Proyek modernisasi radikal tank RT-91 wis dikembangake ing Polandia

58
Perusahaan pertahanan Polandia nyiapake modernisasi radikal tank RT-91, yaiku versi modifikasi saka T-72M1 Soviet. Sajrone Pakta Warsawa, Polandia duwe lisensi kanggo nggawe Tagil "pitu puluh loro", laporan. Buletin Mordovia kanthi pranala menyang situs web Courage2004.

Proyek modernisasi radikal tank RT-91 wis dikembangake ing Polandia




Tank Polandia sing dianyari nampa sebutan RT-16.

"Inovasi utama yaiku ngganti meriam 125 mm kanthi bedhil 120 mm sing digawe ing Polandia. Akibaté, tank bakal bisa nggunakake macem-macem amunisi diprodhuksi dening negara NATO. tank wis Ngartekno nambah pangayoman waja - waja multilayer anyar bakal Applied ing ngarep awak lan menara, kang, miturut pangembang, bakal bisa kanggo tahan amunisi kumulatif karo seng nembus 1000 mm, "ujare artikel.

Sistem kontrol geni anyar bakal dipasang ing tangki. Mobilitas mesin kasebut bakal ditambah karo mesin V-46TK Serbia kanthi daya 1000 hp.

Kajaba iku, tank bakal dilengkapi modul tempur Kobuz kanthi senapan mesin NVST 12,7 mm.

Para ahli percaya yen PT-16 minangka upaya kanggo nanggapi tampilan tank T-14 Armata ing Rusia. "Nyatane, paling apik, yen upaya Polandia maneh ora rampung kanthi nggawe model demonstrator tunggal, mesin iki bakal nyedhaki T-90 sing dimodernisasi kanthi karakteristik," tulis koran kasebut.

  • https://www.youtube.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

58 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    29 Agustus 2016 12:21
    Vsmysle radikal sijine ing menara?
    1. + 11
      29 Agustus 2016 12:26
      Opo wae bocahe ora geli...yen ora meteng!
      1. +7
        29 Agustus 2016 12:46
        Lan kok padha bodho?
        Dheweke bakal tuku Abrams sing dicopot kanthi murah, sumur, utawa Leopard utawa Leclerc minangka pilihan pungkasan - yen pancene butuh tank anyar.
        Minangka tank ekspor, produk iki ora njanjeni - utamane kanggo pistol kaliber NATO. Lan negara ora bakal nyedhiyakake panjaluk domestik kanthi volume kaya mangkene pembangunan kasebut mbayar dhewe.
        Kajaba, tenan, padha bakal nggawe item pameran liyane kanggo generate kamenangan (utawa carane iku muni ing Polandia?).
        1. +9
          29 Agustus 2016 13:16
          Darkmor Rega kanggo (mobil manca) lan suku cadang dhuwur banget, lan ing kene dheweke ngembangake industri dhewe. Laras sing padha yaiku 120mm. padha nindakake dhewe. Lan iku ora supaya prasaja. Cetha sing sumber lan akurasi ora dikenal, nanging isih. Nyoba dadi trendi ngguyu
          1. + 12
            29 Agustus 2016 13:25
            Nyoba dadi trendi

            Polandia nduweni kompleks industri militer sing kuwat lan sing "pepeling marang psheks" bisa uga mikir, kepiye negara sing ora duwe minyak, gas, nikel, berlian (sabanjure dhaptar tanpa wates) bisa njaga kompleks industri militer sing kuat. tanpa ngrusak ekonomi kabeh?
            1. + 34
              29 Agustus 2016 13:46
              Polandia nduweni kompleks industri militer sing kuwat

              Serius? Bisa ngomong apa dheweke nggawe? Apa penghasilan ekspor kasebut? Apa tatanan negara?
              Kabeh sing bisa ditemokaké ing Komplek militèr-industri wis ater-ater "modernisasi", "ing lisensi", "adhedhasar pembangunan Soviet", etc. lsp.

              nanging kepiye negara sing ora duwe minyak, gas, nikel, berlian (sabanjure dhaptar tanpa wates) bisa njaga kompleks industri militer sing kuat tanpa ngrusak ekonomi kabeh.

              Oh ora, sampeyan ora kudu nggodha dheweke. Dheweke ora manggon ing ara-ara samun - duwe cukup mineral, kesempatan kanggo industri pertanian, lan pelabuhan kanggo transit. Lan ing wektu sing padha duwe utang umum luwih saka 70 persen PDB. Lan padha manggoni panggonan liya, sawise Yunani, ing EU ing syarat-syarat subsidi (sampeyan isih bisa dig pendanaan liwat US-NATO, nanging aku kesed). Aku ora ngerti babagan kekuwatan virtual kompleks industri militer, nanging aku ndeleng karusakan nyata lan kekurangan dana ekonomi ing kene.

              Aku ora peduli - iki masalah EU, sing nyedot euroka lan ing volume apa. Nanging kanggo nampilake negara kasebut sing manggon ing utang permanen minangka kekuwatan militer-industri sing sukses, kepiye wae bodho utawa sinis banget ...
            2. 0
              29 Agustus 2016 15:00
              Leto "lan kepiye negara sing ora duwe minyak, gas, nikel, berlian (sabanjure dhaptar tanpa wates) bisa njaga kompleks industri militer sing kuat tanpa ngrusak ekonomi kabeh?"

              Watson dhasar! Ditukar apel...
            3. +1
              29 Agustus 2016 16:35
              Leto.

              , Kutub duwe kompleks industri militer sing apik banget. Kutub ngasilake sethithik kanggo ekspor, amarga kompetisi sing diatur sacara politik ora ngidini. Nanging wong Polandia kerja keras kanggo njaga kedaulatane. Lan iki positif banget kanggo kerjasama negara-negara ing donya, kalebu kanggo Federasi Rusia.
            4. 0
              29 Agustus 2016 17:21
              Sukses Polandia nduweni 3 komponen: 1. Padha diapura kanggo meh kabeh utang 2. Posisi transit sing sukses 3. Perusahaan-perusahaan kasebut dibangun ing rantai produksi Kulon, utamane ing Jerman.
          2. +1
            29 Agustus 2016 16:43
            Babagan "padha nggawe tong minyak dhewe", nuwun - aku ora percaya Nyuwun
        2. avt
          +3
          29 Agustus 2016 13:48
          Dheweke bakal tuku Abrams sing dicopot kanthi murah, sumur, utawa Leopard utawa Leclerc minangka pilihan pungkasan - yen pancene butuh tank anyar.
          Dheweke wis tuku Leopard 2, lan iki - pameran priyayi ing sisa-sisa backlog Soviet sing diwarisake saka "penjajah Rusia".
          1. +1
            29 Agustus 2016 16:37
            avt

            Nalika negara ana ing pendhudhukan NATO, sampeyan ora ditakoni apa sing arep sampeyan tuku.

            Utawa aku salah? hi
            1. +3
              29 Agustus 2016 20:08
              Polandia ngalami "terapi kejut" nalika pindhah menyang ekonomi pasar. Kabeh perusahaan penting diprivatisasi - perusahaan Barat wis suwe ngrusak kabeh. EU mutusaké kanggo muter amba ing Polandia: diwutahake ing 150-160 milyar kanggo transfer kanggo standar Eropah (negara gedhe kanggo Eropah, karo nomer akeh konsumen; ing Ukraina padha ora "risiko"). Uga ora ana bank pribumi, petani nandhang kerugian, buruh tamu Polandia ing Inggris bakal entuk tendhangan, lan subsidi Inggris menyang Polandia lan negara Baltik (7 milyar euro) bakal dibatalake. Jerman uga nyatakake yen transisi Negara Baltik lan Polandia karo negara-negara Eropa Timur menyang Uni Eropa wis rampung lan ora ana subsidi maneh. Transit gas saka Federasi Rusia uga suda amarga Nord Stream ing Jerman.
              Lan apa jenis dhuwit sing arep tuku tank iki - apa anggota NATO ana ing standar sing? F-16 padha muncul. Ing tembung, NATO ora butuh tank Polandia. Lan ketok yen dheweke bakal nyelehake Abrams lan Bradley sing digunakake saka gudang saham. T-72 Polandia bakal dipeksa didol karo kabeh Kalashes lan Grads - aja menyang peramal - luwih-luwih Yankees nempatake pertahanan rudal ana ing "panyuwunan mendesak", sing mung "senjata Barat" bisa. nglindhungi. hi
          2. 0
            30 Agustus 2016 05:40
            Kutub kepengin ngilangi 72, lan pindhah menyang macan tutul. nanging layanan Leo biaya Penny cantik. Kutub scratched turnips lan mutusaké kanggo upgrade 72. lan Leo ing warehouses. dhasar cukup.
        3. 0
          29 Agustus 2016 23:19
          Taa, tuku utawa wis uh ... Leopard ..
          Lan ing kene, T-72 sing ditresnani katon metu saka barang anyar. Dheweke nggawe siji ... Iki badut - sing arep diapusi?
        4. 0
          30 Agustus 2016 03:57
          Lan kok padha bodho?
          tradhisi sajarah
        5. 0
          30 Agustus 2016 15:55
          Ora ana maneh Leopard 2s sing digunakake ing pasar. Umume mobil kasebut dituku dening Polandia, Finlandia lan Turki. Polandia, kanthi kerjasama karo Rheinmetall, nganyarke tank Leopard 2a4 menyang versi Leopard 2 PL (tingkat sing padha karo Leopard 2a6). Polandia saiki duwe 250 tank Leopard 2a4 lan 2a5. amarga ora ana maneh Leopard 2s sing digunakake ing pasar Tentara Polandia mikir babagan nganyarke 230 Pt 91 Twardy nggunakake pengalaman nganyarke Leopard 2 (utamane ing bidang bedhil, waja lan elektronik). Minangka kanggo tank American Abrams, sijine menyang operasi mbutuhake mbangun sistem support technical. Wis ing Polandia ana rong sistem dhukungan teknis Pt-91/T-72 lan Leopard 2. Sistem katelu bakal nyebabake kenaikan biaya sing signifikan. Rusia duwe masalah karo rong sistem dhukungan teknis T72 / T90 lan T80, luwih akeh Polandia ora bisa mbayar sistem katelu.
  2. +1
    29 Agustus 2016 12:32
    Ing kasunyatan, ing kasus paling apik, yen nyoba Polandia maneh ora mungkasi karo nggawe model demonstrator siji, mesin iki bakal nyedhaki T-90 modern ing ciri.

    Tank bakal diprodhuksi yen ana panjaluk. Tentara Polandia ora mungkin ngeruk dhuwit kanggo jumlah sing cukup. Sukses Polandia ing pasar tank internasional uga cilik (50 unit didol menyang Malaysia.)
  3. +2
    29 Agustus 2016 12:36
    Inggih, Polandia pancen apik ing modernisasi peralatane, nanging dheweke njupuk macan tutul bekas saka Jerman, uga petinju pengangkut personel lapis baja, macem-macem gaman sing akeh biaya.
    1. +1
      29 Agustus 2016 12:41
      Punika panggantos saka tong minyak dening 120mm, lan modernisasi karo Tambah ing sumber. Dadi tabungan ing jangka panjang.
    2. 0
      30 Agustus 2016 01:41
      Kutub duwe pengangkut personel waja dhewe adhedhasar Patria, sing diarani Rozomak ..
    3. 0
      30 Agustus 2016 01:41
      Kutub duwe pengangkut personel waja dhewe adhedhasar Patria, sing diarani Rozomak ..
  4. +7
    29 Agustus 2016 12:49
    Siji horseradish ing gudang bakal teyeng utawa nyawiji ing geni nuklir. Ora mungkin wong Polandia bakal perang ing Suriah nganggo tank.
    1. +7
      29 Agustus 2016 14:01
      bakal padha menyang Ukraina, njupuk adoh singa pribumi bali
  5. +3
    29 Agustus 2016 13:10
    Katon yen modernisasi pitung puluh loro isih luwih murah kanggo Polandia. tinimbang tuku tank NATO. Lan mbokmenawa isih akeh T-72 ing gudang ing gudang. Yen ora kanggo awake dhewe, banjur bisa uga bakal ngedol.
    Inggih, yen padha njupuk munggah modernisasi, padha ngerti kaluwihan saka tank iki.
  6. +1
    29 Agustus 2016 13:11
    Aku ora ngerti babagan tank, sakperangan alesan aku kelingan lagu saka film "4 tankers lan asu" "shterey panzerni lan pis" prajurit
    Lan tank, kaya sing dakmangerteni, ora preduli carane sampeyan muter, isih bakal ana "Twardy" ... Lan "Ores of our peace" ... ngguyu
  7. +1
    29 Agustus 2016 13:11
    Kutub bisa modernisasi kabeh ing donya. T-72 minangka platform sing apik kanggo macem-macem upgrade. Ayo padha seneng-seneng.
  8. +3
    29 Agustus 2016 13:35
    Padha menehi lisensi kanggo macem-macem G ...... am kanggo produksi T-72 (lan karo kabeh kelenjar, mesin). Kanggo nambah nyata ing seng nembus waja, perlu kanggo nginstal bedhil 125mm anyar, kaya ing T-14 lan T-90 MS, kang projectile karo BPS maneh lan daya tambah utawa bedhil 120mm padha saka Rheinmetall bisa. digunakake. Dadi, iku mung transisi menyang senjata standar NATO.
    1. 0
      30 Agustus 2016 01:45
      BOPS elongated ing T-90MS isih luwih cendhek tinimbang NATO modern. Sawise kabeh, masalah kasebut ana ing T-72-jinis AZ, ing ngendi ora ana papan kanggo BOPS sing dawa lan AZ ora bakal ngrampungake pangopènan. Bab liyane yaiku yen jinis AZ kaya ing Leclerc, K2, jinis drum lan cangkang wis horisontal, mula ora ana masalah.
      1. 0
        30 Agustus 2016 09:56
        AZ kanggo BPS maneh lan redone. lan aja lali 125mm, isih luwih saka 120mm. Mula, prekara liya sing padha isih bakal luwih kuat.
        1. 0
          31 Agustus 2016 14:53
          Logika aneh, 5mm luwih apik!)) Dikenal manawa BOPS Soviet / Rusian Mango kelangan kacepetan kaping pindho saben 100m, sing nyuda penetrasi waja lan malah ndadékaké tumbling projectile ing jarak ing ngendi BOPS jinis DM53 Kulon isih bisa. nusuk tank. Masalah kasebut, mesthi, ing watesan dimensi lan rasio dawa lan diameter proyektil. Apa dheweke wis ngrampungake masalah iki ing cangkang kaya Lead lan Lead2? Iku bakal menarik kanggo ngerti, uga, siji bab, bab kahanan kang gawe jenuh saka terakhir ing tentara. Aku curiga manawa Mango, kanthi 600-800mm, minangka BOPS utama lan mung kanggo tanker Rusia, yen ana perang nglawan NATO, dheweke kudu tandhing karo DM53 / 63, utawa Amerika sing padha. Aspek liyane yaiku nggawe tekanan sing cukup ing tong minyak amarga biaya modern lan plating krom tong minyak. Aku krungu saka siji tanker Israel sing Alignment ora ing sih saka bedhil T-90 standar (Aku ora ngerti carane karo bedhil paling anyar), iku 120mm 55cal. smoothbore nggawe meksa luwih kuat saka 125mm, ing 10% nang endi wae. Ya, Temka ora dadi prasaja, mesthi, ana segara nuansa.
  9. Komentar wis dibusak.
  10. VP
    +2
    29 Agustus 2016 15:01
    Dadi mung sijine waja liyane ing ngarepe sasis lawas, suda kaliber, sijine Balkan dviglo lan langsung menyang pemimpin donya utawa apa?
    Apa Ukrainians cokotan utawa apa?
    1. 0
      30 Agustus 2016 04:02
      Apa Ukrainians cokotan utawa apa?
      Ora. Padha pikirane padha.
  11. kap
    0
    29 Agustus 2016 15:02
    darkmore,
    Kutipan saka darkmore
    Nanging kanggo nampilake negara kasebut sing manggon ing utang permanen minangka kekuwatan militer-industri sing sukses, kepiye wae bodho utawa sinis banget ...


    Kutub minangka spekulator ing tingkat apa wae, saka jins ing jaman USSR (paket prima biaya 14 kopecks. Jeans Turki kanggo $ 35 didol ing Sukhumi kanggo 100 sayuran ijo, padha tuku "Prima" lan diekspor ing blok. "Navar " nimbang dhewe, amarga turis saka negara EEC padha prakteke ora mriksa, lan rega rokok ing negara EEC kaping pirang-pirang luwih dhuwur tinimbang ing USSR.), sadurunge nyoba kanggo fitnah teknologi lan pass wong mati minangka "pembangunan" sing. ing "posisi" negara anggota NATO.
    Dhèwèké biyèn biyèn lan isih saiki.
    Mergo ngono. hi
  12. +3
    29 Agustus 2016 15:17
    Nanging aku kepengin weruh kepiye, kanthi menara sing meh padha saka 72, dheweke bakal ngemot bedhil karo kesatuan NATO?
    1. +1
      29 Agustus 2016 15:57
      Dheweke bakal mbuwang loader otomatis, nggawe ceruk ing mburi menara kanggo nyimpen cangkang.
  13. +1
    29 Agustus 2016 18:29
    gladcu2,
    Kutipan saka gladcu2


    1 Kutub duwe kompleks industri militer sing apik banget
    Apa sing padha ngandika utawa sampeyan guess?
    2. Kutub ngasilake sethithik kanggo ekspor, amarga kompetisi sing diatur sacara politik ora ngidini.
    Nalika aku ngerti, politikus manca ora ngidini tuku tank kelangan saka Polandia miskin. Utawa politikus Polandia pinter ora ngidini sade, maneh, taechiki Polandia apik ..... Aku bingung karo kompetisi Polandia.
    3. Nanging wong Polandia kerja keras kanggo njaga kedaulatane
    Dilat apa Amerika ngomong iku dudu proyek, iku Profesi Polandia.
    4. Lan iki positif banget kanggo kerjasama negara-negara ing donya, kalebu kanggo Federasi Rusia.
    Inggih, kita durung diwasa kanggo skala gedhe, pamikiran global saka Polandia. Ing Federasi Rusia, kanggo kebersihan, biasane pindhah menyang kamar mandi, mula layanan POLAND ora bakal dibutuhake ing mangsa ngarep.
    1. +1
      30 Agustus 2016 01:50
      Komentar sampeyan 0 beban semantik, lan siji empedu. Ing ngendi wong Polandia nyinggung sampeyan? Apa sampeyan ngerti paling ora siji Pole pribadi?
    2. 0
      30 Agustus 2016 01:50
      Komentar sampeyan 0 beban semantik, lan siji empedu. Ing ngendi wong Polandia nyinggung sampeyan? Apa sampeyan ngerti paling ora siji Pole pribadi?
  14. +2
    29 Agustus 2016 18:30
    Uv.Guys, kasunyatan manawa saben negara modernisasi peralatan militer iku normal, Polandia, minangka anggota NATO, uga modernisasi peralatan militer kanggo standar NATO, iki uga bisa dingerteni. Sejatine, aku duwe rong pitakonan. Pisanan, iku bedhil. Malah Amer abrams bersenjata karo Jerman m-256, sanajan Amerika bisa nggawe dhewe, nanging padha nyimpen dhuwit, lan apa gunners saka purun clairvoyant, nalika ana ora cukup zloty kanggo tuku apik wong liya? kaya, ayo kang ngomong apa kita bisa nindakake, lan banjur urip bakal nuduhake? Pitakonan kapindho yaiku mesin, pitakonan sing padha. Mungkin aku salah? Ayo para ahli njelasake.
    1. 0
      30 Agustus 2016 01:52
      Meriam Jerman yaiku Rh-120, yaiku Jerman, digawe ing Jerman. Lan M-256 minangka bedhil sing padha, mung digawe ing Amerika Serikat kanthi lisensi. Kita bisa ngomong sing padha, nanging budaya produksi, yen ora luwih elek, banjur beda.
    2. 0
      30 Agustus 2016 01:52
      Meriam Jerman yaiku Rh-120, yaiku Jerman, digawe ing Jerman. Lan M-256 minangka bedhil sing padha, mung digawe ing Amerika Serikat kanthi lisensi. Kita bisa ngomong sing padha, nanging budaya produksi, yen ora luwih elek, banjur beda.
    3. 0
      30 Agustus 2016 01:53
      mesin Serbia, 1000 hp
      1. 0
        30 Agustus 2016 10:04
        wong Serbia duwe lisensi kanggo nggawe mesin diesel tank kita. nguwasani produksi lan modern.
  15. 0
    29 Agustus 2016 18:38
    Kutipan: mani
    Opo wae bocahe ora geli...yen ora meteng!

    Alah, wis. Ngangkat demokrasi lan libertad. Dheweke ngancam bakal nginfeksi kabeh wong.
  16. 0
    29 Agustus 2016 18:48
    Kutipan saka darkmore
    Lan kok padha bodho?
    Dheweke bakal tuku Abrams sing dicopot kanthi murah, sumur, utawa Leopard utawa Leclerc minangka pilihan pungkasan - yen pancene butuh tank anyar.
    Minangka tank ekspor, produk iki ora njanjeni - utamane kanggo pistol kaliber NATO. Lan negara ora bakal nyedhiyakake panjaluk domestik kanthi volume kaya mangkene pembangunan kasebut mbayar dhewe.
    Kajaba, tenan, padha bakal nggawe item pameran liyane kanggo generate kamenangan (utawa carane iku muni ing Polandia?).

    Minangka asumsi, sing ora kedadeyan ing urip, ora ana wong bodho sing lungguh ing Polandia. Dheweke lungguh, mikir lan milih sing paling apik. T-72. Ana kanggo tint, kene engine, pussenko, ing ngarsane electronics .... Lan kompetisi menyang "panthers ireng" ... Murah lan nyenengake. Amarga padha sombong, dheweke bakal mati kanthi mangkono.
  17. +3
    29 Agustus 2016 22:22
    Quote: Liwat cangkeme bayi
    Secara teknis, kabeh bisa ditindakake ing Polandia. Isih ora Zimbabwe. Ayo ora pisanan, nanging apa wae sing marem, ya bakal bisa. Aku setuju - analog saka m-256 ora bakal bisa langsung, nanging ... Wektu bisa digunakake kanggo wong-wong mau. Nanging dheweke bakal njupuk akeh perusahaan, lsp. Iki wis ditulis ing kene. Sawise kabeh, ora ana sing ngembangake senjata PERFECT.

    Ora, sayangku, kene kita butuh spesialis, kita butuh pengalaman, kawruh, pangembangan. Ukrainians, karo kabeh SuperOPK sing, bisa nggawe mortir Ajaib, kang dadi omong kosong, malah nyalin 2B11, lan sing ora bisa metu, nanging sampeyan ngomong bab bedhil tank.
  18. 0
    30 Agustus 2016 01:36
    alexey123,
    alexey123, Ora, ana akeh negara sing utang wis dibusak lan posisi transit luwih sukses (ora jelas apa "sukses saka posisi transit") lan "embeddedness" ing industri Jerman yaiku uga mangu, wiwit standar kualitas Jerman, contone, ing industri dhuwur-tech sawetara sing narik ing kabeh, lan iki 1/1000. Dheweke ora duwe infrastruktur kaya ngono. Nanging sistem politik sing jelas, pemilu, media ngrembug masalah, hakim pengadilan, sapa wae, ora ana sing ora kena, ngerti ngitung dhuwit lan wong-wong tertarik ing ngendi mbuwang, kabeh iki. mengaruhi pemilu, sing ndadekake politisi lan birokrat bisa kerja lan ora dadi ora sopan. Iki minangka siji-sijine resep kanggo kabeh negara sing sukses kanthi standar urip sing dhuwur, nanging ora duwe mineral kanggo urip, ana akeh conto.
  19. 0
    30 Agustus 2016 10:15
    Kapethik saking: karabas-barabas
    Komentar sampeyan 0 beban semantik, lan siji empedu. Ing ngendi wong Polandia nyinggung sampeyan? Apa sampeyan ngerti paling ora siji Pole pribadi?

    Wah, alhamdulillah aku ora weruh wong Polandia. Nanging aku ora weruh wong Amer lan Saxon sing ora sopan. Saiki, kanthi dhasar iki, apa sampeyan bakal ngalang-alangi aku duwe pendapat babagan dheweke? Polandia minangka "hyena rakus", Churchill sawise Persetujuan Munich taun 1938. Polandia nyuwek daging "Teshinsky volost" saka Ceko. Akibaté, peleburan wesi mundhak 40% lan peleburan baja nganti 47%. Iki carane padha dadi "Great Industrial Powers".
    1. 0
      31 Agustus 2016 15:21
      Wong Polandia iku padha karo wong Rusia, mentalitase malah padha, humor bisa dingerteni. Kasunyatan saka prakara iku sing ora ngerti, ana akeh wong Polandia gedhe. Aja mbingungake squabbling ing ndhuwur lan sesambetan antarane wong normal.
  20. +1
    30 Agustus 2016 11:57
    Quote: Liwat cangkeme bayi
    Lan sampeyan, kancaku, mbandhingake gaji sampeyan karo spesialis sing padha, banjur deleng peta - pinten Polandia, lan pira Rusia. Lan mikir babagan iki - kenapa?

    Apa sampeyan wis mikir, nganalisa, mbandhingake indikator kasebut?
    Dadi kirim asil sampeyan. Utawa sampeyan nyoba kanggo meksa emosi ing wuda?
  21. 0
    30 Agustus 2016 14:29
    Aku bakal muter ing ambisi saka Polandia bali Lviv, bakal ndhukung. Lan kanthi kedok aku mikir babagan Novorossia ...
    1. 0
      30 Agustus 2016 23:33
      nul12005 dina iki, 14:29
      Aku bakal muter ing ambisi saka Polandia bali Lviv, bakal ndhukung. Lan kanthi kedok aku mikir babagan Novorossia ...

      Iki bener, nanging wong Polandia bakal mikir beda. Dheweke bakal nggawe tank sing cukup stabil ing pangkalan lawas kita. Dheweke bakal mbutuhake EU utawa AS kanggo mbiayai produksi lan dilebokake ing Ruin. Lan nalika sumber daya manungsa saka Reruntuhan diobong ing perang sipil, Polandia bakal nerusake kanggo Lvov. Dadi tank anyar ora kanggo Polandia, nanging kanggo Ruina.
  22. 0
    30 Agustus 2016 17:16
    Ing Dhiskusi saka "mungsuh - Rusia", ing Polandia, mesthi, ngerti: padha ora kudu perang karo Rusia (sing pengin dadi ara-ara samun vigorous?), Nanging karo Ukraina, padha paling kamungkinan kudu. Dadi tank bakal dibutuhake nalika perang Volyn.
    Ukraina isih bakal disiksa dening Hongaria lan Rumania (banjur padha perang ing antarane awake dhewe, amarga padha tresna-tinresnan...).
    Umumé, Amerika bakal njaluk bantuan Rusia luwih saka sepisan. Knead kekacauan, njaluk kekacauan!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"