Ing Lithuania nerangake kenapa dheweke ora bakal tuku peralatan militer ing Ukraina

51
Lithuania ora gelem tuku peralatan Ukrainia amarga ora tundhuk karo standar NATO, laporan Ngarsane kanthi referensi kanggo Menteri Pertahanan Republik Juozas Olekas.





"Ana syarat sing kudu ditindakake ing babagan kekuwatan peralatan, lan pertempuran. Ana standar sing diadopsi ing negara NATO kanggo operate, kanggo melu ing tumindak bebarengan. Persyaratan kasebut ditindakake dening teknologi Jerman sing kita pilih. Kaya sing sampeyan ngerteni, nalika riko sadurunge menyang Ukraina, aku ngunjungi tanduran Ukrainia ing Kharkiv. Aku nyawang tech. Nanging saiki, kita mutusake tuku peralatan Jerman, "
Olekas ngandika.

"Iki ora nyukupi (syarat) sing diajukake kanggo tuku tartamtu sing dimaksud. Kita duwe syarat liyane. Nanging sapa ngerti, ing mangsa ngarep, bisa uga, "tambah menteri.

Mulane "Lithuania durung ngrancang tuku peralatan militer Ukraina, banjur kita bakal ngomong ing saben kasus tartamtu," ujare.

Sadurunge, howitzer self-propelled Jerman PzH-2000 diuji ing Lithuania. Die Welt banjur nulis yen militèr Lithuania, "prihatin kanggo keamanan negara amarga jarak Kaliningrad Rusia," wareg karo peralatan sing ditampa.
  • Gleb Garanich / Reuters
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

51 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    Agustus 30 2016
    Sadurunge, howitzer self-propelled Jerman PzH-2000 diuji ing Lithuania.

    Inggih, kabeh, sprats ing kabeh senjata
    1. +2
      Agustus 30 2016
      Padha tuku howitzers, nanging ketoke ora ana "consumables" kanggo wong-wong mau.
      1. +1
        Agustus 30 2016
        Minangka consumables kanggo howitzers, kita tuku saperangan saka howitzers. Lan ora cukup dhuwit kanggo amunisi.
      2. +1
        Agustus 30 2016
        "Ya, dheweke duwe granat saka sistem sing salah" - saka film "White Sun of the Desert."
    2. +3
      Agustus 30 2016
      Howitzer self-propelled Jerman PzH-2000 diuji ing Lithuania. Die Welt banjur nulis yen militer Lithuania, "prihatin kanggo keamanan negara amarga jarak Kaliningrad Rusia",


      Lan aku terus mikir kenapa Balt butuh howitzer iki ... KALININGRAD arep murub ... banjur bisa dingerteni.
  2. + 18
    Agustus 30 2016
    Mangkene masalahe. Standar kanggo dilat bokong Amérika padha, nanging technique ora.
  3. +1
    Agustus 30 2016
    Sadurunge, howitzer self-propelled Jerman PzH-2000 diuji ing Lithuania. Die Welt banjur nulis yen militèr Lithuania, "prihatin kanggo keamanan negara amarga jarak Kaliningrad Rusia," wareg karo peralatan sing ditampa.

    Howitzer sing digerakake dhewe, mesthine minangka panacea kanggo kabeh ... Naif ..
  4. +2
    Agustus 30 2016
    Ya, supaya Kulon nuduhake bathi saka pesenan militer karo sapa wae. Svidomo ngimpi ngguyu
  5. +1
    Agustus 30 2016
    Ora ana sing bakal tuku peralatan Ukrainia. kanggo 2 alasan: 1. Saben uwong bakal nyoba kanggo ndhukung salah siji Produsèn domestik, utawa lobi bakal ngomong bab dhewe, nanging ora ing sih saka Ukraina. 2. Ukraina ora duwe perkembangan modern lan model peralatan militer. Kajaba iku, sanajan conto "lawas" ora cocog karo kualitas sing diumumake.
    1. 0
      Agustus 30 2016
      "..... Kaya sing sampeyan ngerteni, nalika riko sadurunge menyang Ukraina, aku ana ing pabrik Ukrainia ing Kharkov. Aku nyawang tech. Nanging saiki, kita mutusake tuku peralatan Jerman, "ujare Olekas.

      Nah, kabeh iku ala ....
    2. 0
      Agustus 31 2016
      Kualitas senjata Ukrainia masalah kapisah, nanging padha bisa uncalan, iku cukup nyata.
    3. 0
      Agustus 31 2016
      Ya, apa sing bakal tuku peralatan sing murah? Ing potongan kasebut sampeyan ora bakal panas
  6. 0
    Agustus 30 2016
    Apa bedane apa sing sampeyan tuku! Tentara Abang bakal teka - dheweke bakal ndhelik ing cache maneh! Ayo tanggi nyedhiyakake sprats lan daging babi sing ditutupi coklat ing negara "404".
  7. +1
    Agustus 30 2016
    Saiki ing Kaliningrad kabeh wong mesthi ora bisa turu! ... Lan yen malah siji tank malah dipinjam, banjur .....
  8. +1
    Agustus 30 2016
    Ya, sing bakal njupuk kethokan iki saka wong-wong mau.
  9. +4
    Agustus 30 2016
    "Nanging sing ngerti, ing mangsa ngarep, bisa uga bakal cocog," iku urgently perlu kanggo nggayuh tingkat NATO kanggo slingshots, banjur mesthi bakal tuku ... ngguyu
  10. +6
    Agustus 30 2016
    Saiki Balts bersenjata lan mbebayani. Kita kabeh padha gumeter amarga wedi.
    Dumadakan nyerang tanggane? Kita kudu nyatakake prihatin.
  11. +3
    Agustus 30 2016
    Keputusan sing bener!
    Apa sing diprodhuksi Ukraina? Apa sing dikembangake ing USSR. Dheweke ora duwe apa-apa liyane. Lan bisa uga ora ana ing mangsa ngarep. Peralatan kita durung diasah kanggo standar NATO.
    Iku bakal rodo bodho kanggo count ing jawaban liyane. Sanajan NATO ora tuku senjata modern kita. Mung conto siji, ing jumlah winates, yen perlu.

    Senajan ana prospek kanggo Ukraina! Yen negara-negara Afrika gabung karo EU lan NATO, bakal ana wong sing nyurung "kasugihan" keprungu
  12. 0
    Agustus 30 2016
    [quote"Ana syarat sing kudu ditindakake ing babagan kekuwatan pertahanan peralatan lan pertempuran. Ana standar sing diadopsi ing negara NATO kanggo operate, kanggo melu ing tumindak bebarengan. Persyaratan kasebut ditindakake dening teknologi Jerman sing kita pilih. Kaya sing sampeyan ngerteni, nalika riko sadurunge menyang Ukraina, aku ngunjungi tanduran Ukrainia ing Kharkiv. Aku nyawang tech. Nanging saiki kita mutusake kanggo tuku peralatan Jerman",] [/ kutipan] Cekakipun, pasuryan sampeyan dudu NATO. Minangka dadi padha, kita bakal tuku senjata sampeyan.
  13. +1
    Agustus 30 2016
    Lan aku uga weruh ing parade sing disimpen ing pewarnaan piksel. Dadi padha ora njupuk.
  14. +1
    Agustus 30 2016
    Iki senadyan kasunyatan sing ing kabeh jinis Polandia lan Romania, peralatan Soviet-digawe cukup ing pamindhahan lan isih ing layanan. Pranyata iku ketemu standar NATO?
    Iku paling kamungkinan soko liyane. Elinga tes anyar mortir Ukraina anyar? Where testers nandhang sangsara. Peralatan sing dirakit dening pengrajin dill-assed ora cocog karo standar apa wae.
    Koyo ngene iki malu..
  15. 0
    Agustus 30 2016
    Kutipan saka: sir_obs
    Mangkene masalahe. Standar kanggo dilat bokong Amérika padha, nanging technique ora.
    Maksudmu teknik njilat? Dadi dheweke ora nglilani dheweke menyang Eropa, saka ngendi asale peralatan kasebut ...
  16. +1
    Agustus 30 2016
    Oke, Lithuania tuku mobil Jerman, paling ora anyar, nanging prajurit Latvia tuku 40 operator personel lapis baja saka Inggris kanthi dhuwit gila, ngethok adonan lan kabodhoan kanthi rakus tanpa wates ing siji botol!
  17. +2
    Agustus 30 2016
    Iku ora ketemu (syarat) sing kita sijine nerusake kanggo tuku tartamtu ing pitakonan. Kita duwe syarat liyane. Nanging sapa ngerti, ing mangsa ngarep, bisa uga,"
    "Ora mung kabeh wong bisa ndeleng masa depan" Klitschko
  18. +1
    Agustus 30 2016
    iki zrada saka Russophobes Baltik, padha mbuwang sedulur Svidomo, carane bakal padha manggon, amarga padha kudu dilat bokong belang siji kanggo kabeh.
  19. 0
    Agustus 30 2016
    Kutipan: Cyclops
    Persenjataan sing dikuatake saka sawijining negara ndadékaké tanggapan saka sisih liya, mung iku.

    --------------------------
    Lan apa kaadilan? Apa Balts ngarep-arep kanggo rearm menyang tingkat kita? Lan sapa sing bakal menehi dheweke miturut perjanjian nonproliferasi? Yagene kita butuh wong-wong mau? Kita duwe akeh rawa.
  20. +4
    Agustus 30 2016
    Kutipan: Cyclops
    Lan pembakaran omah serikat pekerja ing Odessa minangka tragedi lan akibat saka kabijakan pemisahan sing ditindakake dening para politisi Ukraina lan Rusia.

    ----------------------------
    Apa radio Armenia ngandika mangkono? Apa sampeyan maca manual Amerika ing wayah esuk? Kepiye carane kita misahake wong Ukrainia? Diskon gas lan dobro listrik sedulur? Sampeyan Paint liwat loreng ing otak.
  21. 0
    Agustus 30 2016
    Katon kaya Dalia nglayangake gendera ing Maidan, uga nyatakake solidaritas babagan iki
    ngrampungake program sing dibutuhake. Ing babagan iki, dhuwit sing diwenehake dening sponsor rampung. Kanggo tuku Aries ora kasedhiya.
  22. +7
    Agustus 30 2016
    Lan apa, ana sing ngira yen borjuis, malah sing luwih murah, bakal ndhukung wong bodho? 404th naif minangka bocah, jujur. Dhuh Gusti, wènèhana pratandha yèn wong-wong mau diwutahake marang wong sing ora sopan lan padha kepéngin mangan. Muga-muga Gusti Allah miyarsakake
  23. 0
    Agustus 30 2016
    Ya, mesthi, anggota NATO uga "penting" amarga Lithuania bakal ujug-ujug tuku peralatan non-NATO - ya, lan 2% saka PDB ora bakal menyang anggaran AS utawa Jerman utawa Prancis ing kana, uga, dheweke nggawe aku ngguyu )))
  24. 0
    Agustus 31 2016
    Aja tuku peralatan saka negara sing duwe tentara paling kuat ing alam semesta sing bisa dienggoni - zrada am

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"