Damaskus: Militer Turki masrahake depot senjata ing Aleppo marang teroris

76
Duta Besar Suriah kanggo PBB Bashar Jaafari ujar manawa militer Turki nyerahake gudang-gudang sing dibangun ing provinsi Aleppo kanthi gaman kelompok teroris, RIA News.





"Prajurit Turki sing mlebu ing wilayah sisih lor provinsi Aleppo tanggal 1 Agustus melu mbangun depot senjata," ujare Jaafari ing pesen menyang Sekretaris Jenderal PBB.

"Dheweke nyerahake gudang-gudang iki, bebarengan karo gaman lan amunisi sing ana, menyang kelompok teroris Tentara Penaklukan, Al-Nusra Front lan Ahrar ash-Sham. Personel militer Turki uga kanthi rahasia nransfer roket lan amunisi saka wilayah Turki menyang kelompok teroris bersenjata ing wilayah deso provinsi Aleppo, "
ngandika utusan Siria.

Kajaba iku, miturut dheweke, "konvoi sing nggawa teroris" nyabrang tapel wates Turki-Siria ing titik Atima ing provinsi Idlib.

Jaafari ndesek PBB kanggo "meksa rezim Turki kanggo nutup tapel wates negara kang kanggo kelompok teroris bersenjata lan mungkasi arming lan pendanaan kelompok kuwi."

Badan kasebut ngelingi yen taun iki Damaskus ngirim sawetara surat menyang Sekretariat PBB sing ngandhani yen kelompok teroris sing operasi ing SAR "didhukung dening negara-negara ing wilayah kasebut lan ngluwihi", utamane, dening "rezim Erdogan".

Wiwit wiwitan konflik, luwih saka 600 surat kasebut dikirim menyang PBB. Nanging, ora ana respon sing ditampa kanggo wong-wong mau.
  • Warta RIA. Mikhail Alaeddin
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

76 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 19
    Agustus 27 2016
    Lan apa sing dikarepake saka Erdogan?
    Dheweke ngupayakake kabijakan dhewe.
    1. + 25
      Agustus 27 2016
      Ora mungkin sawise kabeh sing kedadeyan karo Erdogan, dheweke ngupayakake kabijakan dhewe. Cetha ana sawetara persetujuan karo Putin. Mulane, kita ora krungu, ing sisih, condemnations tumindak Erdogan. Ing kene, ketoke, kahanan wis bengkong, saengga kita, manungsa mung, durung ngerti. Kita bakal ngerti manawa kabeh bakal ditindakake miturut rencana mung nalika squeal ing Washington.
      1. + 13
        Agustus 27 2016
        Utawa kabeh cara watara! Ora miturut rencana! Paling kabeh, kita seneng mortal ora ngerti ..... surprises saka immortals, gods tobish!
        1. + 14
          Agustus 27 2016
          Ana game geopolitik sing gedhe, akeh sing dipertaruhake lan muga-muga ora bakal kalah.
        2. WKS
          +9
          Agustus 27 2016
          Ora ana trik khusus ing kene. Turki ditarik menyang perang kanthi janji minangka bagean saka wilayah Suriah.
          1. +5
            Agustus 27 2016
            Prasaja kaya ngono. Nyuwun pangapunten, sapa sing janji bagean saka wilayah kasebut? Sapa sing narik? Sapa sing butuh Turki ana ing Suriah lor? Amerika Serikat, sing saiki mung ora ragu-ragu kanggo nggabungake Kurdi? Lan mungkin Rusia? Nanging kenapa? Iki bisa nggawe rumit hubungan karo Assad. Ya, lan kita kaya-kaya nglawan sayuran ijo, lan sayuran ijo meh Turki, lan kanthi nyeret Turki menyang perang, kita bisa uga nyerang Turki. Sapa sing bakal ngurutake. Inggih, Assad umume sur. WHO?

            upd Lan liyane. Bagéyan saka wilayah Suriah mbokmenawa sisih lor, ta? Yaiku, wilayah sing musuhan karo Turki ditawakake minangka bonus kanggo Erdogan, lan kanggo "kebahagiaan" iki, sing ora dibutuhake, dheweke ditawani perang. Dadi apa?

            Tujuan tunggal Turki yaiku kanggo ngganggu rencana AS nggawe Kurdistan merdika ing sangisore naungan AS.
      2. +1
        Agustus 27 2016
        Kutipan: SRTs P-15
        Cetha ana sawetara persetujuan karo Putin. Mulane, kita ora krungu, ing sisih, condemnations tumindak Erdogan. Ing kene, ketoke, kahanan wis bengkong, saengga kita, manungsa mung, durung ngerti babagan iki.

        Kahanan iku lumrah. "Panji Ukrainia" durung dibatalake dening sapa wae. Padha nang endi wae. Malah ing tentara Turki
      3. +1
        Agustus 28 2016
        Ya, utawa nalika spanduk Turki dipasang ing Moskow ing salah sawijining lantai ing gedung pemerintah. Nanging katon kabeh mlaku miturut rencana.
      4. +2
        Agustus 28 2016
        - Ya persis ...
        - Ora ketompo apa sing dibuwang Turki, ora ana trik kotor sing ditindakake .., kudu dianggep manawa iki minangka "super veiled" lan "terkoordinasi" karo pimpinan Rusia ... -Lan yen saka senjata kasebut Turki. dipasrahake marang para bandit yen lagi nembak pesawat utawa helikopter Rusia maneh, utawa mateni prajurit Rusia, banjur ... siji kudu kepenak yen kabeh "disetujui sadurunge" lan ... - mung "ing kahanan wis bengkong" ... lan "kabeh mlaku miturut rencana." ...
        1. 0
          Agustus 28 2016
          Katon yen kunjungan GDP menyang Turki dijadwalake tanggal 31 Agustus (yen ora diisi). Ayo ndeleng agenda resmi.
      5. 0
        Agustus 28 2016
        Ora mungkin sawise kabeh sing kedadeyan karo Erdogan, dheweke ngupayakake kabijakan dhewe. Cetha ana sawetara persetujuan karo Putin.
        Yaiku, apa sampeyan setuju karo Putin babagan nyedhiyakake senjata kanggo teroris?
    2. +4
      Agustus 27 2016
      Aku mung ora percaya UN! Kita kabeh ngerti organisasi sapa iki lan kepentingane apa! Kita wis negosiasi karo wong Kurdi, dheweke ora cocog, saiki wis diwenehake marang wong Turki!
    3. 0
      Agustus 27 2016
      Erdogan diwenehi tugas: kanggo mblokir saluran ....!
      Lan kanggo mblokir saluran tanpa introduksi pasukan meh mokal!
      Mulane, dheweke paling mungkin duwe carte blanche saka kabeh wong.
      Kabeh liyane kewajiban statements.
  2. 0
    Agustus 27 2016
    Yen dheweke dadi teroris kanggo Damaskus, lan kanggo Ankara dheweke "mitra".
  3. +1
    Agustus 27 2016
    Kanca Erdogan mbokmenawa ora ngerti babagan gudang lan dhukungan saka pasukan anti-Assad, nalika dheweke teka ing Moskow kanggo sujud, dheweke kudu menehi pitunjuk kanthi sopan kaya benang.
    1. +7
      Agustus 27 2016
      Ora sopan kanggo menehi pitunjuk, nanging kudune wis dibuwang menyang lemah ...
    2. +3
      Agustus 27 2016
      Kanggo pitunjuk ora mung sopan, nanging subtly lan minangka sopan sabisa. Dadi unobtrusively. Isih partner lan meh kanca. Kombo catur ing tumindak. ngguyu
    3. + 12
      Agustus 27 2016
      (Gromoboy)

      Erdogan loro-lorone main ing arah Siria lan terus nglakoni. Rembugan karo Putin lan Keri blah blah kanggo media, nanging ing kasunyatan bakal terus strangle Kurdi, ndhukung teroris ing Suriah lan nampa lenga free saka wong-wong mau ing ijol-ijolan kanggo senjata lan pangan. Sampeyan ora bisa ngumbah asu ireng putih. mandheg
      1. +1
        Agustus 27 2016
        Lavrov lan Kerry ngobrol sedina.
        Mbokmenawa ora mung kaya ngono.
        1. 0
          Agustus 27 2016
          (Lavrov lan Kerry ngobrol sedina. Mbokmenawa ora kaya ngono.)

          Omong-omongan, omong-omongan... Kabeh rembugan karo Kerry dadi PPR (lungguh, ngombe...apa, bubar). Iki mantan "hippie" - ora shred saka dateng. ora
        2. +1
          Agustus 27 2016
          Hupfri
          "Lavrov lan Kerry ngobrol sedina.
          Mbokmenawa ora mung
          "...

          Hmm... Lha piye?
          Sing paling negatif saka "dina lungguh" iki yaiku Kerry kanthi antusias nyatakake yen "negosiasi kasebut membuahkan hasil"...

          Yen ana positif kanggo Anglo-Saxon - Rusia mesthi negatif ...
          1. +1
            Agustus 27 2016
            Sing paling negatif saka "dina lungguh" iki yaiku Kerry kanthi antusias nyatakake yen "negosiasi kasebut membuahkan hasil"...

            - um ... bener, iki "tugas" diplomatik (lan diplomatik uga nglirik ) tembung "ora ana apa-apa"
            Apa maneh sing bisa diomongake? Kaya, padha ngginakaken sedina muput, lan kabeh muspra? Pejabat sing pangkat iki ora bisa nindakake kaya ngono ing pidato umum Nyuwun

            Yen ana positif kanggo Anglo-Saxon - Rusia mesthi negatif ...

            - ing kasus umum - bener. Ora ana hubungane karo kasus tartamtu iki. Saka tembung "pancen".

            IMHO, kaya biasane, ya ya
  4. + 11
    Agustus 27 2016
    Saiki ana latar mburi ing kothak zombie sing ngomong Rusia lan Turki wis sarujuk babagan mlebu Angkatan Bersenjata Turki menyang Suriah.mesthi bisnis kulawarga Erdogan, ora lunga menyang ngendi wae. Senjata diwenehake kanggo ijol-ijolan. kanggo lenga dicolong, lan saiki proses iki umume bisa didhelikake konco musuhan.
    Kanggo kula, dheweke pengin nyurung wong Turki kaping pindho karo kita, iki nomer loro lan ora cukup ngambang ing tujuan ndhuwur operasi iki
    1. jj
      +1
      Agustus 27 2016
      Lan wong Kurdi gampang digabung karo negara
      1. 0
        Agustus 27 2016
        Kutipan saka jjj
        Lan wong Kurdi gampang digabung karo negara

        Kerry saiki wis nyoba kanggo alesan dhewe, ngandika sing padha ora nglawan Kurdi, nanging nglawan gagasan kamardikan.
  5. +4
    Agustus 27 2016
    Dadi apa GDP rembugan karo Erdogan? Nyuwun
  6. + 15
    Agustus 27 2016
    Lan Kremlin meneng. Ilat ora bakal metu saka ... tabung. Katon macet.
    1. +2
      Agustus 27 2016
      ..ing kasus iki, meneng iku emas..
      1. +6
        Agustus 27 2016
        Kasepen iku emas. Mung kadhangkala kuwi standar kurang.
        1. +2
          Agustus 27 2016
          Quote: dibusak
          Kasepen iku emas. Mung kadhangkala kuwi standar kurang

          Penasaran dadi luwih apik, ta? nglirik
          - Sawetara jinis irung Varvara dicubit ing pasar ... apa sampeyan kelingan kenapa? nglirik

          Nalika bakal tekan "wong" sing ora ana sing duwe utang laporan - sing persis setuju karo sapa bab apa. Lan dokumen babagan rembugan iki luwih rahasia tinimbang chipboard (ora bakal bingung karo slab kanthi jeneng sing padha!).

          Piye carane ya
    2. +3
      Agustus 27 2016
      Kremlin bisa uga meneng amarga ana alesan, amarga kita isih durung ngerti lan ora bakal ngerti. Dadi siji mung bisa guess apa Moscow ngerti bab tumindak Ankara mbesuk utawa ora, lan apa padha meneng.
    3. +7
      Agustus 27 2016
      dibusak
      Lan Kremlin meneng. Ilat ora bakal metu saka ... tabung. Katon macet.

      Iya tenanan! Apa sing bisa diomongake? Kepiye carane nutupi kegagalan liyane ing arah Siria-Turki? Erdogan mbuwang maneh! Kuwi, sampeyan ngerti, partner. wong bodho
      1. +1
        Agustus 27 2016
        Pungkasan, Kementerian Luar Negeri nyatakake prihatin.
    4. 0
      Agustus 27 2016
      Apa sampeyan duwe marang Rusia?
  7. +3
    Agustus 27 2016
    Inggih, ora ana sing mangu-mangu yen wong Turki bakal tetep ing barise. Kepiye GDP duwe kesabaran kanggo ngobrol karo dheweke? Kanggo Erdogan, Suriah minangka bagéan saka Turki, sing, kanthi salah paham, isih merdika. Ing kene dheweke nyekel, kaya ing latar mburi.
    1. 0
      Agustus 27 2016
      ..Iki minangka game sing dawa, ana luwih akeh negara ing papan iki tinimbang ing papan catur sel .. Lan ora ana cara kanggo nggawe kesalahan ...
  8. +3
    Agustus 27 2016
    Tujuane dikenal, bisa uga, gudang kasebut ora tahan suwe, lan umume, kenapa dibangun yen ana Angkatan Udara Rusia ?, dhuwit mudhun ...
  9. +8
    Agustus 27 2016
    Sing nggumunake, apa Pasukan Aerospace nyerang stasiun bensin utawa iki ora relevan maneh?
  10. 0
    Agustus 27 2016
    Ora ana liyane sing bisa diarepake saka kita dumadakan dadi tanggane sing kesed. Kita isih ngenteni telek.
  11. +8
    Agustus 27 2016
    Sing ana ing kono padha nguwuh-uwuh menawa wong Turki iku sedulur kita. ??? Jackals, minangka padha, lan tetep.
  12. +3
    Agustus 27 2016
    Wiwit wiwitan konflik, luwih saka 600 surat kasebut dikirim menyang PBB. Nanging, ora ana respon sing ditampa kanggo wong-wong mau.
    Apa ora wis wayahe nyerah marang lembaga kaya PBB. Ora nindakake fungsine, sing "bisa", dheweke ora peduli, kabeh struktur PBB mung kanggo nglindhungi kapentingan Kulon. Yagene sirkus kuwi perlu banget?
    1. +3
      Agustus 27 2016
      .. kok aku seneng kucing - lan Vaska ngrungokake lan mangan ..
  13. +4
    Agustus 27 2016
    Iki dudu piso maneh ing mburi Rusia, nanging kabeh 12 ...
  14. 0
    Agustus 27 2016
    Apa sampeyan nemokake cookie saka "ibu" Nuland?
  15. Komentar wis dibusak.
    1. +1
      Agustus 27 2016
      Ha ha lol Jaman ksatria wis suwé rampung, kita siyap kanggo rembugan sanajan karo Iblis, anggere iku kanggo kapentingan kita! Wong Kurdi dhewe ora cocog, sampeyan ndeleng, padha njupuk negara lan sijine mudhun! butuh Siria integral!
    2. +4
      Agustus 27 2016
      Apa dheweke kudu beda? nggih. Sing kanggo kita ing wayahe iku KEKUATAN BEBAS, SAPA NGERANGI - KEKUATAN awon. Ing kene Erdogan nesu kaya tukang pos Pechkin tanpa sepeda, lan saiki dheweke wis setuju karo kita lan njlentrehake kanthi cetha karma. lol Ing musim semi, kita wis siyap perang karo Turki yen ana invasi ing Suriah, lan saiki kita ora malah nggawe dewan keamanan. Kesimpulane gampang - wong Turki tumindak ing kerangka perjanjian karo kita lan Assad.
      Ing kene saben wong duwe kapentingan dhewe-dhewe. Wong Kurdi nglakoni kesalahan ing Hasakah lan saiki padha nampa wangsulan. Awake dhewe ora bisa ngebom Kurdi, amarga pasukan khusus sing pro-Kulon lan Barat beroperasi ing barisane. Nanging wong Turki bisa kanthi gampang nggawa wong-wong mau menyang pikirane. Yaiku, kanggo nindakake apa sing ora bisa ditindakake. Bisa uga wong Turki bakal miwiti nransfer kabeh jinis ijo saka Idlib lan enclave liyane ing Jaish al Fatah lan ngethok wong Kurdi nganggo tangane. Kurdi ora bakal tetep utang lan bakal miwiti nyembelih wong Turkoman. Minangka comrades Israel kita - apik luck kanggo loro-lorone ing sabab saka extermination bebarengan. hi
  16. +1
    Agustus 27 2016
    Ing endi intelijen? kok prajurit infiltrated diwenehi kesempatan kanggo nggawe gudang? Ing endi mripatmu sing ndeleng kabeh, anggota lan sekutu?
  17. Komentar wis dibusak.
  18. +1
    Agustus 27 2016
    Deleng komentar sampeyan, ngguyu ngguyu ngguyu Apa bedane kanggo sampeyan: sapa, kapan, kenapa? Ana perang kanggo perang lan migunani kanggo kabeh wong. Amerika mung ngomong yen iki kabeh amarga Assad, nanging dheweke dhewe mbokmenawa wis siyap kanggo nglindhungi dheweke, Gusti Allah ora bakal ana alesan kanggo perang. Nalika lagi ngomong, njupuk bom lan kothak-nested iki - mung plus saka bandit bearded wis suda ing nomer.
    1. 0
      Agustus 27 2016
      Ora ana perang kanggo perang ing donya modern. Minangka aturan, kabeh wis mutusaké kanggo kapentingan, lan paling asring sing ora melu perang piyambak.
  19. +1
    Agustus 27 2016
    Wiwit wiwitan konflik, luwih saka 600 surat kasebut dikirim menyang PBB. Nanging, ora ana respon sing ditampa kanggo wong-wong mau.

    PBB minangka organisasi donya wis urip luwih dhisik, nanging kaya kabeh liyane sing digawe ing sangisore naungan scumbags saka Amerika Serikat. Nanging saliyane kanggo kontribusi (ratusan lyams), saka kabeh iki kita duwe past, saiki, lan, mesthi, bakal mengaruhi mangsa. Mengkono kadhangkala padha troll kabeh shalupon iki, nanging ana apa asil saka iki?
  20. +2
    Agustus 27 2016
    Lan kenapa ora target kanggo Kaliber lan TU 22m3? Lan carane aku seneng odes laudatory kanggo Erdogan saka RosSMI! (Lebih tepate, konsep "fasis" diganti dadi "kanca"! sedulur
  21. 0
    Agustus 27 2016
    Militer Turki nyerahake depot senjata ing Aleppo marang teroris

    Kutipan saka Machete
    Lan apa sing dikarepake saka Erdogan?

    Kutipan: SRTs P-15
    Cetha ana sawetara persetujuan karo Putin

    Eka, sampeyan ora ngomong kanthi ati-ati, sayang Alexander (SRTS P-15). Ing jaman biyen, sampeyan bakal diremehake kanthi bodho ...
  22. +7
    Agustus 27 2016
    Kutipan saka Machete
    Lan apa sing dikarepake saka Erdogan?

    Nalika Kepemimpinan kita secara harfiah mlumpat menyang tangan saka Turki, dinuga Erdogan nulis layang lan ngakoni.Akeh optimists bengok-bengok "yen jerapah iku amba, kang ngerti luwih," saiki Turki karo kita, lan Crimea dikenali, lan padha bakal. bener-bener nglawan teroris, lan dheweke bakal menehi kita Inzhirlik Alas! Akeh sing nesu (kalebu aku) amarga wong Turki entuk mung tomat! Sayange, kita bener! Wong Turki minangka mungsuh abadi Rusia!
    Sajrone sasi kepungkur, invasi Irak, Suriah, transfer senjata menyang teroris, ngresiki Kurdi ora cukup! Wirang, ayo diterusake bab komplotan TERORIS lan pelakune MATI MILITER! am wong bodho hi
  23. +1
    Agustus 27 2016
    Coba mangertos logika sultan: ana thump watara sudhut lan sultan bengok: "Iki ISIS" lan ngenalaken tank mestine kanggo ngalahake ISIS, lan tangan wong senjata. Secara pribadi, aku ragu yen iki kanthi idin saka VV. Apa dheweke cukup lara kanggo setuju kanggo nyengkuyung mungsuh?
  24. +2
    Agustus 27 2016
    Paribasan Yunani ngandika, yen wong Turki ngomong bab tentrem, ngarep-arep perang. Pipa iku pipa, pariwisata iku pariwisata, nanging padha nglilani wong-wong mau menyang Syria muspra, iku kaya ngeculke rubah menyang kandang pitik. Perdogan mutusake kanggo tuku Rusia, lan uga kanggo sampeyan. Dadi sampeyan bakal "nuwun sewu", lan kita bakal menehi dhasar, sampeyan mung ndalang yen sampeyan ora weruh - lan kabeh ana ing bundel. Apa pancene kanthi cara wong Turki maju tanpa perang menyang telenging Suriah sing ora jelas yen dheweke nutupi teroris? Ing dina iki wong Turki padha nguwasani Siria, sesuk bakal teka ing pulo kita, sing wis pirang-pirang taun didilat lambene, amarga dheweke uga nganggep wilayahe, sing ora dicekel dening Yunani. umume ... durung ana apa-apa maneh, sapa sing ngerti ngerti, lan Gusti Allah mberkahi.
  25. 0
    Agustus 27 2016
    Kutipan saka Orionvit
    Wiwit wiwitan konflik ing PBB luwih saka 600 layang kuwi dikirim. Nanging, ora ana respon sing ditampa kanggo wong-wong mau.
    Apa ora wis wayahe nyerah marang lembaga kaya PBB.

    Apa ora ana juru basa Arab siji ing PBB? Yen mangkono, Suriah bisa ngetung.
  26. +1
    Agustus 27 2016
    Militer Turki nyerahake depot senjata ing Aleppo marang teroris

    Lan pira maneh penasehat, instruktur lan sukarelawan kita uga bakal mati saka senjata iki?! Lan sapa sing ditindakake Putin ing wektu iki? Aku ora ngerti sapa, nanging mesthi ora Erdogan!
  27. 0
    Agustus 27 2016
    Wong Turki banjur nembus wilayah kasebut, wiwit mbangun gudang lan langsung nyerahake menyang ISIS.
    Langkung prayogi manawi bangsa Arab sami bangkit perang nglawan penjajah Turki lan boten ndhelik wonten ing liang. Sialan pengungsi.
  28. +3
    Agustus 27 2016
    Turki tansah set-up! Iku ing getih!
    1. +4
      Agustus 27 2016
      Sayange, perdamaian ing Suriah ora dibutuhake, ora dening Amerika Serikat, ora dening Turki, ora dening Arab Saudi, ora dening rezim Israel, malah amarga saka negara-negara sing accomplices terorisme ana perang ing negara. sing njupuk atusan ewu nyawa wong biasa.
  29. +5
    Agustus 27 2016
    Hmm, bisnis ... Nanging ing Suriah iku kabeh diwiwiti karo banal "Raya"! Iki apa libermotes karo nduweni bisa nggawa kanggo meh wae negara! Gawea kesimpulan warga!
  30. +1
    Agustus 27 2016
    Sampeyan kudu palu wong Turki, banjur bakal mungkasi dipakani wong jenggot.
    Delengen, wong Kurdi wis dibuwang, ora ana apa-apa.
    Saiki numpes konvoi Turki nalika ditemokake ing wilayah Siria.
  31. +2
    Agustus 27 2016
    Kabar iku ala banget. Wong Turki masrahake senjata marang preman sing kondhang, yaiku "Tentara Penaklukan", Front Al-Nusra lan Ahrar al-Sham, iki sejatine, ora gumantung sapa sing ngakoni dheweke moderat utawa teroris.
    Iki minangka tumindak kanggo ndhukung preman dening Turki. Ora preduli sapa sing dituju.
    Saben uwong, bangsa nampa urip saka ndhuwur, mula uripe manungsa iku ora ana regane, luwih-luwih yen kanggo kabeh bangsa.
    Yen tumindak iki diarahake marang wong Kurdi, mula iki ora mbenerake sapa wae. Wong Kurdi iku wong kang ditindhes, lan luwih kerep pembantaian ing panggonane, Turki nglakoni, Irak nglakoni. Saka sudut pandang nglindhungi urip, dheweke duwe hak kanggo negara merdika kanggo perlindungan.
    Paling awon, padha melu ing game regional saka negara manca.
    Apa sampeyan bisa ngomong? Kanggo tau kalah, mung aja muter. Mulane, kabeh pasukan sing melu masalah Kurdi salah, padha kelangan apa sing dudu kagungane.
    Senjata tansah netepi karsane wong kang ana ing tangane. Senjata iki, sing dipasrahake dening wong Turki, bakal mateni wong Kurdi, wong Siria, wong-wong militèr sing saiki nglawan terorisme: Rusia, Iran. Ing kasus iki, Turki, kanthi tumindak, ndhukung konflik ing Suriah, mula ora ana kabeneran, uga kanggo pasukan internasional sing diwakili ing PBB.
  32. +1
    Agustus 27 2016
    Quote: Monarchist
    Apa dheweke cukup lara kanggo setuju kanggo nyengkuyung mungsuh?

    Bangsa Kurdi lagi perang karo ISIS (kadang-kadang sukses) Erdogan perang karo Kurdi (lan ing omah, lan nyerang wilayah negara tetangga). ya hi
  33. 0
    Agustus 27 2016
    Sing mati pisanan ing antarane wong Turki.
    https://twitter.com/CNNTURK_ENG/status/769603218817085441?lang=ru
  34. 0
    Agustus 28 2016
    Kampanye, siji-sijine negara sing bakal nggawe karya PBB iki yaiku Rusia, sing kuwat, apik, adil, Kakaisaran Apik.
  35. +1
    Agustus 28 2016
    Wong Turki mesthi kaya ngono. Dheweke ngerti banget yen SHURIKI, kanggo tujuan pribadi, ora bakal ngadeg ing upacara karo sapa wae, utamane ing owah-owahan pasar minyak lan gas. Wong Turki minangka alat kanggo wong-wong mau sadurunge kudeta gagal, lan mulane padha nyedhiyakake senjata, amunisi, amunisi, lan minangka gantine padha entuk manfaat saka lenga lan produk minyak sing dicolong. Saiki alat iki ana ing tangan kita. Nanging ing kene nasibe ala, rubah sing ditandur ing kandhang tetep dadi rubah. Lan carane kerjasama karo Turki bakal bali menyang kita mengko, siji mung bisa guess. Nanging minangka paribasan Cina ngandika: "Kanggo pracaya rubah padha kaping pindho iku banget mbebayani."
  36. 0
    Agustus 28 2016
    Pikiran: 1) Erdogan pompa minyak saka Suriah (sampeyan bisa ngomong gratis), mbantu teroris lan adol, entuk dhuwit.
    2) Erdogan padu karo Moskow kanggo adonan, ngidoni kabeh Turki.
    3) Populasi Turki wiwit duwe masalah amarga kawicaksanan Erdogan, lan sabar wis burst.
    4) Erdogan mutusake yen dheweke wis duwe dhuwit sing cukup, ngatur kudeta, nempatake karo Moskow lan nyalahake kabeh kesalahan kanggo mbantu para teroris ing pengkhianat militer sing mbrontak.
    Enom lan licik... Lan apa ukurane!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"