Spetsstroy bakal nggawe fasilitas FOCL ing kabeh distrik federal Federasi Rusia

21
Tim kerja Direktorat Utama Badan Federal kanggo Konstruksi Khusus (GU Spetsstroy) nggarap pambangunan situs komunikasi serat optik ing wilayah Moskow. Karya iki ditindakake minangka bagean saka program skala gedhe kanggo pangembangan komunikasi lan komunikasi ing Federasi Rusia.

Ing tahap pisanan program iki, aktivitas ditindakake kanggo kepentingan Angkatan Pertahanan Aeroangkasa Federasi Rusia. Iki minangka bagean saka proyek kanggo mindhah Angkatan Bersenjata Rusia menyang peralatan telekomunikasi digital.

Sadurunge, limang fasilitas karo bagean komunikasi serat optik (FOCL) digawe ing wilayah Tver, Novgorod lan Vladimir.

Layanan Pers Spetsstroy referring to Roman Romasyukov, spesialis ing grup produksi lan teknis kanggo FOCL, laporan yen ing proses nggawe obyek komunikasi, peralatan domestik certified digunakake, uga bahan lan komponen Russian.

Spetsstroy bakal nggawe fasilitas FOCL ing kabeh distrik federal Federasi Rusia


Kacathet yen Spetsstroy wis nambah kapasitas, ngidini pambangunan garis serat optik ing kabeh distrik federal Rusia lan njamin tingkat transfer data sing dhuwur.
  • http://spetsstroy.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

21 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    Agustus 29 2016
    Sial, sampeyan bakal ngirim peta pas baris iki kanggo akses gratis! Kaya sing diomongake ing jaman Soviet, aja kakehan omong!
    1. +5
      Agustus 29 2016
      Lan rahasia apa sing sampeyan deleng ing artikel iki?
      1. 0
        Agustus 29 2016
        Lokasi obyek eseman , banjur sampeyan kudu ngerteni sifat obyek kasebut, tujuane.
        1. +2
          Agustus 29 2016
          Area penempatan??? Inggih, punika ditulis ing wilayah, banjur pindhah lan nyoba kanggo golek
          1. 0
            Agustus 29 2016
            maju lan nyoba


            eseman

            Aku ora bakal lunga ... FSB bakal ngetokake bebaya kanggo penasaran banget.
  2. +4
    Agustus 29 2016
    informasi positif. Pancen, ing jaman Uni Soviet, ana saluran komunikasi tertutup (kabel) sing ngganggu "mitra" kita. Dheweke malah nemokke macem-macem "kewan omo" kanggo nggabungake kabel kita ing Segara Okhotsk lan segara liyane. Malah ing dina iku, peralatan komunikasi (ing basis unsur meh tabung) ing dhuwur cekap. Apa sing bisa kita ucapake babagan FOCL generasi saiki! Eh apik!
    ps lan gambar ing teks sing ayu, digunakake aku elinga tentara pribumi karo sawijining "Dig saka kene nganti nedha awan!" dadi wis calluses ing tangan saka memori katon ...
    1. 0
      Agustus 29 2016
      Nanging Sekolah Oryol, miturut pendapatku, ora ditutup
      1. 0
        Agustus 29 2016
        Saiki diarani Akademi FSO, sadurunge Akademi FAPSI. Malah sadurunge diarani Institut Komunikasi Pemerintah Militer (VIPS).
    2. 0
      Agustus 29 2016
      Jalur komunikasi kaya ngono kudu ditindakake wingi. Ing sawijining wektu, bagean saka kita wis rampung tanpa komunikasi karo donya njaba, kabel mung bosok, kita kudu mbusak GAZ-66 saka R-405 saka panyimpenan, ana loro ing kung, siji ana. diselehake ing simpul, liyane ing garnisun.
  3. 0
    Agustus 29 2016
    Quote: Exorcist saka Liberoids
    Sial, sampeyan bakal ngirim peta pas baris iki kanggo akses gratis! Kaya sing diomongake ing jaman Soviet, aja kakehan omong!



    Kesederhanaan luwih elek tinimbang nyolong ... iku.
    Sawetara artikel kasebut nyedhiyakake panganan sing sugih kanggo dipikirake ... uga, kaya pejabat CIA wiwit mikir ... ana pitakonan babagan apa, ing ngendi, kapan lan carane bisa dinetralake ... kanthi bantuan saboteurs Ukraina.
    Sanajan meh ora bisa ndhelikake konstruksi skala gedhe ing jaman saiki, kajaba sampeyan mbuwang informasi sing salah.
    1. +1
      Agustus 29 2016
      Lech, ora ana rahasia ing artikel kasebut. Apa rahasia, neraka, apa sing bakal dituduhake lan ditulis. Sampeyan nggawe gajah saka fly
      1. +3
        Agustus 29 2016
        Alexander Romanov "ora ana rahasia ing artikel kasebut. Apa rahasia, neraka, apa sing bakal dituduhake lan ditulis. Sampeyan nggawe gajah saka fly"

        80% informasi intelijen dipikolehi saka sumber terbuka.
      2. 0
        Agustus 30 2016
        He-he-he... kowe ngelingi carane, nggunakake gambar saka "Ogonyok" lan artikel ing pers tengah lan departemen, analis Amerika cukup akurat ngitung produktivitas saka "kutha atom" Soviet?
        Dheweke begja kaping pirang-pirang. Kaping pisanan, ing majalah "Stasiun Listrik" No. 12 kanggo 1948, dheweke nemokake laporan ringkesan konferensi telung dina ing Moskow, sing nyatakake rencana umum kanggo elektrifikasi Ural. Dheweke ngusulake yen rencana iki minangka sakabehe cocog karo elektrifikasi nyata sing diprodhuksi kanggo kepentingan industri nuklir, lan pungkasane bener. Kapindho, ing taun 1958, sawijining buku diterbitake ing USSR kanggo ngurmati ulang taun kaping 40 saka sistem energi Ural, "Energy of the Urals for 40 years", sing ngemot akeh informasi sing migunani, lan paling ora, sing bisa dipercaya. diagram sistem energi Ural taun 1945

        Charlie nampa konfirmasi petungan ing taun sabanjuré, kang kedaden cukup arang ing Intelligence. Ing Juli 1959, U-2 motret Nizhnyaya Tura lan Verkh-Neyvinsk (Kyshtym ditutupi mega). Charlie bener babagan gardu ing kompleks Nizhneturyinsky, sing dadi pabrik senjata nuklir. Pabrik difusi gas Verkh-Neyvinsky duwe gardu sing meh padha karo sing ditebak Charlie, sanajan dheweke dipotong saka foto Ogonyok. Kang mratelakake panemume sing TCTerms jejere garis daya padha ngalih, ora trafo, ternyata bener; pendekatan kang kanggo ngira konsumsi energi dening saluran transmisi lan pembangkit listrik, lan ora dening gardu, uga mbuktekaken sabdho. Pemeriksaan rinci gambar U-2 nuduhake yen perkiraan konsumsi energi Verkh-Neyvinsk mung ngluwihi 10% - asil sing nyengsemake sing ditarik saka foto sing disensor saka majalah Ogonyok.
  4. +4
    Agustus 29 2016
    Mungkin kesalahan?
    ora komunikasi serat optik
    apa babagan serat optik?
    1. +1
      Agustus 29 2016
      Ora, yen iPhonechik ngaku, banjur kabeh iku bener-serat-optik. Master olahraga ing badminton,.
      1. 0
        Agustus 29 2016
        sambungan serat optik))?
  5. +1
    Agustus 29 2016
    Ora ngerti carane nanggepi?
    Kanggo kepentingan Kementrian Dalam Negeri lan FSB, garis serat optik wis dipasang 15 taun. VV MVD, nuwun sewu, Pengawal Nasional nggunakake EITKS.
    Kasunyatane yaiku "jelas" garis aman dibutuhake. Iku tetep kanggo pengin apik luck.
    1. 0
      Agustus 29 2016
      Ing, lan aku ngomong bab sing. Sawetara wong mikir sing padha bocor informasi rahasia kene ngguyu
  6. 0
    Agustus 29 2016
    Muga-muga padha dilebokake ing kalbu, yen ora, sawise badai gludhug karo udan, iku macet ing wayahe.
  7. 0
    Agustus 29 2016
    Aku malah ora ngerti apa sing kudu ditulis, informasi ora ana apa-apa, sawetara jinis set beeches. Sapa wae sing wis weruh cara kerjane bakal ngerti yen iki dudu sasi, iki taun kerja terus-terusan. pitik ing susuh ......... nggih sampun ngertos!
  8. 0
    Agustus 30 2016
    Quote: AMURYCH
    Malah ing dina iku, peralatan komunikasi (ing basis unsur meh tabung) ing dhuwur cekap. Apa sing bisa kita ucapake babagan FOCL generasi saiki! Eh apik!

    serat ora rentan kanggo EMI

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"