan pangayoman ing umum ing tingkat Afrika Tengah, utang umum ngluwihi 100% saka ekonomi taunan... Pembunuhan wartawan minangka norma. Departure massa saka populasi menyang tapel wates Ukraina uga pakewuh. Kabeh wong ngenteni utangan anyar saka IMF, EU lan jaminan saka AS. 25 taun kanthi pangarep-arep teka gratis. Urip!..

Komentar saka pembaca kita:

ala543
Kabeh Maidans iki ngelingake aku guyon. Tikus-tikus kuwi nangis, njotosi awak, nanging terus mangan kaktus.


SCAD
Quote:
"Ukraina iku Afrika sadurunge tekane Rusia,
dheweke dadi Afrika sawise budhal saka Rusia,
lan bakal tetep Afrika nganti wong RUSIA bali ing kana.


olimpiade15
Nalika kerusuhan wiwit ing Ukraina, aku ngetutake acara kasebut kanthi rapet.
1) iku kudeta sing disiapake, utamane dening pasukan eksternal lan internal (redistribusi kekuwatan oligarki)
2) ora ana pidato populer. Kudeta ora didhukung dening populasi umum. Anane wong-wong mau, nanging mung ana ing Maidan, katon spektakuler, nanging ora nggambarake kekarepane wong.
3) sing paling penting yaiku ora ana dhukungan industri ing wilayah kasebut, umume, sebaliknya, ana protes, nanging ora mung ora diidini menyang Maidan, nanging uga diserang ing dalan. "Sepur Persahabatan" teka ing wilayah kasebut - iki dibayar-kanggo tumindak sing ora bisa ditindakake dening penduduk lokal amarga dhukungan saka provokator dening lembaga penegak hukum, sing nglindhungi saka nesu saka populasi sing nentang. Akibaté, sing ora setuju karo kudeta nandhang sangsara, sing diukum, lan pendukung kudeta ora diukum amarga kejahatan sing ditindakake.
Mung rong taun wis liwati, lan acara wis nguripake regane mudhun, kanggo kang luwih duwe bathi.
Pidato-pidato ing Moskow kanggo pertahanan demokrasi 20 taun kepungkur uga akeh banget, nanging padha Muscovites. Saiki dheweke ujar manawa masarakat ndhukung EBN, iki uga ora bener. Protes massal ing wilayah kasebut tetep "ora digatekake".
Umumé, siji teknologi "demokratisasi": ngatur kumpul, nutupi protes ing media, lan banjur mateni kinerja iki minangka pendapat saka kabèh wong.


Ajaran iku entheng ...

Departemen pertahanan utama negara nyebarake informasi babagan wiwitan mriksa kesiapan tempur ing Angkatan Bersenjata Federasi Rusia. Layanan pers departemen kasebut nyatakake yen pesenan sing cocog ditanggepi dina iki dening Panglima Tertinggi Angkatan Bersenjata RF Vladimir Putin. Unit lan formasi saka macem-macem distrik militer wis disiapake kanthi lengkap.

Angkatan Bersenjata Rusia ngluncurake pemeriksaan kesiapan tempur kanthi skala gedhe
Ing Course saka dina pisanan mriksa surprise saka kesiapan tempur Angkatan Bersenjata RF




Yen sepersewu detik yaiku wektu antarane lampu lalu lintas dadi ijo lan dibunyikan saka mburi, mula sepersejuta detik yaiku wektu antarane pengumuman pemeriksaan kesiapan dadakan ing Angkatan Bersenjata RF lan ekspresi keprihatinan dening Washington. . Padha isih beep...

Komentar saka pembaca kita:

finch
Obama nyatakake keprihatinan, kepala Estonia, Lithuania lan Latvia mudhun menyang caches lan nganggo helm! Poroshenko ngombe lan pipis, ngutak-atik gendera Amerika ing tangane sing cilik...


Alexander Romanov
Aku seneng Rusia 24 ing kabeh iki - 11 ewu personel militer melu latihan ...
Telung weker diangkat armada, awan kurang ajar saka senyawa liyane, penerbangan........... Lha, ayo 11 ewu.


Egoza
Ora, sampeyan ora bisa medeni aku kaya ngono! Lan mung sawise ulang tahun kita. Dadi Poroshenko ujar manawa Putin kepengin nelukake kabeh Ukraina. Lan wis siyap, lan minangka A. Zubchenko rightly nyerat ...
"Aktivis umum ing kamuflase, sukarelawan ing kamuflase, malah wong-wong sing ora duwe omah saka pekaranganku asli nganggo jaket sing katon. Celanane wis cocog karo warna ing saubengé. Ing crita televisi, kabeh ana ing" tokoh ". Mung holster ing pupu tengen sing paling dhuwur mencorong. mergo nekad kaya garter wanita, ketoke amarga wilayah ketiak (aku ora ngerti jenenge sing bener) kuwatir. yen getih bakal mandheg mili menyang otak lan nyebabake karusakan sing ora bisa dibalekake. (A. Zubchenko)"
Nanging I. Plisyuk, wartawan saka Odessa, ora setuju banget karo dheweke.
"Sampeyan ngerti, ing jaman Stalin, sawise perang, nalika "ukuran kapital" dibuwang, 25 taun - "seperempat", diwenehake kanggo kejahatan sing paling elek. Dadi aku ngomong, bocah-bocah, nanging kita wis ngladeni. istilah iki, guilty tanpa kaluputan. Iku wektu kanggo bebas karo kalbu resik!"


Pangeling saka Givi

A surprise cetha kanggo Ukraina "mitra", sing wis saber-rattling liyane lan liyane aktif, iki mutusaké kanggo digawe ing DPR. Dadi, ing wilayah pemukiman Shirokino, sing sadurunge dikuwasani dening wakil saka pasukan Ukrainia, ndharat serangan amfibi saka personel militèr saka Batalyon Somalia ing printah Mikhail Tolstykh (tandha telpon Givi).



Wartawan militer "Mag" babagan kahanan ing Republik Donetsk
Ukraina ngandika bab document ing "disengagement" saka pasukan ing Donbass
Pendaratan amfibi DPR cedhak Shirokino (video)




Warga, apa sing dadi ... Ukraina kudu mbangun Eurofence ing segara? Utawa ngarahake batalion Dzhemilevites sing dipilih nganggo jala lan omong kosong ing cedhak Shirokino ...

Medeni kanggo mbayangno apa sing kudu ditindakake Kyiv yen batalyon Givi uga nganakake latihan ing kebangkrutan saka udhara ...

Komentar saka pembaca kita:

Banisher saka Liberoids
Ing video kasebut, pasukan Soviet mbebasake Odessa saka penjajah fasis - iki asosiasiku.


Canecat
Ganteng ... kayane aku panik ing Shirokino nalika ngerti yen Givi wis ndharat ing cedhak.


Alexander Romanov
Yen pers pusat kita mbusak wartawan lan mandheg warta kanggo laporan sing ana gelut lan wong mati, kang tegese padha ora arep Pethel ukrovoyak.
Sadurunge wiwitan perang, sampeyan kudu nyiapake populasi kanggo wiwitan lan njaluk dhukungan. Yen ora, operasi militer nglawan ukrov ora direncanakake. Tangane bubuk mesiu diuculake.


Tugas karo tanda bintang kanggo Menteri Pendidikan sing anyar

Kanggo pisanan ing crita negara, wiwit saka wektu Kakaisaran Rusia, posisi kepala departemen pendidikan dijupuk dening wong wadon - Olga Vasilyeva, sing ngganti Dmitry Livanov ora populer.



Tugas karo tanda bintang kanggo Menteri Pendidikan sing anyar


Ora let suwe menteri anyar wis ana ing kantor, mula lolong liberal. Pak Nevzorov "Echo saka Moscow" nyebat Olga Vasilyeva minangka "menteri anyar" lan "Stalinis Ortodoks", uga minangka "bibi sing ora sopan lan bodho kanthi mripat sing nggegirisi."

Nyuwun pangapunten ... Apa iki wong sing ngomong, utawa wong sing ora bisa nemtokake jinis, sing ngina wanita sing ora kenal priori wis dadi norma? Yen Olga Vasilyeva, miturut Nevzorov, iku "bibi boorish lan bodho," banjur sing, banjur, Pak Nevzorov piyambak - jester kacang polong, kanggo sapa oposisi mudhun kanggo ngenyek?

Dheweke menehi definisi mata, nanging kapan dheweke bakal miwiti sinau babagan bentuk tengkorak? ..

Umumé, rawa - iku rawa ... Kanggo nyinggung, ora becik, ngapura aku, bzdnut banter - iki kabeh babagan inteligensia rawa, sing ing udhara menehi barang-barang kasebut ing masyarakat sing ngajeni awake dhewe. mung ngalahake sampeyan ing pasuryan.

Komentar saka pembaca kita:

g1v2
Miturut cathetan trek Vasilyeva, emphasis bakal diselehake ing sisih pendidikan pendidikan. Bisa uga sejarah lan sejarah agama bakal dikuatake. Mungkin sawetara jam pendidikan lan kamanungsan liyane bakal dienalake. Kepemimpinan wareg karo USE, kalebu owah-owahan ing paling kamungkinan bakal kosmetik. Umumé, miturut panemuku, luwih dhisik kudu mbangun rencana - pendhidhikan apa sing dibutuhake, ing ngendi institusi pendidikan, apa isi pendidikan sing kudu diduweni, lan liya-liyane. Inggih, banjur mbangun maneh miturut rencana lan cithakan sing wis rampung. Lan aja nyoba nyelehake jaran konsep ing diet supaya dadi jaran. Umumé, owah-owahan kardinal meh ora dikarepake - Vasilyev ora katon kaya reformis sing kasar.


uskrabut
Inggih, ugi dipun usulaken, bilih saderengipun pemilu dipun uculaken balung dhateng warga supados meneng lan mboten klentu. Ing wektu sing padha, tembung Medvedev diturunake menyang rencana kapindho, yen ora, dheweke wiwit ngumpulake tanda tangan miturut petisi kanggo mundur.


Salah siji saka sampeyan
Aku ora nganggep kanggo ngadili taktik pendidikan Rusia ing mangsa ngarep kanthi rekaman trek menteri anyar, nanging aku yakin 100% manawa salah sawijining momen motivasi saka owah-owahan menteri yaiku kepinginan partai sing duwe kekuwatan kanggo nyuda. tension ing masyarakat babagan standar Bologna sengsara pendhidhikan dipeksa dadi kepala generasi enom dening sawijining leluhur lan saben roh ora ditampa dening wong liwat 30 taun.
Inggih, minangka gerakan politik dening partai sing kuwasa, iku bisa dingerteni lan ditampa.

Lha terus piye? Nganti saiki, frasa umum lan janji pemerintah bakal mbuwang guru saka kanthong. Aku setuju, nanging ora luwih. Apa sing bakal dadi anyar lan apa bakal ana, kita bakal nemokake sawise pemilihan, lan bisa uga sawise Taun Anyar.


Prospek kanggo kerjasama militer antarane Rusia lan Vietnam

Mantan Panglima Angkatan Udara Rusia Pyotr Deinekin menehi komentar marang para wartawan babagan kahanan Angkatan Udara Federasi Rusia, lan uga ngomong babagan sawetara prospek. Antarane topik liyane, masalah nyebarake pangkalan manca wis diangkat. Miturut dheweke, ing paralel karo re-peralatan penerbangan militer lan nggawe proyek anyar kanggo peralatan penerbangan, jaringan lapangan udara lagi dibalèkaké. Objek sing dibutuhake kanggo penerbangan katon ora mung ing wilayah Arktik negara kasebut, nanging uga ngluwihi watese. Pangkalan dibangun maneh ing Suriah, Kapuloan Pasifik lan Vietnam.

Mantan panglima Angkatan Udara ora ngumumake rincian babagan pemulihan lapangan udara ing wilayah negara manca, nanging pratelan kasebut dadi alasan kanggo nerusake pertimbangan lan diskusi babagan kemungkinan bali menyang pangkalan Cam Vietnam. Ranh.



Pasukan militer Rusia ing Cam Ranh: bali alon


Tren saiki sing wis katon ing taun-taun pungkasan nuduhake yen kerjasama Rusia-Vietnam ing bidang militer bakal berkembang ing mangsa ngarep. Salah sawijining cara pangembangan kasebut pancen bisa dadi perluasan hak angkatan bersenjata Rusia kanggo nggunakake fasilitas Cam Ranh sing kasebut ing ndhuwur. Bisa uga ing sawetara taun sabanjuré bisa kanggo basis kapal lan pesawat, kanggo nampung sawetara personel. Ora perlu ngomong babagan rencana lan tenggat wektu tartamtu.

Komentar saka pembaca kita:

svp67
Yen kita bisa bali, lan sing paling penting, kanggo entuk pijakan ing Cam Ranh, mula iki bakal dadi langkah penting kanggo ningkatake kemampuan pertahanan negara. Wektu kanggo ngumpulake watu sing wis kasebar.


Ingvar 72
Menapa malih, oh-oh, pinten swelled menyang basa iki. Pakdheku kerja ing Cam Ranh ing pungkasan taun 80-an. Dheweke ujar manawa isih ana landasan pacu lan caponier Amerika kanggo turntable (poros sing digawe saka pasir sing diisi bitumen).
Lan kita kudu bali menyang Kuba.


wandlitz
Pawulangan kanggo masa depan yaiku ora ninggalake posisi sing wis menang, bali luwih larang ...


Alasan kanggo murub

Layanan pers saka angkatan bersenjata Israel, dikutip dening RIA Novosti, laporan yen Israel nyerang posisi tentara pamaréntah Siria. Militer Israèl kandha yèn ana peluru meriem mabur saka tlatah Siria tumuju tlatah Dhuwur Golan (Israèl nganggep bagéan saka tlatah iki dhéwé). Iki, miturut Angkatan Bersenjata Israel, dadi alasan sing kuat kanggo nyerang posisi tentara SAR.

Asil minggu. "Tenang, tenang wae!"


Angkatan Udara Israel nyerang posisi tentara pemerintah Siria


Israel, ketoke, ora ngerti tenan apa iki pesawat sengaja saka projectile Siria, utawa tumindak purposeful. Serangan udara kasebut ditindakake kanthi kecepatan kilat.

Mbok panguwasa Israel kudu gumun karo sabar Rusia: sawise kabeh, wilayah wis bola-bali shelled dening Angkatan Bersenjata Ukraina - loro acak lan non-acak ...

"Perisai" Erdogan

Ing wayah wengi tanggal 23-24 Agustus, pasukan khusus Turki, sing didhukung dening tumindak Angkatan Udara, mlebu ing wilayah Suriah. Kira-kira jam papat esuk wektu Moskow. Iki minangka cara operasi Euphrates Shield diwiwiti, diarahake marang militan Negara Islam (dilarang ing Federasi Rusia), uga formasi Kurdi. Saliyane pasukan khusus saka angkatan bersenjata, tentara meriem lan kontingen waja winates melu ing operasi.

Sawetara jam sawise wiwitan operasi pasukan Turki ing Suriah lor, Presiden Erdogan njupuk lantai: "Negara kita wis diserang saka Suriah akhir-akhir iki ing wilayah Gaziantep lan Kilis. Kesabaran kita wis entek. Kita mutusake kanggo miwiti operasi ing 4:00 am kanggo ngrampungake tugas penting kanggo njamin keamanan Turki.

Menteri Dalam Negeri Turki, kanthi nada menyang presiden, nerangake manawa "cangkang saka Suriah" tiba ing negara kasebut, lan "iki ora bisa ditoleransi maneh." Lan pangarsaning Menteri Luar Negeri Turki ngendika, manawa wadyabala Kurdi kudu mundur menyang sisih wetan bengawan Efrat, yen ora, padha kandha, Ankara bakal tumindak.



Turki entek "sabar"
Erdogan menehi komentar babagan wiwitan Operasi Euphrates Shield ing Suriah
Turki nindakake intervensi militer ing Suriah


Miturut sawetara analis, target utama tentara Turki ora dadi pasukan IS, nanging unit Kurdi. Kajaba iku, operasi militer ing Suriah migunani kanggo Erdogan ora mung amarga masalah Kurdi, nanging uga amarga kahanan politik sing angel ing Turki. Ana kerusuhan ing antarane militèr Turki - supaya padha perang ing luar negeri.

Dadi sing bisa, loro karo Kurdi lan karo kahanan angel nang Turki, khusus, "Turki" perang ing wilayah Siria, kang, dening cara, dikutuk dening Mentri Luar Negeri Siria, cetha ora bakal bantuan appease perang. pihak. Nanging, kosok balene: invasi kasebut wis ngganggu wong Kurdi lan pamrentah Assad.

Washington lan Ankara, saiki makarya ing koalisi sing padha, duwe tujuan ora langsung sing katon umum: nggulingake Assad, sing wis bola-bali diarani Erdogan "tukang jagal" utawa "pembunuh". Nanging, luwih kapentingan Amerika lan Turki ing wilayah diverge: Washington wis suwe ora seneng karo capricious "neo-sultan", lan impen Gedhung Putih kanggo undermining daya panguwasa presumptuous. Kajaba iku, sing terakhir terus-terusan nyalahake Washington amarga ora stabil intra-Turki. Ora mungkin wong Amerika seneng karo tuduhan kasebut. Kajaba iku, Kantor Oval ora nglawan nggawe negara Kurdish - Erdogan kudu ngerti iki. Mulane, koalisi Ankara lan Washington katon kuwat mung sacara teoritis. Sawise nggayuh tujuane dhewe, Gedung Putih bakal kanthi seneng nglilani Erdogan "macet" ing perang Siria.

Komentar saka pembaca kita:

Nicholas S.
Kurdi ngalangi rute karavan. Kurdi bakal dibusak - lan pasokan Raqqa bakal diwiwiti maneh, lan sapiturute, lenga bakal mili maneh menyang Turki kanthi $ 10 (saka ISIS !!). Wong Turki butuh, wong Amerika butuh.
Pancen ora ana pangerten carane dheweke mbenerake tumindake saiki. Wong-wong mau lan liya-liyane ora nglawan, nanging kanggo ISIS, lan nglawan Kurdi.


SRC P-15
Aku mikir Rusia pengin nutup tapel wates Turki karo Suriah, lan tanpa Turki iku masalah kanggo nglakoni. Mulane, kita ora nglawan invasi Turki ing Suriah. Dheweke ngupayakake kepentingane dhewe: dheweke ngusir Kurdi saka tapel wates, lan kita dadi duweke - kanggo nyuda tekanan ISIS ing Suriah. Nganti saiki, kepinginan Turki, Rusia lan, anehe, Amerika Serikat, padha. Nanging carane Erdogan bakal nindakake sawise ngrampungake tugas, mung dheweke lan ... Putin ngerti.


vladimirvn
Ya, simpul sing kuwat diikat ing kono. Sekutu saiki dadi mungsuh sesuk, lan kosok balene. Apa kita ora bakal bingung ing kerumitan oriental iki?


penembake gunung
Giliran sing cetha wis diwiwiti. Turki ing sisih Assad smash Daesh? Mergo aku ora percoyo.


luh bob
Turki, ing sisih Turki, pengin, ing guise mardika, kanggo ngrebut kabeh sing duwe wektu kanggo.


misi jangka pendek

Pembaca biasa kita ngerti manawa sawetara dina sawise tekane pesawat militer Rusia (pengebom jarak jauh lan penerbangan garis ngarep) ing lapangan udara Hamadan Iran lan sawise sawetara serangan ing militan ing Suriah, Rusia dipeksa " mundur" pesawat saka Iran.

Pernyataan resmi layanan pers lan departemen informasi Federasi Rusia babagan perkara iki katon diplomatis: "Pesawat Angkatan Udara Rusia, sing nyerang teroris saka pangkalan Iran, bali menyang Rusia, amarga para kru kasil ngrampungake tugas sing ditugasake kanggo dheweke." Tambahan kasebut langsung diterbitake, miturut "misi Angkatan Udara Rusia ing wilayah Iran minangka jangka pendek."



urusan Hamadan
Media: Rusia mandheg nggunakake pangkalan Iran Hamadan


Misi impetuous Rusia ing lapangan udara ing Iran nuduhake pikirane tartamtu.

Amarga operasi sing ditindakake saka Hamadan, sawetara ahli Amerika praktis ndhaptar Rusia ing negara adidaya, kanthi gampang nindakake perkara-perkara gedhe ing Timur Tengah lan ngetokake Amerika Serikat metu saka kono.

Mantan diplomat Amerika John Limbert, sing wis suwe kerja ing Iran, kaget banget karo operasi Rusia. Dheweke nyatetmanawa serangan bom saka Hamadan minangka operasi pisanan negara manca sing ditindakake saka wilayah Iran wiwit Perang Donya II. "Iki ora tau kedaden sanajan ing pamaréntahan Shah," Limbert kelingan.

Nanging, saiki, "pengelingan" pesawat Rusia saka pangkalan udara ing Iran nuduhake manawa Washington kanthi cepet nggawe kerjasama antarane Moskow lan Tehran. Lan ing wektu sing padha, Moscow diwenehi tandha manawa Washington ora ninggalake wilayah kasebut ing endi wae.

Iran, sing bubar metu saka sanksi sing dawa, mesthi ora kudu milih.

Ing tangan liyane, Amerika isih nuduhake soko ...

Komentar saka pembaca kita:

kn54
Iran ora ngupaya dadi ora mung kanca, nanging uga sekutu Federasi Rusia. Muter game rumit karo Kulon, dheweke nggunakake Rusia minangka argumentasi. Ya, lan ing sela-sela ing wilayah kasebut pancen ora kepenak.


IrbenWolf
Moral saka fabel kasebut yaiku: sampeyan kudu luwih sithik. "Wong-wong sing sopan" sing wis nggegirisi nindakake kabeh kanthi apik lan cepet amarga ora bengok-bengok babagan tugas ing saben pojok. Ing wayah sore kita turu ing sawijining negara, ing wayah esuk kita tangi ing negara liya.
Umumé, yen "sekutu" kudu nggawe bisu (malah kanggo pertunjukan), sampeyan kudu meneng, lan ora ngambung ambisi sampeyan.
Lan supaya kabeh donya ngenteni (nyabrang metu). Lan supaya "prihatin" mbuktekaken.


SSI
Iku ... Kurang gangguan lan bledug, minangka karakter Papanov ngandika ing komedi "Brilliant ..."


Ukraina wis diangkah?

Kolumnis Viktor Kamenev yakin yen Amerika Serikat gagal ing Suriah, lan saiki dheweke bakal nyoba mbales dendam ing Ukraina. Miturut penulis, "sawise kegagalan Siria, Amerika Serikat bakal nyoba dadi luwih aktif ing Ukraina kanggo mbales dendam kanggo Suriah lan Turki." Nanging, bakal padha nyoba? "Pancen, Wakil Presiden Biden bubar njaluk larangan ing Kyiv Bandera ..." Kamenev kelingan. - Kita ngetrapake matriks Orwellian marang Biden lan entuk: dheweke mbutuhake eskalasi. Buktine? Ing wektu sing padha, Washington nyedhiyakake sawetara bantuan militer kanggo Bandera kanthi atusan yuta dolar. Nanging Eropa ora menehi Bandera apa-apa saka hadiah IMF, sanajan kaya sing dijanjekake! Merkel lan Hollande tetep nggawe bisu Crimean, lagi ngenteni apa-apa.

Miturut pengamat, aktivasi Amerika Serikat ing Ukraina "bisa uga ing bentuk serangan dening Bandera ing Donbass, lan luwih apik - nglawan Rusia, ing Crimea, umpamane." Pilihan liyane: Amerika bisa "internal destabilize Bandera, supaya dheweke pindhah miturut skenario Libya, amarga skenario Yugoslavia ora bisa."



Apa sing disiapake AS kanggo kita ing musim gugur?


Nyatane, AS meh ora "gagal" ing Suriah. Ing nalisir, padha nuduhake seri anyar saka perang: neosultan Erdogan nyoba piyambak minangka projectionist ing Timur Tengah. Lan dheweke main film Hollywood rampung. Saiki pasukan khusus tentarane, sing bubar nyabrang tapel wates Siria, perang ing Suriah. Lan tentara iki didhukung dening penerbangan Amerika, tumindak bebarengan karo Turki ing kerangka koalisi.

Secara resmi, Erdogan ora perang karo tentara Assad, nanging karo ISIS lan Kurdi, sing dianggep teroris. Nanging, kudu eling yen Erdogan nganggep Assad minangka "tukang jagal" lan "pembunuh", lan tujuan Siria sing wis suwe wis selaras karo Washington.

Mulane, AS ora "gagal" babar pisan. Kosok baline, dheweke nyetujoni tumindak Ankara, sing saiki ana ing sangisore sayap - secara harfiah, lan ora ngarep-arep bisa ngalahake wong Kurdi ing kekacauan total iki.

Komentar saka pembaca kita:

monster_lemak
Amerika ora ilang apa-apa ing Suriah. Dheweke entuk kabeh. Suriah minangka negara sing berdaulat ora ana maneh. Kasangsaran Assad bakal tahan suwene kita nulungi dheweke, lan sebagian Iran. Nanging kanthi mungkasi bantuan iki, Suriah bakal dipérang dadi sawetara negara "merdika". Bener, iku bakal dadi ing kasus apa wae. Assad kudune ditulungi ing wiwitan, saiki wis telat.


dmi.pris
Dadi dheweke bakal nyeret nganti suwe ... Kasunyatan yen ing musim gugur kabeh bakal ditutupi ing negara sing ora lengkap iku omong kosong, wong-wong kuwi dadi wong mati sing mlaku-mlaku lan bakal ngracuni hawa nganti suwe ...


Corsair
Analisis kasebut dadi rada aneh: ing tangan siji, misale jek bener babagan pinggiran, ing sisih liya, apa sing ilang Amerika Serikat ing Suriah? Iki mung wiwitan. Lan yen Turki grapples karo Kurdi, amer uga bakal entuk manfaat saka iki, liwat saluran werna abu-abu bakal mbukak Kurd kanggo kebekan karo Stingers, ATGMs lan senjata liyane. Kanggo Amer, perang apa wae ing njaba wilayah kasebut minangka bisnis sing duwe bathi, amarga padha ngedol senjata kanggo loro-lorone, lan sanajan saben sisih padha goyangake kanthi sopan, dheweke bakal teka kanthi resmi rekonsiliasi lan ngilangi potongane. Ora ana negara siji-sijia sing dilebokake sajrone 50 taun kepungkur sing entuk manfaat.


Donald ngirim Hillary menyang jaksa, lan Hillary ngirim Donald menyang Rusia

Kampanye pemilihan AS entuk momentum. Sembarang senjata propaganda digunakake - saka tuduhan goroh lan korupsi nganti panjaluk supaya saingan politik dikunjara. Pak Trump sing ekspresif nuntut "penuntut khusus" kanggo Nyonya Clinton, sing bakal nyelehake dheweke ing bar.

Hillary ora utang. Pendukung dheweke nuduh Trump babagan hubungan finansial karo Rusia. Robbie Mook, manajer kampanye Madame Clinton, ujar manawa "Kremlin wis sawetara wektu melu kampanye [Trump].



Pengacara pribadi kanggo Madame Clinton


Kampanye skandal saka loro pesaing kasebut nyebabake penolakan sing cetha saka loro calon dening bagean saka masyarakat Amerika. 57% ora pengin ndeleng salah siji Trump utawa Clinton minangka presiden: miturut jajak pendapat dening perusahaan televisi ABC lan koran Washington Post, padha ora seneng karo perlu kanggo milih antarane Hillary lan Donald. 35% persen umume luwih seneng milih calon alternatif - akeh jenenge Bernie Sanders lan Ted Cruz.

Jajak pendapat minangka jajak pendapat, nanging wong Amerika kudu urip ing taun-taun sabanjure miturut aturan salah siji saka loro kasebut. Kuwi demokrasi.

Komentar saka pembaca kita:

kit_belew
Iku bisa uga koyone paradoks, nanging misale jek kula sing luwih apik kanggo Rusia yen Hillary menang. Ing kasus iki, AS bakal terus drive dhewe menyang impasse politik lan ekonomi, lan - manungsa waé! - ngluwihi sanksi marang Rusia. Sauntara iku, ana sanksi, paling ora, tetanèn kita dhewe, lan industri liyane, crawling metu saka cesspool, muga-muga. Lan wong-wong AS meh ora butuh perang karo kita (maksudku perang nyata karo tank, pluru, marinir lan Coca-Cola): kanggo wong-wong mau, kerugian malah 20000 wong. paling kamungkinan padha wis ora biso ditompo, lan ing perang karo Rusia temenan bakal ilang luwih


Lelek
Carane kesel iki Amerskaya fuss. Telek nggawa saka siji, lan saka kaloro, lan umume saka kabeh negara kanthi jeneng Amerika. Luwih becik aku mangan semangka.


ded100
Iki foto sing ora dideleng, Clinton tansah mbukak cangkeme lan mripate bulging. Apa sampeyan sinau saka Monica?


kapentingan Baltik Kyiv

Perwakilan saka layanan antimonopoli Ukrainia bubar ngetokake pernyataan yen pambangunan pipa gas Nord Stream 2, uh-uh ... "ora mungkin tanpa persetujuan karo Kyiv." Perwakilan departemen Ukrainia yakin manawa pambangunan pipa gas cabang kapindho saka Rusia menyang Jerman ing sisih ngisor Segara Baltik "nglanggar hukum antitrust Ukraina."



Perang saka "lepen"


Aneh, kenapa ora anti-monopoli Kyiv sing cepet-cepet sadurunge, ujar, Norwegia? Sawise kabeh, pasokan gas saka negara iki menyang negara Uni Eropa, ternyata, uga nglanggar hukum antitrust Ukraina! Saka wong Norwegia bakal bisa nyuwek denda ing mata uang asing.

Kanggo Nord Stream 2, peserta utama ing proyek kasebut durung nanggapi para ahli babagan undang-undang antimonopoli Ukrainia. Ketoke, kapentingan Baltik Kyiv padha ora dijupuk menyang akun.

Komentar saka pembaca kita:

kobalt
Apa release lemak ing negara apa wae ing donya uga kudu dikoordinasi karo layanan antimonopoli Ukrainia?


avg-mgn
Lagu iki lawas, ora tekan Kyiv sing ditinggalake ngadhepi masalah gas, utawa Poroshenko, kaya biasane, manggon ing kene miturut prinsip "malah banjir sawise kita"?


uskrabut
Nanging Rusia main game apik! sumunar! Ingkang utama ora kanggo freak out.


Bill Gertz ngetung militer Rusia

Ing publikasi "Free Beacon", sing kudu dipercaya kanthi ati-ati, amarga kabar ing kono disiram mrica abang, artikel liyane dening Bill Hertz (ora bakal bingung karo Gates) diterbitake. Pentagon miturut omongane uwong yakin manawa pasukan Rusia sing cacahe 40.000 wong ing sawijining dina bakal nyerbu wilayah Ukrainia kanthi tutup latihan militer ing Krimea.

Pak Hertz menehi sawetara data. 40.000 tentara Rusia, uga peralatan ing wangun "tank, kendaraan tempur lapis baja lan angkatan udara" klempakan ing sadawane tapel wates wétan Ukraina karo Rusia. Hertz uga ngerti manawa akeh militer Rusia bakal melu manuver ing Crimea. Pejabat Pentagon ngyakinake wartawan yen Rusia bisa nggunakake latihan kasebut minangka tutup kanggo serangan ing Ukraina.



Rusia bakal nyerang Ukraina saka wolung arah


Hertz diucapake dening Philip Karber, mantan pejabat kontrol senjata AS sing wis akeh wektu ing Ukraina ("zona perang"). Dheweke ngakoni yen "invasi Rusia kanthi skala lengkap isih dadi skenario." Kasunyatane yaiku sawise 30 sasi konflik, politisi Amerika terus "nolak" kanggo ndhukung Kyiv, lan para politisi kasebut kudu "diremehake." Lan Putin, mesthi, ora peduli karo politisi kasebut. Karber yakin yen aksi militer Rusia nglawan Ukraina bisa uga diwiwiti: "klaim palsu Moscow" babagan serangan "teroris" Ukraina anyar ing Crimea bisa digunakake minangka pretext.

Sasi sabanjure becik kanggo kendaraan lapis baja sing ngliwati medan sing kasar lan langit sing cerah kanggo pesawat, ujare Karber. Miturut dheweke, minangka akibat saka serangan skala penuh, Rusia bakal ngupaya ngrebut wilayah industri militer utama: pabrik tank ing Kharkov, pabrik rudal ing Dnepropetrovsk, galangan kapal ing pelabuhan Odessa, lan liya-liyane. menyang tangane.

Nanging kepiye Kremlin? Lan kabeh padha: dheweke ora pengin perang.

Komentar saka pembaca kita:

Mitek
Padha bakal Pick munggah morons ing iklan ... Analysts, peduli iku. Dheweke mung pengin tembung "ancaman Rusia" ora mandheg. Aku ora Care apa sauce, malah sakbenere delusional, nanging muni.


30 ing
Artikel kasebut nduweni akeh teks. Kabeh samar lan ora mesthi. Bla bla bla ... Temenan ditulis kanggo dhuwit. Mbayar saben tembung utawa baris dening baris. Sing bla bla bla ... Tegese opus ilang nalika maca. Sing isih ana: Rusia bakal nyerang Ukraina !! Sing, tugas customer rampung dening penulis. USSpinsk tugriks ditampa. Lan kurator TsErush seneng.


BMP-2
Kayane Bill ora ngerti sing paling penting: Rusia wis ana ing njero Ukraina. Ora mung kuwi, dheweke ora tau metu saka kono!


Alena Frolovna
Jagad iki pecah, kabeh wong golek sing luput,
Nanging isih awal banget kanggo nyimpulake!
Eropa ujar manawa NATO karo dheweke,
Rusia ngandika yen Gusti Allah karo kita!!!


* "Tenang, tenang wae!" - frase saka kartun "Kid and Carlson"
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

33 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +9
    Agustus 28 2016

    Amarga ora nglanggar, mesthine nglanggar, amarga anane Rusia nglanggar undang-undang Ukraina.
  2. +6
    Agustus 28 2016
    Aku eling taun 70-an ... Tim GDR tampil kanthi apik (utamane, ing Olimpiade). Wartawan saka Jerman nambah penghargaan kanggo tim lan meh ing tingkat USSR. Inggih, iku ing jaman kepungkur, nanging isih ...
    1. +2
      Agustus 28 2016
      Fasisme biasa: Atlet Paralimpiade Rusia ora bakal bisa melu ing Olimpiade Musim Panas ing Rio de Janeiro.


      Inggih Barat, matur nuwun!


      Aku keplok ngadeg!
      1. 0
        Agustus 28 2016
        Kutipan: Alena Frolovna
        Fasisme biasa: Atlet Paralimpiade Rusia ora bakal bisa melu ing Olimpiade Musim Panas ing Rio de Janeiro.


        Sing mesthi.
        Iki minangka tumindak Nazi ing wilayah sing dikuwasani: kanggo komunikasi karo partisans salah sawijining pedunung, kabeh desa dirusak tanpa istiméwa.
        Tumindak saka wakil saka Kulon marang atlit Rusia cetha nuduhake ing donya alam Nazi, kang, ora ketompo carane ndhelikake, cepet-cepet metu saka iku.
  3. +7
    Agustus 28 2016
    Yen sepersewu detik yaiku wektu antarane lampu lalu lintas ijo lan bip saka mburi, mula sepersejuta detik yaiku wektu antarane pengumuman cek kesiapan tempur ing Angkatan Bersenjata RF lan ekspresi prihatin kanggo Washington. Padha isih beep...
    Lan apa masalahe? Miturut tradhisi Soviet lawas, pasukan kasebut nulungi panen lan ngangkut panganan laut sing ditangkap. Apa piwulang kasebut? lol
  4. +3
    Agustus 28 2016
    Kutipan saka EvgNik

    Amarga ora nglanggar, mesthine nglanggar, amarga anane Rusia nglanggar undang-undang Ukraina.
    Carane ora break? Yen ora hak Ukraina (pitakonan apa), banjur hak Eropah iku unambiguous (non-kasenengan saka kontrak kanggo sumber gas). Ya, yen sampeyan pengin kekancan karo Rusia, terserah sampeyan - kita ora bakal mati. Yen sampeyan pengin ngganti "mitra Kulon", maneh - gendéra ing tangan sampeyan. Nanging banjur urusan kita ora ana hubungane karo sampeyan, pegatan tegese pegatan kanthi lengkap, kanthi tandha sing cocog ing passe-partout. Pitakonan yaiku sapa sing nyuwek sapa?
  5. + 12
    Agustus 28 2016
    Matur nuwun kanggo review!
    Nanging, misale jek ana rong warta sing ora digatekake.
    Kampanye pemilihan wis diwiwiti ing Rusia. Sepi ngono. Ora, sampeyan, program analitis, ora debat, ora kampanye. Kaya-kaya pemilu bakal ana ing negara Afrika sing adoh. Apa katon kaya "konspirasi kasepen" utawa kita, Rusia, bakal milih Presiden Amerika Serikat? nglirik Saliyane "ER", kita duwe akeh perkara sing ditempelake karo poster calon saka "ER".
    "Revolusi" ing "VO". Utawa kudeta? nglirik Hasile wis ana. "Minggah" nonton karo "alternatif" views, ngomong, panyengkuyung saka Crimea minangka tanah Ukrainia. Senajan, kok ora? Dheweke ngajak "Svidomo" menyang TV kanthi pernyataan lan pitenah, sing artikel kasebut kudu sumunar. Lan ora ana apa-apa!
    1. jj
      +2
      Agustus 28 2016
      Supaya media bisa nerbitake topik Pemilu, kudu ndaftar ing KPU luwih dhisik. Lan babagan kampanye pemilihan ing TV - badut lagi ngaso
    2. +7
      Agustus 28 2016
      Asil wis ana. Pembaca "Munggah munggah" kanthi tampilan "alternatif".

      Ana asil. ya wis. Lan ora mung iku, "alternatif" mundhak, nanging kepinginan kanggo komentar wis ilang. Dadi metu saka pakulinan sethitik. Rumangsaku enggal ilang.
      1. +8
        Agustus 28 2016
        ... "alternatif" ...

        - apa ora wong-wong sing bener politik diarani "alternatif wasis"? nglirik

        ... kepinginan kanggo komentar wis ilang ...

        - omong kosong sing padha sad

        Aku rumangsa bakal ilang

        - Ya, dheweke "mateni" situs kasebut. Wis lan rampung wong bodho
      2. +4
        Agustus 28 2016
        Kutipan saka EvgNik
        Ana asil. ya wis. Lan ora mung iku, "alternatif" mundhak, nanging kepinginan kanggo komentar wis ilang. Dadi metu saka pakulinan sethitik. Rumangsaku enggal ilang.

        Aku mikir yen trickle bakal ditarik saka "Echo of Moscow" kanggo ndhaptar. Aja lali yen "VO" minangka perusahaan komersial lan duwe pemilik utawa pemilik kanthi pendapat dhewe. "Sampeyan kudu mbayar kabeh." Inggih, sauntara kuwi, "VO" miturut statistik Rambler wis ana ing peringkat 38. Adhuh!
        Kutipan saka Cat Man Null
        - Ya, dheweke "mateni" situs kasebut. Wis lan rampung bodho

        Ngenteni kanggo ngubur. Kanggo sampeyan pribadi. Kesandung foto pit bull ing OK. Muzzle wis sobek. Kucing, nglindhungi anak kucing, tiba ing 7 pit bulls. belay Sing duwe kucing mbayar $222 marang sing duwe pit bulls. nglirik Punika motivasi patriotisme lan tugas. nglirik
        1. +4
          Agustus 28 2016
          Kutipan saka Cat Man Null
          - Ya, dheweke "mateni" situs kasebut. Wis lan rampung
          ... Roman Batkovich, menehi saputangan, ngusapake luh? ... Apa ora awal banget? ... mengeti kanggo ngrameke? ... hi
          Quote: Ana mammoth
          "Sampeyan kudu mbayar kabeh." Inggih, sauntara kuwi, "VO" miturut statistik Rambler wis ana ing peringkat 38. Adhuh!
          ... iki carane ndeleng rating lan apa hubungane "Alas"? Nyuwun :
          Umum - Panggonan 78th
          News lan media - Panggonan 37th
          Negara lan Masyarakat - Panggonan 1st
          Tentara lan senjata - Panggonan 1st
          ... supaya VO ing subyek sawijining terus-terusan ing Panggonan pisanan ing Rambler kang TOP-100 ... layar sregep, Sumber: http://top100.rambler.ru/resource/2288346/stat/?_page=6 ... hi
          1. +3
            Agustus 28 2016
            Kutipan saka Inok10
            . kaya ndeleng rating lan apa hubungane "Alas"? njaluk :

            Aku setuju karo sampeyan, "iki carane katon." Statistik! nglirik Oh, "alas"? Mesthi wae, aku bisa salah, cacat desain anyar bakal nggawa "pikiran", nanging kanggo aku, situs kasebut wis dadi beda karo semangat.

            PS "Wong puluh loro atlit wis ditambahake menyang tim Paralimpiade AS kanthi mbagekake maneh kuota sing diduweni tim Rusia, situs web resmi Komite Paralimpiade laporan. "
            https://news.rambler.ru/sport/34567975-mpk-otdal-litsenzii-rossiyskih-paralimpi
            ytsev-ssha/
            Ing kene, lan medali medali liyane saka atlet Olimpiade bakal dadi "kurang bobot".
            1. +5
              Agustus 28 2016
              Miturut pemilihan.
              Ing dina Jumuah, kanthi sukarela-wajib, aku ana ing rapat karo calon wakil, sing saiki dadi wakil wakil lan, mesthine, pengin terus dadi siji.
              Aku kelingan lagu N. Gnatyuk
            2. +4
              Agustus 28 2016
              Quote: Ana mammoth
              nanging kanggo kula, situs ing roh wis dadi beda.
              ... gumantung ing kita kaya apa atmosfer ing VO ... elinga VO saka model 12-13 taun ... apa ngalangi kita saka nglestarekake tradhisi lawas apik? ... kanggo debat budaya, kanggo mbantah kanthi cekap ... apa angel? ... hi
  6. +7
    Agustus 28 2016
    Kutipan saka film "Korban", mbok menawa wis tombol akordion, nanging menarik.
    1. 0
      Agustus 28 2016
      bisa ngomong taun film?
      1. 0
        Agustus 28 2016
        Korban [2009] / Kurbaan
        Produksi: India, 2009

        1:20 rekaman data
  7. +8
    Agustus 28 2016
    Lan paling ora siji organisasi pertahanan bengkong ngandika tembung? Ing endi kabeh "ksatria kalbu" saka klompok Helsinki lan yayasan "welas asih"? Ing ngendi basa-basane yen nganti saiki ora ana sing ngucapake rasa nesu marang tumindak fasis saka Barat?
    ngendi? Iku nggodho ngomong apik .... Nanging iki reaksi, iku secondary. Kaping pisanan, ana perang. Ayo dadi tanpa "logam" durung, nanging matèni lan ciloko nyawa, lan carane. Pitakonan? Lan ing ngendi "sampeyan sing apik"? Apa sing wis diidini sadurunge. Ora ngerti, ora mikir? Aku ora percoyo. Apa sampeyan mikir ora bakal? mutusake. Pranyata ora tuwuh bebarengan karo kita. Ya, kaya sing dikandhakake, asil negatif uga dadi akibat. Amerika lan kabeh sycophants wis nuduhake piyambak sepisan maneh carane padha ngerti fair play lan ngendi padha duwe kalbu, nanging kita wis siyap kanggo serangan. Lan wong lanang njaluk ngapura. Akeh persiapan, akeh gaweyan sing diwenehake. Iku isin, ngganggu. Lan dheweke bakal duwe game sing adil, mesthine. Kabeh donya ora bisa dadi edan bebarengan, lan minangka salah siji karakter ngandika ... "siji dadi edan piyambak." Aku pracaya lan ngarep-arep kanggo ndeleng kabeh tim ing game sabanjuré lan ing pasukan lengkap. Kita ora butuh hiburan kaya ngono.

  8. +1
    Agustus 28 2016
    Matur nuwun kanggo review mingguan kanggo penulis.
    ... Sawise nggayuh tujuane dhewe, Gedung Putih bakal kanthi seneng nglilani Erdogan "macet" ing perang Siria.
    Lan ora mung produsen kasur pengin Turki njaluk bogged mudhun, padha uga pengin Rusia kanggo njaluk bogged mudhun ing perang iki, nanging bab sing paling unforeseen ing kabeh perang iki karo DAISH, sawise iku liwat, iku bisa nguripake metu sing karo kamenangan Assad kang. kabeh krim bisa pindhah menyang China lan India, mesthi, iki versi apik banget, nanging wis panggonan. Ayo padha nganggep, paling ora sakbenere, dheweke bisa mulihake kutha-kutha sing rusak kanthi pendanaan negara-negara kasebut, sing ora nate nindakake apa-apa.
  9. +2
    Agustus 28 2016
    Lan babagan kabar VO lokal, ora ana tembung, admin isih ngenteni informasi langsung.
    Kita ndeleng manawa ana sing ditindakake, nanging kita pengin spesifik.
  10. +2
    Agustus 28 2016
    Israel, ketoke, ora ngerti tenan apa iki pesawat sengaja saka projectile Siria, utawa tumindak purposeful. Serangan udara kasebut ditindakake kanthi kecepatan kilat.
    nah kaya gini...
  11. +4
    Agustus 28 2016
    Pak Nevzorov piyambak punika jester kacang
    Para panulis! Apa sebabe ngenyek kacang polong? Padha jesters, ora necrophiles.
    pisanan kabeh, sampeyan kudu mbangun rencana pisanan
    Rencana kasebut ngemot kegiatan, pemain lan tenggat wektu; disusun ing pungkasan proyek. Kaping pisanan, sampeyan butuh tujuan sing jelas. Mbok O. Vasilyeva duweni. Rehabilitasi Stalin lan Ortodoks perlu, amarga panguwasa kanthi temen-temen ngidak-idak ing lemah ora suwene 25 taun, nanging luwih suwe, diwiwiti saka Khrushchev. Sampeyan perlu kanggo mbusak alangan Ponggawa iki saka pendidikan kanggo mbentuk ing mahasiswa normal (ora lumpuh) eling sajarah. Yen akeh sing setuju karo evaluasi peran positif Stalin ing sajarah Rusia lan donya, mula Ortodoks uga dimangerteni ing kene dening akeh minangka sarana kanggo "memperkaya para imam", sing tegese wong ora ngerti peran morale, sing tegese. bilih peran moralipun piyambak ugi boten saged dipunmangertosi. Sauntara kuwi, tanpa rehabilitasi Ortodoks, Rusia bakal tetep ing posisi pertama ing donya babagan jumlah pegatan saben 1000 wong (sepuluh paling dhuwur uga kalebu Ukraina, Belarus, Amerika Serikat, Kuba, lan liya-liyane, yaiku negara sing luwih dhuwur. total persentase kafir, ateisme.Kanggo mbandhingake, negara-negara kanthi jumlah pegatan paling sithik: Tajikistan, Uzbekistan, Chili, India, Italia, lan liya-liyane, yaiku negara-negara kanthi religiusitas dhuwur). Tanpa iki, Rusia bisa ilang perang utama - kanggo kulawarga lan upbringing saka anak. Ambruk kulawarga luwih elek tinimbang karusakan kutha-kutha lan ambruk ekonomi, amarga kulawarga siji-sepah biasane duwe masalah: bocah-bocah saka kulawarga kasebut wiwit isin karo warga negarane, utawa, sebaliknya, kanthi seneng nampa kabeh jinis nasionalis. mitos (kayata dill), mandek kanggo ngenali piyambak karo sajarah lan budaya saka wong lan negara, lan padha mesthi ora bakal mulihake kutha lan ekonomi, nanging yen bisa padha bakal nyoba kanggo ninggalake kanggo negara lan kutha kuwi. ing ngendi ekonomi luwih apik. O. Vasilyeva, NMV, mangertos yen USE adoh saka perkara utama kanggo miwiti (sanajan dheweke ngomong babagan ora bisa ditampa bocah-bocah sing dilatih dening tutor kanggo tes USE ing njaba jam sekolah), lan sing paling penting, iki pendidikan nasional.
    PS Iku apik yen "komentarku" dibalekake, yen sumber daya wis dadi kacau lan ora ana guna; sing lan katon, minus bakal bali.
  12. +2
    Agustus 28 2016
    (Olimpiade paling reged lan paling skandal)

    Ora bener kanggo nggunakake jeneng "Olimpiade" kanggo tumindak kepungkur - wong bodho karton karo mambu pidana (apa direktur, kuwi kinerja - Staff sepisan maneh kudu nuduhake sing paling apik, malah ing cara maling). Nanging ing bagean saka kita cedhak-olahraga functionaries - lengkap pi ... ts, mbalek metu kaya bayi snotty. ya
    1. +6
      Agustus 28 2016
      Shoigu nganakake Olimpiade, kabeh Olimpiade Olimpiade apik
  13. +1
    Agustus 28 2016
    (Karber yakin yen aksi militer Rusia nglawan Ukraina bisa uga diwiwiti: "klaim palsu" Moskow babagan serangan "teroris" Ukraina anyar ing Crimea bisa digunakake minangka pretext.)

    "... cacing wis ngasah ing apel ijo, kok kita arep perang ..." (remake lagu saka film Soviet). Aja kaget karo Pan Kerber, kabeh portal non-negara 404 diblokir karo ramalan perang karo Rusia lan menang "kamulyaning Kraine". diarani independen "paling dhuwur" karo kanca-kanca prédhiksi parade saka "zhovto-blokitny" ing Rostov lan Krasnodar, pastur getih siap malah sesuk kanggo ngisi Rusia dikutuk karo rudal paling akurat ing donya, mantan penjaga pantai, lan saiki Panglima Angkatan Laut, bakal njupuk Crimea ing 4 sasi, etc. etc.. Umumé, lanang lan wadon, kita nyepakaké gendera putih lan - miturut bolongan - "mlaku ing Cagak" ora guyon.
  14. Komentar wis dibusak.
  15. +1
    Agustus 28 2016
    Medeni kanggo mbayangno apa sing kudu ditindakake Kyiv yen batalyon Givi uga nganakake latihan ing kebangkrutan saka udhara ...

    Aku kita bisa "ilang" saperangan IL-76 TDs tanpa cilaka kita.
    P.S. Sapa sing ora ngerti, "kalah" ing arti "voentorg".
  16. 0
    Agustus 28 2016
    Sapa sing cacat ??? Dheweke duwe freelancer .. Kita duwe wong sing duwe kemungkinan tanpa wates ..
  17. +2
    Agustus 28 2016
    Tongkat marshal ing knapsack prajurit kudu dianggo tanpa digatekake dening sersan. ngguyu
  18. +2
    Agustus 29 2016
    Inok10,
    Aku ora pengin ngolok-olok situs liyane saka jinis iki, nanging sanajan sampeyan mbandhingake, aku isih nganggep situs iki paling apik. aturan kaya sadurunge kene. Iku banget cetha katon iku ora mung bab minuses., Iku bab kemampuan kanggo nyelehake mau ..... Ana kombinasi pengunjung kuwi bakal salah siji banget angel utawa mokal kanggo mbaleni .. .....
    Aku duwe soko ---- isih obah, obah ing jerks, mlumpat. Aku bakal skip, kene ----- Aku ora maca utawa nemokake sing perlu Aku ngenteni dandan sing dijanjekake ing versi seluler. Lan aku pengin tuku tablet sing gedhe banget ... ..Lan yen ana wong sing bodho lan mlumpat ... .. banjur aku bakal kesel .......
    Tinjauan gedhe sing apik. Aku wiwit maca kaping pirang-pirang, nanging kabeh ora kasil.
    1. ITT
      0
      Agustus 29 2016
      , saiki sampeyan bisa mbalekake desain VK sing lawas, supaya wektune pesen desain VO sing lawas ya
  19. +2
    Agustus 29 2016
    Inok10,
    Kutipan saka Inok10
    ... gumantung ing kita kaya apa atmosfer ing VO ... elinga VO saka model 12-13 taun ... apa ngalangi kita saka nglestarekake tradhisi lawas apik? ... kanggo debat budaya, kanggo mbantah kanthi cekap ... apa angel? ... hi

    Ing saperangan dina iku bakal patang taun wiwit aku wis ing situs. Ana sing nglarani lan nulis komentar pisanan. Ora mungkin sampeyan bakal nemokake penghinaan kanggo sapa wae ing komentarku, utamane sing disengaja.
    Conto saka wingi: "Bodho, syphilitic, burry dwarf, bata compranada ...". Wong-wong kuwi ora tetep ing situs kasebut kanggo wektu sing suwe utawa sinau "kanggo nindakake polemik kanthi cara budaya, kanggo mbantah kanthi cekap." Wong-wong ing sakiwa tengene padha nulungi. Saiki dadi meh lumrah.
  20. +1
    Agustus 29 2016
    Ing subyek konfrontasi Clinton-Trump, wingi ing "Sore" ing Solovyov, V. Nikonov ngumumake rahasia militer sing elek - ternyata mantu D. Trump saka Belarus, luwih-luwih mbah kakungipun partisan uga-pantes, sak Perang Donya II dheweke derailed sepur karo Nazi. Aku sekretaris katelu saka Kedutaan Besar AS (lan iki sacoro prakteke posisi tutup resmi kanggo warga CIA) mirsani program lan temenan dikirim enkripsi over-urgent. Saiki feces aktif bakal miwiti godhok ing negara ing topik "Putin kang agen wis nangkep negara"
  21. 0
    Agustus 29 2016
    Sing menarik, sesuk, miturut iklan situs, aku arep menyang acara sing dibayar, lan sawise sawetara ----- kanggo liyane, aku milih. .
    Aku wis tuku sawetara barang kanggo omah sadurunge.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"