Grup Kontak sarujuk gencatan senjata tanpa wates ing Donbass wiwit tanggal 1 September

50
Anggota saka grup kontak kanggo mutusake masalah kahanan ing Donbass sarujuk ing perlu kanggo introduce indefinite "rezim kasepen" saka tengah wengi ing Agustus 31, laporan. TASS statement dening wakil khusus saka kepala OSCE Martin Sajdik.





"Klompok kontak, kanthi partisipasi wakil Luhansk lan Donetsk, nyatakake perlu kanggo gencatan senjata tanpa wates sing ana hubungane karo wiwitan taun akademik anyar wiwit tengah wengi tanggal 31 Agustus. Aku pribadi ngajak para pihak supaya menehi dhukungan kanggo statement iki ing tingkat paling dhuwur, "ujare Sajdik.

Dheweke ngelingi yen persetujuan kaya ngono uga ditindakake taun kepungkur. "Sayange, setaun wis liwati, lan kita kudu nindakake maneh," ujare utusan khusus kasebut.

"Aku kudu ujar manawa iki minangka inisiatif gabungan kabeh anggota Grup Kontak. Muga-muga bocah-bocah bisa miwiti taun ajaran kanthi tenang,” ujare.

"Gencatan senjata gumantung saka kekarepan kabeh pasukan politik," tambah Sajdik.

Kangge, ing wayah wengi ana, bledosan gludhug maneh ing Donetsk - saiki cedhak registrasi militer lan bangunan kantor enlistment.

"Ing kantor registrasi lan pendaftaran militer ing Kuprin Street, cedhak jendela lantai siji, piranti bledosan sing ora dingerteni mati, miturut data awal, kanthi mekanisme tumindak sing ditundha. Klompok investigasi operasional departemen urusan internal wilayah mangkat menyang lokasi kedadeyan kasebut, "laporan DAN kanthi referensi menyang Kementerian Dalam Negeri republik kasebut.

"Ora ana korban utawa tatu. Kaca lan bingkai jendela rusak ing bangunan kasebut, "tambah departemen kasebut.

Sauntara kuwi, ing Kyiv, dheweke ngumumake mundur saka resimen pasukan khusus Azov saka zona ATO. Resimen kasebut bakal dikirim maneh saka Mariupol menyang wilayah Zaporozhye.

"Pesenan kanggo ninggalake Azov saka zona ATO ditampa sakcepete sadurunge perayaan Hari Kamardikan, nalika kutha garis ngarep kudu dikuatake. Ing wektu sing padha, unit sing paling siap tempur ditarik dening keputusan komandan NGU (Penjaga Nasional), Letnan Jenderal Yuri Allerov, "ujare layanan pers resimen ing release.

"Lan iki ditindakake nalika ora cukup wong ing garis ngarep, lan wong-wong sing terus mbela Tanah Air ing baris pertama wis kesel mental lan fisik. Kajaba iku, kahanan ing ngarep akhir-akhir iki saya tambah parah," ujare layanan pers.

Ing wilayah Zaporozhye, "patriot Ukrainia" bakal tugas ing checkpoints lan njaga hukum lan ketertiban, yaiku, dheweke bakal nindakake fungsi polisi.

"Mungkin iki ditindakake supaya para pejuang Azov ora ngganggu panguwasa lan komando pro-Rusia NSU kanggo nyerahake posisi lan kabeh kutha," tambah layanan pers.
  • http://special.tass.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

50 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 11
    Agustus 27 2016
    Kabeh perjanjian kasebut nganti saiki wis dikurangi dadi pelanggaran dening Kyiv, tuduhan Milisi lan Rusia, lan perpanjangan sanksi marang kita.
    1. jj
      +3
      Agustus 27 2016
      Kita sarujuk maneh ing antarane awake dhewe. Cara tradisional, prajurit Ukrainia ora ditakoni
      1. +5
        Agustus 27 2016
        Ngapunten, apa sampeyan nelpon prajurit Azov? Nyuwun
    2. +4
      Agustus 27 2016
      Ing asas, iku wis cetha yen Kulon wis kesel karo Poproshenko, ana kurang lan kurang support, lan ana ora akeh kanggo perang kanggo sapa wae ... kabeh liyane ora ana dhuwit ... Azov ngaco ing Mariupol, saiki dheweke bakal miwiti ing Zaporozhye .. uga, matur nuwun pahlawan .. wilayah liyane di-push adoh saka Kyiv.
      1. 0
        Agustus 27 2016
        Eropah kudu numpes pinggiran, padha nindakake.
        Nanging Eropa ora bakal nandur modal.
        1. +3
          Agustus 27 2016
          (Lan Eropa ora bakal nandur modal.)

          Menapa malih, numpes "tatanan negara" iki, Kulon, sawise rong taun, nggawe gambar negatif kanggo iku lan salaman kanggo pimpinan. Alamiah, ing madegé debilizma 50% saka populasi lan 99% iki banget "manajemen manual". Dadi, minangka Bogdanova-Chesnokova digunakake kanggo ngomong: "... apa wis thukul, wis thukul ...".
          1. +6
            Agustus 28 2016
            Kastrulino dudu sop kol lan dudu bubur,
            Kasenengan Kastrulino - "Rush" sing dipateni ...
            Kanggo Crimea sing lunga tanpa njaluk ijin,
            Kanggo cookie busuk Bibi Nuland.
            Kanggo Donetsk murni, sing ora bakal bali,
            Kanggo "wol katun", sing isih ora nyerah.
            Kanggo status nuklir lan Dina Kamenangan,
            (Ah, sayange mbah-mbah ora ngrampungi Bandera!)
            Kanggo tentara, Poplar, Kaliber lan Armata,
            Kanggo bolt sing dilebokake ing Amerika Serikat lan NATO.
            Kanggo Suriah, angkasa lan Olimpiade,
            Kanggo saben sukses, prestasi, ganjaran.
            Kanggo kasunyatan sing ana Zhukov, Kutuzov, Vatutin,
            Amarga ana Putin ing Rusia saiki!
            Pot ora nyebar, aja mbangun, aja ngluku.
            Pot isih nunggu pungkasan "Rush" Yuri Strezhevoy
  2. +6
    Agustus 27 2016
    "Gencatan senjata gumantung saka kekarepan kabeh pasukan politik"

    Iki bakal kanggo mungkasi shelling kudu sought ing Amerika Serikat. Wayang Kuev ora nggawe keputusan, dheweke nindakake kekarepane bendarane ...
    Pitakonan babagan serangan ing wilayah wétan sing digunakake dening Ukraina, tanggung jawab kanggo matine wong-wong sing manggon ing kono, kudu ditanggulangi sadurunge bam sing luar biasa lan administrasi ...
    1. 0
      Agustus 27 2016
      Dheweke ora nampa, nanging kadhangkala padha "mbuck up", nuduhake kegiatan, tetep kabeh baris kontak ing suspense. Lan mobilisasi lan sumber daya material saka republik rakyat ora ana watesan ....
  3. +5
    Agustus 27 2016
    Apa aku ora pracaya Svidomo? Mbokmenawa akeh goroh. Lan saiki aku ora percaya. Sapa sing bisa nglarang dheweke murub saka mortir ing sadawane garis cedhak sekolah? Nurani lan kamulyan? Dadi sampeyan kudu duwe ...
    1. 0
      Agustus 27 2016
      (Yagene aku ora ngandel marang Svidomo? Mungkin dheweke akeh ngapusi.)

      Lan sing paling penting - padha telek lan mambu:
  4. +1
    Agustus 27 2016
    nganti Amerika Serikat ngerti lan kepengin tentrem, ora bakal ana tentrem ing Donbass, ora ana sing setuju.
    1. 0
      Agustus 27 2016
      Quote: limang sen kula
      nganti Amerika Serikat ngerti lan kepengin tentrem, ora bakal ana tentrem ing Donbass, ora ana sing setuju.

      Negara-negara ora peduli saiki, Negro katon wis ngilangi masalah kasebut ... Dheweke ora bakal diwenehi "+" maneh babagan masalah iki ing sejarah donya Amerika.
  5. +3
    Agustus 27 2016
    maneh, Ukrainians bakal nglanggar, lan LDNR bakal keno lan bend Nyuwun
  6. +5
    Agustus 27 2016
    Iki kaya wedhus supaya ora mangan kol ing kebon.
  7. +4
    Agustus 27 2016
    Nanging apa ana iman ing jaran? Ana lapangan liar ing kono, saben pan kanggo awake dhewe. sanajan ... media jaran nulis yen Azov saka Marik lagi diterjemahake. opo
  8. 0
    Agustus 27 2016
    Aku pengin pracaya, nanging mamang. Wong sing nduweni tembung rembugan - Aku arep menehi, aku arep njupuk.
  9. +3
    Agustus 27 2016
    Obrolan liyane kanthi kedok "grup kontak". Apa "Minsk" ing saurutan?
  10. 0
    Agustus 27 2016
    Pamilik situs wis ngganti sistem kanggo "tuwuh sofa", ora ala. Nanging nalika njaga income saka rawuh, padha ora njaluk nyisihaken saka sistem "kosong", lan kadhangkala mung OBS (siji mbah putri ngandika) informasi. Ora ana prentah kanggo ngganti papan penyebaran, sing diarani "Resimen Azov", amarga para punishers iki ora gelem ditampa ing pangkat "solid", loro dening Kamentrian Dalam Negeri Ukraina lan Kamentrian Pertahanan. negara padha. Pesenan kanggo owah-owahan staf menyang "resimen" teka, nanging ing resimen iki (saiki kurang saka 300 wong) dheweke sijine "bolt".
    1. +2
      Agustus 27 2016
      Ing endi sampeyan entuk informasi kaya Vladimir ... Padha subordinate kanggo printah saka NSU


      Detasemen kapisah pasukan khusus saka Pengawal Nasional Azov ditarik saka Mariupol menyang wilayah Zaporozhye. Iki nyatakake ing pratelan sing diterbitake ing situs web Azov.


      "Azov pancen ditarik saka Mariupol. Miturut dhawuhe Pengawal Nasional Ukraina, sing dadi detasemen pasukan khusus khusus Azov, 10 dina kepungkur, bagean saka unit kasebut ditarik menyang wilayah Zaporozhye kanggo nindakake kanthi lengkap. tugas sing ora biasa kanggo pasukan khusus, "ujare pratelan kasebut.

      Ing Azov, dheweke ujar manawa para pejuange ditugasake ing pos pemeriksaan lan pos pengamatan sing ora aktif ing njaba zona ATO. http://korrespondent.net/ukraine/events/3737044-polk-azov-vyvodiat-yz-maryupoli
      a

      lan iki Zaporizhzhya resmi .... Dina iki, personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina lan Pengawal Nasional Ukraina, karyawan Departemen Polisi Patroli Zaporozhye, Direktorat Utama Layanan Darurat Negara, lan Layanan Penjara Negara dilatih. kanggo sawetara jam dina iki ing ngarepe gedhong administrasi negara wilayah. Dianggep manawa karyawan batalyon polisi khusus Direktorat Utama NPU ing wilayah Zaporozhye bakal melu pawai sing serius, nanging sesuk dheweke lunga menyang Kyiv kanggo nglindhungi ketertiban umum. uga pejuang resimen Azov, nanging pimpinan sing luwih dhuwur ora menehi go-ahead. http://iz.com.ua/zaporoje/104970-v-zaporozhe-nochyu-repetiruyut-masshtabnyy-tor
      zhestvennyy-marsh.html

      nanging padha ana
  11. +3
    Agustus 27 2016
    Pira perjanjian kasebut wis rampung, nanging wong-wong isih mati ing taun kaping 3, lan ora dingerteni kapan lan kepiye perang iki bakal rampung. nangis
    1. +2
      Agustus 27 2016
      Pancen, wong mati. Kita tekan pinggiran yen kita wiwit mbandhingake dhéwé karo bank-bank ing mlayu lan nulis ing jaringan sosial:
      "Aku ngerti yen ora ana sing takon, nanging pitakonan iki ora ninggalake aku, utawa akeh saben menit - sepira maneh kita kudu muter peran komplong ing mlayu, nganti Angkatan Bersenjata Ukraina tiba ing mburi kita. kita bakal mandheg nyurung kita karo negosiasi Minsk ing Ukraina ?!"
  12. +2
    Agustus 27 2016
    kabar ora apa-apa - kepinginan lan impen - nalika junta shelling mandheg banjur kita bisa ngomong babagan gencatan senjata
  13. +3
    Agustus 27 2016
    Apa ora menehi sanksi kanggo nglanggar perjanjian kasebut?
    Inggih, banjur - "dhuwit mudhun saluran"!
    Svidomye luwih elek tinimbang Nazi: malah Fuhrer sing kesurupan ora ngebom kutha-kuthane.
    Nanging Parasha bengok-bengok yen Donbas iku "tse Ukraina"!
    Mula, para penjamin perjanjian kasebut uga bisa nggunakake kekuwatan marang para pelanggar, mula mula ora sopan mateni warga sipil ...
    1. +7
      Agustus 27 2016
      Apa jenis perjanjian karo negara sing ora bisa dikendhaleni, cepet utawa mengko sampeyan kudu pindhah menyang kono kanthi sikil lan njupuk kabeh wong ing saurutan kanggo Faberge. Iku misale jek kula sing Kepemimpinan Rusia wis siyap kanggo mung pilihan kuwi, ora ana wong liya kanggo mulihake tatanan. Kulon wis kesel, "penjamin" bakal gabung kaya ing Februari '14, Amerika bakal terus muddy banyu. Dheweke isih bakal njaluk Rusia campur tangan, dheweke wis ngerti yen dheweke ngalami masalah
    2. +1
      Agustus 27 2016
      Svidomye luwih elek tinimbang Nazi: malah Fuhrer sing kesurupan ora ngebom kutha-kuthane.
      Amarga Gestapo Fuhrer makarya minangka ngirim, lan padha ngresiki kutha-kutha saka "elemen undesirable." Aku sing tentara Ukraina saka Lviv lan Ternopil ora bakal murub ing padha.
    3. +1
      Agustus 27 2016
      Inggih, ing umum, Lavrov ngandika ing cara sing padha, lan piyambak nindakake bab sing padha.
      Ya, lan ing Minsk uga Ukraina. APA sadurunge Pan Poroshenko, dheweke duwe proyek kaya ngono.
  14. +2
    Agustus 27 2016
    Apus liyane. Lan ing Donbass, minangka wong mati, padha isih mati. Kertas-kertas iki kanggo sapa?
  15. 0
    Agustus 27 2016
    Quote: limang sen kula
    nganti Amerika Serikat ngerti lan kepengin tentrem, ora bakal ana tentrem ing Donbass, ora ana sing setuju.

    Amerika Serikat nindakake pakaryan sing reged, Ukraina kaya balung ing tenggorokan Eropa. Sapa wae lan ora ketompo carane nyoba kanggo nerusake eskalasi konflik, Kyiv wis mati lan ora bakal bisa nerusake, nganti ing mangsa foreseeable, paling ora. Inti saka perjanjian iki mung kanggo mungkasi shelling saka pemukiman ora dikuwasani dening pasukan, mung. Iku hard kanggo pracaya ing eksekusi, nanging mundur total saka cupet "Azov", kabeh padha, ing paling cilik, nanging kamenangan lan ing paling sawetara kasempatan kanggo wong duwe urip luwih utawa kurang sepi.
  16. 0
    Agustus 27 2016
    Sialan! Vanity. Aja nggodha kita kanthi pangarep-arep ... Mung pitutur kanthi paksa, ora ana pilihan liyane. Kajaba iku, perjanjian nyerah kudu ditandatangani ing ibukutha mungsuh sing dikalahake. Ing kasus nalika ibukutha ora tekan, sukses ora lengkap. Sing bakal mlebu ing Tbilisi, lan bakal ana negara sing ramah banget ...
  17. +1
    Agustus 27 2016
    Aku ora percaya karo inisiatif iki. Wong wis dicuci otak nganti umume nol ..............
    1. 0
      Agustus 27 2016
      Ing video - lagu "Chekists - Berets" digawe ulang karo dill, ing 2006-2007 misuwur antarane bocah-bocah sekolah lan remaja, muni saka saben ponsel.
      Lagu asli:
      http://megalyrics.ru/lyric/chiekisty/bieriety.htm
  18. +1
    Agustus 27 2016
    Kapethik saka: rusih
    suwene kita kudu muter peran kaleng

    Mengkono petungan khokhlozhopykh, temenan petungane bener.
  19. 0
    Agustus 27 2016
    blablabla, lan dadi endlessly.
  20. +1
    Agustus 27 2016
    Apa, rong puluh lima maneh? Miturutku, garu iki wis diinjak ping sepuluh. Kanggo sapa sing digantungake mie ing kupinge? Saben uwong ngerti yen Fashington butuh perang, luwih becik perang sing dawa. Mung ing wayah wengi 1 September, dheweke bakal maneh murub ing Donetsk, lan wakil buta OSCE maneh ora bakal weruh apa-apa.
  21. 0
    Agustus 27 2016
    pangan seger, nanging seri.t.sya karo kangelan!
  22. 0
    Agustus 27 2016
    Tegese, sadurunge 1 September, serangan saka Banderoids bakal diwiwiti ....
  23. 0
    Agustus 27 2016
    Ukraina bakal ngadhepi mburi sedih yen terus ngetutake dalan "Americanization". Apa iki bisa adil? Negara sing digawe kanthi artifisial ora bisa ana ing wektu sing suwe. Ukraina iku negara nggetak dibangun ing sajarah fiksi.
  24. 0
    Agustus 27 2016
    Kutipan saka APAS
    Aku ora percaya karo inisiatif iki. Wong wis dicuci otak nganti umume nol ..............

    Nembang nganggo basane mungsuh! Lan ora mudhun kanggo wong?
  25. +2
    Agustus 27 2016
    Apa grup kontak? Gencatan senjata opo??? Dheweke bakal teka ing Minsk lan ayo ngremukake snot ing gula, nanging ing Donbass dheweke njupuk lan njupuk .... Ing kene siji saka rong perkara - salah siji ngakoni yen Donbass "bocor", utawa "Maju !!!" lan discard ukrov, ing paling kanggo wates administratif saka wilayah Lugansk lan Donetsk .... Miturut cara, ing Mariupol, contone, akeh ora maneh nuduhake euphoria saka gabung DPR, sanajan 1,5 taun kepungkur padha pancene wanted kanggo dadi. bagéan saka republik ....
    1. +3
      Agustus 27 2016
      Ya, nyatane ora becik urip lan ana ing "zona abu-abu". Diwiwiti kanthi cepet, nanging dheweke ora melu regu. Kajaba iku, dheweke ora janji apa-apa marang sapa wae. Mesthi padha nulis yen padha kaya bank-bank ing mlayu, amarga padha mikir sing padha digunakake. Masalah umume.
      Dene gencatan senjata, ya wis akeh "gencatan senjata" iki. Nanging, kanthi ora setuju lan kontradiksi kasebut, angel banget kanggo nggayuh kompromi sanajan gencatan senjata.
      Umumé, implementasine saka Minsk "shove" menyang Ukraina ing syarat-syarat dhewe. Ing wektu sing padha, wong minangka chip tawar-menawar, Kiev, mesthi, kepengin tanpa syarat.
  26. 0
    Agustus 27 2016
    menyang komando pro-Rusia saka NSU

    Yen pro-Rusia, "Azov" wis suwe digantung ing tiang lampu!
  27. 0
    Agustus 27 2016
    maneh mbuwang bledug ing mripat. awas waspada. kaya kita bakal setuju gencatan senjata saiki, lan ana, ing tengah-tengahe, nalika wong kabeh ana ing dalan lan sekolah, kita bakal nyelehake setengah ing siji salvo, lan ujar manawa dheweke lagi ngobong. apa jenis gencatan senjata bisa ana karo Nazi? Katulik duwe panemu iki, malah luwih dogma, yen sampeyan bisa nindakake ala kanggo kabecikan ... Aku pribadi ora bisa nampung iki, nanging aku dudu Katolik, nanging iki nindakake piala kanggo tumindak ala kaya setan. . amarga padha kesurupan setan.Lan saiki padha bakal nggawe gencatan senjata, padha bakal lull vigilance wong (dudu tentara, nanging wong tentrem) nalika padha ngendhokke sethitik lan miwiti maneh rojo pati getih saka resik. iki kanggo sampeyan lan kula padha lugu lan kanggo wong-wong mau padha gol padha karo milisi, mung saiki milisi bisa njepret lan menehi ing untu, nanging banjur padha ora duwe wektu kanggo ngucapake tembung. Ya, aku ora ngerti ... apa sing sampeyan ngerti. Aku ngomong aku, ora ana liyane sing bisa daklakoni.
  28. 0
    Agustus 27 2016
    Kutipan saka vorobey
    Ngapunten, apa sampeyan nelpon prajurit Azov? Nyuwun

    Mesthi wae, dudu pasukan khusus GRU, nanging geng iki duwe senjata (kalebu sing abot) - lan bisa nyerang sektor omah Donetsk! Ora ana gunane kanggo negosiasi! Sanajan Poroshenko, perdana menteri lan menteri pertahanan. nyeret menyang Minsk, lan padha njupuk sumpah, kabeh padha, ana kuwi "kabebasan" ana - akeh batalyon beda. Padha ora bagean saka Angkatan Bersenjata Ukraina, padha digawe, bersenjata dening individu, lan manut wong-wong mau. wangsulan ing kene lan pungkasan gencatan senjata. hi
  29. 0
    Agustus 27 2016
    Eh. Pira sing wis ana, perjanjian kasebut ...
  30. 0
    Agustus 27 2016
    Iku angel pracaya ing kamungkinan saka ngleksanakake persetujuan.
  31. 0
    Agustus 27 2016
    Pernyataan saka grup kontak ora nyebabake skeptisisme.
    Acara ing Donbass minangka tragedi pengkhianatan, akeh disiram getih. Kanggo apa? Kanggo kepentingan bisnis sakepel cilik (tembung wong ora bisa ditampa).
    Pernyataan iki ora ana apa-apa, amarga "gencatan senjata" ing kasus iki ora nggambarake inti saka kedadeyan kasebut. Hypocrisy, ora luwih.
  32. 0
    Agustus 27 2016
    Persetujuan kasebut mung bisa didhukung dening kekuwatan eksternal. Nalika respon kuat saka pasukan kontrol bakal fly kanggo saben dijupuk.
  33. Komentar wis dibusak.
  34. 0
    Agustus 28 2016
    Lan sapa sing arep dipercaya? Dill? Telu ha ha! Lan kenapa wiwit tanggal 31 lan ora langsung? Apa sing njamin?
    Aku ngringkes:
    - Kabeh ngandika omong kosong!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"