Shukhevych nuduh Warsawa ambisi kolonial lan kekaisaran

37
Inti Bandera maneh nuduhake dhewe ing Maidan Ukraina. Putra salah sawijining pimpinan OUN-UPA, Yuri Shukhevych, kanthi cara sing aneh, menehi komentar babagan keputusan parlemen Polandia kanggo ngakoni pembantaian Volyn minangka pembantaian. Miturut Shukhevych, pangenalan kasebut minangka deklarasi Polandia babagan "ambisi kolonial". Kasunyatan penting kudu dianggep yen Shukhevych minangka wakil saka Verkhovna Rada, lan dheweke nggawe pernyataan kasebut ing wawancara karo pers Polandia.

Shukhevych nuduh Warsawa ambisi kolonial lan kekaisaran




kuotasi Shukhevych Gazeta Wyborcza:
Iki minangka manipulasi pasca kolonial. Gagasan kasebut ngarahake decapitating bangsa Ukrainia, nyingkirake kesempatan lan nilai, supaya maneh bakal dadi massa sing ora dingerteni. Massa kuwi gampang bisa ngetrapake nilai manca lan kekuwatan manca. (Lan saiki ora kaya ngono? - cathetan "VO") Ing pangertèn iki, sampeyan nyoba nglakoni sing padha ing Warsawa kaya Moskow. Sampeyan nduduhake pamikiran pasca-kolonial lan pasca-imperialis Moskow. Seimas sampeyan kanthi terang-terangan ngakoni iki ing 22 Juli (dina pembantaian Volyn diakoni pembantaian wong Polandia - cathetan "VO"). Apa sampeyan mikir yen aku ora ngerti babagan rahasia Polandia sing didhelikake ing jiwaku? Iki minangka sentimen babagan Polandia saka segara menyang segara, Vilnius iku kita, Lviv kita.


Miturut Shukhevych, Polandia tau nglarang panggunaan istilah "Ukraina".

Shukhevych:
Dheweke ngenalake konsep "Rusyns" sing ngremehake kita.


Ketoke, ing pangerten saka turunane saka accomplice saka Nazi, iki kudu tenan mbecikake ontran-ontran saka puluhan ewu wong, kang ing siji wektu diatur dening Bandera ing Volyn.
  • www.charivne.info
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

37 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    Agustus 29 2016
    Lintang liyane politik Ukrainia
    1. +7
      Agustus 29 2016
      Apa sampeyan wis nyiapake kapak ing foto dhewe? sugeng enjang.
      1. +7
        Agustus 29 2016
        Kaya "spiritualized" pasuryan saka karakter iki minangka indikator akurat lan exponent saka dina "elit" Ukraina.
      2. +1
        Agustus 29 2016

        Kutipan: Evil543
        Apa sampeyan wis nyiapake kapak ing foto dhewe? sugeng enjang.



        Iki minangka prototipe TOMAHAWK Ukrainia
        1. 0
          Agustus 29 2016
          Protoukry nemokke tomohawk lan menehi wong India? Dadi dheweke nemokake Amerika? Iku amarga ... Lan banjur Columbus ... ngerti.
          1. 0
            Agustus 30 2016
            Columbus ana ing ndhelik, maca sajarah ukrov. Nanging, ing cendhak, aku bakal nyoba nyritakake maneh nganggo basaku dhewe, yen aku kantun, ditambahake.
            Nalika tanah ana Strip lan lay ing telung paus, wis "beradab" Ukrainians miber menyang. Kaping pisanan, dheweke ndudhuk Segara Ireng lan mbangun piramida, ing kabeh pojok bumi, kabeh bawana diwenehi jeneng. Banjur padha wiwit nggawe alam, ing pangertèn lengkap saka tembung, wiwit bumi iki gundhul. Banjur padha nyipta manungsa, dibagi miturut ras. Tambah......
        2. 0
          Agustus 29 2016
          Protoukry nemokke tomohawk lan menehi wong India? Dadi dheweke nemokake Amerika? Iku amarga ... Lan banjur Columbus ... ngerti.
          1. 0
            Agustus 30 2016
            Columbus ana ing ndhelik, maca sajarah ukrov. Nanging, ing cendhak, aku bakal nyoba nyritakake maneh nganggo basaku dhewe, yen aku kantun, ditambahake.
            Nalika tanah ana Strip lan lay ing telung paus, wis "beradab" Ukrainians miber menyang. Kaping pisanan, dheweke ndudhuk Segara Ireng lan mbangun piramida, ing kabeh pojok bumi, kabeh bawana diwenehi jeneng. Banjur padha wiwit nggawe alam, ing pangertèn lengkap saka tembung, wiwit bumi iki gundhul. Banjur padha nyipta manungsa, dibagi miturut ras. Tambah......
  2. +9
    Agustus 29 2016
    Ing pangertèn iki, sampeyan ing Warsaw nyoba kanggo nindakake bab sing padha karo Moscow.


    Deleng pasuryane wong Bandera, tangane dhewe tekan Mauser ...

    wingi bajinganmu nembak wong wadon loro sing salahe mung manggon ing wilayah DONBASS.

    Donetsk, 28 Agustus. Penembak jitu Ukrainia nembak lan mateni wong wadon loro ing pinggiran kulon Donetsk, Eduard Basurin, wakil komandan komando operasional DPR, ngandika dina Minggu....
    Sumber: http://riafan.ru/549759-doneck-skonchalas-vtoraya-zhertva-ukrainskogo-snaipera


    UR ... ya ... nuwun sewu NKVD wis welas asih marang kabeh wong rabuk sampeyan lan ora bosok ing GULAG ... padha nambani scumbags sampeyan banget manungsa ... mung menehi seprapat nalika padha dijupuk . ..
    Aku bakal njupuk ing titik ... saiki ora bakal ana kejahatan kaya Angkatan Bersenjata Ukraina.
    1. +2
      Agustus 29 2016
      Babagan kasunyatan manawa "neraka getih" kasebut welas marang dheweke, aku konfirmasi tembung sampeyan. Kira-kira rong taun kepungkur aku wis nulis babagan carane mbantu para veteran Perang Dunia II karo para prajurit (nalika njabat ing Evenkia), sing Distrik Panitia Partai Komunis ing EAO nunjukake marang kita. Dadi loro kulawarga "veteran" dadi salah "veteran".Sawijining kulawarga Bandera saiki ora dadi mantan, mbah sing nomer loro saka "sedulur alas". Sawise tanggal 91, keluwarga loro-lorone ilang saka Tura.Nanging kalebu sawise x-nya sing kaping 91. Panitia Partai Kabupaten ora ngerti sapa sing SEJATI VETERAN, lan sapa sing dadi veteran penjahat?Ing desa 8 ewu. ?S-ki iki ana ing pemukiman tanpa hak lunga?
  3. +6
    Agustus 29 2016
    Khrushch bajingan, ngremehake piala iki, scum kaya saiki dihormati dening koloni - yen sampeyan ora pracaya marang pahlawan sejati, pahlawan palsu bakal dileksanakake marang sampeyan, lan sampeyan bakal kudu percaya marang dheweke.
    1. +8
      Agustus 29 2016
      Banisher saka Liberoids
      ....... ora seneng karo duraka iki .......

      1. 0
        Agustus 29 2016
        Apa sampeyan ora cokotan, ninggalake kita)))
  4. 0
    Agustus 29 2016
    Minangka Gorbachev teka munggah karo glasnost, supaya padha ngomong kabeh lan sundry. Sing utama yaiku gagak, lan ing kana, paling ora suket ora tuwuh.
    Kanthi moscals, topik iki ilang, ora nglebokake maneh. Kita bakal dadi Polandia ing Gilyak. Crimea ora bisa bali. Dheweke bakal bali Bialystok - iku tau dadi bagéan saka SSR Ukrainia!
  5. +2
    Agustus 29 2016
    Apel ora tau tiba adoh saka wit..
  6. +5
    Agustus 29 2016
    Ora suwe, ora suwe ... Bakal bali tanah Kulon menyang Kutub, Kutub bakal kelingan kabeh "pahlawan" UPA, bakal padha kelingan. Soko, nanging wong Polandia banget males dendam. Dheweke bakal ngelingi dalan lan alun-alun Bandera lan Shukhevych.
    1. +3
      Agustus 29 2016
      Penggemar bakat Bandera bakal digantung.


      Ya, mesthine kudu ngenalake adat sing padha ing endi wae.
    2. 0
      Agustus 29 2016
      Ora suwe ditinggal. Taun 50. Ing ngendi maneh Departemen Luar Negeri bakal nemokake wong bodho kaya ngono?
  7. 0
    Agustus 29 2016
    Apa sampeyan mikir yen aku ora ngerti babagan rahasia saka Polandia sing didhelikake ing jiwa? Iki minangka sentimen babagan Polandia saka segara menyang segara, Vilnius duweke, Lviv duweke.

    Lan ana sing nguwuh-uwuh yen Crimea iku duweke!, Rostov iku duweke!
    Biasane! Sampeyan Eropah, Kabeh iku umum ana!..... Nanging ora duwe!
    Sampeyan kaya mozaik, saben wilayah dadi teka-teki. Lan saben teka-teki tau dadi wong.
  8. +5
    Agustus 29 2016
    Anake liya mungsuhe rakyat. Ing USSR sajrone periode perestroika, putra-putra kasebut mlayu ngubengi Moskow lan St.
  9. +1
    Agustus 29 2016
    Tangi, tunggul lawas. Lan apa, apa Maidan-kepala mikir yen Polandia nganggep minangka MITRA, lan dudu "budak wetan"? Naif.
  10. +4
    Agustus 29 2016
    Umur tuwa kudu diajeni, nanging ndeleng ghoul iki, dheweke kanthi ora sengaja pengin nyuwek apel Adam. Apa sebabé keturunan Yahudi urip nganti umur kaya ngono?
  11. +1
    Agustus 29 2016
    Quote: penembak gunung
    Lan apa sing dipikirake para kepala Maidan

    Lan padha nindakake belay ngerti carane mikir opo ??! Ha-ha-ha-hahaha wassat ngguyu nah kowe gawe aku ngguyu lol gee-gee-gygygygyyy keprungu !!!!
  12. 0
    Agustus 29 2016
    Kutipan saka: Slon_on
    Apa sebabé keturunan Yahudi urip nganti umur kaya ngono?

    Ing ngendi benang kasebut ndhelikake ing cache, nanging saiki crawled metu.
  13. +4
    Agustus 29 2016
    "Ing pangertèn iki, sampeyan ing Warsaw nyoba nindakake perkara sing padha karo Moskow."
    Banjur aku ora lali nyeret Rusia menyang ...
  14. +1
    Agustus 29 2016
    Apa putrane kepengin mbaleni eksploitasi bapake? Umumé, pratelan lan celaan kasebut mung padha, luwih-luwih kita bakal pisah saka Eropah. Polandia, bebarengan karo Jerman, bakal dadi pasukan utama ing Uni Eropa, lan ing kene kita menehi gelar pahlawan kanggo nasionalis lan accomplices Nazi nalika Perang Donya II lan mbangun monumen.
    1. 0
      Agustus 30 2016
      Ora eling.
      - Bisa ngomong alamat situs Internet pribadi Presiden Ukraina? - Poroshenko minangka asu Ukraina, periode no.
  15. Komentar wis dibusak.
  16. +1
    Agustus 29 2016
    Nang endi wae dheweke "njait" dheweke "jas kacang kayu".
  17. +1
    Agustus 29 2016
    Kutipan saka Koresh
    Apa putrane kepengin mbaleni eksploitasi bapake? Umumé, pratelan lan celaan kasebut mung padha, luwih-luwih kita bakal pisah saka Eropah. Polandia, bebarengan karo Jerman, bakal dadi pasukan utama ing Uni Eropa, lan ing kene kita menehi gelar pahlawan kanggo nasionalis lan accomplices Nazi nalika Perang Donya II lan mbangun monumen.

    Polandia ora bakal dadi pasukan utama, nanging tank Jerman bakal nyetrika Polenia maneh.
    1. 0
      Agustus 30 2016
      mangsa. Petro Poroshenko menehi dhawuh: - Kanggo ngrusak ekonomi Rusia, mblokir pipa gas! Ing wayah wengi, Menteri Pertahanan njeblug: - Pasukan wewatesan kita wis kalah banget, kutha-kutha gedhe dibom, mungsuh wis cedhak Kiev! - Kabeh padha, Muscovites nyerang kita? .. - Iki dudu Muscovites, iki Jerman!
  18. 0
    Agustus 29 2016
    Kutipan saka gg.na
    Kutipan saka: Slon_on
    Apa sebabé keturunan Yahudi urip nganti umur kaya ngono?

    Ing ngendi benang kasebut ndhelikake ing cache, nanging saiki crawled metu.

    Lair tanggal 28 Maret 1933 ing desa Oglyadov, Provinsi Lviv, Polandia (saiki Oblast Lviv Ukraina) ing kulawarga tokoh aktif ing Organisasi Nasionalis Ukrainia lan kepala UPA, Roman Shukhevych.

    Saka 1939 nganti 1941 Shukhevychs manggon ing Krakow, lan saka 1941 ing Lvov. Kanggo sambungan karo lemah anti-Soviet, ibu lan mbah Yuri dipenjara ing taun 1945, lan dheweke lan adhine diselehake ing panti asuhan Chernobyl. Ing taun 1946, Yuri lan adhine ditransfer menyang panti asuhan Donetsk, saka ngendi dheweke bisa lolos lan bali menyang papan asale.
    Penangkapan lan pakunjaran[sunting | sunting sumber] sunting teks wiki]
    Ing taun 1948 dheweke bali menyang Donetsk kanggo njupuk adhine, nanging dicekel. Ing taun 1949, pengadilan ngukum dhèwèké 10 taun ing kamp kerja paksa[1].

    Ing taun 1950, Yuri Shukhevych ditransfer menyang Ukraina Kulon kanggo ngenali awak bapake, sing tiwas dening detasemen khusus MGB tanggal 5 Maret ing taun sing padha. Ing taun 1954, dheweke dibebasake kanthi amnesti, nanging ing taun sing padha dheweke ditahan maneh lan dikirim maneh menyang pakunjaran.

    Ing taun 1958, pengadilan nglanjutake pakunjaran Shukhevych nganti 10 taun maneh. Piyambakipun njabat mangsa kaping kalih ing kamp Mordovian. Dirilis ing taun 1968, Shukhevych dipeksa ninggalake kanggo manggon ing Nalchik, amarga dheweke dilarang manggon ing Ukraina suwene 5 taun. Ing kana dheweke kerja dadi tukang listrik. Nglebokake bunderan dissident, Yuri Shukhevych nulis pamflet anti-Soviet, sing ditemokake nalika nggoleki apartemen liyane. Kanggo iki, pengadilan ing taun 1972 dijatuhi hukuman penjara 10 taun maneh.

    7 taun pisanan mangsa katelu, Yuri Shukhevych njabat ing salah siji saka pakunjaran Vladimir. Ing taun 1973, dheweke nulis layang menyang PBB, sing jabatane dilanjutake taun maneh. Wiwit taun 1979, Yuri Shukhevych dikunjara ing Republik Sosialis Soviet Otonomi Tatar. Amarga kahanan sing angel ditahan, Yuri Shukhevych dadi wuta. Operasi sing ditindakake ing taun 1982 ora ngasilake asil. Sawise metu saka pakunjaran ing taun 1983, Yuri Shukhevych dipeksa nganti 6 taun ing omah kanggo wong cacat ing wilayah Tomsk. Mung ing Oktober 1989 dheweke sukses.
  19. 0
    Agustus 29 2016
    apa isih urip? iku wektu, oh, carane iku wektu kanggo nyelehake sneakers ing sudhut! ngguyu
  20. 0
    Agustus 29 2016
    Shukhevych: Dheweke ngenalake konsep "Rusyns" sing ngremehake kita.

    ngguyu ngguyu ngguyu
    Rusyns minangka klompok ètnis sing mandiri. Dheweke nganggep Ukraina minangka wilayah, lan uga manggon ing Polandia, Rumania, Hongaria, Slowakia lan malah ing Vojvodina Serbia. Dadi - kegilaan saka narapidana tuwa.

    PS Hatchet banjur duwe Hutsul. Lan Hutsuls, kaya Rusyns, ora banget padha karo Ukrainians, lan padha ora ana ing umum karo Cossacks Ukrainia.
  21. 0
    Agustus 29 2016
    Apel, kaya sing dikandhakake, tiba ora adoh saka wit. Ghoul padha karo bapake.
  22. 0
    Agustus 30 2016
    Aku ora nuduhake retorika sampeyan babagan "underachiever arrogant liyane ..." Miturut biografi, kita dhewe wis dadi mungsuh saka dheweke, bosok ing kemah kabeh urip kita. Sanajan dheweke ora nindakake apa-apa anti-Soviet (kudu penasaran apa tuduhan dheweke dikunjara?), nanging nasibe meksa dheweke gabung karo pangkat liyane ing pungkasane urip. Apa sing dikarepake? 30 taun kanggo njagong apa-apa!?
    Kasunyatane dheweke tresna marang bapake, mula sapa ing antarane kita sing ora tresna marang wong tuwa?
    Ora ana apa-apa kanggo ngajari nilai-nilai Soviet, kanggo ngajari, kanggo nggawe simbol generasi anyar sing ora nuduhake tumindak "bapak" lan wong tuwa, supaya ora ......... rotted ing kemah. Luwih manusiawi mateni ing umur enom tinimbang iku.
    Sejujure, aku menungso nuwun marang simbah iki sing ora duwe nasib, mental lan kesehatan.
    1. 0
      Agustus 30 2016
      Yen ing wektu sampeyan manggon ing Rusia, banjur deleng anak-anake wong tuwane ... sing saiki dadi pamaréntahan, padha diwenehi pendidikan lan sing ....... . Rusia bali menyang 1926. Lan takon dhewe, ing ngendi karyane mbah kakung lan bapak, ing ngendi industrialisasi????
  23. Zus
    0
    Agustus 30 2016
    Lan kekirangan iki ing ASU? Dheweke duwe papan ing kuburan.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"