Media: Jeblugan ing Kedutaan Besar China ing Bishkek

58
Sumber informasi Kyrgyzstan nglaporake bledosan ing ibukutha republik, Bishkek. Gelombang jeblugan kasebut kuwat banget nganti kaca ing omah-omah kasebut mabur ing radius udakara 300 meter saka pusat gempa. sumber informasi "Sore Bishkek" ngutip saksi mata, dheweke nulis yen bledosan kedadeyan ing wilayah misi diplomatik Republik Rakyat China kira-kira jam 9:20 wektu lokal.

Saka kiriman media sosial:



Rok:
Ana bledosan! Ing kedutaan Cina. Kacamata pecah ing omah tanggane. Apa sing ora dingerteni? Saka bledosan ing kedutaan, kaca pecah


Media: Jeblugan ing Kedutaan Besar China ing Bishkek


Altynay Soltonbek:
Horror, kita saiki wis sawetara jenis bledosan ing Jala!
Miturut saranku, iki ing wilayah Universitas Manas utawa menyang Jalan Raya Kidul, lsp. Manas.
Aku mung metu menyang plataran lan ombak jeblugan nggegirisi gerbangku nganti atiku meh njeblug wedi


Pers Kyrgyz nyatakake yen truk bahan bakar njeblug ing wilayah misi diplomatik China. Informasi uga muncul, saka ngendi gapura situs sing ana kedutaan kasebut ditabrak mobil.



Perwakilan lembaga penegak hukum nglaporake manawa klompok operasional lan ambulans wis lunga menyang papan kasebut. Nganti saiki, ora ana informasi babagan korban lan korban bledosan kasebut. Saiki, sumber resmi ora ngonfirmasi versi serangan kasebut.
  • Facebook
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

58 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    Agustus 30 2016
    Pers Kyrgyz nyatakake yen truk bahan bakar njeblug ing wilayah misi diplomatik China.
    ,, stasiun gas ing wilayah misi diplomatik belay
    1. +7
      Agustus 30 2016
      Nyatane, ana kuping belang lintang sing metu.
      1. 0
        Agustus 30 2016
        Omerika, mandeg, Babamka, APA sing sampeyan lakoni??? mandheg
        (Sarkasme)
      2. +3
        Agustus 30 2016
        Sanadyan ora dingerteni kupinge sapa, dudu truk BBM sing njeblug, nanging minibus bom bunuh diri. Nomer kasebut tetep. Kepala pelaku bom bunuh diri ora bisa ditemokake kanggo ngenali lan nuduhake kewarganegaraan.
        Kira-kira 100 kg ing TNT, yen ora luwih, lan ora 5 kg ing warta sing ditulis ... Delica dadi potongan, bledosan ora ana ing gapura, nanging ing wilayah kedutaan.

        Ana mung saperangan tatu, ora mati.
        1. 0
          Agustus 30 2016
          KG_patriot_last
          Kira-kira 100 kg ing TNT, yen ora luwih, lan ora 5 kg ing warta sing ditulis ... Delica dadi potongan, bledosan ora ana ing gapura, nanging ing wilayah kedutaan.

          Ana mung saperangan tatu, ora mati.

          Ngomong yen bom atom diunekake, ora ana corong ing foto sing ditampilake, saka 10 kg ing TNT.
          1. 0
            Agustus 30 2016
            Ing foto sing ditampilake, malah ora ana situs bledosan "experd" ... Nanging sampeyan bener, aku ora weruh nol ekstra)))
            1. 0
              Agustus 30 2016
              Ing foto sing ditampilake, ora ana situs bledosan "experd" ... Nanging sampeyan bener, aku ora ngelingi nul ekstra)))[

              Sampeyan begja sing ana bodho, lan ora ana bahan peledak wewenang.
              Ayo, ana campuran saltpeter lan bubuk aluminium, dibumbui karo "cek" TNT, goleki militer lan sing melu pertambangan.
        2. 0
          Agustus 31 2016
          wrote omong kosong ing Diesel lan langsung everyone ngangkat munggah. sampeyan malah ngerti apa sing bakal kelakon yen 100 kg diunekake? ana ora mung Cina, ana Kazakh lan Amérika bakal pancing. Mangkono, mesthi, warta kasebut ngganggu, ora tau ngalami serangan teroris lan timah kaya ngono, saengga mesin shahid njeblug. lan aneh banget yen kedutaan China. kabeh wong jelas mikir yen dheweke nyampurake kedutaan, amarga ana wong Amerika sing ana ing sisih. kabar ngganggu. Lan bledosan keprungu malah ing tengah, aku bungah sing ora ana siji mati kajaba ngebom lampus piyambak. Barang kaya gini..
      3. 0
        Agustus 30 2016
        tanduke metu ana...
  2. +1
    Agustus 30 2016
    Ege... Apa kabare?
  3. +6
    Agustus 30 2016
    Kutipan saka: miru mir
    Ege... Apa kabare?



    Perkara sing menarik..
    ana wong sing tenang ing wilayah iki ... ana sing butuh perang ing KYRGYZSTAN.
    1. +3
      Agustus 30 2016
      Dini banget kanggo mbuwang pernyataan kasebut, ora ana informasi ...
      1. jj
        +4
        Agustus 30 2016
        Saiki dheweke bakal njupuk Uzbekistan kanthi cepet. Nyatane, iki minangka wiwitan saka kekacauan liyane ing wates kidul kita.
  4. +3
    Agustus 30 2016
    Apa iki salam kanggo pati Kerimov? Apa sampeyan mutusake kanggo ngobong kabeh wilayah?
    1. 0
      Agustus 30 2016
      Apa sampeyan mutusake kanggo ngobong kabeh wilayah?

      Ing kasus kaya mengkono, padha ora mbuwang wektu. Setel geni kanggo - supaya wilayah (contone - Arab Spring).
  5. +2
    Agustus 30 2016
    Jeblugan ing kedutaan China. Dipercaya minangka serangan teroris. Ana sing mati- saka situs Kyrgyz.
  6. +2
    Agustus 30 2016
    Wakil Perdana Menteri Zhenish Razakov ngomentari kedadeyan kasebut: "Mobil kasebut nabrak gerbang lan njeblug nalika mlebu wilayah kasebut. Ana pelaku bom bunuh diri ing mobil Mitsubishi Delica. Iku bledosan sing ditargetake.
    http://zanoza.kg/doc/343799_vzryv_y_kitays..._pogibshie.html
  7. Sly
    +3
    Agustus 30 2016
    ora jelas kok wong cina...
    1. +5
      Agustus 30 2016
      Uyghur disalahake. Saiki aku ngomong karo kanca, dheweke ujar manawa njeblug khusus, kabeh kutha ana ing kuping ...
      1. +6
        Agustus 30 2016
        Saiki aku ngomong karo kanca, dheweke ujar manawa njeblug khusus, kabeh kutha ana ing kuping ...

        Sugeng rawuh Egor! Iku pancene mbledhos! Aku ana ing Karpinka nalika bledosan, dadi malah ana jendhela goyang. Saiki aku nyopir ing dalan Kidul, ing omah Akunovsky akeh kaca pecah, akeh polisi, Amerika, miturut pendapatku, uga nutup kedutaan (ing jejere wong Tionghoa). A bom lampus tiwas lan loro polisi-penjaga tatu. Mitsubishi nabrak gerbang saka dalan. Chapaev (Tsarskoye Selo), ing omah gedhong ora ana kaca siji.
        1. +1
          Agustus 30 2016
          foto saka pemandangan
        2. 0
          Agustus 30 2016
          Kanca manggon ing Sovetskaya-Bokonbaeva. Ngandika kaca rattled lan boom krungu. Awale aku ngira yen retak ...
      2. 0
        Agustus 30 2016
        Kutipan saka: miru mir
        Uighur dosa

        Amarga fenomena China ngirim instruktur menyang Suriah ??
        Apa ora pilihan, yen mangkono, banjur aku iki dudu bledosan pungkasan sad
  8. +1
    Agustus 30 2016
    Iki minangka lagu lawas kanggo sampeyan kanthi cara sing anyar - pambangunan wilayah kasebut wis diwiwiti. Amerika Serikat ora bisa ngidini planet iki urip kanthi tentrem, amarga iki ora kalebu ing rencana kekaisaran ala sing sejatine.
  9. +7
    Agustus 30 2016
    Paling kamungkinan Uighurs saka Xinjiang. Uga, utawa lokal disambungake karo separatis Uighur.
    1. +1
      Agustus 30 2016
      Ya, paling kamungkinan. Dheweke manggon ing Issyk-Kul, ing Przhevalsk ana diaspora Uighur lan Dungan sing cukup gedhe.
      Kerusuhan ing Xinjiang Uyghur dikenang. Katon yen serangan teroris Bishkek minangka gema.
      Nanging Kyrgyz ana hubungane karo ...
      Saiki padha ngelu
      1. +1
        Agustus 30 2016
        Dheweke manggon ing Issyk-Kul, ing Przhevalsk ana diaspora Uighur lan Dungan sing cukup gedhe.

        Bakal ana luwih akeh kanca-kanca ing Bishkek lan saubengé!
    2. 0
      Agustus 30 2016
      Mbok, nanging diaspora Uyghur, loro ing KR lan ing ROK, nonton dhewe.
      Pilihan kapindho, sel "turu" diprodhuksi iki, sing ngirim pandherekipun kanggo jihad ing Suriah utawa Irak.
      Ora let suwe ing Kazakhstan, dheweke ditahan kanggo nyiapake aksi teroris, salah sijine warga Kyrgyzstan.
  10. 0
    Agustus 30 2016
    Mongolia isih tetep ora kena. Banjur persis kabeh kidul bakal kobong.
    Amerika rencana kanggo nyedhot geni ing sisih kidul ditindakake kanthi sistematis.
    Iku wektu kanggo kita nindakake soko ing wilayah ngluwihi puddle.
    Sampeyan perlu kanggo nyedhot hotbed kahanan kang ora tetep ana, lan ing Kanada uga.
  11. 0
    Agustus 30 2016
    ing wayah wengi pemilihan ing negara kita lan ing tank, aku mikir iki mung kembang - kudu murub kabeh anaconda
  12. 0
    Agustus 30 2016
    bom bunuh diri. Yen iki ISIS, banjur padha bisa mlumpat. Ana akeh wong Tionghoa. Utamane ing September, latihan bebarengan karo Rusia
  13. 0
    Agustus 30 2016

    Kepiye mobil penumpang bisa mlumpat liwat penghalang kasebut lan nembus gerbang? opo
    1. +1
      Agustus 30 2016
      Uga ditulis ing Delica sing iku tangan tengen drive Mitsubishi L-300, mung kabeh-wheel drive.A microbus karo kamungkinan saka SUV.
      1. 0
        Agustus 30 2016
        Halang kaya mengkono ora bakal mlumpat ...
        1. 0
          Agustus 30 2016
          Lan setan ngerti, sampeyan kudu katon ing panggonan bledosan.
          Ya, carane dhuwur alangan? ya saka apa?
          Cagak sing bisa ditarik kudu diselehake ing giliran menyang omah.
          1. 0
            Agustus 30 2016
            Dadi aku nyawang, Bola. Kabeh sistem iki maju. Kajaba iku, ora ana kesempatan kanggo overclocking - sampeyan kudu nguripake kanthi cepet saka dalan. Sampeyan bisa ndeleng ing googlemap ...
            1. 0
              Agustus 30 2016
              Ya, aku nggoleki Evening Bishkek.
              Aku kira-kira ngerti lokasi. Bingung karo fotone, ora ngerti carane upload.
              ora dimuat
              http://www.vb.kg/doc/345981_v_posolstve_kitaia_vzorvalsia_avtomobil._odin_chelo
              vek_pogib.html
              Ana foto gerbang.
  14. 0
    Agustus 30 2016
    Kutipan saka: miru mir
    Ege... Apa kabare?

    Ya, truk bahan bakar ora njeblug banter. Kedutaan Besar cedhak "Tsarskoye Selo", aku ana ing kapitu, lungguh, aku langsung ngerti kanthi swara sing dudu gas. Bojoku krungu ing Alma-Atinka cedhak Pyatikhatka. Halo .
    1. 0
      Agustus 30 2016
      Halo. Jogo awakmu...
  15. 0
    Agustus 30 2016
    rawa-rawa,
    Nanging kenapa sampeyan butuh koran, aku ngomong, pindhah menyang Googlemap, menyang mode tampilan jalan, nanging goleki dhewe ...
  16. +3
    Agustus 30 2016
    Quote: rawa
    Aku kira-kira ngerti lokasi. Bingung karo fotone, ora ngerti carane upload.
    ora dimuat.

    Kanca-kanca saka opera ujar manawa tukang ngebom bunuh diri ngenteni mobil mlebu ing njero lan ditarik, nyopir 50 meter lan ditarik. Entrance saka sisih kulon kedutaan.
    1. 0
      Agustus 30 2016
      Sampeyan perlu kanggo nindakake kaya "gateway" supaya mobil pas saka alangi Ponggawa kanggo gapura, lan duplikat kaping pindho.
      PS Dheweke nindakake iki marang salah sawijining pemilik pribadi, wong sing duwe quirks, mula omahe luwih apik tinimbang omah kedutaan.
  17. 0
    Agustus 30 2016
    Ing panggonan Kirghiz, iku wektu kanggo njaluk bantuan financial kanggo wong Cina, kanggo safety.
    Miturut foto gapura ing ngendi kedadeyan kasebut, iku nglanggar keamanan banget, ora ana proteksi pasif sing bentuke gouges, lan ana palka saka selokan utawa selokan badai.
    1. +2
      Agustus 30 2016
      .Ora ana pangayoman pasif ing wangun gouges lan hatches saka selokan utawa kalen badai saiki.

      Rawa, sepisanan, sampeyan ora bisa nyepetake akeh ing dalan, lan kaping pindho, saka sisih kulon, metu sing ora diaspal menyang dalan aspal ngubengi kedutaan. Mobil Kyrgyz pribadi asring nyopir ing sisih kulon dalan, omah gedhong "Kyrgyz sing miskin banget" dibangun ing sacedhake, mula ora ana sing nggatekake delica, dheweke dhewe ninggalake mobil kaping pirang-pirang 5 meter saka lawang mlebu sing ora apik iki lan ora ana siji saka pengawal teka kula ora pas karo test. Senajan Kedutaan Besar China mbokmenawa paling aman saka kabeh kedutaan lan katon kaya benteng! Nalika sampeyan nyopir, sampeyan bakal ngrasa yen paling sethithik batalyon wong Tionghoa lungguh ing mburi tembok dhuwur keprungu
      1. 0
        Agustus 30 2016
        Senajan Kedutaan Besar China mbokmenawa paling aman saka kabeh kedutaan lan katon kaya benteng![

        Sing paling aman ing donya yaiku kedutaan Amerika Serikat lan Israel, ora nyimpen keamanan.
        dheweke dhewe ninggalake mobil kaping pirang-pirang 5 meter saka lawang mlebu sing ora apik iki lan ora ana pengawal sing nyedhaki aku kanthi mriksa.

        Ing Almaty, ora ana sing ngidini sampeyan parkir ing jejere omah kedutaan "kidul". Minangka aturan, ana papan "panguwasa lokal" lan liya-liyane.
        Dadi ora ana sing mbatalake, mesthi bakal ana panjaluk.
        Dadi alesan kanggo njaluk bantuan bakal pas wektune.
        1. +2
          Agustus 30 2016
          Ing Almaty, ora ana sing ngidini sampeyan parkir, ing jejere omah kedutaan "kidul"

          Sampeyan bisa mandheg ing meh kabeh kedutaan lan njaluk "wakil saka panguwasa lokal" kanggo nyumet rokok saka booth (padha "kanthi definisi" ora duwe rokok, padha tansah nyuwun).
          Sing paling aman ing donya yaiku kedutaan Amerika Serikat lan Israel, ora nyimpen keamanan.

          Ing ngisor wong Tionghoa ana kedutaan Amerika lan sampeyan bener, lawang mlebu banget angel. Lan ing sangisore kilometer ing sadawane Kazakh Embassy Avenue lan ing sacedhake ana jembar sing terus-terusan (stasiun bensin Gazprom limang meter).
          1. 0
            Agustus 30 2016
            Sampeyan bisa mandheg ing meh kabeh kedutaan karo kita lan takon "wakil panguwasa lokal" kanggo nyumet rokok saka stan (dheweke "kanthi definisi" ora duwe rokok, dheweke tansah nyuwun)

            Nah, sampeyan duwe kampanye saka Kementerian Dalam Negeri.
            Kita piye wae krungu saka struktur liyane, sanajan dheweke ana ing wangun Kementerian Dalam Negeri, nanging kanggo dangu lan katon kaya pit.
            Lan ing sangisore kilometer ing sadawane Kazakh Embassy Avenue lan ing sacedhake ana jembar sing terus-terusan (stasiun bensin Gazprom limang meter).

            Ya, iki bakal dadi pelajaran kanggo kita, aku ora mikir yen generasi saiki wis ngliwati kolega Kyrgyz ing intelijen lan kapinteran, "groping" wis suwe ana ing sektor swasta.
      2. 0
        Agustus 30 2016

        Kaya saka kidul. Deleng fotoku - gerbang sing padha ...
        1. 0
          Agustus 30 2016
          Inggih, ngendi pangayoman iki, pindhah ing mangsa iku ora bisa ing kabeh, freezes karo es.
          lagi ngomong razzdyayestvo.
          Aku wonder sing umume dirancang lan dibangun, Cina ngerti wong liwat lard. eseman
  18. 0
    Agustus 30 2016
    Mbok ........ salah kedutaan. Kedutaan Besar AS lan China ngadeg bebarengan.
  19. +2
    Agustus 30 2016
    Foto saka adegan ...
    1. +3
      Agustus 30 2016
      Jeblugan kasebut kuwat
      1. +3
        Agustus 30 2016
        Mobil kasebut kasebar ing saindenging kedutaan
        1. +2
          Agustus 30 2016
          Tionghoa kaget.
          1. +3
            Agustus 30 2016
            Kaya sawise bob
        2. 0
          Agustus 30 2016
          Komisi apa sing digawe?
          Kedutaan iku wilayah negara liya, sapa sing nindakake penyelidikan?
          Iku ora masalah kanggo ngenali mobil, etc.
          1. +1
            Agustus 30 2016
            Kedutaan iku wilayah negara liya, sapa sing nindakake penyelidikan?

            Aku ora ngerti manawa, nanging miturut pendapatku, Komite Negara Keamanan Nasional, bebarengan karo Kementerian Dalam Negeri ... pasukan keamanan meneng.
  20. 0
    Agustus 31 2016
    Saiki wong Uighur ing Turkestan wétan bakal ditekan. Kekacauan donya entuk momentum.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"