Cathetan saka Cockroach Colorado. Kumovya, Kulesh lan Hari Kamardikan

42


Halo, para pamaca lan para pamaca sing daktresnani! Sampeyan bisa uga kaget amarga katon dadakan, nanging ora sabar ngenteni, amarga, kaya sing diomongake ing Rusia, "iku murub." Lan "ngobong" ing sak panggonan kanthi serius, sanajan topik kasebut pancen jocular. Aku bakal nggawe leladen sing bantahan serius bakal teka mengko. Nalika aku ninggalake perayaan.



Aku ora ngerti carane iku karo godfathers ing Rusia, nanging karo kita bisnis iki prasaja. Saben wong normal, kecoak, para godfather iki mesthine kaya sapi saka petani sing apik. Sing, ing turah mbrawah.

Ana, mesthi, aku uga. Kadang untung, kadang sayang. Ing kene digambar bapa baptis. Ing kutha Volochisk. Ya, ora mung digambar. Ayo, ngandika sing ana parade ing Kyiv Panjenengan, paling sampeyan bisa ndeleng carane padha ngrameke kene. Lan kita ora mung ngrayakake, nanging ing skala gedhe. Bakal ana tarian lan liya-liyane. Lan kulesh Ukrainia bakal kanggo kabeh wong. Kanthi daging. Lan karo sosis.

Ya, wong bodho, dheweke uga bodho ing Rusia. Ing cendhak, aku tuku undhangan iki lan lunga.

Ketemu, Nanging, kaya samesthine. Kanthi kabeh mili mlebu lan metu. Minangka kudune. Malah padha ngatur tur. Kutha, ayo ngomong, ora kaya akeh, malah Saakashvili njupuk status pusat regional. Nanging ana pemandangan sajarah.

Contone, adat istiadat, ing ngendi penulis Rusia Kuprin dadi letnan. Dheweke ngajak aku menyang omah. Ing kene, jarene ana kantor bea cukai. Lan iki dek observasi. Lan ing kana, ing sebrang kali, uga ana kantor bea cukai ...

Ing, Aku ngomong, Ukraina uga ana ing sebrang kali, apa adat liyane? Polandia, ngandika godfather. Iki kaya Rusia, ana Polandia, nanging ing ngendi Ukraina gedhe ing 1890? Kum muntahake, lan kanthi tenang ujar: "Ya, ora ana Ukraina ing kene ...

Ing cathetan optimistis iki, kita tindak menyang tengah kanggo ngontrol proses nyiapake apa sing dakkarepake. Yaiku, kulesh Old Cossack karo daging.

Ing wayah esuk isih ora ana wong, supaya sampeyan bisa pindhah kanthi tenang, tanpa wedi yen ana wong, nyuwek sepatu bot sing mabuk nganggo sepatu bot, bakal ngatur supaya sampeyan pindhah menyang jagad kecoa liyane.

Alun-alun wis rame karo wong. Para tukang kebab wis padha ngudud barbeku kanthi gagah lan utama, para pedagang padha mbukak tenda lan nata barang dagangane. Lan ing njaga waspada saka loro walikota, karakter lungguh karo kamulyan ing cauldron Maidan ageng, kaya mudhun saka kanvas sajarah. wedhus sejati.

Iku kabeh kang duwe. Lan bloomers argue karo jembaré steppe, lan zhupan, bordir karo emas. Lusuh kabeh pancen sithik, nanging iki crita ... Endi sampeyan ndeleng critane, nganti katon kaya jarum? Kanthi tangan siji, karakter udud cradle, lan karo liyane, saka wektu kanggo wektu, sniffed shablyuk bengkong, kang simbah buyut bisa uga remet metu saka sawetara Turki. Inggih, kuldi lan mustache padha ana ing ukuran sing tepat. siku.

Kozache mbuwang kayu menyang geni kanthi kamulyan. Sawise ndeleng dimensi tumpukan kayu lan boiler sing digawa, kita tenang lan nyimpulake yen kulesh mesthi cukup kanggo wong 500. Lan tegese kita bakal entuk. Menapa malih, loro wanita Cossack (mesthi, ing kaos bordir kelangan) alon-alon nyedhot mangalishche dibalèkaké kanggo Fry sosis.

Lan bali ngomong. Kanggo bali menyang wayahe nalika tumindak sing paling penting diwiwiti. Ya, apa kita bakal mbuwang wektu ing tim bal-balan veteran Ukraina? Iku bakal bisa kanggo ndeleng carane Tikus, Demyanenko lan Yaremchuk nguber werni ana, nanging piye wae iku ora tenan koyone kita ngrameke kamardikan.

Lan kanthi cara iki, sawise ngobrol nganti pungkasan gorilka, kanthi swasana ati sing apik, kita mutusake yen bakal luwih becik mangan. Lan, njupuk aksesoris pangan karo wong-wong mau, padha pindhah ing rute wis dikenal. Godfalik Vitalik, nanging, njupuk karo Piece saka lard ukuran telung palm, mung ing kasus.

Ing dalan menyang alun-alun, kita weruh yen wong mlaku-mlaku karo sawetara figovins aneh. A tongkat, lan ing ndhuwur horseradish biru dangles. Kita ora langsung ngerti apa iku, banjur esuke kita. Kita ngguyu.

Umume, sawetara pengusaha nggawe permen katun patriotik kanggo dina Kamardikan. Ing werna saka gendéra Gromadyan. Yaiku, kaya kuning-ijo. Nanging, ketoke, ana sing pinter banget karo resep kasebut. Lan yen paling ora bisa mangan sisih ndhuwur, malah patriotisme ora nyimpen biru. Wulu kapas ngadeg ing tenggorokan kaya armature. Lan dheweke mung mundur kanthi nguwuh "Kamulyaning Ukraina!" kabeh cara.

Lan wiwit ana ora cukup urns ing Volochisk malah ing wektu paling apik, supaya ora ngrusak liburan, wong, kaya bal, staggered watara kanggo nggoleki tong sampah karo setengah biru saka wool katun. Nah, kabeh tong sampah ing sakubenge padha semi-patriotik ing dina iku. Sing biru. Nanging ing ndhuwur.

Nalika kita tekan kawah sing diidam-idam, kita nemokake manawa ana antrian sing wis ana ing kana. Kira-kira satus wong sing pengin ngrasakake kulesh sing bener sejarah, lan ora kurang saka kecoak lokal. Pungkasan, sawise njupuk sampel maneh, Cossack kanthi cetha ngandika "garno" lan nerusake nyebarake.

Aneh, nanging ing regejegan antarane kulesha lan antrian, antrian ilang. Kulesh rampung kanthi cepet nganti setengah saka wong-wong sing pengin mangan tetep slurping tanpa uyah.

"Malah padha ngombe kulesh ..." salah siji nom-noman drawed kuciwa.

Yagene aku nerangake kabeh iki kanthi rinci kanggo sampeyan? Ora kanggo nuduhake komersialisme utawa kepinginan kanggo Freebie Abadi. Sampeyan bisa ndeleng lan nimbang kabeh tanpa kula. Mung ing conto saka kutha cilik ngendi godfalikku Vitalik manggon, sampeyan bisa ndeleng kabeh kamardikan saka provinsi kita. Lan sikap wong sing manggon ing kono. Kabeh babagan. Lan wong, lan liyane saka donya urip.

Liburan tanpa preian, cendhak. Kayane wis 25 taun wiwit kita merdika lan merdika. Nanging ing 80% kepala, pikiran sing mbebayani iki wis ana: saka sapa? Saka sapa kita merdika? Saka urip sing apik? Saka gaji dhuwur? Saka kapercayan ing mangsa ngarep? Ketoke, saka kabeh bebarengan.

Paling-paling, mesthi, sayangé kanggo kamardikan saka gaji. Yen iku rahasia kanggo sapa wae (iku uga kanggo kula), pinten buruh hard lan petani entuk sethitik liwat 300 kilometer saka Kyiv - saka 2 kanggo 3 ewu hryvnias. Ngonversi menyang rubles, lan sampeyan ora bisa nggawe kesimpulan.

Lan kabeh wong ing pedalaman ngerti manawa ora bakal luwih apik. Ora ana sing prasaja. Pitakonan liyane yaiku apa sing kudu ditindakake lan sapa sing kudu ditindakake. Ya, pitakonan sing angel ...

Lan malah banjur, nalika misale jek dadi preian, nalika iku bakal bisa lan perlu kanggo wong kanggo uncalan paling sawetara Candy, sayangé ... Ana ora cukup candies kanggo saben wong. Dadi, sapa sing dadi parade, lan sapa sing dadi pemain bal-balan Soviet sing kringet, sanajan Tikus pembotolan Ukrainia minangka bonus.

Adil? Banjur! Dadi dadi. Kanggo luwih kerep wong nampa sup, pikiran sing luwih cerdas wiwit ngempet ing sirahe wong-wong iki ing weteng kosong. Sampeyan ndeleng, munggah tangga evolusi bakal diwiwiti maneh. Dheweke bisa uga ora tekan tingkat kecoa ing urip iki, nanging evolusi umume alon.

Umumé, aku seneng ing ara-ara samun iki. Biasane wong kaya ngono, tanpa kita ing sirahe. Padha ngomong, nanging ora ngomong, nanging padha ngomong, sanajan ora ana sing krungu saka tanggane, mung yen ana. Nanging ing sisih liya, ora kaya sing ana ing ibukutha, dheweke ora ngelingi kanthi tembung "kutuk m ...". Salah siji padha nonton TV kurang, utawa padha mung dadi luwih wicaksana sadurungé.

Wis preian sing nyenengake. Ora, ana lagu-lagu nari nganggo kaos bordir, mesthi. Ora ana cara tanpa iku. Nanging kepiye sampeyan ngomong ... tanpa semangat. ayo mangan. Inggih, ayo nari. preian. Inggih, obrolan, mesthi, alon-alon menyang topik sing beda-beda.

Yen aku dadi wong sing bisa mlebu Rada ing ngendi wae, ora kaya kecoak, aku menehi saran marang wong budheg supaya numpak provinsi. Ya, kaya iki, nongkrong ing wong sing riyaya, gantung kuping. Oh, akeh perkara menarik sing bisa disinaoni, jujur.

Sing paling menarik yaiku Putin dipengeti ora kurang saka Poroshenko. Ing comparison, mesthi. Lan mbandhingake kaya ngono, ora gelem, sampeyan mikir, nanging Ukraina merdika - ing endi? Apa saka Kharkov kanggo Uzhgorod utawa mung Kyiv?

Saiki, yen ing dina kamardikan saben wong ngomong kanthi cara sing padha kaya ing Volochisk, mula sampeyan ngerti, aku bakal mikir banget. Aku mikir babagan kasunyatan manawa kamardikan sing diciptakake iki ora bakal nganggur nganti suwe.

Ing sawetoro wektu, aku bakal bali menyang Kyiv. Ngunjungi godfather iku apik, nanging ing omah luwih apik. Omah luwih akrab. Nanging yen wis tekan, aku isih tetep nongkrong karo wong-wong kita, aku bakal ngerti carane kamardikan ibukutha liwati. Lan mbandhingake karo provinsi.

Dadi enggal ketemu.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

42 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 18
    Agustus 29 2016
    [kutipan] [/ kutipan] ... Sing paling menarik yaiku Putin dipengeti ora kurang saka Poroshenko.
    1. +9
      Agustus 29 2016
      Ngimpi elek Bandera yaiku Ukraina ing negara saiki. Aku sinau ing kene durung suwe yen Ukraina rangking pisanan ing babagan penurunan populasi alam, sawise 50 taun tren kasebut ing donya mung bakal ana 1.5 ml Khokhliki.

      1. +7
        Agustus 29 2016
        Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku pengin nyoba kulesh iki ...
        1. +1
          Agustus 30 2016
          Kutipan saka darkmore
          Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku pengin nyoba kulesh iki ...


          Nyoba utawa ora nyoba kulesh minangka perkara sekunder, nanging jelas ora cukup foto kanggo artikel karo KOZAK, boiler lan tumpukan kayu. Tenda utawa luwih karo permen kapas katon ing foto ing sisih kiwa panggung, nanging ngendi KOZAK karo kulesh?
          Apa werna biru saka atap fashion paling anyar ing / ing Ukraina?
          1. 0
            Agustus 31 2016
            nanging ana cetha ora cukup foto kanggo artikel karo KOZAK, boiler lan woodpile a.

            Lan aku wis ngeduk :)
        2. 0
          Agustus 31 2016
          Oh, kulesh lan sosis krasan sing dimasak mbahku !! Dheweke bakal dadi guru (mbah kakunge minangka direktur) ing sekolah Ukrainia, lan ing ngimpi elek, Ukraina sing independen ora bakal diramal !!
      2. + 10
        Agustus 29 2016
        Iskander Sh
        dening penurunan populasi alam

        Iku mesthi menarik. maneh Nanging. Rusia. Crimea + imigran - ing nul.
        Kajaba iku, imigran non-Rusia nampa paspor Rusia kanthi ukuran luwih cepet tinimbang wong Rusia saka negara tanggane. Paradoks? Ora. Dhuwit.
        1. + 10
          Agustus 29 2016
          Kajaba iku, imigran non-Rusia nampa paspor Rusia kanthi ukuran luwih cepet tinimbang wong Rusia saka negara tanggane.


          Maneh iki .. Ing kene ing karyaku ana wong wadon saka Donetsk, Rusia, bocah loro. We entuk kewarganegaraan ing 1.5 sasi, aneh ya. Utawa kanca saka Lugansk uga entuk kewarganegaraan ing St Petersburg ing 1 sasi. Iki aku ngerti, kasus 5 taun tanpa kewarganegaraan "ora mange pa sis jur" Aku krungu mung ing Internet.

          Opo maneh NO. Rusia. Crimea + imigran - ing nul.


          Ora ing nol, nanging ing +. Lan ing ireng menyang Crimea, lan ing 2000 ing Rusia ana -5% saka populasi saben taun, supaya padha metu quietly. Lan kasunyatan sing padha imigran, supaya apa apa yen imigran mikir sing ana sirah, tangan, sikil, sampeyan bisa manggon, lan Rusia njagong lan ngenteni soko kanggo diwenehi kanggo wong-wong mau kanggo free lan banjur padha bisa mikir bab procreation. . eseman
          1. +4
            Agustus 29 2016
            Ora Rusia sing nunggu, crests nunggu, padha lumaku ing putih hi cahya karo tangan ulur, lagi ngenteni wong kanggo ngidoni ing!!!Ayo, moishe kanggo mbantu! hi
      3. +1
        Agustus 29 2016
        Saka limang kutha kanthi populasi luwih saka yuta, mung loro tetep - Kuev lan Kharkiv. Saben dina mati, mati = 900 wong.
  2. +7
    Agustus 29 2016
    "Ya, ora ana Ukraina ing kene ... babar pisan ..."

    kene. Lan kita meh padha. Thanks Tarakasha - diterangno. Banjur kita ora ngerti. Lan sampeyan ora ngerti nganti sampeyan lunga menyang bapa baptis.
    1. +5
      Agustus 29 2016
      Nanging sing utama yaiku dheweke lunga.
  3. +6
    Agustus 29 2016
    "Yen rahasia kanggo sapa wae (iku uga kanggo aku) pira buruh lan petani sing entuk luwih saka 300 kilometer saka Kiev - saka 2 nganti 3 ewu hryvnias. Ngonversi menyang rubel sampeyan, lan ora ana kesimpulan sing bisa ditarik.
    Kanggo mbandhingake sing bener, sampeyan uga kudu nggawa rega panganan lan omah lan layanan komunal.
    1. +1
      Agustus 29 2016
      Daging babi 70 karo hryvnia cilik saben kilo. Hryvnia, kanggo sing ora ngerti 2.5 rubel. meh.
  4. APS
    +6
    Agustus 29 2016
    M-ya, pecah otak ing antarane para patriot Ukraina, sing banjur ndudhuk segara?
    1. +6
      Agustus 29 2016
      APS
      Sapa sing banjur ndhudhuk segara?

      Inggih, cetha sapa Odysseus lan kanca-kancane. Uga murni Ukrainians.
    2. +3
      Agustus 29 2016
      Ukrainians gedhe ndudhuk segara ombenan Yen sampeyan duwe pitakon, alamat: apa Ukraina wis mati? hi
  5. + 10
    Agustus 29 2016
    Kecoa Colorado nemtokake topik kasebut kanthi bener. Dina Kamardikan, nanging saka sapa? Nalika dina Kamardikan saka Poroshenko lan Co., Washington lan roh-roh jahat liyane bakal teka?Sapa sing "nyoba" kanggo "kamulyan". Ekonomi rusak tanpa kasempatan kanggo pulih ing volume "pra-revolusioner". Pendhidhikan, ilmu pengetahuan, perawatan kesehatan wis mudhun banget, mula ora bisa diarani tembung kasebut luwih sithik. "Reformasi" saka sistem penegakan hukum wis mimpin kanggo mundhak unprecedented ing angkara. Senjata sing ora dikira "mlaku-mlaku" ing skala sing durung ana sadurunge. Akibaté, populasi nyuda ... Minangka sampeyan bisa ndeleng, pancen ora ana apa-apa kanggo ngrayakake, ing wektu Dina Sorrow, nyatakake ing pendidikan negara iki. Ing "progresif" Ukraina - salib lan gantungan, interogasi ing SBU. Tinimbang proyek lan gaji sing layak, ana sel penjara lan istilah kanggo separatisme.Ing Ukraina, Nazisme bingung karo patriotisme.
    1. +7
      Agustus 29 2016
      Ya, ora preduli yen dheweke bakal enggal ngrayakake kamardikan saka sawetara wilayahe ... Bagean bakal menyang Polandia, sebagian menyang Hongaria, lan aku meneng babagan aneksasi wilayah menyang Rusia. Nanging kutha kuno saka Uzhgorod sadurunge Perang Donya II belongs kanggo ... Cekoslowakia lan saiki Slowakia mbokmenawa pengin duwe.
      1. +6
        Agustus 29 2016
        Ora suwe dheweke bakal ngrayakake kamardikan saka sawetara wilayahe ... Bagean bakal menyang Polandia, bagean menyang Hongaria, lan aku tetep meneng babagan gabung karo wilayah kasebut menyang Rusia. Nanging kutha kuna Uzhgorod dadi ... Perang Donya II. Lan saiki Mungkin Slowakia pengin duwe.

        Lan tenan. Luwih kaya acara latihan kanggo likuidasi sukarela Ukraina minangka negara sing berdaulat. Menapa malih, garang Pak Sarai-Barak Obmanovich malah ora keganggu karo ngarsane.
        Ukraina bisa disimpen saka karusakan lan karusakan dening Donbass, nanging sumber daya ora cukup, wong wis kesel. Apa anak-anak Donbass, sing muter pecahan cangkang tinimbang dolanan, bakal dadi kanca karo kanca-kancane - banderlogs?
        meh ora. Ukraina, minangka pasien sing lara terminal, mbutuhake sanitasi sing penting saka sirah nganti sikil. Milisi Donbass berjuang kanggo tanahe, apa sing dilawan Banderlogs? Kanggo kepentingan oligarki sing pengin njupuk bisnis saka oligarki liyane?
        Kamulyan kanggo Donbass, kamulyan kanggo Pahlawan!
        1. + 10
          Agustus 29 2016
          Aku wis maca artikel iki
          Aku mikir babagan Tarakash.
          Aku ngombe soko - lan tentrem!
          Lan aku ngimpi iki:

          A forelock dawa teka saka universitas
          Ing jam pitu esuk.
          Ngombe sewengi, mlumpat sadina--
          Dheweke seneng wingi!

          --- Rekam ing ngendi? ' pitakone ibu.
          Aku kudu menehi dheweke.
          Ibu ora bisa ngempet
          Weruh tulisan "Elek. Elek".

          Bapake nguwuh: --- Hamadryl!
          Aku mbayar kanggo sampeyan enem taun!
          Tinju ing hara: --- Sampeyan kurang ajar!
          Sampeyan hryvnia babagan ... galloping!

          Anakku bengok-bengok: --- Aku ing sampeyan!
          De-com-mu-no-for-tion karo kita!
          Kenapa maca? Kenapa nulis?
          Luwih becik mlumpat!

          Wong tuwa njupuk notebook
          Lan tamparan ing pipi!
          Wong tuwa mbuwang notebook
          Lan dheweke wiwit mecut nganggo pecut!

          Oh medeni!!!Iku ana ing jawaban
          Loro babi lan rong pertiga!!!
          Sang putra ngandika: --- Miring ---
          Model panty EU!

          Aku nulis maneh saiki
          Tuladha situs konstruksi!Top kelas!
          Lan dheweke entuk wangsulan:
          Ora ana bar! Ana mung katelu!

          Lan nang endi wae ing Kyiv gedhe,
          Ing ngendi warunge bocah-bocah,
          Ana babi mati gedhe---
          Ora ana sikil, ora ana sirah ...

          Lan ing endi wae ing Bronx, adoh,
          Ing endi wc bocah-bocah,
          Ana barak sing rusak ---
          Kanggo ngguyu gosip manungsa.

          Aku ndeleng tontonan iki
          Lan aku pengin nangis:
          Selfie bracket, telpon,
          Lan ing puddle irung wong.
  6. + 10
    Agustus 29 2016
    Inggih, kita uga duwe pemilihan ing irung rauh, lan kita uga kudu ngeklik ing "partai mayoritas teknis" ing irung, yen gajiku luwih murah tinimbang "rata-rata kanggo rumah sakit" lan ora ana tren wutah.
    1. +1
      Agustus 29 2016
      Iki topik sing menarik banget, nyuwun pangapunten, sampeyan kerja ing bidang apa? hi
      1. 0
        Agustus 29 2016
        Aku tansah dadi insinyur desain lan insinyur proses, sanajan aku uga nyekel jabatan liyane utawa tugas gabungan, saka fitter nganti direktur. Ing wayahe, aku nemokake proyek cedhak omahku kanggo 20 tyrov, karo pengangguran saiki ing kutha, iki ora ala. Liyane aku duwe - omah, garasi, taman.hi
    2. +3
      Agustus 29 2016
      Altona
      gajiku luwih murah

      Mbokmenawa ora ana apa-apa. Gaji kita kurang seprapat tinimbang pensiun. Lan pensiun mung kanggo urip. pasar, nanging. Mung sing nyolong lan ngedol urip (aja mikir yen barang sampeyan, sing dituku kanthi sen, didol kanggo rubel).
    3. 0
      Agustus 31 2016
      Altona
      Ya, miturut obrolan, kabeh wong pengin ngeklik game iki

      Nanging kepriye akhir-akhir iki sedulur-sedulur iki malih ngadhepi rakyat. Gusti Allah paringi kesempatan kanggo nguripake w..., .....
  7. 0
    Agustus 29 2016
    Aku mikir babagan kasunyatan manawa kamardikan sing diciptakake iki ora bakal nganggur nganti suwe.

    Kepiye sampeyan ora nyenengi kita karo pikirane kaya ngono sadurunge!
    Terus... ana nglirik
  8. +3
    Agustus 29 2016
    APS kasengsem ing: "sapa sing ndudhuk segara?" EvgNik nyaranake yen Odessey lan kanca-kancane kerja. Mbok menawa iki, nanging kok banjur: "break otak antarane patriot Ukraina"?
    Aku mikir "Ukrainians gedhe" kesel ing situs construction lan ora bisa mungkasi turunane pantes. Iki nerangake kabeh kangelan. Alam mapan ing turune wong agung, iki wis suwe digatekake
  9. +5
    Agustus 29 2016
    Kanthi seneng banget aku maca cathetan saka kecoa, akeh bebener, ironi! ngguyu
    Ana uga wong mikir ing / ing pinggir! sedulur Iki nyenengke, sedhih liyane - paling ora mikir lan ora pengin mikir!Dene para sedulur, mung siji sing bisa dakkandhakake - ORA !!! hi
    1. +2
      Agustus 29 2016
      kolobok63
      Dene para sedulur, mung siji sing bisa dakkandhakake - ORA ORA !!!

      Inggih, iku wis ngandika, lan carane akeh bisa bola:
      Aja ucapake ora nate.
      Film Bond kaping 14.
      Nanging miturut pendapatku ana crita saka penulis Bulgaria ing ngarep, aku ora ngelingi jenenge.
    2. 0
      Agustus 31 2016
      90% wong urip kanthi prinsip: "nganti pitik jago goreng, wong ora bakal muter"

      Mung 10% sing tansah ngarepake acara kasebut. Nah, sapa sing ngrungokake 10% iki ...

      Mulane, Rothschild duwe prinsip ing bisnis. Sampeyan kudu nggawe manawa wong nggawa dhuwit dhewe. (dipeksa) hi
  10. +5
    Agustus 29 2016
    awal mangsa. Poroshenko menehi prentah: kanggo ngrusak ekonomi Rusia, mateni pipa gas.
    Ing wayah wengi, Menteri Pertahanan ngomong marang dheweke:
    "Pasukan wewatesan kita wis remuk, kutha-kutha gedhe wis dibom, mungsuh wis cedhak Kiev!
    - Nanging, wong Moskow wani nyerang kita ...
    - Iki dudu Muscovites, iki wong Jerman!
  11. +3
    Agustus 29 2016
    Sayange, negara404 ora bisa ditambani ... siji-sijine sing ngalangi dheweke kabeh ora mlebu ing jerat yaiku ora mungkin fisik kanggo ngakoni kaluputane, mula sing isih ana yaiku nindakake pasuryan sing apik kanthi mung nem lan - ing kabeh. lan kabeh wektu!
    Conto pungkasan: dina iki pan proroshenko announced nuduhake lan ngarsane dhewe, Komplek militèr-industri domestik - nanging wiwit ana apa-apa anyar ing kabeh (saka tembung - nul), banjur, minangka Prestasi, kasunyatan sing ukromaster saka autogen lan sledgehammer lagi didandani dening luwih saka 100 jinis (122) peralatan militer!
    Padha ora gawé utawa mbukak ing, kanggo introduksi sakteruse menyang pasukan, yaiku, lagi ndandani! Lan "prestasi" iki liwati minangka terobosan lan kamenangan "tenaga kerja lan teknologi" ...
    Masalah perawatan dumunung ing kasunyatan manawa pasien ora nganggep awake dhewe lara, amarga dheweke wis dadi - wiwit lair! ...
  12. 0
    Agustus 29 2016
    Apa kothak karo mentality kuwi;) Padha Rusia ing Afrika Rusian.
    Aku nampa kasunyatan sing sajian kudu disiapake kanthi bener sadurunge dipangan. Nanging ing kene Putin telat.
    Sampeyan perlu kanggo mutusake masalah masalah nalika pastur lan terwelu padha nyemprotake karo saliva lan ora ngenali pemilihan lan Parashenko.
    Donbas mbayar rega kasebut! Apa maneh konfirmasi saka wong sing sampeyan butuhake!
    Apa ora ana keputusan babagan Ossetia lan Abkhazia?
    Lan supaya ora dadi larang kanggo aksesi, perlu kanggo ngembangake ekonomi Rusia, lan ora mung melu kabijakan manca. Kajaba iku, kabeh iku interconnected.
    1. 0
      Agustus 31 2016
      Romin

      Lan apa, mung Putin, ngresiki kandang?

      Dadi dheweke nyiyapake pasugatan, supaya sing ana ing .... buang air besar, dheweke dhewe ngresiki kandang iki..

      Cukup. Stalin sapisan ngresiki, banjur entuk. Nanging banjur ora ana wektu, iki "sajian kanggo masak." Lan nalika ukrov isih duwe wektu. "Ukraine durung mati." Nunggu...
  13. +1
    Agustus 29 2016
    Katresnan sing gedhe banget marang Ukraina bisa mungkasi bunuh diri.Contoh wartawan A. Shchetinin
  14. PKK
    0
    Agustus 30 2016
    Kanggo kula, dina sing nyenengake yaiku nalika Ukraina ora kasebut.
  15. +3
    Agustus 30 2016
    Thanks kanggo penulis! Aku tansah maca kanthi seneng. Ora sembarang pohabschiy, kabeh banyolan lan karo makna. Sadurungé. Semono uga tulisane ing jaman biyen. Koyone kaya dongeng, nanging ana pitunjuk, pelajaran kanggo wong sing apik! We look nerusake kanggo terus.
    1. +3
      Agustus 30 2016
      PS cepet utawa mengko kekacoan iki bakal mungkasi lan penulis bakal bisa nerbitaké ora koleksi ala. Nanging sing ngerti carane iku kabeh bakal mungkasi.
      1. 0
        Agustus 31 2016
        Oke, kabeh bakal rampung. Perkara sing ala mesthi dadi apik. Lan banjur bali menyang apik.
  16. +5
    Agustus 30 2016
    Aku ora ngerti ... Aku ora lucu.
    Ukrainians saiki nunggu wong teka lan sijine iku supaya. Ngimpi servile langgeng master apik. Bareng padha mbebasake abdi mau, banjur maling marang awake dhewe. Nanging saka maling lanang iku salah. Maling ora peduli karo budak, nanging mung ngrampok. Lan medeni kanggo ngunggahake buntut budak.
    Saiki, yen ana wong teka ... Dheweke bakal bengok-bengok: "Hei, Slavs! .." Banjur ora ana wong Rusia luwih saka budak.
  17. +3
    Agustus 30 2016
    Inggih ... Thanks kanggo Tarakashechka ... nanging tanpa minus, iku insipid kaya ... nulis kiriman duka kanggo dunce? - apa gunane? Dadi dadi rata lan lancar ... Ora ana boobies. Kabeh sing pinter langsung, saka komentar-0 plus, kanggo komentar-15 seneng. Situs iki wis dadi luwih elek lan dudu cathetan Tarakashi. dheweke nulis wingi ... ketemu karo kangelan dina ... wong wuta ngadeg ing putih g ... RUNUNG. wassat

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"