"Ukroboronprom" nampilake robot tempur

42
Materi muncul ing jaringan sing nyritakake babagan presentasi "kendaraan multi-tujuan taktis tanpa awak" Phantom "", sing dikembangake dening perusahaan Ukroboronprom, laporan. Ngarsane.

"Ukroboronprom" nampilake robot tempur




"Industri pertahanan sing paling disenengi yaiku robot Phantom. Kendaraan tempur sing dikontrol radio sing bisa ngirim amunisi, ngungsi sing tatu, lan numpes mungsuh. Wis generator dhewe lan jarak nganti 20 km, "tulis wartawan Olga Komarova ing Facebook.

"Iki uga mobil listrik," tambah wartawan Vladislav Shvets.



"Phantom minangka operator personel lapis baja mini sing dikontrol kanthi jarak jauh sing bisa ditembak ing sembarang wektu dina kanthi jarak luwih saka 1 km thanks kanggo sistem target dina lan wengi," ujare Ukroboronprom.

"Jarak operator personel lapis baja mini nganti 20 km, dikontrol liwat saluran radio sing aman utawa liwat kabel serat 5 km. Phantom uga bisa ngangkut amunisi, ngungsi sing tatu saka medan perang lan nindakake misi tempur, "ujare para pangembang.

  • https://www.facebook.com/olya.komarova
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

42 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +9
    Agustus 30 2016
    slingshot ngendi? lol
    1. +7
      Agustus 30 2016
      Iku nano iku ora katon, lan supaya iku. Ayo ndeleng kepiye kewan iki bakal ditindakake.
      1. +6
        Agustus 30 2016
        Hmm, lan iki wis dadi alat sing menarik lan luar biasa serius. Ana informasi sing, bebarengan karo spesialis Belarusia, pembangunan lagi ditindakake.
        1. 0
          Agustus 30 2016
          Dadi sing ana ing kono. Lan ora katon saka njaba. ngguyu
    2. +3
      Agustus 30 2016
      Slingshot lagi dites dening dill nganti sijine menyang layanan keprungu
    3. +1
      Agustus 30 2016
      "Produk" iki katon tanpa interkom tradisional kanggo kendaraan lapis baja ... Kenapa "chip" kasebut ditinggalake?
  2. +9
    Agustus 30 2016
    Bab sing menarik ... luwih becik njupuk minangka piala.
    1. +4
      Agustus 30 2016
      dadi kaya mortir
  3. +3
    Agustus 30 2016
    Robot iki stands metu saka liyane saka Kerajinan saka Ukroboronprom - paling kamungkinan bakal tetep ing salinan siji.
  4. +3
    Agustus 30 2016
    Dheweke minangka hantu ing presentasi kasebut, nanging ora ana papan liya lan ora ana hubungane karo hantu !! ngguyu
  5. +6
    Agustus 30 2016
    BTR-80 ing skala 1 nganti ... lan siji poros dibusak. Lan mesthi slingshot ora cukup ... ngguyu
    1. 0
      Agustus 30 2016
      Lan mesthi ora cukup slingshot ... ngguyu

      Nanging, pick kanggo lemah dipasang ing ngarep kasus. Napa dheweke ora nginstal bedhil mesin ing tengah minangka misteri gedhe kanggo aku.
      Ing bab mung, yen mung, embroiderers bakal njagong ing piranti ing jaran supaya drive ing kanggo ngumbah kaca.
  6. +4
    Agustus 30 2016
    Ora ana produk saka genius tas Ukrainia sing bisa ditindakake tanpa ril amben.
    1. +7
      Agustus 30 2016
      Ora ana produk saka genius tas Ukrainia sing bisa ditindakake tanpa ril amben.

      Kayane dheweke lungguh lan nyelehake cyborg sing rusak utawa rampokan, nanging ing kene ana masalah distribusi bobot.
  7. +3
    Agustus 30 2016
    Ide iki apik, ora kabeh ilang utawa didol. Tetep ndeleng spesialis pertahanan, sekolah lawas.
    1. + 13
      Agustus 30 2016
      Apa aku weruh iki nang endi wae sadurunge?
      1. 0
        Agustus 30 2016
        Umumé, leluhur jinis kendaraan iki yaiku Amerika Serikat, saéngga para independen nyalin ide saka pemilik anyar kanthi harfiah.
    2. +1
      Agustus 30 2016
      Tetep kanggo ndeleng spesialis pertahanan

      ya wis. Warriors pungkasan saka kekaisaran - USSR.
  8. +4
    Agustus 30 2016
    Phantom sing mbantu ilang dana anggaran?
  9. +1
    Agustus 30 2016
    Saiki ukrokaklam mesthi ora wedi karo sapa wae! ngguyu
  10. +3
    Agustus 30 2016
    kanca lawas. Nyatane, iki ora luwih saka "Scorpio" (penulis Dakhir Semenov). Youtube duwe video babagan iki. Bener, Phantom isih kurang saka prototipe, miturut gambar.
  11. Komentar wis dibusak.
  12. +4
    Agustus 30 2016
    Carane ora bakal kusut ing kabel karo coffin radio ing gembong lan ngendi iku bakal menarik kanggo nyelehake tatu?
  13. + 11
    Agustus 30 2016
    Kutipan: 2014ya.ru
    Carane ora bakal kusut ing kabel karo coffin radio ing gembong lan ngendi iku bakal menarik kanggo nyelehake tatu?

    Waca artikel kasebut kanthi teliti ... Wong sing tatu bakal nyekel kabel serat optik 5 kilometer ... eseman
  14. +5
    Agustus 30 2016
    Kutipan: 2014ya.ru
    Carane ora bakal kusut ing kabel karo coffin radio ing gembong lan ngendi iku bakal menarik kanggo nyelehake tatu?

    padha cling menyang phantom lan nyeret sawise iku
  15. +2
    Agustus 30 2016
    Kutipan: Vadim237
    Robot iki stands metu saka liyane saka Kerajinan saka Ukroboronprom - paling kamungkinan bakal tetep ing salinan siji.

    Aku bingung karo ukuran lan bobot saka kontrol "chumodan", nanging pemancar radio karo ZAS isih kudu pindhah menyang ...
    ukuran kudu nang endi wae kaya iki:
    1. 0
      Agustus 30 2016
      Ing kana, modul serep ketoke kanggo kontrol miturut standar NATO ... Mulane, 2 kaping luwih ... ngguyu
  16. +4
    Agustus 30 2016
    Aja crests, VSN santai. Saiki para pejuang NAF bakal nguwasani peralatan anyar maneh. Banjur padha takon, saka ngendi NAF entuk peralatan anyar?, Mesthi, saka pinggiran. Sampeyan ndeleng, padha nggawe, lan kita master. Sawise kabeh, para pejuang Angkatan Bersenjata Ukraina, kajaba kanggo slingshot, ora bisa nguwasani apa-apa, iku angel banget kanggo "utamane wasis".
  17. +2
    Agustus 30 2016
    Kontrol liwat kabel serat asli. Internet kacepetan dhuwur mbokmenawa bakal disambungake ana liwat wektu, supaya wanita bordir ora bosen sak trip kanggo vodka.
  18. +6
    Agustus 30 2016
    Penulis licik lan ora nambahake manawa saluran radio kasebut bisa dikontrol kanthi jarak 2,5 km, ditambah karo 350 kg muatan. Nganti saiki, iku penting, nanging luwih apik tinimbang ora ana)))
    1. 0
      Agustus 30 2016
      Inggih, apa aku bisa ngomong maneh, coffin ing gembong!
      1. +4
        Agustus 30 2016
        Rong taun kepungkur dheweke ora duwe drone, saiki dheweke ngasilake lan Amerika nyedhiyakake) Ora perlu ngremehake mungsuh ...
      2. +3
        Agustus 30 2016
        Video karo drone anyar
    2. Komentar wis dibusak.
  19. +2
    Agustus 30 2016
    Punika video keren saka salah sawijining saluran TV nalika Turchynov nonton peralatan. Miturut cara, drone Ukraina anyar muncul ing kana kanthi muatan 200 kilogram, bisa ngangkat nganti 50 kg lan jarak penerbangan 1000 km) uga bisa nggawa rong misil.
  20. +1
    Agustus 30 2016
    Kutipan saka Sagitta
    Kanthi lampu kasebut, apa sing kudu disorot dhewe minangka tujuan? ngguyu
  21. 0
    Agustus 30 2016
    Kita biyen nglumpukake * robotika * ing bunder * kanthi tangan sing trampil * ing klompok-klompok lawas ing taman kanak-kanak. Saiki dheweke ora nglumpukake, dheweke ngalih menyang model sing luwih maju.
  22. 0
    Agustus 30 2016
    Kutipan saka Sagitta
    Nganti saiki, iku penting, nanging luwih apik tinimbang ora ana)))

    Iku bakal luwih bener kanggo ngomong: * Primitif lan ora luwih.
  23. +1
    Agustus 30 2016
    VO telat. Wis suwe, kabar babagan Phantom, lan Eaglet, lan tes anyar Alder wis suwe ana ing bmpd. Akeh perkara liyane uga wis diumumake.
    Militerisasi lagi aktif, kanggo Phantom, dheweke duwe instalasi hibrida. Isih nyambut gawe lan nyambut gawe. Miturut UAV, Antonov rivets dheweke. Nanging manungsa waé wis mbayar kanggo Olkha.
  24. +1
    Agustus 31 2016
    Kutipan saka: bk316
    Apa sampeyan pengin iki dibahas kanthi serius?
    Inggih, kula miwiti kanthi nerangake:
    1. Apa tegese tembung "Duwe generator dhewe" - apa iku pembangkit listrik seluler?
    2. Carane sampeyan bisa nyeret kabel ing lemah kanggo 5 km? Aja duwe idea pinten kabel serat optik 5 km bobot kanggo instalasi external, ora malah waja? Apa sampeyan bisa mbayangno apa resistensi sing digawe nalika mulet?
    3. Where kanggo nyelehake tatu ing iki?
    4. Lan umume, ing ngendi karakteristik kinerja nyata tanpa bla bla? Apa beban sing digawa kanggo 20 km? Apa alangan sing diatasi? Booking apa?
    Sing jelas sampeyan durung nonton video kasebut.
    1. +2
      Agustus 31 2016
      Aku dudu penonton, aku sing maca.
      Sampeyan, minangka pengagum kompleks industri militer Ukrainia, bisa mangsuli kabeh pitakonan kasebut amarga ora ditulis ing artikel kasebut.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"