Prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang posisi milisi kanthi slingshot

56
Militer Ukraina nyerang posisi milisi DPR ing wilayah Maryinka saka slingshot "stasioner". Video sing nggambarake acara iki dikirim ing Facebook ing komunitas Ukraina Eropa.

Prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang posisi milisi kanthi slingshot




"Para prajurit Ukraina ing laporan video sing mbuwang granat langsung saka slingshot menyang milisi. Mangkono, miturut wong-wong mau, padha ngucapake selamat marang warga Donbass ing Dina Kamardikan Ukraina, sing dirayakake tanggal 24 Agustus, "Komentar Lenta.ru ing rekaman kasebut.

Oleksiy Mochanov, sukarelawan, ngomong babagan nggawe "catapult tempur" ing wayah wengi liburan Ukrainia. Dheweke nyathet yen ing antarane kaluwihan slingshot yaiku "ketidakmampuan mungsuh kanggo ndeteksi panggonan geni lan nyerang maneh."

"Kerugian yaiku jarak penerbangan sing cendhak saka "pengisi bahan bakar," sambat Mochanov.

  • https://www.youtube.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

56 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 16
    Agustus 30 2016
    Hmm ... Degradasi tentara, senjata ing pasuryan! Ora suwe dheweke bakal nyerang nganggo wedhus gembel, pelempar tumbak ... eseman
    1. + 29
      Agustus 30 2016
      Massa tanpa otak lan katon terus-terusan - iki wis kewan.
      1. +9
        Agustus 30 2016
        Monyet gugup ngrokok ing pinggir sad
        1. WKS
          +4
          Agustus 30 2016
          Monyet ora ngrokok babar pisan. Nanging akeh sing lair saka wanita lan saka wong, alam wis ora endowed utawa "endowed" karo pikiran, nanging banget miskin, ora kanggo sebutno kualitas spiritual.
          1. +7
            Agustus 30 2016
            Salahmu. Lan carane!
            1. Arh
              0
              1 September 2016
              ))) Iki))) Bodho lan malah goblok)))
    2. + 11
      Agustus 30 2016
      Hmm ... Degradasi tentara, senjata ing pasuryan! Ora suwe dheweke bakal nyerang nganggo wedhus gembel, pelempar tumbak ...

      100%. Lan sampeyan kudu mangsuli tembung ing pungkasan video. Muzychko uga ngomong akeh kanggo wektu iki. Dheweke kabeh pahlawan ing kana nganti wiwit nampa lyuli.
    3. + 16
      Agustus 30 2016
      Hmm ... Degradasi tentara, senjata ing pasuryan! Ora suwe dheweke bakal nyerang nganggo wedhus gembel, pelempar tumbak ...


    4. +3
      Agustus 30 2016
      Hmm ... Degradasi tentara, senjata ing pasuryan! Ora suwe dheweke bakal nyerang nganggo wedhus gembel, tukang lempar tumbak ... eseman [i] [/ i]

      Padha lali babagan sling ... Tepat ...
      1. 0
        Agustus 30 2016
        Lan sapa sing ngomong babagan kepatuhan karo perjanjian Minsk? kethek-kethek iki ora ngira yen lagi turu... Senajan ora bisa mikir maneh.
      2. +1
        Agustus 30 2016
        Lan kanggo nanggepi, "Krasnopol" bakal mabur lan kanthi kisaran kabeh wis rapi lan akurat, lan ora bisa dideteksi amarga mabur saka adoh, infeksi kasebut ...

        Hallo, singkatnya...
      3. Kok sampeyan muntah-muntah (sling)?! Ayo padha mikir. Yen isih ana apa-apa.
    5. 0
      Agustus 30 2016
      Ora suwe dheweke bakal nyerang nganggo wedhus lanang, tukang tombak ... eseman

      Aku ora yakin. Sawetara jinis tombak thrower, nanging isih mesin. Lan kanggo mbangun mobil - sampeyan kudu dadi insinyur. Lan kanthi degradasi kanthi cepet, para insinyur ditransfer kanthi cepet.
  2. + 10
    Agustus 30 2016
    "Kerugian yaiku jarak penerbangan sing cendhak saka "pengisi bahan bakar," sambat Mochanov.


    Lan akurasi hit ... lan bobot amunisi sing dibuwang?
    Lan yen karet pecah utawa tangane dill eseman .
    Badut kathah pamer ... ing papan casting, milisi bisa mlaku kanthi mortir ... game rejeki.
    Keluwihan kasebut ing antarane wong Ukrainia saya tambah akeh ngyakinake babagan muspra perjuangan bersenjata Angkatan Bersenjata Ukraina nglawan DONBASS ... padha kenek kanak-kanak.
    1. +5
      Agustus 30 2016
      Ditilik saka lokasi dugout ing antarane bangunan bata, aku nganggep yen Svidomo ndudhuk ing sawetara pemukiman. Mbok malah karo wong sipil. Dadi, kanthi "jawaban", paling kamungkinan, ora kabeh gampang banget.
      1. SSI
        +1
        Agustus 30 2016
        Iki barbar, ngapurane aku .... Wong miskin mabuk nganti mati ....
        1. Komentar wis dibusak.
    2. 0
      Agustus 31 2016
      Apa papan maaf zabrosa? Kanthi manual banjur bakal bisa. , ing kanak-kanak padha ora muter cukup karo slingshot. Lan banjur padha sambat babagan "kalah" non-pertempuran. DB.
  3. +5
    Agustus 30 2016
    Intine cilik-cilik: ditumbuhi rambut, mundhak buntut lan ilang pikiran.
    1. +2
      Agustus 30 2016
      Sing terakhir ora perlu (wis kedaden dangu). Alesan wis suwe, mung sumsum balung sing isih ana.
  4. +5
    Agustus 30 2016
    Lan padha ora mbuwang lemak ana? !
  5. Komentar wis dibusak.
  6. +2
    Agustus 30 2016
    Iku perlu kanggo nanggepi saka "hujan es" kanggo "mbuwang saperangan saka volleys" nanggepi, minangka congratulations kanggo Ukraina ing liburan bodho sabanjuré.
  7. Komentar wis dibusak.
  8. +1
    Agustus 30 2016
    kera iku humanoid!!!
  9. +1
    Agustus 30 2016
    Dadi rauh bakal teka kanggo (crossbows anak pluru karo pebbles).
  10. +2
    Agustus 30 2016
    Nah, supaya sampeyan kabeh duwe tembung sing bener - perlu kanggo panemuan iku licik - ora ana sing luwih licik tinimbang wong edan - takon karo psikiater
  11. +1
    Agustus 30 2016
    Dheweke kudu nyuplai tinplate menyang amers minangka senjata mateni! wassat
  12. +5
    Agustus 30 2016


    Nah, babagan kethek sing nganggo granat, kabeh wis jelas sadurunge!
  13. Komentar wis dibusak.
  14. +2
    Agustus 30 2016
    "Wong intelektual" jero ...
  15. +2
    Agustus 30 2016
    Ora suwe bubuk mesiu bakal diciptakake lan meriam bakal digawe.
  16. +3
    Agustus 30 2016
    Akhir-akhir iki aku ora bisa ngomong.
  17. +2
    Agustus 30 2016
    "Bocah" "seneng-seneng" saka idleness. "News" ora ana gunane, mung ngomong babagan tingkat disiplin ing unit iki. Kita duwe alasan iki kanggo guyon babagan Angkatan Bersenjata Ukraina, lan ing situs Bandera, dheweke bisa ndeleng minangka "jawaban anyar kanggo Sultan Turki"
    Quote: Sopan Elk
    Ditilik saka lokasi dugout ing antarane bangunan bata, aku nganggep yen Svidomo ndudhuk ing sawetara pemukiman. Mbok malah karo wong sipil. Dadi, kanthi "jawaban", paling kamungkinan, kabeh ora dadi prasaja.

    Katon kaya mangkono.
    1. +2
      Agustus 30 2016
      Apa babagan penembak jitu? Dideleng saka sawetara granat sing dibuwang, jarake mung sithik.
      1. +1
        Agustus 30 2016
        Kutipan saka: sabakina
        Apa babagan penembak jitu? Dideleng saka sawetara granat sing dibuwang, jarake mung sithik.

        Dheweke tumindak santai banget, kaya nalika piknik. Kenging punapa?
        1. +1
          Agustus 30 2016
          Yen mung nembaki warga sipil....
      2. 0
        Agustus 30 2016
        Posisi konco sabuk alas dumunung. Lumayan kandel. Iku banget kamungkinan sing ditambang. Dadi, dheweke ora wedi banget karo penembak jitu. Mung geni sing dipasang sing efektif. Nanging iki - anggepanku adhedhasar video sing dilampirake.
  18. + 13
    Agustus 30 2016
    Copot rompi sampeyan, paratrooper Ukraina! Mesthi ora apik kanggo Svidomo nganggo! Sawise kabeh, iki Margelov, lan tegese, jaket empuk, Nemokake ... lan njupuk uga ... Copot beret, aja ngremehake berets! Bandit luwih cenderung ngadhepi Balaclava. Sawise kabeh, emblem sampeyan yaiku SS lan balung, Lan iki kabeh ketenaran murah sampeyan ... Copot pesenan "penjajah", Sawise kabeh, pita kasebut minangka tandha "teroris". Nyumerepi busur ireng lan abang ing dodo, Sawise kabeh, sampeyan fasis prasaja dening alam! Bocah-bocah ngebom lan nembak wanita - Amarga putrane berjuang kanggo kebebasan - Kabeh katrampilan sampeyan. Nanging ora ana retakan sing bisa didhelikake saka retribusi wong! Sampeyan, sayangé, ora menowo karo pakurmatan saka pejabat, Lali kanggo sampeyan loro Fatherland lan kalbu. Lan langit bakal goyangake kanggo sampeyan saka gludhug lan bebendune wong. Dadi - nyiapake ... Kanggo katon ing ngarsane Gusti Allah lan ing ngarepe wong, Sampeyan bakal diukum dening paukuman elek bayangan saka leluhurmu. Sampeyan berjuang, supaya bisa ngomong, kanggo kamardikan - Ngilangi sisa Eropa kanthi tenang. Kanggo panggonan kanggo anak-anakmu ing omah-omah bordil, lan ngethok organ-organe kanggo wong-wong jahat, kanggo hak anak-anake wadon ing panel, anak-anake dadi homo kanthi sukarela! Dheweke bakal nemokake sampeyan ing endi wae, ora bakal ngidini sampeyan ndhelikake, Anjing serigala ngetutake sampeyan ing dalan ... Ing ngisor sikilmu bumi bakal murub, Kanggo swara saka pawai parade Kemenangan.
  19. +2
    Agustus 30 2016
    Inggih, apa sing bisa dakkandhakake ... mung kutipan "Atap, njupuk slate sing tiba, ngacungake tangane marang aku lan nggawe sikile menyang arah sing ora dingerteni, janji bakal bali. Senajan ing panggonan sing padha sawetara umum Amérika Hung watara ing garis demarkasi. Mungkin dheweke pengin nuduhake yen dheweke butuh senjata sing bisa nyebabake ... yen ora, dheweke wis ngedol kabeh sing ana ... menyang milisi.
  20. +2
    Agustus 30 2016
    Ing topik - senjata massa ... ngguyu
  21. +4
    Agustus 30 2016
    Bukti liya saka infantilisme pangkat lan berkas Angkatan Bersenjata Ukraina.

    Slingshot ing layanan bye Ora; iku uga kudu digawe khusus; ana apa-apa kanggo wong-wong mau, ketoke.
  22. +5
    Agustus 30 2016
    snowballs teka rauh
  23. + 11
    Agustus 30 2016

    - Kepiye carane sampeyan bisa urip kaya ngono?
    - Inggih, padha galloped, galloped lan galloped !!! lol
  24. +1
    Agustus 30 2016
    Sadawane dalan, ing Amerika shooting. Muga-muga dheweke ...
    Sawise njerit, apa mokal kanggo mungsuh kanggo ndeteksi panggonan shooting bisa kita ngomong bab? Sanajan ora bengok-bengok, ana piring karo mikropon lan headphone ...
  25. 0
    Agustus 30 2016
    Senjata-senjata iku mung kari.
  26. +5
    Agustus 30 2016
    Lawas, padha dites ing Grushevsky. Saiki plagiat.
  27. Komentar wis dibusak.
  28. +1
    Agustus 30 2016
    Video iki ora ana gunane.. Ora ana gunane komentar :)
  29. +1
    Agustus 30 2016
    Bakal tetep ana ing tangan sing bengkok, nanging tanpa mriksa, kaya timun ing "tahanan Kaukasus"
  30. 0
    Agustus 30 2016
    Saka sudut pandang efektifitas pertempuran, ora ana apa-apa. Ngguyu wong lara iku salah. Ing kene, nggawe tambang mortir menyang tembakan RPG-7 luwih penting. Leres, aku ora ngerti panemune sapa. Nanging katon AWESOME.
  31. +3
    Agustus 30 2016
    Sayange, wong-wong mati saka wong-wong kuwi, lan nganti pojok-pojoking pelanggaran hukum sing ora manusiawi katon, tingkat gething dadi metu skala lan ki iki siyap kanggo perang gedhe-gedhe ... Aku kanggo tumindak kanggo meksa Peace, kanggo proses kabeh zona tapel wates Novorossia karo "Solntsepyok" supaya malah sing paling dawa "slingshot" ora matèni wong Kita ....
  32. 0
    Agustus 30 2016
    kebingungan lengkap biomas ing pasuryan, mlumpat wong bodho
  33. 0
    Agustus 30 2016
    Pilihan sing granat tanpa mriksa mung bisa tiba metu saka pita elastis lan bang menyang neraka karo kabeh "kahuripan kalacak" pitungan ketoke ora dianggep. Pelanggaran langsung saka peraturan safety.
  34. +1
    Agustus 30 2016
    M...iya!!! Wong wicaksana weruh lan ora ngomong apa-apa. Sensasi super ing situs web VO.
  35. +4
    Agustus 30 2016
    Apa aku kudu ngirim lan menehi komentar babagan iki?
  36. +4
    Agustus 30 2016
    Aku langsung kelingan tembung S. Lavrov: "DB" ... Sayange karet gelang ora pecah.
  37. 0
    Agustus 30 2016
    Kanthi cara iki, bakal teka menyang bola salju wassat
  38. 0
    Agustus 30 2016
    Bisa dingerteni kok padha nggawe slingshots.
    Sawise kabeh, ing produksi mortir, dheweke nyolong adonan akeh sing sawise iku mortir njeblug ing posisi tembak.
    Lan sawise jeblugan iki, sampeyan kudu bengok-bengok lan nuduhake "tokoh" ora "rush", nanging ember, sing lungguh ing Kuev.
    Nanging misale jek sing iki durung tekan iki ram.
  39. 0
    Agustus 31 2016
    Luwih becik golek utek ing pasar wong bodho
  40. 0
    Agustus 31 2016
    Dadi aku kepingin weruh, ing sawijining dina kita bakal nggawe unit kanggo ngilangi wajib saka wong-wong sing slops tutuk reged diwutahake ing Rusia? Kajaba iku, likuidasi ora banter, nanging supaya ora sengaja mati. Supaya ora ana jeritan yen kita resmi mateni wong ing kana.
    Nanging, yen ana ing pasuryan cenderung kanggo mati sengaja nanging pancet screamers kuwi, wong liya mung bakal wedi mbukak cangkeme menyang Rusia, yen ora bakal kelakon kanggo wong-wong mau.
    Maksudku, aku pengin ndeleng pasuryan bebek iki sing nguwuh-uwuh ing basa Inggris ing pungkasan (iki Schaub khoyaevs ireng ketoke ngormati dorongan mulia) lan nuduhake sikap ora sopan ...
    Aku wonder carane plaintively kewan iki bakal whine nalika milisi konco truk bakal nyeret disambungake menyang anggota ing arah saka Rusia?
    Pancen entuk iki "amerigasnami", siji tembung mambu.
    Oh impen, impen .. nanging nyatane wis wektune kanggo nggawe unit kasebut.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"