Ing pitakonan saka "dikutuk" Amerika Serikat

66
"Tesis Agustus" saka analis Amerika sing misuwur Paul Craig Roberts ngemot ramalan babagan masa depan hegemoni AS lan upaya kanggo mangsuli pitakon: apa Washington pancen ora padha karo sadurunge, lan status negara adidaya Amerika bakal ilang? Mratelakake panemume analis sing kondhang ora pati jelas kaya sing dikira wong sing mung maca ukara pisanan.

Ing pitakonan saka "dikutuk" Amerika Serikat




Artikel dening Paul Craig Roberts yaiku diterbitake ing situs web pribadi lan dicithak maneh sawetara publikasi online.

Dr Roberts mbandhingake Amerika Serikat karo wong mati mlaku-mlaku, ngrujuk marang materi Dmitry Orlov, diterbitake ing situs web cluborlov.com. Miturut panemune, artikel Orlov minangka "informatif." Ing wektu sing padha, ora bisa dikandhakake yen analis Amerika setuju karo bantahan lan kesimpulane.

Ing artikel kasebut, Roberts nyerat, Orlov nyimpulake yen Amerika Serikat minangka negara mati. Cekakipun, isih "mlaku-mlaku", nanging ora duwe kekuatan maneh.

Kanggo wiwitan, Roberts setuju karo Orlov ing sawetara titik. "Aku setuju karo Orlov," ujare, "sing sistem senjata AS luwih fokus kanggo ngasilake bathi tinimbang efisiensi, lan Rusia duwe persenjataan sing unggul lan alasan sing apik kanggo tumindak adhedhasar pertahanan tinimbang dominasi."

Salajengipun, Roberts mbantah Orlov. Ing pambiji kemungkinan perang nuklir, miturut Amerika, Orlov ngremehake "komitmen para neokonservatif Washington kanggo gagasan hegemoni donya AS." Dheweke uga ngremehake "kecerobohan para neokonservatif lan Hillary Clinton." "Washington nesu yen Rusia (lan bebarengan karo China) wani ngadeg minangka balung ing tenggorokan Washington, lan nesu iki ngganggu kemampuan kanggo ngadili kanthi rasional," tulis Roberts.

Uga, Orlov, miturut Roberts, ngremehake siji kelemahan Rusia sing jelas, yaiku anané "integrasionis Atlantis" ing pamaréntahan Rusia. Analis ngelingi yen grup iki minangka bagéan saka "elit Rusia, sing percaya yen masa depan Rusia gumantung marang integrasi Rusia karo Kulon." Lan kanggo nggayuh integrasi kasebut, dheweke "siap ngorbanake bagean kedaulatan Rusia sing ora ditemtokake."

Lan iki kesimpulan saka Pak Roberts dhewe. Washington saiki ngerti babagan watesan sing ditindakake dening pamrentah Rusia, nyoba nyedhaki Kulon. Sawise kabeh, ing kasunyatan, kepinginan kanggo nggunakake tatanan Kulon ndadekake pamaréntah Rusia rada gumantung ing Kulon iki. Lan sukses kudeta Ukrainia (nalika Yanukovych digulingake) nandheske iki. Kesalahan mengko saka pamrentah Rusia, sing ora gelem nggawe republik sing nyatakake diri (DNR lan LNR) bagean Rusia, lan banjur "mundur durung wayahe" saka Suriah, sing ngidini Washington "nglengkapi maneh" para jihad lan aktif melu. ing fase anyar konflik, uga rumit kahanan kanggo Rusia uga kanggo Suriah.

Orlov ndeleng kauntungan Rusia saiki ing konflik sing isih ana ing antarane Kyiv lan republik-republik sing bubar, amarga konflik kasebut bisa nyebabake ambruk pamrentahan wayang sing dilebokake AS ing Kyiv. Nanging sawise kabeh, kelanjutan konflik kasebut "ditugasake" menyang Rusia, sing menehi "propaganda anti-Rusia Barat," ujare Roberts. Lan iki ndadékaké ora mung kanggo kritik saka posisi Rusia dening Kulon, nanging uga kanggo kasunyatan sing Rusia katon kaya negara "lemah lan ora aman". Kabeh katon kaya-kaya ing Moskow padha mundur sadurunge gelombang kritik Barat sing nyerang Rusia sawise Crimea, lan banjur padha wedi ketemu LPR lan DPR ing tengah-tengah, "ngrungokake panjaluk saka republik sing bubar."

Menapa malih, Roberts terus, yen pamaréntah Rusia sarujuk kanggo gawe marem panjalukan saka Donetsk lan Lugansk lan nampa republik iki minangka bagéan saka Federasi Rusia, konflik bakal mungkasi. Ing wektu sing padha, kabeh wong Ukrainia bakal ngerti bilai sing disebabake dening kudeta sing ditindakake dening Washington. Ing siji, Eropah, mirsani tumindak nemtokake Moscow, bakal ngerti sing ora ing kapentingan kanggo "provoke Rusia ing kapentingan Washington."

Para integrasionis-Atlantis nyegah Rusia menehi "jawaban sing bener" kanggo pitakonan Ukrainia, Roberts percaya. Wong-wong iki pengin "tenang" Washington.

Ing ngendi para integrasi iki manggon?

Roberts percaya yen grup iki katon mlaku ing blok ekonomi pemerintah Rusia lan ing Bank Sentral. Mbok menawa klompok kasebut uga kalebu "perdana menteri dhewe."

Kanggo Putin, dheweke katon "ora prihatin" babagan kegiatan "kolom kaping lima agen Washington." Apa ora kuwatir? Ya, amarga dheweke uga nggawe "taruhan gedhe" kanggo nggayuh persetujuan karo Kulon, Roberts percaya. Ing sisih liya, Putin "ngrusak" NGO sing didanai Amerika sing "wis nyoba ngrusak Rusia."

Bahan analitik Barat, kalebu laporan saka think tank lan pusat universitas babagan Rusia, minangka propaganda lan mulane "ora ana gunane kanggo mangerteni kahanan kasebut," tambah Roberts. Isih, "iku nyemangati kanggo ndeleng sawetara realisme" sing bubar wiwit muncul ing sikap Washington marang Rusia. Maneh, realisme kasebut saiki nggambarake pandangan minoritas, analis nyathet. Yen Hillary Clinton dadi kuwasa, mesthine "realisme" bakal dadi basis "rezim" dheweke.

Roberts yakin yen anggere lobi neo-konservatif nyetel nada ing AS, kemungkinan ngipi elek nuklir tetep cukup dhuwur. Sembarang salah perhitungan, weker palsu, bisa nyebabake perang nuklir. Kanggo kepentingan urip ing Bumi, Gedung Putih kudu nyuda ketegangan karo Rusia, ora mundhak.

Nanging, Pak Roberts ora weruh pratandha yen neo-konservatif siap mundur lan ninggalake aspirasi hegemoni kanggo urip ing Bumi.

Ora kabeh ahli Amerika tentrem kaya Roberts.

Analis Amerika liyane, sing muter lagu perang, meh ora kasengsem ing urip ing Bumi. Iku kanggo kesimpulan sedih sing siji bisa teka, maca pungkasan warta.

Saluran tv "Star" nyebutake pendapat Robert Farley, sing, ing majalah National Interest sing otoritatif, ngupayakake prédhiksi asil "plot paling awon" kanggo Amerika Serikat - perang karo Rusia lan China ing wektu sing padha. Optimis iki nyatakake yen Amerika lan NATO bakal cepet ngalahake Rusia lan Cina.

Mratelakake panemume, tentara Amerika minangka "paling nggegirisi": "Amerika Serikat bisa nglawan rong perang ing wektu sing padha lan malah menang, utawa paling ora nyedhaki kamenangan kanthi cara sing ora bakal ditindakake dening Rusia utawa China. akeh pangarep-arep ing game iki kasempatan. Amerika Serikat bisa nindakake iki amarga isih nduweni militer paling nggegirisi ing donya lan mimpin aliansi militer sing kuat banget.

Dene wong Rusia lan wong Tionghoa, bakal tumindak "misah" amarga "saben negara iki duwe tujuan dhewe-dhewe."

Ing cendhak, ora ana apa-apa lan ora ana sing wedi.

Kanthi pendekatan kasebut, kita nyathet yen bahan saka Pak Roberts minangka swara sing nangis ing ara-ara samun. Utamane amarga wanita militan sing jenenge Hillary Clinton kanthi jelas maju menyang kamenangan ing lomba presiden, sing bakal diterusake kanthi kamenangan ing pemilihan. Ora perlu ngenteni tentrem lan kepinginan kanggo de-eskalasi saka mantan Sekretaris Negara AS.

Dideleng lan dikomentari dening Oleg Chuvakin
- khusus kanggo topwar.ru
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    66 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      Agustus 31 2016
      "Washington nesu yen Rusia (lan bebarengan karo China) wani ngadeg kaya balung ing tenggorokan Washington]

      Ayo padha bisa digunakake, yen ora, ora ana sing sumunar. Yen dheweke ora pengin sing apik, kita bisa mangsuli sing ala, kaya sing dingerteni kanthi jelas, paling ora ing Suriah.
      1. +8
        Agustus 31 2016
        Optimis iki nyatakake yen Amerika lan NATO bakal cepet ngalahake Rusia lan Cina

        aszz888:
        Dheweke ora pengin apik, kita bisa mangsuli ala

        Gusti Allah nglarang loro sudut pandang iki tabrakan! Lan yen pikirane kaya ngono ana ing pikirane sing duwe kekuwatan, mula khan ...
        Nanging sejatine kita tumindak kanthi pertahanan lan ora njupuk langkah pertama konfrontasi, kita ora butuh wong liya, nanging uga ora bakal nyerah.
        1. +2
          Agustus 31 2016
          Artikel analitis lan informasi sing apik banget lan perlu dening Oleg Chuvakin!
          Kanthi kesimpulan saka Paul Craig Roberts, aku setuju banget! Ing kasus apa wae, aku ora duwe apa-apa marang dheweke. Kajaba iku, sawetara anggota forum "VO" uga duwe kesimpulan sing padha babagan kabijakan internasional Federasi Rusia dening Roberts lan uga nyatakake luwih saka sepisan!
          Nanging ing kasus iki, gambar analitis diwenehi Roberts kanthi sistematis kanthi sistematis saka sudut pandang hubungan sebab-akibat - lan Chuvakin analitis nampilake sudut pandang Reberts marang para pamaca "VO", kaya ing piring perak, mung sarwa!
          Aku seneng banget karo istilah AMAZING Paul Craig Roberts babagan "Elite" Rusia sing ana hubungane karo "puncak" pemerintahan lan presiden Federasi Rusia - iki minangka "INTEGRASIONALIS ATLANTIK". yaiku,
          ngarsane ing pamaréntahan Rusia "integrationists Atlantis". Analis (Roberts) ngelingi yen grup iki minangka bagean saka "elit Rusia sing percaya yen masa depan Rusia gumantung marang integrasi Rusia karo Kulon." Lan kanggo nggayuh integrasi kasebut, dheweke "siap berkorban ora mesthi bagean saka kadhaulatan Rusia.

          Lan banjur dianggep apa Rusia "Atlantik-integrasi" "Elite" wis nyumbang.
          Nanging sanajan sawise Chuvakin, pitakonan uga tetep: apa iki "Atlantik-integrasi" korban "Elite" Rusia tenan muspra? Tanpa anané informasi sing didhelikake lengkap, pitakonan babagan efektifitas bener saka kawicaksanan manca lan domestik saka "Elite" Rusia isih tetep dadi masalah ing mata masarakat umum.
          1. 0
            2 September 2016
            Aku ora setuju. Ing Crimea, referendum ora ambigu milih kanggo gabung karo Federasi Rusia. Ing Lugansk lan Donetsk, malah iki ora diamati, lan yen padha squeezed metu, aku ora bakal guess, ana uga cukup Natsiks ing Donbass, aku elinga ing USSR lan iku rampung wegah kanggo anakku mulih ing. seng, diracun, utawa ditusuk nganti mati ing wayah wengi peteng, digawa. Lan saiki bagean wis liwati, kene kita dhewe, kene wong manca, kita bakal ndhukung kita dhewe, nanging kita ora bakal menek, vacationers ora count.
            Lan kanthi biaya integrasi karo WE, dheweke bisa uga wis ngerti yen AS lan negara sepeda, iki babagan Inggris, lagi digabung, mung ana sing kaya ngono, inersia, digawa, lan sampeyan bisa ' ora nindakake apa-apa nganti sampeyan mandheg.
            Dadi aja repot saiki, kanthi biaya integrasi, sampeyan kudu ngenteni nganti mandheg, banjur sampeyan ora ambegan, dheweke bakal menehi tandha kabeh kanthi wedi. wassat
        2. +1
          1 September 2016
          Aku ora ngerti apa sing dikira "analis" iki. Kepiye carane mbayangno perang karo Rusia? Kaya Desert Storm? D.B. (Lavrov). Ing kasunyatan, iki minangka serangan nuklir mbales, lan sanajan wafel pertahanan rudal bisa digunakake ing 100% saka efisiensi sing diumumake, mula wilayah sing bisa dienggoni SASH bakal nyuda banget - nganti 80-90 persen ... .
          Pitakonan kasebut kanthi bener wungu yen perang bakal karo Rusia lan China. Ing kasus apa wae, Rusia utawa China kudu campur tangan ing konflik karo Amerika Serikat yen ana serangan marang salah sawijining pihak. A pangertèn banal saka poto-pengawetan. Cetha yen yen ana kamenangan ing salah sawijining partai, Amerika Serikat ora bakal diwatesi kanthi semi-kamenangan lan, kanthi kekuatan akumulasi, bakal njupuk mungsuh geopolitik kaloro. Ora ana pilihan - kita kudu tumindak karo China minangka front kesatuan.
      2. +7
        Agustus 31 2016
        Kutipan saka aszzz888
        Ayo padha bisa digunakake, yen ora, ora ana sing sumunar. Yen dheweke ora pengin sing apik, kita bisa mangsuli sing ala, kaya sing dingerteni kanthi jelas, paling ora ing Suriah.
        lan kepiye carane kita nanggapi Washington kanthi cara sing ala? wassat Apa dheweke nembak pesawat utawa nyemplungake kapal?! Pesawat-pesawat kasebut mabur ngubengi Suriah ing omah lan dilebokake kabeh wong
    2. +6
      Agustus 31 2016
      Mung hodgepodge saka spekulasi. Lan ora ana liyane.
      Ora jelas apa sing kudu dibahas lan sing paling penting - kenapa!?
      1. +1
        Agustus 31 2016
        Ora jelas apa sing kudu dibahas lan sing paling penting - kenapa!?

        Banjur, sing wong kaya Roberts, nyatane, manggon ing "diskusi", "ramalan" lan liyane "onolitege" lan pangentukan related.
    3. +8
      Agustus 31 2016
      Ya, mandheg ngenteni wong pungkasane.. Hack. Sampeyan kudu kuwat..
    4. +4
      Agustus 31 2016
      Kanthi pendekatan kasebut, kita nyathet yen bahan saka Pak Roberts minangka swara sing nangis ing ara-ara samun. Utamane amarga wanita militan sing jenenge Hillary Clinton kanthi jelas maju menyang kamenangan ing lomba presiden, sing bakal diterusake kanthi kamenangan ing pemilihan. Ora perlu ngenteni tentrem lan kepinginan kanggo de-eskalasi saka mantan Sekretaris Negara AS.

      Ya, ana kemungkinan kaya ngono. Saben uwong ngelingi yen ing AS. negara kanthi "demokrasi maju", sistem pemilihan sing kompleks. Ora ana sing dipilih langsung. Lan swara para pemilih bisa disebar kanthi beda karo pemilih, supaya bisa ngomong, demo.
      Craig bener nalika dheweke nulis babagan lobi Euro-Atlantists, Atlanticists, integrators Eropa. Sapa sing pengin kelangan "jujur ​​dipikolehi kanthi kerja keras", nyedhiyakake umur tuwa sing ora kepenak kanggo awake dhewe, anak, putu.
      AS bakal urip suwe. Mati utawa setengah mati, ora masalah. Sistem moneter Jamaika, kanthi kelanjutan logis ing wangun Konsensus Washington, njamin dominasi Amerika Serikat lan satelite kanggo wektu sing suwe.
      Pecah sistem iki bisa ditindakake kanthi mbatesi napsu "miliar emas", nanging endi sing bakal ditindakake?
    5. + 13
      Agustus 31 2016
      Kabeh katon kaya-kaya ing Moskow padha mundur sadurunge gelombang kritik Barat sing nyerang Rusia sawise Crimea, lan banjur padha wedi ketemu LPR lan DPR ing tengah-tengah, "ngrungokake panjaluk saka republik sing bubar."

      Kajaba iku, Roberts terus, yen pamrentah Rusia sarujuk kanggo nyukupi panjaluk Donetsk lan Lugansk lan nampa republik kasebut minangka bagéan saka Federasi Rusia, konflik kasebut bakal rampung.
      Iki ngendi aku ora setuju karo penulis. Wis suwe diterangake manawa keputusan babagan Crimea digawe sawise jajak pendapat sing ditutup, sing nuduhake mayoritas pendapat saka Crimeans kanggo bali menyang Rusia. Ing Novorossia, jajak pendapat duwe gambaran sing beda banget, yen dheweke dikenalake "pria cilik sing sopan" mesthi bakal nemoni perlawanan saka sekitar 1/3 saka populasi lokal.
      1. +3
        Agustus 31 2016
        Pratelan bab adopsi republik ----- iku asipat spekulatif, saka seri yen mung yen mung, Crimea duwe otonomi. Republik-republik kasebut ora duwe, Putin banjur ujar manawa ora perlu kesusu kanggo referendum kanggo gabung karo Federasi Rusia.
        Lan misale jek kula ing kasus iki ---- pisanan misahake, lan banjur gabung.
      2. +5
        Agustus 31 2016
        ya, ya, ngrungokake Solovyov, Kisilev lan liya-liyane - isih akeh perkara sampeyan
        1. +1
          Agustus 31 2016
          Ya, luwih becik ngrungokake lan maca ukrosmi lan kasur demokratis sing ora sopan. Dheweke ora menehi saran sing ala. Lan ya, padha tresna marang wong. Utamane sing disiapake kanthi apik. Kanggo sarapan.
    6. + 12
      Agustus 31 2016
      "Endi para integrasi iki mapan?

      Roberts percaya yen grup iki katon mlaku ing blok ekonomi pemerintah Rusia lan ing Bank Sentral. Mbok menawa grup kasebut kalebu "perdana menteri dhewe."
      Lan dheweke ora salah!
      1. +3
        Agustus 31 2016
        Roberts percaya yen grup iki katon mlaku ing blok ekonomi pemerintah Rusia lan ing Bank Sentral. Mbok menawa grup kasebut kalebu "perdana menteri dhewe."

        Lan sapa sing milih menteri federal, perdana menteri lan ketua Bank Sentral, sampeyan bisa ngomong?
      2. 0
        Agustus 31 2016
        Roberts percaya yen grup iki katon mlaku ing blok ekonomi pemerintah Rusia lan ing Bank Sentral. Mungkin klompok kasebut kalebu "perdana menteri dhewe"
        Bocor, utawa provokasi sadurunge pemilu? Aku kabeh wis bebarengan. Sithik saka pisanan, nanging biasane kaloro.
        Roberts mbantah Orlov. Ing pambiji kemungkinan perang nuklir, miturut Amerika, Orlov ngremehake "komitmen para neokonservatif Washington kanggo gagasan hegemoni donya AS"

        Aku tansah percaya yen kemungkinan nggunakake senjata nuklir dening Amerika dhuwur, kanthi dhampar sing tiba ing donya.
        ... nesu akeh metu kapasitas kanggo pangadilan nyoto,” nyerat Roberts.

        We guess.
    7. +6
      Agustus 31 2016
      Ing jaman kakuwasan Soviet, Amerika Serikat "dikubur" ing pers Soviet luwih saka sepisan, imperialisme lan kabeh kapitalisme donya isih durung mati. Lan media modern uga ngubur maneh. Lan padha urip kanthi seneng. ! luwih elek. "Aku mikir kangelan kita ing ayunan lengkap. lol ngguyu hi
      1. +3
        Agustus 31 2016
        uga, Ukraina kita wis dikubur kanggo taun kaping 3 sedulur
        1. +2
          Agustus 31 2016
          Ing pers Soviet, Amerika Serikat ora tau dikubur. Ora ana wong bodho sing percaya ing ambruk Amerika Serikat minangka negara ing antarane politisi, ilmuwan, lan wartawan Soviet. Istiméwa mung - ing siji wektu padha ngomong babagan kamungkinan nggawe negara Negro ing apa sing disebut "sabuk ireng". Lan sanajan, mung yen wong Negro dhewe pengin. Nalika Partai Komunis AS nilar slogan iki lan nalika "sabuk" iki burem amarga migrasi wong ireng menyang wilayah liyane ing AS kanggo nggoleki urip sing luwih apik, dheweke mandheg ngomong babagan iki.
        2. +1
          Agustus 31 2016
          Lan ing Ukraina saben dina nunggu ambruk Rusia.))
          1. +3
            Agustus 31 2016
            siji wong, siji gagasan eseman . Nanging, iki minangka sipat ala (sapi pepadhamu bakal mati) - ora menehi pangembangan.
            Ngubur wong iku dudu pangembangan diri.
      2. 0
        Agustus 31 2016
        Sampeyan uga idealis donya kapitalis lan bapa baptis - mercusuar demokrasi AS. Geng iki wis rumangsa ala banget ing taun 80-an, lan mung sampeyan lan wong-wong kaya sampeyan, sing ngidini (kanthi dhasar yen dheweke mangan luwih akeh ing AS) ngrampok negarane, supaya bisa urip ing konglomerat misanthropes sing jelas, saiki sampeyan nyalahke dirampok sing padha manggon rampog Samsaya Awon. Ora ana logika, ora tresna marang negara lan awake dhewe. Maca iki, pitakonan muncul - apa sampeyan wong?
    8. +3
      Agustus 31 2016
      Yen sampeyan pengin tentrem, nyiapake perang. Bebener iku langgeng, utamané ing hubungan karo Kulon. Ya, lan karo Timur uga.
      1. +1
        Agustus 31 2016
        Diplomasi (gaya Barat) iku kemampuan kanggo mbaleni "asu apik" nalika groping watu.
    9. +7
      Agustus 31 2016
      Roberts iki dudu wong bodho, nanging babagan "kesalahan Federasi Rusia sing ora nampa DPR lan LPR minangka bagean saka negara" - dheweke salah.
      Ora bisa ditampa, yen ora, Amerika Serikat mesthi duwe alasan resmi kanggo mbebasake kabeh wong saka NATO ing Rusia.
      1. Alf
        +1
        Agustus 31 2016
        Ora bisa ditampa, yen ora, Amerika Serikat mesthi duwe alasan resmi kanggo mbebasake kabeh wong saka NATO ing Rusia.

        Lan apa sing bakal ditindakake mutts iki? Lan sapa sing? Apa sampeyan bakal miwiti perang karo Rusia? Ora mungkin. Apa sampeyan bakal ngetrapake sanksi? Mangkono uga padha dikenalake.
    10. +3
      Agustus 31 2016
      Wong-wong sing ngarep-arep bisa ngalahake kekuwatan nuklir (kalebu China) kanthi militer, pancen bodho.
      1. +1
        Agustus 31 2016
        07.17.Gormenghast! Yagene mikir perang minangka tawuran tentara? Ana cara liya kanggo perang. Conto sing apik yaiku tentara Islam radikal. Mudhunake standar urip, cuci otak (conto pungkasan yaiku pinggiran) lan iku! Klien wis diwasa lan siap perang kanggo godhok, dosis utawa sen. Lan tentara iki duwe cadangan sing ora bisa ditemtokake. Lan regane murah banget. Lan perang tanpa senjata nuklir. Lan karusakan saka iku nyata lan nyata. Bisnis seneng stabilitas lan kasepen? Iki nalika operator lenga padha ajeg quietly menyang Turki? Bisnis seneng bathi apik. Endi bathi luwih akeh, ing negara maju sing stabil utawa ing negara miskin? Produksi menyang ngendi? Kanggo sawetara alasan, ing negara miskin. Ibukutha donya ora entuk manfaat saka negara miskin? Mung ngelawan. Banget duwe bathi lan perang dadi siji sawise siji. Yen ora, jumlah perang bakal suda. Mulane, Amerika Serikat pancen duwe tentara paling gedhe lan paling efisien. Nanging iki tentara saka organisasi teroris beda. Lan tentara kasebut tumindak kanggo kepentingan TNC. Tentara reguler Amerika Serikat kaya pasukan polisi internasional.
        1. 0
          Agustus 31 2016
          Sanajan sawetara milyar wong sing ora duwe omah kanthi gaman Kalash disetel marang kita, iki ora ateges yen kita bakal ngalahake dheweke nganggo senjata konvensional. Ing kasus "avalanche daging", kita duwe kejutan kanggo wong-wong mau ing wangun senjata nuklir taktis lan hulu ledak organofosfor. Muga-muga karya gas Novichok rampung kanthi sukses lan produksie ora butuh wektu akeh yen perlu.
          1. 0
            Agustus 31 2016
            12.50. Pak Red Partisan! Dadi kita wis perang karo wong sing ora duwe omah ing Suriah. Lan wong-wong sing ora duwe omah iki ora saya cilik.
    11. +4
      Agustus 31 2016
      Kutipan saka Fei Wong
      Ora bisa ditampa, yen ora, Amerika Serikat mesthi duwe alasan resmi kanggo mbebasake kabeh wong saka NATO ing Rusia.

      Iki adhedhasar apa? NATO nglindhungi anggota, sing ora Ukraina. Bark ing media? Inggih, padha isih babakan wae. Dagang? Mangkono uga, wis ana sanksi, yen pabrike bakal berkembang luwih akeh. Pindhah pasukan? Lan ing kene kabeh wong bakal meneng - nyata perang karo Rusia - ora ana wong bodho.
      P.S. Nuwun sewu, sepira akeh wong apik sing wis mati lan bakal mati maneh, aku ora ngomong babagan warga sipil, utamane bocah-bocah.
      1. +5
        Agustus 31 2016
        Apa referendum nasional dianakake ing wilayah LPR lan DPR, kaya ing Crimea?
        Ora. Lan malah bali saka Crimea menyang Kulon (maca, Amerika Serikat) diinterpretasikake minangka aneksasi. Ya, lan historis Crimea tansah dadi Rusia. Iki kudu diucapake "matur nuwun banget" kanggo salah sawijining sekretaris jenderal Ukraina karo ibune Kuzka. "Dadi sampeyan ora bakal nyimpen volosts!" (karo)
        Kajaba iku, Crimea penting kanggo Rusia lan Amerika Serikat (kabeh - utawa meh kabeh - kekacoan oranye sabanjure diwiwiti kanggo dheweke, lan Amerika Serikat wis bisa ngakoni kanthi terbuka).
        DPR lan LPR wiwitane ora nyatakake kepinginan kanggo gabung karo Rusia. Dheweke mung ora pengin dadi bagean saka negara edan iki 404. Crimea, ing sisih liya, kepengin bali dhewe. prabédan. Dadi, tumindak apa wae saka Rusia sing ana hubungane karo republik kasebut mung bakal ngunggahake hysteria "Rusia teka!" menyang langit, lan bakal menehi alesan sing bisa ditemokake kanggo eskalasi konflik kasebut (sing paling apik kanggo kita bakal ngancam. dadi Afghan kapindho). Muga-muga kesempatan iki dadi ukuran gedhe miturut standar hukum internasional, nanging sapa sing peduli babagan perkara-perkara sepele ing jagad sing wis suwe mung ana siji - hak sing kuwat (Yugoslavia, Irak, Libya, Suriah, Yaman konfirmasi iki) ?
    12. +6
      Agustus 31 2016
      "Kelangan" ahli Amerika lali bingung karo siji pitakonan! Sapa sing siap mati ing perang iki? Sawise nemokake jawaban kanggo pitakonan iki, kabeh gloss bakal mabur kaya bledug. Ing mripate ana "prajurit" sing ditangkep tanpa ditembak ing banyu Iran kanthi tangane ana ing mburine! Senadyan wong-wong mau, wong-wong mau diarani Rusia "Rimbaud". Sing kabeh jawaban.
      1. +1
        Agustus 31 2016
        Ing mripate ana "prajurit" sing ditangkep tanpa ditembak ing banyu Iran kanthi tangane ana ing mburine!
        -------------------------
        Kasunyatane, iki ora bisa ngyakinake wong-wong mau. Dheweke ngarepake "mateni kabeh wong" kanthi jarak jauh
      2. +1
        Agustus 31 2016
        aja nganti para pasukan payung Kostroma luwih eling, sing diikat karo Ukrainia ing 2014 - banjur prajurit
        1. 0
          Agustus 31 2016
          Dheweke ora melu perang!
          1. +1
            Agustus 31 2016
            apa Marinir Amerika melu?! marang sapa sing menarik - Angkatan Laut ISIS?!
            1. 0
              Agustus 31 2016
              Padha perang nglawan akal sehat. Persis bab sing padha sampeyan terus-terusan nindakake pribadi.
    13. +5
      Agustus 31 2016
      "Iku ora bir sing matèni wong," nanging inflated ajining dhiri lan "tumindak" sing. Sapa maneh sing bisa mikir ing jagad iki wiwit katon kanthi jelas, asil hubungan "mesra" karo Amerika Serikat. Liyane saka riffraff donya, kaya asu ajag, katon ing sisih kang kauntungan. Inggih, jinis katelu - mung lara ing sirah.
    14. +2
      Agustus 31 2016
      Muga-muga alesan kasebut bakal menang ing lobi militer Yus. Kerjasama lan perdamaian luwih becik tinimbang perang lan karusakan.
    15. + 13
      Agustus 31 2016
      "Putin nggawe kesalahan gedhe amarga ora nampa LNR lan DNR menyang Rusia." Iku ora salah, iku kaputusan sing dipeksa. Alah. Dipeksa amarga alasan ing ngisor iki:
      1) Amerika Serikat lan NATO ngancam bakal ngirim pasukane menyang Ukraina.
      2) kita diancam bakal dikecualikake saka PBB minangka "negara" agresor.
      3) kita diancam kanthi blokade lengkap lan pedhot saka SWIFT.
      4) kita diancam bakal dirampas kabeh properti lan akun bank sing ana ing luar negeri,
      5) jenis "sekutu" kita nyingkiri kita (China ngukum "aneksasi" Krimea, "Lukashenko" merengek wedi lan mlayu kanggo dilat bokong saka "kulon" - kaya, - "Aku ora duwe apa-apa karo. iku - kabeh Putin", etc.)
      6) Alasan liyane sing ora kasebut ing kene ...
      1. + 13
        Agustus 31 2016
        Kabeh sing kedadeyan iku jalaran saka lemahe kepemimpinan politik negara. Lan saiki kanggo poin:
        1. Iki minangka panggunaan senjata nuklir taktis sing dijamin ing Eropa
        2. PBB ora mutusake apa-apa sajrone 25 taun
        3. Mati saka SWIFT - mandhek lengkap Penyetor energi kanggo Eropah
        4. Penyitaan akun lan properti ing luar negeri - nasionalisasi aset Barat lan nolak mbayar utang ing bank Barat
        5. Sekutu kita dikenal kabeh wong + Pasukan Dirgantara + Pasukan Rudal Strategis
    16. +3
      Agustus 31 2016
      Kabeh katon kaya Moskow mundur sadurunge gelombang kritik Barat
      Kabeh padha lali yen Rusia ora mung Eropah, nanging uga Asia. Kemampuan kanggo ngenteni kanggo ngirim jotosan crushing cukup Asia. Lan GDP uga judoka!

      tentara AS minangka "paling nggegirisi": "Amerika Serikat bisa nglawan rong perang ing wektu sing padha lan malah menang, utawa paling ora nyedhaki kamenangan.
      Lan sing padha malah "ngalahake" nang endi wae? Ing mratelakake panemume, ing ngendi wae kupinge Sam njedhul, dheweke entuk wong (wiwit saka Jerman, Korea, Vietnam, Afganistan), utawa macet ing "pie sharing" (Jerman apes sing padha, isih dikuwasani). Lan saiki, ing bayonet, dheweke "nggawa demokrasi ing saindenging jagad" lan uga rake.
      1. +6
        Agustus 31 2016
        ya, iku crushing carane kita bakal menehi diskon liyane ing gas, utawa kita bakal nandur modal liyane atus milyar saka budget ing kewajiban utang Amérika, lan industrialiss kita, nanging pensioners karo guru bakal nandhang sangsara - geopolitik, plans licik ana, etc. lsp.
    17. +1
      Agustus 31 2016
      Utamane amarga wanita militan sing jenenge Hillary Clinton jelas maju menyang kamenangan ing lomba presiden, sing bakal diterusake ....
      ... ageng "reuse bau" kanggo kabèh Amerika!
    18. +8
      Agustus 31 2016
      Babagan "kolom kalima" ing Kremlin. Medvedev lan Pemerintah (minus Lavrov lan Shoigu) minangka kolaborator sing solid. Kamentrian Keuangan umume minangka organisasi kriminal lan fasis. Dheweke nuntut kanggo ngunggahake umur pensiun, dheweke nuntut kanggo ngunggahake pajak cukai kanggo alkohol, rokok, minyak sawit lan malah soda, yaiku, dheweke kanthi impudently munggah menyang kanthong kita. Mesthine, produk kasebut ora bakal luwih apik, nanging mung bakal luwih larang. Kajaba iku, Kamentrian Keuangan nuntut kanggo nggabungake anggaran, yaiku, mutusake apa sing kudu ditindakake, nalika ngethok dana kanggo pendidikan lan kesehatan nganti 110 milyar. Inggih, aku uga bakal nambah menyang "cookies" saka Kementerian Keuangan requirement ora indeks pensiun lan keuntungan sosial supaya "entuk stabilitas makroekonomi", uga kanggo mundhakaken umur pensiun, mbusak PPN kanggo eksportir. Apa ora ngelingake sampeyan apa-apa? Ukraina, ora? Lan wong-wong iki pengin menang pemilu maneh. Lan ana kepala sing milih kanthi tekun. Aku ora nyebutake jeneng partai sing cocog karo iki. Muga-muga dheweke sinau aritmetika lan logika ing sekolah.
    19. +3
      Agustus 31 2016
      Nah, iku p.i.n.d.o.s.i.a. ngadeg kaya balung ing tenggorokan Rusia lan China, lan wektu kanggo ngidoni balung iki menyang tong sampah sajarah.
      1. KLV
        +3
        Agustus 31 2016
        Tolik, alasan sampeyan naif lan cethek ... Kenapa serangan bodho lan ora komitmen marang Amerika? "Cahaya" karo komentar sampeyan?
        1. 0
          Agustus 31 2016
          Apa sampeyan mikir mung dilat ilat ing bokong Amerika sing pinter? Demokrasi ing Maret, cho.
    20. +3
      Agustus 31 2016
      Orlov uga ngremehake, miturut Roberts, siji kelemahan Rusia sing jelas, yaiku anané "integrasionis Atlantik" ing pamaréntahan Rusia.
      Ing kene wong Amerika bener satus persen. Anggere pengkhianat iki mrentah, ora bakal ana akal. Mung ngresiki lengkap infeksi iki bakal menehi pangembangan normal lan pemugaran Kekaisaran kita.
      1. 0
        Agustus 31 2016
        Lan carane nindakake reresik lengkap iki?
        Kabeh iki bakal tetep ing tingkat slogan ing Internet.
        Malah yen ngunggahake umur pensiun, ngunggahake pajak, rega, lsp. Yen ana wong sing mutusake protes, mula kenapa Garda Nasional dibentuk?
        Lan pitakonan liyane sing menarik, sanajan pamrentah ganti, sapa sing bakal dadi kuwasa? (Aku mikir iki minangka pitakonan retorika)
    21. +4
      Agustus 31 2016
      DNR lan LNR kudu disambungake menyang Rusia! Aliansi militer-politik karo China uga ora bakal ngganggu kita. Lan umume, sampeyan kudu mikir babagan gabung ing sisih wétan kabeh pinggiran Rus!
    22. +2
      Agustus 31 2016
      Ing artikel kasebut, Roberts nyerat, Orlov nyimpulake yen Amerika Serikat minangka negara mati. Cekakipun, isih "mlaku-mlaku", nanging ora duwe kekuatan maneh.

      Bener ta? Ing sajarah 1000 taun Rus' / Rusia / RI / USSR / RF, sanajan ing dongeng ora ana zombie utawa mlaku mati. Mungsuh bakal ngomong: "Sampeyan duwe Koschei!". Ya, ana, nanging dheweke langgeng! Lan mung ing Hollywood, yaiku, dheweke duwe nir, wong mati mlaku lan roh jahat liyane. Rusia, ora kaya Amerika Serikat, ora ngrebut wilayah, nanging ngembangake.
    23. +8
      Agustus 31 2016
      Pitakonan babagan "penurunan" Amerika minangka omongan kosong. Aku maca iki maneh ing materi saka Kongres 25 saka CPSU - "kapitalisme bosok." Kita lagi nangani siji-sijine negara adidaya ing donya - iki sing dikandhakake presiden kita. kabeh tumindak Rusia minangka serangan balik saka mungsuh sing maju marang kita lan luwih unggul tinimbang kita ing kabeh babagan. Federasi Rusia pengin mung siji bab - njupuk menyang akun kapentingan kita ing zona tilas USSR. Federasi Rusia minangka kekuwatan regional, iki ora apik utawa ala. Yen sesuk Clinton utawa Trump ujar: kita bakal ngritik sampeyan lan menehi tekanan 50% luwih murah tinimbang saiki, mula kabeh wong bakal seneng banget. Kanggo nglawan tatanan donya sing wis mapan larang banget, lan duwe "sekutu" kaya China, Iran, Venezuela, Turki iku mbebayani banget.
      1. +1
        Agustus 31 2016
        Kurangé populasi Amerika minangka terjemahan saka presumptuous equals among equals! Ora ana wong sing mikir normal sing pengin ambruk utawa mati Amerika Serikat.
    24. +1
      Agustus 31 2016
      Apa ngomong. Artikel mbayar biasa, dirancang kanggo wong awam sing ora ngerti.
      1. 0
        Agustus 31 2016
        Sampeyan bakal kaget nalika sampeyan ngerti yen 100% kebencian sing dibuwang ing sirah Rusia modern uga dibayar. Iki minangka fenomena "mantan politikus Barat" sing sawise mundur, dumadakan tumindak kaya wong normal. Dhuwite wis ora dibayar maneh.
    25. 0
      Agustus 31 2016
      Artikel plus swasana ati tengen segara sampeyan kudu ngerti. Skenario perang panas langsung isih katon ora mungkin, nanging "kelelahan" amarga konflik / sanksi cukup. Amerika Serikat nyoba tumindak nglawan Rusia kanthi proksi - paningkatan intensitas tumindak kasebut saka Clinton lan Co bakal kedadeyan kanthi kemungkinan 90%.
    26. 0
      Agustus 31 2016
      Kutipan: Tolik_74

      1
      Tolik_74 Dina iki, 10:03
      Nah, iku p.i.n.d.o.s.i.a. ngadeg kaya balung ing tenggorokan Rusia lan China, lan wektu kanggo ngidoni balung iki menyang tong sampah sajarah.

      -----------------------------------------
      Ngomong babagan AS dhewe, AS pancen "dikuwasani" dening rezim fasis-oligarki, sing nyebar saka wilayah AS ing saindenging jagad. Sampeyan kudu nimbang ora Amerika Serikat dhewe, ngendi wong duwe masalah cukup, nanging ditutup kelompok financial lan oligarki sing wuta nggunakake wong Amerika kanggo kapentingan dhewe.
      1. +1
        Agustus 31 2016
        "dikuwasani" dening rezim fasis-oligarki "////

        Lan iki pimpinan rezim oligarki fasis karo garwane.
        Oo-oligarki ... mesem ... am
        1. 0
          Agustus 31 2016
          Ojo ngaku-ngaku bayi. Master nyata Amerika Serikat ora mesem ing kamera, padha ora dipilih. Kekuwatan nyata tansah rahasia - iki minangka postulat pisanan kanggo kekuwatan nyata. Lan dudu "demokrasi" mitos lan kepala omongan saka sawetara wong bodho sing dipilih kanggo "kemudi" negara kanggo wektu sing cendhak, sanajan kanggo kepentingan kekuwatan nyata.
    27. +1
      Agustus 31 2016
      Kutipan: fa2998
      Mbalik ing jaman kakuwasan Soviet, Amerika Serikat, imperialisme lan kabeh donya kapitalis "dikubur" luwih saka sepisan ing pers Soviet, isih durung mati. Lan media modern uga dikubur maneh. Lan padha manggon ing semanggi!

      Adoh saka kabeh lan kabeh wong ana "single-handed".
      Dheweke nggambar saiki kinerja, ora mangu. Lan ora suwe kabeh wong bakal ngerti bebener. Kene sampeyan bakal weruh.
      Inggih, pisanan: iku sabenere amarga promosi saka circulation saka dollar sawise ambruk Uni sing periode kamakmuran kanggo Kulon wis mesthekake nalika padha "dicerna" negara-negara tilas USSR lan blok Wétan. Iki padha 20-soko taun. Elinga dhewe pira kapentingan bank kanggo hipotek lan silihan bank liyane ing AS ing taun 1987!?
      Kanthi gabung karo Negara Baltik, Bulgaria menyang Uni Eropa njupuk kabeh sing bisa ditindakake: pasar dodolan, tenaga kerja murah, lsp.
      Kanggo nyilih luwih akeh lan mbayar utang astronomi kanthi luwih gampang, panjaluk dirangsang .. lan tingkat bunga diturunake ing ngisor saluran pembuangan. Nanging ski ora bisa !!!
      Mulane saiki ana rasa wedi lan amarga ora gelem ngunggahake tarif. Sing padha (wong utama ing perkara iki) ngerti kahanan sing bener ing ekonomi AS. Lan sing paling penting, kabeh jagad wedi kelangan dhuwit sing digoleki.
      Saka iku lan urip, kanggo saiki, dollar. Ambruk ekonomi ora entuk manfaat kanggo sapa wae. Nganti watesan tartamtu.
    28. 0
      Agustus 31 2016
      Kutipan saka Monster_Fat
      "Putin nggawe kesalahan gedhe amarga ora nampa LNR lan DNR menyang Rusia." Iku ora salah, iku kaputusan sing dipeksa. Alah. Dipeksa amarga alasan ing ngisor iki:
      ...
      2) kita diancam bakal dikecualikake saka PBB minangka "negara" agresor.
      ...

      Ana limang negara, sampeyan ngerti wong-wong mau, sing ora ana cara, kajaba kanthi karsane dhewe, ora bisa dikalahake ora mung saka PBB, nanging uga mung saka pimpinane, lan Rusia minangka salah sijine. Aja nulis omong kosong.
    29. 0
      4 September 2016
      Utang umum astronomi kasebut ora ana ing USSR sawise pungkasan Perang Dunia II. Iki dudu "colossus" kanthi sikil lempung, iki minangka negara sing kena pengaruh kusta, sing isih terus diluncurake ing saindenging jagad!
    30. 0
      31 May 2018
      "Doomed" dudu Rusia, nanging sing mikir kaya ngono.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"