Warta proyek Mi-28NM

63
Ing sawetara minggu kepungkur, sawetara warta babagan kemajuan proyek Mi-28NM sing janjeni. Tujuan proyek iki yaiku modernisasi helikopter serang sing ana nggunakake sistem, komponen lan rakitan anyar. Tampilan pesen anyar difasilitasi kanthi wiwitan tes penerbangan saka helikopter prototipe. Mobil pisanan njupuk ing udhara ing pungkasan Juli, sawise kang ana sawetara informasi anyar babagan kemajuan karya, gol saka project lan plans ana.

Awal tes penerbangan eksperimen Mi-28NM dikenal ing akhir Juli. Kacarita ing tanggal 29 Juli, pilot stasiun uji penerbangan saka Pabrik Helikopter Moskow dijenengi M.L. Mile (Lyubertsy) pisanan ngangkat helikopter anyar menyang udhara. Pemeriksaan pisanan mesin kasebut ditindakake ing mode hover ing papan sing dhuwur. Rampung mriksa ing mode iki kanthi konfirmasi saka ciri sing dibutuhake kanggo terus testing, pindhah menyang sinau operasi peralatan ing mode liyane. Sampeyan kudu nyatet sing ing pungkasan Juli spotters ngatur kanggo njupuk sawetara foto saka prototipe helikopter loro ing panggonan parkir lan ing udhara.



Sawetara dina sawise wiwitan tes penerbangan, rencana departemen militer babagan masa depan helikopter Mi-28NM diumumake. Tanggal 5 Agustus, Panglima Angkatan Udara, Kolonel Jenderal Viktor Bondarev, ngomong babagan tanggal sing direncanakake kanggo miwiti operasi peralatan sing janjeni ing pasukan. Miturut komandan, serial Mi-28NM bakal mlebu layanan ing pungkasan 2017 utawa mengko. Panglima uga ndemek karakteristik teknis lan operasional saka helikopter sing dianyari. V. Bondarev ujar manawa helikopter anyar bakal luwih nyaman kanggo pilot lan luwih gampang dikontrol.


Penerbangan pisanan saka Mi-28NM. Foto kabuki / Russianplanes.net


Umumé, fitur utama wis apik, amarga helikopter anyar dibedakake kanthi dorongan mesin lan beban amunisi sing tambah. Kajaba iku, kontrol dual digunakake, lan ana uga sawetara pangayoman lengkap marang sistem anti-pesawat man-portabel.

Ora suwe, laporan anyar muncul babagan kemajuan tes, uga babagan prospek ekspor kanggo pangembangan. Ternyata, sanajan sadurunge rampung tes, helikopter serangan Mi-28NM bisa narik minat pelanggan potensial nalika ngadhepi negara manca.

Ing tanggal 18 Agustus, Izvestia nglaporake manawa prototipe mesin Mi-28NM bubar nggawe penerbangan uji coba pertama, sing dimaksudake kanggo nyoba operasi mesin lan unsur liyane saka pembangkit listrik, uga sistem kontrol lan peralatan liyane. Kajaba iku, saka sumber sing ora dijenengi, publikasi nampa informasi babagan rencana masa depan industri. Dadi, direncanakake kanggo ngrampungake tes ing pungkasan taun iki, sawise kendaraan prototipe bakal dipasrahake menyang angkatan bersenjata. Ing 2017, helikopter sing janjeni kudu dadi seri.

Kacarita angkatan bersenjata Aljazair wis nuduhake minat marang helikopter anyar kasebut. Negara kasebut wis mrentah sawetara rolas helikopter serangan Mi-2014NE Rusia ing 28 lan saiki katon nimbang ngembangake lan modernisasi armada peralatan kasebut liwat tuku mesin sing luwih anyar. Nanging, kanthi alasan sing jelas, dene muncule kontrak kasebut minangka masalah ing mangsa ngarep. Helikopter durung siyap kanggo produksi massal lan transfer peralatan rampung menyang pelanggan domestik utawa manca.

Ing tanggal 28 Agustus, blog profil BMPD sing kondhang ngumumake munculé persetujuan anyar sing rampung minangka bagéan saka modernisasi helikopter serang lan sistem sing gegandhengan. Tanggal 15 Juli taun iki, Pabrik Helikopter Moskow dijenengi M.L. Mile nerbitake informasi babagan kontrak anyar rampung karo Pusat Layanan Ilmiah lan Teknis "Dinamika" (Zhukovsky). Sesuai karo persetujuan iki, spesialis "Dynamics" kudu ngembangake simulator lengkap kanggo kru helikopter Mi-28NE. Rega saka kontrak punika 355,79 yuta rubles.

Miturut laporan, pangembangan proyek Mi-28NM ("Produk 296") diwiwiti ing 2009 minangka bagéan saka karya pangembangan Avangard-3. Tugas proyek anyar iki yaiku modernisasi helikopter serangan Mi-28N sing ana nggunakake sistem, komponen lan rakitan anyar. Kanthi ngganti komponen tartamtu, iki ngrancang kanggo nambah pesawat dhasar, pertempuran lan kuwalitas operasional saka mesin. Kajaba iku, sawetara bagéan saka project digandhengake karo nyederhanakake produksi peralatan dening mbusak komponen, sumber sing bisa digandhengake karo masalah tartamtu.

Minangka bagéan saka proyèk modernisasi, airframe helikopter ana ditahan, nanging sawetara modifikasi kanggo desain digunakake. Akibaté, tata letak sakabèhé lan umume tampilan "lawas" ditahan. Nanging, ora ana sawetara unit lan katon liyane ndadékaké kanggo ngelingke beda external antarane Mi-28N ana lan Mi-28NM anyar.

Bentenipun njaba paling ngelingke antarane loro kendaraan punika lack saka antena kanggo sistem kontrol pluru anti-tank kulawarga Ataka. Piranti iki sadurunge diselehake ing irung saka fuselage lan nampa fairing cukup gedhe, menehi helikopter katon ditepungi. Amarga anané antena lan radome sawijining, irung saka mesin modern wis kontur beda, saéngga ing kawitan marketing kanggo mbedakake antarane rong modifikasi saka helikopter.

Sajrone modernisasi, helikopter nampa mesin anyar kanthi kinerja sing luwih apik. Serial Mi-28s saka modifikasi sing wis ana dilengkapi mesin turboshaft TV3-117VMA kanthi daya lepas landas 2200 hp. lan mode darurat 2400-kuwat. Produksi utama produk kuwi tetep ing luar negeri, lan ing Kajaba iku, sumber saka mesin dibutuhake kanggo masalah politik. Akibaté, proyek Mi-28NM ngusulake nggunakake mesin VK-2500P-01/PS. Padha beda-beda saka TV3-117VMA ing ciri sing luwih dhuwur. Kajaba iku, mesin kasebut diprodhuksi dening perusahaan Rusia.

Produk VK-2500P-01/PS dilengkapi sistem kontrol operasi elektronik modern, lan uga dilengkapi proteksi geni. Amarga solusi desain anyar, tambah linuwih operasi ing wilayah kanthi iklim panas lan ing gunung sing dhuwur. Iku uga menehi kinerja unggul liwat mesin ana ing sawijining kelas. Daya mesin VK-2500P-01/PS ing mode lepas landas yaiku 2500 hp. Mode darurat ngidini sampeyan entuk daya nganti 2800 hp. ing 2,5 min.

Sadurungé kacarita ing framework saka project anyar wis dikembangaké glathi apik, ngajokaken kanggo nggunakake minangka bagéan saka rotor utama. Kanthi ngganti desain produk kasebut, direncanakake nambah kacepetan penerbangan maksimal udakara 13%. Tambah kacepetan jelajah kudu 10%.

Fitur penting "Produk 296" kudu ngolah kompleks peralatan elektronik ing papan. Mangkono, instalasi reguler saka stasiun radar H025 ngajokaken karo antena diselehake ing bunder over-hub fairing. Ing wektu sing padha, kaya sing dilaporake, nalika nggawe helikopter anyar, stasiun sing wis ana ngalami modernisasi kanggo ningkatake karakteristik utama. Thanks kanggo iki, radar N025 sing dianyari kudu nambah sawetara karakteristik pertempuran helikopter anyar dibandhingake karo modifikasi dhasar.

Tambah ing jumlah target sing dilacak lan nambah akurasi nemtokake koordinat diumumake. Uga, algoritma anyar kanggo operasi peralatan wis dikembangaké, lan kinerja sistem komputasi wis tambah sepuluh tikel. dandan kuwi kudu Ngartekno nambah kemampuan pertempuran saka peralatan, uga kanggo sawetara ombone nyederhanakake piloting sawijining.

Proyèk anyar ngilangake salah siji saka shortcomings utama saka modifikasi sadurungé saka Mi-28. Sadurunge, mung pilot sing bisa ngontrol mesin kasebut, dene kabin operator duwe peralatan sing beda. Proyek Mi-28NM ngusulake kanggo nglengkapi loro kokpit kanthi kontrol lengkap sing dibutuhake kanggo pilot mesin kasebut. Mangkono, yen ana kekalahan pilot, operator bakal bisa ngontrol lan njupuk helikopter metu saka wilayah sing mbebayani.

Miturut pers domestik, proyek Mi-28NM nawakake sakumpulan alat sing tujuane kanggo ningkatake safety kru lan mesin kanthi sakabehe. Pangembangan paling anyar ing lapangan macem-macem peralatan pelindung pasif sing dipasang ing peralatan digunakake. Kajaba iku, keprihatinan Radioelectronic Technologies nggawe stasiun jamming laser anyar. Nalika serangan dideteksi, piranti iki, nggunakake radiasi laser, kudu ngalihake misil mungsuh saka helikopter.

Ana informasi babagan rencana kanggo nganyarke kompleks senjata. Senjata saka helikopter modern isih kudu kalebu rudal sing dipandu lan ora ana macem-macem jinis, lsp. Ing wektu sing padha, kaputusan digawe kanggo nggunakake sawetara sistem anyar. Minangka wis kasebut, helikopter Mi-28NM ilang antena irung kanggo kontrol printah radio rudal anti-tank. Ana informasi miturut sing saiki direncanakake nggunakake rudal dipandu laser. Kanggo iki, emitor bakal digunakake, yaiku bagean saka peralatan optoelektronik. Ketoke, owah-owahan kasebut ing helikopter bakal nyebabake kabutuhan nggunakake senjata rudal anyar.

Pangembangan proyek Mi-28NM rampung ora luwih saka 2014-15, sawise iku diwiwiti ing pambangunan prototipe. Taun kepungkur, perusahaan Rostvertol (Rostov-on-Don), sing melu produksi massal kendaraan kulawarga Mi-28, nggawe prototipe mesin Mi-28NM, sing nduweni sebutan tambahan OP-1. Ora suwe mobil kasebut ditransfer menyang stasiun uji penerbangan kanggo mriksa sing dibutuhake. Kaya ing ngisor iki saka laporan paling anyar, nganti saiki, eksperimen Mi-28NM ngalami tes awal, lan mung ing pungkasan Juli pungkasan njupuk udhara kanggo pisanan.

Nganti saiki, miturut laporan pers, sawetara penerbangan wis digawe, sing bisa mriksa operasi sistem utama. Sawise iku, pamriksaan anyar kudu ditindakake kanggo netepake kemampuan lan karakteristik macem-macem komponen lan rakitan, uga interaksi. Perlu sawetara wektu kanggo nindakake kabeh tes sing dibutuhake. Disebutake yen mriksa bakal rampung ing pungkasan taun iki, sawise kendaraan prototipe bakal dipasrahake menyang wadyabala.

Wis ing 2017, Perusahaan Helikopter Rusia bakal miwiti produksi massal peralatan anyar. Miturut Panglima Angkatan Udara, ing pungkasan taun ngarep, unit tempur bakal bisa miwiti nguwasani helikopter seri paling anyar. Ing mangsa ngarep, produksi serial lan pangiriman Mi-28NM bakal ngidini kanggo ngisi maneh armada helikopter serangan, nambah, lan pungkasane ngganti, peralatan sing kasedhiya kanggo pasukan. Implementasi rencana saiki bakal nambah potensial serangan pertempuran penerbangan, nggunakake peralatan anyar kanthi ciri teknis, operasional lan pertempuran sing luwih apik.


http://tvzvezda.ru/
https://rg.ru/
http://utro.ru/
http://nevskii-bastion.ru/
http://klimov.ru/
http://bmpd.livejournal.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

63 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    Agustus 30 2016
    . Ana informasi miturut sing saiki direncanakake nggunakake rudal dipandu laser.

    sing. bakal helikopter macet ing paprangan sajrone penerbangan roket?
  2. + 10
    Agustus 30 2016
    Titik lemah saka Mi-28 yaiku sistem elektronik, radar nduwur sirah ora tau rampung, sawetara sistem dhasar ilang. ditampa mentah ora bisa dibantah
  3. + 10
    Agustus 30 2016
    Kutipan saka APAS
    Titik lemah saka Mi-28 yaiku sistem elektronik, radar nduwur sirah ora tau rampung, sawetara sistem dhasar ilang. ditampa mentah ora bisa dibantah

    mentahan? Dadi sawise kabeh, mobil umur telung puluh taun, sampeyan bisa narik pira,
    1. +3
      Agustus 30 2016
      Sampeyan koyone ngerti apa "perestroika" lan apa jenis ambruk ekonomi dadi, nanging nulis omong kosong. Saka 30 sing sampeyan tulis (sanajan aku bakal mbantah) luwih saka 10 taun, helikopter wis dadi model penerbangan.
  4. + 10
    Agustus 30 2016
    Mi-28NM bakal mlebu layanan ing pungkasan 2017 utawa mengko.
    wassat Damn .... Apaches bakal wiwit ngilangi, lan kita kabeh ngupayakake anggaran kanggo dandan. negatif
    Z.Y. Apa gearbox wis nganyari?
  5. +3
    Agustus 30 2016
    Apa babagan gearbox. Apa sampeyan wis ngrampungake masalah utama?
    1. +1
      Agustus 31 2016
      Kothak gear kasebut kayane kudu diubengi dening layar titanium utawa komposit, padha karo Apache Block 3, amarga gearbox kasebut minangka titik lemah.
    2. 0
      Agustus 31 2016
      Kothak gear kasebut kayane kudu diubengi dening layar titanium utawa komposit, padha karo Apache Block 3, amarga gearbox kasebut minangka titik lemah.
  6. +7
    Agustus 30 2016
    Aku maca ing penet sing pangembangan engine 3000hp janjeni dhawuh kanggo Apache. , amarga 1,5 kaping luwih entheng tinimbang model kita, sampeyan entuk rasio dorongan-kanggo-bobot sing nyengsemake.
    Modernisasi Mi-28 ko 2-3 bakal dadi kendaraan tempur modern sing lengkap. Dheweke butuh luwih akeh, Mi-24 lan Mi-35 kudu diganti.
    1. +2
      Agustus 30 2016
      3000 hp - Aku ora pracaya! Iki paling kamungkinan dituduhake daya ing mode darurat. Kadhangkala penting banget kanggo helikopter supaya cepet entuk dhuwur lan kacepetan supaya ora kena geni dadakan saka lemah.
      1. 0
        Agustus 31 2016
        padha duwe indikator iki 2700
        1. Komentar wis dibusak.
        2. 0
          Januari 9 2017
          ing Apache ing versi AH-64D Longbow, ana 2 mesin T700-GE-701C karo HP 1890 daya saben. , Block III AH-64E direncanakake duwe 2 mesin T700-701D kanthi daya 1994 hp saben.
    2. 0
      Agustus 31 2016
      Deleng informasi ing Apache Block 3. Aku ora ngelingi nomer pas, nanging kita ngatur kanggo nambah layaran lan kacepetan maksimum banget Ngartekno. Ing versi Inggris utamané menarik, minangka misale jek Royce-Royles ing.
    3. 0
      26 September 2016
      Apa sampeyan ora seneng karo Mi-24 lan Mi-35, ora ana siji negara ing donya sing ora duwe helikopter transportasi lan serangan.
    4. 0
      Desember 25 2016
      Kutipan saka Zaurbek
      Aku maca ing penet sing pangembangan engine 3000hp janjeni dhawuh kanggo Apache. , amarga 1,5 kaping luwih entheng tinimbang model kita, sampeyan entuk rasio dorongan-kanggo-bobot sing nyengsemake.

      Ora bakal bisa - dheweke kudu ngiyatake proteksi, lan bobote, endhog sing padha, nanging tampilan sisih. nglirik
  7. +5
    Agustus 30 2016
    Ora ana informasi akeh, nanging kanggo nyimpulake - radar nduwur sirah serial anyar ora ana ing tembung, nanging ing tumindak, mesin VK-2500 buatan Rusia sing anyar, luwih maju lan kuat ing seri kasebut tinimbang TV3 -117 Soviet / Ukrainia. . Kajaba iku, dilengkapi sistem pemadam kebakaran. Kontrol helikopter ing rong kokpit, radar irung dibusak, tinimbang panuntun sinar laser sing luwih maju. Komplek senjata wis dianyari. Kinerja sistem komputasi helikopter, kaya sing dikandhakake, wis tambah sepuluh kali lipat. Sing wis apik banget. Kajaba iku, sistem dipatèni rampung anyar wis dikembangaké lan diinstal.
    Saiki isih kudu dideleng kepiye kabeh iki bakal ditampilake ing praktik. Mesthi pengalaman Siria wis dijupuk menyang akun, lan mlaku-in, ketoke, bakal ana.
  8. +1
    Agustus 30 2016
    Kutipan saka APAS
    Titik lemah saka Mi-28 yaiku sistem elektronik, radar nduwur sirah ora tau rampung, sawetara sistem dhasar ilang. ditampa mentah ora bisa dibantah

    Radar ing Mi-28 katon ora kadhaptar amarga getaran lan ora bisa mindhah menyang busur, kaya sing ditindakake ing Ka-52.
    1. +1
      Agustus 30 2016
      Kutipan saka tomket
      Radar ing Mi-28 katon ora kadhaptar amarga getaran lan ora bisa mindhah menyang busur, kaya sing ditindakake ing Ka-52.

      Ora kabeh - ora kadhaptar ing radar over-hull KA-52 amarga tata letak sekrup coaxial lan aku kudu ninggalake turret kanggo bedhil supaya bisa dilebokake ing busur turntable ... ing 28NM, minangka sampeyan bisa ndeleng - liwat-hull radar, lan malah apik hi
      1. +5
        Agustus 30 2016
        Umumé, armament mriem saka Ka-52 dipun warisaken saka "Hiu Ireng", Aku ora krungu bab "angel" saka menara irung ing asas. Miturut cara, akurasi shooting saka Ka-52 luwih, senadyan menara Mi-28go.
        1. +1
          Agustus 30 2016
          Kutipan saka tomket
          Bener, persenjataan meriam Ka-52 diturunake saka Hiu Ireng,

          Ya, kaya tata letak sekrup koaksial sing ora ngidini sampeyan nginstal locator over-hub keprungu
          Kutipan saka tomket
          , Aku ora krungu apa-apa bab "angel" saka menara busur ing asas.

          Aku malah bakal ngomong luwih akeh - aku durung weruh))
          Kutipan saka tomket
          Miturut cara, akurasi shooting saka Ka-52 luwih, senadyan menara Mi-28go.

          Cukup bener - lan sanajan, yaiku, amarga fastening kaku gun KA-52 ngalami geter kurang lan akurasine luwih dhuwur - Ayo kula nerangake apa lan apa iki rampung:
          Kaping pisanan - KA-52 - helikopter saka baris kapindho. Tugas utama yaiku ndhukung pasukan kanthi senjata rudal lan, yen bisa, meriam. Mungsuh adoh, senjata utama yaiku misil.
          Iki tegese waja, wektu reaksi, kemampuan kanggo nyerang target preduli saka posisi / maneuvers saka helikopter dhewe lan kemampuan kanggo "ndeleng maneh" kanggo KA-52 fade menyang latar mburi. Ing latar ngarep ana karakteristik misil lan akurasi senjata.
          Sing, ora ana menara, lan radar over-hull lan waja kanggo KA-52 ora elek - ing "baris kapindho", 5-6 km saka "titik panas" dheweke ora perlu.
          Kanggo MI-28, sing lagi disiapake kanggo tumindak ing mungsuh - persis gambar ngelawan: ora ana wektu kanggo mikir lan urip gumantung ing sawetara detik - tegese menara, locator over-sleeve, waja lan kelangsungan urip minangka perkara sing sepisanan kanggo dheweke, lan ing wektu sing padha, nyuda akurasi bedhil ora kritis. - ing pertempuran cedhak akurasi temen cukup. hi
          1. +4
            Agustus 30 2016
            Ora ana sing dikirim kanggo mabur liwat mungsuh. Ora ana mesin sing kuwat. Malah Su-25 lan A-10 mandheg narik. Senapan anti-pesawat 30mm lan MANPADS nindakake tugase.
            1. +1
              Agustus 31 2016
              Kutipan saka Zaurbek
              Ora ana sing dikirim kanggo mabur liwat mungsuh. Ora ana mesin sing kuwat. Malah Su-25 lan A-10 mandheg narik. Senapan anti-pesawat 30mm lan MANPADS nindakake tugase.

              Malah Amerika ing perusahaan Irak dipeksa ngirim Apache kanggo mabur "nglawan mungsuh" - lan sing terakhir entuk ... senadyan nguatake sistem pertahanan udara militer, mesthine kudu mabur liwat medan perang ing kasus apa wae.
              Kutipan saka tomket

              0
              tomket Wingi, 21:21 ↑ Anyar
              Kabeh bakal nggoleki ing pertimbangan Panjenengan, nanging mung Ka-50 duwe bedhil padha, diinstal ing cara sing padha, nanging mung iku helikopter paprangan, lan kabeh alesan bab baris pisanan lan kaloro wis boten apa karo kasunyatan.

              Aku pancen ora setuju yen "Hiu Ireng" minangka "Helikopter Medan Pertempuran" - kanthi siji pilot lan tanpa menara, lan malah kanthi skema koaksial (kesulitan pilot) kaya helikopter medan perang dheweke ora.
              Kutipan saka tomket
              Lan apa, cahya converged kaya wedge ing radar over-hull? Kaya wong Amerika? Gandhewo Ka-52, kanthi cara, ngidini sampeyan nyelehake stasiun radar ing kana sing luwih kuat tinimbang Longbow, yaiku apa sing ditindakake.

              Ora pas, nanging radar over-hub menehi kaluwihan tartamtu... dadi, aku mangsuli pitakon - sampeyan ujar kanthi bener, kanggo KA-52, minangka kanggo helikopter saka baris kapindho kakebalan daya lan gangguan radar iku penting banget, nanging ora mbutuhake kemampuan kanggo ndeleng maneh. awit saka baris kapindho mungsuh bakal tansah ing wilahan ngarep.
              Kanggo MI-28 padha karo turntable saka medan perang ngelawan - radar kuat ora perlu, nanging kemampuan kanggo katon ing 360 derajat meh mokal kanggo overestimate - dheweke gelut ing tengah acara lan kudu langsung nanggapi ancaman anyar.
              Kutipan saka tomket
              Sampeyan lan Milevtsy, ketoke, bakal dipakai kanggo wektu sing suwe karo Radar Overhead, kaya karo karung sing ditulis tangan. Kaya wong Amerika))))))

              Ngguyu kabeh sing disenengi - nanging ngguyu ing ngarsane radar kabeh-babak cukup kuat piye wae ora lucu banget, lan aku wis diterangno ndhuwur kok iku penting banget khusus kanggo MI-28.
              Nanging - Falcon, sing ngandika babagan radar over-hull kanggo skema coaxial - sampeyan bisa ngomong babagan sing utama - kenapa dheweke ngeculake? Ora - banjur aku bakal pitutur marang kowe: ing foto sampeyan, varian KA-50Sh - radar over-hulled (utawa luwih, prototipe radar) dimaksudake khusus kanggo ndeleng wilayah udara, nanging uga, kaya sing sampeyan deleng, yaiku. ing KA-52 ora bisa diinstal - dheweke nyoba ing 97 - nanging radar, kutipan, "ora bisa digunakake". hi
              Sanajan aku wis ujar manawa kanggo KA-52, radar over-hull ora duwe peran khusus - sing utama yaiku karakteristik. Ikhlas.
              1. 0
                Desember 26 2016
                Mungsuh ora duwe memori 30mm modern, jinis Tunguzka, mula dheweke mabur ... Kabeh sing digawe diwilang kanggo memori 20-23mm,
          2. +2
            Agustus 30 2016
            Kabeh bakal nggoleki ing pertimbangan Panjenengan, nanging mung Ka-50 duwe bedhil padha, diinstal ing cara sing padha, nanging mung iku helikopter paprangan, lan kabeh alesan bab baris pisanan lan kaloro wis boten apa karo kasunyatan.
          3. +4
            Agustus 30 2016
            Lan apa, cahya converged kaya wedge ing radar over-hull? Kaya wong Amerika? Gandhewo Ka-52, kanthi cara, ngidini sampeyan nyelehake stasiun radar ing kana sing luwih kuat tinimbang Longbow, yaiku apa sing ditindakake. Sampeyan lan Milevtsy, ketoke, bakal dipakai kanggo wektu sing suwe karo Radar Overhead, kaya karo karung sing ditulis tangan. Kaya wong Amerika))))))
          4. 0
            Agustus 31 2016
            Macan Prancis koyone wis entuk akurasi sing apik, lan Apache ora ala, miturut video saka Afghanistan lan Irak, nanging Prancis ngaku yen dheweke bisa nggayuh akurasi sing luwih gedhe tinimbang sing terakhir. Ing mratelakake panemume, iku wektu kanggo ngembangaken bedhil kita dhewe ing Mi-28, karo cangkang modern sing luwih efektif nglawan target infantri lan entheng wojo. Kabeh padha, bedhil Apache lan Tiger luwih saka 2 kaping korek, lan iki nyimpen bab 60 kg, kanggo amunisi padha.
      2. +4
        Agustus 31 2016
        11 ireng
        Ora babar pisan - ana ing KA-52 manawa radar over-hulled ora didaftar amarga tata letak sekrup koaksial

        Ya, kaya tata letak sekrup koaksial sing ora ngidini sampeyan nginstal locator over-hub bully

        ngidini:


    2. Komentar wis dibusak.
      1. +1
        Agustus 30 2016
        Ing Mi-28 ora ana papan kanggo nyelehake radar ing busur, kalebu amarga menara.
        1. Komentar wis dibusak.
    3. 0
      Agustus 31 2016
      tombok
      Radar ing Mi-28 katon ora kadhaptar amarga getaran lan ora bisa mindhah menyang busur, kaya sing ditindakake ing Ka-52.

      Kadhaftar ing mobil Irak serial
  9. +3
    Agustus 30 2016
    Kutipan saka igor67
    Kutipan saka APAS
    Titik lemah saka Mi-28 yaiku sistem elektronik, radar nduwur sirah ora tau rampung, sawetara sistem dhasar ilang. ditampa mentah ora bisa dibantah

    mentahan? Dadi sawise kabeh, mobil umur telung puluh taun, sampeyan bisa narik pira,

    Nanging, ing sisih liya, ing helikopter serangan, mung tetep "rampung" sistem elektronik. Sampeyan bisa, contone, nyoba macem-macem rencana, nanging kita wis duwe Ka-52.
    1. 0
      Agustus 31 2016
      Inggih, kok, miturut conto saka Eurocopter, iku bisa kanggo berkembang lambung lan kapsul wojo tanpa nggunakake logam, nanging nggunakake bahan komposit. Kanthi nindakake iki, Macan meh 2 kaping luwih gampang digawe tinimbang Apache, senadyan kaslametan sing serius, miturut pabrikan, bisa nahan sawetara hit saka "zushka". Supaya sampeyan bisa mbangun munggah waja, utawa Ngartekno nyuda bobot ing Mi-28, Aku iku ora worth ngomong bab efek positif iki.
    2. 0
      Agustus 31 2016
      Inggih, kok, miturut conto saka Eurocopter, iku bisa kanggo berkembang lambung lan kapsul wojo tanpa nggunakake logam, nanging nggunakake bahan komposit. Kanthi nindakake iki, Macan meh 2 kaping luwih gampang digawe tinimbang Apache, senadyan kaslametan sing serius, miturut pabrikan, bisa nahan sawetara hit saka "zushka". Supaya sampeyan bisa mbangun munggah waja, utawa Ngartekno nyuda bobot ing Mi-28, Aku iku ora worth ngomong bab efek positif iki.
  10. +5
    Agustus 30 2016
    Tanpa radar lan rudal "Ayo lunga lan lali" ora kompetitif
  11. +4
    Agustus 30 2016
    miturut kula, pamburu anyar iki ora metu karo moncong.
    1. 0
      Agustus 30 2016
      Quote: Pikiran

      2
      Pikiran Dina iki, 11:01 Anyar
      miturut kula, pamburu anyar iki ora metu karo moncong.

      Lan miturut pendapatku, penembake duwe tampilan sing luwih apik ...
    2. +1
      Agustus 30 2016
      Dheweke wiwit katon kaya "Macan" Eropa, nanging bakal luwih ayu.
    3. 0
      2 September 2016
      miturut kula, pamburu anyar iki ora metu karo moncong

      Matur nuwun marang Gusti sing paling ora irung Buratinov dibusak, ing irung sadurunge, lan malah dicet karo liyane, karo cat cahya ana langka ... kaputusan kasil.
  12. +1
    Agustus 30 2016
    Modernisasi apik! Apa sampeyan wis nguwasani produksi mesin anyar? Apa helikopter anyar, kaya frigat saka seri Laksamana, bakal ngenteni kiriman nyata kanggo wektu sing suwe?
    1. 0
      Agustus 31 2016
      Kayane ana panjaluk siap-digawe kanggo udakara 600 mesin, iki kalebu ekspor lan kabutuhan kita dhewe. Apa mesin padha menyang turntables beda, saka Mi-8 kanggo Ka-52, yen aku salah. Infa ana sing bab 60 bêsik wis dadi adoh wis nguwasani ing taun, yen iki cilik, bisa mimpin kanggo masalah, ing tekanan, marriage asring metu.
    2. 0
      Agustus 31 2016
      Kayane ana panjaluk siap-digawe kanggo udakara 600 mesin, iki kalebu ekspor lan kabutuhan kita dhewe. Apa mesin padha menyang turntables beda, saka Mi-8 kanggo Ka-52, yen aku salah. Infa ana sing bab 60 bêsik wis dadi adoh wis nguwasani ing taun, yen iki cilik, bisa mimpin kanggo masalah, ing tekanan, marriage asring metu.
  13. Komentar wis dibusak.
    1. 0
      Agustus 30 2016
      Mi-28N isih ala, karo squint. Senajan irunge ... ya ... Lan iki kaya Cheburashka, dibunderaké. Kacamata penembake mbukak amba, lan irunge mancung lan ora jelas. Lan bokong, amarga iki, katon abot. A sethitik kikuk, ora mbebayani. Kaya matématikawan banget karo bedhil ing waja.
      1. Komentar wis dibusak.
  14. +4
    Agustus 30 2016
    Kutipan saka Zaurbek
    Aku maca ing penet sing pangembangan engine 3000hp janjeni dhawuh kanggo Apache. , amarga 1,5 kaping luwih entheng tinimbang model kita, sampeyan entuk rasio dorongan-kanggo-bobot sing nyengsemake.
    Modernisasi Mi-28 ko 2-3 bakal dadi kendaraan tempur modern sing lengkap. Dheweke butuh luwih akeh, Mi-24 lan Mi-35 kudu diganti.

    Ing mratelakake panemume, iku bakal perlu kanggo ora nggawa MI-28 ing atine, minangka helikopter serangan utama, nanging KA-50, kang cocog malah ing wektu kita. Aku sing Shark rampung muspra ditransfer mung kanggo Unit khusus ing seri winates.
    Pamburu minangka kompleks sing apik, nanging aku mung mikir yen Hiu duwe prospek luwih akeh babagan kemampuan lan babagan modernisasi. Alligator punika versi loro-seater saka Hiu, nyatane, iku luwih sukses tinimbang Hunter.
    Cetha yen ana luwih akeh MI-28 ing pasukan tinimbang gabungan Alligator lan Hiu lan kudu dimodernisasi ... helikopter serang utama.
    1. 0
      Agustus 30 2016
      Pitakonan babagan rega lan kemampuan kanggo ngasilake mobil kanthi massal lan operate ing tentara. Mi-28 luwih prasaja lan luwih murah. lan elektronik bakal Gamelan metu beda antarane iku lan Ka-52, sing luwih adoh, kuwat. Takdir Kamov yaiku gunung lan segara, ing ngendi dheweke dadi pimpinan.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +3
      Agustus 31 2016
      Andrew (Nexus),
      Ing mratelakake panemume, iku bakal perlu kanggo ora nggawa MI-28 ing atine, minangka helikopter serangan utama, nanging KA-50, kang cocog malah ing wektu kita. Aku sing Shark rampung muspra ditransfer mung kanggo Unit khusus ing seri winates.

      Ya, ora ana pitakonan sing kurang babagan Ka-50.
      Kanggo miwiti, ora preduli apa sing dikandhakake, siji pilot ora bisa nindakake misi tempur kanthi efektif. Pesawat serang malah mbutuhake pilot kapindho! Apa sing bisa kita ucapake babagan meja putar - sing mabur cedhak karo lemah, sing kudu nyingkiri RPG, lan uga ngarahake dhewe.

      Mulane, Ka-50 ora cocok minangka wengi lan minangka turntable karo sistem penampakan luwih utawa kurang serius.
      Ed Macy, pilot Apache, nulis ing bukune yen sajrone latihan, kabeh kadet nandhang lara sirah sing abot, amarga aliran informasi sing akeh banget. Apa ngomong bab siji pilot.

      Kapindho, skema coaxial mesthi luwih larang ing produksi lan operasi tinimbang sing klasik.

      Katelu, ing skema coaxial, wis luwih angel kanggo nyelehake radar nduwur sirah (lan luwih penting tinimbang irung) kanthi cara sing ora kuwat metu.

      Kaping papat, nalika masalah karo co-pilot ing Ka-52 ditanggulangi, dheweke dadi luwih abot lan kurang maneuverable. Lan pilot lungguh ing cedhak - kanggo ngirit bobot.

      Kaping lima, kanthi susunan pilot kaya ing ka-52, saben wong mung ngontrol belahan bumi dhewe (ora ana bantuan!) Lan ing Mi-28 ana jaring pengaman kanggo saben liyane.
      Ora ana gunane wong Turki njaluk Ka-52 kanthi kabin tandem kanggo tender.

      Kaping enem, luwih gampang nglatih maneh pilot saka Mi-24 nganti Mi-28 tinimbang nglatih maneh ka-52 - ing ngendi ana mesin lan prinsip sing beda.

      Nanging umume, ora muspra yen wong Turki njaluk Ka-52 kanthi kabin tandem kanggo tender, lan ora bahu:
      1. +4
        Agustus 31 2016
        Falcon
        Kanggo miwiti, ora preduli apa sing dikandhakake, siji pilot ora bisa nindakake misi tempur kanthi efektif. Pesawat serang malah mbutuhake pilot kapindho!

        PAK FA single. Lan kanggo VKS kita, bakal dadi seri minangka MFI kursi siji. Kanggo co-pilot ing T-50, mirip AI saka kompleks kasebut. Dadi, kenapa ora bisa nggawe perkara sing padha ing KA-50? Ing wektu sing padha, ninggalake Alligator minangka kompleks komando. Inggih, lan nguatake kabeh iki kanthi peralatan perang elektronik nglawan MANPADS.
        Kapindho, skema coaxial mesthi luwih larang ing produksi lan operasi tinimbang sing klasik.

        Lan sapa sing mbantah, nanging ing wektu sing padha, luwih janjeni.
        Katelu, ing skema coaxial, wis luwih angel kanggo nyelehake radar nduwur sirah (lan luwih penting tinimbang irung) kanthi cara sing ora kuwat metu.

        Setuju...tp bisa posting...
        Kaping papat, nalika masalah karo co-pilot ing Ka-52 ditanggulangi, dheweke dadi luwih abot lan kurang maneuverable.

        Luwih angel, ya ... nanging ing babagan olah raga, Alligator ora kalah babar pisan, ing wektu sing padha, ngluwihi Hunter ing babagan persenjataan.
        Ora ana gunane wong Turki njaluk Ka-52 kanthi kabin tandem kanggo tender.

        KA-52-2 ERDOGAN minangka mobil kontroversial ... Lan wong Turki ninggalaken kanggo King Cobra ... nanging KA-54 bisa uga dadi pilihan sing luwih apik, sanajan ora ana sing krungu.
        Ikhlas. hi
        1. +1
          Agustus 31 2016
          Nexus
          PAK FA single. Lan kanggo VKS kita, dheweke bakal mlebu ing seri kasebut minangka MFI tunggal


          Lha, ora, ora ngono. Saiki kita ora ngidoni nang endi wae MFI))). Su-35 uga minangka MFI, mung kajaba FAB, durung ana sing digantung ing kahanan nyata. Malah ora ana sistem penampakan biasa ing kana. AI ora bakal nyimpen. Sampeyan kudu terus-terusan mlebu ing sistem penampakan, pilot uga. Coba nyopir mobil lan nonton film ing telpon bebarengan. India uga pengin pindho T-50.

          Nanging ing wektu sing padha iku luwih janjeni.


          Inggih, yen ana prospek, banjur sekrup meksa nindakake perkara luwih kamungkinan kanggo perlu, lan ora terus kanggo remet soko metu saka abad pungkasan. Tipe S-97

          utawa SH-60 kanthi baling-baling push,

          Miturut cara, aku yakin manawa skema iki, adhedhasar pangembangan RACHEL lan laboratorium kecepatan tinggi ing Mi-24, sing bakal ditindakake ing helikopter kecepatan tinggi kita.

          KA-52-2 ERDOGAN minangka mobil kontroversial ... Lan wong Turki ninggalaken kanggo King Cobra ... nanging KA-54 bisa uga dadi pilihan sing luwih apik, sanajan ora ana sing krungu.

          Iku hard kanggo ngomong kene, Aku iki mesin banget padha, lan padha ora ing hardware salah siji cara. Nanging skema kasebut mesthine luwih janjeni, kanggo helikopter, nanging ing taun 90an.

          Saiki aku katon yen wektu wis liwati. Wektu wingi kanggo ngluncurake helikopter kacepetan dhuwur lan analog mq-9 dadi seri

          Inggih, ngiyataken kabeh iki karo peralatan perang elektronik marang MANPADS

          mbokmenawa peralatan perang elektronik lan peralatan marang MANPADS. Inggih, siji ora ngganggu liyane. Ora prelu nguatake barang siji kanthi ngremehake liyane.
          1. Komentar wis dibusak.
  15. +3
    Agustus 30 2016
    Aku nganggep minangka kesalahan gedhe kanggo nggunakake rong helikopter saka jinis sing padha bebarengan. Pilihan becik bakal dadi helikopter serangan standar karo sistem ngluwari pilot kaya Ka-52, landing gear retractable lan waja banget kuat. Skema Ka-52 luwih rumit, ana watesan ing maneuver amarga bebaya lading lading, ora ana cara kanggo nginstal radar over-hub.
    1. 0
      Agustus 30 2016
      Sanalika kabeh Ka-52 didol kanggo ekspor, penyatuan helikopter serangan Rusia bakal langsung ditindakake.

      Piranti pendaratan sing ora bisa ditarik digunakake kanggo nyuda kacepetan yen ana kacilakan darurat helikopter. Sarana individu kanggo nylametake kru kanthi njupuk blades rotor utama lan narik pilot kanthi bantuan roket mini minangka solusi sing ora bisa ditindakake, ora ana pilot KA-52 sing mutusake ing sirkus iki. Helikopter serangan ora perlu waja dikiataken, awit iku isih ora bakal nylametaké panjenengan saka MANPADS lan SPAAGs, iku luwih gampang kanggo nggunakake helikopter serangan karo minimal waja ing baris kapindho minangka platform amunisi dipandu.
      Lan kanggo baris pisanan ana UAV pengintaian ukuran cilik sing nindakake sebutan target kanggo amunisi sing dipandu.
  16. +1
    Agustus 30 2016
    Mi-28 kurang kursi ejeksi kanggo pilot. Banjur bakal bisa ninggalake gear landing sing nyerep energi sing ora bisa ditarik, sing bakal nambah kacepetan lan jarak penerbangan. Iki bakal nyuda proteksi kru amarga perlu nambah area kaca kabin.
  17. +1
    Agustus 30 2016
    Quote: Operator
    Piranti pendaratan sing ora bisa ditarik digunakake kanggo nyuda kacepetan yen ana kacilakan darurat helikopter.

    Lan pira kru kita sajrone kacilakan pungkasan sing mbantu iki?
    1. +1
      Agustus 30 2016
      Salah sawijining kacilakan paling anyar saka Mi-28 - amarga karusakan saka gear landing lan deformasi fuselage, kru slamet saka tiba helikopter sing ora bisa dikendhaleni, pilot wis mati ing lemah saka agul-agul sing kena ing kokpit ndhuwur, operator gegaman aman ninggalake kokpit ngisor.

      Mi-28 kudu dilengkapi laser altimeter lan airbag darurat sing padha karo sistem landing udhara BMD-2, sing bakal beroperasi ing dhuwur 2-3 meter saka lemah, uga sensor impact lemah sing bakal miwiti squib diperlokaké glathi.

      Banjur sampeyan ora kudu narik pilot kanthi iker-iker rasukan kanthi bantuan roket ing kabel, kaya ing Ka-52, sing nduweni prinsip ejeksi sing beda banget dibandhingake karo pesawat.
  18. 0
    Agustus 31 2016
    Lan kenapa KAZ ora dipasang ing helikopter? Profesional please nerangake
  19. 0
    Agustus 31 2016
    Sampeyan helikopter kursi siji karo pesawat tempur kursi siji, aja bingung. Helikopter bisa mlaku kanthi otonom kanthi pasangan lan nggoleki target lan ngrusak. Nanging Stormtrooper lan Fighter ora.
  20. 0
    3 September 2016
    Kutipan saka rudolf
    Pilot kapindho (navigator-operator) kanthi pangembangan teknologi bakal dadi superfluous. UAV dudu panacea. Helikopter serangan karo siji pilot bakal dadi sing utama.


    Miturut cara, ya. Aku seneng nggarap otomatisasi lan sistem cerdas, kaya sing ditindakake ing pengering anyar.
  21. 0
    3 September 2016
    Kutipan: Falcon
    Su-35 uga minangka MFI, mung kajaba FAB, durung ana sing digantung ing kahanan nyata. Malah ora ana sistem penampakan biasa ing kana. AI ora bakal nyimpen.

    Senadyan kabeh versatility, kanggo tugas kuwi, VKS wis akeh pesawat liyane dicocogake. Aku mikir yen perlu, kabeh bisa ditindakake.

    Kutipan: Falcon
    Inggih, yen ana prospek, banjur sekrup meksa nindakake perkara luwih kamungkinan kanggo perlu, lan ora terus kanggo remet soko metu saka abad pungkasan. Tipe S-97

    Inggih, siji ora ngganggu liyane. hi
  22. 0
    4 September 2016
    Kabar apik, siji-sijine perkara sing dakkarepake yaiku, YEN KEKUATAN TAMBAHAN, apa dheweke uga bakal nyelehake gearbox anyar? Wiwit, miturut informasi sing wis bola-bali maca (kalebu ing VO), gearbox lawas saya Cut Kripik menyang saringan lenga. Amarga iki, ana sawetara kacilakan serius, mung teknologi kasebut dadi neraka, ana wong loro liyane sing lungguh ing kono, ing ngendi negara mbuwang dhuwit ...
  23. +2
    6 September 2016
    Quote: 11 ireng

    Aku pancen ora setuju yen "Hiu Ireng" minangka "Helikopter Medan Perang" - kanthi pilot siji lan tanpa menara ya uga karo skema coaxial (angel ing piloting)kaya helikopter medan perang, dheweke ora.


    Hmm ... ing panggonan iki aku keselak teh ...
    Sampeyan bakal ngapura Apa iki ditulis kanthi serius? Utawa kanggo tembung abang?
    Dadi skema coaxial luwih gampang kanggo pilot (ora ana sambungan silang ing kontrol saluran) tinimbang sing klasik ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"